Browse through our Interesting Nodes for Financial Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-07-23

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Λαμπρή εκδήλωση στην Πνύκα Η επέτειος της Δημοκρατίας
  • [02] "Σε τροχιά ανασυγκρότησης το ΠΑΣΟΚ" Συζήτηση με φίλους και μέλη του
  • [03] Αναζητούν περιβόητο τρομοκράτη Κυνηγούν το "φάντασμα" στο Μεξικό
  • [04] Με επιθέσεις κι από τις δυο πλευρές Σε αναβρασμό το Ιράκ
  • [05] Έχασε ξανά στα... σημεία ο ΠΑΟΚ
  • [06] Στην "Ένωση" ο Σοάρεζ
  • [07] Η μόνη γυναίκα πολιτική κρατούμενη στην Κούβα Ελεύθερη η Μάρτα Μπεατρίζ
  • [08] Ετοιμος να σώσει τη Γερμανία ο Κλίνσμαν

    [01] Εσωτερικά

    Λαμπρή εκδήλωση στην Πνύκα Η επέτειος της Δημοκρατίας

    22/7/2004 10:04:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 22/7/2004 11:46:51 μμ)

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Χρονιά - ορόσημο για την πατρίδα μας χαρακτήρισε το 2004 ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στον ιερό χώρο της Πνύκας, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, και του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Βαλερί Ζισκάρ Ντ Εστέν, στην εκδήλωση που διοργάνωσαν το Ίδρυμα "Κωνσταντίνος Καραμανλής" και η γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα. Ο κ. Καραμανλής, υπογραμμίζοντας τη συμβολή όλων των πολιτικών δυνάμεων του τόπου στην εδραίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος και την πολιτική σταθερότητα, τόνισε πως η νέα εποχή απαιτεί συνένωση των δυνάμεων, μεγαλύτερη και ενεργότερη συμμετοχή του πολίτη στα κοινά.

    "Θεμελιώσαμε μια ισχυρή δημοκρατία"

    "Τριάντα χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, τιμούμε όλους τους αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα και ιδιαίτερα την συμβολή και την προσφορά του άγνωστου πολίτη, αποτίουμε φόρο τιμής στα θύματα της Κυπριακής τραγωδίας και αγωνιζόμαστε να επανενωθεί η Κύπρος και να πέσει το τελευταίο τείχος σε ευρωπαϊκό έδαφος", ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

    "Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ανταποκρίθηκε στην πρόκληση των καιρών και στην πρόσκληση του ελληνικού λαού και ήλθε να αναλάβει την συγκρότηση της Δημοκρατίας, το θεμελίωμα θεσμών και το σφράγισμα μιας δικτατορίας" ανέφερε ο Πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι " τότε, θεμελιώσαμε μια ισχυρή δημοκρατία, λύσαμε οριστικά το πολιτειακό ζήτημα και θέσαμε την χώρα στο δρόμο της Ευρώπης".

    Ο κ. Καραμανλής, επίσης, εξήρε την συμβολή του Βαλερί Ζισκάρ ντ' Εστέν στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

    "Θέλουμε ισχυρή πολιτική Ε.Ε. και όχι μόνο οικονομική, ενώ υποστηρίζουμε και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό των γειτόνων μας" υπογράμμισε ο κ. Καραμανλής.

    Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορική πρόκληση - όπως είπε - των Ολυμπιακών Αγώνων διαβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι έχουμε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να αισθάνονται ασφαλείς όλες οι αθλητικές αποστολές και οι επισκέπτες.

    "Μεγάλος Ευρωπαίος οραματιστής ο Κωνσταντίνος Καραμανλής"

    Το εγκώμιο της προσωπικότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή έπλεξε ο Βαλερί Ζισκάρ ντ' Εστέν ο οποίος τον χαρακτήρισε "διεθνή προσωπικότητα και ιδιαίτερα ευρωπαϊκή με μεγάλο όραμα".

    Ο κ. Ντ' Εστέν αναφέρθηκε και στα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή ως την αυτοεξορία του στο Παρίσι, το 1963, λέγοντας πως "διάλεξε την Γαλλία γιατί σεβόταν απεριόριστα και θαύμαζε τον τότε πρόεδρο Σάρλ ντε Γκώλ".

    Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας αναφέρθηκε και στην απαισιοδοξία που κάποιες στιγμές καταλάμβανε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και είπε ότι "αποφάσισε να γυρίσει ακούγοντας την φωνή του λαού του που σ' εκείνες τις στιγμές τον έβλεπε σαν σωτήρα μπροστά στο χάος".

    "Μου τηλεφώνησε στα Ηλύσια Πεδία, (σ.σ. το Προεδρικό Μέγαρο στο Παρίσι), και μου ζήτησε μέσο για να γυρίσει στην Ελλάδα, ανταποκρίθηκα αμέσως και η Γαλλία που τον δέχθηκε στα 1963 περήφανα τον συνόδευσε στην επιστροφή στο σπίτι του, καθώς η 24η Ιουλίου ήταν μια μέρα νέας αρχής", είπε ο κ. Ντ' Εστέν, προσθέτοντας ότι "ο Καραμανλής είχε δύο στόχους που τους πέτυχε: την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την είσοδο της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ των Εννέα".

    Ως έναν από τους "ιερούς γάμους" του Κωνσταντίνου Καραμανλή με την Ιστορία χαρακτήρισε τις μέρες του Ιουλίου 1974 ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος και αδελφός του, Αχιλλέας Καραμανλής, προσθέτοντας ότι "πέρα από το έργο ενός πολιτικού σημασία έχει και η αγάπη του λαού και ο Καραμανλής καταξιώθηκε και τιμήθηκε με την εμπιστοσύνη του λαού και την αγάπη του".

    [02] Εσωτερικά

    "Σε τροχιά ανασυγκρότησης το ΠΑΣΟΚ" Συζήτηση με φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ

    22/7/2004 11:49:00 μμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: NET, ΑΠΕ

    Οι πολιτικές εξελίξεις αλλά και οι αλλαγές που σχεδιάζονται στο ΠΑΣΟΚ, κυριάρχησαν στη συζήτηση που είχε το βράδυ της Πέμπτης στα Πετράλωνα ο Γιώργος Παπανδρέου με μέλη και φίλους του κόμματος. Επί δύο ώρες, ο πρόεδρος του κόμματος άκουγε τις προτάσεις για την προωθούμενη ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ ενόψει του Συνεδρίου. "Στόχος μας είναι", είπε, "να ξαναδώσουμε ζωή στο Κίνημα, στις Οργανώσεις, θέλουμε να ακούγεται η φωνή της βάσης σε όλα τα θέματα είτε είμαστε στην κυβέρνηση είτε όχι".

    Αναγκαία μια διαρκής επικοινωνία

    "Να υπάρχει μια μόνιμη δίαυλος, μια μόνιμη επικοινωνία, ανάδραση, αλληλοπληροφόρηση, αμφίδρομη πληροφόρηση για να μπορούμε πράγματι οι αποφάσεις που παίρνουμε σε επίπεδο κορυφής να απηχούν τις ανάγκες, τους προβληματισμούς και της ίδιας της βάσης, του ίδιου του πολίτη", ζήτησε ο κ. Παπανδρέου.

    Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, "έχουμε ανάγκη να βοηθήσουμε τις γειτονιές μας, να ξαναβρούν και αυτοί τη ζεστασιά της γειτονιάς, να δούμε τα προβλήματα της γειτονιάς, να δούμε τα προβλήματα που υπάρχουν σε οικογένειες που μπορεί να έχουν πρόβλημα εργασίας, που μπορεί να υπάρχει φτώχια, που μπορεί να υπάρχει ανασφάλεια, που μπορεί να υπάρχουν προβλήματα περιβαλλοντολογικά, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα όπως είναι το θέμα της χρήσης ναρκωτικών, η σχέση με τους μετανάστες, με τους ξένους στις γειτονιές μας".

    [03] Διεθνή

    Αναζητούν περιβόητο τρομοκράτη Κυνηγούν το "φάντασμα" στο Μεξικό

    23/7/2004 8:16:00 πμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: ΑΠΕ

    O "ιός" της τρομοκρατική απειλής χτύπησε και το Μεξικό. Eντολές να εντείνουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό ενός Σαουδάραβα, που είναι ύποπτος για συμμετοχή στο δίκτυο της Αλ Κάιντα και τους τελευταίους μήνες είχε βρεθεί στην Κεντρική Αμερική. Στο στόχαστρο των ερευνών των δυνάμεων ασφαλείας βρίσκεται ο Αντνάν Ελ Σουκριζουμάχ, παρότι δεν υπάρχουν αποδείξεις, ότι βρίσκεται στη χώρα, όπως ανακοίνωσε, Χοσέ Λουίς Σαντιάγο Βασκονσέλος, επικεφαλής της υπηρεσίας δίωξης του οργανωμένου εγκλήματος. Ο γεννημένος στη Σαουδική Αραβία, αναζητούμενος τρομοκράτης εντοπίσθηκε τον Μάιο στην Ονδούρα και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του, γεγονός που έχει δημιουργήσει υποψίες, ότι ίσως προσπαθεί να περάσει στις ΗΠΑ ή να σχεδιάζει κάποια επίθεση στο Κανάλι του Παναμά. "Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που μοιάζει με φάντασμα. Όμως έχει σημάνει συναγερμός", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασκοσνέλος. Να σημειώσουμε, ότι ο Ελ Σουκριζούμαχ βρίσκεται στον κατάλογο με τα ονόματα επτά ατόμων που έχουν διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα, τον οποίο έδωσε στη δημοσιότητα τον Μάιο το FBI.

    [04] Ιράκ

    Με επιθέσεις κι από τις δυο πλευρές Σε αναβρασμό το Ιράκ

    23/7/2004 8:32:00 πμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: ΑΠΕ ΝΕΤ

    Τραγικό θάνατο βρήκαν τα ξημερώματα δύο Αμερικανοί στρατιώτες, όταν η αυτοκινητοπομπή τους έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης, ενώ κινούταν στα περίχωρα της πόλης Σαμάρα, βόρεια της Βαγδάτης. Παράλληλα, οι δυνάμεις του συνασπισμού εξαπέλυσαν αεροπορική επιδρομή εναντίον της πόλης Φαλούτζα, δυτικά της ιρακινής πρωτεύουσας, με στόχο θέσεις των ανταρτών του Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι. Από την επίθεση τραυματίστηκαν πέντε άτομα, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ένας από τους πύραυλος έπεσε στον κήπο σπιτιού, ανοίγοντας έναν τεράστιο κρατήρα. Από την πλευρά του, ο αμερικανικός στρατός με ανακοίνωση, που εξέδωσε, τονίζει, ότι η επιδρομή έγινε μετά από συνεννόηση με την προσωρινή κυβέρνηση του Ιράκ και είχε στόχο 10 με 12 τρομοκράτες που συνδέονται με το τρομοκρατικό δίκτυο του Ιορδανού τρομοκράτη.

    [05] Αθλητισμός

    Έχασε ξανά στα... σημεία ο ΠΑΟΚ

    23/7/2004 8:51:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Μία ακόμη ήττα επί γαλλικού εδάφους γνώρισε χθες ο ΠΑΟΚ στην πόλη Αζέν, καθώς στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, λύγισε με 1-0 στην πίεση της γηπεδούχου Τουλούζ. Ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης, παρέταξε την ομάδα του με πολλές "ρεζέρβες", προκειμένου να ξεκουράσει τους βασικούς που αγωνίστηκαν την προηγουμένη κόντρα στη Μονακό. Το γκολ των νικητών πέτυχε με πέναλτι στο 13 ο Ζιρές.

    Νικήθηκε απ' τα 9 μέτρα

    Μετά την Μπορντό, τη Μονακό χθες ήρθε η σειρά της Τουλούζ να νικήσει στα σημεία τον ΠΑΟΚ. Αν εξαιρέσει κανείς το πέναλτι του Ζιρές στο 13 με το οποίο η Τουλούζ πήρε τη νίκη, το πρώτο ημίχρονο του αγώνα δεν θα έλεγε κανείς ότι διεκδικεί δάφνες θεάματος.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο ελληνική ομάδα ζωήρεψε, πίεσε απείλησε τους Γάλλους με ισοφάριση στο 62, αλλά στο σουτ του Βαγγελή, το δοκάρι έσωσε την Τουλούζ από το 1-1.

    Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα οι Θεσσαλονικείς τα έδωσαν όλα για να φέρουν το σκορ στα ίσα, αλλά στο 70΄ ο Θεοδωρίδης σούταρε λίγο άουτ, όπως επίσης και ο Σκαρμούτσος στο 81. Στην τελευταία "μαυρόασπρη" καλή φάση του 87 ο Αμαεφούλε σούταρε, αλλά ο Γάλλος τερματοφύλακας σωστά τοποθετημένος απέκρουσε και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

    ΤΟΥΛΟΥΖ: Ρεβό, Σιριέ (78΄ Μοφί), Εμποντό (63΄ Νταλμά), Λιβρέ (68΄ Μορέιρα), Κονγκρ, Μπραϊζάτ (46΄ Σολέ), Σουαρό (68΄ Αριμπάκ), Ζιρές, Ντα Σίλβα (46΄ Ταϊρέγκ), Πσομπ, Ντιεζέ (63΄ Καρντί).

    ΠΑΟΚ: Φερναντέζ, Εγκωμίτης (75΄ Χασιώτης), Ανδράλας (83΄ Φουτσίνι), Μάρκος (77΄ Λουκά), Ζησόπουλος, Θεοδωρίδης, Σπάσιτς (82΄ Βόκολος), Γαρπόζης, Σκαρμούτσος, Αμαεφούλε, Βαγγελής.

    Αναστασιάδης: "Σε καλό δρόμο ο ΠΑΟΚ"

    Παρά την "αφλογιστία" του ΠΑΟΚ για τρίτο συνεχόμενο ματς η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκόρπισε ικανοποίηση με την εμφάνισή της στον κ. Αναστασιάδη. «Είμαστε σε καλό δρόμο. Το ζήτημα είναι να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε ο Έλληνας τεχνικός που είδε την ομάδα του να χάνει από πέναλτι του Ζιρές στο 13.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Διονύση Χασιώτη, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο "δικέφαλος του Βορρά" χθες νικήθηκε κατά κύριο λόγο από την κόπωσή του: «Νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, μολονότι υπάρχει κούραση. Δουλεύουμε για το καλύτερο».

    Το Σάββατο (24/7) στην τελευταία του δοκιμασία στη Γαλλία ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο Περιζό την Μπορντό, παιχνίδι που θα ξεκινήσει, όπως και τα δύο προηγούμενα, στις 20.30 ώρα Ελλάδος. Με την ολοκλήρωση του αγώνα οι «ασπρόμαυροι» θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής, με την άφιξη τους στη Θεσσαλονίκη να προσδιορίζεται για τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

    [06] Αθλητισμός

    Στην "Ένωση" ο Σοάρεζ

    23/7/2004 9:13:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Σε ρυθμούς "σάμπας" θα κινείται από φέτος η ΑΕΚ, που χθες συμφώνησε σε όλα με τον Βραζιλιάνο παίκτη του ΌΦΗ, Αλεσάντρο Σοαρεζ και το "κρητικό" σωματείο. Ο "καριόκα", που στην ομάδα του Σάντος θα καλύψει το κενό του Λάκη, αναμένεται σήμερα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών (1+1). Οι οικονομικέρς του απολαβές θα φτάσουν τα 80.000 ευρώ το χρόνο ενώ η πρώην ομάδα του θα αποταμιεύσει στα ταμεία της 50.000 ευρώ.

    [07] Διεθνή

    Η μόνη γυναίκα πολιτική κρατούμενη στην Κούβα Ελεύθερη η Μάρτα Μπεατρίζ Ροκέ

    23/7/2004 10:10:00 πμ

    Ελεύθερη αφέθηκε η Μάρτα Μπεατρίζ Ροκέ η μόνη γυναίκα πολιτική κρατούμενη στην Κούβα, η οποία είχε συλληφθεί πριν από 16 μήνες μαζί με άλλα 74 άτομα στα πλαίσια της επιχείρησης "καταστολής αντιφρονούντων" το 2003. Η Ροκέ είναι το ενδέκατο άτομο, από τους σκληρούς επικριτές του Φιντέλ Κάστρο, που αφέθηκαν ελεύθεροι τους τελευταίους μήνες. Από τον Απρίλιο η κυβέρνηση της Κούβας έχει απελευθερώσει 7 από τους 75 συλληφθέντες για λόγους υγείας. Τέσσερις που κρατούντο επί δύο χρόνια χωρίς δίκη αφέθηκαν κι αυτοί ελεύθεροι. Πριν ένα χρόνο η Ροκέ μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο γιατί η υγεία της χειροτέρευε, καθώς υπέφερε από υπέρταση, πόνους στο στήθος και είχε ρινορραγίες. Σύμφωνα με το συνεργάτη της Ρενέ Γκομέζ Μανζάνο, η υγεία της Ροκέ επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της κράτησης της και σήμερα το πρωί αφέθηκε ελεύθερη. Η Ροκέ, 58 χρόνων είχε καταδικαστεί σε 20ετη κάθειρξη με την κατηγορία της συνωμοσίας με τις ΗΠΑ σε βάρος της Κούβας, επίσης, κρίθηκε ένοχη και για τη δημιουργία ιστοσελίδας, στην οποία περιέγραφε την συνεχώς επιδεινούμενη οικονομική κατάσταση της Κούβας. Είναι η δεύτερη φορά που η Ροκέ είχε συλληφθεί. Στη δεκαετία του '90 συνελήφθη και κρατήθηκε επί τρία χρόνια γιατί επέκρινε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης μαζί με άλλους τρεις οικονομολόγους γνωστούς ως η "Ομάδα των 4".

    [08] Αθλητισμός

    Ετοιμος να σώσει τη Γερμανία ο Κλίνσμαν

    23/7/2004 10:49:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Χωρίς ακόμη να έχει προσδιοριστεί σαφώς ο μελλοντικός ρόλος του στην Εθνική Γερμανίας, ο παλαίμαχος άσος των "πάντσερ" Γιούργκεν Κλίνσμαν, δήλωσε πανέτοιμος να συμβάλει στην σωτηρία της "Νάτσιονλαμανσάφτ". Ο κ. Κλίνσμαν, προορίζεται να διαδεχθεί στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τον Ρούντι Φέλερ. Σε συνέντευξη Τύπου στην Αμερική, ο Γερμανός επεσήμανε, ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς να τον αποκαλούν ως τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό.

    Δεχεταί υπό προυποθέσεις

    Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της ανάθεσης ή όχι του τιμονιού της Γερμανίας στο πρώην άσο της Μπάγερν Μονάχου, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2006.

    Οι διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη με τους ανθρώπους της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεχίζονται, αλλά παρόλα αυτά ο Κλίνσμαν θεωρείται ως το επικρατέστερο φαβορί για τον ομοσπονδιακό πάγκο. Αρκεί να υπάρχουν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις...

    Χαρακτηριστικές άλλωστε είναι οι δηλώσεις του σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στις ΗΠΑ, όπου τόνισε ότι "είμαι έτοιμος να ανέβω στο... καράβι, μέσα από μια λειτουργία ή μια άλλη, αλλά πρέπει να ταιριάζουν όλα τα κομμάτια του παζλ».

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Ο Κλίνσμαν προβάρει τη στολή του Φέλερ


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 23 July 2004 - 8:51:24 UTC