Browse through our Collection of Greek Indexers for: FTP Servers, Libraries & WWW Sites Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-06-28

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Με απόφαση του Αρείου Πάγου για τον κατηγορούμενο Αναθεωρείται το
  • [02] Συγκέντρωσε το 52,14% των ψήφων Ο Αντάμκους πρόεδρος της Λιθουανίας
  • [03] Επιβεβαιώνουν αλλά και αμφιβάλλουν οι Αμερικανοί Στρατιώτης θύμα
  • [04] Αλλεπάλληλες επιθέσεις Ισραηλινών και Παλαιστίνιων Νέος κύκλος αίματος
  • [05] Δεν αποδέχθηκε τους όρους τους η Τουρκία Οι El-Al διέκοψαν τις πτήσεις
  • [06] Πρωταθλήτρια ξανά η Ρίβερ Πλέιτ
  • [07] Παρέδωσαν άρον-άρον οι Αμερικανοί 48 ώρες πριν Αλλαγή φρουράς στο Ιράκ
  • [08] Αναμένονται προβλήματα στις πτήσεις Στάση αύριο από τους ελεγκτές
  • [09] Το Ιράκ στο επίκεντρο Σε κλοιό ασφαλείας η Σύνοδος του ΝΑΤΟ

    [01] Εσωτερικά

    Με απόφαση του Αρείου Πάγου για τον κατηγορούμενο Αναθεωρείται το βούλευμα για την υπόθεση Ρωμιόπουλου

    27/6/2004 9:40:00 μμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Πηγή: ΑΠΕ

    Σε νέα κρίση στο αναθεωρητικό δικαστήριο Ξάνθης παρέπεμψε η ολομέλεια του Αρείου Πάγου το βούλευμα, με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη ο πρώην έφεδρος ανθυπολοχαγός Αριστείδης Μπακατινάκης, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση του στρατιώτη Σπύρου Ρωμιόπουλου τον Ιούνιο του 1997 στον Έβρο. Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι, ο κατηγορούμενος δεν μπορεί να εξαναγκαστεί σε αυτοενοχοποίηση. Συγκεκριμένα οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι, παραβιάστηκαν υπερασπιστικά του δικαιώματα, αφού καταθέσεις, που αρχικά είχε δώσει στο πλαίσιο της ένορκης διοικητικής εξέτασης και κατά την ανάκριση, όταν υπηρετούσε στο στρατό, ακολούθως ελήφθησαν υπόψη και αξιολογήθηκαν για να τον μετατρέψουν σε κατηγορούμενο, γεγονός, που αντιβαίνει στη νομολογία του Αρείου Πάγου και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    [02] Διεθνή

    Συγκέντρωσε το 52,14% των ψήφων Ο Αντάμκους πρόεδρος της Λιθουανίας

    28/6/2004 8:05:00 πμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Πηγή: BBC- Γαλλικό Πρακτορείο

    Την επάνοδό του στην προεδρία της Λιθουανίας εξασφάλισε ο Βάλντας Αντάμκους, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής των χθεσινών προεδρικών εκλογών. Η εκλογική επιτροπή δήλωσε, ότι ο Αντάμκους, ανεξάρτητος υποψήφιος που υποστηρίχθηκε από την Δεξιά, έλαβε το 52,14% των ψήφων, ενώ η αντίπαλός του, Καζιμίρα Προυνσκιέν, 66 ετών και υποψήφια της Αριστεράς, εξασφάλισε το 47,86%. Ο 77χρονος Αντάμκους ήταν πρόεδρος από το 1998 έως το 2003, οπότε και ηττήθηκε από τον Ρολάντας Πάκσας. Ο τελευταίος απομακρύνθηκε από το αξίωμα τον περασμένο Απρίλιο, κατηγορούμενος για διαφθορά και παραβίαση του Συντάγματος, ανοίγοντας το δρόμο για τη διεξαγωγή των χθεσινών πρόωρων προεδρικών εκλογών. Ο κ. Αντάμκους είχε κερδίσει και τον πρώτο γύρο των εκλογών στις 13 Ιουνίου, αλλά δεν είχε συγκεντρώσει το απαιτούμενο 50%, που ορίζει ο εκλογικός νόμος.

    [03] Ιράκ

    Επιβεβαιώνουν αλλά και αμφιβάλλουν οι Αμερικανοί Στρατιώτης θύμα απαγωγής στο Ιράκ

    28/6/2004 8:46:00 πμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Πηγή: BBC- Reuters

    Με αποκεφαλισμό ενός στρατιώτη των συμμαχικών δυνάμεων στο Ιράκ απειλεί ισλαμική οργάνωση, σύμφωνα με βίντεο που μετέδωσε αργά χθες το βράδυ το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα. Οι απαγωγείς, που αυτοαποκαλούνται "κίνημα ισλαμικής ανταπάντησης- ένοπλη πτέρυγα της αντίστασης", δηλώνουν, πως θα τον καρατομήσουν, εάν δεν απελευθερωθούν εντός 72 ωρών όλοι οι Ιρακινοί κρατούμενοι. Στο βίντεο, εμφανίζεται ένας άνδρας με στρατιωτική στολή, που έχει δεμένα μάτια και κρατά μια ταυτότητα του αμερικανικού στρατού. Όπως φαίνεται στην ταυτότητα, ο άνδρας ονομάζεται Ουάσεφ Αλί Χασούν. Ο αμερικανικός στρατός δήλωσε, πως ένας στρατιώτης με αυτό το όνομα αγνοείται από τις 21 Ιουνίου, αμφιβάλλοντας, ωστόσο, για το εάν είναι αυτός που εμφανίζεται στο βίντεο.

    Αμερικανικές αμφιβολίες

    Όπως ισχυρίζονται οι απαγωγείς, ο στρατιώτης είναι πακιστανικής καταγωγής και απήχθη μετά από έφοδό τους σε κατασκήνωση των Αμερικανών στρατιωτών.

    Εκπρόσωπος των πεζοναυτών είχε ανακοινώσει στην Ουάσινγκτον, πως αγνοείται από τις 21 Ιουνίου στο Ιράκ ο δεκανέας των πεζοναυτών, Ουάσεφ Αλί Χασούν, που ανήκε στην πρώτη μεραρχία των πεζοναυτών, με έδρα τη Φαλούτζα. Ωστόσο, ο αμερικανικός στρατός εκφράζει αμφιβολίες για το εάν ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο είναι όντως ο στρατιώτης που αγνοείται. Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο αγνοούμενος στρατιώτης είναι Λιβανέζος και όχι Πακιστανός, όπως ισχυρίζονται οι απαγωγείς.

    Επίσης, οι Αμερικανοί αναφέρουν, πως στο παρελθόν ανάλογες ομάδες έχουν χρησιμοποιήσει ταυτότητες του αμερικανικού στρατού, οι οποίες, όμως, αποδείχθηκαν ψεύτικες.

    Σημειώνεται πως, στα χέρια άλλων απαγωγέων βρίσκεται ένας Πακιστανός όμηρος, σύμφωνα με βίντεο που μετέδωσε το δίκτυο Αλ Αραμπίγια, ενώ συνεχίζεται η αντίστροφη μέτρηση για τους τρεις Τούρκους εργάτες, που κρατούνται όμηροι από την Κυριακή.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Ανεξέλεγκτη η βία στο Ιράκ

    Έκρυθμη η κατάσταση στο Ιράκ

    [04] Διεθνή

    Αλλεπάλληλες επιθέσεις Ισραηλινών και Παλαιστίνιων Νέος κύκλος αίματος στη Μέση Ανατολή

    28/6/2004 9:31:00 πμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Πηγή: Γαλλικό Πρακτορείο- BBC- Reuters

    Διαδοχικές αιματηρές επιθέσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστίνιων ξεκίνησαν από χθες το βράδυ, μετά από επίθεση σε φυλάκιο του ισραηλινού στρατού στη Γάζα. Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το ισραηλινό φυλάκιο στον εβραϊκό οικισμό Γκούς Κατίφ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας στρατιώτης και άλλοι πέντε να τραυματισθούν. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν, με τηλεφώνημά τους στο Γαλλικό Πρακτορείο, η Χαμάς και οι Ταξιαρχίες των Μαρτύρων του Αλ Ακσά. Λίγες ώρες αργότερα, ο ισραηλινός στρατός προέβη σε αντίποινα, διεξάγοντας δύο διαφορετικές επιθέσεις με πυραύλους εναντίον παλαιστινιακών στόχων, ενώ άνδρες του Ισραήλ άνοιξαν πυρ εναντίον παλαιστινιακού φορτηγού. Σχεδόν αμέσως, δύο ρουκέτες έπληξαν την πόλη Σντερότ, στο νότιο Ισραήλ.

    Συνεχιζόμενα αντίποινα

    Σύμφωνα με τη Χαμάς, για την επίθεση στον οικισμό Γκους Κατίφ οι μαχητές άνοιξαν ένα υπόγειο τούνελ μήκους 350 μέτρων και, αφού το παγίδευσαν με εκρηκτικά, έβαλαν φωτιά. Μάλιστα, για να αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων, οι μαχητές περίμεναν να γίνει αλλαγή φρουράς στο φυλάκιο, ώστε να βρίσκονται εκεί πολλοί στρατιώτες.

    Σε αντίποινα, οι Ισραηλινοί πραγματοποίησαν τα ξημερώματα δύο ξεχωριστές επιθέσεις εναντίον παλαιστινιακών εργαστηρίων μεταλλουργίας στα ανατολικά της Γάζας. Κατά την πρώτη επίθεση, ισραηλινό ελικόπτερο εκτόξευσε τρεις πυραύλους εναντίον ενός εργαστηρίου μεταλλουργίας στο προάστιο Ζεϊτούν, χωρίς να υπάρξουν απώλειες. Λίγο αργότερα, ένα δεύτερο ελικόπτερο έριξε πέντε πυραύλους σε κοντινό εργαστήριο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά μια γυναίκα.

    Ωστόσο, οι αιματηρές επιθέσεις δεν σταμάτησαν. Ένας Παλιστίνιος αστυνομικός και ένας έφηβος έχασαν τη ζωή τους από ισραηλινά πυρά στον προσφυγικό οικισμό Καν Γιούνις. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού, ένοπλοι Παλαιστίνιοι άνοιξαν πυρ και ο ισραηλινός στρατός ανταπέδωσε τα πυρά.

    Λίγες ώρες αργότερα, ο οδηγός ενός παλαιστινιακού φορτηγού έπεσε νεκρός και ένας άλλος Παλαιστίνιος τραυματίστηκε, όταν Ισραηλινοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον του οχήματός τους, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

    Σχεδόν αμέσως μετά από αυτή την ισραηλινή επιχείρηση, δύο αυτοσχέδιες ρουκέτες τύπου Αλ Κασάμ εξερράγησαν στην ισραηλινή πόλη Σντερότ. Από την επίθεση σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα παιδί τριών ετών, και τραυματίσηκαν άλλοι δέκα. Σύμφωνα με την ισραηλινή υπηρεσία Εκτάκτου Ανάγκης, οι ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από Παλαιστίνιους ενόπλους από τη Λωρίδα της Γάζας. Με ανακοίνωσή της, η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως "σκοτώθηκαν δύο σιωνιστές εχθροί και τραυματίσθηκαν πολλοί άλλοι".

    [05] Διεθνή

    Δεν αποδέχθηκε τους όρους τους η Τουρκία Οι El-Al διέκοψαν τις πτήσεις τους προς την Τουρκία

    28/6/2004 9:47:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Οι ισραηλινές αερογραμμές El-Al διέκοψαν τις πτήσεις τους προς την Τουρκία, λόγω της άρνησης των τουρκικών αρχών να δεχθούν τους όρους που έθεταν για τη δικαιοδοσία του προσωπικού ασφαλείας της El-Al. Συγκεκριμένα, η El-Al ζητούσε να εκχωρηθούν στο ένοπλο προσωπικό που βρίσκεται στα αεροσκάφη της εταιρείας αρμοδιότητες της τουρκικής αστυνομίας, όπως την υποβολή των επιβατών σε σωματική έρευνα και έλεγχο διαβατηρίων στους τουρκικούς αερολιμένες, όμως το αίτημα απερρίφθη από το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών. "Σύμφωνα με τους νόμους μας οι αρμοδιότητες διεξαγωγής σωματικής έρευνας και ελέγχου διαβατηρίων σε τουρκικό έδαφος, έχει εκχωρηθεί στην τουρκική αστυνομία και δεν μπορεί αν εκχωρηθεί σε αστυνομικούς άλλης χώρας", είπε ο εκπρόσωπος της εκπρόσωπος της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας Ραμαζάν Ερ. "Αποδεχθήκαμε να βρίσκονται στα ισραηλινά αεροσκάφη δύο οπλοφορούντες όσο μένουν μέσα στο αεροσκάφος. Όταν, όμως, θέλουν να αποβιβαστούν από το αεροσκάφος και να περιφέρονται στην Πόλη, πρέπει να παραδώσουν το όπλο τους στην τουρκική αστυνομία", είπε ο εκπρόσωπος και υπενθύμισε ότι ο ICAO έχει χαρακτηρίσει τον αερολιμένα της Κωνσταντινούπολης ως ασφαλή αερολιμένα.

    [06] Αθλητισμός

    Πρωταθλήτρια ξανά η Ρίβερ Πλέιτ

    28/6/2004 10:10:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα Κλαουσούρα και 5ο συνολικά από το 1991 κατέκτησε χθες στην Αργεντινή η Ρίβερ Πλέιτ. Η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) της Ρίβερ με την Ραφαέλα, σε συνδυασμό με την ήττα (1-0) της Μπόκα Τζούνιορς από τη γηπεδούχο Σαν Λορέντζο, στο πλαίσιο της 19ης και τελευταίας αγωνιστικής, χάρισε τον τίτλο στη Ρίβερ Πλέιτ με 40 βαθμούς. Στην δεύτερη θέση με 36 βαθμούς τερμάτισε η Μπόκα Τζούνιορς.

    [07] Ιράκ

    Παρέδωσαν άρον-άρον οι Αμερικανοί 48 ώρες πριν Αλλαγή φρουράς στο Ιράκ

    28/6/2004 10:30:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 28/6/2004 11:45:26 πμ)

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Πηγή: BBC- Reuters- Γαλλικό Πρακτορείο

    Η προσωρινή κυβέρνηση του Ιράκ ανέλαβε αιφνιδιαστικά τα ηνία της χώρας, αφού οι Αμερικανοί παρέδωσαν την εξουσία σήμερα , δύο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία. Σε ειδική τελετή στην λεγόμενη Πράσινη Ζώνη, όπου βρίσκεται το αρχηγείο των αμερικανικών δυνάμεων, στις 9.26 το πρωί, ώρα Ελλάδας, ο Αμερικανός πολιτικός διοικητής του Ιράκ, Πολ Μπρέμερ παρέδωσε στον πρωθυπουργό Ιγιάντ Αλάουι, όλα τα επίσημα έγγραφα του κράτους και υπέγραψαν τα σχετικά κείμενα, με τα οποία το Ιράκ ανακτά την εθνική κυριαρχία του, όχι όμως, και εκείνο, που θα καθορίζει το καθεστώς των ξένων στρατιωτικών δυνάμεων, που θα παραμείνουν στη χώρα, δήλωσε. Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν, πως η επίσπευση της ημερομηνίας παράδοσης της εξουσίας αποφασίστηκε πρώτον για να αποτραπούν πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Ιράκ την προγραμματισμένη ημερομηνία και δεύτερον σε μία προσπάθεια να αναχαιτιστεί η συνεχώς διογκούμενη βία των τελευταίων ημερών. Τα "καλορίζικα" ήρθαν από τη Βασόρα, όπου έκρηξη βόμβας σκότωσε έναν Βρετανό στρατιώτη και τραυμάτισε άλλους δύο.

    Στόχος η πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων

    Η παράδοση έγινε σε μία αιφνιδιαστική τελετή, που ολοκληρώθηκε πριν ανακοινωθεί, μετά από 13 μήνες αμερικανικής κατοχής. Ο Αμερικανός πολιτικός διοικητής του Ιράκ, Πολ Μπρέμερ, ο οποίος αναμένεται να εγκαταλείψει σήμερα κιόλας το Ιράκ, παρέδωσε στους νέους ηγέτες του Ιράκ την επιστολή για την παράδοση της εξουσίας. "Είναι μία ιστορική ημέρα, μιά ευτυχισμένη ημέρα , που όλοι οι Ιρακινοί περίμεναν", δήλωσε ο Ιρακινός Πρόεδρος Γάζι Γιάουαρ. "Είναι η ώρα, που θα φέρουμε τη χώρα πίσω στη διεθνή κοινότητα" πρόσθεσε.

    Αν και η προσωρινή Κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ιγιάντ Αλάουι θα έχει από σήμερα την "πλήρη κυριαρχία" σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, υπάρχουν πολλοί σημαντικοί περιορισμοί στην εξουσία της.

    Δεν θα μπορεί να χαράζει μακροχρόνια πολιτική και φυσικά δεν θα έχει τον έλεγχο επί των 160.000 Αμερικανών και άλλων ξένων στρατιωτών στο Ιράκ. Η ιρακινή κυβέρνηση θα έχει φυσικά το δικαίωμα να ζητήσει την απομάκρυνση των ξένων δυνάμεων αλλά έχει καταστήσει σαφές ότι, δεν πρόκειται να το κάνει.

    Την προαναγγελία είχε κάνει νωρίτερα ο Ιρακινός ΥΠΕΞ Χοσιάρ Ζεμπάρι, μετά τις συνομιλίες του με τον Βρετανό πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στην Κωνσταντινούπολη.

    Εξάλλου η πρώτη ανακοίνωση του Ιρακινού πρωθυπουργού μόλις ανέλαβε την εξουσία αφορούσε μια σειρά εκτάκτων μέτρων, που θα ανακοινωθούν σήμερα και αύριο για την εδραίωση της ασφάλειας στη χώρα.

    Τέλος να σημειωθεί ότι, εξακολουθούν να βρίσκονται στα χέρια των απαγωγέων τους οι πέντε όμηροι, ένας Αμερικανός πεζοναύτης, τρεις Τούρκοι εργάτες και ένας Πακιστανός οδηγός.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Στρατιώτης θύμα απαγωγής στο Ιράκ

    Ανεξέλεγκτη η βία στο Ιράκ

    [08] Εσωτερικά

    Αναμένονται προβλήματα στις πτήσεις Στάση αύριο από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

    28/6/2004 10:38:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Προβλήματα στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού όλων των αεροπορικών εταιρειών αναμένεται να δημιουργηθούν αύριο Τρίτη, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχουν εξαγγείλει 4ωρη στάση εργασίας. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή τους, διαμαρτύρονται για παράνομες παρεμβολές στις συχνότητες της Πολιτικής Αεροπορίας. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε χθες, με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Μεταφορών, διεκδικούν επιπλέον ολυμπιακό επίδομα, αναστολή της λειτουργίας της κρατικής αρχής, που αναμένεται να λειτουργήσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και το διαχωρισμό τους από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

    [09] Διεθνή

    Το Ιράκ στο επίκεντρο Σε κλοιό ασφαλείας η Σύνοδος του ΝΑΤΟ

    28/6/2004 10:21:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ

    Κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, με τη συνδρομή 26.000 αστυνομικών άρχισε στην Κωνσταντινούπολη η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ. Παρόλα αυτά, το πρωί σημειώθηκαν βίαια επεισόδια ανάμεσα στην τουρκική αστυνομία και περίπου 2.000 διαδηλωτών, οι οποίοι προσπάθησαν με αυτοσχέδιες μολότωφ να σπάσουν τα μπλόκα και να κατευθυνθούν στην περιοχή όπου θα λάβει χώρα η Σύνοδος. Οι 26 ηγέτες θα συζητήσουν τον τρόπο λήψης αποφάσεων σχεδιασμού και χρηματοδότησης των επιχειρήσεων της Συμμαχίας, ενώ βασικό θέμα θα αποτελέσει η εκπαίδευση Ιρακινών στρατιωτικών από νατοϊκές δυνάμεις. Στο πρόγευμα εργασίας που θα έχουν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, θα κυριαρχήσουν ζητήματα διεθνούς ασφάλειας, ενώ θέματα διαχείρισης κρίσεων θα συζητηθούν στη διάρκεια του γεύματος εργασίας των υπουργών Αμυνας. Η έναρξη της Συνόδου συνέπεσε με την αιφνιδιαστική παράδοση της εξουσίας στο Ιράκ από τους Αμερικανούς στους Ιρακινούς, δύο ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Αλλαγή φρουράς στο Ιράκ

    Κρίσιμη Σύνοδος του ΝΑΤΟ


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 28 June 2004 - 8:54:00 UTC