Browse through our Collection of Internet Directories by Country Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-03-29

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Νόμος το ενιαίο ταμείο
  • [02] Δεν κλείνουν τα βενζινάδικα
  • [03] Έρχεται στην Ελλάδα ο Βαβύλης
  • [04] Σε κλοιό πλημμυρών η Τσεχία
  • [05] Ζητούν την κατανόηση της Ντελ Πόντε
  • [06] Αντιδρά στην Κυβέρνηση Χαμάς ο Καναδάς
  • [07] Πήρε πρόκριση και πρωτιά ο ΠΑΟ
  • [08] Δεν χάθηκε τίποτα για την Βιγιαρεάλ
  • [09] "Καπαρώνει" τη δεύτερη θέση η Μάνστεστερ
  • [10] Πήρε αυτό που ήθελε η Μίλαν

    [01] Πολιτική

    Κόντρα Αλογοσκούφη-Βενιζέλου

    Νόμος το ενιαίο ταμείο

    30/3/2006 12:33:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Με 153 ψήφους υπέρ και 109 κατά ψηφίστηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης από την πλειοψηφία της Βουλής η επίμαχη τροπολογία για το ασφαλιστικό των τραπεζών. Στη συζήτηση, που προηγήθηκε το ΠΑΣΟΚ επέμεινε στην αντισυνταγματικότητα της διάταξης με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να υποστηρίζει, ότι θα καταπέσει στα δικαστήρια. Σκιαμαχείτε ήταν η άμεση απάντηση του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη, ο οποίος επικαλέστηκε γνωμοδοτήσεις τεσσάρων συνταγματολόγων, που χαρακτηρίζουν τη ρύθμιση συνταγματικά θεμιτή.

    [02] Κοινωνία

    Αποδέχτηκαν την πρόταση Σιούφα για διάλογο

    Δεν κλείνουν τα βενζινάδικα

    29/3/2006 11:36:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Κανονικά θα λειτουργήσουν τα πρατήρια καυσίμων και θα πραγματοποιηθούν οι παραδόσεις πετρελαίου θέρμανσης σε όλη τη χώρα, καθώς οι ομοσπονδίες βενζινοπωλών, ιδιοκτητών βυτιοφόρων και διακινητών πετρελαίου θέρμανσης αποφάσισαν αργά το βράδυ της Τετάρτης τη δεκαπενθήμερη αναστολή της 48ωρης απεργίας, που είχαν εξαγγείλει για 30 και 31 Μαρτίου. Την απόφαση αυτή πήραν έπειτα από νέα παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης, Δημήτρη Σιούφα, ο οποίος πρότεινε την άμεση έναρξη διαλόγου επί των τα σημαντικών θεμάτων της ελληνικής αγοράς πετρελαιοειδών.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Κλειστά για δύο ημέρες τα βενζινάδικα

    [03] Κοινωνία

    Ζήτημα ημερών η παράδοσή του

    Έρχεται στην Ελλάδα ο Βαβύλης

    29/3/2006 9:02:00 μμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: ΑΠΕ- ΝΕΤ- ΝΕΤ 105,8

    Ζήτημα χρόνου είναι η παράδοση του Απόστολου Βαβύλη στις ελληνικές Αρχές. Με έγγραφο, που απέστειλε ιταλικό υπουργείο Δικαιοσύνης στο υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδας ζητάει να έρθει σε επαφή η Υπηρεσία της Ιντερπόλ με το Υπουργείο Εσωτερικών και τις αντίστοιχες Αρχές της Ρώμης για να συμφωνηθεί ο τρόπος, ο τόπος και ο χρόνος παράδοσης του κρατούμενου στην Ιταλία, Βαβύλη. Στο ίδιο έγγραφο γίνεται αναφορά στην απόφαση του Εφετείου της Βενετίας που ενέκρινε τη μεταφορά του Βαβύλη στην Ελλάδα για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής, που του έχει επιβληθεί από την ιταλική Δικαιοσύνη για διακίνηση ναρκωτικών. Εξάλλου σε δήλωσή του κι ο Έλληνας υπουργός Δικαιοσύνης, Αναστάσης Παπαληγούρας, τόνισε, ότι η έκδοση του Βαβύλη στη χώρα μας είναι "θέμα ημερών". "Ολοκληρώθηκε η δικαστική διαδικασία για την έκδοση του Απόστολου Βαβύλη στην Ελλάδα και έτσι ανοίγει ένα ακόμη κεφάλαιο της κάθαρσης, την οποία προωθεί συστηματικά και απαρέγκλιτα η Κυβέρνηση και η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη", πρόσθεσε ο ίδιος. Σημειώνουμε, ότι ο Βαβύλης θα απολογηθεί στην ελληνική Δικαιοσύνη για σειρά κακουργηματικών πράξεων, που του έχουν αποδοθεί.

    [04] Κόσμος

    Χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

    Σε κλοιό πλημμυρών η Τσεχία

    30/3/2006 12:04:00 πμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Αναγκασμένοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους είναι περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι στη νότια Μοραβία της Τσεχίας, για να αποφύγουν τα απειλητικά νερά ύστερα από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών και το λιώσιμο των χιονιών. Όπως ανέφεραν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, δόθηκε εντολή στους κατοίκους των χωριών, που βρίσκονται κατά μήκος του ποταμού Ντίζε, κοντά στην κωμόπολη Ζνόιμο, 200 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Πράγας, να έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους μέχρι τις 7 το πρωί της Πέμπτης, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πλημμυρίσει η περιοχή. Μάλιστα, η απειλητική αύξηση της στάθμης των υδάτων στα ποτάμια της περιοχής και οι καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών έφεραν στη μνήμη τις δραματικές πλημμύρες, που είχε ζήσει η χώρα το καλοκαίρι του 2002. Σημειώνουμε, ότι πριν λίγες μέρες οι αρχές της Πράγας έλαβαν έκτακτα μέτρα για την ενίσχυση των αναχωμάτων στις όχθες του ποταμού Βλτάβα, με στόχο να προστατευθεί το ιστορικό κέντρο της πόλης. Επίσης ένα χημικό εργοστάσιο ανακοίνωσε, ότι σταματά την παραγωγή, μετά τις προειδοποιήσεις ότι εάν δεν αποτραπούν οι πλημμύρες, μπορεί να πληγούν οι εγκαταστάσεις της μονάδας, που βρίσκονται βορείως της Πράγας.

    [05] Κόσμος

    Ζητούν την κατανόηση της Ντελ Πόντε

    29/3/2006 10:59:00 μμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Κατανόηση για την "περίπλοκη πολιτική κατάσταση" ζήτησε από την επικεφαλής του διεθνούς ποινικού δικαστηρίου της Χάγης, Κάρλα ντελ Πόντε η κυβέρνηση της Σερβίας, ώστε να μην εισηγηθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση το πάγωμα των συνομιλιών με το Βελιγράδι, με αφορμή το γεγονός, ότι ακόμα δεν έχει συλληφθεί ο Ράτκο Μλάντιτς. Η Κάρλα ντελ Πόντ, που έφθασε στο Βελιγράδι κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και απέφυγε τους δημοσιογράφους, σε δύο ημέρες αναμένεται να ενημερώσει την ΕΕ για το κατά πόσο η Σερβία συνεργάζεται με το δικαστήριο, ως προς τη σύλληψη των υπόπτων για τη διάπραξη εγκλημάτων πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Μετά τη συνάντηση του με την ντελ Πόντε, ο Σέρβος πρωθυπουργός, Βόισλαβ Κοστούνιτσα δήλωσε, ότι το Βελιγράδι θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς το Δικαστήριο. "Η σερβική Κυβέρνηση είναι απολύτως αποφασισμένη να φέρει εις πέρας το θέμα με επιτυχία", ανακοινώθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο. Νωρίτερα ο Ρασίμ Λιάγιτς, επικεφαλής της υπηρεσίας, που είναι υπεύθυνη για τη συνεργασία της Σερβίας με το δικαστήριο της Χάγης είχε προειδοποιήσει ότι "η πιθανή διακοπή των διαπραγματεύσεων της Σερβίας-Μαυροβουνίου με την ΕΕ θα έχει αρνητικές συνέπειες για την πολιτική σταθερότητα και τη συνέχιση των δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα".

    Πιέσεις από την ΕΕ

    Ωστόσο οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ προειδοποίησαν τη Σερβία, ότι διακινδυνεύει "την παρεμπόδιση" των συνομιλιών για στενότερες σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών εάν δε συλληφθεί ο Μλάντιτς, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για γενοκτονία στη διάρκεια του πολέμου στη Βοσνία.

    Οι Βρυξέλλες ασκούν πιέσεις για τη σύλληψη του Μλάντιτς πριν από την έναρξη του επόμενου γύρου των συνομιλιών, στις 5 Απριλίου.

    Πάντως η κοινή γνώμη στη Σερβία τάσσεται κατά της έκδοσης υπόπτων στο δικαστήριο. Όπως φανερώνει δημοσκόπηση, που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη το 53% των Σέρβων αντιτίθεται στην έκδοση υπόπτων στη Χάγη, ποσοστό αυξημένο κατά 8% σε σχέση με το αντίστοιχο πριν από τρεις μήνες.

    [06] Κόσμος

    Αποφάσισε τη διακοπή διπλωματικών σχέσεων

    Αντιδρά στην Κυβέρνηση Χαμάς ο Καναδάς

    29/3/2006 9:30:00 μμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Την απόφαση να διακόψει κάθε διπλωματική σχέση με την Κυβέρνηση της Χαμάς στην Παλαιστίνη, καθώς και την παροχή βοήθειας προς αυτήν πήρε η Κυβέρνηση του Καναδά. Όπως αναφέρεταιστο ανακοινωθέν, που εκδόθηκε από τον Καναδό υπουργό Εξωτερικών, Πήτερ Μακέϊ "το πρόγραμμα που παρουσιάζεται από αυτήν την Κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται, στις ανησυχίες που εκφράστηκαν εκ μέρους της καναδικής Κυβέρνησης, για την αναγκαιότητα να υπάρχει σεβασμός της αρχής της μη βίας, να αναγνωρίζεται το Ισραήλ και να υπάρχει τήρηση προγενέστερων συμφωνιών και δεσμεύσεων, συμπεριλαμβανομένου του (ειρηνευτικού) οδικού χάρτη"."Κατά συνέπειαν, ο Καναδάς καμία διπλωματική επαφή δεν θα έχει με μέλη του παλαιστινιακού υπουργικού συμβουλίου και αναστέλλει τη βοήθεια που παρέχει προς την Παλαιστινιακή Αρχή", προστίθεται στο ίδιο ανακοινωθέν.

    [07] Μπάσκετ

    Πήρε πρόκριση και πρωτιά ο ΠΑΟ

    29/3/2006 11:53:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 30/3/2006 12:27:20 πμ)

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Την απόλυτη ανατροπή πέτυχε ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" πήραν τη νίκη πρόκριση επί της Μπενετόν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με 81-70 και, σε συνδυασμό με τη νίκη επί της Εφές Πίλσεν επί της Τσιμπόνα στο Ζάγκρεμπ (84-77), κατέλαβε την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο (έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων στην τετραπλή ισοβαθμία) και το πλεονέκτημα έδρας. Στη φάση των «8» ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ισπανική Ταού. Τα δεκάλεπτα: 16-12, 34-34, 60-51, 81-70.

    Ισορροπημένα ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες το παιχνίδι και έδιναν στην άμυνα τον πρώτο λόγο. Έτσι στο πρώτο μέρος οι "πράσινοι" κατάφεραν να έχουν μία διαφορά τεσσάρων πόντων (16-12). Στο δεύτερο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να «ανοίξει την ψαλίδα» και έτσι το ημίχρονο τις βρήκε στα ίσια (34-34). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, μπήκε πιο δυνατά και χάρις την πιεστική του άμυνα αλλά και σε πολύ καλό Σπανούλη (οργάνωση και επίθεση) και σε έναν πολύ καλό Μπατίστ, κατάφερε να πάρει ένα εννέα πόντων (60-51). Στην τέταρτη περίοδο οι "πράσινοι" κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα και να πάρουν με 81-70 τη νίκη πρόκριση αλλά και την πρωτιά.

    Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Σπανούλης 17, Μπατίστ 18, Λάκοβιτς 13 (3), Χατζηβρέττας 6, Διαμαντίδης 4, Τσαρτσαρής 6, Αλβέρτης 10 (2), Σκεπάνοβιτς, Παπανικολάου, Τομάσεβιτς 7.

    Μπενετόν (Ντέιβιντ Μπλατ): Σισκάουσκας 10 (1), Σαντάτζελο 6, Γκορί 18 (1), Μπαρνιάνι 8, Νίκολας 9, Σοράνια 10 (2), Σλόκαρ 4, Πόποβιτς 5.

    [08] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Δεν χάθηκε τίποτα για την Βιγιαρεάλ

    30/3/2006 12:19:00 πμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Η Βιγιαρεάλ μπορεί να είναι πρωτάρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως χρειάστηκε να φτάσει στους προημιτελικούς για να γνωρίσει την πρώτη της ήττα, η οποία μάλιστα δεν ήρθε και με το χειρότερο σκορ. Το 2-1 από την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο μπορεί να δίνει το προβάδισμα στους Ιταλούς αφήνει όμως στους Ισπανούς την ελπίδα πως στον επαναληπτικό όλα μπορούν να συμβούν με αυτό το εκτός έδρας γκολ. Η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, αφού κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του φορλάν μερικά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Ο Χόσε Μάρι επιχείρησε δυνατό σουτ, το οποίο απέκρουσε αρχικά ο Τόλντο, αλλά ο επερχόμενος Φορλάν μάζεψε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η απάντηση ήταν εξίσου γρήγορη και έτσι στο 7' ο Αντριάνο εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Πένα σε σέντρα του Στάνκοβιτς και ισοφάρισε.

    Το 1-1 έμεινε ως σκορ ημιχρόνου και το 2-1 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 54' όταν ο Μάρτινς μετά από νέα σέντρα του Στάνκοβιτς εύκολα σημείωσε το δεύτερο γκολ της Ίντερ. Οι Ισπανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 63΄, όταν το φάουλ του Ρικέλμε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τόλντο. Οι δύο ομάδες έχασαν μερικές ευκαιρίες μέχρι τη λήξη, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και η πρόκριση θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα στο "Μαδριγάλ".

    Διαιτητής: Αλέν Σαρς (Γαλλία) Κίτρινες: Ρεκόμπα, Σάμουελ, Βερόν

    ΙΝΤΕΡ: Τόλντο, Ζανέτι, Κόρντομπα, Σάμουελ, Βόμε, Στάνκοβιτς (82΄ Γκονζάλες), Βερόν, Καμπιάσο, Σέζαρ (69΄ Ματεράτσι), Ρεκόμπα (28΄ Μάρτινς), Αντριάνο ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Βιέρα, Χάβι Βέντα, Ροντρίγκεζ, Πένα, Σορίν, Ρικέλμε, Άρθο (60΄ Κίκε Αλβαρεζ), Σένα, Καγιέχα (87΄ Καθόρλα), Χοσέ Μάρι (76΄ Φράνκο), Φορλάν

    [09] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    "Καπαρώνει" τη δεύτερη θέση η Μάνστεστερ

    30/3/2006 12:21:00 πμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Ένα γκολ του Ρουντ φαν Νιστελρόι, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ήταν αρκετό ώστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταβάλει την αντίσταση της Γουέστ Χαμ. Με την έβδομη συνεχόμενη νίκη τους, οι «κόκκινοι διάβολοι» ξέφυγαν πέντε βαθμούς από τη Λίβερπουλ στη μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί απευθείας στου ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας και ένα παιχνιδι λιγότερο. Παράλληλα μείωσαν στους εννέα βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι, διατηρώντας τις λιγοστές ελπίδες τους για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα μπορούσε να είχε διευρύνει τη νίκη της, αλλά ο Ρούνεϊ και ο Βίντιτς σημάδεψαν τα δοκάρια, ενώ ο Χίσλοπ επενέβη σωτήρια όποτε χρειάστηκε.

    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φαν ντερ Σααρ, ΟΣέι, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά (78 Σιλβέστρ), Ρονάλντο (87' Σαχά), Φλέτσερ (69 Γκιγκς), Πικέ, Φαν Νιστελρόι, Ρούνεϊ Γουέστ Χαμ: Χίσλοπ, Σκαλόνι (67 Φέρντιναντ), Γκαμπιντόν, Κοντσέσκι, Μπεναγιούν, Ρίο-Κόκερ, Μάλινς, Εθέρινγκτον (80 Ζαμόρα), Άστον (81 Σέρινγχαμ), Χέργουντ

    [10] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Πήρε αυτό που ήθελε η Μίλαν

    29/3/2006 11:57:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Ισόπαλος με 0-0 ολοκληρώθηκε ο πρώτος προημιτελικός ανάμεσα στην Λιόν και την Μίλαν στην Γαλλία και το σκορ αν και αφήνει "ανοιχτούς" λογαριασμούς, δίνει στους Ιταλούς ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Μιλάνο. Το αποψινό ματς στο "Ζερλάν" ήταν αρκετά καλό, όχι όμως όπως το χθεσινό 0-0 αφού η Μίλαν προτίμησε να αμυνθεί και να πάρει το καλό αποτέλεσμα για την ρεβάνς παρά να ανοιχτεί απέναντι στην επικίνδυνη Λιόν. Οι Γάλλοι από την άλλη ήταν εμφανές πως στερήθηκαν των υπηρεσιών του Ζουνίνιο που ήταν τιμωρημένος. Πάντως αν και η Λιόν πίεσε στο τέλος της αναμέτρησης για το γκολ, η Μίλαν ήταν εκείνη που είχε τα ηνία στο ξεκίνημα. Ο Κουπέ απομάκρυνε με τα πόδια τα σουτ του Σεβτσένκο στο 7΄ και στο 13΄, ενώ το σουτ του Κακά στο 12΄ έφυγε μόλις άουτ.

    Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν μια σέντρα του Πεντρετί στο 26' που πέρασε από όλους και τελικά έδιωξε την μπάλα ο Ντίντα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Σεβτσένκο να χάνει εξαιρετική ευκαιρία στο 45' όταν σούταρε πάνω στον Κουπέ. Το δεύτερο 45λεπτο είχε μάλλον κακό ρυθμό και λιγοστές φάσεις. Οι Ιταλοί έμοιαζαν ικανοποιημένοι με τη "λευκή" ισοπαλία και έδωσαν χώρο στη Λιόν, που όμως δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι της. Ετσι, οι Γάλλοι αρκέστηκαν κυρίως σε γεμίσματα και μακρινά σουτ, όμως ο Ντίντα ανησύχησε πραγματικά μόνο στο 83΄, όταν χρειάστηκε να διώξει σε κόρνερ το σουτ του Τιάγκο.

    Διαιτητής: Κόνραντ Πλάουτς (Αυστρία) Κίτρινες: Τιάγκο (χάνει τη ρεβάνς)- Κοστακούρτα

    ΛΙΟΝ: Κουπέ, Κλερκ, Κρις, Κασάπα, Αμπιντάλ, Τιάγκο, Ντιαρά, Πεντρετί (68΄ Κλεμάν), Μαλουντά, Βιλτόρ, Κάριου (63΄ Φρεντ) ΜΙΛΑΝ: Ντίντα, Κοστακούρτα (62΄ Μαλντίνι), Νέστα, Καλάτζε, Σερζίνιο, Γκατούζο, Πίρλο (85΄ Φόγκελ), Κακά, Ζέεντορφ, Τζιλαρντίνο (62΄ Ιντζάγκι), Σεβτσένκο


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 29 March 2006 - 21:52:02 UTC