Browse through our Interesting Nodes on the United States of America Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 03-11-14

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο Υπουργικό Συμβούλιο ο εκλογικός νόμος
  • [02] Τραγικό ατύχημα στην Ν. Μηχανιώνα
  • [03] Επέστρεψε σπίτι του ο Κ. Μητσοτάκης
  • [04] Απεργίες και πορείες στο κέντρο της Αθήνας
  • [05] Μπαράζ επιθέσεων με γκαζάκια
  • [06] Σύσκεψη της ΔΙΣ για την αποστολή στο Φανάρι
  • [07] Αντισημιτική δήλωση Γερμανού βουλευτή
  • [08] Εννιά νεκροί από φωτιά σε καφέ στην Τουρκία
  • [09] Τηλεφωνική επικοινωνία Πάουελ-Κορέι
  • [10] Οι Αμερικανοί χτύπησαν στόχους ανταρτών
  • [11] Πρώτη νίκη για ΑΕΚ-Δεύτερη ήττα για Ολυμπιακό

    [01] Στο Υπουργικό Συμβούλιο ο εκλογικός νόμος

    14/11/2003 8:25:00 πμ

    Ο νέος εκλογικός νόμος πρόκειται να απασχολήσει το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδριάζει σήμερα. Σύμφωνα με την εισήγηση του υπουργού Εσωτερικών Κώστα Σκανδαλίδη προτείνεται δεύτερος σταυρός και επιπλέον υποψήφιος βουλευτής σε όλες τις περιφέρειες από τρεις έδρες και πάνω, η κατάτμηση της Β' περιφέρειας Αθηνών σε τρεις μικρότερες περιφέρειες, ενώ αποσύρθηκαν οι διατάξεις για τη διπλή κάλπη και τη λίστα περιφέρειας. Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι ο νέος νόμος θα είναι αναλογικότερος, αντιπροσωπευτικότερος και θα εξασφαλίζει την πολιτική σταθερότητα.

    ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Σε θέση εκλογικής μάχης το ΠΑΣΟΚ

    Νέες προτάσεις για τον εκλογικό νόμο

    [02] Τραγικό ατύχημα στην Ν. Μηχανιώνα

    14/11/2003 11:37:00 πμ

    Ενας υπεργολάβος δημοσίων έργων έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία ενώ ένας 42χρονος αλλοδαπός εργάτης τραυματίστηκε στη διάρκεια εργασιών για την κατασκευή τσιμεντένιων καναλιών, σε αγροτική περιοχή έξω από Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε όταν από λάθος χειρισμό αντλίας έτοιμου σκυροδέματος (πρέσα) κόπηκαν εναέρια καλώδια της ΔΕΗ και έπεσαν πάνω στους εργάτες με αποτέλεσμα να υποστούν ηλεκτροπληξία.

    Από το ατύχημα έχασε τη ζωή του ο 30χρονος υπεργολάβος, ενώ στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης διακομίστηκε τραυματισμένος ο Αλβανός εργάτης - χειριστής της πρέσας.

    Η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προανάκρισης, όρισε επιτροπή εμπειρογνωμόνων, από υπαλλήλους της ΔΕΗ, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος

    [03] Επέστρεψε σπίτι του ο Κ. Μητσοτάκης

    14/11/2003 11:34:00 πμ

    Εξιτήριο πήρε το πρωί από τον Ευαγγελισμό ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Εξερχόμενος πεζός ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από το γιατρό του Σωτήρη Ράπτη και το Γιάννη Πευκιανάκη ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που υπήρξε, δήλωσε πως όλα πήγαν καλά και σημείωσε πως επιστρέφει κανονικά στις δραστηριότητές του.

    [04] Απεργίες και πορείες στο κέντρο της Αθήνας

    14/11/2003 10:20:00 πμ

    Με την αποχή των δικηγόρων και των δικαστικών επιμελητών, την τρίωρη στάση γιατρών του ΙΚΑ, κατά το τέλος της πρωινής και της απογευματινής βάρδιας και την 24 απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολείων, κλείνει άλλη μία εβδομάδα κινητοποιήσεων. Δεν θα λείψουν και οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας από το κέντρο της Αθήνας. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των σχολείων πραγματοποιούν στις 11.00 συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά και κατόπιν πορεία προς το Υπ. Παιδείας. Συγκέντρωση στο Υπουργείο Εσωτερικών και πορεία προς τη Βουλή έχουν προγραμματίσει για τη μία μετά το μεσημέρι οι επιτυχόντες -μη διορισθέντες- του ΑΣΕΠ. Στο μεταξύ, νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία προανήγγειλε για την την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

    Πανελλαδική κινητοποίηση στο δημόσιο τομέα την ερχόμενη Πέμπτη

    Η AΔΕΔΥ καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση την ίδια ημέρα στις 12 το μεσημέρι στον πεζόδρομο της οδού Κοραή, ενώ απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και άλλες μεγάλες πόλεις. Αιχμή της κινητοποίησης είναι το νέο μισθολόγιο και η επίλυση οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων των δημοσίων υπαλλήλων.

    Στο διεκδικητικό πλαίσιο που προβάλλει η ΑΔΕΔΥ περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:

    η διαμόρφωση ενιαίου βασικού μισθού 1.050 ευρώ και η ενσωμάτωση των επιδομάτων ο διπλασιασμός των οικογενειακών επιδομάτων και η άμεση καταβολή των αναδρομικών η αύξηση του επιδόματος ευθύνης η κατάργηση του νόμου για τη μερική απασχόληση στο δημόσιο και η εφαρμογή της οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες ανάγκες.

    Ο υπουργός Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης, από την πλευρά του, διαβεβαίωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου θα εφαρμοσθούν το ενιαίο μισθολόγιο για τους δημοσίους, αλλά και όλα τα μέτρα του κοινωνικού πακέτου που αφορούν τους αγρότες και τους συνταξιούχους, έδωσε ο υπουργός Οικονομικών. Τα αναδρομικά που αφορούν το οικογενειακό επίδομα θα καταβληθούν την Ανοιξη του 2004, ενώ για τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, είπε ότι θεσπίζεται για πρώτη φορά στο δημόσιο τομέα μια τέτοια διάκριση. Απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά οι αστυνομικοί.

    Εξάλλου, 24ωρη απεργία στη ΔΕΗ την ερχόμενη Τρίτη 18 Νοεμβρίου εξήγγειλε η Ομοσπονδία Εργαζομένων στην επιχείρηση (ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ) παρεμβαίνοντας στις αποφάσεις της εταιρείας, αλλά και του υπουργείου Ανάπτυξης σχετικά με τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στη Ρόδο και στο Λαύριο.

    Η ΓΕΝΟΠ, διαφωνεί με την προκήρυξη διαγωνισμού για την εξασφάλιση ισχύος 120 - 160 μεγαβάτ από ιδιωτικό σταθμό παραγωγής για το 2004. Aναφέρει ακόμη ότι δεν τίθεται ζήτημα επάρκειας ισχύος για τους αγώνες του 2004 και ζητά να προχωρήσει η κατασκευή των μονάδων στο Λαύριο και τη Pόδο, να εκσυγχρονισθεί το δίκτυο μεταφοράς και να προκηρύξει το υπουργείο Aνάπτυξης διαγωνισμούς για δύο μονάδες έως 900 μεγαβάτ για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της χώρας μέχρι το 2007.

    Στις 21 του μηνός θα επαναλάβουν την δεύτερη προειδοποιητική απεργία τους οι εργαζόμενοι στη Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (ΜΟΔ.ΑΕ). Αίτημα τους η μετατροπή των διετών διαδοχικών συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου σε συμβάσεις αορίστου χρόνου.

    Τέλος να σημειώσουμε ότι η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος θα συνέλθει αύριο Σάββατο, 15 Νοεμβρίου για να θα ασχοληθεί με το ζήτημα των κινητοποιήσεων.

    ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Παραλύει το δημόσιο την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου

    [05] Μπαράζ επιθέσεων με γκαζάκια

    14/11/2003 8:25:00 πμ

    Μπαράζ επιθέσεων με αυτοσχέδιους μηχανισμούς είχαμε κατά τη διάρκεια της νύχτας εναντίον πέντε υποκαταστημάτων Τραπεζών στην Αθήνα και τα γραφεία της ΝΔ στο Αιγάλεω. Τα γκαζάκια εξερράγησαν έξω από την Εθνική τράπεζα επί των οδών Ασκληπιού και Θησέως στην Καλλιθέα, στα καταστήματα της Λαϊκής και Πειραιώς στη λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος της Παιανίας, στη Eurobank στην Αγίου Μελετίου 106 και στην Αγροτική επί της οδού Λαμίας 12, στους Αμπελοκήπους. Τελευταίος στόχος των άγνωστων δραστών ήταν τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στην οδό Κορυτσάς 86 στο Αιγάλεω. Αμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και έτσι προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη των επιθέσεων.

    [06] Σύσκεψη της ΔΙΣ για την αποστολή στο Φανάρι

    14/11/2003 10:25:00 πμ

    Συνεδριάζει στις 12.00 η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, προκειμένου να ενημερωθεί ο αρχιεπίσκοπος και τα συνοδικά μέλη για την αποστολή των μητροπολιτών Σπάρτης και Ξάνθης, που παρέδωσαν χθες στα χέρια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, την πρόταση της Εκκλησίας της Ελλάδος για εκτόνωση της κρίσης. Ωστόσο δυσοίωνα είναι τα μηνύματα που έρχονται από το Φανάρι, καθώς το Πατριαρχείο θα εμμείνει στις θέσεις που έχει διατυπώσει. Η κρίσιμη απόφαση-απάντηση του Πατριαρχείου αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

    [07] Αντισημιτική δήλωση Γερμανού βουλευτή

    14/11/2003 9:50:00 πμ

    Ο Μάρτιν Χόμαν, μέλος των Χριστιανοδημοκρατών του Γερμανικού Κοινοβουλίου υποστήριξε ότι οι Εβραίοι ήταν υπεύθυνοι για τα περισσότερα εγκλήματα της Ρωσικής Επανάστασης. Η δήλωση αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της παράταξης των Χριστιανοδημοκρατών, οι οποίοι χαρακτήρισαν τον Χόμαν ως αντισημίτη. Τα ίδια μέλη της παράταξης θα διενεργήσουν ψηφοφορία για την αποπομπή του, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να χάσει τη θέση του στο γερμανικό Κοινοβούλιο ο Χόμαν, γιατί η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει χρόνια, εάν ασκήσει έφεση σε απόφαση τυχόν αποπομπής.

    Οι αντιδράσεις των Χριστιανοδημοκρατών

    Όλα άρχισαν έξι εβδομάδες πριν, όταν ο Χόμαν, την Ημέρα Ενοποίησης της Γερμανίας, δήλωσε πως οι Εβραίοι είχαν την ίδια ευθύνη για τα εγκλήματα στη Ρωσική Επανάσταση, όση είχε και η Γερμανία στο ολοκαύτωμα.

    Το όλο θέμα έχει προκαλέσει την καταστροφή της δημόσιας εικόνας της παράταξης των Χριστιανοδημοκρατών, τις οποίες η επικείμενη ψηφοφορία για την αποβολή του Χόμαν δεν φαίνεται αρκετή να αποκαταστήσει.

    Στην αρχή η ηγεσία των Χριστιανοδημοκρατών δεν είχε δώσει τόση μεγάλη σημασία στο θέμα και δεν συζητούσε καν της αποβολή του Χόμαν. Μετά την δημόσια αντίδραση που προκάλεσαν τα λεγόμενα του βουλευτή, η ηγεσία της παράταξης άλλαξε γραμμή πλεύσης. Πλέον, η παράταξη των Χριστιανοδημοκρατών θεωρεί ότι η τυχόν αποπομπή του Χόμαν, θα δώσει ένα τέλος στην όλη υπόθεση. Έτσι, η αντιπολίτευση θα μπορεί να συγκεντρωθεί ξανά στην επίπληξη της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.

    [08] Εννιά νεκροί από φωτιά σε καφέ στην Τουρκία

    14/11/2003 9:31:00 πμ

    Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε καφέ στη Σμύρνη. Η φωτιά ξέσπασε στην είσοδο του καφέ και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω της ξύλινης επένδυσης στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος. Οι εννέα -τέσσερις εργαζόμενοι και πέντε πελάτες- έχασαν τη ζωή τους λόγω της εισπνοής καπνού, καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν από τις φλόγες από τη βοηθητική έξοδο του καταστήματος, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Σμύρνης. "Αν είχαν προσπαθήσει να περάσουν μέσα από τις φλόγες για να βγουν έξω, πιθανόν να είχαν σωθεί", δήλωσε ο Φουάτ Μπραντίρ. Η φωτιά πιστεύεται ότι προκλήθηκε από σπινθήρα στον πίνακα ασφαλειών του ηλεκτρικού ρεύματος. Στο καφέ σύχναζαν πολλοί φοιτητές, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

    [09] Τηλεφωνική επικοινωνία Πάουελ-Κορέι

    14/11/2003 9:12:00 πμ

    Ο Αχμεντ Κορέι

    Απτά και άμεσα μέτρα εναντίον των τρομοκρατικών οργανώσεων ζητά ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Κόλιν Πάουλε από τον Αχμεντ Κορέι, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν. Ο Πάουελ τόνισε στο νέο πρωθυπουργό των Παλαιστινίων ότι οι ΗΠΑ θα κρίνουν την κυβέρνηση του από τί ενέργειες θα λάβει σε βάρος των εξτρεμιστικών οργανώσεων.

    Στρατιωτικές ασκήσεις στο βόρειο Ισραήλ

    Στο μεταξύ, μονάδες των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων έκαναν ασκήσεις στο βόρειο Ισραήλ τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο προετοιμασιών για πιθανές συγκρούσεις με τη Χεζμπολάχ. Στρατιωτικές πηγές ανέφεραν ότι ορισμένα από τα σενάρια που μελετώνται στο Ισραήλ είναι η μεταφορά μίας πιθανής σύγκρουσης με τη Χεζμπολάχ στα εδάφη του Λιβάνου και της Συρίας.

    [10] Οι Αμερικανοί χτύπησαν στόχους ανταρτών

    14/11/2003 8:51:00 πμ

    Φωτό Αρχείου

    Οι αμερικανικές δυνάμεις έπληξαν στη διάρκεια της νύχτας στόχους των ανταρτών στη Βαγδάτη, με πυρά πυροβολικού, όλμους και ελικόπτερα, καθώς για δεύτερη νύχτα συνεχίστηκαν οι επιχειρήσεις με την κωδική ονομασία ''Σιδερένιο Σφυρί''. Εκπρόσωπος των αμερικανικών δυνάμεων δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις έγιναν σε τρία σημεία. Μεταξύ των στόχων ήταν και ένα κτίριο που χρησιμοποίησαν την Τετάρτη οι αντάρτες για να πλήξουν με ρουκέτες τις αμερικανικές δυνάμεις. Οι επιθέσεις έγιναν κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο, κοντά στη φυλακή Αμπού Γκράιμπ στα δυτικά προάστια και στην ανατολική Βαγδάτη.

    Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα

    ''Πλήττουμε τοποθεσίες που χρησιμοποιεί ο εχθρός για να εξαπολύει επιθέσεις'', δήλωσε ο λοχαγός Ντέιβιντ Γκέρτσκεν, της Πρώτης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας.

    ''Δεν θα τους αφήσουμε μέρος για να συναντώνται, για να σχεδιάζουν τις επιθέσεις, ούτε μέρος για να αποθηκεύουν όπλα'', πρόσθεσε ο Αμερικανός αξιωματικός.

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα από τις επιχειρήσεις που έγιναν τη νύχτα στη Βαγδάτη.

    Οι Αμερικανοί έκαναν επιδρομές και στο Τικρίτ, όπου συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που πιστεύεται ότι ήταν πίσω από την κατάρριψη ελικοπτέρου Τσινούκ, στη Φαλούτζα, στις 2 Νοεμβρίου, που στοίχισε τη ζωή 16 Αμερικανών.

    Ράμσφελντ: ''Δεν θα αποχωρήσουμε πρόωρα''

    Εν τω μεταξύ, ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας, Ντόναλντ Ράμσφελντ μιλώντας σε στρατιώτες στην Αεροποροική Βάση Αντερσον, στο Γκουάμ, επισήμανε ότι η Ουάσινγκτον δεν έχει σχέδια για πρόωρη αποχώρηση των δυνάμεών της από το Ιράκ. Ωστόσο πρόσθεσε ότι θα αποκατασταθεί γρηγορότερα απ' ότι αρχικά προγραμματιζόταν η εθνική κυριαρχία στο Ιράκ.

    ''Δεν υπάρχει απόφαση για πρόωρη αποχώρηση από το Ιράκ, στην πραγματικότητα το αντίθετο'', δήλωσε ο Ράμσφελντ, ο οποίος σταμάτησε στο νησί Γκουάμ κατευθυνόμενος προς την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.

    ''Θα μείνουμε εκεί όσο χρειάζεται για να δούμε αυτή τη χώρα να επιστρέφει στην οδό της δημοκρατίας'', πρόσθεσε ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας. Ο Ράμσφελντ ανέφερε ακόμα ότι οι αμερικανικές δυνάμεις κάνουν καλή δουλειά στο Ιράκ, αλλά η αποστολή τους ''είναι δύσκολη και επικίνδυνη''.

    Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις είπε ότι ο Αμερικανός διοικητής στο Ιράκ, Πολ Μπρέμερ προσπαθεί να βρει τρόπο για να δοθούν κάποιες πολιτικές εξουσίες στους Ιρακινούς πριν από τη σύνταξη του νέου Συντάγματος και τη διενέργεια εκλογών.

    ''Αυτό δεν σημαίνει ότι φεύγουμε από τη χώρα γρηγορότερα'', είπε ο Ράμσφελντ. ''Αυτό σημαίνει ότι οι Ιρακινοί θα αρχίσουν να αναλαμβάνουν μεγαλύτερο μέρος ευθυνών για τη διακυβέρνηση συντομότερα απ' ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί'', πρόσθεσε ο επικεφαλής του Πενταγώνου.

    [11] Πρώτη νίκη για ΑΕΚ-Δεύτερη ήττα για Ολυμπιακό

    14/11/2003 12:03:00 πμ

    Η ΑΕΚ με κορυφαίους, κυρίως στα τελευταία λεπτά, Χατζή και Ζήση (19π.), από την περιφέρεια, πέτυχε το στόχο της και διαφύλαξε την έδρα της από την Ρόμα, καθώς επικράτησε 79-77 της ιταλικής ομάδας και πήρε την πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του Α' ομίλου. Τα δεκάλεπτα: 14-12, 33-39, 58-61, 79-77.

    Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα φέτος στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο τη Βαλένθια του Δήμου Ντικούδη, αφού ηττήθηκε με 69-77 στο κλειστό του Κορυδαλλού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Γ' ομίλου. Ο Αντουάν Ριγκοντό, "έλυσε" τη σιωπή του μετά από 37 λεπτά και "εκτέλεσε" τα όνειρα της ομάδας του Πειραιά. Κορυφαίος των Ισπανών ο Δήμος Ντικούδης με 16 πόντους.

    Τα δεκάλεπτα: 16-18, 29-33, 45-46, 69-77


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 14 November 2003 - 10:40:30 UTC