Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-12-06

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πάλι μόνες οι Σέρρες
  • [02] Στις 12 Ιανουαρίου ο νέος γύρος συνομιλιών Σε καλό κλίμα η συνάντηση
  • [03] Προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος λόγω βλάβης Περιπέτεια στον αέρα για
  • [04] Κανονικά ο Σούρερ
  • [05] Απεβίωσε ο Γκέταλς
  • [06] Χάθηκε βαλίτσα με εκρηκτικά Γαλλικό φιάσκο στο Σαρλ ντε Γκολ
  • [07] Δεν θεωρούν πλέον οτι "απειλούνται" Θετικά βλέπουν το internet οι
  • [08] Κρατούνται από την κυπριακή αστυνομία Έλληνες σε εταιρία δολοφόνων στην
  • [09] Εκείνοι του ύψουςεκείνες του πλάτους Αυτό που θέλουν οι γυναίκες...
  • [10] "Ανάποδος" αστυνομικός

    [01] Αθλητισμός

    Πάλι μόνες οι Σέρρες

    6/12/2004 7:33:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Β΄Εθνικής βρέθηκε και πάλι ο Πανσερραϊκός, μετά την ισοπαλία που παραχώρησε στην Καλαμάτα. Οι "κόκκινοι" έτσι όπως πάνε πάντως, θα είναι καλύτερα να παίζουν εκτός νομού Σερρών, αφού σε 5 αγώνες που έχει δώσει έως τώρα στην ακριτική πόλη, μετρά μόνο δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Το τελικό αποτέλεσμα 1-1 αδικεί τους γηπεδούχους οι οποίοι με μοιραίο παίκτη τον Αμερικανό Γουάιτ, χάσανε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη. Οι Πελοποννήσιοι προηγήθηκαν στο 16΄ με τον Οστρόφσκι, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, με γκολ του Μελίσση στο 29΄. Από εκεί και πέρα οι πρωτοπόροι βρέθηκαν πολλές φορές κοντά στο δεύτερο γκολ που όμως δεν κατάφεραν να το πετύχουν τελικά.

    Αποτελέσματα - βαθμολογία

    Λάρισα-Νίκη Βόλου 2-1 Απόλλων Αθηνών-Παναχαϊκή 2005 1-0 Εθνικός Αστέρας-Ηλυσιακός 0-1 Ακράτητος-Ολυμπιακός ΑΣΚ Βόλου 1-0 Προοδευτική-Λεβαδειακός 2-1 Πανηλειακός-Ατρόμητος Αθηνών 2-1 Πανσερραϊκός-Καλαμάτα 1-1 Καστοριά-Ποσειδών Νέων Πόρων 2-0 α.α.

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)

    Πανσερραϊκός 19 Καστοριά 18 Ολυμπιακός Βόλου 17 Καλαμάτα 17 Νίκη Βόλου 16 Λεβαδειακός 16 Ακράτητος 16 Λάρισα 15 Απόλλων Αθ. 15 Πανηλειακός 15 Προοδευτική 14 Παναχαϊκή 2005 13 Ηλυσιακός 13 Εθνικός Αστέρας 12 Ατρόμητος Αθ. 4 Ποσειδών Ν. Πόρων -9

    [02] Πολιτική

    Στις 12 Ιανουαρίου ο νέος γύρος συνομιλιών Σε καλό κλίμα η συνάντηση για το Σκοπιανό

    6/12/2004 7:31:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 6/12/2004 11:34:16 μμ)

    Συντάκτης: Μαριλού Τζεμπελίκου

    Πηγή: ΝΕΤ, ΑΠΕ

    Συνάντηση με θέμα την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη, στα γραφεία της αντιπροσωπείας της ΠΓΔΜ στον ΟΗΕ. Σύμφωνα με δήλωση του μεσολαβητή του Οργανισμού, Μάθιου Νίμιτς, "οι δυο πλευρές επέδειξαν καλή θέληση" και ορίστηκε νέα συνάντηση στις 12 Ιανουαρίου 2005. Στη συνάντηση, που έγινε σε καλή ατμόσφαιρα, επιβεβαιώθηκε η στήριξη όλων των μερών σε αυτήν τη διαδικασία και στην ανάγκη ταχείας εξεύρεσης λύσης. Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΗΕ, πρέσβης Αδαμάντιος Βασιλάκης, και την ΠΓΔΜ ο πρέσβης της στη Ουάσιγκτον, Νίκολα Ντιμιτρόφ. Πριν τη συνάντηση, διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι τα Σκόπια θα επιμείνουν στην εξεύρεση ονομασίας στη βάση της "διπλής ονομασίας", δηλαδή τη χρησιμοποίηση του συνταγματικού ονόματος της ΠΓΔΜ-Δημοκρατία της Μακεδονίας.

    Ιδιαίτερη αναφορά στις σημερινές συνομιλίες έκαναν τα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ τα οποία προβάλλουν και τις δηλώσεις του κ. Καραμανλή για την προσήλωση της χώρας μας σε έναν ουσιαστικό και όχι προσχηματικό διάλογο. Επίσης, επισημαίνουν ότι από τις νέες συνομιλίες δε θα πρέπει να αναμένεται ουσιαστική πρόοδος, ενώ δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στη "σημαντική εξέλιξη" που ήταν η αναγνώριση της χώρας από τις ΗΠΑ με το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας".

    Την υποστήριξη των ΗΠΑ στις διαπραγματεύσεις Αθήνας και Σκοπίων εξέφρασε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Άνταμ Ερελι, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Ο κ. Ερελι ενθάρρυνε "και τις δυο πλευρές να καταλήξουν σε κοινά αποδεκτή λύση στο θέμα του ονόματος", χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Εμμένουν στη "διπλή ονομασία" τα Σκόπια

    [03] Κοινωνία

    Προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος λόγω βλάβης Περιπέτεια στον αέρα για αεροσκάφος της Air France

    6/12/2004 7:56:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Ειδήσεις > Κοινωνία)&body=

    Περιπέτεια στον αέρα, είχαν οι 143 επιβάτες της πτήσης 1620 της Air France που αναχώρησε από το αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκολ του Παρισιού με προορισμό το Τελ Αβίβ. Πάνω από τη Μεσόγειο, το αεροσκάφος παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα σε κάποιο από τα όργανα ελέγχου και ο πιλότος επικοινώνησε με τον Πύργο Ελέγχου του Ελευθέριος Βενιζέλος για να πραγματοποιήσει προσγείωση. Στο Αεροδρόμιο Αθηνών σήμανε συναγερμός και ενεργοποιήθηκαν όλες οι διαδικασίες που γίνονται σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

    Έλεγχοι για την τεχνική βλάβη

    Με καθυστέρηση αρκετών ωρών, αναμένεται να φθάσουν στον τελικό τους προορισμό, το Τελ Αβίβ, οι επιβάτες του αεροσκάφους της Air France.

    Το αεροσκάφος προσγειώθηκε ομαλά στο Ελ. Βενιζέλος στις 14.50 και οι επιβάτες οδηγήθηκαν σε αίθουσα του αεροδρομίου.

    Εν συνεχεία, θα συνεχίσουν τον προορισμό τους είτε με πτήσεις άλλων εταιρειών, ενώ αν δεν βρεθούν εισιτήρια εξετάζεται το ενδεχόμενο διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο με έξοδα της εταιρείας.

    Το αεροσκάφος βρίσκεται σε ειδική θέση, όπου ελέγχεται από τεχνικούς προκειμένου να εντοπιστεί και να επιδιορθωθεί η βλάβη.

    [04] Champions League

    Κανονικά ο Σούρερ

    6/12/2004 8:20:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 6/12/2004 9:10:30 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμι του Σαββάτου, αναχωρεί την Τρίτη το πρωί για το Λίβερπουλ ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι" θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη εκτός έδρας, σε αγώνες Champions League, που παράλληλα θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν ελαφρά, με τον Αργεντινό αμυντικό Γκαμπριέλ Σούρερ, να κάνει θεραπεία και να προπονείται χαλαρά, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή και όπως όλα δείχνουν ο στυλοβάτης της άμυνας του Ολυμπιακού, θα αγωνιστεί κανονικά στον κρίσιμο αγώνα. Αντίθετα αποκλείστηκε ο Μαυρογενίδης που ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και ο Γεωργάτος που είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, αλλά δεν υπολογίζεται για το "Άνφιλντ".

    Η αποστολή του Ολυμπιακού

    Στην αποστολή μετέχουν οι : Στολτίδης, Ταραλίδης, Πάντος, Οκκάς, Νικοπολίδης, Κουλουχέρης, Καφές, Γιάννου, Γεωργιάδης, Βενετίδης, Βάλλας, Ανατολάκης, Ζιοβάνι, Σούρερ, Ρέζιτς, Μάριτς, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς, Καστίγιο.

    Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα παραχωρήσει αύριο την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) ενώ μισή ώρα αργότερα (19:30) Θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του.

    [05] Αθλητισμός

    Απεβίωσε ο Γκέταλς

    6/12/2004 8:44:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 6/12/2004 9:14:46 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Σε ηλικία 83 ετών απεβίωσε την Δευτέρα ο Βέλγος προπονητής Ρεϊμόν Γκέταλς που υπό τις οδηγίες του η Μαρσέιγ είχε κατακτήσει το 1993 το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Στις επιτυχίες του Γκέταλς συμπεριλαμβάνεται επίσης η πρόκριση της Εθνικής ομάδας Βελγίου στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1970, η κατάκτηση της τρίτης θέσης από τους "κόκκινους διαβόλους" στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1972, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης του 1978 με την μεγάλη ομάδα της Άντερλχτ. Ο "επιστήμονας Ρέιμοντ" όπως ήταν το προσωνύμιό του, λόγω της βαθιάς γνώσης που είχε σε θέματα ποδοσφαίρου, θεωρείται ακόμα και σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές σε θέματα στρατηγικής και ανάπτυξης.

    Προπονητής τίτλων

    Ο Γκέταλς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα ως τερματοφύλακας με την Βελγική ομάδα της Ντάρινγκ τη δεκαετία του 1930.

    Πρωτοασχολήθηκε με την προπονητική την δεκαετία του 1950, ενώ το 1968 ανέλαβε την Εθνική Βελγίου την οποία οδήγησε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1970 αλλά και στην κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1972.

    Φεύγοντας από την Εθνική ανέλαβε την Άντερλεχτ την οποία αρχικά οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1977, τίτλο τον οποίο κατέκτησε μαζί της ένα χρόνο αργότερα, συντρίβοντας με 4-0 την Αούστρια Βιένης.

    Το 1982 ανέλαβε την Σταντάρ Λιέγης, την οποία έστεψε πρωταθλήτρια Βελγίου το 1982 και το 1983, ενώ συμμετείχε υπό τις οδηγίες του και στον τελικό του Κυπέλλου Κυπέλλουχων του 1982 τον οποίο έχασε από την Μπαρτσελόνα.

    Επέστρεψε στην Άντερλεχτ το 1987 με την οποία κέρδισε ακόμα ένα πρωτάθλημα Βελγίου και δυο κύπελλα.

    Το 1990 ανέλαβε την Μαρσέιγ του Μπερνάρ Ταπί με την οποία το 1993 κατέκτησε το κύπελλο πρωταθλητριών Ευρώπης νικώντας την Μίλαν με 1-0, ενώ δυο χρόνια νωρίτερα το 1991 την είχε οδηγήσει και πάλι στον τελικό της διοργάνωσης, τον οποίον έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα στα πέναλτι.

    [06] Κόσμος

    Χάθηκε βαλίτσα με εκρηκτικά Γαλλικό φιάσκο στο Σαρλ ντε Γκολ

    6/12/2004 8:42:00 μμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: ΝΕΤ, Reuters

    Έξαλλο έκανε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης μία γκάφα των αρχών ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι έπρεπε να εντοπίσουν μία βαλίτσα γεμάτη εκρηκτικά από το Σάββατο, κάτι, που δεν έγινε ποτέ. Αντ αυτού, η βαλίτσα φορτώθηκε σε αεροσκάφος, χωρίς -μέχρι στιγμής- να έχει εντοπιστεί, που βρίσκεται. Το ευτύχημα είναι ότι τα εκρηκτικά δε συνοδεύονταν από πυροκροτητές. Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για φιάσκο των αρχών ασφαλείας, που έδωσαν εντολή να "παγώσει" μέχρι νεωτέρας η εκπαίδευση σκύλων για την ανίχνευση εκρηκτικών. Η αστυνομία χρειάστηκε να ειδοποιήσει περισσότερες από 100 πτήσεις, ενώ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης "ορκίστηκε" να εντοπίσει τους υπαίτιους. Αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, Ντομινίκ ντε Βιλπάν, έκανε λόγο για σκανδαλώδες περιστατικό και τόνισε, πως ξεκίνησε έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη η έρευνα. Πάντως, ένα από τα σκυλιά της αστυνομίας εντόπισε τη βαλίτσα, αλλά οι αστυνομικοί την έχασαν, όταν πήγαν να παραλάβουν ένα δεύτερο σκυλί, που θα ελάμβανε μέρος στην έρευνα.

    [07] Τεχνολογία

    Δεν θεωρούν πλέον οτι "απειλούνται" Θετικά βλέπουν το internet οι μουσικοί

    6/12/2004 8:40:00 μμ

    Συντάκτης: Κώστας Μητρέλης

    Με άλλο μάτι βλέπουν πλέον το διαδίκτυο οι αστέρες της μουσικής, καθώς αρχίζουν να ανακαλύπτουν και τις θετικές πλευρές του, ως μέσο διάδοσης μουσικής. Σύμφωνα με έρευνα, που πραγματοποίησε ομάδα Αμερικανών ερευνητών, οι περισσότεροι μουσικοί δεν συμφωνούν με τα μέτρα που έχει πάρει η μουσική βιομηχανία, για να πατάξει την δωρεάν μετακίνηση κομματιών μέσω internet, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό εξ αυτών (83%) προσφέρουν μέσω διαδικτύου δωρεάν δείγματα της μουσικής τους. Η έρευνα έγινε σε ένα δείγμα 2.755 καλλιτεχνών, από τους οποίους άλλοι είναι ήδη "φτασμένοι" και άλλοι προσπαθούν να ζήσουν με τη μουσική τους. Η άποψη των περισσοτέρων ήταν, ότι "οι δικαστικές αγωγές δεν ωφελούν τους μουσικούς".

    Δεν κινδυνεύουν οι ίδιοι οι μουσικοί απο το download

    Οι ερευνητές προτίμησαν να καταγράψουν τις απόψεις "ανεξάρτητων" μουσικών και όχι μεγάλων αστέρων, καθώς θεωρούσαν ότι οι τελευταίοι βρίσκουν διόδους έκφρασης στα μέσα ενημέρωσης, ενώ οι λιγότερο πετυχημένοι μουσικοί, όχι. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν, ότι οι μουσικοί περισσότερο βλέπουν το διαδίκτυο τόσο σαν μέσο διάδοσης της μουσικής τους, όσο και σαν πηγή έμπνευσης, ενώ το θεωρούν άμεσο τρόπο επικοινωνίας με τους οπαδούς τους.

    Όσον αφορά στο δωρεάν download, που αποτελεί και κύριο στόχο της μουσικής βιομηχανίας, οι μουσικοί το χαρακτηρίζουν παράνομο, αλλά στην πλειοψηφία τους θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει στο να φτάσει το έργο τους σε περισσότερα αυτιά. Αρκετοί μάλιστα εξέφρασαν την άποψη ότι η μουσική βιομηχανία θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει το νέο μέσο και όχι να προσπαθεί να καταστείλει ολοκληρωτικά το "κατέβασμα" κομματιών.

    [08] Κοινωνία

    Κρατούνται από την κυπριακή αστυνομία Έλληνες σε εταιρία δολοφόνων στην Κύπρο

    6/12/2004 9:24:00 μμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Πηγή: ΑΠΕ- ΝΕΤ

    Ανάστατη είναι η Κύπρος μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση συμμορίας, που αναλάμβανε την εκτέλεση συμβολαίων θανάτου, με τελευταίο υποψήφιο θύμα έναν Κύπριο επιχειρηματία. Στα χέρια της κυπριακής αστυνομίας βρίσκονται δύο Έλληνες, ο Απόστολος Κύρκος, 30 ετών και ο Νίκος Νικολόπουλος, 35 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν, ενώ δύο Κύπριοι καταζητούνται ως ηθικοί αυτουργοί. Οι διωκτικές αρχές της Μεγαλονήσου βρίσκονται πολύ κοντά στη σύλληψη και του φερόμενου ως εγκέφαλου της επιχείρησης, που είναι Κύπριος επιχειρηματίας και εμπλέκεται σε υποθέσεις της νύχτας. Σύμφωνα με την ΝΕΤ, ο φερόμενος ως αρχηγός της συμμορίας έχει διαφύγει στο Άμστερνταμ, αλλά τα ίχνη του έχουν εντοπιστεί από την Ιντερπόλ, μετά από κατεπείγον σήμα της κυπριακής αστυνομίας. Όπως δήλωσε ο αρχηγός των κυπριακών αρχών, Τάσος Παναγιώτου, "υπάρχει συνεχής επαφή με τις ελληνικές αστυνομικές αρχές", ενώ πηγές της ΕΛ.ΑΣ ανέφεραν, πως ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων είχε δράση και στη χώρα μας. Ο συλληφθείς επιδιδόταν σε εκβιασμούς και παροχή προστασίας σε επιχειρηματίες και το όνομά του "φιγουράρει" στη λίστα υπόπτων που έχει καταρτισθεί και με βάση την οποία αναμένεται πλήθος συλλήψεων τους επόμενους μήνες.

    [09] Ζωής ...σΤάσεις

    Εκείνοι του ύψουςεκείνες του πλάτους Αυτό που θέλουν οι γυναίκες...

    6/12/2004 9:27:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Μπαίνει στο σπίτι, αποκαμωμένος από το βαρύ φορτίο. Με ένα δέντρο που μετά βίας χωρά από την πόρτα. Και μόλις το τοποθετήσει στο πάτωμα.Θεέ μου, ένα σκιάχτρο στο σπίτι! Μπορεί να φθάνει στο ταβάνι, αλλά μόνο με δέντρο δεν μοιάζει. Ακολουθεί το δράμα Τι ναι αυτό που μας έφερες; Δεν στόλιζα τον καλόγερο; Και άλλα τέτοια...Η επιλογή ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου, είναι αγαπητοί φίλοι, αφορμή για καυγάδες μέσα στο σπίτι Και ξέρετε γιατί; Διότι απλούστατα, άντρες και γυναίκες δίνουν τελείως διαφορετικά τον ορισμό του ωραίου.

    Εκείνοι του ύψουςεκείνες του πλάτους

    Σε αντίθεση με τις γυναίκες, οι άνδρες θεωρούν ωραίο, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που είναι ψηλό, με ζωντανό χρώμα στις πευκοβελόνες του.

    Έρευνα που έκανε η εταιρεία Husqvarna, σουηδικός κατασκευαστής αλυσοπριόνων στη Νέα Υόρκη, το Σίδνεϊ, το Λονδίνο το Παρίσι, τη Βαρσοβία και τη Στοκχόλμη έδειξε ότι μία στις τρεις γυναίκες δεν ενδιαφέρεται για το ύψος αλλά για το σχήμα του δίνοντας έμφαση στο πυκνό του φύλλωμα.

    Τα γούστα διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας.

    Έμφαση στην πυκνότητα δίνουν κυρίως οι γυναίκες μεταξύ 18-25 ετών ενώ όσο μεγαλώνουν από 26 -45, φαίνεται ότι σταδιακά αρχίζουν να συμμερίζονται την άποψη των ανδρών για το ύψος και το χρώμα του δέντρου.

    Πως θα αποφύγετε τη μουρμούρα

    Η αγορά ενός αληθινού δέντρου, είναι σύμφωνα με την έρευνα ανδρική υπόθεση.

    Σε ποσοστό 70% οι άνδρες είναι εκείνοι που αναλαμβάνουν την αγορά και τη μεταφορά του στο σπίτι.

    Και από τι φαίνεται είναι και κεινοι που "τα ακούν" για τις επιλογές τους....

    Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία και θέλετε για φέτος την ηρεμία σας, καλά θα κάνετε να αφήσετε το προσωπικό σας γούστο στην άκρη ...

    Αν πάλι, επιμένετε στα παλιά....μπορείτε και πάλι να σώσετε την κατάσταση φέρνοντας στο σπίτι τα σωστά στολίδια ....

    Διότι και εκεί, τα γυναικεία γούστα είναι συγκεκριμένα.

    Η έρευνα της Husqvarna έδειξε ότι στις γυναίκες, μεγαλύτερη πέραση έχουν τα ηλεκτρικά λαμπάκια και οι πολύχρωμες μπάλες( 44%) αλλά και οι γιρλάντες (42%).

    [10] Παράξενα

    "Ανάποδος" αστυνομικός

    6/12/2004 10:03:00 μμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Το ποτό είναι η πιο συνηθισμένη "διέξοδος" μετά από μια ερωτική απογοήτευση και σε αυτό κατέφυγε ένας Ιταλός αστυνομικός, χτυπημένος από τα βέλη του φτερωτού θεού. Αφού κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, το όργανο της τάξης μπήκε στο αμάξι και άρχισε να οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο ντελ Σόλε, που συνδέει τη Ρώμη με τη Φλωρεντία. Αναρωτιέστε πού είναι το κακό; Ο ερωτοχτυπημένος αστυνομικός οδηγούσε ανάποδα και μάλιστα για περισσότερο από 50 χιλιόμετρα! Μάταια οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον σταματήσουν και τελικά πήραν δραστικά μέτρα: διέκοψαν την κυκλοφορία και τοποθέτησαν σάκους με άμμο κατά μήκος του δρόμου, σε μια προσπάθεια να κόψουν τη φόρα του απογοητευμένου ερωτοχτυπημένου. Τελικά, ο μεθυσμένος αστυνομικός σταμάτησε όταν προσέκρουσε στους σάκους, αλλά μάλλον ήταν τόσο "σκνίπα", που δεν πάτησε καν το φρένο! Ο έρωτας μπορεί να μην ήταν με το μέρος του, όμως, η τύχη ήταν σίγουρα μαζί του, αφού η ξέφρενη πορεία του δεν του άφησε την παραμικρή αμυχή.

    Μήπως πρέπει να μεταφραστεί στα ιταλικά το λαϊκό μας άσμα "οδηγώ και σε σκέφτομαι κι είναι αυτό επικίνδυνο";


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 6 December 2004 - 21:52:23 UTC