Read the Treaty of Sevres (10 August 1920) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-04-15

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ζάχαρη αγνώστου προέλευσης
  • [02] Οι Μονεγάσκοι αποχαιρέτησαν τον πρίγκηπά τους
  • [03] Νέος πρωθυπουργός στον Λίβανο
  • [04] Χωρίς Ανρί στον ημιτελικό
  • [05] Πρόβλημα με Ριβάλντο αλλά παίζει
  • [06] Έτοιμοι για την υπέρβαση στον Μακεδονικό
  • [07] Με απουσίες στην Κυψέλη
  • [08] Έρευνα για τον επικίνδυνο ιό
  • [09] Στην τελευταία του κατοικία ο Ιάκωβος
  • [10] Με Πίτσο στη Θεσσαλονίκη
  • [11] ΠΑΟΚ: Άκαρπο το ταξίδι στην Ρουμανία

    [01] Κοινωνία

    Εντατικοί έλεγχοι ΕΦΕΤ ελεγκτικών αρχών Ζάχαρη αγνώστου προέλευσης

    15/4/2005 7:46:00 μμ

    Συντάκτης:

    Στη δέσμευση 35.000 πακέτων ζάχαρης του ενός κιλού, στις συσκευασίες των οποίων δεν αναγραφόταν η χώρα προέλευσης προχώρησαν κλιμάκια της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Οι ελεγκτικές αρχές εντόπισαν τις ποσότητες σε δυο επιχειρήσεις διανομής και σε δυο σούπερ μάρκετ. Όπως διαπιστώθηκε η ζάχαρη ήταν προέλευσης Σερβίας - Μαυροβουνίου και διατίθετο στην αγορά δίχως αναγραφή της χώρας προέλευσης προκειμένου οι καταναλωτές να πιστεύουν ότι ήταν ελληνική. Εν όψει του Πάσχα, πάντως ο ΕΦΕΤ σε συνεργασία με τις συναρμόδιες ελεγκτικές αρχές προγραμματίζει συστηματικούς και εντατικούς ελέγχους σε όλα τα σημεία μαζικής διακίνησης και πώλησης τροφίμων.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Ανασφαλείς οι καταναλωτές

    Όσπρια αγνώστου προελεύσεως

    [02] Κόσμος

    Παρουσία 800 προσκεκλημένων η κηδεία του Ρενιέ Οι Μονεγάσκοι αποχαιρέτησαν τον πρίγκηπά τους

    15/4/2005 2:29:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 15/4/2005 6:22:09 μμ)

    Συντάκτης:

    Εκατοντάδες επίσημοι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων βασιλείς, πρίγκηπες και διπλωμάτες, αλλά και σύσσωμοι οι Μονεγάσκοι, αποχαιρέτησαν σήμερα τον πρίγκηπα του Μονακό Ρενιέ, το μακροβιότερο μονάρχη της Γηραιάς Ηπείρου. Τραγικές φιγούρες οι δύο κόρες του Καρολίνα και Στεφανί, ο 47χρονος γιος του Αλβέρτος Β, που τον διαδέχθηκε στον πριγκηπικό θρόνο, καθώς και τα παιδιά της Καρολίνας Αντρέα, Σαρλότ και Πιέρ, που περιέβαλαν τη σορό του Ρενιέ, που ενταφιάστηκε δίπλα σε αυτόν της Γκρέις Κέλι. Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον πρίγκηπά Ρενιέ, που απεβίωσε στις 6 Απριλίου, ξεκίνησε λίγο μετά το μεσημέρι τοπική ώρα στον Καθεδρικό Ναό του πριγκιπάτου, παρουσία 800 επισήμων, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ και ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος της Ισπανίας, καθώς και άλλοι εστεμμένοι και μέλη της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας.

    [03] Μ. Ανατολή

    Διορίστηκε ο Ναγκίμπ Μικάτι Νέος πρωθυπουργός στον Λίβανο

    15/4/2005 10:11:00 μμ

    Συντάκτης:

    Τα πρωθυπουργικά ηνία του Λιβάνου ανέλαβε ο πρώην υπουργός δημοσίων έργων, Ναγκίμπ Μικάτι, μετά την παραίτηση, για δεύτερη φορά, του Ομάρ Καράμε στις αρχές της εβδομάδας. Ο 49χρονος μετριοπαθής, φιλοσύριος, πρώην υπουργός επιλέχθηκε από το 128μελές Κοινοβούλιο της χώρας με 58 ψήφους, ενώ ο βασικός του αντίπαλος, Αμπντελ Ραχίμ Μραντ, συγκέντρωσε 52 ψήφους. Αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των βουλευτών, ο Μικάτι διορίστηκε πρωθυπουργός από τον πρόεδρο του Λιβάνου, Εμίλ Λαχούντ και θα οδηγήσει τη χώρα στις βουλευτικές εκλογές, που αναμένεται να διεξαχθούν στα τέλη Μαΐου. "Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε έναν καινούργιο Λίβανο", δήλωσε ο νέος πρωθυπουργός σε ραδιοφωνικό σταθμό πριν τον διορισμό του.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Παραιτήθηκε ξανά ο Καράμε

    [04] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Χωρίς Ανρί στον ημιτελικό

    15/4/2005 7:50:00 μμ

    Συντάκτης:

    Μια φλεγμονή στην βουβωνική χώρα θα κρατήσει τον Τιερί Ανρί εκτός του ημιτελικού του Κυπέλλου Αγγλίας που θα δώσει αύριο η Άρσεναλ με την Μπλάκμπερν. Τη άσχημη είδηση για τους "κανονιέρηδες" επιβεβαίωσε σήμερα ο Αρσέν Βενγκέρ που συμπλήρωσε χαρακτηριστικά πως αυτό είναι μεγάλο πλήγμα. "Θα πρέπει να κάνουμε ακτινογραφίες για το πόσο θα μείνει εκτός αγώνων", συμπλήρωσε ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ και συνέχισε, "Μπορεί να είναι από μερικές ημέρες μέχρι μερικές εβδομάδες. Μπορεί να είναι αρκετά σοβαρό. Θέλαμε να τον έχουμε μαζί μας, όμως τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στις δυνάμεις που έχουμε". Εκτός από τον Ανρί όμως ο Βενγκέρ δήλωσε πως στον αγώνα δεν θα πάρει μέρος ούτε ο Σολ Κάμπελ παρά το ότι είναι έτοιμος, καθώς θέλει να τον αφήσει να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα για να επανέλθει πλήρως.

    [05] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Πρόβλημα με Ριβάλντο αλλά παίζει

    15/4/2005 8:27:00 μμ

    Συντάκτης:

    Νέο πρόβλημα με τον Ριβάλντο προέκυψε στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και κρίθηκε προτιμότερο να μη γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Ο γιατρός της ομάδας είναι καθησυχαστικός, είπε ότι αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους κι έτσι ο Ριβάλντο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη. Στην αποστολή του Ολυμπιακού, που θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ο Γκαμπριέλ Σούρερ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Αποκλείστηκαν ο Παντελής Καφές, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, και ο Γιαννάκης Οκκάς, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και τιμωρείται με μια αγωνιστική. Οι 18 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον Μπάγεβιτς για το μεθαυριανό αγώνα είναι οι: Νικοπολίδης, Γιάννου, Μαυρογενίδης, Πάντος, Βάλλας, Κωστούλας, Ανατολάκης, Σούρερ, Στολτίδης, Μάριτς, Ταραλίδης, Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Τζιοβάνι, Καστίγιο, Φιλιππάκος και Ντ΄Ακόλ.

    Γκέραρντ: "Μπορεί ο Ολυμπιακός"

    Στο μεταξύ ο Έγκε Γκέραρντ με σημερινές του δηλώσεις σε ριαδιοφωνικό σταθμό εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός με βάση το πρόγραμμα των τριών πρωτοπόρων, μπορεί ακόμη να πάρει το πρωτάθλημα. "Ο Ολυμπιακός πιστεύω πως ακόμη και τώρα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Ίσως είναι πολύ παράξενο αυτό που είπα. Έχει πιο εύκολο πρόγραμμα από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Αν είναι λίγο σοβαρός νομίζω ότι μπορεί. Γενικά φέτος το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο καλό. Καμία από τις μεγάλες ομάδες δε μου γεμίζει το μάτι. Άλλες φορές οι μεγάλες ομάδες πήγαιναν πολύ μπροστά, φέτος έχουν χάσει βαθμούς από μικρότερες. Από τη μια είναι καλό αυτό για το ποδόσφαιρο, αλλά από την άλλη όχι για τις μεγάλες ομάδες".

    [06] Μπάσκετ

    Έτοιμοι για την υπέρβαση στον Μακεδονικό

    15/4/2005 7:46:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Έτοιμοι για την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής τους, δηλώνουν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Μακεδονικού που σήμερα παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού της ULEB, που θα γίνει την Τρίτη στο Σαρλερουά του Βελγίου. Αντίπαλος η Λιθουανική Λιέτουβος Ρίτας που θα συναντήσει για τρίτη φορά φέτος ελληνική ομάδα στα πλάισια της διοργάνωσης, αφού για να βρεθεί στον τελικό προηγουμένως απέκλεισε ΠΑΟΚ και Άρη. Δύο ημέρες πριν την αναχώρηση της "πράσινης" αποστολής από τη Θεσσαλονίκη (Κυριακή) και τέσσερις ημέρες πριν τον τελικό του (Τρίτη), οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας δήλωσαν αποφασισμένοι να επιστρέψουν με το πρώτο τρόπαιο πίσω στην Κοζάνη. Στο πάνελ βρέθηκαν ο πρωτεργάτης της επιτυχίας, Αργύρης Πεδουλάκης, ο Μανώλης Παπαμακάριος εκπροσωπώντας τους Έλληνες παίκτες και ο Σλάβεν Ρίματς για λογαριασμό των ξένων. Στο πάθος του προέδρου της ΚΑΕ, Κώστα Μεσάικου, αναφέρθηκε ο μάνατζερ του Μακεδονικού, Τέλης Περγαμηνέλης.

    "Να το φέρουμε στη Δ.Μακεδονία"

    Ο προπονητής του Μακεδονικού, Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε: "Ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε σαν άλλοθι τα προβλήματα που είχαμε, ούτε θα το κάνουμε και τώρα. Όταν περνάς τη γραμμή του γηπέδου, ξεχνάς συμβόλαια και χρήματα. Αυτό που έχουμε στη σκέψη μας είναι το Κύπελλο. Έχουμε πάθος, κίνητρο για να το φέρουμε στην Ελλάδα, και ειδικότερα στη δυτική Μακεδονία που είναι αδικημένη από την κεντρική εξουσία."

    Στη συνέχεια, ο "Άρτζι" στάθηκε στο γεγονός πως "οι παίκτες έδειξαν σοβαρότητα και δεν βγήκαν ποτέ προβλήματα της ομάδας προς τα έξω. Όταν ήρθα το καλοκαίρι στον Μακεδονικό δεν ήξερα τι θα βρω. Βρήκα ανθρώπους ζεστούς. Ήθελα να έχουμε ομαδικότητα, κίνητρο για να παίξουμε κι αυτοπειθαρχία. Ο στόχος είναι να παίζεις καλά, αν παίζεις καλά θα έρθει το αποτέλεσμα."

    Αναφορικά στο αγωνιστικό μέρος του τελικού του ULEB Cup, ο Πεδουλάκης εξήγησε: "Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Λιέτουβος είναι ομάδα με διαγράμματα στην απόδοσή της, άλλλοτε εκρηκτική κι άλλοτε όχι. Το ριμπάουντ είναι το ζητούμενο μέσα στο παιχνίδι. Έχει όμως κι αδυναμίες, τις οποίες μπορούμε να χτυπήσουμε. Υπάρχουν σημεία στα οποία εμείς είμαστε καλύτεροι. Το ζήτημα είναι να σταματήσουμε τον ρυθμό τους. Σε έναν τελικό το λάθος δεν διορθώνεται."

    Ο Μανώλης Παπαμακάριος πρόσθεσε: "Έχουμε πάρει όλοι τις αποφάσεις μας. Έχουμε αφήσει τα προβλήματα έξω απ όλα. Υπάρχει η ίδια δίψα για διάκριση που είχαμε από την αρχή της χρονιάς. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες για τα προβλήματα. Έχουμε ένα έμπειρο σύνολο και θέλουμε να φτάσουμε τον Μακεδονικό εκεί που του αξίζει. Ελπίζω την Τετάρτη να επιστρέψουμε με το Κύπελλο."

    Ο Σλάβεν Ρίματς τόνισε: "Στην αρχή, όλοι έδιναν φαβορί το Μαρούσι στις μεταξύ μας διπλές αναμετρήσεις, γιατί ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Την ίδια αντιμετώπιση είχαμε και με τη Χέμοφαρμ, ειδικά μετά την ήττα μας με 23 πόντους στον πρώτο αγώνα. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως δείξαμε χαρακτήρα, αλλά και πως ξέραμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο. Ο τελικός είναι συγκεκριμένος αγώνας. Η Λιέτουβος είναι επιθετική ομάδα. Αν παίξουμε δυνατά στην άμυνα και δώσουμε το στίγμα μας, τότε μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο."

    Ο μάνατζερ της ΚΑΕ, Τέλης Περγαμηνέλης δεν θέλησε να σταθεί στα οικονομικής φύσεως προβλήματα της ομάδας και είπε απλά ότι η συμφωνία αρχής γενομένης από τη σημερινή ημέρα είναι να συγκεντρωθούμε αποκλειστικά στον τελικό. Το σημαντικό είναι να έχουμε ψυχή, καρδιά... κυνηγάμε το όνειρο! Ο Μακεδονικός διακρίνεται από το ίδιο πάθος που έχει δείξει τόσα χρόνια ο πρόεδρός μας Κώστας Μεσάικος."

    [07] Μπάσκετ

    Με απουσίες στην Κυψέλη

    15/4/2005 8:36:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Τέσσερα σημαντικά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι "ερυθρόλευκοι" λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη. Οι Μέισον, Πέρι, Κορωνιός και Παπανικολόπουλος είναι τραυματίες και οι δυο εξ αυτών (Μέισον και Κορωνιός) δεν θα είναι στη διάθεση του Γιόνας Καζλάουσκας για τον αγώνα του Σαββάτου (17.00). Ο Ρότζερ Μέισον υπεβλήθη σήμερα σε μαγνητική τομογραφία η οποία κι έδειξε ότι ταλαιπωρείται από διάστρεμμα 2ου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική. Ο Λάκης Νικολάου επιβεβαίωσε τη διάγνωση του γιατρού της ομάδας Γιάννη Αναγνωστόπουλου και ο Αμερικανός ξεκινά εντατικό πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να είναι στις επάλξεις για το παιχνίδι με τον Άρη στις 27 Απριλίου.

    Καμιά ανησυχία για Πέρι

    Στο Ιατρικό Κέντρο βρέθηκε και ο Μαρκί Πέρι ο οποίος έκανε ακτινογραφία στο πόδι όπου και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί κάταγμα αλλά κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ θα είναι κανονικά στη διάθεση του Καζλάουσκας για το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο.

    Όσον αφορά τον Νίκο Παπανικολόπουλου που στη χθεσινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση (οσφυαλγία), θα κάνει σήμερα εντατική θεραπεία, αλλά και αύριο πριν από το παιχνίδι. Ο Καλαματιανός θα είναι στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνει ένεση πριν από το παιχνίδι.

    Τέλος, ο Άγγελος Κορωνιός έχει τεθεί νοκ άουτ από την Τρίτη, αφού έχει υποστεί κάκωση έξω μηνίσκου και θα επιστρέψει στις προπονήσεις από Δευτέρα (18/4).

    [08] Υγεία

    Έρευνα για τον επικίνδυνο ιό

    15/4/2005 8:40:00 μμ

    Συντάκτης:

    Πηγή: ΑΠΕ

    Έχουν ήδη καταστρέψει τα δείγματα του θανατηφόρου ιού της γρίπης Η2Ν2, τα οποία εστάλησαν κατά λάθος από αμερικανικό εργαστήριο, περίπου τα δύο τρίτα των 3.700 εργαστηρίων παγκοσμίως, που έλαβαν τον ιό, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ). Μάλιστα, σύμφωνα με τον Κλάους Στορ, επικεφαλής του προγράμματος του ΠΟΥ για τη γρίπη, "τα δύο τρίτα αυτού του υλικού καταστράφηκαν και το υπόλοιπο ευελπιστούμε ότι θα καταστραφεί πολύ γρήγορα". Τα περισσότερα από τα εργαστήρια στα οποία εστάλησαν τα δείγματα του ιού βρίσκονται στις ΗΠΑ και τα υπόλοιπα είναι διάσπαρτα σε 17 χώρες. Ωστόσο, 12 από τις χώρες αυτές απάντησαν, ότι δεν έχουν στη διάθεσή τους δείγματα του θανατηφόρου ιού της γρίπης. Ο ΠΟΥ διεξάγει έρευνα σχετικά με το τι συνέβη στα δείγματα, τα οποία έχει καταχωρηθεί ότι εστάλησαν σε δύο εργαστήρια στο Μεξικό και στο Λίβανο. Τα δείγματα όμως αυτά δεν έφτασαν σε κανένα από τα δύο μέρη, αλλά, όπως διευκρίνισε ο κ. Στορ, μπορεί και να μην εστάλησαν ποτέ. Η έρευνα, που διεξάγεται στις ΗΠΑ θα διευκρινίσει αν έγινε λάθος στον κατάλογο με τους παραλήπτες ή αν τα δείγματα εξαφανίστηκαν κατά τη μεταφορά τους.

    [09] Κοινωνία

    Στην τελευταία του κατοικία ο Ιάκωβος

    15/4/2005 10:46:00 μμ

    Ενταφιάστηκε το απόγευμα στην Θεολογική Σχολή της Βοστόνης ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος πρώην Βορείου και Νοτίου Αμερικής, Ιάκωβος. Ο ιεράρχης ετάφη στο παρεκκλήσι της Σχολής. Εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Οικονομίας, Πέτρος Δούκας και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστόνη, Κωνσταντίνος Μπίκας. Στην τελευταία του κατοικία συνόδευσαν επίσης τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλος, ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, Γρηγόριος, εκπροσωπώντας το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Δημήτριος, ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου, Κύριλλος, ο Μητροπολίτης Βοστόνης, Μεθόδιος και αρκετοί άλλοι ιεράρχες, εκπρόσωποι θρησκειών και δογμάτων και ομογενείς της περιοχής. Γραπτό μήνυμα έστειλαν ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και η σύζυγος του ιστορικού Αφροαμερικανού ηγέτη, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Ύστατο χαίρε στον Ιάκωβο

    [10] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Με Πίτσο στη Θεσσαλονίκη

    15/4/2005 8:50:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Στη διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου τέθηκε σήμερα ο Μηνάς Πίτσος, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο αμυντικός του ΟΦΗ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται από τον προπονητή του για τη δύσκολη αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης. Αντίθετα, ο τεχνικός των Κρητικών δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Τόμας και τους τραυματίες Σταυρακάκη (ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα) και Κουνενάκη (συνεχίζει τη θεραπεία). Η προετοιμασία του ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί αύριο, με μια πρωϊνή προπόνηση που θα αρχίσει στις 9:30. Μετά τη λήξη της, ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα ανακοινώσει την αποστολή που το μεσημέρι θα αναχωρήσει, μέσω Αθήνας, για τη Θεσσαλονίκη.

    [11] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    ΠΑΟΚ: Άκαρπο το ταξίδι στην Ρουμανία

    15/4/2005 8:24:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Χωρίς κάποια θετική εισήγηση στις αποσκευές του, επέστρεψε από την Ρουμανία ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κωστίκος, ο οποίος το προηγούμενο διήμερο παρακολούθησε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την ομάδα του. Πάντως, είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμη ένα σύντομο ταξίδι στις επόμενες μέρες, καθώς τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τελειώνουν και υπάρχει "πίεση" ημερομηνιών για την αναζήτηση περισσότερων μεταγραφικών στόχων. Στο μεταξύ, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής συνεχίστηκε σήμερα με μια απογευματινή προπόνηση, στην οποία -εκτός του τραυματία Καραδήμου- πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.

    Νοκ άουτ ο Καραδήμος

    Ο Καραδήμος τέθηκε νοκ άουτ για τον μεθαυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, από τον οποίο θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές Ζωγραφάκης. Στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών παίρνει μέρος κανονικά ο αιγύπτιος Μαχμούντ Σικαμπάλα, που τη Δευτέρα θα φύγει για το Ντουμπάϊ των Αραβικών Εμιράτων και θα επιστρέψει απευθείας στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα Ελπίδων της Αιγύπτου.

    Αναφορικά με τον αγώνα της Κυριακής εναντίον του ΟΦΗ, στην Τούμπα, ο Νίκος Καραγεωργίου προβληματίζεται για μια θέση στη μεσαία γραμμή, όπου Ανδράλας και Εγκωμίτης διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο αρχικό σχήμα, με πιθανότερο τον πρώτο. Η πιθανή σύνθεση που θα παρατάξει στο κυριακάτικο ματς ο καβαλιώτης τεχνικός είναι: Τοχούρογλου, Ανδράλας ή Εγκωμίτης, Κουτσόπουλος, Καρυπίδης, Ουντέζε, Μέγκαχεντ, Φουτσίνι, Θεοδωρίδης, Μαλαδένης, Μίετσελ και Σαλπιγγίδης.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 15 April 2005 - 21:03:21 UTC