Browse through our Interesting Nodes on Greek Politics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-07-09

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σε Αίγιο, Ανάβυσσο, Κάρυστο Υπό έλεγχο τα πύρινα μέτωπα
  • [02] Κόπα Αμέρικα: "Φτωχός" ο Γ' όμιλος
  • [03] "Μάχη" Ρονάλντο-Ζαγοράκη
  • [04] Πιθανότατα εις βάρος του Ισραήλ Σήμερα η απόφαση για το "τείχος
  • [05] Κίνητρα για εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις-ληξιπρόθεσμα χρέη

    [01] Εσωτερικά

    Σε Αίγιο, Ανάβυσσο, Κάρυστο Υπό έλεγχο τα πύρινα μέτωπα

    9/7/2004 11:04:00 πμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: ΑΠΕ-ΝΕΤ 105,8 FM

    Υπό πλήρη έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής τις μεγάλες πυρκαγιές που ξέσπασαν χθες στο Αίγιο, μεταξύ των χωριών Αχλαδιά και Πυργάκι και στην Ανάβυσσο στη θέση Μητροπίσι, στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι φλόγες επεκτάθηκαν σε κατοικημένες περιοχές και προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και αγροικίες. Επίσης, υπό πλήρη έλεγχο είναι οι φωτιές στην Κάρυστο, την Κεφαλονιά και τη Σαμοθράκη. Σε όλες τις παραπάνω περιοχές οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν για το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί ότι οι ημέρες υψηλού κινδύνου για την πρόκληση πυρκαγιών δεν έχουν παρέλθει και κάνει έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δραστηριότητες τους στην ύπαιθρο, ειδικά στις περιοχές Αττικής, Εύβοιας, Κορινθίας, Βοιωτίας και Αργολίδας.

    Μάχες με τις φλόγες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας

    Εφιαλτική νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι των περιοχών Αχλαδιά και Πυργάκι, στο Αίγιο καθώς η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 9.20 χθες βράδυ έφτασε στις αυλές των σπιτιών. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν να την ελέγξουν γύρω στις 5.30 το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί ένα σπίτι και τρεις αγροικίες.

    Επιτόπου παραμένουν 150 πυροσβέστες με 30 οχήματα καθώς και 30 άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι με τη συνδρομή των ειδικών αεροπλάνων καταβάλλουν προσπάθειες για να κατασβέσουν όλες τις εστίες.

    Λίγες ώρες νωρίτερα, γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα τέθηκε υπό έλεγχο και η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει χθες το απόγευμα στην Ανάβυσσο και επεκτάθηκε σε κατοικημένες περιοχές στον Άγιο Παντελεήμονα, στη Σιντερίνα και τον Άγιο Κωνσταντίνο.

    Σε μια πρώτη εκτίμηση της καταστροφής αναφέρονται τρία καμένα σπίτια και ζημιές σε περισσότερα από 10, στους οικισμούς Δροσιά, Προφήτη Ηλία και Γαλήνη.

    Αυτή την ώρα έχουν σβηστεί όλες οι εστίες της πυρκαγιάς αλλά παραμένουν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις από 150 πυροσβέστες με 42 οχήματα, 100 άνδρες της ΕΜΑΚ, 60 στρατιώτες και 10 εθελοντές, ενώ με το πρώτο φως απογειώθηκαν δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα που έκαναν ρίψεις νερού για να εμποδίσουν τυχόν αναζωπύρωση λόγω του ισχυρού ανέμου.

    Στο μεταξύ στις 5.10 το πρωί εκδηλώθηκε πυρκαγιά και σε μάντρα με σκάφη αναψυχής της εταιρίας "Μάγιερ" στην οδό Αλφα 6 στον Αγιο Κοσμά. Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο, αλλά έχει προξενήσει ζημιές σε αρκετά σκάφη που βρίσκονται στη μάντρα. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

    Υπό πλήρη έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση στο Καστρί Καρύστου, ενώ στην Κεφαλονιά και τη Σαμοθράκη σβήστηκαν αφού έκαψαν δασικές και καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Παντού παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για τυχόν αναζωπυρώσεις.

    Η χθεσινή ημέρα με τους ισχυρούς ανέμους και τις υψηλές θερμοκρασίες να κυριαρχούν υπήρξε και αυτή ιδιαίτερα δύσκολη καθώς καταγράφηκαν περίπου 180 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, με μεγαλύτερη εκείνη που σημειώθηκε το πρωί στον Κάλαμο, που κατέκαψε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, 150 στρέμματα δάσους.

    Οι σημαντικότερες από τις υπόλοιπες πυρκαγιές που ξέσπασαν στις διάφορες περιοχές της χώρας είναι σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία εκείνες που εκδηλώθηκαν στην Αμυγδαλέζα στους Θρακομακεδόνες, στο Κίτσι Κορωπίου, στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, στη Ναύπακτο, όπου αποτεφρώθηκαν 40 στρέμματα δασικής έκτασης, στην Ικαρία και στη Σάμο, όπου κάηκαν 5 στρέμματα αγροτικής και 5 στρέμματα δασικής έκτασης. Τέλος να αναφέρουμε και τη φωτιά σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των Αφιδνών, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο αφού κατέστρεψε έκταση πέντε στρεμμάτων με αμπέλια, ελιές, αμυγδαλιές και αχλαδιές. Μάλιστα σε αυτή την τελευταία περίπτωση συνελήφθη και ένας άνδρας ο οποίος ομολόγησε, ότι προκάλεσε την πυρκαγιά από αμέλεια, ενώ εκτελούσε εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης. Ο φερόμενος ως δράστης θα προσαχθεί την Παρασκευή στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Σε πύρινο κλοιό η χώρα

    [02] Αθλητισμός

    Κόπα Αμέρικα: "Φτωχός" ο Γ' όμιλος

    9/7/2004 11:06:00 πμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Με γκολ στο 89' πήρε την νίκη η Βραζιλία στον πρώτο της αγώνα για το φετινό Κόπα Αμέρικα, αφού σε ένα κακό παιχνίδι δεν κατάφερε να επιβληθεί της Χιλής, ούτε να παρουσιάσει έστω λίγο από το καλό της πρόσωπο. Μοναδικό ελαφρυντικό η σύνθεση της η οποία είχε αρκετές αλλαγές, ωστόσο για την Βραζιλία αυτό ποτέ δεν είναι δικαιολογία. Όπως και να έχει πάντως ο Λουίς Φαμπιάνο ήταν ο λυτρωτής αφού χάρη σε ένα δικό του γκολ, ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90', επετεύχθη το νικηφόρο ξεκίνημα.

    "Πέτσινο" πέναλτι

    Στο άλλο ματς του ομίλου, που έγινε νωρίτερα, ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και την Παραγουάη, το αποτέλεσμα ήταν επίσης 1-0 για τους τυπικά φιλοξενούμενους, με ένα πέναλτι που "ανακάλυψε" ο διαιτητής της αναμέτρησης. Το σκηνικό ήταν ελαφρώς το ίδιο με τον αγώνα της Βραζιλίας, καθώς δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, έτσι στο 85' ο Χούλιο Ντανιέλ Ντος Σάντος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έδωσε την νίκη στην Παραγουάη. Στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Κόστα Ρίκα αμφισβήτησε την απόφαση του διαιτητή, χωρίς αυτό να αλλάζει το γεγονός ότι ξεκίνησε το τουρνουά με ήττα.

    [03] Αθλητισμός

    "Μάχη" Ρονάλντο-Ζαγοράκη

    9/7/2004 11:09:00 πμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Ρονάλντο, Ζαγοράκης και Ρούνει είναι οι τρεις παίκτες που προηγούνται στο δημοψήφισμα του Yahoo για το ποιος ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του EURO 2004. Ανάμεσα σε 11 διαθέσιμες επιλογές ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκεντρώνει το 20% με 1438 ψήφους και τον ακολουθεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης με 1371 και 19%, έχοντας ξεπεράσει πλέον τον Γυοέιν Ρούνει που μέχρι χθες ήταν πρώτος, αλλά τώρα βρίσκεται στις 1280 ψήφους και σε ποσοστό 18%. Μέχρι τώρα στο δημοψήφισμα έχουν λάβει μέρος 7.069 επισκέπτες και ο τέταρτος στην κατάταξη είναι ο Μίλαν Μπάρος με 14% και 968 ψήφους. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ελληνικές ψήφοι έχουν μοιραστεί αφού εκτός από τον Ζαγοράκη στις επιλογές υπάρχει και ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος συγκεντρώνει ήδη 9% και 629 ψήφους και είναι πέμπτος στην κατάταξη των έντεκα.

    [04] Διεθνή

    Πιθανότατα εις βάρος του Ισραήλ Σήμερα η απόφαση για το "τείχος ασφαλείας"

    9/7/2004 11:10:00 πμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: BBC - ΑΠΕ

    Την απόφασή του σχετικά με τη νομιμότητα του τείχους που χτίζει το Ισραήλ στη Δυτική Όχθη, αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, μετά από πέντε μήνες εργασιών. Σε σημερινό της δημοσίευμα, η ισραηλινή εφημερίδα "Χααρέτζ", επικαλούμενη δικόγραφα που βρίσκονται στην κατοχή της, αναφέρει ότι το Διεθνές Δικαστήριο "θα κρίνει σήμερα ότι ο 'φράκτης ασφαλείας' που ανεγείρει το Ισραήλ παραβιάζει το διεθνές νομικό πλαίσιο", ότι "πρέπει να κατεδαφιστεί" και ότι "οι Παλαιστίνιοι ιδιοκτήτες γης η οποία κατασχέθηκε για την κατασκευή του θα πρέπει να αποζημιωθούν". Από την πλευρά του, το Ισραήλ δηλώνει πως είναι έτοιμο να συζητήσει, ύστερα από μια αποχώρηση από τη Γάζα, για τη διαχωριστική γραμμή στη Δυτική Όχθη, ωστόσο, πιστεύει ότι το Διεθνές Δικαστήριο "είναι αναρμόδιο" να αποφανθεί για τη νομιμότητά της. Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Δυτική Όχθη, Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν δύο Παλαιστινίους. Ισχυρή ισραηλινή δύναμη βρίσκεται στην περιοχή για να αποτρέπει την εκτόξευση ρουκετών από μαχητές της Χαμάς στις γύρω ισραηλινές πόλεις.

    "Κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων"

    Το Διεθνές Δικαστήριο φέρεται, σύμφωνα με την εφημερίδα, να "μην έχει πεισθεί ότι η συγκεκριμένη πορεία που επέλεξε το Ισραήλ για το τείχος ήταν αναγκαία για να επιτύχει τους στόχους του όσον αφορά την ασφάλεια".

    Κατά τη "Χααρέτζ", η απόφαση έχει ληφθεί με 14 ψήφους υπέρ και μόνο μία κατά, αυτή του Αμερικανού Τόμας Μπούργκενταλ.

    Η απόφαση φέρεται να αναφέρει ότι "το τείχος, στην επιλεγμένη του πορεία, και βάσει των συναφών όρων, παραβιάζει κατάφωρα τα δικαιώματα των Παλαιστινίων οι οποίοι ζουν στην περιοχή που κατέχει το Ισραήλ, και οι παραβιάσεις αυτές δεν μπορούν να δικαιολογηθούν (...) από ανάγκες εθνικής ασφαλείας ή δημόσιας τάξης" του Ισραήλ.

    Οι δικαστές έκριναν, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι κτίζοντας το τείχος, το Ισραήλ παραβίασε το διεθνές νομικό πλαίσιο όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα των Παλαιστίνιων, πιο συγκεκριμένα την ελευθερία κίνησης, αναζήτησης εργασίας, πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας και εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων.

    Σε περίπτωση απόφασης εις βάρος του Ισραήλ αναμένεται ότι η Παλαιστινιακή Αρχή θα ζητήσει έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας ή της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Η διπλωματία του Ισραήλ ήδη προετοιμάζεται να εμποδίσει την σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας με τη βοήθεια των ΗΠΑ, στο δικαίωμα βέτο των οποίων βασίζεται, αναφέρει η εφημερίδα. Η κυβέρνηση Σαρόν έχει καταστήσει σαφές πως δεν θα δεχθεί οποιαδήποτε απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης.

    Μόνο μετά από συμφωνία Ισραηλινών - Παλαιστινίων

    "Είναι θέμα δικό μας και των Παλαιστινίων μαζί, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας που ελπίζω να ακολουθήσει την αποχώρηση από τη Γάζα, να συζητήσουμε όλα τα ζητήματα συμπεριλαμβανομένου του αντιτρομοκρατικού τείχους", δήλωσε ο εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης Αβι Παζνέρ στο ραδιοσταθμό Radio France International.

    "Εάν, στην περίπτωση διαπραγματεύσεων μεταξύ ημών και των Παλαιστινίων, καταλήξουμε σε συμφωνία, το τείχος αυτό μπορεί και να γκρεμιστεί, όμως αυτό δεν θα το αποφασίσει το Διεθνές Δικαστήριο, το οποίο δεν έχει καμία αρμοδιότητα να αποφαίνεται για πολιτικά θέματα και θέματα ασφαλείας", πρόσθεσε ο Ισραηλινός εκπρόσωπος. Ο Παζνέρ υπενθύμισε ότι "αυτή διαχωριστική γραμμή υψώθηκε για να σώσει ανθρώπινες ζωές και έχει ήδη σώσει δεκάδες και εκατοντάδες ζωές γιατί από τότε που άρχισε να κατασκευάζεται ο φράχτης ασφαλείας το Ισραήλ δέχθηκε πολύ λιγότερες τρομοκρατικές ενέργειες".

    [05] Οικονομία

    Κίνητρα για εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις-ληξιπρόθεσμα χρέη

    9/7/2004 11:23:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΝΕΤ 105,8

    Ελάχιστο ποσό φόρου που κυμαίνεται από 250 ευρώ ανά χρήση έως και 1% των ακαθάριστων εσόδων τους, έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες προκειμένου να κλείσουν τους λογαριασμούς τους με την εφορία για τις χρήσεις της τετραετίας 1999-2002. Η ρύθμιση, η οποία αφορά περίπου 800.000 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που πραγματοποίησαν ετήσιο τζίρο έως και 8,804 εκατ. ευρώ., είναι προαιρετική, και από αυτήν εξαιρούνται όσοι έκλεισαν τα βιβλία τους με τη ρύθμιση της συνάφειας για τις τριετίες 1999-2001 και 2000-2002, οι χρήσεις των οποίων θεωρούνται οριστικά περαιωμένες. Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα, με το νομοσχέδιο δίνεται η δυνατότητα στους οφειλέτες του Δημοσίου να εξοφλήσουν χρέη που είχαν καταστεί ληξιπρόθεσμα έως τις 29 Φεβρουαρίου 2004. Το χρέος μπορεί να αποπληρωθεί είτε εφάπαξ με έκπτωση του 80% των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής, είτε σε 6 έως και 60 μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή από 77% μέχρι 50% των προσαυξήσεων αντίστοιχα.

    Αλογοσκούφης: "Μια νέα αρχή στο φορολογικό σύστημα"

    Αναφορικά με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών, να προσθέσουμε ότι εάν κάποια στιγμή ο οφειλέτης, ενώ έχει ήδη αρχίσει να καταβάλει τις δόσεις με βάση τη ρύθμιση, επιθυμήσει να εξοφλήσει εφάπαξ τις υπόλοιπες δόσεις, επωφελείται με ποσοστό έκπτωσης επί των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής και ανάλογα με τον αριθμό των μηνιαίων δόσεων που έχει καταβάλει. Η αίτηση του οφειλέτη πρέπει να κατατεθεί μέχρι τις 30 Ιουλίου 2004 .

    "Πρόκειται για μια νέα αρχή στο φορολογικό σύστημα", δήλωσε σήμερα παρουσιάζοντας τη ρύθμιση ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης . Οι διαδικασίες της περαίωσης καθορίζονται με το νομοσχέδιο "Περαίωση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών και άλλες διατάξεις" το οποίο θα κατατεθεί στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα.

    Στόχος του νομοσχεδίου εξάλλου είναι η αντιμετώπιση των εκκρεμοτήτων που προέκυψαν από την ψήφιση του υφιστάμενου αναπτυξιακού νόμου κάποιες διατάξεις του οποίου αντίκεινται στην ευρωπαϊκή κοινοτική νομοθεσία.

    Το γεγονός αυτό είχε δημιουργήσει σημαντικές δυσκολίες στην αξιολόγηση και προώθηση των επενδυτικών σχεδίων, οι οποίες αντιμετωπίζονται με τις προτεινόμενες διατάξεις.

    Ειδικότερα, στο κεφάλαιο του νομοσχεδίου για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, καθορίζονται οι κατηγορίες των υπαγόμενων και εξαιρούμενων φορολογικών υποθέσεων, καθώς και οι όροι και οι προϋποθέσεις υπαγωγής στη ρύθμιση.

    Επίσης, καθορίζονται ο τρόπος προσδιορισμού του φόρου, της βεβαίωσης, είσπραξης και καταβολής του καθώς και η έκπτωση στην περίπτωση εφάπαξ καταβολής.

    Τέλος, καθορίζονται οι όροι της περαίωσης των λοιπών φορολογικών αντικειμένων και των παραβάσεων ΚΒΣ . Για επιτηδευματίες που δεν τήρησαν βιβλία ή τήρησαν βιβλία πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας του ΚΒΣ, το ποσό του βεβαιωτέου φόρου υπολογίζεται ως εξής: Τα δηλούμενα ακαθάριστα έσοδα πολλαπλασιάζονται με συντελεστή λογιστικών διαφορών 2% και το ποσό αυτό προσαυξάνεται με τη θετική διαφορά που προκύπτει μεταξύ των προσδιοριζόμενων εξωλογιστικά καθαρών κερδών με τη χρήση του ΜΣΚΚ, μειωμένου κατά 30%, αφενός και των δηλούμενων καθαρών κερδών αφετέρου.

    Αν τα δηλούμενα κέρδη είναι μεγαλύτερα των εξωλογιστικών καθαρών κερδών, η διαφορά μειώνει το ποσό των λογιστικών διαφορών. Στο τελικό ποσό που προκύπτει από τους υπολογισμούς αυτούς επιβάλλεται φόρος με συντελεστή 15%. Αν δεν προκύπτει από τους υπολογισμούς αυτούς φόρος ή προκύπτουν μικρά ποσά καθορίζεται ανάλογα το ποσό του ελάχιστου φόρου. Στη ρύθμιση υπάγονται και υποθέσεις για τις οποίες υπάρχει απόφαση επιβολής προστίμου ΚΒΣ ή έκθεση ελέγχου ΚΒΣ ή δελτίο πληροφοριών για έκδοση ή λήψη πλαστών ή εικονικών στοιχείων.

    Το ποσό του οφειλόμενου φόρου στην περίπτωση που δεν υπάρχει παράβαση ΚΒΣ ή αποκρυφθείσα φορολογητέα ύλη δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το 1% των ακαθάριστων εσόδων, τηρουμένων σε κάθε περίπτωση των κατωτάτων ορίων. Με την υπογραφή της πράξης περαίωσης, ο φορολογούμενος πρέπει να καταβάλει το 10% της συνολικής οφειλής. Τα υπόλοιπα του φόρου εισοδήματος και του ΦΠΑ, που περιλαμβάνονται στο ειδικό εκκαθαριστικό σημείωμα που θα λάβει ο φορολογούμενος, όπως και των τυχόν προστίμων ΚΒΣ, θα καταβάλλονται σε 12-18 μηνιαίες δόσεις, ανάλογα με το ποσό της αρχικής συνολικής οφειλής.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 9 July 2004 - 8:50:44 UTC