Visit our archive of Documents on Greece & the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-06-13

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αναξιόπιστες οι μαρτυρίες των ανηλίκων
  • [02] "Εκρηκτική" νύχτα
  • [03] Απειλεί τη Φλόριντα ο Αλμπέρτο
  • [04] Μπαράζ εκρήξεων στο Κιρκούκ
  • [05] "Καταζητούμενος" ο διάδοχος του Ζαρκάουι
  • [06] Δε βρήκαν τη χρυσή τομή
  • [07] Ο Αιγύπτιος "Μεσσίας"
  • [08] Ξέμειναν από... ονόματα!

    [01] Κοινωνία

    Αναξιόπιστες οι μαρτυρίες των ανηλίκων

    13/6/2006 9:46:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105.8

    Αύριο αναμένεται να φτάσει στα χέρια του ανακριτή ο φάκελος της εξαφάνισης του εντεκάχρονου Άλεξ στη Βέροια. Στο μεταξύ, σήμερα, ο συνήγορος της οικογένειας του Άλεξ, Πυθαγόρας Ιερόπουλος, θα συναντηθεί με τον αρμόδιο εισαγγελέα και αργότερα, στη μία το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Τις επόμενες ημέρες, με την ολοκλήρωση της μελέτης της δικογραφίας από τον αρμόδιο εισαγγελέα, θα γνωρίζουμε εάν και εναντίον ποιών θα ασκηθούν ποινικές διώξεις. Παράλληλα, στη Βέροια, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει διευρυνθεί ο κύκλος των ερευνών, ενώ καλούνται συνεχώς νέοι μάρτυρες. Πάντως, υπό αμφισβήτηση τίθενται στην εξελικτική διαδικασία διερεύνησης της δικογραφίας πολλές καταθέσεις μαρτύρων οι οποίες δεν παρουσιάζουν καθαρότητα μαρτυρίας. Νομικοί κύκλοι κρίνουν αναξιόπιστες και τις καταθέσεις των πέντε ανηλίκων με αποτέλεσμα η υπόθεση να περιπλέκεται ακόμη περισσότερο.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Αναζητούν την άκρη του μίτου

    [02] Κοινωνία

    Δύο εκρήξεις σε τράπεζες

    "Εκρηκτική" νύχτα

    13/6/2006 7:46:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 13/6/2006 8:50:49 πμ)

    Πηγή: ΝΕΤ 105.8

    Δύο εκρήξεις μικρής ισχύος σημειώθηκαν τη νύχτα σε μηχάνημα αυτόματης ταμειακής ανάληψης της Eurobank στο Γαλάτσι και σε υποκατάστημα της Εθνικής στα Πατήσια. Οι αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί εξερράγησαν με διαφορά 20 λεπτών, ο πρώτος στη μία παρά πέντε στην οδό Ομορφοκκλησιάς στο Γαλάτσι και ο άλλος στη μία και τέταρτο στο στο υποκατάστημα της Εθνικής στη διασταύρωση Στρατηγού Καλάρη και Λιοσίων, στα Πατήσια. Από τις εκρήξεις προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν θύματα.

    [03] Κόσμος

    Εκκενώνονται οι ακτές

    Απειλεί τη Φλόριντα ο Αλμπέρτο

    13/6/2006 8:40:00 πμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: NET, AΠΕ, BBC

    Με το φόβο του κυκλώνα Αλμπέρτο ζουν οι κάτοικοι της Φλόριντα των ΗΠΑ, μετά την προειδοποίηση που εξέδωσε το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων. Ο Αλμπέρτο, ο οποίος ξεκίνησε από τροπική καταιγίδα, φαίνεται να εξελίσσεται στον πρώτο τροπικό κυκλώνα της φετινής περιόδου. Συνοδεύεται από βροχές και ισχυρούς ανέμους που πνέουν πάνω από 110 χιλιόμετρα την ώρα και αναμένεται να χτυπήσει τη Φλόριντα και τη Τζόρτζια τις επόμενες δύο ημέρες και έπειτα να εξασθενήσει στον Ατλαντικό. Τον Αλμπέρτο ακολουθούν σφοδρά καιρικά φαινόμενα με βροχόπτωση έως και 50 εκατοστά, κατολισθήσεις και πλημμύρες στις περιοχές που θα βρεθούν στην πορεία του. Ήδη στη Φλόριντα έχει στηθεί μια γιγαντιαία επιχειρήσει εκκένωσης των παράκτιων περιοχών και όπως ανακοίνωσαν οι αρχές τα πάντα είναι έτοιμα ώστε να λειτουργήσουν τα σχέδια. "Είναι μία πολύ σοβαρή καταιγίδα και τη λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπ΄ όψη μας", είπε ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Τζεφ Μπους. Ο Αλμπέρτο έκανε το πέρασμά του και από την Κούβα, όπου προκάλεσε τον τραυματισμό οκτώ ανθρώπων, ενώ 25.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους στα δυτικά του νησιού. Πάντως, σύμφωνα με τις αρχές της Κούβας, ο Αλμπέρτο δεν προκάλεσε σοβαρές ζημιές στην αγροτική παραγωγή, αν και οι βροχοπτώσεις έφτασαν τα 50 εκατοστά.

    Η είδηση από άλλες πηγές:

    BBC: Florida given hurricane warning

    CNN: Thousands ordered to leave Florida's coast

    Reuters: Florida nervous as Alberto on verge of hurricane

    [04] Ιράκ

    Επτά βομβιστικές επιθέσεις

    Μπαράζ εκρήξεων στο Κιρκούκ

    13/6/2006 8:29:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 13/6/2006 10:15:49 πμ)

    Τουλάχιστον 24 νεκροί και δεκάδες οι τραυματίες από τις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο Κιρκούκ του βορείου Ιράκ, ανακοίνωσαν αστυνομικές πηγές. Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη έξω από την κατοικία ανώτατου αξιωματικού της αστυνομίας του Κιρκούκ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος σοβαρά και να σκοτωθεί ένας από τους σωματοφύλακές του, σύμφωνα με την αστυνομία. Την ώρα που έφταναν στην περιοχή Ιρακινοί αστυνομικοί και Αμερικανοί στρατιώτες εξερράγη βόμβα που είχε τοποθετηθεί στην άκρη του δρόμου σκοτώνοντας δέκα πολίτες και τραυματίζοντας έντεκα. Άλλη μια βόμβα εξερράγη έξω από νομικό κολέγιο σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας δύο. Λίγο αργότερα, ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη με στόχο αστυνομικούς που περιπολούσαν με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δέκα πολίτες και να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί. Στη συνέχεια ένας καμικάζι με αυτοκίνητο επιτέθηκε στο αρχηγείο της αστυνομίας της πόλης σκοτώνοντας δύο αστυνομικούς και τραυματίζοντας δέκα πολίτες. Τέλος, ένας άλλος καμικάζι ανατινάχτηκε έξω από τα τοπικά γραφεία του κουρδικού κόμματος του οποίου ηγείται ο Τζαλάλ Ταλαμπανί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Όρισαν το διάδοχο του Ζαρκάουι

    [05] Ιράκ

    Για τις ΗΠΑ

    "Καταζητούμενος" ο διάδοχος του Ζαρκάουι

    13/6/2006 10:16:00 πμ

    Στον κατάλογο με τους 'καταζητούμενους' των ΗΠΑ θα προστεθεί ο διάδοχος του Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι, ο οποίος σκοτώθηκε πρόσφατα σε αμερικανική αεροπορική επιδρομή, ανακοίνωσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους. "Ο διάδοχος του Ζαρκάουι, Αμπού Χάμζα αλ Μουχάτζερ, θα προστεθεί στον κατάλογό μας με εκείνους που θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη", τόνισε ο Μπους μετά το πέρας της πρώτης ημέρας των διαβουλεύσεων με συμβούλους, υπουργούς και στρατιωτικούς διοικητές και την νέα ιρακινή κυβέρνηση για τον τρόπο που θα παρασχεθεί βοήθεια στην τελευταία. Σε σύντομο ανακοινωθέν της, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο, η οργάνωση ανακοινώνει πως το 'εκτελεστικό της συμβούλιο' εξέλεξε τον σεΐχη Αμπού Χάμζα αλ Μουχάτζερ ως διάδοχο του Ζαρκάουι. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί καμία λεπτομέρεια για την εθνικότητα του νέου ηγέτη της ιρακινής Αλ Κάιντα, όμως το όνομά του αλ Μουχάτζερ-που σημαίνει "μετανάστης" -υποδεικνύει πως δεν είναι Ιρακινός.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Όρισαν το διάδοχο του Ζαρκάουι

    [06] Μ. Ανατολή

    Δε βρήκαν τη χρυσή τομή

    13/6/2006 11:00:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 13/6/2006 11:32:18 πμ)

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Ακόμα μία άκαρπη συνάντηση είχαν το βράδυ της Δευτέρας ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος, Μαχμούντ Αμπάς, με αντιπροσωπεία της κυβέρνησης της Χαμάς. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χαμάς, Χαλίλ αλ Χάγια, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση, δεν υπήρξε καμία πρόοδος σε ό,τι αφορά το ζήτημα της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, επί ενός εγγράφου "εθνικής συνεννόησης" το οποίο προβλέπει την έμμεση αναγνώριση του Ισραήλ. Ο Αμπάς έχει προκηρύξει το δημοψήφισμα για τις 26 Ιουλίου, κάτι που η Χαμάς έχει καταγγείλει ως "πραξικόπημα" εναντίον της. "Απορρίψαμε το δημοψήφισμα, αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τον διάλογο με την ελπίδα ότι θα στεφθεί από επιτυχία", τόνισε ο αλ Χάγια. Πάντως, ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος πρόκειται να συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με την Χαμάς και τους αντιπροσώπους των άλλων παλαιστινιακών παρατάξεων.

    Χθες, μετά τις νέες συγκρούσεις της Χαμάς και της Φατάχ, τις απαγωγές βουλευτών και την πυρπόληση του γραφείου του πρωθυπουργού, Ισμαήλ Χανίγια, ο Αμπάς κήρυξε σε κατάσταση συναγερμού τη Δυτική Οχθη και τη Λωρίδα της Γάζας.

    Η αναζωπύρωση των ενδοπαλαιστινιακών συγκρούσεων έχουν στοιχίσει τους τελευταίους δύο μήνες τη ζωή σε περισσότερους από 20 ανθρώπους.

    Μετά τα νέα κρούσματα βίας, ο Παλαιστίνιος υπουργός Τουρισμού, Τζόντε Μόρκος, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την κυβέρνηση της Χαμάς.

    Παράλληλα, ελεύθερος αφέθηκε ο Παλαιστίνιος βουλευτής της Χαμάς, Χαλίλ αλ Ράμπαϊ, που είχε απαχθεί από κουκουλοφόρους χθες βράδυ στη Ραμάλα.

    Εξάλλου, ο Μαχμούντ Αμπάς διέταξε χθες τις δυνάμεις ασφαλείας να εμποδίσουν μέλη ενόπλων οργανώσεων, κατά κύριο λόγο στελέχη του ένοπλου σκέλους της Χαμάς, να περιπολούν στους δρόμους της Γάζας.

    "Δεν ευθύνεται ο στρατός"

    Στο μεταξύ, όπως μεταδίδουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της διερευνητικής επιτροπής του στρατού, δεν ευθύνεται ο ισραηλινός στρατός για το θάνατο των οκτώ Παλαιστινίων πολιτών την Παρασκευή στην παραλία της Γάζας. Σύμφωνα με τη στρατιωτική έκθεση, οι οκτώ Παλαιστίνιοι, μεταξύ τους πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας, σκοτώθηκαν σε έκρηξη βόμβας ή νάρκης που είχε τοποθετηθεί στην παραλία από τη Χαμάς, προκειμένου να εμποδίσει την αποβίβαση επίλεκτων μονάδων του ισραηλινού στρατού.

    Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, η επιτροπή διαπίστωσε ότι τα θραύσματα που βρέθηκαν σε τρεις Παλαιστίνιους που τραυματίστηκαν στην έκρηξη και περιθάλπονται στο Ισραήλ, δεν προέρχονταν από ισραηλινή οβίδα. Εξάλλου οι αεροφωτογραφίες από τον κρατήρα που προκλήθηκε από την έκρηξη, δείχνουν έκρηξη από βόμβα ή νάρκη.

    Η διερευνητική επιτροπή θα παρουσιάσει απόψε την έκθεσή της στον αρχηγό του γενικού επιτελείου, στρατηγό Νταν Χαλούτζ.

    [07] Ο Αιγύπτιος "Μεσσίας"

    13/6/2006 1:09:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 13/6/2006 1:42:32 πμ)

    Guten tag φίλες και φίλοι! Ήρθα και εγώ με την σειρά μου στην παρέα της ΕΡΤOnline για αυτό το Μουντιάλ και συγχωρέστε μου την καθυστέρηση, αλλά δεν μπορείς να ξεκινάς μια τέτοια διοργάνωση Παρασκευή! Που να γράψεις Παρασκευή απόγευμα; Ιδίως μετά από αυτή την τελετή έναρξης που συγκίνησε την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνον αυτήν.

    Αργότερα βέβαια είχαμε θέμα αφού ο Μπάλακ αντί να σκίσει τα δίχτυα της Κόστα Ρίκα κάθησε να ομορφαίνει τον πάγκο της Γερμανίας, αλλά είχαμε σχολάσει. Αουφίντερζεν δηλαδή και ξανά την Δευτέρα, γιατί Σαββατοκύριακο την μπάλα δεν την σχολιάζουμε, απλώς την απολαμβάνουμε

    Εκτός αυτών βεβαίως έπρεπε να κάνω και την εμφάνιση που αρμόζει σε έναν σχολιαστή του βεληνεκούς μου, της ποιότητάς μου και κυρίως του μεγέθους μου! Δηλαδή τελευταίος Όχι στην σειρά ε, προσοχή για να μην παρεξηγηθούμε. Τελευταίος στην εμφάνιση! Πως βγαίνουν τελευταίοι από την φυσούνα οι προπονητές, κάτι τέτοιο.

    Σε ένα γεγονός θα σταθώ για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, το οποίο κορυφώθηκε την Δευτέρα και κατά την ταπεινή αλλά ομολογουμένως βαρύνουσα άποψή μου, αν συνεχιστεί θα αποτελέσει την μάστιγα του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μια γυναίκα ρε παιδιά! Τι έγινε, στο Euro είχαμε πήξει στις όμορφες παρουσίες στις εξέδρες. Φέτος περονόσπορος έπεσε; Που είναι οι φίλαθλες όλου του κόσμου; Που εξαφανίστηκαν; Ας με ενημερώσει κάποιος και θα πάρω την καλοκαιρινή μου άδεια από αύριο, σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης της κατάστασης.

    Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι μόνο τηλεοπτικό. Όχι φίλοι μου, ούτε σε φωτογραφίες δεν βρίσκεις φέτος όμορφες γυναίκες. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, μια Σουηδέζα αν θυμάμαι καλά, μια Αγγλίδα και μια Γερμανίδα από την πρεμιέρα, της οποίας (Γερμανίδας) ενδιαφέρον τμήμα έχει ήδη δημοσιευτεί σε αυτή την ιστοσελίδα, δεν έχουμε δει τίποτα άλλο.

    Και σήμερα το κακό πήρε διαστάσεις! Σε ένα γήπεδο που χώραγε 50.000 ανθρώπους, οι φωτογράφοι όλου του κόσμου αντί να βρουν μια Τσέχα, πράγμα απείρως πιο εύκολο από το να κερδίσουν οι ΗΠΑ την Τσεχία για παράδειγμα, απαθανάτιζαν τους στεναχωρημένους μπρούκληδες μετά το τέλος του αγώνα. Σιγά την είδηση! Βέβαια θα μου πεις δεν έχουν και λόγο να είναι στεναχωρημένοι και δοκάρι είχαν και ευκαιρία έκαναν. Οπότε πάω πάσο, ήταν είδηση. Ευτυχώς ο προσωπικός μου φωτογράφος ξετρύπωσε μια όαση, η οποία όμως δεν παρακολουθούσε ματς, ήταν αστυνομικός, παρακαλώ. Μόλις άνοιξα το email ένιωσα ανατριχίλα! Και όμορφη και ένστολη! Δεν σχολιάζω άλλο, δείτε την!

    Πάντως σήμερα ήταν η ημέρα του Παναθηναϊκού! Α όλα κι όλα Πρώτη φορά ελληνική ομάδα είχε τέτοια παρουσία σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρώτα πρώτα αυτός ο ανάπηρος ο Αλοίζι, δεν τον είδατε τι έκανε; Αν νομίζει πως θα μας παραπλανήσει εδώ στην Ελλάδα και θα πιστέψουμε πως τελικά δεν έχει πρόβλημα, είναι γελασμένος. Πέρασε τρεις-τέσσερις Ιάπωνες, ταλαιπωρήθηκε, τον σπρώχνανε οι άλλοι και τελικά τι κατάφερε; Το τρίτο έβαλε, ούτε καν το δεύτερο να δώσει το προβάδισμα. Άσε κύριε κάτσε εκεί στην Ισπανία, στους υπανάπτυκτους! Ο άλλος ο Κάχιλ δηλαδή χαζός ήταν που το κάρφωσε από μακριά και αγαπημένοι; Αν ήθελε να εντυπωσιάσει θα έμπαινε και εκείνος στην περιοχή.

    Η ετέρα Παναθηναϊκή εμπλοκή; Ο Βιτσέντζος! Όχι ο Κορνάρος, ο Ιακουίντα! Άλλος επιδειξίας από εκεί. Τι ξεκινάς το Μουντιάλ ρε άνθρωπε με γκολ; Λες και έκανες την σούπερ χρονιά και το κατέχεις. Και σε ποιον στην Γκάνα; Σιγά δακρύσαμε! Τώρα θα μας πεις πως ήταν και η πιο όμορφη στιγμή στην καριέρα σου Άσε αγόρι μου μαθαίνεις τέσσερα κόλπα όλη την χρονιά και μετά πας και δείχνεις στους άλλους τι σου δείξανε οι Έλληνες;

    Τώρα θα ασχοληθώ με το αστέρι της ημέρας! Εσάμ Αμπντ Ελ Φατάχ! Ο άνθρωπός μας! Εκεί που ολόκληρη η Ελλάδα είχε μαραζώσει, εκεί που τα καφενεία και τα προποτζίδικα είχαν αρχίσει να γυρνάνε ανάποδα τις καρέκλες πάνω στα τραπέζια, ο Αιγύπτιος "μεσσίας" έκανε την εμφάνισή του και μας έβγαλε από την ανία που πέσαμε με τα 27 γκολ σε τέσσερις ημέρες.

    Συγνώμη όμως ε, λάθη δεν κάνουν μόνον οι νεκροί, σωστόν; Σωστόν! Το μεγαλείο αυτού του ανθρώπου είναι άλλο. Ευτυχώς που κερδίσατε είπε στους Αυστραλούς μετά το ματς, γιατί την έκανα την πατάτα! Τι λες ωρέ; Δεν παρακολουθείς ξένο ποδόσφαιρο; Δεν έχει ακούσει ποτέ για Α' Εθνική, Εθνική κατηγορία και Super League; Και τι κάνεις φέτος το καλοκαίρι στην Γερμανία; Τουρισμό; Και τι περίμενες μέχρι το 80' να σε σώσουν οι Αυστραλοί; Τόση ώρα δυό πεναλτάκια δεν μπορούσες να σφυρίξεις; Αφού καλά το ξεκίνησες που δεν είδες εκείνο το δρεπανηφόρο λίγο μετά το γκολ που άφησες, τρόμαξες και είπες άστο θα εμπιστευθώ τον Αλοΐζι; Κρίμα το άγχος σου μωρέ, τόση ώρα!

    Τέλος πάντων, επειδή όπως πιθανώς ήδη υποψιάζεστε το αγωνιστικό κομμάτι δεν με απασχολεί ιδιαιτέρως. Έτσι θα ολοκληρώσω την γνωριμία μας με ένα θέμα που επίσης πρέπει να απασχολήσει την FIFA και τους διοργανωτές, σχεδόν όσο και η απουσία από όμορφες παρουσίες Τους είδατε τους Ιάπωνες; Τι είναι αυτό πάλι; Σίγουρα δεν είναι μόδα πάντως, μάλλον επιδημία! Ένας να έχει φυσιολογικό μαλλί δεν υπάρχει. Ή κόκκινο θα είναι ή όρθιο ή μέσα στα μάτια του θα πέφτει. Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα, το λέω εντίμως! Θα μου έδινε πάσα ο Νακάτα και θα σωριαζόμουν χάμω από τα γέλια. Θα μου φώναζε "φέρε, φέρε" ο Νακαζάουα και θα αναπολούσα τα νιάτα μου, σιγοψιθυρίζοντας "Μπρεκ ον θρου, Μπρεκ ον θρου"! Ίδιος ο Τζιμ Μόρισον ο άτιμος!

    Danke! Ο Μυστικός!

    [08] Παράξενα

    Ξέμειναν από... ονόματα!

    13/6/2006 10:39:00 πμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Όχι το πρώτο, ούτε το δεύτερο, ούτε καν το τρίτο του παιδί περιμένει ένα ζευγάρι στο Βέλγιο. Για την ακρίβεια, σε λίγες ημέρες η σύζυγος θα φέρει στον κόσμο το 15ο τους παιδί και το πρόβλημά τους είναι ότι... έχουν ξεμείνει από ονόματα! Το ζευγάρι έχει ήδη βάλει σχετική ανακοίνωση στην εφημερίδα "Gazet Van Antwerpen", με τα πράγματα να περιπλέκονται, καθώς η Brigitte Dillen και ο Ivo Driessens έχουν αποφασίσει να δώσουν σε όλα τους τα παιδιά ονόματα που τελειώνουν σε "y"! Και για του λόγου το αληθές, ιδού τα ονόματα των 14 παιδιών τους: Wendy (20), Cindy (18), Jimmy (17), Brendy (16), Sonny (15), Sandy (14), Purdy (13), Chardy (9), Yorry (8), Yony (6), Britney (5), Yenty (3), Ruby (2) και Xanty (1). Μάλιστα, για να ολοκληρωθεί η ευτυχία του ζευγαριού, θα ήθελαν και δίδυμα, με τον Ivo να δηλώνει σχετικά: " Η σύζυγος μου λέει ότι μετά τα 40 της χρόνια θα σταματήσει να μένει έγκυος και τώρα είναι μόλις 37!".

    Σχετικά Links:

    Gazet Van Antwerpen


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 13 June 2006 - 8:50:53 UTC