Browse through our Interesting Nodes of the Cyprus Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-06-08

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Aμφίβολος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ρόγιαν
  • [02] Πρόγραμμα εξετάσεων ειδικών μαθημάτων
  • [03] Με έξι αθλητές η Ελλάδα στο Κανόε Καγιάκ
  • [04] Επαναστατική ανακάλυψη Μικροτσίπ ελπίδας για εκατομμύρια τυφλούς
  • [05] Το "Σίτι" κράτησε τους Χλωρό, Εντουσέι
  • [06] Τρίτος ο "Γηραιός"
  • [07] Ολοκληρώθηκε η τηλε-μαχία των πολιτικών αρχηγών Η ώρα των αρχηγών
  • [08] Νεκροί 16 επιβαίνοντες Αεροπορικό δυστύχημα στην Γκαμπόν

    [01] Υδατοσφαίριση

    Aμφίβολος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ρόγιαν

    8/6/2004 7:37:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Ο Ισπανός τερματοφύλακας Χέσους Ρόγιαν, μία από τις μεγαλύτερες μορφές της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, είναι πιθανόν να μην βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

    Ο Ρόγιαν, ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό από πολλούς τραυματισμούς, αλλά ελπίζει πως θα καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια, και να υπερασπιστεί την εστία των "φούριος ρόχας" στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Ισπανών, Χουάν Ζανέ, για την θέση του τερματοφύλακα, στους αγώνες του 3ου World League της FINA, επέλεξε τον νεαρό Ινιάκι Αγκιλάρ, της πρωταθλήτριας και κατόχου του Len Trophy, Μπαρτσελόνα.

    [02] Εσωτερικά

    Πρόγραμμα εξετάσεων ειδικών μαθημάτων

    8/6/2004 8:27:00 μμ

    Συντάκτης: Μαρία Τζεμπελίκου

    Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων που θα διεξαχθούν από τις 18 μέχρι τις 25 Ιουνίου. Ώρα έναρξης των εξετάσεων ορίζεται η 07:30 π.μ. για όλα τα μαθήματα εκτός των Ιταλικών και των Ισπανικών που θα εξεταστούν στις 17:30. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών στα εξεταστικά κέντρα που έχουν οριστεί από την οικεία Διεύθυνση ή Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ για τα υπόλοιπα ειδικά μαθήματα σε εξεταστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

    Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων:

    Παρασκευή 18 Ιουνίου Αγγλικά Σάββατο 19 Ιουνίου Ελεύθερο Σχέδιο Δευτέρα 21 Ιουνίου Γραμμικό Σχέδιο Τρίτη 22 Ιουνίου Γερμανικά (πρωί) Ισπανικά (απόγευμα) Τετάρτη 23 Ιουνίου Γαλλικά Πέμπτη 24 Ιουνίου Αρμονία (πρωί) Ιταλικά (απόγευμα) Παρασκευή 25 Ιουνίου Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων

    Σχετικά Links:

    Υπουργείο Παιδείας

    [03] Κάνοε/Καγιάκ Σλάλομ

    Με έξι αθλητές η Ελλάδα στο Κανόε Καγιάκ

    8/6/2004 8:41:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Πηγή: ΑΠΕ

    Με τρείς αθλητές , δύο άνδρες και μια γυναίκα, θα πάρει μέρος η Ελλάδα στην Ολυμπιακή ρεγκάτα του κανόε καγιάκ σπριντ που θα γίνει στο Σχοινιά.

    Τα τρία "εισιτήρια ελευθέρας" που παραχώρησε η Διεθνής Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ αφορούν στο Μονοθέσιο Κανό Ανδρών (C1), στο μονοθέσιο Καγιάκ Ανδρών (Κ1) και στο αντίστοιχο των Γυναικών.

    Τα ονόματα των αθλητών που θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην κορυφαία διοργάνωση του κόσμου θα οριστικοποιηθούν στις αρχές Ιουλίου.

    Αργότερα τα ανόματα

    Πάντως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να καταλάβει τη μία θέση από τις τρεις και ιδιαίτερα στο αγώνισμα του μονοθέσιου κανό είναι ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης που έχει κατακτήσει τις περισσότερες διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις το τελευταίο διάστημα.

    Πριν από περίπου ένα μήνα οριστικοποιήθηκε και η συμμετοχή της χώρας μας στο κανόε καγιάκ σλάλομ με δύο αθλητές και μία αθλήτρια. Τα αγωνίσματα που θα πάρουν μέρος οι τρεις αθλητές , τα ονόματα των οποίων εκκρεμούν επίσης, είναι το μονοθέσιο κανόε Ανδρών (C1), το μονοθέσιο καγιάκ Γυναικών (Κ1) και το αντίστοιχο των Ανδρών.

    [04] Υγεία

    Επαναστατική ανακάλυψη Μικροτσίπ ελπίδας για εκατομμύρια τυφλούς

    8/6/2004 8:49:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Ένα μικροτσίπ από σιλικόνη που εμφυτεύεται στον πάσχοντα αμφιβληστροειδή εξασφαλίζει τεχνητή όραση στους ασθενείς που έχουν χάσει την όρασή τους από πάθηση του αμφιβληστροειδή. Την επαναστατικό μέθοδο Γερμανών ερευνητών, ανακοίνωσαν στο Ιπποκράτειο επιστημονικό Συμπόσιο που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας Σταύρος Δημητράκος και ο επίκουρος καθηγητής οφθαλμολογίας Περικλής Μπραζιτίκος. Το μικροτσίπ έχει ήδη δοκιμασθεί σε ασθενείς με θετικά αποτελέσματα ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τα επόμενα τρία χρόνια.

    Μετατρέπει το φως σε ηλεκτρική ενέργεια

    Όπως ανακοινώθηκε στο συμπόσιο, οι τυφλοί ασθενείς θα μπορούν να βλέπουν μία εικόνα με χαμηλή ανάλυση (10 επί 10 pixel).

    Στόχος των ερευνητών είναι να εξελίξουν το μικροτσίπ , ώστε να μπορούν να προσφέρουν μεγαλύτερη ανάλυση (250 επί 250 pixel, ώστε οι ασθενείς να μπορούν να διαβάζουν εφημερίδα.

    Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μικροτσίπ τεχνητής όρασης έγινε το 1988, όταν επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένας τυφλός άνθρωπος μπορούσε να «δει» ύστερα από ερεθισμό των κυττάρων του αμφιβληστροειδή με ηλεκτρικό ρεύμα.

    Βασιζόμενοι σε αυτήν την πληροφορία οι επιστήμονες προχώρησαν στην ανακάλυψη συσκευών που μπορούσαν να μεταφράσουν τα ηλεκτρικά ερεθίσματα και να αποκαταστήσουν την όραση.

    Σήμερα υπάρχουν τουλάχιστον δύο διαφορετικά είδη μικροτσίπ από σιλικόνη που έχουν ιδανικό μέγεθος για την εμφύτευσή τους στο μάτι, προσφέρουν συνεχή παροχή ενέργειας και είναι συμβατά με τους γύρω ιστούς.

    Μολονότι δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα μακροχρόνιων μελετών φαίνεται ότι οι ασθενείς θα μπορούν να αντιλαμβάνονται αδρά κάποιες ασπρόμαυρες εικόνες αλλά όχι λεπτομέρειες ή χρώματα.

    [05] Αθλητισμός

    Το "Σίτι" κράτησε τους Χλωρό, Εντουσέι

    8/6/2004 9:08:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Παίκτες του Αιγάλεω θα είναι και τη νέα χρονιά οι Γιάννης Χλωρός και Ντανιέλ Εντουσέι. Το "Σίτι", εφάρμοσε το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης που είχε και κράτησε τους δύο ποσοσφαιριστές.

    Ο Γιάννης Χλωρός, αποτελεί μήλον της Έριδος για πολλές ομάδες, και αυτή η εξέλιξη προϋποθέτει νέα δεδομένα για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού από κάποιον σύλλογο. Και αυτό γιατί πλέον θα πρέπει να σπάσει το συμβόλαιο για να τον εντάξη στο δυναμικό της.

    Κατά τα άλλα, στασιμότητα παρατηρείται στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, καθώς το θέμα των ανανεώσεων είχε μπει σε προτεραιότητα. Οι "μπλε" πραγματοποίησαν μια μόνο μεταγραφή. Απέκτησαν τον Σωτήρη Τσαγκαβέλη από την Προοδευτική.

    [06] Αθλητισμός

    Τρίτος ο "Γηραιός"

    8/6/2004 9:49:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Την τρίτη θέση του πρωταθλήματος Μπάσκετ, κατέλαβε η ομάδα του Ηρακλή. Ο "Γηραιός" νίκησε στον πέμπτο "μικρό τελικό" την ΑΕΚ, με 93-92, στη Θεσσαλονίκη και τερμάτισε τρίτος στην κατάταξη των ομάδων.

    Σε ένα πολύ καλό και επιθετικό παιχνίδι, που κρίθηκε στην παράταση, οι δύο ομάδες έδωσαν ένα ρεσιτάλ επιθετικού Μπάσκετ, και ικανοποίησαν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

    Κορυφαίος από πλευράς νικητών αναδείχθηκε ο Ηλιάδης με 32 πόντους (4), ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε για μία ακόμη φορά ο Χατζής με 37π. (6).

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 16-19, 31-41, 54-56, 79-79, 93-92

    [07] Ευρωεκλογές

    Ολοκληρώθηκε η τηλε-μαχία των πολιτικών αρχηγών Η ώρα των αρχηγών

    8/6/2004 11:12:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 8/6/2004 11:38:32 μμ)

    Θέματα ευρύτερης εσωτερικής αλλά και εξωτερικής πολιτικής βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλε-μαχίας των πολιτικών αρχηγών. Στη συζήτηση κυριάρχησαν ερωτήματα για την ακρίβεια, τους συμβασιούχους, τους χειρισμούς στα εθνικά θέματα και τα Ολυμπιακά έργα. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι στους τρεις μήνες διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ, έχουν αντιμετωπισθεί με επιτυχία σειρά θεμάτων, όπως το Κυπριακό, τα Ολυμπιακά έργα, η Εκκλησιαστική κρίση, το πρόβλημα των συμβασιούχων. Ο Γ. Παπανδρέου, επέκρινε τη ΝΔ για ακυβερνησία, λαθεμένους χειρισμούς στην εξωτερική πολιτική και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν το κόμμα του γιατί έχει εμπειρία και προχωρά σε ανανέωση. Η Αλέκα Παπαρήγα, κατηγόρησε μεταξύ άλλων την Ε.Ε. ότι δεν υποστήριξε βιώσιμη λύση στο Κυπριακό, ενώ ο Νίκος Κωνσταντόπουλος επισήμανε την αναγκαιότητα για συνεργασία όλων των δυνάμεων της ευρωπαϊκής αριστεράς.

    Οικονομία - Ακρίβεια- Ανεργία

    Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε το πρόβλημα της ακρίβειας, διαβεβαιώνοντας ότι θα παταχθούν τα φαινόμενα της αισχροκέρδειας και τονίζοντας ότι το θέμα δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί από τη μια μέρα στην άλλη.

    "Η πολιτική που ακολουθούμε είναι υγιής και θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με την ενίσχυση του ανταγωνισμού, την ενεργοποίηση των ελέγχων και μια πολιτική που θα μειώνει το κόστος παραγωγής με χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές και κίνητρα μέσω του νέου αναπτυξιακού νόμου για επενδύσεις", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

    Αναφερόμενος στο πρόβλημα της ανεργίας, αναγνώρισε ότι το επίδομα ανεργίας στη χώρα μας είναι πολύ χαμηλό, επισημαίνοντας ότι δεν είναι εύκολο μέσα σε τρεις μήνες να λυθεί το πρόβλημα και για αυτό η κυβέρνηση, έχει ήδη υιοθετήσει επιθετική πολιτική νέων ευκαιριών νέων επενδύσεων και νέων θέσεων εργασίας.

    Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι έθεσε τη χώρα υπό επιτήρηση και ότι δυσφήμισε τη χώρα.

    "Η κυβέρνηση έχει κάνει λίγα πράγματα, πολλά λάθη" ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι δημιουργεί ένα κλίμα μιζέριας.

    Συμβασιούχοι

    Σε ότι αφορά τους συμβασιούχους, ο Κώστας Καραμανλής, τόνισε ότι δίνεται λύση με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν διαβαθμίσεις στους συμβασιούχους και ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα δοθεί το πόρισμα του ΣτΕ.

    Υπογράμμισε επίσης ότι θα υπάρξει και ισχυρή μοριοδότηση για όσους δεν καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

    Πρόσθεσε επίσης, ότι η κυβέρνηση, έχει προβλέψει και την αντιμετώπιση του θέματος με τους αναπληρωτές καθηγητές και με βάση τη ρύθμιση που προωθεί θα προσλαμβάνονται σε αναλογία 60-40, δηλαδή 60% μέσω διαγωνισμού και 40% από την επετηρίδα.

    Ολυμπιακά έργα

    Σε ότι αφορά τα Ολυμπιακά έργα ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι η κυβέρνηση δεν οικειοποιείται το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων τονίζοντας ότι είναι η συνέχεια της Πολιτείας.

    Από την πλευρά του, ο Γ. Παπανδρέου, δήλωσε ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έκαναν ένα μοναδικό έργο, που είναι έργο του ελληνικού λαού και η ΝΔ το προβάλει ως δικό της μέσω των τηλεοπτικών μηνυμάτων της.

    "Η ΝΔ έχει μια καλή επικοινωνιακή ομάδα η οποία, όμως, δε θα λύσει τα προβλήματα της χώρας", τόνισε.

    Εθνικά θέματα

    Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Γ. Παπανδρέου για τα εθνικά θέματα.

    Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Καραμανλής διαφημίζεται ως ισχυρός διαπραγματευτής (στα τηλεοπτικά σποτ της ΝΔ) και τον βλέπω, πρόσθεσε, να υπογράφει ένα χαρτί όπου είναι η ορκωμοσία του. "Το μόνο που διαπραγματεύτηκε είναι η ορκωμοσία του" είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι "πετάει έξω 5.000 υπαλλήλους" από το Υπουργείο Πολιτισμού.

    Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι χειρίζεται επιπόλαια τα θέματα και επανέλαβε ότι ο πρωθυπουργός στη Λουκέρνη "έκανε τουρισμό".

    "Κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό. Θα θέλαμε να τους δώσουμε περίοδο χάριτος, αλλά δεν κυβερνούν", υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    Από την πλευρά του, ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι οι χειρισμοί της Κυβέρνησης στο Κυπριακό ήταν επιτυχείς.

    "Κάναμε καλή διαπραγμάτευση. Εμείς δεν επιβάλαμε στους Ελληνοκυπρίους τι να ψηφίσουν. Κρατήσαμε τις ισορροπίες", είπε χαρακτηριστικά.

    Όσον αφορά στην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, ο κ. Καραμανλής δήλωσε ότι είναι προς το συμφέρον όλων και πως είναι η σωστή στρατηγική επιλογή για την Ελλάδα.

    Προεδρία της Δημοκρατίας

    Θέμα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

    Σε ερώτηση αν θα δεχόταν, να έχει κάποια συζήτηση με τον Κώστα Καραμανλή για να τεθεί ως υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο κ. Κωνσταντόπουλος ξεκαθάρισε

    "Είμαι Πρόεδρος του ΣΥΝ. Και έχω πολλά να προσφέρω στο κόμμα", είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η ερώτηση ήταν εκτός πραγματικότητα και δεν τον αφορά.

    Ερωτηθείσα για το ίδιο θέμα, η Αλέκα Παπαρήγα επανέλαβε ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να ψηφίσει προσωπικότητα της Αριστεράς για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

    Ευρωπαϊκό σκηνικό

    Δριμεία επίθεση στην Ε.Ε. εξαπέλυσε η Αλέκα Παπαρήγα.

    Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε ότι ο λαός θα αποφασίσει πότε θα φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σημειώνοντας ότι "η λαϊκή εξουσία είναι μοχλός στα χέρια των πολιτών για την ανάπτυξη"

    "Όσο είμαστε μέσα στην ΕΕ" είπε, "θα διεκδικήσουμε ενίσχυση των επιδοτήσεων για τους αγρότες, οι οποίοι χτυπήθηκαν από την πολιτική της ΕΕ και κυρίως η μικρομεσαία αγροτιά"

    Σημείωσε ακόμη, πως οι αγροτικές επιδοτήσεις έχουν αποδεσμευτεί από την παραγωγή και ότι είναι προσβλητικό να λέγεται πως ο ελληνικός λαός έζησε από τις επιδοτήσεις της Ε.Ε.

    Σε άλλη ερώτηση που της τέθηκε για το Κυπριακό η κα Παπαρήγα κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ενωση ότι δεν θέλησε να υποστηρίξει την εξεύρεση βιωσιμης λύσης για το κυπριακό .

    Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε την ανάγκη να μεγαλώσει ο χώρος διαλόγου και η συνεργασία όλων των χώρων της Αριστεράς στην Ευρώπη.

    Ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε ότι ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός του κόμματός του είναι δεδομένος, αλλά τόνισε πως πρέπει να αλλάξει το σύμφωνο σταθερότητος, το οποίο, όπως ανέφερε, ο Ζακ Ντελόρ είχε χαρακτηρίσει "πολιτικό ζουρλομανδύα".

    "Είμαστε εναντίον της αποδέσμευσης και της κατεδάφισης της Ευρώπης, και για αυτό ζητούμε δύναμη για να αγωνιστούμε για μια διαφορετική Ευρώπη" υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ.

    [08] Διεθνή

    Νεκροί 16 επιβαίνοντες Αεροπορικό δυστύχημα στην Γκαμπόν

    8/6/2004 11:26:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Δεκαέξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις αγνοούνται μετά την πτώση στη θάλασσα αεροσκάφους ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας της Γκαμπόν, κοντά στη Λιμπρεβίλ. Έντεκα από τους επιβάτες του αεροπλάνου διασώθηκαν, όπως ανακοινώθηκε απόψε από την προεδρία της χώρας. Στην ανακοίνωση, που μεταδόθηκε από το εθνικό ραδιόφωνο της Γκαμπόν, αναφέρεται ότι το αεροπλάνο κατέπεσε 27 λεπτά μετά την απογείωσή του και ενώ επιχειρούσε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο απ όπου είχε αναχωρήσει επειδή παρουσίασε "τεχνικά προβλήματα". Το αεροσκάφος, τύπου HS-748, ανήκε στην εταιρεία Gabon Express και μετέφερε 26 επιβάτες και τέσσερα μέλη του πληρώματος. Οκτώ επιβάτες και τρία μέλη του πληρώματος διασώθηκαν. Είχε απογειωθεί από τη Λιμπρεβίλ με προορισμό την πόλη Φρανσβίλ. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι μόνο ένας από τους δύο κινητήρες του αεροπλάνου λειτουργούσε ενώ μία γυναίκα που το είδε να πέφτει στη θάλασσα είπε ότι είδε να βγαίνει καπνός από το αεροσκάφος.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 8 June 2004 - 20:50:33 UTC