Browse through our Interesting Nodes of Mass Media in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-03-26

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κλειστό τμήμα της Αττικής Οδού
  • [02] Αποζημιώσεις στους πληγέντες
  • [03] Μπερλουσκόνι κατά κομμουνιστών
  • [04] "Καθάρισε με Έκι" ο ΠΑΟ
  • [05] Εύκολη νίκη η ΑΕΚ
  • [06] Πέρασε από το Γαλάτσι ο Ολυμπιακός
  • [07] "Έπεσε" στον τελικό ο Ηρακλής
  • [08] ΜΜΕ και Πολιτισμός

    [01] Κοινωνία

    Κλειστό τμήμα της Αττικής Οδού

    26/3/2006 9:24:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Εξαιτίας της εκπόνησης εργασιών ανάρτησης ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων στον αυτοκινητόδρομο της Αττικής οδού και για λόγους ασφαλείας, κλειστό θα παραμείνει το τμήμα της Αττικής οδού από την εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στη Μεταμόρφωση μέχρι την Ελευσίνα, στο ρεύμα προς Ελευσίνα και μόνο, για το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαρτίου και από ώρα 23:00 έως 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Μαρτίου. Το αντίθετο ρεύμα προς Μαρκόπουλο θα λειτουργεί κανονικά, ενώ η διαχειρίστρια εταιρεία "Αττική οδός" ζητεί την κατανόηση των οδηγών για την ενόχληση αυτή.

    [02] Κοινωνία

    Επίσκεψη Μπασιάκου στον Έβρο

    Αποζημιώσεις στους πληγέντες

    26/3/2006 9:06:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 26/3/2006 9:27:18 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ - ΑΠΕ

    Τις πληγείσες από τις πλημμύρες αγροτικές εκτάσεις του νομού Έβρου επισκέφθηκε την Κυριακή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελος Μπασιάκος, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αλέξανδρο Κοντό και ακολούθησε σύσκεψη με τη συμμετοχή τοπικών βουλευτών, φορέων και παραγόντων. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, εντός τριμήνου από την καταγραφή των ζημιών θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους δικαιούχους. Επιπλέον, η ελληνική πλευρά έχει ζητήσει από το βουλγαρικό υπουργείο Εξωτερικών την αποκατάσταση της δραστηριότητας της διμερούς επιτροπής εμπειρογνωμόνων για κοινή επιτήρηση των διασυνοριακών ποταμών και προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό των πλημμύρων.

    Αποκατάσταση των υποδομών

    Ο κ. Μπασιάκος διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των αγροτών ότι μόλις αποσυρθούν τα νερά θα γίνει άμεση εκτίμηση των ζημιών, με στόχο να καταβληθούν σύντομα οι αποζημιώσεις, ενώ, τόνισε πως όποιοι αγρότες δεν μπορέσουν να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους λόγω των πλημμύρων, θα αποζημιωθούν, όπως ακριβώς έγινε και την προηγούμενη χρονιά.

    Σε ότι αφορά τις υποδομές που επλήγησαν, ο υπουργός υπογράμμισε ότι υπάρχει συνεργασία όλων των συναρμόδιων Υπουργείων για να αποκατασταθούν, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τις ζημιές που προκλήθηκαν στην αγροτική οδοποιία.

    Τέλος ο κ. Μπασιάκος συνεχάρη τις υπηρεσίες της Θράκης, για την πιστή εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης της γρίπης των πτηνών, που σε συνδυασμό με την ενίσχυσή τους σε προσωπικό και υλικά, είχαν ως αποτέλεσμα να αποτραπεί η μετάδοση της ζωονόσου σε εκτροφές και οικόσιτα.

    Ο υπουργός χαρακτήρισε τα μέτρα παράδειγμα προς μίμηση, ενώ σημείωσε ότι "θα πρέπει να συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση, με εφαρμογή μέτρων επιτήρησης και ελέγχων, καθώς υπάρχει το μεταναστευτικό κύμα των πτηνών την άνοιξη, αλλά κυρίως το φθινόπωρο, για τα οποία θα είμαστε προετοιμασμένοι έγκαιρα και σωστά".

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Επίσκεψη στον Εβρο

    [03] Κόσμος

    Μπερλουσκόνι κατά κομμουνιστών

    26/3/2006 9:45:00 μμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: ΑΠΕ

    Δεκαπέντε ημέρες μένουν έως τις εκλογές στην Ιταλία και οι δημοσκοπήσεις φέρουν το Ρομάνο Πρόντι να διατηρεί προβάδισμα έναντι του νυν πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Πάντως, ο τελευταίος εξακολουθεί να προκαλεί σχόλια και αντιδράσεις, με νέες δηλώσεις του κατά του κομμουνισμού, στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωση του κόμματός του στη Νάπολη. "Κατηγορήθηκα πολλές φορές ότι είπα πως οι κομμουνιστές έτρωγαν παιδιά", είπε σε συλλαλητήριο του κόμματός του "Φόρτσα Ιτάλια" και πρόσθεσε: "Πηγαίνετε να διαβάσετε τη Μαύρη Βίβλο του Κομμουνισμού και θα δείτε ότι στην Κίνα του Μάο δεν έτρωγαν παιδιά αλλά τα έβραζαν για να λιπάνουν τα χωράφια".

    "Λένε πως ασχολούμαστε υπερβολικά με το παρελθόν αλλά ξεχνάνε πως στην αντιπολίτευση βρίσκονται τρία κόμματα που αποκαλούν περήφανα τους εαυτούς τους κομμουνιστές", συμπλήρωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

    Ο Μπερλουσκόνι έχει κατηγορηθεί συχνά για εμμονή με την "κομμουνιστική απειλή" στην Ιταλία, μια χώρα στην οποία κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου το ΚΚ ήταν το μεγαλύτερο από όλα τα ΚΚ στη δυτική Ευρώπη.

    [04] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    "Καθάρισε με Έκι" ο ΠΑΟ

    26/3/2006 10:28:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Με ένα γκολ-πέναλτι του Εζέκιελ Γκονζάλες στο 75, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την Καλαμαριά σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α Εθνικής. Αυτή ήταν η ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι που παράλληλα παρέμεινε ζωντανοί στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και στην κόντρα με την ΑΕΚ (που επικράτησε του Ακράτητου), που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

    Ελάχιστες φάσεις υπήρξαν στο πρώτο μέρος με τον Παναθηναϊκό να χάνει τις δύο καλύτερες στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Πρωταγωνιστής και στις δύο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος στο 26ο λεπτό με έξοχη ενέργεια βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κόβατς αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό (άουτ), ενώ στο 43΄ είδε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούσει εντυπωσιακά το εξ επαφής σουτ που επιχείρησε.

    Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 47 ο ΠΑΟ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όταν ο "Παπ" βρέθηκε μόνος, "έσπασε" την μπάλα προς τον επερχόμενο Γκέγκα, αλλά ο Κόβατς τον πρόλαβε και έπιασε τη μπάλα. Στο 59ο λεπτό ο... μόνιμος πρωταγωνιστής της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού, ανατράπηκε μέσα στη περιοχή από τον Κόλτση, όμως ο διαιτητής Κάκος δεν καταλόγισε την (καθαρή) παράβαση ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες τόσο του "Παπ" όσο και των συμπαικτών του. Στο 75 της αναμέτρησης ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι (αυστηρό αυτή τη φορά), σε μαρκάρισμα του Ορφανού στον Γκούμα και ο Γκονζάλες, που εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, νίκησε τον Κόβατς και "έγραψε" το 1-0 για το "τριφύλλι". Από εκεί και πέρα η Καλαμαριά προσπάθησε να αντιδράσει με επιθετικές αλλαγές (Ποπάρα, Μουζαουϊ), αλλά η αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού δεν της έδωσε περιθώρια, Πάντως οι Πόντιοι είχαν μία καλή στιγμή στο 88 της αναμέτρησης με τον Παπά να σουτάρει από πλάγια θέση και τον Γκαλίνοβιτς να αντιδρά σωστά και να αποσοβεί τον κίνδυνο για την εστία του. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν άλλαξε και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει με 1-0 τη σημαντική νίκη.

    Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

    Κίτρινες: Ορφανός - Γκονζάλες, Κώτσιος

    Οι συνθέσεις:

    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Κόβατς, Φυτανίδης, Αμπονσά (25΄λ.τρ. Σαμουηλίδης, 85΄ Ποπάρα), Γαλανόπουλος (77΄ Μουζαουϊ), Κόλτσης, Μουράφσκι, Παρμαξίδης, Ορφανός, Παππάς, Κλέιτον, Καραλιόπουλος

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Γκούμας, Μόρις, Βύντρα, Σέριτς (63΄ Κώτσιος), Άντριτς, Τζιόλης (63΄ Μάντζιος), Γκονζάλες, Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος, Γκέκας (88΄ Νίλσον)

    [05] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Εύκολη νίκη η ΑΕΚ

    26/3/2006 10:11:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Συνεχίστηκε το σερί νικών χωρίς άγχος για την ΑΕΚ και έστω και αν αυτή τη φορά ο δείκτης του σκορ δεν ανέβηκε στο 3-0, το 2-0 σήμανε μια ακόμη εύκολη νίκη για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, απέναντι στον Ακράτητο που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Από νωρίς η ΑΕΚ πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 18' ο Νίκος Λυμπερόπουλος νίκησε τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ζούλιο Σέζαρ. Το 2-0 έγινε στο 37' με τον Λυμπερόπουλο αυτή τη φορά να εκμεταλλεύεται την αδράνεια των παικτών του Ακρατήτου και να αξιοποιεί την πάσα του Κατσουράνη, ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε βάλει και άλλα γκολ, αλλά ο Σέζαρ είχε κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα καθώς οι δύο ομάδες έδειχναν συμβιβασμένες με την εξέλιξή του. Ελάχιστες οι καλές στιγμές για την ΑΕΚ (Λυμπερόπουλος καθυστέρησε στο 67΄ και έχασε το χατ-τρικ), ενώ από την πλευρά του ο Ακράτητος έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ, με απευθείας φάουλ του Γκουστάβο (71΄) και κεφαλιά του Ντε Φραντσέσκο (79΄), αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Χιώτη. Το ματς ολοκληρώθηκε με το σκορ που είχε διαμορφωθεί από το 37ο λεπτό κι αυτό δεν διαφοροποιεί σε τίποτα τους στόχους των δύο ομάδων. Αλλωστε, για τον Ακράτητο η ύστατη προσπάθεια για παραμονή περνάει από άλλα μονοπάτια, ενώ η ΑΕΚ για να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να κερδίσει πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια.

    Διαιτητής: Δέτσης (Αθηνών) Κίτρινες: Εμερσον - Αποστολάκης

    ΑΕΚ: Χιώτης, Αλεξόπουλος, Τσιρίλο, Γεωργέας, Τζιωρτζόπουλος, Κατσουράνης, Έμερσον, Ίβιτς (73΄ Καπετάνος), Σοάρες (81΄ Τσάνκο), Σέζαρ, Λυμπερόπουλος (87΄ Βενγκλίνσκι). ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Λυμπερόπουλος, Πένια, Σφακιανάκης, Αποστολάκης, Παγώνης, Τζημόπουλος, Μακέ (53΄ Ντε Φραντσέσκο), Γκουστάβο, Μαρινέσκου (80΄ Σόου), Σκούφαλης (80΄ Καραχάλιος), Λεντέσμα.

    [06] Μπάσκετ

    Πέρασε από το Γαλάτσι ο Ολυμπιακός

    26/3/2006 9:53:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Ακόμα μία νίκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε στο μεγάλο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ στο Γαλάτσι της ΑΕΚ με 82-76. Μετά τη νίκη αυτή οι "ερυθρόλευκοι" παρέμειναν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, ενώ η "Ένωση", που δεν είχε στη σύνθεση της τους Κόπενραθ, Μαγκουνή (τραυματίες), ενώ Πελεκάνος, Παντελιάδης και Τσιάρας ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς μεσούσης της εβδομάδας, έμεινε στην 7η θέση ισόβαθμη με τον Πανιώνιο. Τα δεκάλεπτα: 16-26, 36-36, 54-65, 76-82. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και κατάφερε με τη λήξη του να έχει μία διαφορά 10 πόντων (26-16). Η ΑΕΚ δια χειρός Μπουρούση κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 36-36. Στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη στον Παπαμακάριο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα που έφτασε στη λήξη της 3ης περιόδου του έντεκα πόντους (54-65). Στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός διατήρησε με σχετική άνεση τη διαφορά και πήρε με 82-76 τη νίκη.

    Διαιτητές: Βορεάδης, Καρακατσούνης, Κορομηλάς Ηλ.

    Οι συνθέσεις:

    ΑΕΚ (ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΚΙΟΥΣΗΣ): Χάτζατζ 6, Ρίματς 27 (3), Πελεκάνος 6 (2), Παντελιάδης 1, Καλαμπόκης 3 (1), Παπανικολάου 4, Τσιάρας 14 (2), Μπουρούση 9 (1), Παπαϊωακείμ 6.

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΓΙΟΝΑΣ ΚΑΖΛΑΟΥΣΚΑΣ): Εντνι 16 (2), Παπαμακάριος 21 (4), Ζίζιτς 14, Λιούις 5 (1), Χατζής, Σεϊμπούτις 7(1), Μπάρλος 8, Βασιλόπουλος 5 (1), Κόλιεβιτς, Σχορτσιανίτης 6.

    [07] Βόλεϊ

    "Έπεσε" στον τελικό ο Ηρακλής

    26/3/2006 9:09:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Πηγή: ΑΠΕ

    Έμεινε όρθιος, πάλεψε, αλλά τελικά δεν μπόρεσε ο Ηρακλής να πάρει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο "Γηραιός" ηττήθηκε στον τελικό του φάιναλ-4 από την Σίσλει Τρεβίζο με 3-1 σετ και έχασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά την ευκαιρία να στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης. Έχοντας στο πλευρό του περίπου 2.000 οπαδούς του ο Ηρακλής, αν και εμφανίστηκε εμφανώς κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια του ημιτελικού με την Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ, μπήκε από την αρχή στο πνεύμα του παιχνιδιού. Αλλά έχασε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ με 25-23. Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Αλέκου Λεώνη μπήκε το ίδιο επιθετικά και περιορίζοντας κάποια λάθη και βρίσκοντας τις σωστές επιθετικές λύσεις, κατάφερε να απαντήσει στα ίσια στους Ιταλούς και να ισοφαρίσει σε 1-1. Στα επόμενα δύο σετ όμως ο Ηρακλής, παρουσίασε σημάδια κόπωσης στις καθοριστικές στιγμές, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι Ιταλοί, τα πήραν και τα δύο με 25-23 και 26-24 έφτασαν στην κατάκτηση του τροπαίου. Τα σετ: 25-23, 23-25, 25-23, 26-24.

    Οι ελληνικές παρουσίες

    Οι ελληνικές παρουσίες σε φάιναλ-φορ ευρωπαϊκών διοργανώσεων του βόλεϊ:

    ΕΤΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΘΕΣΗ

    2006 Τσάμπιονς Λιγκ Ρώμη Ηρακλής 2η

    2006 Τοπ Τιμς Καπ Μαγιόρκα Παναθηναϊκός 3η

    2005 Τοπ Τιμς Καπ Πειραιάς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1η

    2005 Τσάμπιονς Λιγκ Θεσσαλονίκη Ηρακλής 2η

    2004 Τσάμπιονς Λιγκ Μπέλγκοροντ Ηρακλής 4η

    2004 Συνομοσπονδίας Μόντενα Παναθηναϊκός 4η

    2002 Τσάμπιονς Λιγκ Οπόλε Ολυμπιακός 2η

    2002 Τσάμπιονς Λιγκ Οπόλε Ηρακλής 3η

    2001 Τσάμπιονς Λιγκ Παρίσι Ολυμπιακός 4η

    2000 Κυπελλούχων Ν. Λιόσια ΑΕΚ 3η

    2000 Συνομοσπονδίας Φλωρεντία Ορεστιάδα 4η

    1998 Κυπελλούχων Κούνεο Ολυμπιακός 2η

    1997 Κυπελλούχων Θεσ/νίκη Ολυμπιακός 2η

    1996 Κυπελλούχων Πειραιάς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1η

    1996 Συνομοσπονδίας Παρίσι Ορεστιάδα 4η

    1995 Πρωταθλητριών Βιέννη Ολυμπιακός 3η

    1995 Κυπελλούχων Γενεύη Αρης 4η

    1995 Συνομοσπονδίας Πάρμα Ορεστιάδα 2η

    1994 Πρωταθλητριών Βρυξέλλες Ολυμπιακός 4η

    1994 Κυπελλούχων Γενεύη Ορεστιάδα 4η

    1993 Πρωταθλητριών Πειραιάς Ολυμπιακός 3η

    1993 Κυπελλούχων Μοντικιάρι Αρης 4η

    1992 Πρωταθλητριών Πειραιάς Ολυμπιακός 2η

    1989 Κυπελλούχων Βαρκάους Παναθηναϊκός 3η

    1982 Πρωταθλητριών Παρίσι Ολυμπιακός 4η

    1980 Κυπελλούχων Αθήνα Παναθηναϊκός 2η

    Οι ελληνικές συμμετοχές σε φάιναλ-4 του Τσάμπιονς Λιγκ (πρώην Πρωταθλητριών):

    2006: Ηρακλής 2ος

    2005: Ηρακλής 2ος

    2004: Ηρακλής 4ος

    2002: Ηρακλής 3ος

    2002: Ολυμπιακός 2ος

    2001: Ολυμπιακός 4ος

    1995: Ολυμπιακός 3ος

    1994: Ολυμπιακός 4ος

    1993: Ολυμπιακός 3ος

    1992: Ολυμπιακός 2ος

    1982: Ολυμπιακός 4ος

    Οι νικητές του κυπέλλου πρωταθλητριών

    Οι νικητές του κυπέλλου πρωταθλητριών στο βόλεϊ ανδρών, από το 1960:

    ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

    1960: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΕΣΣΔ)

    1961: Ραπίντ Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

    1962: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΕΣΣΔ)

    1963: Ραπίντ Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

    1964: Λειψία (Ανατολική Γερμανία)

    1965: Ραπίντ Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

    1966: Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

    1967: Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

    1968: Σπάρτακ Μπρνο (Τσεχοσλοβακία)

    1969: ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία)

    1970: Αλμα Ατα (ΕΣΣΔ)

    1971: Αλμα Ατα (ΕΣΣΔ)

    1972: Ζέτορ Μπρνο (Τσεχοσλοβακία)

    1973: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΕΣΣΔ)

    1974: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΕΣΣΔ)

    1975: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΕΣΣΔ)

    1976: Ντούκλα Λίμπερετς (Τσεχοσλοβακία)

    1977: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΕΣΣΔ)

    1978: Πλόμιεν Μιλοβίτσε (Πολωνία)

    1979: Αστέρας Μπρατισλάβας (Τσεχοσλοβακία)

    1980: Κλίπαν Τορίνο (Ιταλία)

    1981: Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

    1982: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΕΣΣΔ)

    1983: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΕΣΣΔ)

    1984: Σαντάλ Πάρμα (Ιταλία)

    1985: Σαντάλ Πάρμα (Ιταλία)

    1986: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΕΣΣΔ)

    1987: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΕΣΣΔ)

    1988: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΕΣΣΔ)

    1989: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΕΣΣΔ)

    1990: Φίλιπς Μόντενα (Ιταλία)

    1991: ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΕΣΣΔ)

    1992: Μεσσατζέρο Ραβένα (Ιταλία)

    1993: Μεσσατζέρο Ραβένα (Ιταλία)

    1994: Εντιλκουόγκι Ραβένα (Ιταλία)

    1995: Σίσλεϊ Τρεβίζο (Ιταλία) 1996: Νταϊτόνα Μόντενα (Ιταλία)

    1997: Νταϊτόνα Μόντενα (Ιταλία)

    1998: Κάζα Μόντενα (Ιταλία)

    1999: Σίσλεϊ Τρεβίζο (Ιταλία)

    2000: Σίσλεϊ Τρεβίζο (Ιταλία)

    ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

    2001: Παρί (Γαλλία)

    2002: Ματσεράτα (Ιταλία)

    2003: Μπέλγκοροντ (Ρωσία)

    2004: Μπέλγκοροντ (Ρωσία)

    2005: Τουρ (Γαλλία)

    2006: Σίσλεϊ Τρεβίζο (Ιταλία)

    [08] Πολιτισμός

    ΜΜΕ και Πολιτισμός

    26/3/2006 10:01:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Άνοιξε το Σάββατο τις πύλες του στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας το Διεθνές Συνέδριο για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τον Πολιτισμό, που συνδιοργανώνουν ο Οργανισμός "ΠΑΤΡΑ 2006" και η Ένωση Συντακτών Πελοποννήσου-Ηπείρου και Νήσων. Στο συνέδριο συμμετέχουν διευθυντές και στελέχη Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από 16 χώρες της Ευρώπης και πολλά άλλα κράτη. Ανάμεσα στους εισηγητές είναι ο γ.γ. Πολιτισμού, Χρήστος Ζαχόπουλος, ο διευθυντής γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, Γιώργος Κασσιμάτης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Χρήστος Παναγόπουλος καθώς και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, Δημήτρης Ευφραίμογλου. Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ ΑΕ.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 26 March 2006 - 21:51:29 UTC