Browse through our Interesting Nodes for Legal Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-03-15

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο επίκεντρο τα δημοσιονομικά
  • [02] Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή
  • [03] Δεκάδες νεκροί σε εξέγερση
  • [04] Επαφές Βαληνάκη στην Ουάσιγκτον
  • [05] "Ναι" Παυλόπουλου για το μνημείο
  • [06] Χωρίς λεωφορεία Μενίδι και Ζεφύρι
  • [07] Έκρηξη στη βόρεια Βαγδάτη
  • [08] Αποκλείστηκε ο Γκαούντιο
  • [09] Πέταξε για Νιούκαστλ ο Ολυμπιακός
  • [10] Προσγειώθηκαν ανώμαλα τα "γεράκια"
  • [11] Συνεχίζουν τα φαβορί στην Καλιφόρνια

    [01] Πολιτική

    Αύριο συνάντηση Καραμανλή - Μπαρόζο Στο επίκεντρο τα δημοσιονομικά

    15/3/2005 7:11:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 15/3/2005 10:50:30 πμ)

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Η δημοσιονομική προοπτική της χώρας και οι εισροές κοινοτικών κονδυλίων θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων που θα έχει ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με τον Πρόεδρο της Κομισιόν, Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, την Τετάρτη στις Βρυξέλλες. Μία ημέρα αργότερα, ο κ. Καραμανλής θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και προεδρεύοντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αύριο και η τακτική συνεδρίαση της Ολομέλειας του Κολεγίου των Επιτρόπων, όπου θα συζητηθεί ο νόμος για το "βασικό μέτοχο". Στο μεταξύ, σημαντική βελτίωση στο ρυθμό απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων παρουσιάζει η χώρα μας, καθώς από την αρχή του έτους έχουν εισρεύσει περισσότερα από 670 εκατ. ευρώ.

    Διεργασίες για "βασικό μέτοχο"

    Διεργασίες είχαμε τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, σχετικά με το μείζον ζήτημα του νόμου για το "βασικό μέτοχο", για το οποίο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ως αύριο, οπότε θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση της Ολομέλειας του Κολεγίου των Επιτρόπων.

    Η άποψη του Έλληνα Επιτρόπου στην Ε.Ε., Σταύρου Δήμα, για περαιτέρω μελέτη του νομοσχεδίου βρήκε πρόσφορο έδαφος στις Βρυξέλλες, ωστόσο, η απόφαση εναπόκειται στις προθέσεις του Προέδρου της Κομισιόν.

    Άνοδος της απορροφητικότητας

    Επιταχύνεται ο ρυθμός απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων. Από τις αρχές του έτους εισέρευσαν στη χώρα μας περίπου 670 εκατομμύρια ευρώ από τα κοινοτικά διαρθρωτικά ταμεία, με αποτέλεσμα η απορροφητικότητα στα τέλη Φεβρουαρίου να φτάσει το 33,7 % από 32,3 % στο τέλος του προηγούμενου έτους .

    Από τα 23,2 δις ευρώ του συνόλου της κοινοτικής συμμετοχής στο πλαίσιο του Γ ΚΠΣ, απορροφήθηκαν 7,65 δις ευρώ.

    [02] Κοινωνία

    Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

    15/3/2005 9:28:00 πμ

    Συντάκτης:

    Τριήμερο εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα του Καταναλωτή, που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται στις 15 Μαρτίου, έχει διοργανώσει η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Στην Αθήνα, πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη, εκδήλωση στο σταθμό του Μετρό, στο Σύνταγμα, με ομιλητές την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ θα παραστούν και εκπρόσωποι καταναλωτικών οργανώσεων, εμπορικών συλλόγων, κοινωνικών και συνδικαλιστικών φορέων. Επίσης, θα παρουσιαστεί έρευνα για το προφίλ του Έλληνα καταναλωτή καθώς και η ειδική έκδοση "Οδηγός του Καταναλωτή" της Γ.Γ. Καταναλωτή, με χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές. Τέλος, θα διανεμηθεί υλικό για τη λειτουργία του 1520, της ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας του Υπ. Ανάπτυξης με τους Καταναλωτές.

    Την Τετάρτη, 16 Μαρτίου η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα "Διαφήμιση και Καταναλωτής", ενώ την επομένη έχει προγραμματιστεί συνάντηση και συζήτηση με φορείς των καταναλωτών και της αγοράς, με τη συμμετοχή του αρμοδίου για θέματα Καταναλωτή Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Μάρκου Κυπριανού. Στη συνάντηση, θα συμμετάσχει η ηγεσία του Υπ. Ανάπτυξης καθώς και ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Νίκος Κατσαρός.

    Σχετικά Links:

    Υπουργείο Ανάπτυξης

    Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

    Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

    Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας

    [03] Κόσμος

    Στις Φιλιππίνες Δεκάδες νεκροί σε εξέγερση

    15/3/2005 8:23:00 πμ

    Συντάκτης:

    Πηγή: ΑΠΕ

    Είκοσι δύο άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και τρεις ηγέτες της οργάνωσης Αμπού Σαγιάφ, σκοτώθηκαν την Τρίτη όταν οι αστυνομικές αρχές της Μανίλας εισέβαλαν στη φυλακή υψίστης ασφαλείας, στο κέντρο της πόλης, που είχε καταληφθεί μία ημέρα πριν από τους κρατούμενους. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, Αβελίνο Ραζόν, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σκοτώθηκαν τρία από τα ανώτερα στελέχη της ισλαμικής οργάνωσης, ο Γκαλίμπ Αντάνγκ ή "Διοικητής Ρομπότ", ο Αλχάμσερ Λιμπόνγκ ή "Διοικητής Κόσοβο", και ο Νάτζμι Σαμπντούλα ή "Γενικός Διοικητής". Το μεσημέρι της Δευτέρας, οι εξεγερθέντες έκαναν λόγο για παράδοση των όπλων.

    Συγχαρητήρια από την πρόεδρο

    Άλλα δύο μέλη της οργάνωσης καθώς και τρεις φύλακες είχαν χάσει τη ζωή τους την Δευτέρα, όταν ξεκίνησε η εξέγερση, ενώ, έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

    Στην κατοχή των στασιαστών κρατουμένων βρέθηκαν οκτώ όπλα.

    Η πρόεδρος των Φιλιππίνων, Γκλόρια Αρόγιο, συνεχάρη τις δυνάμεις ασφαλείας για την επιχείρηση, εκτιμώντας ότι μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων ήταν αναπόφευκτο να υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Αιματηρή στάση σε φυλακές

    [04] Πολιτική

    Απαραίτητος ο ουσιαστικός διάλογος Επαφές Βαληνάκη στην Ουάσιγκτον

    15/3/2005 7:56:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και η κρίση στο Κόσσοβο βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Βαληνάκης, στην Ουάσιγκτον, με Αμερικανούς αξιωματούχους. Όπως δήλωσε ο κ. Βαληνάκης, η αδιάλλακτη στάση της ΠΓΔΜ στο θέμα της ονομασίας δυσκολεύει την ευρωπαϊκή της προοπτική. Ο υφυπουργός συναντήθηκε τη Δευτέρα στην Ουάσιγκτον με τον διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του αμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Νταν Φριντ, και τον εκτελούντα χρέη υφυπουργού Εξωτερικών για Πολιτικές Υποθέσεις, Γουίλιαμ Μπερνς. Στις ΗΠΑ μεταβαίνει στις 24 Μαρτίου και ο υπουργός Εξωτερικών, Πέτρος Μολυβιάτης.

    Και θέματα διμερών σχέσεων

    Εξερχόμενος από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο κ. Βαληνάκης ανέφερε ότι παρουσίασε τις εποικοδομητικές θέσεις της Ελλάδας σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων, και επεσήμανε πως χρειάζεται και η άλλη πλευρά να δείξει την ίδια εποικοδομητική στάση που θα διευκολύνει την πορεία της -αν υπάρξει λύση- προς την Ε.Ε. και τους άλλους διεθνείς οργανισμούς.

    Ο υφυπουργός πρόσθεσε ότι είναι χρήσιμο και αναγκαίο να βοηθήσουν και οι άλλες χώρες προς την κατεύθυνση επίτευξης συμφωνίας.

    Ανέφερε, επίσης, ότι, πέραν του ζητήματος του ονόματος, συζητήθηκε και η ευρύτερη ημερησία διάταξη των ελληνο-αμερικανικών σχέσεων, εν όψει της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών στην Ουάσιγκτον, την επόμενη εβδομάδα.

    Ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους στην ελληνική πρεσβεία, μετά την ολοκλήρωση των επαφών του, ο κ. Βαληνάκης επεσήμανε την ανάγκη να επανενεργοποιηθεί ένας ουσιαστικός και όχι προσχηματικός διάλογος με την ΠΓΔΜ στο ζήτημα του ονόματος και περιέγραψε τον σταθεροποιητικό ρόλο της Ελλάδας στα Βαλκάνια και τη δραστηριοποίηση της χώρας μας στο θέμα του Κοσσόβου.

    Απαντώντας σε ερώτηση για το Κυπριακό, ο υφυπουργός Εξωτερικών είπε ότι τόσο οι ελληνο-τουρκικές σχέσεις, όσο και το Κυπριακό, αποτελούν μέρος του εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Έντονη κινητικότητα για την ονομασία

    [05] Κοινωνία

    Στο Σκοπευτήριο Καισαριανής "Ναι" Παυλόπουλου για το μνημείο

    15/3/2005 7:35:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ

    Τη διαβεβαίωση ότι στηρίζει την ανέγερση στον χώρο του Σκοπευτηρίου, μνημείου για τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης έδωσε την Καθαρά Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών στο δήμαρχο Καισαριανής και τους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι και διέκοψαν την απεργία πείνας που είχαν ξεκινήσει την Παρασκευή. Ο Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε στο δήμαρχο πως το υπουργείο θα βοηθήσει με χρηματοδότηση 250.000 ευρώ στην ανέγερση μνημείου, ενώ παράλληλα θα υπάρξει συνεννόηση με την υπουργό Παιδείας, αφού ο χώρος του Σκοπευτηρίου ανήκει στον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων. Την Πέμπτη, ο δήμαρχος Καισαριανής θα συναντηθεί με την κ. Γιαννάκου, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η ανέγερση του μνημείου.

    Μνημείο ιστορίας

    Σκοπός του Δήμου Καισαριανής είναι ο χώρος να λειτουργήσει ως μνημείο ιστορίας, όπου τόσο οι μαθητές όσο και οι μεγαλύτεροι θα μπορούν να τον επισκέπτονται ελεύθερα.

    Από την πλευρά της, η Πανελλήνια Σκοπευτική Εταιρία, η οποία διεκδικούσε το χώρο και εμπόδιζε την ανέγερση του μνημείου, θα μετεγκατασταθεί σε άλλο χώρο.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Επαφές Π. Παυλόπουλου για την Καισαριανή

    [06] Κοινωνία

    "Χειρόφρενο" μετά από τραυματισμό οδηγού Χωρίς λεωφορεία Μενίδι και Ζεφύρι

    15/3/2005 7:25:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Δεν λειτουργούν σήμερα οι λεωφορειακές γραμμές στο Μενίδι, μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε την Καθαρά Δευτέρα στην περιοχή οδηγός του ΟΑΣΑ. Συγκεκριμένα, χθες στις 4 το απόγευμα, επί της οδού Χρήστου Δέδε 6, στο Μενίδι, ο Βασίλης Φλώρος δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα. Ο οδηγός είπε στους αστυνομικούς ότι περίμενε έξω από το λεωφορείο μέχρι να έρθει η ώρα για να ξεκινήσει το δρομολόγιο του, όταν ξαφνικά ένοιωσε κάψιμο στο πόδι και διαπίστωσε ότι είχε τραυματιστεί. Στο σημείο βρέθηκε μια βολίδα από πυροβόλο όπλο. Δεν πρόκειται για το πρώτο περιστατικό εις βάρος οδηγού λεωφορείου σε αυτή την περιοχή και οι οδηγοί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, από χθες έχουν τραβήξει χειρόφρενο.

    [07] Ιράκ

    Στόχος υπάλληλοι του υπ. Υγείας Έκρηξη στη βόρεια Βαγδάτη

    15/3/2005 11:13:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη το πρωί της Τρίτης κοντά σε σουνιτικό τέμενος στη συνοικία Μπαμπ αλ Μόζαμ, στη βόρεια Βαγδάτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον τέσσερα άτομα. Όπως όλα δείχνουν, στόχος της επίθεσης ήταν υπάλληλοι του υπουργείου Υγείας, καθώς το όχημα ανατινάχτηκε σε χώρο στάθμευσης που χρησιμοποιούσαν οι εργαζόμενοι. Την περιοχή, η οποία κατοικείται κυρίως από σουνίτες, κάλυψε πυκνός καπνός αμέσως μετά την έκρηξη.

    [08] Αποκλείστηκε ο Γκαούντιο

    15/3/2005 11:32:00 πμ

    Συντάκτης:

    Με μία "μίνι έκπληξη", τον αποκλεισμό του Αργεντίνου τενίστα Γκαστόν Γκαούντιο, ολοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος του τουρνουά τένις των ΗΠΑ "Ίνταιν Γουέλς" στην Καλιφόρνια, όπου οι γηπεδούχοι Ρόντικ, Αγκάσι είχαν την τιμητική τους. Συνοπτικά τα αποτελέσματα του γ γύρου του τουρνουά με έπαθλο 2.027. 000 ευρώ είχαν ως εξής: Χένμαν (Αγγλία)-Μέλτσερ (Αυστρία) 7-5 6-4, Ρομπρέντο (Ισπανία)-Ένγκβιτς (Σουηδία) 4-6 6-2 7-6 (7-4), Ρόντικ (ΗΠΑ)-Νόβακ (Τσεχία) 6-1 6-2, Ναλμπαντιάν (Αργεντινή)-Μπγιόρκμαν (Σουηδία) 6-1 3-6 6-1, Γκονζάλεθ (Χιλή)-Μπλεϊκ (ΗΠΑ) 6-4 0-6 6-3, Κίφερ (Γερμανία)-Γκαούντιο (Αργεντινή) 6-3 6-1, Αγκάσι (ΗΠΑ)Πάβελ (Ρουμανία) 6-3 6-4, Κορία (Αργεντινή)-Σριχαπάν (Ταϋλάνδη) 6-4 6-2.

    [09] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Πέταξε για Νιούκαστλ ο Ολυμπιακός

    15/3/2005 10:54:00 πμ

    Συντάκτης:

    Χωρίς το Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, Ριβάλντο, αναχώρησε σήμερα το πρωί από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" για την Αγγλία, η 19μελής αποστολή του Ολυμπιακού, για την αυριανή ρεβάνς του 1-3 με τη Νιούκαστλ, στο πλαίσιο των "16" του κυπέλλου UEFA. Τα τρία γκολ του πρώτου αγώνα, ασφαλώς δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, καθώς ο Ισπανός διαιτητής Ιμπάνεθ αποδείχθηκε ανίκητος. Έτσι στόχος των "ερυθρολεύκων" στη Γηραιά Αλβιώνα θα είναι μία αξιοπρεπή εμφάνιση, καθώς η 80χρονη ιστορία του πειραϊκού συλλόγου "καταδικάζει" την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς να παλέψει για το καλύτερο. Στην Αθήνα εξάλλου έμειναν και οι τιμωρημένοι Κωστούλας, Γεωργάτος, που αντίκρισαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" την κόκκινη κάρτα του ανεκδιήγητου Ίβηρα ρέφερι.

    Θα παίξει για την ιστορία του

    Οι πολλές απουσίες αλλά και το σκορ του πρώτου αγώνα ασφαλώς δεν αφήνει πολλές ελπίδες πρόκρισης για τον αυριανό επαναληπτικό του Νιούκαστλ (21.45-Supersport) στους ερυθρόλευκους κόντρα στους "ανθρακωρύχους" της πρέμιερ λίγκ, αλλά παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να παίξει για την ιστορία του.

    "Ο Ολυμπιακός έχει όνομα και ιστορία, θα παλέψουμε και "ό,τι βγει", είπε ο τεχνικός, Ντούσαν Μπάγεβιτς λίγο πριν η αποστολή του πειραϊκού συλλόγου αναχωρήσει για την Αγγλία. Για τον αγώνα του Νιούκαστλ ο Σερβοέλληνας προπονητής θα έχει στη διάθεσή του τους εξής: Ανατολάκης, Βάλλας, Γιάννου, Καστίγιο, Καφές, Κουλοχέρης, Μάριτς, Μαυρογενίδης, Μενδρινός, Νικοπολίδης, Ντακόλ, Οκκάς, Πάντος, Σούρερ, Στολτίδης, Ταραλίδης, Ζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς και Φιλιππάκος.

    [10] Μπάσκετ

    Προσγειώθηκαν ανώμαλα τα "γεράκια"

    15/3/2005 10:39:00 πμ

    Συντάκτης:

    Στην παράταση ήρθε τελικά η νίκη για το Ντιτρόϊτ στον αγώνα της Ατλάντα με τη γηπεδούχο ομάδα των "γερακιών", αφού στην κανονική της διάρκεια η συνάντηση των δύο ομάδων έληξε 100% ισόπαλη με 100-100. Στη συνέχει όμως η επιθετική ευστοχία των Πίστονς χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους με 114-108, καθώς ο Πρινς με 31πόντους, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ καριέρας, επισκίασε ακόμη και το 37άρι που "τράβηξε" για λογαριασμό των γηπεδούχων ο Αλ Χάριγκτον. Στα υπόλοιπα ματς που διξήχθησαν τα ξημερώματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Ουάσινγκτον-Λέικερς 95-81, Σάρλοτ-Βοστώνη 110-119, Μαϊάμι-Μιλγουόκι 110-71, Μέμφις-Πόρτλαντ 104-83, Σαν Αντόνιο-Νέα Ορλεάνη 112-89, Γκόλντεν Στέιτ-Χιούστον 94-97.

    [11] Συνεχίζουν τα φαβορί στην Καλιφόρνια

    15/3/2005 11:16:00 πμ

    Συντάκτης:

    Με νίκες συνέχισαν και στον γ γύρο του τουρνουά τένις της Καλιφόρνια οι πρωτοπόρες στην παγκόσμιας κατάταξη της ATP, Αμερικανίδα Λίντσεϊ Ντεϊβενπορτ (Νο 1) και Ρωσίδα Μαρία Σαράποβα (Νο 3). Στους αγώνες του τουρνουά με έπαθλο 1.580.000 ευρώ δεν συνεχίζει πλέον η Γαλλίδα Αμελί μορεσμό που αποκλείστηκε από τη Ρωσίδα Λινέτσκαγια. Συνοπτικά τα αποτελέσματα του γ γύρου των αγώνων του Ίντιαν Γουέλς: Πιρς (Γαλλία)-Βαϊντίσοβα (Τσεχία) 6-4 6-4, Ντεϊβενπορτ (ΗΠΑ)-Σόνιεσι (ΗΠΑ) 6-2 2-6 6-2, Κουτούζοβα (Ουκρανία)-Φρεϊζερ (ΗΠΑ) 6-3 6-3, Σαράποβα (Ρωσία)-Σάφινα (Ρωσία) 6-2 6-3, Πέτροβα (Ρωσία)-Ρεϊμοντ (ΗΠΑ) 6-7 (7-9) 6-3 6-3, Ζουλουάγκα (Κολομβία)-Χαντούσοβα (Σλοβακία) 6-3 6-2, Κίρκλαντ (ΗΠΑ)-Κρεϊμπας (ΗΠΑ) 6-3 6-3, Ντεσί (Γαλλία)-Στόσουρ (Αυστραλία) 6-4 6-7 (9-11) 7-6 (7-4).


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 15 March 2005 - 10:09:10 UTC