Browse through our Interesting Nodes on the European Union (EU) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-11-02

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί Νέα επεισόδια στη Μέση Ανατολή
  • [02] Αμφίρροπες οι δημοσκοπήσεις Η ώρα της αναμέτρησης
  • [03] Εικονολήπτης σκοτώθηκε σε συγκρούσεις στο Ραμάντι Επίθεση των
  • [04] Σύμφωνα με ισλαμική ιστοσελίδα Nέος αρχηγός της "Αλ Κάιντα"
  • [05] Σε ντισκοτέκ Βομβιστική επίθεση στην Κορσική
  • [06] Εκλογές για "δυνατούς λύτες"!
  • [07] Τι δικηγόρος, τι PC
  • [08] Πυρά εναντίον βορειοκορεάτικων πλοίων Πιονγιάνγκ: "Προκλητική η Σεούλ"

    [01] Διεθνή

    Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί Νέα επεισόδια στη Μέση Ανατολή

    1/11/2004 11:38:00 μμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Πηγή: ΑΠΕ- Reuters

    Σκηνές βίας έζησε για άλλη μια φορά η πόλη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης. Τρεις νεαροί Παλαιστίνιοι, μέλη των Ταξιαρχιών των Μαρτύρων του Αλ Ακσά, σκοτώθηκαν απόψε από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών και άλλοι τρεις τραυματίσθηκαν. Σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές, οι τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από μέλη μιας μονάδας ειδικών δυνάμεων του ισραηλινού στρατού. Από την πλευρά του, το Ισραήλ ανακοίνωσε, πως σκοτώθηκαν δύο ένοπλοι Παλαιστίνιοι, ενώ ετοιμάζονταν να βάλουν εναντίον μιας μονάδας του ισραηλινού στρατού. Οι ίδιες πηγές πρόσθεσαν, ότι οι δύο Παλαιστίνιοι ήταν μέλη της Φατάχ, της οργάνωσης της οποίας ηγείται ο Γιάσερ Αραφάτ.

    [02] Αμερικανικές εκλογές

    Αμφίρροπες οι δημοσκοπήσεις Η ώρα της αναμέτρησης

    2/11/2004 12:02:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/11/2004 11:35:16 πμ)

    Πηγή: CNN- BBC- Reuters

    Η ημέρα της μονομαχίας για τον νέο Αμερικανό πρόεδρο έφθασε και όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις ο νικητής θα κριθεί κυριολεκτικά στο νήμα. Από τέσσερις έρευνες προκύπτουν τα ίδια ποσοστά για τον Τζορτζ Μπους και τον Τζον Κέρι, ενώ πέντε άλλες δίνουν μια μικρή υπεροχή, στατιστικά χωρίς σημασία, στον νυν Πρόεδρο. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις ανατολικές πολιτείες στις 13.00 (ώρα Ελλάδας), ενώ οι πρώτες κάλπες θα κλείσουν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Πάντως, ο Μπους απέσπασε ήδη μία πρώτη, συμβολική νίκη κερδίζοντας στην ψηφοφορία που παραδοσιακά διεξάγεται πρώτα στην μικρή κοινότητα Ντίξβιλ Νοτς του Νιου Χαμσάιρ, κοντά στα καναδικά σύνορα. Οι 26 ψηφοφόροι στο Ντίξβιλ Νοτς έδωσαν 19 ψήφους στον Μπους και 7 στον Κέρι, ενώ ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ραλφ Νέιντερ δεν πήρε καμία ψήφο, όπως ανακοίνωσε η εφορευτική επιτροπή. Η προσέλευση των Αμερικανών στις κάλπες, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μεγάλη, σε μια εκλογική αναμέτρηση που αναμένεται να είναι από τις πλέον αμφίρροπες στην αμερικανική ιστορία.

    Στο νήμα οι δύο μονομάχοι

    Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι δύο υποψήφιοι επιδόθηκαν σε ένα πραγματικό σαφάρι στις πολιτείες, που θα κρίνουν το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ στην μάχη ρίχτηκε και η τελευταία σειρά διαφημιστικών μηνυμάτων.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, η μάχη θα είναι σκληρή, καθώς οι δύο αντίπαλοι είτε είναι ισόπαλοι, είτε έχουν διαφορά που εμπίπτει στο στατιστικό σφάλμα.

    Σε δημοσκόπηση του ινστιτούτου Gallop για λογαριασμό του CNN και της εφημερίδας USA Today, ο Τζορτζ Μπους και ο Τζον Κέρι συγκεντρώνουν 49%. Σε ότι αφορά τις πολιτείες- κλειδιά, η δημοσκόπηση δίνει υπεροχή στον Κέρι (50%- 47%) στην Φλόριντα, το Οχάιο (50%- 46%) και την Μινεσότα (52%- 44%). Από την άλλη, ο Μπους βρίσκεται μπροστά στην Πενσυλβάνια (50% έναντι 46%) και το Γισκόνσιν (52% έναντι 44%).

    Για την εφημερίδα Washington Post, Μπους και Κέρι συγκεντρώνουν το ίδιο ποσοστό (48%) στην πρόθεση ψήφου. Ίδια ποσοστά τους δίνουν επίσης οι εταιρείες δημοσκοπήσεων Zogby και American Research Group, ενώ δημοσκόπηση της εταιρείας Opinion Dynamic για λογαριασμό του δικτύου Fox φέρει τους δύο υποψήφιους μαζί, με 46%.

    Άλλες έρευνες, όμως, δίνουν προβάδισμα στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων. Σύμφωνα με έρευνες των New York Times και του δικτύου CBS, ο Τζορτζ Μπους προηγείται με 49%, έναντι 46% του Κέρι, ενώ, το ABC δίνει στον νυν Πρόεδρο 49% και στον αντίπαλό του 48%. Τέλος, το NBC και η Wall Street Journal φέρουν τον κ. Μπους να συγκεντρώνει 48% και τον κ. Κέρι 47%.

    Δύσκολη η πρόβλεψη

    Οι πιο γνωστοί Αμερικανοί αναλυτές έχουν εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια πρόβλεψης του αποτελέσματος. Οι περισσότεροι, όμως, συμφωνούν, πως νικητής θα αναδειχθεί αυτός που θα καταφέρει να πείσει τους ψηφοφόρους του να πάνε μέχρι τα εκλογικά κέντρα.

    Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις εννέα πολιτείες, που αναμένεται να κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών, εξαιτίας του ιδιόμορφου εκλογικού συστήματος των ΗΠΑ. Σύμφωνα με αυτό, κάθε πολιτεία δεν εκλέγει απευθείας τον Αμερικανό πρόεδρο, αλλά εκλέκτορες, οι οποίοι τον Δεκέμβριο συγκεντρώνονται στο λεγόμενο Κολέγιο των Εκλεκτόρων και με μυστική ψηφοφορία αναδεικνύουν τον νέο ένοικο του Λευκού Οίκου.

    Με βάση τον πληθυσμό της, κάθε πολιτεία εκλέγει διαφορετικό αριθμό εκλεκτόρων. Οι πολιτείες- κλειδιά είναι η Φλόριντα, που άλλωστε ανέδειξε νικητή με διαφορά 537 ψήφων τον Τζορτζ Μπους το 2000 και ακολουθούν η Πενσυλβάνια, το Οχάιο, η Μινεσότα, το Γισκόνσιν, η Αιόβα, η Νεβάδα, το Νέο Μεξικό και το Νέο Χαμσάιρ.

    Σε αυτές ακριβώς τις κρίσιμες πολιτείες εστιάζεται και η προσοχή των κομματικών επιτελείων, καθώς οι κάτοικοί τους εμφανίζονται διχασμένοι. Η μόνη πρόβλεψη που μπορούν να κάνουν οι πολιτικοί αναλυτές είναι η μεγάλη προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες. Μάλιστα, στη Φλόριντα, όπου οι κάλπες έχουν ανοίξει εδώ και δύο εβδομάδες, δύο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα.

    "Ράλι" στις κρίσιμες πολιτείες

    Τη Δευτέρα, οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ επιδόθηκαν σε αγώνα δρόμου από πολιτεία σε πολιτεία, για να πείσουν τους αναποφάσιστους.

    Ο Τζορτζ Μπους, επισκέφθηκε το Οχάιο, την Πενσυλβάνια, το Γισκόνσιν, την Αιόβα, το Νέο Μεξικό και κατέληξε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Τέξας. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο νυν Πρόεδρος εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "έχω τη δύναμη, το όραμα και τον ενθουσιασμό για να κόψω το νήμα".

    Από την πλευρά του, ο Τζον Κέρι ξεκίνησε την ημέρα του με μια συγκέντρωση στο αεροδρόμιο του Ορλάντο, στη Φλόριντα και στη συνέχεια μίλησε στο Οχάιο, το Μίσιγκαν και το Γισκόνσιν. Σε μια από τις ομιλίες του, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών τόνισε, ότι ο αντίπαλός του θα χάσει, επειδή "δεν προσέφερε στην Αμερική την ασφάλεια που της αξίζει" και δεσμεύτηκε να κάνει καλύτερη δουλειά από τον Τζορτζ Μπους.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Σε απόσταση αναπνοής

    [03] Ιράκ

    Εικονολήπτης σκοτώθηκε σε συγκρούσεις στο Ραμάντι Επίθεση των Αμερικανών στη Φαλούτζα

    2/11/2004 7:44:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/11/2004 10:26:59 πμ)

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Αεροπορική επιδρομή πραγματοποίησαν οι αμερικανικές δυνάμεις χθες βράδυ στη Φαλούτζα, 50 χλμ δυτικά της Βαγδάτης, με στόχο κρησφύγετο ανταρτών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού στρατού, ένας εικονολήπτης ειδησεογραφικού πρακτορείου σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στην πόλη Ραμάντι, χωρίς όμως να δίνει περισσότερα στοιχεία. "Ένα αεροσκάφος της αμερικανικής αεροπορίας πραγματοποίησε επιδρομή κατά ενός εχθρικού κρησφύγετου στα νοτιοανατολικά της πόλης και το κατέστρεψε", τονίζεται στο ανακοινωθέν, το οποίο προσθέτει πως η επιδρομή πραγματοποιήθηκε χθες στις 22.27, ώρα Ελλάδος. Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου αναφέρει πως ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν τη Φαλούτζα τη νύχτα, όμως δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει εάν υπήρξαν θύματα. Εν τω μεταξύ, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου έξω από το Υπουργείο Παιδείας στη Βαγδάτη .

    Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Βαγδάτη

    Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη έξω από το Υπουργείο Παιδείας στο κέντρο της Βαγδάτης. Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν, αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

    Η έκρηξη έγινε στη συνοικία Ανταμίγια όπου βρίσκεται το υπουργείο το οποίο υπέστη μεγάλες ζημιές.

    Κοντά στο σημείο της έκρηξης βρίσκεται ένα σχολείο, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματισμοί μεταξύ των μαθητών.

    [04] Ιράκ

    Σύμφωνα με ισλαμική ιστοσελίδα Nέος αρχηγός της "Αλ Κάιντα"

    2/11/2004 9:01:00 πμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Ένας από τους πλέον καταζητούμενους τρομοκράτες, ο Σαούντ μπεν Χαμούντ αλ Οτάιμπι, είναι ο νέος αρχηγός του σαουδαραβικού κλάδου της Αλ Κάιντα, μετέδωσε ισλαμική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Ο Οτάιμπι χαρακτηρίζεται ως ο νέος αρχηγός της "Αλ Κάιντα στην αραβική χερσόνησο" και προβάλλεται το βιογραφικό του σημείωμα. Οι χρήστες της ιστοσελίδας καλούνται να στείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τα συγχαρητήριά τους στον νέο αρχηγό. Ο Οτάιμπι υπέγραφε το τελευταίο κύριο άρθρο στην ηλεκτρονική σελίδα πληροφόρησης της οργάνωσης Σαουτ αλ Τζιχάντ (Φωνή της Τζιχάντ), χωρίς να αυτοχαρακτηρίζεται ως αρχηγός της οργάνωσης.

    Ηχητικό μήνυμα

    Ένα ηχητικό μήνυμα που μεταδίδεται από την ίδια ιστοσελίδα επ' ευκαιρία της γιορτής του Ραμαζανιού πιστεύεται πως ηχογραφήθηκε από τον Οτάιμπι.

    Επίσης, ο άνδρας που ακούγεται να μιλά επί μακρόν για Τζιχάντ και να καλεί τους Σαουδάραβες μαχητές να πολεμήσουν κατά των Αμερικανών στο Ιράκ, δεν τονίζει πως είναι ο αρχηγός της Αλ Κάιντα στη Σαουδική Αραβία.

    Το Ινστιτούτο Σαούντι, που εδρεύει στην Ουάσιγκτον και τακτικά δημοσιεύει ειδήσεις σχετικά με τη Σαουδική Αραβία, τονίζει πως ο 33χρονος Οτάιμπι έχει χρισθεί αρχηγός της Αλ Κάιντα στην αραβική χερσόνησο, γεγονός που επιβεβαιώνει τις προηγούμενες πληροφορίες ότι ο πρώην αρχηγός της Σάλεχ αλ Ούφι είχε χάσει τη ζωή του από τις σαουδαραβικές δυνάμεις ασφαλείας.

    Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, ο Ούφι υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη στις 21 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια επιδρομής των δυνάμεων ασφαλείας σε κρησφύγετο ισλαμιστών στο Ριάντ. Ο Οτάιμπι βρίσκεται στον κατάλογο με τους 26 πλέον καταζητούμενους ισλαμιστές εξτρεμιστές στη Σαουδική Αραβία. Εννέα εξ αυτών φυγοδικούν ακόμη ή έχουν εξαφανισθεί, ενώ ένας άνδρας μαροκινής καταγωγής-συνελήφθη στο Βέλγιο τον Ιούλιο, σύμφωνα με τις αρχές της ευρωπαϊκής χώρας.

    [05] Διεθνή

    Σε ντισκοτέκ Βομβιστική επίθεση στην Κορσική

    2/11/2004 9:09:00 πμ

    Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν χθες το βράδυ, σε μία ντισκοτέκ στην πόλη Μπαστιά της βόρειας Κορσικής με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Η ντισκοτέκ ευτυχώς ήταν κλειστή και έτσι δεν υπήρξαν θύματα. Εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πρωτεύουσα Αιάκειο επιβεβαίωσε ότι η ντισκοτέκ "Στέλα Μαρίνα" που βρίσκεται στην παραλία νότια της Μπαστιά, καταστράφηκε από βομβιστική επίθεση. Το ίδιο κέντρο είχε καταστραφεί από παρόμοια επίθεση στις 13 Νοεμβρίου 1996.

    [06] Αμερικανικές εκλογές

    Εκλογές για "δυνατούς λύτες"!

    2/11/2004 10:01:00 πμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: ΑΠΕ

    Περίπου 100 διεθνείς παρατηρητές του ΟΑΣΕ βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από πρόσκληση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για να επιβλέψουν την σημερινή εκλογική διαδικασία. Ιδιαίτερα έμπειροι, οι διεθνείς παρατηρητές του ΟΑΣΕ έχουν επιβλέψει μέχρι τώρα αναρίθμητες εκλογικές διαδικασίες στα Βαλκάνια, την Ασία, τη νότια Αφρική, αλλά η πολυπλοκότητα του αμερικανικού εκλογικού συστήματος καταφέρνει κάθε φορά να τους... εκπλήσσει. "Δεν υπάρχει μία εκλογική διαδικασία στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά... 13.000", λέει ο Ρον Γκουλντ, Καναδός παρατηρητής που μετέχει στην αντιπροσωπεία του ΟΑΣΕ και επιβλέπει την ψηφοφορία στο Μαϊάμι.

    Αυστηρή επίβλεψη

    Οι εκατοντάδες τοπικές εκλογές και δημοψηφίσματα για διάφορα θέματα σε όλες τις πολιτείες, η αποκέντρωση του ομοσπονδιακού εκλογικού συστήματος, η ανεξαρτησία των τοπικών εκλογικών αρχών σε κάθε πολιτεία, το σύστημα των Μεγάλων Εκλεκτόρων που τελικά εκλέγουν τον νέο πρόεδρο, αποτελούν πτυχές της εκλογικής διαδικασίας, που σίγουρα δεν είναι και πολύ εύκολο να τα εξηγήσει κανείς στον υπόλοιπο κόσμο.

    "Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν καταλαβαίνουν πως είναι δυνατό να κερδίζεις τη λαϊκή ψήφο και να μην ονομάζεσαι πρόεδρος", λέει ο Νικαραγουανός παρατηρητής Ρομπέρτο Κόρτνεϊ που βρίσκεται, επίσης, στο Μαϊάμι υπό την αιγίδα της μη κυβερνητικής οργάνωσης Global Exchange.

    Ως γνωστόν, ο δημοκρατικός υποψήφιος Αλ Γκορ στις προεδρικές εκλογές του 2000 κέρδισε τη λαϊκή ψήφο αλλά όχι και τον Λευκό Οίκο, στον οποίο εισήλθε ο Τζορτζ Μπους μετά από έναν μαραθώνιο καταμέτρησης των ψηφοδελτίων στη Φλόριντα που κράτησε 36 ημέρες.

    Η Φλόριντα, όπου η αναμέτρηση Μπους- Κέρι θεωρείται αμφίρροπη, αποτελεί μία κρίσιμη πολιτεία για την έκβαση της προεδρικής αναμέτρησης. Για να αποφευχθεί κάθε είδους φιάσκο, η ψηφοφορία τελεί σήμερα υπό την αυστηρή επίβλεψη χιλιάδων παρατηρητών, δικηγόρων και ειδικών.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Η ώρα της αναμέτρησης

    [07] Διάφορα

    Τι δικηγόρος, τι PC

    2/11/2004 10:35:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/11/2004 11:31:58 πμ)

    Συντάκτης: Βαρβάρα Τουμαζάτου

    Είχε μήνυμα στον υπολογιστή της

    Τα όργανα είχαν αρχίσει, από νωρίς, για την ανυποψίαστη γυναίκα. Μόλις ένα μήνα πρόλαβε να χαρεί τον άνδρα της, πριν εκείνος αποχωρίσει για τις ΗΠΑ, με την υπόσχεση, ότι σε 20 ημέρες θα μετέβαινε και η ίδια εκεί.

    Ισλαμιστές κληρικοί εξετάζουν την υπόθεση, καθώς πρέπει να εξακριβωθεί η αυθεντικότητά του διαζυγίου, πριν προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες.

    Την επόμενη φορά, που τσακωθείτε με το έτερον ήμισυ, κοιτάξτε, καλού κακού, μήπως έχετε και εσείς μήνυμα στον υπολογιστή σας

    [08] Διεθνή

    Πυρά εναντίον βορειοκορεάτικων πλοίων Πιονγιάνγκ: "Προκλητική η Σεούλ"

    2/11/2004 10:36:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/11/2004 11:07:19 πμ)

    Πηγή: ΑΠΕ

    Για πρόκληση κατηγόρησε την Τρίτη τη νότιο γείτονά της η Β. Κορέα, μία ημέρα μετά από ένα ναυτικό επεισόδιο, κατά το οποίο ο νοτιοκορεατικός στόλος άνοιξε πυρ εναντίον τριών βορειοκορεατικών πλοίων, με το αιτιολογικό ότι παραβίασαν ένα διαφιλονικούμενο θαλάσσιο σύνορο. Από την πλευρά της, η Πιόνγιάνγκ κάνει λόγο για περιπολία ρουτίνας, ενώ, το πολεμικό ναυτικό της Β. Κορέας κατηγόρησε τη Σεούλ για "μεγάλη στρατιωτική πρόκληση" και τόνισε πως το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις χάρη στην αυτοσυγκράτηση του βορειοκορεατικού ναυτικού. Αυτού του είδους τα επεισόδια μπορεί να προκαλέσουν κι άλλες συγκρούσεις τη στιγμή που "οι χειρισμοί των ΗΠΑ για να πνίξουν τη Λαϊκή Δημοκρατία της Β. Κορέας έχουν εισέλθει στην πιο ακραία τους φάση", προειδοποιεί η Πιονγιάνγκ. Η ζώνη του επεισοδίου αποτελεί συχνά θέατρο επεισοδίων ανάμεσα στις δύο χώρες. Τον Ιούνιο του 2002, από ανταλλαγές πυρών είχαν χάσει τη ζωή τους έξι Νοτιοκορεάτες.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 2 November 2004 - 9:51:16 UTC