Visit our archive of Documents on Greece & the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-06-30

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο Δοξάτο ο Κ. Παπούλιας
  • [02] Συλλήψεις την επόμενη φορά
  • [03] Ανοίγει η ψαλίδα
  • [04] Αποχωρήσεις ανωτάτων δικαστών λόγω ορίου ηλικίας
  • [05] Επικίνδυνη τοστιέρα
  • [06] Δεκατέσσερις νεκροί σε διάφορα επεισόδια στο Ιράκ
  • [07] "Καλπάζει" ο μαύρος χρυσός
  • [08] Νεοϋορκέζικο funk στο Λυκαβηττό

    [01] Πολιτική

    Εδραίωση σχέσεων φιλίας με λαούς της Βαλκανικής

    Στο Δοξάτο ο Κ. Παπούλιας

    30/6/2006 8:23:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Την ανάγκη αξιοποίησης των εμπειριών του παρελθόντος για την εδραίωση ειλικρινών σχέσεων φιλίας και συνεργασίας με τους λαούς της Βαλκανικής, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, κατά την επίσκεψή του στο Δοξάτο Δράμας, όπου παρέστη στις εκδηλώσεις μνήμης των 600 σφαγιασθέντων κατοίκων από το βουλγαρικό στρατό κατοχής τον Ιούνιο του 1913. Οι κάτοικοι του Δοξάτου επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Πρόεδρο, στην πρώτη του επίσκεψη στην πόλης τους. Ο κ. Παπούλιας, που ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης του Δήμου Δοξάτου, αναφερόμενος στη σφαγή των κατοίκων έκανε λόγο για μία από τις μελανότερες σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα. Ο κ. Παπούλιας, αναφερόμενος στη συμμετοχή της χώρας στους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 1913, τόνισε, ότι οι πόλεμοι αυτοί απέδειξαν "πως η ελευθερία και η ανεξαρτησία δεν είναι πάντα αυτονόητα αγαθά, απαιτεί αγώνες η κατάκτησή τους". Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευε ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Γιώργος Καλαντζής. Στο Δοξάτο η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι της πόλης ήταν ενθουσιώδης, ενώ εγκάρδια ήταν και η υποδοχή από τον νομάρχη Δράμας Κωνσταντίνο Ευμοιρίδη καθώς και από όλες τις αρχές του νομού. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.

    Ακόμα, ο κ. Παπούλιας παρακολούθησε την επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου που τέλεσε ο μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, ο οποίος και του επέδωσε την ανώτατη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας, το χρυσό σταυρό του Αγίου Χρυσοστόμου. Μάλιστα ο σεβασμιότατος ζήτησε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να γίνει θιασώτης και διάκονος του πάγιου αιτήματος όλων των κατοίκων της Δράμας να επιστραφούν στην Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας κειμήλια μεγάλης ιστορικής αξίας που εκλάπησαν από το βουλγαρικό στρατό και σήμερα φυλάσσονται στο Μουσείο της Σόφιας.

    [02] Πολιτική

    Μήνυμα Πολύδωρα προς τους "γνωστούς-αγνώστους"

    Συλλήψεις την επόμενη φορά

    30/6/2006 8:05:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΝΕΤ

    Μήνυμα προς τους "γνωστούς-αγνώστους" ότι δεν θα υπάρξει πλέον ανοχή στις έκνομες πράξεις τους, έστειλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του πρώην προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη. "Στηρίζουμε, ενισχύουμε, σεβόμαστε και συμπαραστεκόμαστε στις διαδηλώσεις των φοιτητών και θα ήταν παραδοξολογία αν κάναμε το αντίθετο. Είναι όμως πρόβλημα τακτικής όταν εμφιλοχωρούν στο σώμα οι γνωστοί άγνωστοι. Θα έπρεπε στην τελευταία επίθεση να γίνει κάποιος ελιγμός και να συλληφθούν κάποιοι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πολύδωρας.

    Νωρίτερα ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης, διατυπώνοντας επίκαιρη ερώτηση, είχε υπογραμμίσει ότι είναι αδιανόητο οι "γνωστοί άγνωστοι", που κρύβονται πίσω από αυτή την τεχνητή εικόνα της ανωνυμίας και λειτουργούν ως προβοκάτορες, να μην συλλαμβάνονται. "Δεν μπορούμε να το δεχθούμε ως κανόνα όταν έχουμε τη δυνατότητα να τους συλλάβουμε επ' αυτοφώρω" σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης.

    Ο κ. Πολύδωρας παραδέχθηκε αστυνομικά λάθη στην αντιμετώπιση των "γνωστών-αγνώστων" κουκουλοφόρων, ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για το γεγονός ότι δεν έγιναν συλλήψεις στην τελευταία κινητοποίηση και διαβεβαίωσε ότι την επόμενη φορά η αστυνομία θα προχωρήσει σε συλλήψεις και αυτοί που παρανομούν θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και να δεχθούν τα προβλεπόμενα για τις πράξεις τους.

    Τέλος, σχολιάζοντας, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, τις καταγγελίες για πράξεις βίας σε βάρος δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ από αστυνομικούς, τόνισε ότι ο υπεύθυνος αξιωματικός μετακινήθηκε και ότι διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση για να διερευνηθεί σε βάθος πώς έχασαν τον έλεγχο οι άνδρες του και πώς έγινε το περιστατικό.

    [03] Πολιτική

    Ανοίγει η ψαλίδα

    30/6/2006 7:41:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 30/6/2006 8:21:52 μμ)

    Πηγή: NET

    Διευρύνεται η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis, για λογαριασμό ιδιωτικού καναλιού. Συγκεκριμένα, η τελευταία δημοσκόπηση ανοίγει την ψαλίδα της διαφοράς μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, στο 1.2%, έναντι 0.3% που ήταν το Μάρτιο. Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία αυξάνει το ποσοστό της σε 35% έναντι 33.8% του ΠΑΣΟΚ, που καταγράφει απώλειες. Σταθερά στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ με 7.4% και ακολουθούν ο ΛΑΟΣ με 4.7% και ο Συνασπισμός με 3.3%. Τον περασμένο Μάρτιο το ΠΑΣΟΚ με 35.9% είχε μικρό προβάδισμα 0.3 εκατοστιαίων μονάδων έναντι της Νέας Δημοκρατίας, που συγκέντρωνε ποσοστό 35.6%.

    Στην παράσταση νίκης, ενώ τον περασμένο Μάρτιο η διαφορά των δύο κομμάτων ήταν στο 11.1%, η τωρινή δημοσκόπηση καταγράφει για τη Νέα Δημοκρατία ποσοστό 54.1% έναντι 26.7% του ΠΑΣΟΚ, αυξάνοντας τη διαφορά στις 27.4 εκατοστιαίες μονάδες.

    Καταλληλότερος για πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο Κώστας Καραμανλής με 41.5% και προηγείται κατά 12.8% του Γιώργου Παπανδρέου, που συγκεντρώνει 287%.

    Η δημοσκόπηση ήταν Πανελλαδική και διενεργήθηκε από τις 16 έως τις 26 Ιουνίου, σε δείγμα 2.187 πολιτών ηλικίας 18 ετών και άνω.

    "Είναι ευχάριστο να διαπιστώνει κανείς ότι η πλειοψηφία των πολιτών στηρίζει το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης", δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση.

    [04] Κοινωνία

    Αποχωρήσεις ανωτάτων δικαστών λόγω ορίου ηλικίας

    30/6/2006 8:07:00 μμ

    Μεγάλος αριθμός αποχωρήσεων δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, λόγω συμπληρώσεως του ανωτάτου ορίου ηλικίας, υπήρξε σήμερα, τελευταία ημέρα του δικαστικού έτους. Σήμερα, αποχώρησαν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημ. Λινός, δώδεκα αρεοπαγίτες, πέντε αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Κ. Ρίζος, τρεις σύμβουλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο Γενικός Επίτροπος Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων Ι. Παναγιωτόπουλος και η επίτροπος Παρασκευή Ανδρικοπούλου. Ειδικότερα, από το Ελεγκτικό Συνέδριο αποχώρησαν οι σύμβουλοι Κ. Ζώης, Αθ. Φρύδας και Μαρία Ζαγκλιβερινού. Από τον Άρειο Πάγο, εκτός από τον Λινό, αποχώρησαν οι αντιπρόεδροι Δ. Σουλτανιάς, Ν. Γεωργίλης, Στ. Πατεράκης, Αχ. Ζήσης, Σπ. Γκιάφης, Αν. Μοσχανδρέου, Θ. Αποστολόπουλος, Ευρ. Αντωνίου. Αποχώρησαν, ακόμα, οι αρεοπαγίτες Κ. Βαρδαβάκης, Γ. Ναυπλιώτης, Αν. Πλατύς, Κ. Μουλαγιάννης, Ι. Δαβίλλας, Ν. Οικονομίδης, Χρ. Παπούλιας, Χαρ. Αντωνιάδης, Γ. Βούλγαρης, Ευ. Σταυρουλάκης, Αθ. Μπρίλλης, Μιχ. Μαργαρίτης. Οι πέντε αντεισαγγελείς ΑΠ που αποχώρησαν είναι οι Δ. Τσίμας, Εμμ. Αντωνακάκης, Χρ. Λάμπρου, Χρ. Σιδέρης, Δ. Κορδοπάτης. Οι 12 πρόεδροι Εφετών που αποχώρησαν είναι οι Γ. Σμυρναίος, Άγγ. Σκουτερόπουλος, Ν. Δακαναλάκης, Γ. Γεωργάτος, Στ. Αλεξίου, Βασ. Κωστής, Δ. Μεταξάκης, Γ.-Π. Αγγελόπουλος, Σωτ. Ρέππας, Γ. Μπαρμπάτσης, Αλ. Φαϊτάς και η Λαμπρινή Ιωάννου. Από τους εισαγγελείς Εφετών αποχώρησαν οι Ευ. Φλωράτος, Μιχ. Δέτσης, Ευ. Κατσής.

    Οι θέσεις του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, του προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, των αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου και του Γενικού Επιτρόπου Επικρατείας των Διοικητικών Δικαστηρίων θα καλυφθούν σε προσεχή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ύστερα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάση Παπαληγούρα.

    [05] Κοινωνία

    Αποσύρθηκε από την αγορά

    Επικίνδυνη τοστιέρα

    30/6/2006 8:19:00 μμ

    Απαγορεύθηκε, από το υπουργείο Ανάπτυξης, η κυκλοφορία και αποσύρθηκε από την αγορά ηλεκτρικό γκριλ επαφής (τοστιέρα) τύπου Dixan SW-059, κινεζικής προέλευσης, που δόθηκε το 2005 ως δώρο με την αγορά συσκευασίας απορρυπαντικού πλυντηρίου Dixan 72 μεζούρων. Σύμφωνα με την καταγγελία, διαπιστώθηκε ανύψωση θερμοκρασίας στους κλώνους του τροφοδοτικού, μεγαλύτερη του επιτρεπόμενου ορίου. Συστήνεται στους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους τη συγκεκριμένη συσκευή, να μην τη χρησιμοποιούν.

    Επίσης αποσύρθηκε από την αγορά διακοσμητικό κερί με κόκκους καφέ, κινεζικής προέλευσης και με την ονομασία "VICKO", λόγω κινδυνου εγκαυμάτων και πυρκαγιάς. Οπως διαπιστώθηκε, κατά τη διάρκεια καύσης του προϊόντος, ανεφλέγησαν οι διακοσμητικοί κόκκοι καφέ που είναι ενσωματωμένοι στο κερί. Η φλόγα ιδιαιτέρως ισχυρή (ύψους, κατά προσέγγιση 10 12 cm.). είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστεί τομή στη μέση του προϊόντος και υπερχείλιση του λιωμένου κεριού στα άκρα του. Κατά συνέπεια, υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης εγκαυμάτων στους χρήστες και υπό ορισμένες προϋποθέσεις, κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς σε κλειστούς χώρους.

    Σχετικά Links:

    Γ.Γ. Καταναλωτή

    [06] Ιράκ

    Μεταξύ των οποίων παιδιά και στρατιώτες

    Δεκατέσσερις νεκροί σε διάφορα επεισόδια στο Ιράκ

    30/6/2006 8:17:00 μμ

    Δεκατέσσερις Ιρακινοί, μεταξύ των οποίων πέντε στρατιώτες και ένα παιδί, έχασαν σήμερα τη ζωή τους σε επιθέσεις στο Ιράκ ενώ το πτώμα ενός άλλου παιδιού, που έφερε ίχνη βασανισμού, βρέθηκε σε ένα προάστιο, στα νότια της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας, πέντε στρατιώτες σκοτώθηκαν από ενόπλους σε ένα σταθμό ελέγχου σε απόσταση 75 χιλιομέτρων νότια του Κιρκούκ. Οι δράστες, που επέβαιναν σε τρία αυτοκίνητα, άνοιξαν πυρ εναντίον των στρατιωτών και στη συνέχεια διέφυγαν, παίρνοντας μαζί τους τα όπλα των θυμάτων τους. Σε άλλη επίθεση, στην Μπαακούμπα, ένοπλοι πυροβόλησαν και σκότωσαν το σουνίτη ιμάμη Χάτεμ Μοτάμπ αλ-Χαζρατζί και έναν ξάδελφό του. Η επίθεση έγινε τη στιγμή που ο ιμάμης κατευθυνόταν σε τέμενος της περιοχής για να τελέσει την προσευχή της Παρασκευής. Εξάλλου, στη Λατιφίγια, νοτίως της Βαγδάτης, ένα εξάχρονο παιδί έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ ανταρτών και ανδρών του ιρακινού στρατού. Σε άλλες επιθέσεις σε διάφορες περιοχές σκοτώθηκαν άλλα έξι άτομα. Πηγή του ιρακινού Υπουργείου Εσωτερικών ανέφερε επίσης ότι στην περιοχή Ντούρα εντοπίστηκαν έξι σοροί, μεταξύ των οποίων και ενός πεντάχρονου που έφερε ίχνη από εγκαύματα και πληγή από σφαίρα στο κεφάλι.

    [07] Οικονομία

    Αυξημένη ζήτηση

    "Καλπάζει" ο μαύρος χρυσός

    30/6/2006 8:54:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: Reuters,ΑΠΕ

    Σημαντική αύξηση εμφανίζει τις τελευταίες εβδομάδες η τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές. Οι αναλυτές προβλέπουν ισχυρή ανάπτυξη στις ΗΠΑ και αυξημένη ζήτηση του "μαύρου χρυσού". Η τιμή του προθεσμιακού αμερικανικού ελαφρού αργού έφτασε στα 73,90 δολάρια το βαρέλι, στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων της Ν.Υόρκης. Στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων του Λονδίνου (International Petroleum Exchange), η τιμή του πετρελαίου τύπου μπρέντ, συμβολαίου Ιουλίου, είχε ανέλθει στα 73,25 δολάρια το βαρέλι. Η τιμή του πετρελαίου είχε αυξηθεί κατά 8 δολάρια από την αρχή του τρέχοντος έτους. Κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, αν και υποχώρησε μέχρι και 5 δολάρια (από την ανώτατη τιμή των 75,40 δολαρίων το βαρέλι που είχε διαμορφωθεί στις 24 Απριλίου) μετά την αύξηση των αποθεμάτων καυσίμων στις ΗΠΑ, δεν σταθεροποιήθηκε σε αυτήν την τιμή και παρουσίαζε έντονες αυξομειώσεις. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου, εμφάνιζε σταθερή μείωση και είχε υποχωρήσει μέχρι και κάτω από τα 68 δολάρια το βαρέλι. Η τιμή του "μαύρου χρυσού" κυμάνθηκε για αρκετές εβδομάδες μεταξύ 69-71 δολαρίων το βαρέλι, για να ανέλθει τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου κοντά στο υψηλότερο επίπεδο του τελευταίου εξαμήνου.

    [08] Πολιτισμός

    Milo Z Big Band στις 20 Ιουλίου

    Νεοϋορκέζικο funk στο Λυκαβηττό

    30/6/2006 8:45:00 μμ

    Μια καλή ευκαιρία να απολαύσουμε Νεο-Υορκέζικο αέρα και ένα upbeat breeze ακριβώς εκεί που το χρειαζόμαστε. Στη μέση του καλοκαιριού. Τον Milo Z τον έχουμε γνωρίσει από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club. Αυτή τη φορά, όμως, καταφθάνει με πιο άγριες διαθέσεις και ένα πολυπληθέστερο από το καθιερωμένο του σχήμα, προσκαλώντας σε ένα ξέφρενο πάρτι που θα γίνει στον Λυκαβηττό, στις 20 Ιουλίου.

    Το jazz thing και το street beat βρίσκει τον αυθεντικό εκπρόσωπό του στην πληθωρική περσόνα του νεοϋορκέζου καλλιτέχνη, ο οποίος έχει συνδυάσει με απίθανο τρόπο την παλιά, καλή 60s-70s σόουλ και το φανκ των Sly & The Family Stone, των War, των Kool & The Gang και των Parliament-Funkadelic, τον 80s ήχο του Prince και το σύγχρονο άκουσμα του χιπ-χοπ και του ροκ. Στην ιδιαίτερη πορεία του έχει καταγράψει κοινές εμφανίσεις με τους Neville Brothers, Tom Jones, The Spin Doctors, Al Green, Patty Smith, Massive Attack & Chuck Brown, Maceo Parker, την Average White Band και πολλούς άλλους.

    Ο φρενήρης συνδυασμός του τζαζ-φανκ, του χιπ-χοπ και των groovy χορευτικών και σόουλ ρυθμών φέρει την υπογραφή του μοναδικού Milo Ζ, αδιαμφισβήτητου μετρ του σύγχρονου νεοϋορκέζικου funk, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα δικό του cult ρεύμα και ένα φανατικό κοινό τόσο στη Νέα Υόρκη, όσο και στην Αθήνα.

    Μεγαλωμένος στο πολυπολιτισμικό Lower East Side του Μανχάταν, ο Milo Z ήρθε από νωρίς σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες, γεγονός που εκφράζεται μέσα από την πολυμορφία της μουσικής του. Ξεκίνησε παίζοντας ντραμς στα 15 του, ενώ στα 21 του δημιούργησε την πρώτη του μπάντα στην οποία ανέλαβε και τα φωνητικά. Παίζοντας ασταμάτητα σε διάφορα κλαμπ της Νέας Υόρκης, ο Milo ανέπτυξε έναν ξεχωριστό ήχο, που ο ίδιος ονόμασε "Razzomofunk" (ένα κράμα από ροκ, ραπ, τζαζ-φανκ, χιπ-χοπ, σόουλ και ποπ). Τον ήχο αυτό λάτρεψαν πολλοί νεοϋορκέζοι, οι οποίοι εξελίχθηκαν σε ένα φανατικό και αφοσιωμένο κοινό που από τότε ακολουθεί τον Milo και την μπάντα του ανελλιπώς. Η φήμη του άρχισε πολύ γρήγορα να εξαπλώνεται και στην Ευρώπη και φτάνουμε στο 1994 που είναι η χρονιά του! Υπογράφει με τη Mercury Records τον πρώτο του δίσκο με τον τίτλο "Basic Need to Howl", ενώ αργότερα ηχογραφεί και άλλους δύο: το "Live & Bumpin" (1999, SchoolCut Records) και το "Sweet N Nasty" (2004, Z-Booga Records). Ο Milo έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις και τα τραγούδια του έχουν ακουστεί σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, ενώ παράλληλα έχουν ντύσει και cult κινηματογραφικές ταινίες.

    Πέρα από όλα αυτά, ο Milo Z έχει πιάσει κορυφή στο σύγχρονο τζαζ-φανκ-ραπ σόου και αυτό το αποδεικνύει στον φυσικό του χώρο: τη σκηνή

    Η προπώληση έχει ξεκινήσει. Τιμή Εισιτηρίων: 30 ευρώ. Διάθεση εισιτηρίων: 210 88 40 600 www.tickenet.gr , Virgin Megastores


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 30 June 2006 - 20:50:13 UTC