Read the Constitutions of Greece & Neighboring Nations Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-02-06

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σε test-event o Κώστας Καραμανλής
  • [02] Προκαλεί και πάλι η Τσιτσιολίνα
  • [03] Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Κατεχάκη
  • [04] Δυαρχία στο SPD Αιφνιδιαστική παραίτηση Σρέντερ
  • [05] Κρατιούνται χέρι-χέρι Κέρινα ομοιώματα ο πρίγκιπας Φελίπε και η Λετίθια
  • [06] Στο νέο γύρω των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό Αρνητικός προσέρχεται
  • [07] Ορισε την επιτροπή για το Ιράκ ο Μπους

    [01] Εκλογές

    Σε test-event o Κώστας Καραμανλής

    (6/2/2004 7:35:00 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Την ενεργό στήριξη του κόμματός του για την προετοιμασία και την ολοκλήρωση των έργων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, επανέλαβε από το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, ο οποίος παρακολούθησε το test-event με αγώνες βόλεϊ. Τόνισε πως ο μεγάλος στόχος είναι η επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων, μπροστά στον οποίο παραμερίζονται παραλείψεις και καθυστερήσεις. Αύριο θα μιλήσει σε συγκέντρωση ομογενών στο Ντίσελντορφ και την Κυριακή θα περιοδεύσει στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας.

    [02] Διάφορα

    Προκαλεί και πάλι η Τσιτσιολίνα

    (6/2/2004 8:28:00 μμ)

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Η γνωστή πορνοστάρ και πρώην βουλευτής του ιταλικού Ριζοσπαστικού Κόμματος, Τσιτσιολίνα συνελήφθη για προσβολή της δημοσίας αιδούς γιατί πόζαρε γυμνόστηθη μπροστά από το ιταλικό κοινοβούλιο. Η Ιλόνα Στάλερ φωτογραφιζόταν για το περιοδικό Vanity Fair μπροστά από το χώρο της Βουλής και όταν άρχισε να επιδείχνει τα γυμνά της κάλλη, έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και την οδήγησαν στο τμήμα. Εκεί ισχυρίστηκε ότι σήκωσε απλώς τα χέρια της για κάποια φωτογραφία και έπεσε το μπλουζάκι της. "Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω τις αρχές'', είπε.

    Η 52χρονη -ουγγρικής καταγωγής- πορνοστάρ που σόκαρε την Ιταλία όταν στη δεκαετία του '80 εξελέγη βουλευτής με το Ριζοσπαστικό Κόμμα προσφάτως απέτυχε να ...αναστατώσει και στο ουγγρικό κοινοβούλιο, αφού δεν συγκέντρωσε τις απαραίτητες 750 υπογραφές και να κατέβει ως υποψήφια βουλευτής στην πατρίδα της.

    Η πρώην σύζυγος του αμφιλεγόμενου Αμερικανού γλύπτη Τζεφ Κουν, δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί και να στρέφει την προσοχή στο ομολογουμένως ζουμερό παρουσιαστικό της. Υπενθυμίζεται ότι είχε προκληθεί σάλος από τις δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα, ότι ''είναι πρόθυμη να κάνει έρωτα με τον πρώην ηγέτη του Ιράκ, Σαντάμ Χουσεΐν για να επιτευχθεί ειρήνη στη Μέση Ανατολή''.

    [03] Εσωτερικά

    Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Κατεχάκη

    (6/2/2004 9:31:00 μμ)

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Κανονικά γίνεται η κυκλοφορία από το απόγευμα στη λεωφόρο Κατεχάκη όπου είχε διακοπεί από το πρωί, λόγω κατολίσθησης χωμάτων στο ρεύμα προς λεωφόρο Μεσογείων. Μηχανήματα του δήμου απομάκρυναν τα χώματα από το δρόμο, ενώ γεωτεχνικοί του ΥΠΕΧΩΔΕ αποφάνθηκαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος νέας κατολίσθησης , γι' αυτό και ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία από την Τροχαία.

    Κυκλοφοριακό χάος

    Τα νεύρα των οδηγών δοκιμάστηκαν σήμερα, καθώς τα ξημερώματα έγινε κατολίσθηση στο ύψος του στρατοπέδου Σακέτα. Το οδόστρωμα καλύφθηκε από χώματα, πέτρες και δένδρα . Μετά από πολύωρη προσπάθεια, τα συνεργεία κατάφεραν να ανοίξουν το δρόμο πριν προλάβει να προκληθεί κάποιο δυσάρεστο περιστατικό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η σαθρότητα του εδάφους οφείλεται στις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων μηνών.

    [04] Διεθνή

    Δυαρχία στο SPD Αιφνιδιαστική παραίτηση Σρέντερ

    (6/2/2004 9:48:00 μμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Την παραίτηση του από την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών υπέβαλε αιφνιδιαστικά την Παρασκευή ο Γκέρχαρντ Σρέντερ. " Θα επικεντρωθώ στις εργασίες μου ως καγκελάριος και επικεφαλής της κυβέρνησης" τόνισε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και όρισε ως διάδοχο του, τον Φραντς Μίντερφερινγκ, ο οποίος ανήκει στην αριστερή πτέρυγα του SPD και είναι πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας. Ο Σρέντερ οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση, μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει ακόμα και στο εσωτερικό του ίδιου του κόμματός του, οι αυστηρές οικονομικές και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις που έχει εξαγγείλει.

    Κλειδί στις εξελίξεις ο Μίντερφερινγκ

    Ο νέος αρχηγός του κόμματος θα ορισθεί στο έκτακτο συνέδριο του κόμματος που θα γίνει στα τέλη Μαρτίου.

    Ο κ. Σρέντερ δήλωσε ότι δεν είχε την απαραίτητη στήριξη του κόμματός του την ώρα που προσπαθεί να προωθήσει τις σημαντικότερες οικονομικές μεταρρυθμίσεις της χώρας, από το Β' παγκόσμιο πόλεμο .

    Ο Φραντς Μίντερφερινγκ, ο πολιτικός που όρισε ως διάδοχο του, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους κόλπους του SPD και οι ιδέες του έχουν μεγάλη απήχηση στην αριστερή και κεντρώα πτέρυγα.

    H περίφημη "ατζέντα 2010", οι αυστηρές οικονομικές μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε πέρσι ο Γκέρχαρντ Σρέντερ προκάλεσαν την αντίδραση των αριστερών βουλευτών του SPD, οι οποίοι θεωρούν, ότι με αυτές τις αλλαγές προδίδονται βασικές αρχές του κόμματος.

    Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, μάλιστα σε μία προσπάθεια να καταπνίξει τις φωνές τους είχε αλλεπάλληλες φορές απειλήσει στο παρελθόν ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του καγκελαρίου.

    Η " ατζέντα 2010"

    Νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Γκέρχαρντ Σρέντερ υπερασπίστηκε για μία ακόμα φορά το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων που έχει εξαγγείλει, τονίζοντας ότι μόνο μέσα από αυτές θα επιτευχθεί η αναβίωση της γερμανικής οικονομίας .

    Στο πρόγραμμα αυτό, περιλαμβάνονται περικοπές των κοινωνικών παροχών γεγονός που πλήττει κυρίως τα οικονομικά ασθενέστερα στρώματα.

    Για παράδειγμα οι Γερμανοί ασθενείς θα πρέπει πλέον να επιβαρύνονται οι ίδιοι με ένα ποσοστό από το κόστος της επίσκεψης τους στο γιατρό.

    Το ποσό αυτό, υπολογίζεται περίπου στα 10 Ευρώ και με αυτό το μέτρο ουσιαστικά καταργείται η δωρεάν δημόσια υγεία.

    Νέες κρίσεις;

    Η επαναφορά της δυαρχίας, δηλαδή το να είναι άλλος Πρόεδρος του κόμματος και άλλος καγκελάριος, προσδίδει σύμφωνα με πολιτικούς κύκλους στο διάβημα Σρέντερ έναν ιδιαίτερα δραματικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι στο παρελθόν έχει αποδειχθεί ότι ο διαχωρισμός των αξιωμάτων έχει οδηγήσει πάντα σε κρίσεις τους Σοσιαλδημοκράτες.

    [05] Διάφορα

    Κρατιούνται χέρι-χέρι Κέρινα ομοιώματα ο πρίγκιπας Φελίπε και η Λετίθια

    (6/2/2004 10:14:00 μμ)

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Κέρινα ομοιώματα που αναπαριστούν τον πρίγκιπα διάδοχο του ισπανικού θρόνου, Φελίπε και τη μνηστή του Λετίθια Ορτίθ προστέθηκαν στα αντίστοιχα της λοιπής βασιλικής οικογένειας στο Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαδρίτης. Εκπρόσωπος του μουσείου ανέφερε ότι η Λετίθια Ορτίθ αναπαριστάται με λευκό κοστούμι, ενώ ο Φελίπε είναι ντυμένος με σκούρο κοστούμι, αντίγραφα των ενδυμάτων τους την ημέρα των αρραβώνων τους το Νοέμβριο. Τα ομοιώματά τους, που τους θέλουν να κρατιούνται χέρι -χέρι, τοποθετήθηκαν κοντά στ' αντίστοιχα του βασιλιά Χουάν Κάρλος και της βασίλισσας Σοφίας , καθώς και των αδελφών του Φελίπε, Ελένας και Κριστίνας και των συζύγων τους.

    Στις 22 Μαΐου ο γάμος τους

    Ούτε ο 36χρονος μοναχογιός του Χουάν Κάρλος και της Σοφίας, ούτε η μνηστή του, πρώην παρουσιάστρια των ειδήσεων στην ισπανική τηλεόραση, ο γάμος των οποίων έχει οριστεί στις 22 Μαΐου, πόζαραν για τα ομοιώματά τους. ''Η Ορτίθ δεν είναι δύσκολο να αναπαρασταθεί λόγω των χαρακτηριστικών της που δείχνουν ισχυρή προσωπικότητα και επίσης είναι πολύ ωραία γυναίκα'', είπε ο επικεφαλής της επταμελούς ομάδας των καλλιτεχνών που φιλοτέχνησε τα δύο έργα.

    [06] Εσωτερικά

    Στο νέο γύρω των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό Αρνητικός προσέρχεται ο Ντενκτάς

    (6/2/2004 9:39:00 μμ)

    Συντάκτης: Αθηνά ΣαλούστρουΠηγή: ΑΠΕ, ΝΕΤ 105,8

    "Ανηλεή" χαρακτήρισε ο Ραούφ Ντενκτάς την απόφαση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς προηγουμένως να ρωτηθούν οι ενδιαφερόμενες πλευρές. Σε δηλώσεις το απόγευμα κατά την επιστροφή του από την Άγκυρα στην κατεχόμενη Λευκωσία, ο Ραούφ Ντενκτάς ανέφερε ότι, η μετάβασή του στη Νέα Υόρκη δεν σημαίνει και αποδοχή των όρων, που έχει θέσει ο Κόφι Ανάν. Πρόκειται, όπως είπε, για προκαταρκτική συνάντηση προκειμένου να αποφασισθεί κατά πόσο είναι δυνατόν ή όχι να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις. Πρόσθεσε ότι, θα επιδώσει στον γενικό γραμματέα επιστολή, στην οποία θα υπογραμμίζει τις αντιρρήσεις τους στα χρονοδιαγράμματα, καθώς και σε πρόνοιες του σχεδίου του. Στο μεταξύ την παρουσία ειδικής ομάδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, επισήμανε ο αρμόδιος για τη Διεύρυνση επίτροπος Γκύντερ Φερχόιγκεν.

    Ναι μεν αλλά... για τον Ντενκτάς

    Εμφανώς καταπονημένος μετά τις συνομιλίες του στην Άγκυρα, ο Ραούφ Ντενκτάς κατά την επιστροφή του στην κατεχόμενη Λευκωσία ανέφερε ότι, η απόφαση για επανέναρξη των συνομιλιών αποτελεί μονομερή επιβολή προς την τουρκική πλευρά για να υποκύψει σε μια ημερομηνία για διαπραγματεύσεις και ταυτόχρονα να αποδεχθεί, όσα της θέτουν στο τραπέζι, διαφορετικά θα κατηγορηθεί ως η αδιάλλακτη πλευρά.

    "Αυτά τα πράγματα δεν έπρεπε να γίνονται, αφού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν τελειώσει ο χρόνος. Εάν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει", τόνισε ο κατοχικός ηγέτης. Ο Ραούφ Ντενκτάς τόνισε επίσης ότι, είναι έτοιμος να διαπραγματευθεί οποιαδήποτε πτυχή του σχεδίου Ανάν, αλλά θα υπερασπισθεί "τα ζωτικά συμφέροντα και δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων".

    Δεν παρέλειψε δε να κατηγορήσει την ελληνοκυπριακή πλευρά ότι, δεν αισθάνεται την ανάγκη για συμφιλίωση, "αφού πιστεύει ότι η ντε φάκτο κατάσταση που δημιουργήθηκε το 1964, είναι αρκετή".

    Παρούσα και η Ε.Ε στη Νέα Υόρκη

    Η ειδική ομάδα της Ε.Ε, που θα συμμετέχει, με τη σύμφωνη γνώμη του γ.γ των Ηνωμένων Εθνών, Κόφι Ανάν, και σε στενή συνεργασία μαζί του, στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, θα συμβάλει, αν χρειαστεί, ώστε το ενδεχόμενο κείμενο συμφωνίας να είναι συμβατό με το κοινοτικό κεκτημένο. Αυτό ανακοίνωσε ο αρμόδιος για τη Διεύρυνση επίτροπος Γκίντερ Φερχόιγκεν, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε, αμέσως μετά τη συνάντηση, που είχε με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Αμπντουλάχ Γκιούλ, σήμερα στις Βρυξέλλες.

    Ο Φερχόιγκεν εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό και εξέφρασε την ελπίδα ότι, θα αξιοποιηθεί η ευκαιρία, που υπάρχει για την εξεύρεση λύσης, προκειμένου μια επανενωμένη νήσος να ενταχθεί στην Ε.Ε την 1η Μαΐου. Απαντώντας, μάλιστα σε σχετική ερώτηση, ο Φερχόιγκεν ανέφερε ότι, "οι όροι του κ. Ανάν είναι ξεκάθαροι και από ότι, αντιλαμβάνομαι δεν θα συγκαλούσε νέες συνομιλίες χωρίς επαρκείς εγγυήσεις από τις δύο πλευρές ότι θα εκπληρούνται οι όροι αυτοί. Συνεπώς είμαι αισιόδοξος".

    Ανέφερε επίσης ότι, η Ε.Ε θα συμβάλει, με όποιον τρόπο μπορεί στη διευκόλυνση των διαπραγματεύσεων και σημείωσε ότι, σε περίπτωση λύσης, η Ε.Ε είναι διατεθειμένη να διαθέσει ποσό ύψους 300 εκ. ευρώ για την οικονομική ανάπτυξη του βορείου τμήματος της Κύπρου.

    Ο Φερχόιγκεν κάλεσε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, τις δύο κοινότητες, τις τρεις εγγυήτριες δυνάμεις, την Ε.Ε και τις ΗΠΑ, να ενώσουν τις προσπάθειες τους για την επίλυση του Κυπριακού, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι, "στη σύγχρονη εποχή η Ευρώπη δεν μπορεί να έχει διαιρεμένες χώρες".

    Ο Γερμανός επίτροπος σημείωσε ότι, οι μόνοι όροι, που θέτει η Επιτροπή είναι "η λύση να μην είναι αντίθετη στις αρχές πάνω στις οποίες έχει δημιουργηθεί η Ε.Ε, και από τη λύση να προκύψει ένα κράτος, που θα έχει ενιαία φωνή, που δεν θα εμποδίζει τη λήψη αποφάσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο λόγω εσωτερικών διαφωνιών".

    Εξάλλου, ο Φερχόιγκεν διατύπωσε την εκτίμηση ότι, αν κατά τις διαπραγματεύσεις χρειαστεί μια υψηλού επιπέδου συμμετοχή, όπως π.χ. του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κόλιν Πάουελ, οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να την αποδεχθούν. Ο Φερχόιγκεν ανέφερε ότι η ΕΕ, οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία είναι στη διάθεση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών και σημείωσε ότι και ο ίδιος αν χρειαστεί, θα συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις.

    "Εμείς ασκήσαμε πιέσεις για επανέναρξη", λέει ο Γκιουλ

    Όσον αφορά τη συνάντηση του με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Αμπντουλάχ Γκιούλ, ο Φερχόιγκεν τη χαρακτήρισε "φιλική, δημιουργική και επιτυχή" και τόνισε ότι, "οι σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας είναι καλύτερες από ποτέ και είμαστε σε θέση να συζητάμε οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στις σχέσεις μας".

    Ανέφερε επίσης ότι, η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων στην Τουρκία είναι εντυπωσιακές και ότι, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Τουρκία συμφωνούν ως προς τη μεθοδολογία με την οποία θα συνεχίσουν να συνεργάζονται. Όπως είπε, "η Κομισιόν δεν θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει την Τουρκία, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το επισημάνουμε στην τουρκική κυβέρνηση, θα το συζητήσουμε και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε".

    Από την πλευρά του, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιούλ, δήλωσε ικανοποιημένος, για τη χρήσιμη, όπως τη χαρακτήρισε συνάντηση σημειώνοντας ότι, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις σε ότι, αφορά το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Τουρκίας, το οποίο, όπως είπε "είναι σημαντικό και βέβαια πιο σημαντική είναι η εφαρμογή του".

    Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι, η τουρκική πλευρά άσκησε πίεση για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. "Λάβαμε την επιστολή του γ.γ. και τώρα επιστρέφω στην Άγκυρα για διαβουλεύσεις... η επιδίωξη μας είναι να ολοκληρώσουμε μέχρι την 1η Μαΐου", κατέληξε ο κ. Γκιούλ.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Αισιοδοξία και σκεπτικισμός για το Κυπριακό

    [07] Ιράκ

    Ορισε την επιτροπή για το Ιράκ ο Μπους

    (6/2/2004 10:31:00 μμ)

    Συντάκτης: Αννίτα ΠασχαλινούΠηγή: Reuters - BBC

    Μετά τον Τόνι Μπλερ και ο Τζορτζ Μπους αποφάσισε να ορίσει ανεξάρτητη επιτροπή που θα ερευνήσει τυχόν λάθη στο έργο των μυστικών υπηρεσιών σχετικά με τις πληροφορίες τους για τα όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ. Ο Αμερικανός πρόεδρος έθεσε στα μέλη της επιτροπής διορία για την παράδοση της έκθεσης, την 31η Μαρτίου του 2005, δηλαδή τέσσερις μήνες μετά τις προεδρικές εκλογές " Θα πρέπει να μάθουμε γιατί δεν βρέθηκαν τέτοια όπλα στο Ιράκ" δήλωσε ο Τζορτζ Μπους και υπογράμμισε ότι η επιτροπή θα κληθεί ακόμα να αξιολογήσει τις δυνατότητες των μυστικών υπηρεσιών της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι μόλις χθες ο επικεφαλής της CIA, Τζορτζ Τένετ υπερασπίσθηκε το έργο της υπηρεσίας του τονίζοντας ότι οι πληροφορίες τους ουδέποτε διογκώθηκαν κατόπιν πολιτικών πιέσεων.

    Τα μέλη της Επιτροπής

    Παρά τις αρχικές του αντιρρήσεις, ο Τζορτζ Μπους αποφάσισε να προχωρήσει στη σύσταση της ανεξάρτητης επιτροπής, μετά τις πιέσεις που του ασκήθηκαν από το Κογκρέσο.

    Νωρίτερα την Παρασκευή, ανακοίνωσε τα μέλη της ανεξάρτητης επιτροπής, στην οποία θα προιστανται ο Τσαρλς Ρομπ, ένας πρώην γερουσιαστής των Δημοκρατικών και ο δικαστής Λόρενς Σίλβερμαν που ανήκει στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

    Μέλη της επιτροπής θα είναι επίσης ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζον Μακέιν, ο πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου, ο Ρίτσαρντ Λέβιν, πρόεδρος του πανεπιστημίου του Γέιλ, ο Γουίλιαμ Στουντμαν , πρώην αρχηγός της CIA και ο Πατ Γουολντ, πρώην ανώτατος δικαστής.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    "Δεν μας πίεσε κανείς" δηλώνει ο Τένετ

    ΗΠΑ: "Ίσως κάναμε λάθος για τα όπλα στο Ιράκ"

    Ντέιβιντ Κέι: "Όλοι μας εξαπατηθήκαμε" για το Ιράκ

    Στη CIA ρίχνει τις ευθύνες για το Ιράκ ο Κει


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 6 February 2004 - 21:52:32 UTC