Browse through our Interesting Nodes on Science in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 03-11-11

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αθήνα ''Ολυμπιακή Πόλη''
  • [02] Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός
  • [03] Η πολιτεία δεν ξεχνά τα θύματα των Τεμπών
  • [04] Συνάντηση Παπανδρέου - Γεννηματά
  • [05] Σολάνα: Η πολιτική της Ε.Ε. χαράσσεται στις Βρυξέλλες
  • [06] Ο ''πνιγμός'' του νηπίου ήταν νεκροφάνεια!
  • [07] Καταιγισμός εκρήξεων στη Βαγδάτη
  • [08] Απαντήσεις για όλους και για όλα έδωσε ο Α. Μήτσου

    [01] Αθήνα ''Ολυμπιακή Πόλη''

    11/11/2003 9:02:00 μμ

    Μέτρα ώστε η Αθήνα να είναι μία πόλη ελκτική και ανθρώπινη για τους επισκέπτες και τους κατοίκους της, την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, αποφάσισε η Διϋπουργική Επιτροπή. Σύμφωνα με αυτά, προβλέπεται συνεχές ωράριο καταστημάτων, περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάθμευση των οχημάτων, μέσα μαζικής μεταφοράς όλο το 24ωρο και δωρεάν μετακίνηση των θεατών που θα έχουν εισιτήριο Αγώνων. Οι αποφάσεις της διυπουργικής που συνήλθε την Τρίτη υπό τον πρωθυπουργό ελήφθησαν μετά από ευρύ διάλογο με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

    Σε ρυθμούς ολυμπιακούς

    Τα μέτρα που αποφάσισε η Διυπουργική Επιτροπή, θα ισχύσουν την περίοδο 2-08-2004 μέχρι 4-09-2004. Μεταξύ άλλων αφορούν, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, το ωράριο των καταστημάτων, την αποκομιδή των απορριμμάτων και τον ανεφοδιασμό των μαγαζιών.

    Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

    Το ωράριο των καταστημάτων θα είναι συνεχές. Θα ανοίγουν στις 9 το πρωί και θα κλείνουν στις 9 το βράδυ. Το Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις έξι. Την Κυριακή θα παραμένουν κλειστά.

    Η αποκομιδή των απορριμμάτων θα πραγματοποιείται στη διάρκεια της νύχτας. Την ίδια ώρα θα γίνεται και ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων. Όσον αφορά στα μαγαζιά, που βρίσκονται γύρω από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις ο ανεφοδιασμός θα γίνεται από τις 12.00 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί. Για τα καταστήματα που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας τον Πειραιά και την παραλιακή ο ανεφοδιασμός θα γίνεται τρεις ώρες αργότερα, δηλαδή από τις τρεις μέχρι τις εννέα το πρωί.

    Την ίδια περίοδο, τα Δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα λειτουργούν όλο το 24ωρο. Για όσους έχουν εισιτήριο των Αγώνων θα προσφέρεται δωρεάν μεταφορά από και προς την αθλητική εγκατάσταση με την επίδειξη του εισιτηρίου των Αγώνων.

    Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων θα υπάρχουν ζώνες ελεγχόμενης κυκλοφορίας εκεί όπου θα είναι έντονο το ολυμπιακό ενδιαφέρον. Η είσοδος στις ζώνες αυτές, θα γίνεται με ειδικές κάρτες εισόδου, τις οποίες θα μπορούν να προμηθευθούν οι κάτοικοι αυτών των περιοχών. Επιπλέον, δημιουργείται το πρωτεύον Ολυμπιακό Δίκτυο ΠΟΟΔ. Στο πρωτεύον ολυμπιακό δίκτυο, το οποίο θα εκτείνεται σε περισσότερους από 74 δρόμους της Αθήνας η μία λωρίδα θα παραχωρηθεί αποκλειστικά στην μετακίνηση της ολυμπιακής οικογένειας. Εδώ η στάθμευση θα απαγορεύεται.

    Συγκροτείται Συντονιστικός Φορέας Διαχείρισης Καθαριότητας, στον οποίο θα συμμετέχουν τα αρμόδια υπουργεία, ο Δήμος Αθηναίων, η ΤΕΔΚΝΑ, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο ΕΣΚΔΝΑ και η ΑΘΗΝΑ 2004.

    Οι Λαϊκές Αγορές, όπου και εφόσον απαιτηθεί, θα μετακινηθούν σε άλλο δευτερεύον οδικό δίκτυο.

    Αθήνα ανοιχτή και ασφαλής πόλη

    Την εφαρμογή των μέτρων θα επιβλέπει Ομάδα Παρακολούθησης Εργων υπό την εποπτεία της κυβέρνησης.

    Παράλληλα θα ορισθεί "city manager", ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα, το αργότερο την 1η Ιουλίου.

    Κατά τη συνεδρίαση της Διυπουργικής, ο Κώστας Σημίτης, υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει κλίμα συναίνεσης από τους πολίτες και επανέλαβε ότι την περίοδο των Αγώνων η Αθήνα θα είναι μία ανοιχτή και ασφαλής πόλη,η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα θυμίζει στρατοκρατούμενη ζώνη.

    Αντίθετα, στόχος είναι η πόλη να αναδεικνύει την εορταστική ατμόσφαιρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Τόνισε επίσης ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένας περιορισμός στη διακίνηση και έκφραση των πολιτών, δίνοντας τέλος στη φημολογία για νομοσχέδιο που θα απαγόρευε τις διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

    Ωστόσο, διευκρινιστικά, κυβερνητικά στελέχη και παράγοντες της Οργανωτικής Επιτροπής υποστηρίζουν ότι θα πρέπει οι όποιες κινητοποιήσεις εκείνων των ημερών, εάν υπάρξουν θα πρέπει να είναι εντός ενός πλαισίου λογικής και ευθύνης.

    [02] Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός

    11/11/2003 11:05:00 μμ

    Φωτογραφία αρχείου

    Με ελεγχόμενη έκρηξη, πυροτεχνουργοί της αστυνομίας, εξουδετέρωσαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε έξω από υποκατάστημα της τράπεζας Citibank στην περιοχή Ζωγράφου, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρου Παπάγου. Για την ύπαρξη του εκρηκτικού μηχανισμού είχε ενημερώσει νωρίτερα άγνωστος με τηλεφώνημα του στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Δήλωσε επίσης ότι την ευθύνη αναλαμβάνει η οργάνωση "Χρήστος Κασσίμης".

    Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός

    Με ελεγχόμενη έκρηξη πυροτεχνουργοί της ασφάλειας εξουδετέρωσαν στις 10.35 αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι έξω από το υποκατάστημα της CityBank στη διασταύρωση των οδών Παπάγου και Ούλοφ Πάλμε στου Ζωγράφου.

    Νωρίτερα, 10 λεπτά πριν τις 10, άγνωστος είχε τηλεφωνήσει στην εφημερίδα ''Ελευθεροτυπία'' και είπε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα στη CITIBANK Ζωγράφου.

    Παράλληλα, δήλωσε ότι την ευθύνη της ενέργειας αναλαμβάνει η οργάνωση "Χρήστος Κασσίμης"

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από τρία μασούρια δυναμίτιδας. Τα υπολείμματα του, μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας για λεπτομερή εξέταση.

    [03] Η πολιτεία δεν ξεχνά τα θύματα των Τεμπών

    11/11/2003 9:55:00 μμ

    Επτά μήνες μετά την τραγωδία στα Τέμπη με θύματα 21 παιδιά από την Ημαθία, η πολιτεία στέκεται αρωγός στις οικογένειες τους δίνοντας δικαίωμα διορισμού στο Δημόσιο ενός συγγενή νεκρού ή τραυματία από το φοβερό τροχαίο. Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών παρέχεται η δυνατότητα διορισμού στο Δημόσιο ενός από τους γονείς ή τους αδελφούς των μαθητών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, ενώ το ίδιο δικαίωμα παρέχεται και στα πρόσωπα που είχαν τραυματιστεί βαρύτατα στο τροχαίο και νοσηλεύτηκαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Τροπολογία υπουργείου Εσωτερικών

    Σε περίπτωση που δεν επιθυμούν ή δεν είναι σε θέση να κάνουν χρήση της ευνοϊκής ρύθμισης, το δικαίωμα αυτό μεταβιβάζεται σε έναν από τους γονείς ή αδελφούς, εάν πρόκειται για μαθητή, ενώ για τους άλλους τραυματισθέντες, σε σύζυγο ή ένα τέκνο τους.

    Την ευνοϊκή ρύθμιση καλωσόρισαν με δηλώσεις τους συγγενείς των θυμάτων.

    " Εμείς σαν γονείς περιμέναμε ένα τέτοιο νομοχέδιο. Ευχαριστούμε πολύ γι αυτό" δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μήτσκας.

    Παράλληλα, ζητούν όμως να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους όσοι έχουν εμπλακεί στο τροχαίο.

    Η τραγωδία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

    Στις 13 Απριλίου του 2003, το πανελλήνιο συγκλονίστηκε από την πλέον ζοφερή τραγωδία στα Τέμπη.

    Εικοσιένα 16χρονα παιδιά από την Ημαθία συνάντησαν πρόωρα το θάνατο όταν νταλίκα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και το φορτίο της - πλάκες απο νοβοπάν - έπεσαν στο πούλμαν και θέρισαν τους μαθητές που επέστρεφαν από σχολική εκδρομή.

    [04] Συνάντηση Παπανδρέου - Γεννηματά

    11/11/2003 8:03:00 μμ

    Κοινές πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της διπλωματίας πόλεων - πολιτών και θέματα συνεργασίας του Yπουργείου Εξωτερικών και της Υπερνομαρχίας Αθήνας - Πειραιά ενόψει του 2004, συζήτησαν τη Τρίτη ο Γιώργος Παπανδρέου και η Φώφη Γεννηματά. Οι δύο συζήτησαν για τα προβλήματα των μεταναστών και την ενσωμάτωσή τους στην περιοχή της Αττικής, καθώς και για το ρόλο των περιφερειών στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο της συζήτησης για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα. Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών είχε συναντηθεί με τον Συνήγορο του Πολίτη Γιώργο Καμίνη κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενόψει της κατάρτισης του νέου ευρωπαϊκού συντάγματος και της διαπραγμάτευσης στη διακυβερνητική διάσκεψη.

    [05] Σολάνα: Η πολιτική της Ε.Ε. χαράσσεται στις Βρυξέλλες

    11/11/2003 9:43:00 μμ

    Ο ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική της Ασφάλειας, Χαβιέ Σολάνα, επισήμανε την Τρίτη ότι στις Βρυξέλλες και όχι στη Ρώμη καταρτίζεται η ημερησία διάταξη της Ε.Ε., αρνήθηκε δε ότι το Ισραήλ μπορεί να εισπράξει ένα ''μικτό μήνυμα'' από τις ''παραφωνίες'' που κάνει στα θέματα που αφορούν το εβραϊκό κράτος η τρέχουσα ιταλική προεδρία της Ε.Ε.. Τα πρόσφατα αντιφατικά διπλωματικά σχόλια της ιταλικής προεδρίας αναδεικνύουν τις περιοδικά δύσκολες σχέσεις που έχουν οι Βρυξέλλες με την εναλλασσόμενη προεδρία της Ε.Ε., αναφέρθηκε από κύκλους της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες.

    Ενόψει διπλωματικής συνάντησης Ε.Ε. - Ισραήλ

    "Το επίσημο μήνυμα είναι αυτό που δίνεται από μένα, αυτό είναι το μήνυμα της Ε.Ε.", τόνισε ο Σολάνα δίνοντας συνέντευξη σε δύο ιταλικά ειδησεογραφικά πρακτορεία. "Καμία τρίτη χώρα δεν τρέφει αμφιβολίες για τις επίσημες θέσεις της Ε.Ε., καθώς οι περισσότερες από τις θέσεις αυτές έχουν δημοσιοποιηθεί με τη μορφή γραπτού λόγου", τόνισε ο κ. Σολάνα.

    Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, Τζιανφράνκο Φίνι, δηλώνοντας πρόσφατα ότι οι Ισραηλινοί έχουν το δικαίωμα της ανέγερσης του ''Τείχους Ασφάλειας'' για λόγους αυτοάμυνας, ήγειρε αμφιβολίες για το ποιος ακριβώς καθορίζει την ισραηλινή πολιτική της Ε.Ε., η Ρώμη ή οι Βρυξέλλες.

    Οι επισημάνσεις του Σολάνα καταγράφηκαν λίγο καιρό πριν γίνει διπλωματική συνάντηση της Ε.Ε. με το Ισραήλ, αλλά και λίγο αφότου ο νέος απεσταλμένος της Ε.Ε. στη Μέση Ανατολή, Μαρκ Οττε, δεν έγινε δεκτός από τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, επειδή είχε συναντηθεί με τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Γιάσερ Αραφάτ.

    [06] Ο ''πνιγμός'' του νηπίου ήταν νεκροφάνεια!

    11/11/2003 10:38:00 μμ

    Αναυδη έχει αφήσει την αμερικανική κοινή γνώμη μία περίπτωση νεκροφάνειας στην Καλιφόρνια. Ένα κοριτσάκι 20 μηνών στο Ανάχαιμ του Λος Αντζελες, θεωρήθηκε νεκρό για 45 λεπτά ακόμα και από τους γιατρούς του νοσοκομείου Μεμόριαλ όπου μεταφέρθηκε μετά από "πνιγμό". Ωστόσο, λίγο πριν φθάσει ο ιατροδικαστής ο φωτογράφος της αστυνομίας παρατήρησε κάποιους σπασμούς στο σώμα του μικρού κοριτσιού και το είδε να αναπνέει.

    Το τέλος δεν είχε γραφτεί ακόμη

    Την προηγούμενη Παρασκευή, η μόλις είκοσι μηνών Μακαύλα Τζέσπερσεν, ενώ έπαιζε στον κήπο του σπιτιού της, έπεσε μέσα στην πισίνα.

    Οι γονείς, την βρήκαν αναίσθητη αρκετή ώρα αργότερα.

    Σοκαρισμένη η μητέρα τηλεφώνησε στις πρώτες βοήθειες.

    Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε, στο ιατρικό κέντρο Μεμόριαλ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το "θάνατό" του.

    Το τέλος, όμως, δεν είχε γραφτεί ακόμη για τη μικρή Μακάυλα.

    Λίγο πριν φτάσει ο ιατροδικαστής, ο φωτογράφος της αστυνομίας παρατήρησε κάποιους σπασμούς στο σώμα του μικρού κοριτσιού και το είδε να αναπνέει.

    Το νοσοκομείο επικαλούμενο το ιατρικό απόρρητο αρνείται να σχολιάσει την υπόθεση.

    Το κοριτσάκι βρίσκεται, βέβαια, σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί λένε πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να ξέρουν εάν έχει υποστεί κάποια μόνιμη βλάβη.

    [07] Καταιγισμός εκρήξεων στη Βαγδάτη

    11/11/2003 9:39:00 μμ

    Φωτογραφία αρχείου

    Δέκα ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Βαγδάτης. Ανταποκριτές του πρακτορείου Reuters μιλούν για πυκνούς καπνούς γύρω από το γενικό επιτελείο των Αμερικανών στην πόλη. Νωρίτερα, είχαν προηγηθεί και άλλες τρεις εκρήξεις από βλήματα όλμου.

    [08] Απαντήσεις για όλους και για όλα έδωσε ο Α. Μήτσου

    Πηγή: ΑΠΕ 11/11/2003 10:12:00 μμ

    Όλοι στο "πράσινο" στρατόπεδο έχουν το ανάστημα να αντέξουν την κριτική που γίνεται στην ομάδα τον τελευταίο καιρό, τόνισε ο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αργύρης Μήτσου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο "ισχυρός" άνδρας της αθηναϊκής ΠΑΕ διευκρίνισε ακόμη ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής του Γιτζάκ Σουμ, ξεκαθάρισε ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι κοντά στον Παναθηναϊκό περισσότερο από ποτέ, ενώ, σχετικά με το ντέρμπι της Ριζούπολης απέναντι στον Ολυμπιακό, τόνισε ότι σε περίπτωση που επαναληφθούν φαινόμενα παρόμοια με αυτά της περσινής συνάντησης, τότε θα πάρει την ομάδα και θα φύγει από το γήπεδο.

    Δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης Σουμ

    "Μετά από 5 μήνες προεδρίας και τα τελευταία γεγονότα, θέλω να απαντήσω με καθαρές κουβέντες στα ζητήματα που αφορούν την ομάδα. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό που γίνεται. Γνωρίζαμε ότι θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά μετά από επτά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα με νέα ομάδα και νέο προπονητή. Αντιμετωπίστηκαν όλοι με καχυποψία. Σε κάθε αγώνα αναγκάζεται να απολογείται ο προπονητής, οι παίκτες και η ιδιοκτησία πράγμα που είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Εμείς θα πορευθούμε έτσι. Έχουμε τις πλάτες και το ανάστημα για να αντέξουμε την κριτική. Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς", είπε ο κ. Μήτσου, που αναφέρθηκε και στην άσχημη φετινή πορεία των "πρασίνων" στην Ευρώπη.

    "Η ομάδα κατά 60% ανανεώθηκε. Όλα αυτά τα χρόνια είναι η ομάδα που χάρισε τους περισσότερους βαθμούς στην χώρα μας και γι' αυτό το λόγο έχουμε τρεις ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ας επιτραπεί στην πορεία που κάνουμε για ανανέωση να συγχωρεθεί και μια κακή χρονιά. Είναι καιρός, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, να δουλέψουν φέτος και για τον Παναθηναϊκό", τόνισε ο ίδιος.

    Αναφορικά με τον Σουμ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασής του, ούτε και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. "Από την πρώτη ημέρα αμφισβητήθηκε γιατί δεν είχε το μεγάλο όνομα. Προσπαθεί να περάσει νέα φιλοσοφία. Ως διοίκηση έχουμε εκτιμήσει το γεγονός ότι είναι χαμηλών τόνων. Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής προπονητή ούτε μετά από το ματς με τον Ολυμπιακό", τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν την οικογένεια Βαρδινογιάννη να προχωρά στην παραχώρηση της ομάδας.

    "Οι φήμες είναι ανυπόστατες. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι κοντά όσο ποτέ άλλοτε. Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να σηκώσει το βάρος του Παναθηναϊκού. Την τελευταία τριετία, ο Παναθηναϊκός είχε ζημιές 17 εκατομμυρίων ευρώ. Παρά τη ζημιά, έγιναν οκτώ μεταγραφές και θα γίνουν και άλλες. Ότι και να γίνει, ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί μεταγραφικά το χειμώνα".

    Δυσαρεστημένος με τις εμφανίσεις της ομάδας

    Ο κ. Μήτσου ξεκαθάρισε πως δεν είναι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις της ομάδας, ενώ σχετικά με το ντέρμπι της 22ας Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό, είπε πως δεν θα ανεχθεί φαινόμενα ίδια με τα περσινά.

    "Δεν είμαι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις της ομάδας και δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, όμως, με όλα τα προβλήματα είμαστε δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και αν κερδίσουμε το ντέρμπι θα είμαστε πρώτοι. Όλα γίνονται βάση σχεδιασμού. Όσον αφορά το ντέρμπι, θα ηγηθώ της αποστολής. Να είστε σίγουροι, ότι αν επαναληφθούν τα περσινά επεισόδια θα πάρω την ομάδα από το γήπεδο, όποιες επιπτώσεις και αν έχει αυτό", τόνισε ο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Καταλήγοντας, ο κ. Μήτσου αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου.

    "Η Πολιτεία δεν έχει τηρήσεις τις υποσχέσεις της. Πρέπει να αναλάβει τις υποχρεώσεις της και να δώσει λύση. Οφείλει να μην αγνοήσει τον Παναθηναϊκό".


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 11 November 2003 - 21:53:52 UTC