Browse through our Interesting Nodes on Tourism & Recreation in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-10-08

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Όχι στην επίσκεψη Χριστόδουλου στο Βατικανό
  • [02] 1-0 έχασαν οι Ελπίδες
  • [03] Εύσημα από το NBC
  • [04] Από το σκαμνί στο γυαλί!
  • [05] Υπάρχει ελπίδα για Χαριστέα
  • [06] Κατόπιν απόφασης του Περιφερειάρχη Αττικής Σε αργία τέθηκε ο Δήμαρχος
  • [07] Ευθανασία βρέφους "Αφήστε την να πεθάνει"
  • [08] Διαψεύδεται η τροπολογία για τα πανωτόκια H κόντρα για την Οικονομία
  • [09] Αφετηρία έμπνευσης η Ολυμπιακή Εκεχειρία
  • [10] Στον εισαγγελέα πόρισμα για τον οδηγό του μοιραίου ΚΤΕΛ
  • [11] Ξεπέρασε τα 53 δολάρια το πετρέλαιο

    [01] Εσωτερικά

    Όχι στην επίσκεψη Χριστόδουλου στο Βατικανό

    8/10/2004 8:10:00 μμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: ΑΠΕ

    Κατά της πρότασης του Αρχιεπισκόπου να συναντηθεί με τον Ποντίφικα στο περιθώριο επίσκεψής του στη Ρώμη με σκοπό τη βράβευσή του από το Πανεπιστήμιο του Λατερανού, τάχθηκε σήμερα η Ιεραρχία. Η πρόταση που τέθηκε σήμερα σε ψηφοφορία έλαβε θετική ψήφο μόνο από τους 15 εκ των 62 ιεραρχών που πήραν μέρος. Οι 42 υποστήριξαν πως οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για την πραγματοποίηση συνάντησης μεταξύ του κ. Χριστόδουλου και του Παπα Ιωάννη Παύλο Β, 4 ψήφισαν άκυρο κι ένας ιεράρχης έριξε λευκό. Ο Αρχιεπίσκοπος εξερχόμενος από το Συνοδικό Μέγαρο εμφανίστηκε ενοχλημένος από το αποτέλεσμα. Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το αν εξακολουθεί να πιστεύει πως η Εκκλησία της Ελλάδος πρέπει να είναι ανοιχτή σε πιο προοδευτικές ιδέες, όπως είχε υποστηρίξει ο ίδιος στην εισήγησή του, απάντησε: "Αυτά που πίστευα τα πιστεύω και τώρα".

    [02] Αθλητισμός

    1-0 έχασαν οι Ελπίδες

    8/10/2004 8:21:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Δεν μπόρεσε τελικά να αποχαιρετήσει το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Ελπίδων με νίκη ο Στέλιος Μανωλάς, αφού στον αγώνα για τον δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, απέναντι στην Ουκρανία, γνώρισε την ήττα με 1-0. Με το αποτέλεσμα αυτό η εθνική μας έπεσε από την κορυφή, στην τρίτη θέση του ομίλου, πίσω από την Ουκρανία και την Δανία που είναι πρώτη καθώς στον άλλο αγώνα επικράτησε της Αλβανίας με 2-1. Το μοναδικό γκολ της Ουκρανίας σημείωσε ο στο 26' ο Αλίγιεφ με πέναλτι.

    [03] Αθλητισμός

    Εύσημα από το NBC

    8/10/2004 8:30:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Ένα γράμμα με τον τίτλο "ανοιχτή επιστολή προς τον ελληνικό λαό", το οποίο υπογράφει ο Ντικ Έμπερσολ, Πρόεδρο του Τομέα Παγκόσμιων Αθλητικών Ειδήσεων και Ολυμπιακών Αγώνων του NBC, είναι η πιο πρόσφατη ένδειξη αναγνώρισης των ελληνικών προσπαθειών από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο Ντικ Έμπερσολ ξεκινά το κείμενό του αναφέροντας χαρακτηριστικά, "Παρ' όλο που πέρασε ένας μήνας από τη στιγμή που έσβησε η ολυμπιακή φλόγα στην Αθήνα, δεν μπορώ να σταματήσω να αναπολώ πόσο θαυμάσιοι ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004". Ενώ σε άλλα σημεία που χαρακτηρίζουν το ύφος της επιστολής, τονίζει πως, "ο ελληνικός λαός έκανε πολύ περισσότερα από το να αποδείξει ότι οι αρνητικολόγοι έκαναν λάθος" και ότι η Ελλάδα απέδειξε "πως δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να πετύχει". Παράλληλα μιλάει για τους εθελοντές με τα καλύτερα λόγια, ενώ επισημαίνει και το κλίμα ασφαλείας που υπήρχε κατά την διάρκεια των δύο συγκεκριμένων εβδομάδων, και καταλήγει, "με την αιώνια ευγνωμοσύνη και τα πιο ειλικρινά συγχαρητήρια" προς τον ελληνικό λαό.

    [04] Αθλητισμός

    Από το σκαμνί στο γυαλί!

    8/10/2004 8:53:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Ο Τάιλερ Χάμιλτον είχε απασχολήσει πριν δεκαπέντε ημέρες την κοινή γνώμη καθώς είχε ανιχνευθεί θετικός στον πρώτο έλεγχο για χρήση αναβολικών ουσιών, όμως στον επόμενο αθωώθηκε, καθώς τα αποτελέσματα ήταν ολοκληρωτικά διαφορετικά. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Χάμιλτον όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση, καθώς πλέον υπέγραψε συμφωνία για να διαφημίσει προϊόντα εταιρείας που χρησιμοποιούνται για την διέγερση των μυών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της συγκεκριμένης εταιρείας ο Χάμιλτον χρησιμοποιεί συστηματικά τα εν λόγω ανακουφιστικά βοηθήματα (τα οποία προφανώς είναι νόμιμα) εδώ και μερικούς μήνες και τώρα αναλαμβάνει και την προώθησή τους.

    [05] Αθλητισμός

    Υπάρχει ελπίδα για Χαριστέα

    8/10/2004 9:26:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Απόψε αργά το βράδυ θα αποφασιστεί τελικά εάν ο Άγγελος Χαριστέας θα συμμετάσχει στον αυριανό αγώνα με την Ουκρανία, καθώς από το μεσημέρι μέχρι και την απογευματινή προπόνηση φαίνεται πως τα δεδομένα άλλαξαν. Αν και αρχικά η επίσημη ενημέρωση ήθελε τον Χαριστέα να είναι οριστικά εκτός πλάνων του Ρεχάγκελ, στην προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα, ο παίκτης πήρε μέρος, αφού του έγινε ένεση και έτσι υπάρχουν έστω και μικρές ελπίδες πως μπορεί να είναι τελικά έτοιμος για να τεθεί αντιμέτωπος με τους Ουκρανούς.

    [06] Εσωτερικά

    Κατόπιν απόφασης του Περιφερειάρχη Αττικής Σε αργία τέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

    8/10/2004 9:17:00 μμ

    Συντάκτης: Κώστας Μητρέλης

    Στην αντεπίθεση πέρασε ο δήμαρχος του Δήμου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Τζαννίκος, καταγγέλλοντας ως αντισυνταγματική στο Συμβούλιο της Επικρατείας, την απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής να τον θέσει σε αργία. Σύμφωνα με τον κ. Τζαννίκο, δεν θα έπρεπε να τίθεται θέμα, έστω και προσωρινής καθαίρεσής του καθώς όπως υποστήριξε ο ίδιος, η απόφαση του δικαστηρίου δεν ήταν τελεσίδικη, ενώ δεν του είχε κοινοποιηθεί ποτέ νόμιμη κλήση για να παραβρεθεί στο δικαστήριο. Σύμμαχος στην προσπάθειά του βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος καταδίκασε επίσης την απόφαση.

    Αντισυνταγματική η αργία λέει ο Τζαννίκος

    Θυμίζουμε, ότι ο Δήμαρχος του Αμαρουσίου τέθηκε σε αργία εχθές, Πέμπτη. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι είχε καταδικαστεί στο παρελθόν, ύστερα από προσφυγή ιδιώτη, που κατήγγειλε το 1998, ότι συγκεκριμένη βεβαίωση που είχε χορηγήσει ο κ. Τζαννίκος και χαρακτήριζε έκταση στο Μαρούσι ως δημοτική, ήταν ψευδής. Ο κ. Τζαννίκος είχε καταδικαστεί ερήμην του το 2002 σε φυλάκιση 18 μηνών, καταθέτοντας στη συνέχεια έφεση, εναντίον της απόφασης, με την οποία η ποινή μετατράπηκε σε χρηματική.

    Ο Δήμαρχος, υπογράμμισε ότι η απόφαση του περιφερειάρχη για την παύση του ήταν πρόωρη καθώς εκκρεμεί έφεση, γεγονός που καθιστά την ποινή που του είχε επιβληθεί από το δικαστήριο μη αμετάκλητη. Παράλληλα τονίζει ότι "τέτοιες πρακτικές ουσιαστικά αναιρούν τη βούληση των τοπικών κοινωνιών και στέλνουν πολλά χρόνια πίσω την κεντρική διοίκηση και αυτοδιοίκηση". Εξάλλου, σύμφωνα πάλι με τον κ. Τζαννίκο, η αργία που του επεβλήθη, είναι αντίθετη με το Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο, καθώς αυτά, αναγνωρίζουν την αυτονομία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    "Σύμμαχος" ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ

    Σήμερα, άλλωστε, εξέδωσε ανακοίνωση και ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, κ. Πάρις Κουκουλόπουλος, με την οποία στηρίζει τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, αναφέροντας ότι οι διαδικασίες που επιφέρουν την αργία ενός δημάρχου, θέτουν σε αμφισβήτηση την αρχή της λαϊκής κυριαρχίας. Ακόμη καταθέτει, στην ίδια ανακοίνωση και δύο προτάσεις για τροποποίηση της κείμενης νομοθεσίας, οι οποίες συνίστανται στην επιβολή κυρώσεων, όπως η αργία, μόνο εφόσον η καταδίκη είναι τελεσίδικη και στην πρόβλεψη διαδικασιών για ταχεία δίκη, όταν οι κατηγορούμενοι είναι αιρετοί.

    [07] Υγεία

    Ευθανασία βρέφους "Αφήστε την να πεθάνει"

    8/10/2004 9:33:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: Independent

    Μία πρωτοφανής για τα δικαστικά χρονικά υπόθεση συνταράσσει την παγκόσμια κοινή γνώμη. Το ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, παρακάμπτοντας την επιθυμία των γονέων, απεφάνθη, ότι θα έπρεπε να επιτραπεί να πεθάνει, ένα 11μηνο βρέφος που γεννήθηκε πρόωρα και πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο δικαστής Hendley έκρινε ότι την επόμενη φορά που η Σαρλότ, σταματήσει να αναπνέει, δεν θα πρέπει να υποστηριχθεί μηχανικά αλλά να αποσυνδεθεί από τον αναπνευστήρα έτσι ώστε να βρει γαλήνιο θάνατο στην αγκαλιά των γονιών της.

    Πράσινο φως στην ευθανασία βρέφους

    Συντετριμμένοι ο Darren και η Debbie Wyatt, ακούν την απόφαση του Δικαστή Handley και καταρρέουν.

    Εκείνο το οποίο απεύχονταν είχε συμβεί.

    Το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας έκρινε ότι όπως ακριβώς πίστευαν οι γιατροί του νοσοκομείου St Mary του Πορτσμουθ, η 11μηνη κόρη τους θα έπρεπε να αφεθεί στη μοίρα της και την επόμενη φορά που θα σταματούσε να αναπνέει, να της επιτραπεί να πεθάνει.

    "Μου ζητήθηκε να παρακάμψω την επιθυμία των γονιών και να αποφασίσω για το καλό της κόρης τους" τόνισε ο δικαστής υπογραμμίζοντας ότι με βάση τις ιατρικές γνωματεύσεις, η Σαρλότ δεν έχει καμία ελπίδα να ανακάμψει , ακόμα και αν ζούσε θα είχε μια άθλια ποιότητα ζωής και οποιοδήποτε μέσο για να της παρατείνει τη ζωή δεν λειτουργεί προς όφελος της .

    Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

    Η Σαρλότ γεννήθηκε με καισαρική τον Οκτώβριο του 2003 μετά από 26 βδομάδες κύησης.

    Έμεινε σε θερμοκοιτίδα τους πρώτους τρεις μήνες και σήμερα, ένα χρόνο μετά τη γέννηση της, το βάρος της είναι το ίδιο με αυτό ενός τριμηνου βρέφους.

    Δεν μπορεί να δει, να ακούσει, δεν μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις της καθώς πάσχει από την πιο σοβαρή μορφή εγκεφαλικής παράλυσης.

    Πάσχει επίσης από ανεπανόρθωτη βλάβη στους πνεύμονες και δεν μπορεί να αναπνεύσει δίχως μηχανική υποστήριξη.

    Τους 11 μήνες νοσηλείας της, η Σαρλότ έχει σταματήσει να αναπνέει τρεις φορές και σύμφωνα με τους γιατρούς υποφέρει από αβάσταχτους πόνους .

    Τον Ιούλιο την τελευταία φορά που η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση, οι γιατροί ρώτησαν τους γονείς αν δίνουν τη συγκατάθεση τους για να μην την επαναφέρουν.

    Όπως τους είπαν, κάθε φορά που την επανέφεραν στη ζωή, η υγεία της επιδεινωνόταν και πονούσε περισσότερο.

    Οι γονείς όμως δεν έδωσαν τη συγκατάθεση τους σε κάτι τέτοιο, τονίζοντας ότι η πίστη τους στο Θεό δεν τους το επιτρέπει.

    Μετά την άρνηση των γονέων, το νοσοκομείο πήγε την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο ελπίζοντας σε μία απόφαση που θα λειτουργούσε προς όφελος του μωρού.

    Ο Δικαστής Handley απεφάνθη, η μικρή Σαρλότ όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα.

    [08] Οικονομία

    Διαψεύδεται η τροπολογία για τα πανωτόκια H κόντρα για την Οικονομία καλά κρατεί

    8/10/2004 10:43:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: ΑΠΕ

    Η Οικονομία, βρέθηκε και σήμερα στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης κυβέρνησης αντιπολίτευσης. Για βάναυση διαστρέβλωση της αλήθειας στο θέμα της απογραφής, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος και διέψευσε τη φημολογούμενη φωτογραφική τροπολογία για τα πανωτόκια." Στην προσπάθεια της να πλήξει το ΠΑΣΟΚ η κυβέρνηση πλήττει τα συμφέροντα της χώρας" απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης. Στο μεταξύ, την ερχόμενη Τρίτη θα συζητηθούν στη Βουλή, οι προτάσεις και των δυο κομμάτων για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα εξοπλιστικά.

    "Ψευδείς διατυπώσεις"

    Ο Ευάγγελος Αντώναρος υποστήριξε ότι έχει πια αποδειχθεί και το ομολογεί και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, όπως είπε, ότι με λογιστικές αλχημείες οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ εμφάνιζαν ως δήθεν πλεονασματικούς τους ελλειμματικούς προϋπολογισμούς, έκρυβαν χρέη, την ανεργία και την πραγματική εικόνα της ελληνικής οικονομίας.

    Αναφερόμενος στο θέμα της τροπολογίας για τα πανωτόκια υποστήριξε ότι καμιά τέτοια τροπολογία δεν κατετέθη στη Βουλή ούτε υπήρχε πρόθεση κατάθεσής της.

    "Η σημερινή κυβέρνηση δεν έφερε και δεν πρόκειται να φέρει ποτέ φωτογραφικές ρυθμίσεις , όπως συνήθιζε να κάνει η προηγουμένη κυβέρνηση" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

    "Δημιουργούνται εσκεμμένως ψευδείς διατυπώσεις. Οι ρυθμίσεις για τα πανωτόκια δεν πρόκειται να αλλάξουν και θα εφαρμοστούν επακριβώς".

    "Θέμα ηθικής και πολιτικής τάξεως"

    Απαντώντας στις δηλώσεις του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου, το ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για θέμα πολιτικής και ηθικής τάξεως.

    Ο Νίκος Αθανασάκης, τόνισε ότι την ύπαρξη της τροπολογίας επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Φλας ο Υφυπουργός Οικονομικών Αδαμ Ρεγκούζας.

    "Κάποιος από όλους λέει ψέματα " είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασάκης και πρόσθεσε

    "Το θέμα είναι σοβαρό και κατά το σκέλος της χαριστικής τροπολογίας, αλλά και κατά το σκέλος των διαψεύσεων και των θέσεων και των δηλώσεων που κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και οι αρμόδιοι υπουργοί".

    [09] Εσωτερικά

    Αφετηρία έμπνευσης η Ολυμπιακή Εκεχειρία

    8/10/2004 10:53:00 μμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: ΑΠΕ, ΝΕΤ

    Τα συγχαρητήρια του Ζακ Ρόγκ και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας της ΔΟΕ, για την υποστήριξη της ιδέας, αλλά και για την άψογη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, δέχθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διεθνούς Κέντρου στη Λωζάνη, στην οποία μετείχε με την ιδιότητα του αντιπροέδρου. Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε θετικό ότι στο θέμα της εκεχειρίας υπάρχει ευρύτερη συναίνεση στη χώρα μας και συνεργασία των κομμάτων, ιδιαίτερα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Ερωτηθείς από δημοσιογράφο εάν αυτό το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα βοηθά περί συναίνεσης και στα μεγάλα θέματα και αν η μεταολυμπιακή Ελλάδα έχει όλες τις δυνατότητες να κερδίσει το στοίχημα της νέας εποχής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι όλοι οι Έλληνες μπορούν να δουλέψουν από κοινού για να κάνουν το νέο άλμα που χρειάζεται η Ελλάδα.

    Κατά τα άλλα στη συνάντηση αναπτύχθηκαν και νέες προτάσεις. Μια από τις πιο σημαντικές είναι να αξιολογούνται οι υποψήφιες πόλεις για το κατά πόσο προσφέρουν στην ιδέα της Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Ο κ. Παπανδρέου επέμεινε στη σημασία της προσπάθειας για την ανάδειξη της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, η οποία θα συνεχιστεί μέσα από το Ίδρυμα, το οποίο, πια, έχει μόνιμη έδρα στην Αθήνα.

    [10] Εσωτερικά

    Στον εισαγγελέα πόρισμα για τον οδηγό του μοιραίου ΚΤΕΛ

    8/10/2004 11:17:00 μμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: ΑΠΕ

    Σοβαρές παρατυπίες εντόπισαν οι επιθεωρητές του Υπουργείου Μεταφορών στο φάκελο του Δ. Πεσλής, του οδηγού που βρισκόταν στο τιμόνι του μοιραίου λεωφορείου του ΚΤΕΛ Τρικάλων, στο Μαλιακό. Το πόρισμα, που βρίσκεται πλέον στα χέρια του εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, διαπιστώνεται ότι Πεσλής δεν έπρεπε να οδηγεί εκτός των ορίων του νόμου Τρικάλων, εφόσον δεν είχε συμπληρώσει ένα χρόνο προϋπηρεσίας ως επαγγελματίας οδηγός, ότι δεν είχε εκδώσει το επαγγελματικό του δίπλωμα στα Τρίκαλα όπου διέμενε, αλλά στην Καρδίτσα και ότι δεν πήγε να παραλάβει ο ίδιος, το δίπλωμά οδήγησης αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, αλλά τα παρέλαβε ο δάσκαλος οδήγησης χωρίς εξουσιοδότηση του. Το πόρισμα των επιθεωρητών διαβιβάστηκε, εκτός από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, στο Υπουργείο, στη νομαρχία Κρδίτσας και στην Τροχαία.

    [11] Οικονομία

    Ξεπέρασε τα 53 δολάρια το πετρέλαιο

    8/10/2004 11:36:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Η τιμή του πετρελαίου έκλεισε για πρώτη φορά πάνω από τα 53 δολάρια το βαρέλι στην αγορά της Νέας Υόρκης, στα 53,31 δολάρια, αφού κατέρριψε προηγουμένως νέο ρεκόρ φθάνοντας τα 53.40 δολάρια, εξαιτίας των φόβων για νέο τυφώνα στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείας και για απεργία στη Νιγηρία.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 8 October 2004 - 20:51:23 UTC