Read the Latest International Press Articles on Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-08-19

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεχίζονται οι έρευνες
  • [02] Πύρινα μέτωπα
  • [03] Ενσωμάτωση επιδομάτων
  • [04] Ζεστή "λευκή" ισοπαλία
  • [05] Παραλίγο γρουσούζικη η 13η πρεμιέρα
  • [06] Δεν τα κατάφερε η Εθνική
  • [07] Πρεμιέρα με ισοπαλίες

    [01] Κοινωνία

    Συνεχίζονται οι έρευνες

    19/8/2006 9:10:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Με αγωνία παρακολουθούν οι πιστοί τις έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της εικόνας της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας, που εκλάπη με κινηματογραφικό τρόπο, απο το μοναστήρι της Έλωνας στο Λεωνίδιο. Εκατοντάδες πιστοί βρέθηκαν τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα στο μοναστήρι για να δηλώσουν την πίστη τους στην Παναγία και να συμπαρασταθούν στην ηγουμένη της Μονής. Ανάμεσα στους επισκέπτες της Μονής και οι Αρκάδες βουλευτές, Πέτρος Τατούλης και Δημήτρης Ρέππας. Η είδηση της ιεροσυλίας στο μοναστήρι της Έλωνας δημοσιεύεται σήμερα και στην ηλεκτρονική σελίδα του βρετανικού BBC, όπου γίνεται λόγος για την τεράστια θρησκευτική και συναισθηματική αξία της εικόνας.

    Αποτυπώματα και γενετικό υλικό

    Στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας βρίσκονται απο χθες όλα τα στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι άντρες της σήμανσης από το εσωτερικό του ναού.

    Κάποια αποτυπώματα στο παραβιασμένο παράθυρο αλλά και γενετικό υλικό ενός από τους δράστες μελετώνται από τους αστυνομικούς που ελπίζουν να τους οδηγήσουν στα ίχνη των ληστών της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας.

    Εκατοντάδες πιστοί προσεύχονται από χθες στην Παναγία να κάνει το θαύμα της, όπως χαρακτηριστικά λένε, και η εικόνα να επιστρέψει στο ιστορικό μοναστήρι.

    Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, της θλίψης που επικρατεί στην περιοχή του Λεωνιδίου, η ακύρωση της προγραμματισμένης για σήμερα μεγάλης τοπικής αγροτικής γιορτής που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.

    Η είδηση από άλλες πηγές:

    BBC: Greek police hunt for stolen icon

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Κλάπηκε εικόνα στο Λεωνίδιο

    [02] Κοινωνία

    Πύρινα μέτωπα

    19/8/2006 8:33:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Σε εξέλιξη βρίσκονται από το απόγευμα του Σαββάτου, λόγω των ισχυρών ανέμων, δύο μεγάλες πυρκαγιές. Η πρώτη ξέσπασε το σε δασική περιοχή μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων Θάνα και Παλλάντιο, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Τρίπολη. Η φωτιά πήρε γρήγορα τεράστιες διαστάσεις και στην κατάσβεση της παίρνουν μέρος 10 οχήματα της Πυροσβεστικής, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Προς το παρόν, δεν κινδυνεύουν τα χωριά, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι η ίδια περιοχή υπέστη μεγάλες ζημιές από πυρκαγιά το 2004. Η δεύτερη φωτιά καίει δασική περιοχή μεταξύ των χωριών Δοκός και Σκιάδα στο νομό Ροδόπης. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έχει κάψει περίπου 50 στρέμματα χαμηλής βλάστησης, χωρίς ωστόσο, να υπάρχει κίνδυνος επέκτασης σε κατοικημένες περιοχές. Το έργο της πυρόσβεσης δυσχεραίνεται από το δύσβατο της περιοχής. Στο μεταξύ, υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε μετά το μεσημέρι, σε μάντρα παλιών αυτοκινήτων, στην οδό Ονείρων στη Βάρη.

    Να σημειωθεί ότι η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας είχε προειδοποιήσει για κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών σήμερα σε Αττική, Εύβοια, Αργολίδα, Κορινθία, Κυκλάδες, νησιά του ανατολικού Αιγαίου και δυτική Κρήτη.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές στην Κερατέα

    Πυρκαγιές στην Πελοπόννησο

    [03] Οικονομία

    Ενσωμάτωση επιδομάτων

    19/8/2006 9:15:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Τη σταδιακή ενσωμάτωση, από τις αρχές του 2007, δύο βασικών επιδομάτων στο μισθό των δημοσίων υπαλλήλων, μελετά η κυβέρνηση ενόψει και της νέας εισοδηματικής πολιτικής για το δημόσιο. Παράλληλα προχωρά και η ένταξη στην κατηγορία των βαρέων και ανθυγιεινών, περίπου 17.000 εργαζόμενων στην καθαριότητα των δήμων. Στο καθεστώς των βαρέων αναμένεται να ενταχθούν σε δεύτερη φάση και 25.000 - 27.000 εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία. Πρόκειται κυρίως για νοσηλευτές, τεχνολόγους και γιατρούς.

    Όλοι ανεξαιρέτως οι δημόσιοι υπάλληλοι λαμβάνουν σήμερα το κίνητρο απόδοσης, που κυμαίνεται απο 80 έως 150 ευρώ, και θα αρχίσει να ενσωματώνεται σταδιακά στο βασικό μισθό απο την 1/1/2007.

    Το πακέτο των μέτρων για τον εξορθολογισμό των επιδομάτων στο δημόσιο που προωθούν τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομίας, προβλέπει επίσης την καταβολή του ειδικού επιδόματος των 176 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο . Το επίδομα αυτό χορηγείται σήμερα μόνο σε 40.000 υπαλλήλους, ενώ δεν το λαμβάνουν οι 140.000 εκπαιδευτικοί και οι 100.000 εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας.

    Στα σχέδια της κυβέρνησης είναι, εξάλλου, η σταδιακή ενσωμάτωση του επιδόματος στο βασικό μισθό απο 1/1/2007, για όσους ήδη το παίρνουν.

    Κύκλοι της ΑΔΕΔΥ, που συναντάται στις 28 Αυγούστου με τον υπουργό Οικονομίας, επισημαίνουν ότι η θέση της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης των δημοσίων υπαλλήλων είναι ένα νέο μισθολόγιο με αφετηρία τα 1.200 ευρώ. Η ενσωμάτωση των δύο επιδομάτων στο βασικό μισθό είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή, αλλά η τελική ρύθμιση είναι αυτή που θα δώσει το ύψος της εισοδηματικής πολιτικής.

    Παράλληλα, το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία, προγραμματίζει για τις αρχές του 2007 να εντάξει στο καθεστώς των βαρέων τους εργαζόμενους στους δήμους. Συνολικά αναμένεται να ενταχθούν 17.000 εργαζόμενοι στην καθαριότητα, στις χωματερές και στα κοιμητήρια.

    Οι εργαζόμενοι που θα ενταχθούν στο καθεστώς των βαρέων θα βγαίνουν στη σύνταξη 5 χρόνια νωρίτερα.

    [04] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Ζεστή "λευκή" ισοπαλία

    19/8/2006 11:14:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 19/8/2006 11:21:24 μμ)

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Λίγο το άγχος της πρεμιέρας, λίγο η αρκετή ζέστη των ημερών αλλά και η εντεκάδα που παρέταξε ο Σέρα Φερέρ, "υποχρέωσαν" την ΑΕΚ να παραμείνει στο στείρο 0-0 με τον ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα η "Ένωση" δεν μπόρεσε να συνεχίσει την παράδοση που την θέλει νικήτρια στις τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Από την άλλη, σίγουρα για τον ΠΑΟΚ των πολλών προβλημάτων, οικονομικών κυρίως, σίγουρα η πρεμιέρα χωρίς ήττα μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο θεωρείται επιτυχημένη.

    Η έμπνευση του Σέρα Φερέρ να ξεκινήσει την αναμέτρηση με εκπλήξεις στην αρχική 11αδα (προτίμησε ν` αφήσει στον πάγκο τους Καπετάνο, Ζούλιο Σέζαρ και Λαγό, βάζοντας στη θέση τους το μεταγραφικό απόκτημα της τελευταίας στιγμής, Ντελίμπασιτς αλλά και τον Μαντουκά), στο πρώτο μέρος τουλάχιστον δεν του "βγήκε".

    Η ΑΕΚ είχε από την αρχή του παιχνιδιού πάρει την πρωτοβουλία και τον χώρο του κέντρου. Παρ όλα αυτά η υπεροχή της σε αυτό τον τομέα ήταν ανούσια αφού επιθετικά δεν μπόρεσε να παρουσιάσει κάτι καλό. Μοναδική εξαίρεση στο 26, από φάση η οποία δεν προήρθε από οργανωμένη προσπάθεια, αλλά από ένα δυνατό μακρινό σουτ του Έμερσον, το οποίο αναγκάστηκε να βγάλει ο Φερνάντεςμε σωστή εκτίναξη σε κόρνερ. Η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ ήταν απόλυτα πετυχημένη, αλλά επιθετικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρέμεινε σε ρηχά επίπεδα.

    Η "Ένωση" κατάφερε για πρώτη φορά να διασπάσει την άμυνα του "δικεφάλου του Βορρά" στο 38, όταν ο Λάκης δέχτηκε ωραία κάθετη μπαλιά βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο Φερνάντες του είπε όχι. Σαν να ξύπνησε επιθετικά η ΑΕΚ και στο αμέσως επόμενο λεπτό κατάφερε να γίνει και πάλιμ απειλητική και να φτάσει κοντά σε ένα γκολ με τον Λυμπερόπουλο, ο οποίος κέρδισε τις κόντρες, βρέθηκε στο κέντρο της μεγάλης περιοχής, αλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν για μία ακόμα φορά εκεί.

    Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς "παραλλαγές". Η ΑΕΚ μπήκε πιο επιθετικά και ο ΠΑΟΚ με ένα πρόσωπο "ανασταλτικό. Ωστόσο η είσοδος του Σέζαρ έδωσε ένα πιο επιθετικό τόνο και αυτό έγινε εμφανές άμεσα αφού η "Ένωση" έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Στο 52 ο Ίβιτς έκανε εκπληκτική μπαλιά "τρύπα" στον κενό χώρο και ο Σέζαρ βγήκε μόνος του απέναντι από το Φερναντέζ, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βρέθηκε και πάλι σε θέση ετοιμότητας, και κατάφερε να εξουδετερώσει την προσπάθεια του Βραζιλιάνου.

    Από εκεί και πέρα όμως το παιχνίδι δεν πήρε "σπιρτάδα", αφού ακόμα και οι αλλαγές των Καπετάνου και Λαγού στη θέση των Ίβιτς και Λάκη δεν έδωσαν τον επιθετικό τόνο που ήθελε ο Σέρα Φερέρ. Η επόμενη καλή στιγμή της "Ένωσης" έγινε στο 71 όταν ο Σέζαρ βρέθηκε σε πλάγια δεξιά θέση μέσα από την μεγάλη περιοχή, σούταρε αλλά ο Φερνάντες ήταν για μία ακόμη φορά εκεί και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Στο 78 η ΑΕΚ είχε μία ακόμα καλή στιγμή. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Καπετάνος βρέθηκε στην μικρή περιοχή μόνος του, αλλά έδειξε αιφνιδιασμένος και έστειλε τη μπάλα με το σώμα άουτ.

    Διαιτητής: Τσίκινης (ΣΔΠ Μεσσηνίας)

    Κίτρινες κάρτες: Τζιωρτζόπουλος 42`, Καπετάνος 80`, Τσιρίλο 83`-Ρεμπόσιο 35`, Μίετσελ 37`, Ζαγοράκης 40`, Φερναντέζ 80`

    Κόκκινες κάρτες: Αραμπατζής (δύο κίτρινες 67`, 86`)

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

    ΑΕΚ (Λορένσο Σέρα Φερέρ): Σορεντίνο, Γεωργέας, Μόρας, Τσιρίλο, Τζιωρτζόπουλος, Έμερσον, Ίβιτς (61` Καπετάνος), Λάκης (61` Λαγός), Μαντουκά (46` Ζούλιο Σέζαρ), Λυμπερόπουλος, Ντελίμπασιτς.

    ΠΑΟΚ (Ίλιε Ντουμιτρέσκου): Φερναντέζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μπαρκαουάν, Ρεμπόσιο, Ζεγκαρά (62` Ηλιάδης), Ζαγοράκης, Χαραλαμπίδης (57` Γιασουμή), Γκονζάλες (78` Μπαλάφας), Μελισσής, Μίετσελ.

    [05] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Παραλίγο γρουσούζικη η 13η πρεμιέρα

    19/8/2006 9:18:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Με κακή εικόνα αλλά θετικό αποτέλεσμα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την υπεράσπιση του τίτλου του, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας απέναντι στην Ξάνθη, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι "ερυθρόλευκοι" προφανώς πήραν την Αυγουστιάτικη και εν μέσω καύσωνα, υποχρέωση της πρεμιέρας πιο αψήφιστα από όσο θα έπρεπε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η δυναμικότητα της Ξάνθης, να τους αιφνιδιάσει με τρόπο καταιγιστικό. Μάλιστα σχεδόν πριν προλάβουν να δείξουν το κακό τους πρόσωπο, οι φιλοξενούμενοι είχαν ήδη προηγηθεί. Στο 5' ο Μπάρκογλου έγινε αποδέκτης της μπάλας από την πάσα του Τοροσίδη και εκμεταλλευόμενος το τεράστιο κενό στην άμυνα του Ολυμπιακού νίκησε τον Νικοπολίδη.

    Το γρήγορο 0-1 μέσα στο Καραϊσκάκη έφερε αποτέλεσμα, αφού κάποιοι παίκτες των Πρωταθλητών φάνηκαν να "ξυπνούν", όμως δεν ήταν αρκετό, αφού οι κακές επιλογές στην επίθεση και η κακή ημέρα στην οποία βρέθηκαν Στολτίδης και Καφές ήταν τα κύρια στοιχεία της αναποτελεσματικότητας του Ολυμπιακού. Από την άλλη πλευρά η Ξάνθη δεν άφησε ούτε φέτος το κύριο γνώρισμά της σε αυτές τις περιπτώσεις που είναι η φουλ αμυντική τακτική και διάταξη, γεγονός που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τις ούτως ή άλλως νωθρές προσπάθειες των γηπεδούχων. Πάντως καλές στιγμές υπήρξαν και ο Οκκάς ήταν μάλλον ο μοιραίος παίκτης χάνοντας ορισμένες κεφαλιές ή χάνοντας ορισμένες ευκαιρίες να κάνει κάτι κάλο. Η εντύπωση γενικότερα που επικρατούσε ήταν πως η απουσία του Κωνσταντίνου ήταν πολύ μεγαλύτερη από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί για τον αποψινό αγώνα.

    Απουσίες βέβαια υπήρχαν και στην άμυνα, εκείνες των Σέζαρ και Ουαντού και αυτές ήταν εμφανείς στο πρώτο γκολ, όμως ο Ανατολάκης και ο Κωστούλας ήταν πιο συνεπείς όσο συνειδητοποιούσαν πως όντως το πρωτάθλημα ξεκίνησε και γλίτωσαν τα χειρότερα, τα οποία λίγο έλειψε να συμβούν στο 40' με τον Μάνσο και στο 42' με τον Βρύζα.

    Στην επανάληψη η είσοδος του Μπόρχα αλλά κυρίως η έξοδος του Καστίγιο άλλαξαν την εικόνα και αυτό γιατί, οι αμυντικοί της Ξάνθης αναγκάστηκαν να στρέψουν την προσοχή τους περισσότερο εντός περιοχής και άφησαν χώρο στους μέσους της ομάδας του Πειραιά. Ο Μπόρχα θα μπορούσε να αποτελέσει μεγαλύτερη απειλή αν δεν εμφανιζόταν τόσο αγχωμένος για αυτήν την πρεμιέρα, ενώ ο Οκκάς συνέχισε να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα. Έτσι στο 66' τα "κάστανα από τη φωτιά" κλήθηκε να βγάλει ο "Ρίμπο". Ο Στολτίδης κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο και έτρεξε να πάρει θέση στο τείχος. Στην εκτέλεση ο Βραζιλιάνος πέρασε την μπάλα κάτω από τον Στολτίδη και η ισοφάριση ήταν γεγονός παρά την εντυπωσιακή εκτίναξη του Πιζανόφσκι. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και 20 λεπτά αργότερα. Ο Ριβάλντο βρέθηκε σχεδόν στο ίδιο σημείο, χωρίς φάουλ αυτή τη φορά και αφού οι αμυντικοί της Ξάνθης το άφησαν χώρο και χρόνο να φέρει την μπάλα εκεί που ήθελε, ήταν επόμενο και αυτό το μπλονζόν του Πιζανόφκσι να μην είναι αρκετό! Νωρίτερα, στο 83' ο Ντομί έκανε πρεμιέρα με αποβολή, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τεροβίτσα γιατί προσπάθησε να πάρει την μπάλα με το χέρι σε μια διεκδίκηση εντός της περιοχής της Ξάνθης.

    Διαιτητής: Τεροβίτσας Κόκκινες: 83' Ντομί (2η κίτρινη) Κίτρινες: Ζεβλάκοφ, Ντομί, Στολτίδης - Ζουέλα, Λαμπριάκος, Παπαδημητρίου, Μάνσο, Γαρπόζης

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Κωστούλας, Ανατολάκης, Στολτίδης, Καστίγιο (55' Μπόρχα), Καφές (80' Μάριτς), Οκκάς, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς. ΞΑΝΘΗ: Πιζανόφσκι, Τοροσίδης, Παπαδημητρίου, Άντζας (78' Φονγκάσα), Λαμπριάκος, Ζουέλα, Κόρσος, Μαχράτζε, Βρύζας (60' Γαρπόζης), Μάνσο, Μπάρκογλου (41' Βίσιο).

    [06] Βόλεϊ

    Δεν τα κατάφερε η Εθνική

    19/8/2006 7:51:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Παρά το πολύ καλό της ξεκίνημα, η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ που φιλοξενείται στη Σμύρνη της Τουρκίας. Στον ημιτελικό της διοργάνωσης, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο προηγήθηκε με 0-1 σετ, γνώρισε τελικά την ήττα από την Κροατία με 3-1 και έχασε την ευκαιρία να πάει στον τελικό, όπου πήγαν οι Κροάτες. Πλέον η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 17:00 στον "μικρό" τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο τον ηττημένο του ζευγαριού Ολλανδία Τουρκία προκειμένου να καταλάβει την τρίτη θέση. Τα σετ: 22-25, 25-21, 25-16, 28-26.

    [07] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Πρεμιέρα με ισοπαλίες

    19/8/2006 7:41:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 19/8/2006 9:13:48 μμ)

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Με δύο εκπλήξεις ξεκίνησε η φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Η Λίβερπουλ άφησε βαθμούς στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, ενώ με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Αρσεναλ με την Αστον Βίλα. Χρειάστηκε, μάλιστα, να φτάσει το ματς στο 83΄ για να καταφέρουν να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος έγραψε ιστορία ως ο πρώτος παίκτης που σκοράρει στο νέο γήπεδο της Αρσεναλ, το «Εμιρατς».

    Την ανατροπή της ημέρας πέτυχε η νεοφώτιστη Ρέντινγκ που ενώ έχανε 2-0 από την Μίντλεσμπρο στο 43ο λεπτό, επικράτησε 3-2 στο «Μαντεϊσκι». Ανατροπή και για την Γουέστ Χαμ, που νίκησε 3-1 την Τσάρλτον η οποία ωστόσο αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 26΄ λόγω αποβολής του Τραορέ. Επίσης, εντυπωσιακή ήταν η Πόρτσμουθ που πέτυχε το σκορ της αγωνιστικής στο 3-0 επί της Μπλάκμπερν, ποδαρικό με το... δεξί έκαναν η Νιούκαστλ που νίκησαν με το ίδιο σκορ (2-1) τη Γουϊγκαν και τη Γουότφορντ αντίστοιχα.

    Τα αποτελέσματα

    Αρσεναλ-Αστον Βίλα 1-1 (83΄ Ζιλμπέρτο Σίλβα - 53΄ Μέλμπεργκ)

    Εβερτον-Γουότφορντ 2-1 (15΄ Τζόνσον, 82΄πεν. Αρτέτα - 90΄ Φράνσις)

    Νιούκαστλ-Γουϊγκαν 2-1 (38΄ Πάρκερ, 64΄ Αμεόμπι - 59΄ ΜακΚάλοχ)

    Πόρτσμουθ-Μπλάκμπερν 3-0 (26΄ Τοντόροφ, 62΄, 84΄ Κανού)

    Ρέντινγκ-Μίντλεσμπρο 3-2 (43΄ Κίτσον, 44΄ Σίντγουελ, 55΄ Λίτα - 11΄ Ντάουνινγκ, 21΄ Αγεγκμπένι)

    Σέφιλντ Γιουν.-Λίβερπουλ 1-1 (46΄ Χαλς - 70΄ Φάουλερ)

    Γουέστ Χαμ-Τσάρλτον 3-1 (52΄, 66΄ Ζαμόρα, 90΄ Κόουλ - 15΄πεν. Μπεντ)

    Μπόλτον-Τότεναμ 2-0 (9΄ Ντέιβις, 13΄ Ιβάν Κάμπο)

    Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι 20/8 Μάντσεστερ Γ.-Φούλαμ 20/8


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 19 August 2006 - 20:50:25 UTC