Visit our Archive of Documents from NATO Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-11-02

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αμφίρροπη η αναμέτρηση Μπους-Κέρι Εκλογικό θρίλερ
  • [02] Ακόμα και στο αεροπλάνο Καπνίστε χωρίς καπνό
  • [03] Ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα Λήψη μέτρων για μείωση στις τιμές καυσίμων
  • [04] Πρωτότυπο μέτρο κατά της αποχής Με κάθε ψήφο δωρεάν DVD
  • [05] Από την Κυβερνητική Επιτροπή Θέσπιση μέτρων για την ισότητα των δύο
  • [06] Σημαντικές απώλειες Πέφτει ο "μαύρος χρυσός"
  • [07] Για τον καρκίνο του εντέρου Βρετανικό "ναι" στον προγεννητικό έλεγχο
  • [08] Το τρίπτυχο της "ερυθρόλευκης" επιτυχίας
  • [09] Διατίθενται από τον ΟΤΕ "Έξυπνα" τηλέφωνα όσους έχουν δυσκολία ακοής
  • [10] Αποκλείουν το ενδεχόμενο λευχαιμίας Καλά τα νέα για τον Αραφάτ
  • [11] Παίζει ο "Ολλανδός"
  • [12] Υποστηρίζουν Βρετανοί επιστήμονες Ορμόνες "σινιάλο" στην αποβολή
  • [13] Συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Συντονιστικού Οργάνου της ΝΔ
  • [14] Πρόβλημα με Ντακούρ
  • [15] Κρούσμα ντόπινγκ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα
  • [16] Πρωταγωνιστούσε σε ταινία για ...ενήλικους "Καυτή" δικαστής
  • [17] Πολυτιμότερος της πρεμιέρας ο Μπολ
  • [18] Οι 16 μονομάχοι του "Λεν Τρόφι"
  • [19] Ρεχάγκελ: "Άγγελε βρες άλλη ομάδα"

    [01] Αμερικανικές εκλογές

    Αμφίρροπη η αναμέτρηση Μπους-Κέρι Εκλογικό θρίλερ

    2/11/2004 10:45:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/11/2004 6:15:32 μμ)

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Οι Αμερικανοί πολίτες αποφασίζουν σήμερα για τον 44ο πρόεδρο της χώρας. Η εκλογική αναμέτρηση είναι εξαιρετικά αμφίρροπη και δύσκολα προβλέψιμη, και όπως όλα δείχνουν θα είναι "για γερά νεύρα". Οι εκλογολόγοι εκτιμούν ότι η πόλωση είναι μεγάλη και η συμμετοχή στην σημερινή αναμέτρηση θα είναι κατά 10 έως 20 εκατ. ψήφους μεγαλύτερη από το 2000, καθώς αναμένεται να προσέλθουν στις κάλπες 118 έως 121 εκατ. ψηφοφόροι. Η ψηφοφορία ξεκίνησε ήδη στις 07.00 (ώρα Ελλάδας) στη μικρή κοινότητα Ντίξβιλ Νοτς του Νιου Χάμσιρ, ενώ οι τελευταίες κάλπες θα κλείσουν στη Χαβάη στις 09.00 (ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης. Λόγω της διαφοράς της ώρας η ψηφοφορία θα διαρκέσει συνολικά 26 ώρες, ενώ τα πρώτα αποτελέσματα στις μεγάλες ανατολικές πολιτείες αναμένονται τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά τις 03.00 (ώρα Ελλάδας).

    Οριακή η διαφορά

    Το ενδιαφέρον των αναλυτών εστιάζεται σε 10 πολιτείες, οι οποίες λόγω της μεγάλης αναλογίας σε εκλέκτορες αναμένεται να κρίνουν τον νικητή.

    Συγκεκριμένα, είναι: το Κολοράντο, η Φλόριντα, το Οχάιο, η Αιόβα, το Μίσιγκαν, η Μινεσότα, το Νέο Μεξικό, η Νεβάδα, η Πενσιλβάνια και το Ουισκόνσιν.

    Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η μάχη θα είναι σκληρή, καθώς οι δύο αντίπαλοι είτε είναι ισόπαλοι, είτε έχουν διαφορά που εμπίπτει στο στατιστικό σφάλμα.

    Στο μεταξύ, ο Τζορτζ Μπους απέσπασε μία πρώτη, συμβολική νίκη κερδίζοντας στην ψηφοφορία που παραδοσιακά διεξάγεται πρώτα στην μικρή κοινότητα Ντίξβιλ Νοτς του Νιου Χαμσάιρ, κοντά στα καναδικά σύνορα. Οι 26 ψηφοφόροι στο Ντίξβιλ Νοτς έδωσαν 19 ψήφους στον Μπους και 7 στον Κέρι, ενώ ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ραλφ Νέιντερ δεν πήρε καμία ψήφο, όπως ανακοίνωσε η εφορευτική επιτροπή. Η Ντίξβιλ Νοτς είναι παραδοσιακά ρεπουμπλικανική περιοχή, καθώς το κόμμα αυτό κερδίζει ανελλιπώς κάθε εκλογική αναμέτρηση από το 1972.

    Αισιόδοξος δηλώνει ο Μπους

    Στο μεταξύ, αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος προσθέτοντας ότι έχει όραμα για τις ΗΠΑ, το οποίο οι Αμερικανοί ψηφοφόροι θα του δώσουν την ευκαιρία να υλοποιήσει.

    Ο Τζορτζ Μπους και η σύζυγός του, Λόρα, άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στη μικρή πόλη Κρόφορντ κοντά στο ράντσο τους στο Τέξας, απ όπου ο Αμερικανός Πρόεδρος είπε ότι είναι ήρεμος και σίγουρος τώρα που η εκλογές είναι "στα χέρια του λαού", γιατί έχει εμπιστοσύνη στο λαό.

    Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ελπίζει να μην επαναληφθεί το ίδιο πρόβλημα με τις εκλογές του 2000 όταν κέρδισε με μικρή πλειοψηφία και υποσχέθηκε πως, αν κερδίσει, θα προσπαθήσει να ενώσει τη χώρα.

    Ο Κέρι θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Βοστώνη όπου και θα παραμείνει για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Εκλογές για "δυνατούς λύτες"!

    Η ώρα της αναμέτρησης

    [02] Τεχνολογία

    Ακόμα και στο αεροπλάνο Καπνίστε χωρίς καπνό

    2/11/2004 12:58:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/11/2004 4:57:50 μμ)

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πόσες ώρες μπορείτε να αντέξετε χωρίς τσιγάρο; Και καλά να βρίσκεστε στο εστιατόριο, επιλέγετε το χώρο των καπνιστών, αν βρίσκεστε, όμως στο αεροπλάνο και μάλιστα σε υπερατλαντικό ταξίδι, τι κάνετε; Μην σας πιάνει κρύος ιδρώτας. Φρόντισε για εσάς μία ελβετική εταιρία, η οποία δημιούργησε τσιγάρα χωρίς καπνό, έτσι ώστε και το τσιγάρο σας μπορείτε να "απολαμβάνετε" και δε θα ενοχλείτε τους άλλους. Το NicStic περιέχει νικοτίνη στο φίλτρο και δεν έχει καθόλου καπνό, αλλά σύμφωνα με την εταιρία έχει ίδια γεύση με το κανονικό τσιγάρο. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, είναι πιο υγιεινό, καθώς, όπως λένε η νικοτίνη έχει λιγότερες βλαπτικές συνέπειες από τον καπνό, ενώ δεν επηρεάζει τους παθητικούς καπνιστές. Πάντως, ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτή τη βλαβερή συνήθεια, είναι να την κόψετε εντελώς και να μη συμβιβαστείτε με ημίμετρα.

    Σχετικά Links:

    http://www.nicstic.com/

    [03] Εσωτερικά

    Ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα Λήψη μέτρων για μείωση στις τιμές καυσίμων

    2/11/2004 1:35:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Τη λήψη μέτρων για τη μείωση των τιμών των καυσίμων και κυρίως του πετρελαίου θέρμανσης, ζητά από τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Με επίκαιρη ερώτηση της προς τον κ. Καραμανλή, η κ. Παπαρήγα τονίζει ότι η ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος δεν μπορεί να γίνει όσο ο τομέας της ενέργειας θα αποτελεί αντικείμενο επιχειρηματικής δραστηριότητας που κινείται με κριτήριο το κέρδος. Ακόμη, προτείνει άμεσα μέτρα ανακούφισης των εργαζομένων, με την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης και του ΦΠΑ για το πετρέλαιο θέρμανσης-κίνησης και τη βενζίνη, εμπορίας των πετρελαιοειδών, ώστε να μειωθεί η τελική τιμή τους.

    Επίσης, ζητά ακόμα την ενίσχυση των χαμηλόμισθων και των συνταξιούχων με 300 ευρώ καθώς και των ανέργων με 400 ευρώ για να αντιμετωπίσουν τα αυξημένα έξοδα για το πετρέλαιο θέρμανσης, καθώς και την αύξηση του συντελεστή φορολογίας των επιχειρήσεων καυσίμων με δεδομένη τη μεγάλη κερδοφορία.

    [04] Διάφορα

    Πρωτότυπο μέτρο κατά της αποχής Με κάθε ψήφο δωρεάν DVD

    2/11/2004 1:33:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/11/2004 1:54:13 μμ)

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Στη μάχη υπέρ της δημοκρατίας "ρίχτηκε" ένας Αμερικανός πορν σταρ, ο οποίος προσπαθεί με ό,τι διαθέτει να πείσει τους συμπατριώτες τους να πάνε στις κάλπες, τις οποίες πολλές φορές απαξιούν. Ο Σέιμουρ Μπατς, ένας από τους πιο γνωστούς Αμερικανούς πορν σταρ αλλά και παρουσιαστής τηλεριάλιτι, αποφάσισε να "θυσιαστεί" υπέρ του δικαιώματος του εκλέγειν και δήλωσε, πως θα κάνει δώρο ένα DVD με πρωταγωνιστή τον ίδιο, σε όσους ψήφισαν στις προεδρικές εκλογές. Ο κ. Μπατς θα περιμένει τους "σινεφίλ" ψηφοφόρους στην Μάντισον Σκουέρ της Νέας Υόρκης, σε μεγάλο κατάστημα, προκειμένου να τους επιβραβεύσει για το δημοκρατικό τους συναίσθημα. Όσο για τις πολιτικές επιλογές; Δηλώνει, πως το δώρο θα πάρουν όλοι οι ψηφοφόροι ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, αν και ο ίδιος δηλώνει πιστός οπαδός του Τζον Κέρι.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Έκκληση για μαζική προσέλευση

    Εκλογικό θρίλερ

    [05] Εσωτερικά

    Από την Κυβερνητική Επιτροπή Θέσπιση μέτρων για την ισότητα των δύο φύλων

    2/11/2004 1:56:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/11/2004 2:56:22 μμ)

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Το τετραετές πρόγραμμα και τη στρατηγική για την πολιτική ισότητα μεταξύ των δύο φύλων συζήτησε και ενέκρινε σήμερα η Κυβερνητική Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Οι άξονες δράσης του προγράμματος θα στηριχθούν στο τρίπτυχο ανάπτυξη-απασχόληση-κοινωνική συνοχή, και θα περιλαμβάνει μέτρα που θα στοχεύουν στην υποβοήθηση της ανάπτυξης της προσωπικότητας των γυναικών, της ένταξής τους σε όλες τις κοινωνικές διαβαθμίσεις και στην ενίσχυση της απασχόλησής τους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος, δήλωσε ότι εγκρίθηκαν όλα τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση και σε νομοθετικό, αλλά και σε επίπεδο καθημερινής πολιτικής, με βάση και τις επιταγές του Συντάγματος και τις επιταγές της Ε.Ε., καθώς και των υποχρεώσεων της χώρας απέναντι στους διεθνείς οργανισμούς. "Η θεσμοθέτηση μιας τέτοιας Επιτροπής θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιόδους δυσμενών οικονομικών και κοινωνικών συγκυριών, όταν ελλοχεύει ο κίνδυνος υποβάθμισης των θεμάτων ισότητας", είπε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θόδωρος Ρουσόπουλος.

    Ενίσχυση του ρόλου της γυναίκας στην κοινωνία

    Ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι θα ληφθούν μέτρα για την ενίσχυση της απασχόλησης των γυναικών, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η ανεργία των γυναικών, την ισότιμη συμμετοχή τους στην ανάπτυξη με την υποβοήθηση της ανάπτυξης της προσωπικότητας των γυναικών και στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα, χωρίς να υπάρχουν εμπόδια και περιορισμοί, ιδίως στο δημόσιο τομέα για την σταδιοδρομία τους.

    Παράλληλα, όπως είπε, θα αντιμετωπίζονται προβλήματα που αφορούν στην περιθωριοποίηση των γυναικών, την ισότιμη ένταξή τους στην κοινωνική διαδικασία και την καταπολέμηση της βίας εναντίων των γυναικών μέσα και έξω από την οικογένεια.

    Επίσης, χαρακτήρισε σημαντικό το πρόγραμμα που αφορά στην εκπαίδευση, που έχει σαν στόχο την καταπολέμηση των στερεοτύπων που δεν επιτρέπουν στις γυναίκες να συμμετέχουν ισότιμα στην όλη κοινωνική διαδικασία.

    Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι θα γίνουν επιμέρους ανακοινώσεις και από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας, όπως επίσης και ειδική ημερίδα για το θέμα.

    Συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων

    Η Επιτροπή θα προεδρεύεται από τον υπουργό Εσωτερικών (αναπληρούμενο από την ΓΓ Ισότητας) και στη σύνθεσή της θα μετέχουν οι ΓΓ των υπουργείων Οικονομίας, Ανάπτυξης, Εθν.Παιδείας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Απασχόλησης, Υγείας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας, των κοινωνικών εταίρων, της ΓΣΕΕ, του ΣΕΒ, της ΠΑΣΕΓΕΣ, της ΑΔΕΔΥ, της ΕΣΕΕ, της ΓΣΕΒΕΕ, της ΟΚΕ και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Η Επιτροπή θα σχεδιάζει τις κατάλληλες πολιτικές, την εφαρμογή των οποίων θα παρακολουθεί και τα αποτελέσματα των οποίων θα αξιολογεί.

    [06] Οικονομία

    Σημαντικές απώλειες Πέφτει ο "μαύρος χρυσός"

    2/11/2004 1:53:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Νέες απώλειες σημείωσαν τη Δευτέρα οι τιμές του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, με την τιμή του αμερικανικού ελαφρού αργού να έχει υποχωρήσει κάτω από τα 50 δολάρια το βαρέλι. Ομάδα επενδυτών προχωρά σε κατοχύρωση κερδών ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ. Το προθεσμιακό συμβόλαιο παράδοσης Δεκεμβρίου του αμερικανικού ελαφρού αργού έχασε το πρωί, 23 σεντς στο βαρέλι, με την τιμή του να υποχωρεί στα 49,90 δολάρια. Στο Λονδίνο, το Μπρεντ έχανε 18 σεντς, με την τιμή του να υποχωρεί στα 46,88 δολάρια το βαρέλι.

    Η νίκη του Κέρι θα ρίξει το πετρέλαιο

    Αναλυτές για θέματα ενέργειας υποστηρίζουν ότι η νίκη του υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζον Κέρι στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ενδέχεται να σημαίνει χαμηλότερες τιμές του πετρελαίου από ό,τι σε περίπτωση επανεκλογής του Τζορτζ Μπους.

    Συγκεκριμένα, ο Δημοκρατικός υποψήφιος έχει δηλώσει ότι θα βάλει τέλος στα σχέδια σταδιακού εμπλουτισμού των Στρατηγικών Αποθεμάτων των ΗΠΑ, αγοράζοντας πετρέλαιο με τις τιμές στα σημερινά υψηλά επίπεδα και επιτρέποντας έτσι τη διοχέτευση μεγαλύτερων ποσοτήτων αργού στην αγορά.

    Ο Τζον Κέρι θεωρείται πιο πιθανό να προωθήσει σχέδια εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και εναλλακτικές πηγές ενέργειας, κάμπτοντας τη ζήτηση στην μεγαλύτερη καταναλώτρια χώρα του κόσμου, στην οποία αντιστοιχεί το ένα στα τέσσερα βαρέλια πετρελαίου που καταναλώνονται παγκοσμίως.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Ο Κέρι "ρίχνει" το πετρέλαιο

    [07] Υγεία

    Για τον καρκίνο του εντέρου Βρετανικό "ναι" στον προγεννητικό έλεγχο

    2/11/2004 3:43:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/11/2004 6:26:57 μμ)

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: BBC, Νew Scientist

    Αντιπαράθεση έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία μία απόφαση της Αρχής για τη Γονιμοποίηση και την Εμβρυολογία (Human Fertilisation and Embryology Authority -HFEA), η οποία έδωσε την άδεια σε επιστήμονες να κάνουν προληπτικό έλεγχο σε έμβρυα τεχνητής γονιμοποίησης, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο του εντέρου. Η συγκεκριμένη μορφή καρκίνου δεν εμφανίζεται νωρίτερα από την εφηβεία, μάλιστα πολλές φορές μπορεί να εμφανιστεί και μετά τα 40 και δεν είναι λίγοι αυτοί, πως τονίζουν, πως δεν είναι ηθική αυτή η παρέμβαση των επιστημόνων. Σύμφωνα με την HFEA η συγκεκριμένη μορφή καρκίνου πολλές φορές μεταδίδεται από τους γονείς στο παιδί και οι επιστήμονες ελπίζουν, πως με αυτό τον έλεγχο θα καταφέρουν να ελέγξουν τη μετάδοσή της ή ακόμα και να την εξαλείψουν

    Στόχος η εξάλειψη της ασθένειας

    Η συγκεκριμένη άδεια έχει χορηγηθεί σε μία ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και στόχο έχει να εντοπίσει το γονίδιο, που προκαλεί την οικογενή αδενωματώδη πολύπωση. Αν ο γονέας φέρει το γονίδιο, έχει 50% πιθανότητες να το περάσει στα παιδιά του.

    Το εν λόγω γονίδιο αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε καρκίνο του ορθού στα χρόνια τις εφηβείας. Έτσι, θα εμφυτεύονται στη μήτρα μόνο όσα έμβρυα δεν φέρουν το γονίδιο.

    Μάλιστα, ένα από τα ζευγάρια, που θα δεχτεί τον έλεγχο, δήλωσε στην εφημερίδα Times, πως χάρηκε με τη συγκεκριμένη απόφαση, όχι μόνο επειδή τα παιδιά τους δε θα εμφανίσουν αυτή τη μορφή καρκίνου, αλλά το "προβληματικό" γονίδιο δε θα εμφανιστεί και στις επόμενες γενιές.

    Η τεχνική προληπτικού ελέγχου χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό άλλων διαταραχών, όπως είναι η κυστική ίνωση, αλλά είναι η πρώτη φορά στα επιστημονικά δεδομένα, που θα γίνεται προκαταβολικός έλεγχος για μία ασθένεια, που δεν εμφανίζεται νωρίτερα από τη εφηβεία.

    Αναπόφευκτες οι αντιδράσεις

    Φυσικά, δεν είναι λίγες οι αντιδράσεις τόσο στους κοινωνικούς, όσο και στους επιστημονικούς κύκλους.

    "Πρόκειται για ένα θέμα, που θέλει συζήτηση" λέει ο Βρετανός γιατρός Μοχάμεντ Ταρανίσι, διευθυντής του Κέντρου Ενισχυμένης Αναπαραγωγής και Γυναικολογίας (Αssisted Reproduction and Gynaecology Centre) στο Λονδίνο και επισημαίνει, πως μία τέτοια απόφαση "δεν μπορεί να βασίζεται τα χέρια ενός ανθρώπου, καθώς είναι ένα θέμα που πρέπει να μελετηθεί πολύ προσεκτικά".

    Αλλά και η Τζοζεφιν Κουίνταβαλ από την Παρατήρηση στην Ηθική Αναπαραγωγής (Comment on Reproductive Ethics) τόνισε, πως η HFEA έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα χωρίς να συμβουλευτεί το κοινό. "Θα πρέπει να βρίσκουμε επιστήμονες, που θεραπεύουν και όχι επιστήμονες, που σκοτώνουν" δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Σχετικά Links:

    Human Fertilisation and Embryology Authority

    [08] Champions League

    Το τρίπτυχο της "ερυθρόλευκης" επιτυχίας

    2/11/2004 5:00:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/11/2004 5:45:28 μμ)

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Οι τρεις βαθμοί που σημαίνει νίκη, είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι με την Μονακό για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" είπε πως τρία είναι τα απαραίτητα συστατικά, που θα πρέπει να έχει η ομάδα του προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ταχύτητα, προσοχή και αποτελεσματικότητα. Πάντως ο "Ντούσκο" ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι με τους Μονεγάσκους είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό με τον ΠΑΟΚ, όπου οι "κόκκινοι" έπαιξαν πολύ καλά, τονίζοντας πως η νίκη παραμένει ο κύριος στόχος, αλλά και η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα.

    Με τον ίδιο τρόπο

    Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του Σερβοέλληνα τεχνικού. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αστειεύτηκε αρκετές φορές, έδειξε να? απολαμβάνει το μουσικό σήμα ενός κινητού.

    Στη συνέχεια βέβαια αναφέρθηκε επί της ουσίας στα όσα σκέπτεται για το παιχνίδι με τους Μονεγάσκους, χαρακτηρίζοντας το, το παιχνίδι της χρονιάς. Ο "Ντούσκο" ξεκινώντας είπε χαρακτηριστικά πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει ένα ξεκίνημα σαν της Μονακό στο πρώτο παιχνίδι. Δηλαδή το γρήγορο γκολ που θα φέρει σε θέση ισχύος τους "κόκκινους", και από την άλλη να αποφύγουν τα λάθη του πρώτου δεκαλέπτου της αναμέτρησης στο Πριγκιπάτο, όπου και είχαν δεχθεί δύο γκολ.

    Μιλώντας για τη Μονακό, την χαρακτήρισε καλύτερη από την πρώτη τους συνάντηση και τόνισε πως δεν πρέπει οι παίκτες του να μείνουν στην εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ, αλλά θα πρέπει να δείξουν την ίδια σοβαρότητα με το παιχνίδι της Κυριακής. Θα χρειαστεί όμως να είναι πιο αποφασιστικοί πιο γρήγοροι αλλά και πιο αποτελεσματικοί.

    Δεν είναι καταστροφή η ισοπαλία αλλά...

    Ο τεχνικός των "κόκκινων" έδειξε πως έχει διαβάσει καλά την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ. "Παίζει σχεδόν το ίδιο και μέσα στην έδρα της και έξω. Δεν αλλάζει πολύ, μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έχει γρήγορους παίκτες, διαθέτει έναν ψηλό μπροστά, που είναι επικίνδυνος, έχει ικανούς παίκτες στα άκρα, θέλουν όλα προσοχή", είπε χαρακτηριστικά.

    Ο Σερβοέλληνας απάντησε και σε ερώτηση για το αν η ισοπαλία είναι αποδεκτή ή αν θα αποτελέσει καταστροφικό αποτέλεσμα για την ομάδα του. Ο "πρίγκιπας" είπε πως δεν θα είναι καταστροφικό, όμως ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη, καθώς αν κατακτήσει τους τρεις βαθμούς θα βρεθεί πολύ κοντά στην επόμενη φάση.

    Τέλος, για το αν μια απόδοση, ανάλογη με αυτή του α ημιχρόνου στο ματς με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να δώσει αύριο τη νίκη στον Ολυμπιακό, τόνισε: "Ναι, θα είμαστε κοντά στη νίκη, αλλά χρειάζεται ο Ολυμπιακός να παίξει 90 λεπτά".

    [09] Τεχνολογία

    Διατίθενται από τον ΟΤΕ "Έξυπνα" τηλέφωνα όσους έχουν δυσκολία ακοής

    2/11/2004 4:42:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Τηλεπικοινωνιακές λύσεις, που θα "λύσουν" τα χέρια στα άτομα με δυσκολία ακοής και όρασης διαθέτει από σήμερα ο ΟΤΕ. Πρόκειται για ειδικές τηλεφωνικές συσκευές, που θα επιτρέπουν την πραγματοποίηση και αποδοχή τηλεφωνικών κλήσεων από άτομα με μικρή, ακόμα και μεγάλη δυσκολία στην ακοή αλλά και από χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας. Οι συσκευές αυτές βασίζονται στην αρχή της οστεοφωνίας και για να μιλήσει κάποιος αρκεί να ακουμπήσει το ακουστικό σε οποιοδήποτε σημείο του κεφαλιού του, ενώ περιλαμβάνουν και μία συσκευή παλμικής ειδοποίησης. Εκτός, από τα άτομα με προβλήματα στην ακοή, θα εξυπηρετήσουν και όσους εργάζονται σε χώρο με έντονο θόρυβο και χρησιμοποιούν ωτασπίδες. Οι συσκευές αυτές θα διατίθενται από τα 360 καταστήματα του ΟΤΕ, ο οποίος έχει καθιερώσει και χαμηλά τιμολόγια για άτομα με κινητικές δυσκολίες ή προβλήματα στην ακοή και την όραση.

    [10] Διεθνή

    Αποκλείουν το ενδεχόμενο λευχαιμίας Καλά τα νέα για τον Αραφάτ

    2/11/2004 5:18:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/11/2004 7:08:27 μμ)

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Βελτιώνεται σταδιακά η υγεία του Γιάσερ Αραφάτ, αλλά πιθανότατα θα μείνει αρκετές εβδομάδες ακόμα στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι. Μάλιστα, τόνισαν, πως ο Παλαιστίνιος ηγέτης είναι αρκετά καλά και παρακολουθεί τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές. Σύμφωνα με το πρώτο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν των Γάλλων γιατρών, αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Αραφάτ να πάσχει από λευχαιμία. "Τώρα είναι θέμα χρόνου για τη θεραπεία και την ανάρρωση", δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερ στο Παρίσι ο Μοχάμεντ Νταχλάν, πρώην υπουργός Εσωτερικών των Παλαιστινίων. Μάλιστα, επισήμανε, ότι όσο ο Αραφάτ παραμένει σε ένα υγιεινό περιβάλλον και έχει κατάλληλη ιατρική φροντίδα, η υγεία του θα βελτιώνεται θεαματικά, αλλά εάν επιστρέψει στο αρχηγείο του στην Ραμάλα θα παρουσιάσει υποτροπή.

    Στο μεταξύ, σύμφωνα με παλαιστινιακή πηγή στην Αίγυπτο, στο νοσοκομείο με καρκίνο σε τελικό στάδιο, μεταφέρθηκε ο αδελφός του Παλαιστίνιου ηγέτη, ο 67χρονος Φάτχι Αραφάτ, γιατρός στο επάγγελμα και ένας από τους ιδρυτές της παλαιστινιακής Ερυθράς Ημισελήνου.

    [11] Champions League

    Παίζει ο "Ολλανδός"

    2/11/2004 5:27:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Εγγύηση πως ο Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σπάρτα Πράγας, για το Τσάμπιονς Λιγκ, έδωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο προπονητής των "κόκκινων διαβόλων" δήλωσε πως η ομάδα έχει ανάγκη τον Ολλανδό στράικερ και σίγουρα θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της Τετάρτης.

    Δύναμη πυρός

    Ο Νιστελρόι δεν αγωνίστηκε το Σάββατο κόντρα στην Πόρτσμουθ, καθώς εκτίει ποινή τριών αγωνιστικών για το μαρκάρισμά του στον Ασλεϊ Κόουλ, στη διάρκεια του ντέρμπι με την Άρσεναλ. Όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν ισχύει η τιμωρία και έτσι ο Σερ Άλεξ δε είναι διατεθειμένος να τον αφήσει στον πάγκο.

    Η επιστροφή του "Ιπτάμενου Ολλανδού" στην ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ, αυτόματα σημαίνει πως ο Άλαν Σμιθ θα είναι αυτός που δεν θα ξεκινήσει στον αγώνα. Παράλληλα, παρτενέρ του Ολλανδού στη "διαβολική" επίθεση θα είναι το μεγάλο9 μεταγραφικό φετινό απόκτημα της ομάδας, Γουέιν Ρούνι.

    [12] Υγεία

    Υποστηρίζουν Βρετανοί επιστήμονες Ορμόνες "σινιάλο" στην αποβολή εμβρύου

    2/11/2004 5:28:00 μμ

    Συντάκτης: Βαρβάρα Τουμαζάτου

    Πηγή: BBC

    Παράθυρο ελπίδας αναμένεται να ανοίξουν τα αποτελέσματα ερευνών Βρετανών επιστημόνων, σε όλες τις υποψήφιες μητέρες. Η προσπάθειά τους έγκειται στο ότι προσπαθούν να εξακριβώσουν, εάν ενδείξεις, από ορμόνες του πλακούντα, προμηνύουν ενδεχόμενο κίνδυνο αποβολής εμβρύου. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου εξέτασαν δείγματα αίματος 37 εγκύων γυναικών και διαπίστωσαν, ότι, όταν τα επίπεδα της ορμόνης "ινχιμπίνης- Α" είναι χαμηλότερα από το κανονικό, αυτό προαναγγέλλει κίνδυνο αποβολής, κυρίως, σε περιπτώσεις τεχνητής γονιμοποίησης. Πιο αναλυτικά, οι έρευνες έδειξαν, ότι στις έξι εβδομάδες κύησης, τα επίπεδα τριών ορμονών του πλακούντα (ινχιμπίνης- Α, χοριακής γοναδοτροπίνης και οιστραδιόλης) ήταν, περίπου, τέσσερις φορές χαμηλότερα σε όσες απέβαλλαν, παρά σε εκείνες, που είχαν μια κανονική γέννα. Οι συγκεκριμένες ορμόνες έχει διαπιστωθεί, ότι είναι ζωτικές για τη θρέψη και την ανάπτυξη του εμβρύου.

    "Κλειδί" οι ορμονικές διακυμάνσεις

    "Εάν είμαστε σε θέση να εξακριβώσουμε, σχετικά σύντομα, τις ορμονικές διακυμάνσεις, θα πρόκειται για ένα πραγματικό παράθυρο ελπίδας, όσον αφορά στην ανάπτυξη προληπτικών μεθόδων θεραπείας", εκτιμά ο καθηγητής Έρικ Τζάνιαξ, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας.

    Όταν φτάσουν στο σημείο να αποτρέπουν την έλλειψη ισορροπίας μεταξύ των ορμονών, οι ειδικοί θεωρούν, ότι οι γυναίκες μπορεί να αποφύγουν την οδυνηρή εμπειρία της αποβολής του εμβρύου τους.

    Έχει εξακριβωθεί, από προηγούμενες μελέτες, ότι η εμφάνιση της ινχιμπίνης- Α μπορεί να επισημάνει το πώς θα εξελιχθεί μια εγκυμοσύνη. Οι Βρετανοί επιστήμονες, ωστόσο, γνωρίζουν, ότι απαιτούνται ακόμη πολλές μελέτες, προκειμένου να καταλήξουν σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

    [13] Εσωτερικά

    Συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Συντονιστικού Οργάνου της ΝΔ

    2/11/2004 5:56:00 μμ

    Συντάκτης: Μαρία Τζεμπελίκου

    Πηγή: AΠΕ

    Υπό την προεδρία του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, συνεδρίασε την Τρίτη το Διαγραμματειακό Συντονιστικό Όργανο της Νέας Δημοκρατίας όπου αποφασίστηκε μια σειρά περιφερειακών συνδιασκέψεων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι συζητήθηκε ο τρόπος υλοποίησης των σχεδίων και των προγραμμάτων, ενώ το Όργανο θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την περιφέρεια. Επίσης, εξετάστηκε ο τρόπος συνδυασμού της "ενεργής κομματικής βάσης" της Ν.Δ. με την "κοινωνική βάση".

    [14] Champions League

    Πρόβλημα με Ντακούρ

    2/11/2004 6:23:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Αδειάζει η μεσαία γραμμή της Ρόμα. Στις πολλές απουσίες των "τζιαλορόσι" προστέθηκε αυτή του Ολιβιέ Ντακούρ, η οποία μάλιστα πολύ σοβαρή καθώς θα απουσιάσει για τουλάχιστον για δύο μήνες. Ο Γάλλος μέσος τραυματίστηκε στο δεξιό μηρό και η επιστροφή του πλέον στα γήπεδα χρονολογείται με το νέο έτος. Ο διεθνής αμυντικός μέσος ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των "τζιαλορόσι". Ο προπονητής των "Ρωμαίων", Λουΐτζι Ντελ Νέρι, έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα όσον αφορά τους παίκτες της μεσαίας του γραμμής καθώς έχει μόλις τρεις ετοιμοπόλεμους χαφ, τους Ντανιέλ Ντε Ρόσι, Σιμόνε Περότα και Αλμπέρτο Ακουϊλάνι.

    [15] Αθλητισμός

    Κρούσμα ντόπινγκ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα

    2/11/2004 6:52:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    "Θετικός" βρέθηκε ο Νίκος Κουνενάκης του ΟΦΗ σε έλεγχο ντόπινγκ, στην εξέταση που του έγινε πριν από τον αγώνα Πρωταθλήματος με την Κέρκυρα για την 3η αγωνιστική. Ο αμυντικός των Κρητικών βρέθηκε να έχει χρησιμοποιήσει την απαγορευμένη ουσία betamethasone και πλέον κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΠΑΕ για τη Πέμπτη (4/11, 11:00).

    Η κλήση της ΕΠΑΕ αναφέρει: "Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΠΑΕ καλεί σε απολογία τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κουνενάκη, γιατί, με βάση τα αναφερόμενα στο από 2-10-2004 φύλλο αγώνα της μεταξύ των ομάδων Κέρκυρα-ΟΦΗ αναμέτρησης για το πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2004-2005, την από 2-10-2004 κάρτα ενημέρωσης διαιτητών σχετικά με τον έλεγχο ντόπινγκ, το πρακτικό κλήρωσης του Πρωτοβάθμιου Δικαιοδοτικού Οργάνου με ημερομηνία 30-9-2004, τα υπ αριθμ. πρωτοκ. Α/2093/6-10-2004 και Α/2238/20-10-2004 έγγραφα του εργαστηρίου ελέγχου ντόπινγκ του Ο.Α.Κ.Α. και το υπ αριθμ. πρωτοκ. Α/2094/6-10-2004 έγγραφο των υπευθύνων δειγματοληψίας ούρων για έλεγχο ντόπινγκ μετά των συναφών εντύπων, φέρεται ότι ανιχνεύθηκε στα ούρα του η απαγορευμένη ουσία betamethasone".

    [16] Διάφορα

    Πρωταγωνιστούσε σε ταινία για ...ενήλικους "Καυτή" δικαστής

    2/11/2004 5:28:00 μμ

    Συντάκτης: Κώστας Μητρέλης

    Mία δικαστής βρέθηκε στο στόχαστρο της Ρουμανικής δικαιοσύνης, καθώς κατηγορήθηκε, ότι συμμετείχε σε πορνοταινία, που είχε γυριστεί στη Δανία. Η Ρουμάνα δικαστίνα διατείνεται, ότι δεν έχει παίξει ποτέ σε τέτοιου είδους "ταινία" και θεωρεί, ότι την παγίδευσαν, ενώ η καρέκλα της στη δικαστική έδρα "τρίζει" επικίνδυνα. Το εν λόγω έργο λεγόταν "Τα Μυστικά της Αποπλάνησης", ορισμένες κόπιες του οποίου βρέθηκαν στα χέρια της Ρουμανικής δικαιοσύνης. Μετά από την προσεκτική "εξέταση" της ταινίας, οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν, ότι επρόκειτο για την δικαστίνα Σιμόνα Λούγκου του Δημοτικού Δικαστηρίου της πόλης Μπούχαρεστ. Η επιτροπή που συστάθηκε, για να μελετήσει την αυθεντικότητα της ταινίας, υποχρέωσε τη δικαστίνα να βγάλει φωτογραφίες σε παρόμοιες στάσεις, με αυτές που εμφανιζόταν στην ταινία (!), προκειμένου να καταλάβει αν επρόκειτο όντως για την ίδια. Δεν έχει γίνει βέβαια γνωστό αν θα χρειαστεί και εμπειρογνώμονας (και τι είδους!) για να αποφανθεί κατά πόσο η εμφανιζόμενη στις φωτογραφίες είναι η ίδια με την πρωταγωνίστρια της ταινίας. Πάντως, η δεσποινίς Λούγκου έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα για μια λαμπρή καριέρα στη βιομηχανία του "θεάματος", οπότε, ακόμα και αν αποδειχθεί ότι όντως ήταν η πρωταγωνίστρια του φιλμ και καθαιρεθεί του αξιώματός της, σίγουρα δεν θα πεινάσει.

    [17] Αθλητισμός

    Πολυτιμότερος της πρεμιέρας ο Μπολ

    2/11/2004 6:50:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Με τη στόφα του Ολυμπιονίκη των ΗΠΑ και την εμπειρία των τίτλων στο ιταλικό πρωτάθλημα ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός Λόϊ Μπολ του Ηρακλή Central Gas, που οδήγησε τον Κυπελλούχο στην "λευκή" νίκη της πρεμιέρας επί του Ολυμπιακού, αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. Η ψηφοφορία που είχε μεγάλη ανταπόκριση απο τους προπονητές της Α1 Ανδρών και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν ρεπορτάζ του βόλεϊ, ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Ψήφους έλαβαν ακόμη και οι Μπέλλος (Παγκράτι), Γκιούρδας (Ηρακλής Central Gas), Mιλινκοβιτς (Ολυμπιακός), Nοβότνι (ΠΑΟ), Λάππας (ΠΑΟ). Ο "εγκέγφαλος" του Γηραιού, θα παραλάβει το έπαθλο (αναμνηστική πλακέτα) του MVP της πρώτης αγωνιστικής πριν την έναρξη του αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 Ανδρών ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΗΡΑΚΛΗ CENTRAL GAS το Σάββατο 6/11/2004.

    [18] Αθλητισμός

    Οι 16 μονομάχοι του "Λεν Τρόφι"

    2/11/2004 7:23:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Η Βουλιαγμένη, Πανιώνιος και Πάτρα θα εκπροσωπήσουν τα "ελληνικά χρώματα" στην κλήρωση, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη για το "φαίναλ 8" του Λεν Τρόφι πόλο ανδρών. Εκτός των ελληνικών ομάδων στην κληρωτίδα θα υπάρχουν ακόμη μεταξύ άλλων τρείς ουγγρικές, δύο ρωσικές. δύο ιταλικές, δύο κροοατικές και δύο ομάδες από τη Σερβία/Μαυροβούνιο. Συνοπτικά οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων: Σίντεζ Καζάν (Ρωσία), Ματάρο (Ισπανία), Καρίσα Σαβόνα (Ιταλία), Μπετονούτ Βουδαπέστης (Ουγγαρία), Ζέγκεντ (Ουγγαρία), Μεντβετσακ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Καμόγκλι (Ιταλία), Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία/Μαυροβούνιο), Μαρσέιγ (Γαλλία), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Γιαντράν Ντέλτρον Σπλιτ (Κροατία), Πρίμορατς Κοτόρ (Σερβία/Μαυροβούνιο) και Λίζινγκ Βουδαπέστης (Ουγγαρία).

    [19] Αθλητισμός

    Ρεχάγκελ: "Άγγελε βρες άλλη ομάδα"

    2/11/2004 7:26:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Ο Άγγελος Χαριστές αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της Εθνικής μας ομάδας στο ονειρεμένο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Όμως στην Γερμανία και στην Βέρντερ Βρέμης δεν μπορεί να πάρει θέση βασικού από τον προπονητή του. Αυτό το γεγονός προβληματίζει έντονα τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος προέτρεψε τον "Άγγελο" να ψάξει να βρει άλλο σύλλογο από την μεταγραφική χειμερινή περίοδο

    Πρώτη επιλογή

    Ο Γερμανός τεχνικός βλέπει πως ο καλύτερος επιθετικός, βάσει γκολ στο EURO, της Εθνικής μας να μην αγωνίζεται σχεδόν καθόλου και φυσικά αυτό δεν του "αρέσει" καθώς η αγωνιστική απραξία του Χαριστέα, μπορεί να έχει αντίκτυπο και στην απόδοση του στα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

    Ο "Άγγελος της Ελλάδας", μετακόμισε στην Βέρντερ το καλοκαίρι του 2002 και έχει 14 γκολ σε 61 αναμετρήσεις. Όμως τη φετινή περίοδο αποτελεί τέταρτη επιλογή πίσω από τους Μίροσλαβ Κλόζε, Ιβάν Κλάσνιτς και Νέλσον Βαλντέζ, έχοντας ξεκινήσει μόλις μία φορά ως βασικός. Ο "Όθωνας" λοιπόν, σε δηλώσεις του τόνις πως το καλύτερο για τον Έλληνα επιθετικό θα ήταν να φύγει από τους Πρωταθλητές Γερμανίας και να πάει σε ένα σύλλογο όπου, όπως είπε χαρακτηριστικά, θα αποτελεί την βασική επιλογή και κατ επέκταση θα έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 2 November 2004 - 17:51:24 UTC