Read the UN Convention on the Rights of the Child (20 November 1989) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-01-11

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο 0-0 Πανηλεικός και Πανιώνιος
  • [02] Συνεχίζει τη "πτήση" το Αιγάλεω

    [01] Αθλητισμός

    Στο 0-0 Πανηλεικός και Πανιώνιος

    (11/1/2004 7:53:00 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Πανηλειακός και Πανιώνιος στο γήπεδο του Πύργου. Οι δύο ομάδες, στο πλαίσιο της 16ης ημέρας για την Α` Εθνικής, αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, με τους γηπεδούχους να παραμένουν για τέταρτο αγώνα χωρίς νίκη και τον Πανιώνιο να πέφτει στην 8η θέση της βαθμολογίας, αφού δεν μπόρεσε να διευρύνει το σερί των δύο νικών (με Προοδευτική, Ακράτητο).

    Η ομάδα του Πύργου ήταν αυτή που ξεκίνησε επιθετικά, έχασε ευκαιρίες, στο 12` και στο 40` δυο σουτ του Τσίγκα δεν βρήκαν στόχο, ενώ λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο σε μια σύγχυση στα καρέ του Πανιωνίου, ο Ντρόμπνι μπλόκαρε σωτήρια. Σε αυτά τα πρώτα 45 λεπτά, ο Πανιώνιος έπαιξε αμυντικά, ενδιαφέρθηκε περισσότερο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα του, αλλά και ο Πανηλειακός έκανε τα πάντα για να κρατήσει τους Νεοσμυρνιώτες μακριά από την εστία του Κουτσόπουλου.

    Στο 60`, ο Πίνο έχασε την ευκαιρία να πετύχει γκολ, όταν σε τετ-α-τετ με τον Κουτσόπουλο, τον πρόλαβε ο Αρβανίτης και με προβολή απεσώβησε τον κίνδυνο. Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος βγήκε στην επίθεση και κυνήγησε το γκολ αλλά δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει την άμυνα των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να παραμείνει το ισόπαλο 0-0 που έδωσε απ` έναν βαθμό στις δύο ομάδες.

    Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι φίλαλθοι του Πανηλειακού, στον Γιάννη Ταραλίδη, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ομάδα του Πύργου, καθώς από αύριο θ` ανήκει και επίσημα στον Ολυμπιακό.

    Διαιτητής: Δαμιανός (Κοζάνης) Κίτρινες κάρτες: Κόντης, Τζιωρτζόπουλος, Λαγωνικάκης, Τασίδης, Μαρκορά.

    ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Τασίδης, Σωτήρχος, Αρβανίτης, Μποταϊτης (76` Ταραλίδης), Δερμιτζόγλου (80` Παπαδόπουλος), Τσιώλης, Μαρκορά, Μάρης, Θωμαϊδης, Τσίγκας (53` Σπυρόπουλος).

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ντρόμπνι, Τζιωρτζόπουλος, Βλτσεκ, Σμίλιανιτς, Κόντης, Τζιώλης, Τζιουλιάνο (56` Μήτρου), Πίνο, Λαγωνικάκης (+90` Χασιώτης), Ραγκουέλ, Μάντζιος (86` Κλίμεκ).

    [02] Αθλητισμός

    Συνεχίζει τη "πτήση" το Αιγάλεω

    (11/1/2004 8:00:00 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης ΑλεξόπουλοςΠηγή: ΑΠΕ

    Ζωντανό στο "κυνήγι" του Τσάμπιονς Λιγκ, έμεινε το Αιγάλεω. Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα, σε αγώνα για την 16η ημέρα της Α` Εθνικής που έγινε στο γήπεδο των Ανω Λιοσίων, απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την ΑΕΚ και παρέμεινε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς, δύο περισσότερους από την "Ενωση".

    Εχασε ευκαιρίες η ΑΕΚ αλλά...

    Μισή... ντουζίνα ευκαιρίες έχασε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο μέχρι να παραβιάσει την εστία του Σιντιμπέ. Στο 8`, από την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τσιάρτα, ο γκολκίπερ του Αιγάλεω έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 17`, από την προβολή του Λυμπερόπουλου (μετά τη σέντρα του Κάπου από αριστερά), η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

    Ακριβώς το επόμενο λεπτό, ο Σιντιμπέ είπε "όχι" στο πλασέ που επιχείρησε ο Οκκάς, ενώ το ίδιο επανέλαβε τόσο στο 22` στο σουτ του Κάππου, όσο και στο 26` όταν πρόλαβε τον Πετκόφ πριν ο τελευταίος επιχειρήσει το σουτ από καλή θέση.

    Στο 32`, από την εκτέλεση φάουλ του Τσιάρτα, ο Σιντιμπέ απέκρουσε ενστικτωδώς, για να έρθει ένα δεύτερο σουτ του Γεωργέα, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αιγάλεω.

    Τρία λεπτά αργότερα, δυνατό σουτ του Τσιάρτα, ο Σιντιμπέ έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ για να φτάσουμε στο 39`, οπότε και η επιθετική υπεροχή της ΑΕΚ μεταφράστηκε σε γκολ. Ο Πετκόφ, μετά από εκπληκτική ενέργεια, έκανε την παράλληλα μπαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής των φιλοξενουμένων και ο επερχόμενος Κατσουράνης με δυνατό συρτό σουτ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ (1-0).

    Στο δεύτερο ημίχρονο (ξεκίνησε με καθυστέρηση 20 λεπτών λόγω μπλάκ άουτ στους πυλώνες του γηπέδου των Ανω Λιοσίων), το Αιγάλεω μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που δημιούργησε, να φτάσει στο γκολ.

    Στο 65` ο Ψωμάς έγινε κάτοχος της μπάλας μετά τη σύγχυση που δημιουργήθηκε στην εστία της ΑΕΚ και με μακρινό συρτό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους (1-1).

    Εξι λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ πήρε εκ νέου προβάδισμα, όταν μετά το γύρισμα του Τσιάρτα στο ύψος του πέναλτι, ο Λυμπερόπουλος παραβίασε την εστία του Σιντιμπέ, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Από τη σέντρα του Μπάρκογλου, ο Ψωμάς έπιασε την κεφαλιά, ο Μιχαηλίδης απέκρουσε με τα πόδια, όμως ο ίδιος παίκτες έγινε κάτοχος της μπάλας και ισοφάρισε για το Αιγάλεω, διαμορφώνοντας και το τελικό 2-2, αφού η Ενωση δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες της παρουσιάστηκαν μέχρι το τέλος.

    Διαιτητής: Ευθυμιάδης (Δράμας) Κίτρινες κάρτες: Χατζής, Χλωρός, Μοσχογιάννης

    ΑΕΚ: Μιχαηλίδης, Γεωργέας, Μόρας, Αμπονσά (46` Κωστένογλου), Πετκόφ (74` Λάκης), Ζαγοράκης, Τσάρτας, Κατσουράνης, Κάππος (87` Κωνσταντινίδης), Οκκάς, Λυμπερόπουλος.

    ΑΙΓΑΛΕΩ: Σιντιμπέ, Γκουγκουλάκης, Αλεξόπουλος, Ψωμάς, Ουάνγκα (63` Χρήστου), Φωτάκης, Μπάρκογλου, Χατζής (46` Αγγος), Σκοπελίτης, Χλωρός (85` Μουστογιάννης), Αγρίτης.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 11 January 2004 - 21:51:04 UTC