Read the Bulletin of New Terminology for the Greek Language (by the Academy of Athens) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-05-06

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σύνοδος στα Ιεροσόλυμα
  • [02] Τρίτη θητεία για τον Μπλερ
  • [03] Σεισμός στη θαλάσσια περιοχή του Παναμά
  • [04] Αιματηρή έκρηξη στο Τικρίτ
  • [05] Δημοτικές εκλογές στα παλαιστινιακά εδάφη
  • [06] "Κοκκινοι διάβολοι" καλούν Μπάλακ
  • [07] Δραματική πρόκριση η Σπόρτινγκ
  • [08] Δύσκολα πλέον για Ριβάλντο
  • [09] Νίκες "οξυγόνο" για Βοστόνη, Χιούστον

    [01] Κοινωνία

    "Αντιφρονούντες και προδότες"

    Σύνοδος στα Ιεροσόλυμα

    6/5/2005 9:32:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 6/5/2005 9:47:49 πμ)

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Κρίσιμη μέρα η σημερινή για τις εξελίξεις στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, καθώς ο Πατριάρχης Ειρηναίος έχει συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου. Ωστόσο, άγνωστο είναι αν θα υπάρξει απαρτία, καθώς εννέα συνοδικοί μητροπολίτες είχαν προσυπογράψει, μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, την επιστολή 36 αγιοταφιτών κληρικών που τον αποκηρύσσουν. Σε ανακοίνωσή του, το Πατριαρχείο κάνει λόγο για παρανομία και προδοσία, ενώ θέτει τους αρχιερείς και τους αρχιμανδρίτες εκτός της Αγιοταφικής Αδελφότητας. Στο μεταξύ, άμεσα αντέδρασε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων στη δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών, Παναγιώτη Σκανδαλάκη, ότι ο κ. Ειρηναίος πρέπει να αναλάβει τις ιστορικές ευθύνες του. Απαντώντας, το Πατριαρχείο επισημαίνει πως ο υφυπουργός δεν λαμβάνει υπόψη του τη στάση της πλειοψηφίας των αγιοταφιτών υπέρ του Πατριάρχη. Αντιπροσωπεία, εξάλλου, αποστέλλει στα Ιεροσόλυμα το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Νέα ένταση στα Ιεροσόλυμα

    [02] Κόσμος

    Με μειωμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία

    Τρίτη θητεία για τον Μπλερ

    6/5/2005 7:51:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 6/5/2005 10:54:40 πμ)

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Νίκη αλλά και σημαντικές απώλειες μετρά ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, που ναι μεν εξασφάλισε μια τρίτη συνεχόμενη κυβερνητική θητεία για τους Εργατικούς, ωστόσο η κοινοβουλευτική πλειοψηφία του κόμματος του περιορίζεται στις 66 έδρες από τις 167 που διέθετε στην απερχόμενη Βουλή. Πάντως, σύμφωνα με τις καταμετρημένες ψήφους από τις 646 εκλογικές περιφέρειες, το κόμμα των Εργατικών εξασφαλίζει την απόλυτη πλειοψηφία του σώματος με 353 έδρες, οι Συντηρητικοί, οι οποίοι τα πήγαν καλύτερα από το αναμενόμενο, κερδίζουν 194 έδρες, ενώ οι Φιλελεύθεροι 59 έδρες. Ο Τόνι Μπλερ δέχθηκε ήδη τα συγχαρητήρια του ηγέτη του αντιπολιτευόμενου Συντηρητικού Κόμματος, Μάικλ Χάουαρντ και απευθυνόμενος προς τους Βρετανούς διαβεβαίωσε πως έλαβε το μήνυμα τους: "είναι σαφές ότι ο βρετανικός λαός θέλησε την επιστροφή μίας κυβέρνησης των Εργατικών, αλλά με μειωμένη πλειοψηφία", δήλωσε ο Μπλερ και αναγνώρισε το ρόλο που έπαιξε στο αποτέλεσμα των εκλογών το ζήτημα του Ιράκ. "Eίναι ένα θέμα που έχει διχάσει τη χώρα, αλλά ελπίζω ότι μπορούμε και πάλι να ενωθούμε", δήλωσε ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός που θα διαβεί σήμερα για άλλη μια φορά το κατώφλι του κτηρίου με τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

    Κάδμεια νίκη για τους Εργατικούς

    Ιστορική, αλλά και πύρρειος η νίκη για τους Εργατικούς. Αφενός το αποτέλεσμα των εκλογών ανοίγει νέο κεφάλαιο στη βρετανική πολιτική ιστορία, καθώς η Μάργκαρετ Θάτσερ μέχρι τώρα ήταν η μόνη πρωθυπουργός, μεταπολεμικά, με τρεις θητείες στο ενεργητικό της. Αφετέρου, η συρρίκνωση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας του Εργατικού κόμματος θεωρείται πλήγμα για τον Τόνι Μπλερ. Ως εκ τούτου όλοι περιμένουν ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του, παρά εν ευθέτω χρόνω θα παραδώσει στη σκυτάλη στον 54χρονο Γκόρντον Μπράουν, ο οποίος είναι εκ των σημαντικών κυβερνητικών στελεχών και υπεύθυνος για την οικονομική πολιτική της Βρετανίας από το 1997.

    Ο Τόνι Μπλερ στο μήνυμα του προς τους Βρετανούς ψηφοφόρους δεσμεύθηκε για διακυβέρνηση με βάση "τη λογική και τη σύνεση" και τόνισε πως πρέπει να δοθεί έμφαση σε σημαντικά ζητήματα όπως αυτά που αφορούν το εθνικό σύστημα υγείας, την απασχόληση και την ασφάλεια.

    Σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, το εκλογικό αποτέλεσμα ίσως τελικά επιταχύνει την αποχώρηση του από το "τιμόνι" του κόμματος. Παράλληλα, η περιορισμένη δύναμη των Εργατικών θα αποτελέσει τροχοπέδη στην προώθηση ριζοσπαστικών προγραμμάτων.

    Στο μεταξύ, άλλο ένα σημαντικό στέλεχος των Εργατικών που επανεξελέγη στο κοινοβούλιο και με σημαντική διαφορά επί του αντιπάλου στην περιφέρεια του Ντάνφερμλάιν, στη Σκωτία, είναι ο υπουργός Εξωτερικών Τζακ Στρο.

    Πάντως, ο Τόνι Μπλερ το μεσημέρι θα εισέλθει για άλλη μια φορά στη Ντάουνινγκ Στριτ, με τον τίτλο του "ενοίκου" και μάλιστα δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και τα ονόματα των υπουργών του στα πιο σημαντικά χαρτοφυλάκια.

    "Σημαντικό βήμα προς την ανάκαμψη των Τόρις"

    Από την πλευρά του ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Συντηρητικού κόμματος, Μάικλ Χάουαρντ αντισταθμίζοντας την εκλογική ήττα με τον αυξημένο αριθμό εδρών που εξασφάλισε το κόμμα του, δήλωσε περήφανος για τους καρπούς που απέδωσε η προεκλογική εκστρατεία και χαιρέτισε το αποτέλεσμα ως "ένα σημαντικό βήμα προς την ανάκαμψη των Τόρις". Σημειώνεται ότι στις προηγούμενες εκλογές οι Συντηρητικοί διέθεταν 166 έδρες. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα τους αποδίδουν 194 έδρες, αν και ο αριθμός των ψήφων που απέσπασαν υπολογίζεται συνολικά στα ίδια επίπεδα.

    Ο Μάικλ Χάουαρντ συνεχάρη τον Βρετανό πρωθυπουργό, Τόνι Μπλερ για τη νίκη, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως ήρθε ο καιρός για τους Εργατικούς να ανταποκριθούν στις υποσχέσεις τους.

    Για "νέα πρόκληση" έκανε λόγο επικεφαλής των Φιλελεύθερων, Τσαρλς Κένεντι, που μέτρησαν τη μεγαλύτερη ροή ψήφων και από τα δύο μεγάλα κόμματα προς το μέρος τους. Στις εκλογές του 2001 οι Φιλελεύθεροι κατείχαν 52 έδρες τις οποίες αύξησαν πλέον σε 59.

    Από τις εκλογές ενισχυμένοι και οι "μικροί". Το κόμμα "Σεβασμός" του πρώην στελέχους των Εργατικών, Τζορτζ Γκαλαγουέι, ο οποίος αντιτάχθηκε στον πόλεμο του Ιράκ, κατόρθωσε να νικήσει στην εκλογική περιφέρεια του Μπίτναλ Γκρίν, στο ανατολικό Λονδίνο, όπου διαμένουν πολλοί μουσουλμάνοι, την υποψήφια των Εργατικών Οόνα Κινγκ και να εξασφαλίσει μία έδρα στη νέα Βουλή.

    Μετά την εκλογή του, ο Γκαλαγουέι εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μπλερ: "Η ήττα αυτή είναι για το Ιράκ. Όλοι οι άνθρωποι που έχεις σκοτώσει και όλα τα ψέματα που έχεις πει επέστρεψαν για να σε στοιχειώνουν και το καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει το Εργατικό κόμμα είναι να σε απομακρύνει από την ηγεσία αύριο το πρωί", είπε ο Γκαλαγουέι.

    Συνολικά, ανεξάρτητοι υποψήφιοι και μικρότερα κόμματα κατέλαβαν 12 έδρες.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Πύρρειος νίκη Μπλερ

    [03] Κόσμος

    Μεγέθους 6 Ρίχτερ

    Σεισμός στη θαλάσσια περιοχή του Παναμά

    5/5/2005 11:52:00 μμ

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στον Παναμά, σύμφωνα με το σεισμολογικό κέντρο του Στρασβούργου. Συγκεκριμένα, ο σεισμός έγινε στις 10.10 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) και το επίκεντρό της εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Παναμά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές ή θύματα.

    [04] Ιράκ

    Αιματηρή έκρηξη στο Τικρίτ

    6/5/2005 9:59:00 πμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: ΑΠΕ

    Παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο εξερράγη την Παρασκευή δίπλα σε λεωφορείο που μετέφερε αστυνομικούς στην πόλη Τικρίτ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν επτά αστυνομικοί και να τραυματιστούν 15, ανακοίνωσε πηγή του ιρακινού υπουργείου Άμυνας. Την ώρα της έκρηξης, το όχημα βρισκόταν κοντά σε σημείο ελέγχου του στρατού και της αστυνομίας στη βόρεια έξοδο του Τικρίτ.

    [05] Μ. Ανατολή

    Νικητής αναδείχθηκε η Φατάχ

    Δημοτικές εκλογές στα παλαιστινιακά εδάφη

    6/5/2005 1:36:00 πμ

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Η οργάνωση Φατάχ του Παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς είναι -όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον γενικό διευθυντή της εκλογικής επιτροπής, Φιράς Γιάρι - ο μεγάλος νικητής των δημοτικών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στα παλαιστινιακά εδάφη. Η Φατάχ εξασφάλισε ποσοστό που φτάνει το 59,9%. Η Χαμάς πήγε καλά στις εκλογές, συγκεντρώνοντας το ποσοστό του 33,3%. Τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιώνουν την τάση που είχε καταγράψει σε δημοσκόπησή του, σε 14 δήμους της Δυτικής Όχθης και της Λωρίδας της Γάζας (από τους 84 συνολικά) το Παλαιστινιακό Κέντρο Πολιτικής και Αξιολόγησης. Με βάση αυτή τη δημοσκόπηση, από τους δέκα δήμους της Δυτικής Όχθης, η Φατάχ θα κέρδιζε τους τέσσερις, η Χαμάς τρεις, τα αριστερά κόμματα δύο και ο ένας θα κατέληγε σε έναν ανεξάρτητο υποψήφιο. Στη Λωρίδα της Γάζας, τρεις δήμοι θα περνούσαν στον έλεγχο της Φατάχ και ένας στη Χαμάς. Οι δημοτικές εκλογές θεωρούνται ένα κρίσιμο τεστ για τη Φατάχ και τη Χαμάς, δύο μήνες πριν τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών.

    [06] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    "Κοκκινοι διάβολοι" καλούν Μπάλακ

    6/5/2005 10:11:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Τον φετινό πρωταθλητή Γερμανίας, Μίκαλε Μπάλακ φλερτάρει η Μάντσετσερ Γιουναϊτεντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Βild", που επιβεβαιώνει και η βρετανική "Daily Star" ο διεθνής άσος της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στο "στόχαστρο" των "μπέμπηδων", οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ρόι Κιν. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής πάντως έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μονάχου μέχρι και το 2006 και μέσα στις επόμενες μέρες η διοίκηση των "Βαυαρών" θα τον καλέσει για να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του.

    [07] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Δραματική πρόκριση η Σπόρτινγκ

    6/5/2005 12:51:00 πμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ήταν τελικά εκείνη που πήρε την μεγάλη πρόκριση μετά τον δεύτερο δραματικό ημιτελικό του Κυπέλλου Uefa με την Άλκμααρ μέσα στην Ολλανδία, σε έναν αγώνα που χρειάστηκαν ακόμη και οι καθυστερήσεις της παράτασης και πάλι νικητής δεν βρέθηκε, αλλά οι Πορτογάλοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό χάρη στα εκτός έδρας γκολ. Έτσι στο Ζοέ Αλβαλάδε θα βρεθούν οι οικοδεσπότες του τελικού και θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ. Στον σημερινό δεύτερο ημιτελικό πάντως έσπασαν καρδιές αφού η πρόκριση αν και πήγε στα ολλανδικά χέρια στο 19' της παράτασης, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αυτής οι Πορτογάλοι με ένα γκολ του Μιγκέλ Γκαρσία γέλασαν τελευταίοι και πήγαν τελικό.

    Δεν βρέθηκε νικητής

    Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν μόλις στο 6΄ με κεφαλιά του Πέρεζ από σέντρα του Σεκτιούι. Ο σκόρερ είχε δοκάρι λίγο αργότερα (11΄), καθώς ο ενθουσιασμός των παικτών του Κο Αντριάανσε τους καθιστούσε «αφεντικά» του γηπέδου. Σταδιακά όμως, τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας ισορρόπησαν το παιχνίδι, δημιούργησαν καλές ευκαιρίες και τελικά ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στην εκπνοή του πρώτου μέρους με κοντινό «τακουνάκι» του μόνιμου σκόρερ τους, του Βραζιλιάνου Λίεντσον. Στο δεύτερο μέρος οι Πορτογάλοι φάνηκε να ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα και να κρατούν το πολύτιμο 1-1, που τους έστελνε στον «δικό τους» τελικό. Ομως, οι αλλαγές του Αντριάανσε έπιασαν τόπο κι έστειλαν το ματς στην παράταση. Ηταν το 78ο λεπτό, όταν ο Ελχατάμπι συνέλαβε... κοιμώμενη την αντίπαλη άμυνα, κέρδισε την κόντρα από τον Ρικάρντο και προσπάθησε να πλασάρει, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και στρώθηκε στον Χούισεγκεμς, που την έστειλε στην ανυπεράσπιστη εστία. Μάλιστα, στο διάστημα που απέμενε ως τη λήξη του κανονικού αγώνα, η Αλκμααρ έχασε τέσσερις σπουδαίες ευκαιρίες (τρεις με τον Χούισεγκεμς και μία με τον Φάν Γκάλεν) για να πάρει την πρόκριση!

    Η κορύφωση του δράματος

    Στην παράταση και οι δύο ομάδες δημιούργησαν αξιόλογες φάσεις, αλλά το γκολ ήρθε και πάλι από τους Ολλανδούς. Σκόρερ ήταν ο προωθημένος Γιάλιενς, με σουτ από το ύψος του πέναλτι στο 109΄. Ομως, το θρίλερ δεν είχε τελειώσει. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης, σε εκτέλεση κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, ο Μιγκέλ Γκαρσία με κεφαλιά (πήδηξε μαζί με τον Ρικάρντο, τον τερματοφύλακα της Σπόρτινγκ που είχε προωθηθεί) σκόραρε και «πάγωσε» τα όνειρα της Αλκμααρ για μια δεύτερη παρουσία στον τελικό του UEFA (η πρώτη το 1981). Παράλληλα, έδωσε στους οπαδούς της ομάδας του ραντεβού για το δικό τους γήπεδο, όπου σε δύο εβδομάδες θα διεκδικήσουν το δεύτερο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου (ο οποίος είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1964, νικώντας στον τελικό την ΜΤΚ Βουδαπέστης).

    Διαιτητής: Κλάους Μπο Λάρσεν (Δανία)

    Κίτρινες: Φαν Γκάλεν - Λίεντσον, Μιγκέλ Γκαρσία

    ΑΛΚΜΑΑΡ: Τίμερ, Γιάλιενς, Φλάαρ, Οπνταμ, Ντε Κλερ, Σεκτιούι (120΄ Γιάνγκα), Λάντζαατ, Φαν Γκάλεν, Ράμζι (64΄ Ελχατάμπι), Νελίσε (72΄ Χούισεγκεμς), Πέρεζ

    ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ.: Ρικάρντο, Μιγκέλ Γκαρσία, Αντερσον Πόλγκα, Μπέτο, Ρουί Ζόρζε (110΄ Νικουλάε), Ντουάλα (75΄ Τέλο), Ρόσεμπακ (86΄ Πέντρο Μπαρμπόσα), Μουτίνιο, Κουστόντιο, Σα Πίντο, Λίεντσον

    [08] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Δύσκολα πλέον για Ριβάλντο

    6/5/2005 12:25:00 πμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Ούτε σήμερα κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ο Ριβάλντο. Ο μέσος του Ολυμπιακού γυμνάστηκε και πάλι μόνος του, καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Η κρίσιμη προπόνηση θα είναι η αυριανή, ωστόσο ακόμη κι αν είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή, δύσκολα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα τον βάλει να αγωνιστεί κόντρα στην Κέρκυρα, καθώς θέλει να τον προφυλάξει. Το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του παραμένει ερωτηματικό, αφού ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δείχνει να μην έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει. Χτες δοκίμασε στη θέση του αμυντικού μέσου (θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Στολτίδης) τον Κωστούλα, στο κέντρο της άμυνας τον Σούρερ, δεξιά τον Καστίγιο και στη θέση του Ριβάλντο τον Τζιοβάνι. Στο σημερινό οικογενειακό δίτερμα τα άλλαξε όλα, έβαλε τον Κωστούλα στο κέντρο της άμυνας, αφήνοντας έξω τον Σούρερ, έβαλε τον Ταραλίδη αμυντικό μέσο, τον Μάριτς δεξιά και τον Καστίγιο παρτενέρ του Οκκά.

    [09] Μπάσκετ

    Νίκες "οξυγόνο" για Βοστόνη, Χιούστον

    6/5/2005 9:23:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    "Πολύ σκληρή για να πεθάνει" παρουσιάστηκε στην Ανατολική Περιφέρεια η Βοστόνη, η οποία παίζοντας στο Ιντιανάπολις "με την πλάτη στον τοίχο" κατάφερε έστω και στην παράταση (84-84 κ.α) να κάμψει με 92-89 την αντίσταση των γηπεδούχων Ιντιάνα Πεϊσερς και να στείλει τη σειρά των αγώνων των πλεϊ φο του ΝΒΑ σε 7ο και τελευταίο αγώνα. Στους αγώνες της Δυτικής περιφέρειας ο Τρεϊσι Μακ Γκρεϊντιο έδωσε το φιλί της ζωής στο Χιούστον το οποίο επικράτησε 101-83 του Ντάλας και ισοφάρισε τις νίκες σε 3-3.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 6 May 2005 - 8:50:47 UTC