Browse through our Interesting Nodes on the European Union (EU) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-07-31

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή"
  • [02] Απόπειρα εναντίον του Ιρακινού αντιπροέδρου
  • [03] Εξεταστική περίοδος
  • [04] Ήττα ΠΑΟΚ από Παλέρμο
  • [05] Βαριά ήττα για Πανιώνιο
  • [06] Γλέντι μέχρι πρωίας για τους διεθνείς
  • [07] Πρώτη νίκη για Ιωνικό
  • [08] Νέα νίκη για Ηρακλή

    [01] Πολιτική

    Εκλογή με 42% προτείνει ο κ. Μεϊμαράκης

    "Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή"

    31/7/2005 9:14:00 μμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: "Τύπος της Κυριακής"

    Την αλλαγή του εκλογικού συστήματος για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προαναγγέλλει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του στον "Τύπο της Κυριακής". Ο κ. Μεϊμαράκης υποστηρίζει ότι στα αξιώματα του Δημάρχου και του Νομάρχη πρέπει να αναδεικνύεται από την πρώτη Κυριακή ο υποψήφιος που συγκεντρώνει ποσοστό από 42% και πάνω. Με αυτόν τον τρόπο "εκφράζεται αυθεντικά η βούληση των πολιτών και δεν αλλοιώνεται με διάφορες συμφωνίες και συναλλαγές που πολλές φορές συμβαίνουν στο β΄γύρο και πλήττουν την ποιότητα της δημοκρατίας" τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης. Παράλληλα προσθέτει "πως δεν θα ήταν αποτελεσματικό να πάμε τώρα σε αιρετό περιφερειάρχη(...) στο πρόγραμμα μας όμως προβλέπεται αιρετό περιφερειακό συμβούλιο με συγκεκριμένες αρμοδιότητες, κάτι που πρέπει να συζητήσουμε".

    Στην ίδια συνέντευξη ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ λέει ότι στις εκλογές του 2006 θα στηριχθούν οι εκλεγμένοι δήμαρχοι και νομάρχες, ενώ μιλά με θετικά λόγια για μια πιθανή υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη για τη θέση του Δημάρχου Αθηναίων. "Εάν η κυρία Μπακογιάννη δεν θέσει υποψηφιότητα, τότε η υποψηφιότητα του κ. Κακλαμάνη θα είναι μια πολύ καλή υποψηφιότητα με κύρος και ήθος, αλλά και διότι ως βουλευτής της Α΄ Αθηνών επί πολλά χρόνια γνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν".

    Ο κ. Μεϊμαράκης, στη συνέντευξη του πάντως σημειώνει πως προβάδισμα για τους τρεις μεγάλους Δήμους, εφόσον το επιθυμούν, έχουν αυτή τη στιγμή η κ. Μπακογιάννη για την Αθήνα, ο κ. Αγραπίδης για τον Πειραιά και ο κ. Παπαγεωργόπουλος για την Θεσσαλονίκη.

    [02] Ιράκ

    Ασφαλής ο Σαλάμπι

    Απόπειρα εναντίον του Ιρακινού αντιπροέδρου

    31/7/2005 7:47:00 μμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: ΑΠΕ

    Οπλοφόροι άνοιξαν σήμερα πυρ εναντίον της αυτοκινητοπομπής του αντιπροέδρου της ιρακινής κυβέρνησης Αχμαντ Σαλάμπι. Η ενέδρα πραγματοποιήθηκε σε περιοχή νότια της Βαγδάτης, εντός του λεγόμενου "τριγώνου του θανάτου"΄, ο Σάλαμπι όμως δεν βρισκόταν σε κάποιο από τα οχήματα. Οπως δήλωσε ένας από τους συμβούλους του Ιρακινού αντιπροέδρου, ο Εντιφαντ Κάνμπαρ, ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας φρουρός του ιρακινού Εθνικού Κογκρέσου και να τραυματιστούν άλλοι τρεις. Σύμφωνα με τον ίδιο απώλειες υπήρξαν και από την πλευρά των ανταρτών. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Γιαρμούκ της ιρακινής πρωτεύουσας.

    [03] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Εξεταστική περίοδος

    31/7/2005 9:20:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Τα τελικά του συμπεράσματα, για την αγωνιστική κατάσταση των αναπληρωματικών και όχι μόνο έβγαλε στο σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού με την τέταρτης κατηγορίας ιταλική Ροντένκο Μπρέσια, ο Τροντ Σόλιντ. Το παιχνίδι αποτελούσε κριτήριο, για αρκετούς παίκτες, καθώς όπως έχει δηλώσει ο Νορβηγός προπονητής, θέλει να δουλέψει με το πολύ 28 παίκτες, το οποίο σημαίνει ότι κάποιοι από αυτούς που αγωνίστηκαν σήμερα θα δουν τη πόρτα της εξόδου. Ιδιαίτερη κριτική στον αγώνα δεν μπορεί να γίνει, ούτε κάποιος να πάρει σοβαρά το τελικό αποτέλεσμα που ήταν 3-0 υπέρ των "ερυθρολεύκων". Τα τέρματα των σημείωσαν οι Ταραλίδης (44΄,53΄) και Κυριάκος (87΄). Στα θετικά η παρουσία του Πατσατζόγλου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση. Αν ο νεαρός άσος συνεχίσει έτσι σύντομα θα αποτελέσει μια ακόμα καλή εσωτερική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.

    Νευρικότητα και άγχος

    Από τους υπόλοιπους παίκτες, ο Σόλιντ θα πρέπει να έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τον Ταραλίδη, τον ακούραστο αμυντικό χαφ, που αν και δεν του έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες, όποτε του έχει ζητηθεί να αγωνιστεί, είναι ο καλύτερος του γηπέδου.

    Νευρικά ξεκίνησαν οι Παππάς και Κυργιάκος τα δυο πρώτα εφετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού. Απολύτως δικαιολογημένο το άγχος τους, αν κάποιος αναλογιστεί ότι μέσα στους παίκτες που κρίνονταν ήταν και αυτοί.

    Στο δεύτερο μέρος αφού ξεπέρασαν τη νευρικότητά τους έδειξαν καλά στοιχεία με το Κυργιάκο, μάλιστα να σημειώνει και ένα γκολ.

    Καλός και ο Καστίγιο, αλλά και ο νεαρός Αρμένιος Χοβνανισιάν που είχε πολύ καλά διαστήματα απόδοσης.

    Ο Τροντ Σόλιντ, χρησιμοποίησε τους: Λέμενς, Πατσατζόγλου, Κουλουχέρη, Μπουλούτ, Βάλλα, Ταραλίδη (65΄ Κυριάκος), Ρέζιτς (75΄ Μενδρινός), Μάριτς, Χοβνανισιάν, Παππά (72 Φιλιππάκος, 78΄ Πάντος) και Καστίγιο.

    Οι Ιταλοί αγωνίστηκαν με τους Πεντερσόλι, Ντουφκόφσκι, Πίνι, Γκαρνιάνι, Κολέτι, Βισμάρα, Μαρτινέλι, Γκάμπα, Γκαρόνε, Μαντσίνι, Μπονόμι, ενώ στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Ντεσπεράτι, Κονφόρντι, Τσιόκι, Ντελεντόνε, Κίνκο, Τζιακομία, Βαλέντι, Μποσέτι.

    [04] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Ήττα ΠΑΟΚ από Παλέρμο

    31/7/2005 8:17:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 31/7/2005 9:15:27 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Την ήττα με 1-0 από την Παλέρμο γνώρισε ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο δυνατό φιλικό προετοιμασίας που έδωσε έως τώρα. Η ιταλική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 3 με γκολ του Κασπαρόνι, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην μπορεί μέχρι το τέλος του αγώνα να απαντήσει. Με τον "Δικέφαλο" στο στήθος αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από 7,5 χρόνια και ο Θοδωρής Ζαγοράκης που όπως πάντα τα έδωσε όλα. Ντεπούτο στην αρχική ενδεκάδα, δίπλα στον αρχηγό και για τον Σάββα Ηλιάδη. Ευχάριστη έκπληξη η απόδοση του νεομεταγραφέντα αριστερού μπακ Χαραλάμπους. Χρήσιμα τα συμπεράσματα για τον Νίκο Καραγεωργίου ο οποίος ξεκίνησε με κλασικό 4-4-2 για να συνεχίσει με 4-2-3-1 το οποίο βοήθησε τον ΠΑΟΚ, αφού έδεσε την άμυνα με το κέντρο και έκανε την ομάδα πιο ουσιαστική.

    Καραγεωργίου: "Προβλήματα για 15 λεπτά"

    Τα αρκετά αμυντικά λάθη και η παθητικότητα που έδειξαν οι "ασπρόμαυροι" ήταν τα στοιχεία που συνετέλεσαν στο να δεχτούν γρήγορα το γκολ από τους Ιταλούς. Στην πορεία του αγώνα η απόδοση τους ανέβηκε αισθητά, έχασαν ευκαιρίες να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα, χωρίς όμως εν τέλει να καταφέρουν το στόχο τους.

    Στο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκαν οι Μέγκαχεντ, Ουντέζε, Εγκωμίτης, Φουτσίνι. Ο πρώτος βρίσκεται με την Εθνική Αιγύπτου για φιλική της υποχρέωση, ο δεύτερος είναι τραυματίας και οι δύο τελευταίοι δεν χρησιμοποιήθηκαν, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκαν στη μέση.

    Ο ΠΑΟΚ έχασε την πρώτη του σημαντική ευκαιρία στο 8, όταν ο Σαλπιγγίδης από καλή θέση σούταρε με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

    Η Παλέρμο είχε δοκάρι στο 42, ενώ ο ΠΑΟΚ νωρίτερα έχασε ευκαιρία με τον Μίετσελ.

    Στο 65 ο Χριστοδουλόπουλος έπιασε δυνατό σουτ, με τον τερματοφύλακα των Ιταλών να αποκρούει με δυσκολία.

    "Στο κέντρο και στην άμυνα στο πρώτο 15λεπτο δεν ξέρω τι έφταιξε και δείξαμε τέτοιο πρόσωπο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αιφνιδιαστούμε και να δεχτούμε το γκολ. Μπορούσαμε να πετύχουμε και εμείς ένα γκολ. Το υπόλοιπο διάστημα, μετά το πρώτο τέταρτο, ήταν πολύ καλό για μας. Σημασία έχει να δούμε πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε στη συνέχεια κι αν μπορούν να συνυπάρξουν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα", τόνισε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Νίκος Καραγεωργίου.

    "Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας. Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Ο ΠΑΟΚ έδειξε καλό πρόσωπο και έχει έμπειρους παίκτες. Γνωρίζω τον Ζαγοράκη από την Μπολόνια. Είναι πολύ καλός παίκτης. Διέκρινα, επίσης, τον Σαλπιγγίδη και τον Χαραλάμπους", είπε με τη σειρά του ο Λουϊτζι Ντελ Νέρι, τεχνικός της Παλέρμο.

    Οι συνθέσεις:

    ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Ακιέλ, Χαραλάμπους (60 Κάραλιτς), Καρυπίδης, Χασιώτης, Ηλιάδης (46 Βαγγελής), Ζαγοράκης (70 Ζωγραφάκης), Σικαμπάλα (46 Κουτσόπουλος), Μαλαδένης (46 Μπαλάφας), Σαλπιγγίδης (62 Χριστοδούλου), Μίετσελ (62 Γιασεμή).

    ΠΑΛΕΡΜΟ: Σαντόνι (46 Γκουαρταλντέν), Ζακάρντο, Ντιάβα (40 Φέρι, 71 Τερλίτσι), Τερλίτσι (24 Μπαρτζάλι), Μοντέστο (46 Κορίνι), Γκασμπαρόνι (31 Μασιέλο, 61 Μπονάνι), Κοντρέα (46 Πέπε), Μπαρόνε (46 Γκρόσο), Γκονζάλες (31 Βίρκα, 61 Σαντάνα), Μακίνοα (46 Μουταρέλι), Καράτσιολο (46 Μπριέντζα).

    [05] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Βαριά ήττα για Πανιώνιο

    31/7/2005 9:45:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Την ήττα με 4-0 από την Λάτσιο γνώρισε ο Πανιώνιος σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στην πόλη Αόστα της Βόρειας Ιταλίας. Τα γκολ της Λάτσιο σημείωσαν οι Ρόκι (18), Πάντσεφ (65), Μπαρόνιο (83) και Μπούτσι (88). Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 36ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 1-0, ο Γουνδουλάκης αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Βάνιακ, Γαλανόπουλος, Γιαννόπουλος (60 Γιαννούλης), Μαγκντί, Σέπαρντ (46 Κοντοδήμος), Γουνδουλάκης, Φερνάντεζ (46 Μάκος), Κιάσσος, Μήτρου (46 Λαζαρίδης), Οραβεκ, Ναλιτζής.

    [06] Γλέντι μέχρι πρωίας για τους διεθνείς

    31/7/2005 8:46:00 μμ

    Η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της Εθνικής πόλο σε μικρό τελικό, μιας μεγάλης διοργάνωσης ήταν και η τυχερή. Δυο φορές, μια στο παγκόσμιο της Βαρκελώνης και άλλη μια στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, η ομάδα του Σάντρο Καμπάνια είχε φτάσει ένα βήμα πριν το βάθρο, αλλά σκόνταψε. Το Σάββατο όμως στο Μόντρεαλ, οι Έλληνες αθλητές μπήκαν με περίσσιο θάρρος και πολύ θράσος στη πισίνα, και παίζοντας ως μεγάλη ομάδα, κατάφερε να φύγει με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος. Το γκολ του Γιώργου Αφρουδάκη, 11,5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, ήταν το έναυσμα για τρελά πανηγύρια, εντός και εκτός πισίνας, καθώς χιλιάδες ομογενείς είχαν κατακλύσει τις εξέδρες, για να βοηθήσουν με την παρουσία τους την ελληνική ομάδα. Την χαρά που πήραν οι Έλληνες του Καναδά από τη νίκη αυτή την ανταπέδωσαν, με ένα καταπληκτικό γλέντι που έστησαν στο ελληνικό εστιατόριο "Μύθος", γλέντι που όπως ήταν φυσικό κράτησε μέχρι το πρωί.

    Όλοι μια παρέα

    Οι διεθνείς έφτασαν στο κέντρο λίγο πριν τα μεσάνυχτα και έτυχαν ενθουσιώδους υποδοχής από όλους τους παριστάμενους θαμώνες.

    Διακριτικοί και συγκρατημένοι παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα οι άνθρωποι του προπονητικού επιτελείου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάντρο Καμπάνια, ο μάνατζερ Αντώνης Αρώνης, ο συνεργάτης του Καμπάνια Παναγιώτης Τρούλος και ο γιατρός της ομάδας Κυριάκος Νανούσης.

    Στη συνέχεια όμως έγιναν όλοι μία παρέα, γλεντώντας την επιτυχία, όπως μόνο οι Έλληνες ξέρουν. Ιδιαίτερα εκδηλωτικός ήταν και ο Σάντρο Καμπάνια που δήλωσε ότι του αρέσει η ελληνική μουσική!

    Την ίδια ώρα οι παίκτες είχαν μετατρέψει το εστιατόριο - σε μία μεγάλη πίστα. Μεταξύ των πιο ακούραστων χορευτών συγκαταλέγονταν σίγουρα ο Κυριάκος Νανούσης και ο Παναγιώτης Τρούλος, ενώ πιο υπερκινητικός από όλους ήταν ο Αντώνης Βλοντάκης που περιφερόταν στα τραπέζια και δεν άφηνε κανέναν στη θέση του.

    [07] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Πρώτη νίκη για Ιωνικό

    31/7/2005 9:38:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Την πρώτη του νίκη σε φιλικό αγώνα πέτυχε σήμερα ο Ιωνικός που επικράτησε του Αχαρναϊκού με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Τσιμπλίδης. Αυτό ήταν το τρίτο φιλικό ματς που έδωσε στο Καρπενήσι ο Ιωνικός, και ο Σάκης Τσιώλης, όπως είχε κάνει και στα δύο προηγούμενα, χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του επιμένοντας στη διάταξη 4-3-3. Όσον αφορά στους τραυματίες Κινγκ και Ουκάρ, ο μεν πρώτος είναι σχεδόν έτοιμος και αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων σε δύο με τρεις ημέρες, ο δε Ουκάρ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

    Επιστροφή την Τρίτη

    Ο προπονητής του Ιωνικού άρχισε τον αγώνα με τερματοφύλακα τον Μπεκιάι, τους Κοτίτσα (δεξί μπακ), Ρόκα (αριστερά) και τους Οικονόμου, Πουλόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Λετιέρι, Γκούτμαν και Ζίφκοβιτς, ενώ το επιθετικό τρίο αποτελούσαν οι Ντα Κόστα, Μακόρ και Κοϊμπρα.

    Στο δεύτερο ημίχρονο τερματοφύλακας παρέμεινε ο Μπεκιάι, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Μελαμπιανάκης, Κακαράς, Οφρυδόπουλος, Βουρεξάκης, Τσιμπλίδης, Ευθυμίου, Κωνσταντινίδης, Μπενίτες και Σαχινίδης.

    Η αποστολή της πειραϊκής ομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη, 2 Αυγούστου, ενώ στις 5/8 θα δώσει το πιο σημαντικό τεστ αντιμετωπίζοντας στη Λάρισα την ΑΕΛ, σε φιλικό ματς που γίνεται στο πλαίσιο της μεταγραφής του Αλέξη Γαβριλόπουλου.

    Τα επόμενα φιλικά που θα δώσει ο Ιωνικός είναι, στις 7 Αυγούστου με τον Ολυμπιακό Βόλου, στον Βόλο, στις 9/8 με το Αιγάλεω, στο γήπεδο της Νεάπολης και στις 17/8 με τον Αγιο Δημήτριο, στο Μπραχάμι.

    [08] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Νέα νίκη για Ηρακλή

    31/7/2005 8:59:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Με νίκη του Ηρακλή με 2-1 έληξε το σημερινό φιλικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης απέναντι στην τρίτης κατηγορίας γερμανική Μπόνερ. Οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 13΄ με τον Μπόρμπα, για να ισοφαρίσει στο 38΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Επαλέ. Στο 56΄, με σουτ ο Παπαποστόλου έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα για τους "κυανόλευκους", διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Ο νεαρός βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς είχε σκοράρει και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Έμμεν στο 4-1 των κυανολεύκωνΟ Σάββας Κωφίδης, αμέσως μετά το παιχνίδι δήλωσε ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία των παικτών του, διέκρινε κούραση και επισήμανε, ότι χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά μέχρι να φτάσει η ομάδα του στο επίπεδο που την θέλει.

    Τέσσερις δεν αγωνίστηκαν

    Στο παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη παρουσία πολλών Ελλήνων ομογενών, όχι όμως και με τις ιδανικότερες καιρικές συνθήκες (επικρατούσε θερμοκρασία 12 βαθμών και έβρεχε κατά διαστήματα), δεν αγωνίστηκαν για τον Ηρακλή οι Γιώργος Γεωργιάδης, Παντελής Καπετάνος, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Χαράλαμπος Περπερίδης.

    Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Βόννη και παρέμειναν στο προπονητικό κέντρο του Βιντερσβάικ με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Πέτρο Γκαζά, ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας (εκτός του Γεωργιάδη, που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού) και ατομικής προπόνησης.

    Οι συνθέσεις

    ΜΠΟΝΕΡ: Ντέμουθ, Νισκόφσκι, Κράους, Λέκι, Κάσαρ, Σιάχ, Ουίλακαν, Μπόρμπα, Γιούρκοβιτς, Μόσχι, Ντόρνελες. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι, Μπουκούμιριτς, Μπερχάιμ, Μάρτινς, Γκούτιτς, Μεσινέσε, Ασλάν, Ντος Ρες, Χολν.

    ΗΡΑΚΛΗΣ: Αμπάρης (46΄ Κελπέκης), Κατσαμπής (46΄ Παπαζαχαρίας), Σεγκιρί, Στεφανής, Δρούγας, Πρίττας (60΄ Μουράτι), Πουρσανίδης (46΄ Ιωάννου), Λαβάλ (46΄ Φορτούζι), Επαλέ (75΄ Διαμαντίδης), Λαγός (78΄ Σουλίδης), Παπαποστόλου (70΄ Κ. Καπετάνος).


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 31 July 2005 - 20:50:52 UTC