Browse through our Interesting Nodes of EU Member Governments, Politics & Mass Media Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-10-18

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Ταρακουνήθηκε" η Ζάκυνθος
  • [02] Βραβείο τουρισμού για την Ελλάδα
  • [03] Σε επιφυλακή η Κούβα
  • [04] Στις 9 Απριλίου ψηφίζουν οι Ιταλοί
  • [05] Συνάντηση Αλογοσκούφη-Γκαργκάνα
  • [06] Σόλιντ: "Όλα παίζονται"
  • [07] Οι τρεις επιλογές του Ουγιέ
  • [08] Με Ζαγοράκη στη μεσαία γραμμή
  • [09] Ψήφισαν... δαγκωτό "τριφύλλι"
  • [10] Ιδανικό... ποδαρικό για Ηρακλή
  • [11] Πρόβλημα με Καψή

    [01] Κοινωνία

    Σεισμικές δονήσεις 6 και 5,2 Ρίχτερ

    "Ταρακουνήθηκε" η Ζάκυνθος

    18/10/2005 7:14:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2005 10:41:55 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Δυο ισχυροί σεισμοί 6 και 5,2 Ρίχτερ αναστάτωσαν το απόγευμα της Τρίτης τη Ζάκυνθο. Ο πρώτος σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 6:26 το απόγευμα, στο θαλάσσιο χώρο νότια της Ζακύνθου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε μια ακόμη σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,2 Ρίχτερ, στο ίδιο εστιακό χώρο νότια του νησιού. Οι δυο σεισμοί έγιναν αισθητοί στην Κεφαλονιά, την Ηλεία, την Αχαΐα και τη Μεσσηνία. Σύμφωνα με τις αρχές, αποκολλήθηκαν τμήματα από τον "Κόκκινο Βράχο" και μαρκίζες, κυρίως παλαιών σπιτιών. Επίσης, προκλήθηκε φωτιά σε ένα σπίτι στο χωριό Βασιλικός, όταν από τη δόνηση έπεσε στο πάτωμα αναμμένο καντήλι. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες ή θύματα. Την Τετάρτη θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία στο νομό της Ζακύνθου, ώστε τα ειδικά συνεργεία να ελέγξουν τα κτίρια για τυχόν ζημιές. Μετασεισμικές δονήσεις μικρής έντασης σημειώθηκαν αργά το βράδυ.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Σεισμός 4,9 Ρίχτερ δυτικά της Κόνιτσας

    [02] Κοινωνία

    Τα εύσημα στη Μύκονο

    Βραβείο τουρισμού για την Ελλάδα

    18/10/2005 10:52:00 μμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Τον τίτλο του δημοφιλέστερου τουριστικού προορισμού για τους Αμερικανούς απέσπασε φέτος η χώρα μας και ειδικότερα η Μύκονος, σύμφωνα με δημοσκόπηση του περιοδικού "Conde Nast Traveler". Το βραβείο παρέλαβε ο υπουργός Τουρισμού, Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την εκδήλωση "Readers Choice Awards", που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη. "Εκείνο που έχει σημασία, είναι ότι με καθυστέρηση πολλών ετών ανοίξαμε και πάλι σχέσεις με την αμερικανική τουριστική αγορά. Η φετινή χρονιά πήγε καλά. Αναμένεται, όμως, τα επόμενα χρόνια τα πράγματα να πάνε ακόμα καλύτερα", ανέφερε χαρακτηριστικά, ο κ Αβραμόπουλος. Επίσης, ανακοίνωσε, ότι το 2006 θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη "ειδική ημερίδα" με τη συμμετοχή όλων των ομογενών επιχειρηματιών της Αμερικής που ασχολούνται με τον τουρισμό, "με σκοπό να τους εντάξουμε στο δίκτυο των συνεργατών μας", όπως σημείωσε. Επίσης, σύντομα ο ΕΟΤ θα ανοίξει γραφεία στις ΗΠΑ. "Τα χρόνια, που έρχονται και μπροστά στη στρατηγική που έχουμε υιοθετήσει και η οποία έχει βάθος χρόνου τουλάχιστον δεκαετίας, απαιτούν σκληρή και πολλή δουλειά. Πρέπει το ελληνικό τουριστικό προϊόν να αναβαθμιστεί ποιοτικά, όπως και οι υπηρεσίες και οι υποδομές μας" πρόσθεσε ο Υπουργός.

    [03] Κόσμος

    Λόγω της έλευσης του κυκλώνα Βίλμα

    Σε επιφυλακή η Κούβα

    18/10/2005 8:59:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2005 9:51:10 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: BBC

    Περίπου 5.000 Κουβανοί πολίτες εγκατέλειψαν τις εστίες τους και μεταφέρθηκαν σε ασφαλέστερες περιοχές, λόγω της έλευσης του κυκλώνα Βίλμα. Όπως ανέφεραν οι αρχές, ο κυκλώνας κατευθύνεται προς την Κούβα και βρίσκεται περίπου 400 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της χώρας. Παράλληλα, σε ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας, 220 κατοικίες υπέστησαν σοβαρές ζημιές και πέντε εξ αυτών κατέρρευσαν στις περιοχές Σαντιάγο της Κούβας, Γκουάμα και Τέτκερ Φρέντε, μετά το πέρασμα του κυκλώνα. Ωστόσο, το Μετεωρολογικό Ινστιτούτο της Κούβας συνέστησε στον πληθυσμό να παρακολουθεί με προσοχή όλα όσα αναφέρονται από τις αρχές για τον κυκλώνα που ενδέχεται να τοποθετηθεί στην κατηγορία 3 , όπως αναφέρθηκε από το αρμόδιο Κέντρο στο Μαϊάμι. Να σημειωθεί ότι η Κούβα επλήγη τον Ιούλιο του 2005 από τον κυκλώνα Ντένις, με αποτέλεσμα 16 άτομα να χάσουν τη ζωή τους.

    [04] Κόσμος

    Δήλωσε ο Ιταλός Πρωθυπουργός

    Στις 9 Απριλίου ψηφίζουν οι Ιταλοί

    18/10/2005 8:17:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2005 8:56:41 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Στις 9 Απριλίου του 2006 θα ανοίξουν οι κάλπες στην Ιταλία. Αυτό δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά την επιθυμία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Κάρλο Ατζέλιο Τσιάμπι είχε δηλώσει ότι επιθυμεί οι βουλευτικές εκλογές να γίνουν ένα μήνα νωρίτερα (από το τέλος της θητείας της σημερινής κυβέρνησης, Μάιος 2006), ώστε να δοθεί στην επόμενη Κυβέρνηση χρόνος για να προετοιμάσει το οικονομικό της πρόγραμμα. Εν τω μεταξύ, το 70% των Ιταλών επέλεξαν τον πρώην πρόεδρο της Κομισιόν Ρομάνο Πρόντι, για να βρεθεί απέναντι από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στις εκλογές του 2006.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Πρόντι εναντίον Μπερλουσκόνι

    [05] Οικονομία

    Καμία εμπλοκή με ασφαλιστικό τραπεζών και ΟΤΕ

    Συνάντηση Αλογοσκούφη-Γκαργκάνα

    18/10/2005 7:37:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2005 9:00:30 μμ)

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: ΑΠΕ- ΝΕΤ 105,8

    Με αντικείμενο την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής Οικονομίας συναντήθηκαν το απόγευμα στο υπουργείο Οικονομικών ο υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης και ο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Νίκος Γκαργκάνας. Μετά την συνάντηση, ο κ. Αλογοσκούφης, απαντώντας σε ερωτήσεις, τόνισε, ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα σχετικά με την μισθοδοσία του κ Γκαργκάνα, διότι αυτή προσδιορίζεται από τους κανόνες της κεντρικής τράπεζας της Ελλάδος. Όσον αφορά το ασφαλιστικό των τραπεζών, επεσήμανε, ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει εκφράσει καμία αντίρρηση. Επίσης, σύμφωνα με τον Υπουργό καμιά εμπλοκή με την Κομισιόν δεν υπάρχει και σχετικά με την εθελούσια έξοδο στον ΟΤΕ, καθώς, όπως εξήγησε το Υπουργείο την ενημέρωσε, ότι το κόστος της διαδικασίας θα επιβαρύνει τον Οργανισμό κατά 80%, ενώ διαφορετικά θα έπρεπε να καταβάλει το Δημόσιο το 100% του κόστους.

    Στο επίκεντρο και το ζήτημα της Λυρικής

    Νωρίτερα ο κύριος Αλογοσκούφης είχε συνεργασία με τον υφυπουργό Πολιτισμού Πέτρο Τατούλη με τον οποίο συζήτησε το στεγαστικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζει η Λυρική Σκηνή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το οικονομικό επιτελείο τάσσεται υπέρ της ανέγερσης ενός νέου κτιρίου με τη σύμπραξη ιδιωτικών κεφαλαίων στο πλαίσιο των ΣΔΙΤ.

    Αναφερόμενος στο ζήτημα, ο υπουργός Οικονομικών τόνισε, ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, το που θα εγκατασταθεί η Λυρική, ενώ απαντώντας σε ερώτηση αν πρόκειται να μεταφερθεί στο χώρο του Ελληνικού, ανέφερε, ότι η περιοχή αυτή είναι αντικείμενο γενικότερου χωροταξικού σχεδιασμού.

    [06] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Σόλιντ: "Όλα παίζονται"

    18/10/2005 8:51:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    "Τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά το θέμα πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ" ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού, Τρόντ Σόλιντ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν την αναμέτρηση με την Λυόν στο "Ζερλάν". Ο Νορβηγός προπονητής τόνισε για τον αγώνα της Τετάρτης πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πως οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να πάρουν ότι μπορούν από αυτό το παιχνίδι. Παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του έχει ακόμα, έστω και μαθηματικά, ελπίδες πρόκρισης για την επόμενη φάση και πως σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος θα μπει γερά στο παιχνίδι.

    "Ουδείς αναντικατάστατος"

    Στα πρώτα λόγια της συνέντευξης Τύπου, ο Σόλιντ εκθείασε την ομάδα της Λυόν αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης, που μετέχουν στον όμιλο του Ολυμπιακού.

    "Η Ρεάλ και η Λιόν είναι σε υψηλό επίπεδο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε από το παιχνίδι αυτό. Μαθηματικά έχουμε ελπίδες και δεν έχουμε αποκλειστεί ακόμη".

    Ο Ολυμπιακός θα έχει δύο σημαντικές απουσίες για τον αγώνα της Τετάρτης, αυτές του Ριβάλντο, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και του Γεωργάτου ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα την Κυριακή. Ο Σόλιντ τόνισε πως σίγουρα είναι απώλεια η απουσία των δύο παικτών, ωστόσο υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορούν να τους αντικατάστήσουν επάξια. Τόνισε μάλιστα χαρακτηριστικά: "Ελπίζω οι αντικαταστάτες του Ριβάλντο και του Γεωργάτου να δείξουν ότι δεν εξαρτόμαστε από έναν ή δύο ποδοσφαιριστές".

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Πρόβλημα με Καψή

    Οι τρεις επιλογές του Ουγιέ

    Ουγιέ: "Σαν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ"

    Αναχώρησε ο Ολυμπιακός

    [07] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Οι τρεις επιλογές του Ουγιέ

    18/10/2005 8:20:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Τρεις θέσεις στη 18άδα που θα παρατάξει η Λυών στον αυριανό αγώνα του "Ζερλάν" με τον Ολυμπιακό (21:45, Μega), στο πλαίσιο του ομίλου του Τσάμπιονς Λίγκ "πονοκεφαλιάζουν" τον τεχνικό της γαλλικής ομάδας, Ζεράρ Ουγιέ. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους το μόνιμο τραυματία, Πιερ Αλέν Φρο που έχει πρόβλημα στη γάμπα, αλλά ο κ. Ουγιέ έχει τρεις εναλλακτικές επιλογές: Βερκούτρ αντί Ρεβεγιέρ, Πεντρετί αντί Φρεντ και Αμπιντάλ αντί Κλμέντ. Στην αποστολή της Λυών συμπρειλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουπέ, Βερκούτρ, Ρεβεγιέρ, Ντιατά, Κρις, Μπερτό, Κασαπά, Μονσορό, Αμπιντάλ, Κλεμέντ, Μαλουντά, Μ. Ντιαρά, Τιαγκό, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, Πεντρετί, Φρεντ, Γκοβού, Μπεν Αρφά, Βιλτόρντ, Μπενζεμά, Κάριου. Η τελική 18άδα αναμένεται να ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

    [08] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Με Ζαγοράκη στη μεσαία γραμμή

    18/10/2005 9:22:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Την πρώτη του προπόνηση επί ουκρανικού εδάφους ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα (19:00) της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου UEFA με τη γηπεδούχο Σαχτιόρ Ντόνετσκ. Ο τεχνικός του μοναδικού πλέον πρεσβευτή των "ελληνικών χρωμάτων" στο Κύπελλο UEFA, Γιώργος Κωστίκος, προσανατολίζεται να επαναφέρει το διεθνή άσο Θοδωρή Ζαγοράκη στη μεσαία γραμμή. "Κατάσκοπος" του "δικέφαλου του Βορρά" στη Γαλλία.

    Ασπρόμαυρο "μάτι" στη Γαλλία

    Με το ηθικό στα ύψη από την πρόσφατη επιτυχία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε μετά από λίγες εβδομάδες στο Ντόνετσκ, όπου έχει πολύ καλές αναμνήσεις. Μετά τον αγώνα των προκριματικών και τον αποκλεισμό της Μέταλουργκ, ο "δικέφαλος του Βορρά" καλείται μεθαύριο να αντιμετωπίσει μία ακόμη ομάδα της ουκρανικής έδρας και σαφώς ισχυρότερη, τη Σαχτιόρ Ντόνετσκ, που υποβιβάστηκε από το Τσάμπιονς Λίγκ, μετά τον αποκλεισμό της από την ιταλική Ίντερ.

    Ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας, Γιώργος Κωστίκος, προπόνησε σήμερα τους παίκτες του χωρίς προβλήματα και δεν σκέφτεται να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μοναδική ίσως διαφορά με το ματς του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι η συμμετοχή του Θοδωρή Ζαγοράκη στη μεσαία γραμμή. Στην αποστολή που αναχώρησε σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" βρίκσονται ακόμη οι Aκιέλ, Φερναντέζ, Mέγκαχεντ, Mίετσελ, Σικαμπάλα, Ουντέζε, Βαγγελής, Εγκωμίτης, Ζωγραφάκης, Ηλιάδης, Κουτσόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μαλαδένης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χασιώτης, Χριστοδουλόπουλος

    Εκτός όμως από την Ουκρανία, το μυαλό του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται και στη Γαλλία, όπου θα μεταβεί αύριο άνθρωπος της ομάδας, ο Κώστας Ιωσηφίδης, για να "κατασκοπεύσει" τους επόμενους αντιπάλους της ομάδας και να συλλέξει πολυτιμο υλικό παρακολουθώντας την αναμέτρηση της γαλλικής Ρεν με τη γερμανική Στουτγκάρδη.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Με ψυχολογία στα ύψη

    [09] Μπάσκετ

    Ψήφισαν... δαγκωτό "τριφύλλι"

    18/10/2005 10:39:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Στα πράσινα "ντύνουν" οι απανταχού φίλοι της "πορτοκαλί" μπάλας και το φετινό τίτλο της Α1 Ανδρών σύμφωνα με το δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε μετά από 20 μέρες στην ιστοσελίδα Eurobasket.com με τη συμμετοχή 1757 φιλάθλων. Με ποσοστό 53%, που μεταφράζεται σε 932 ψήφους, ο Παναθηναϊκός φέρεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης, ο οποίος με 25% (440 ψήφους), είναι σύμφωνα με τις προβλέψεις ο υποψήφιος πρωταθλητής. Αρκετά πιο πίσω με 12% βρίσκεται ο Ολυμπιακός, τον οποίο 210 φίλαθλοι βλέπουν τον πρωταθλητή της περιόδου 2005-2006. "Αουτσάϊντερ" για το φετινό θρόνο του ελληνικού πρωταθλήματος σύμφωνα με το δημοψήφισμα είναι δύο οι δύο "δικέφαλοι". Ο ΠΑΟΚ συγκέντρωσε το 6% (105 ψήφοι) των προτιμήσεων, ενώ τέλος η ΑΕΚ ψηφίστηκε από 87 φιλάθλους συγκεντρώνοντας ποσοστό 5%.

    [10] Βόλεϊ

    Ιδανικό... ποδαρικό για Ηρακλή

    18/10/2005 10:46:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    "Με το δεξί" ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο φετινό Τσάμπιονς Λίγκ ο δευτεραθλητής Ευρώπης Ηρακλής. Οι παίκτες του Αλέκου Λεώνη επικράτησαν στην πρεμιέρα του Α' ομίλου με 3-0 (25-18, 25-19, 25-19) της ολλανδικής Όρτεκ Νεσελάντε στο Ρότερνταμ. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τεράστια και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο, όπου ο νταμπλούχος Ελλάδας έδειξε ότι είναι μία κλάση ανώτερος από την ομάδα του ψηλότερου πασαδόρου όλων των εποχών, του τεχνικού Πέτερ Μπλανζέ. Για το "Γηραιό" κορυφαίος παίκτης ήταν ο διεθνής άσος, Μάριος Γκιούρδας με 14 πόντους και 2 άσους.

    "Αποστολή επετεύχθη"

    Πολύ ικανοποιημένος για την πρώτη φετινή ήττα που έκλεισε νικηφόρα μία εβδομάδα δύο δύσκολων αναμετρήσεων μακριά από τη Θεσσαλονίκη, ήταν μετά το τέλος του αγώνα του Ρότερνταμ ο τεχνικός του Ηρακλή, Αλέκος Λεώνης: "Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο πολύ σοβαροί και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να αντιδράσει και να μας απειλήσει μέσα στην έδρα του. Παίξαμε πειθαρχημένα και φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ήταν ένα ιδανικό ξεκίνημα για το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω ότι αποστολή μας τις τελευταίες πέντε ημέρες μακριά από τη Θεσσαλονίκη ήταν άκρως πετυχημένη".

    ΗΡΑΚΛΗΣ ΒMW Αδαμίδης (Λεώνης): Μπολ 2, Γκιούρδας 14 (2 άσους), Κράβαρικ 8 (3), Χοφ 12(1), Στάνλει 10(1), Τσέρνιτς 8, Δημητρακόπουλος (λ-59%).

    ΟΡΤΕΚ ΝΕΣΕΛΑΝΤΕ (Μπλανζέ): Βαν Ντε Βιελ 5, Κριστίνα 5 (1άσος), Κλοκ 5, Χάουι Τζάιρο 1, Άλαν Βαν Ντε Λο 11 (1), Βαν Γκεντ Ντιρκ 1, Ρανταμέικερ (λ-40%), Όλιερμαν 7, Μπολστερλί, Βερσούρεν 5.

    [11] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Πρόβλημα με Καψή

    18/10/2005 10:46:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2005 10:52:47 μμ)

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Εξαιρετικά αμφίβολη είναι πλέον η συμμετοχή του Μιχάλη Καψή για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λυόν, στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Έλληνας διεθνής αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση στο "Ζερλάν" και δύσκολα θα μπορέσει να δώσει το "παρών στην αναμέτρηση της Τετάρτης. Ο Καψής αντιμετωπίζει πρόβλημα (ελαφρύ διάστρεμμα) από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Τροντ Σόλιντ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και σκόπευε να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού. Πάντως ο Νορβηγός τεχνικός θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δει αν θα μπορέσει να τον έχει στη διάθεση του, κάτι πάντως που φαίνεται πλέον αρκετά δύσκολο.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 18 October 2005 - 20:51:26 UTC