Browse through our Collection of Directories for Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-08-20

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ζητούσε ρύθμιση για τις διαδηλώσεις
  • [02] Έσβησε η φωτιά στον Μαραθώνα
  • [03] Θα απαγγελθούν κατηγορίες
  • [04] Πυρκαγιά σε αγωγό αερίου
  • [05] Πυρά εναντίον προσκυνητών
  • [06] Μαθημένη και στα δύσκολα
  • [07] Γιαννάκης: "Είχαμε θέληση"
  • [08] Δεύτερη καταστόρα η Αμερική
  • [09] Νίκη οι "τρικολόρ", στο "καναβάτσο" η Σερβία
  • [10] Φουριόζα η Ισπανία
  • [11] Ιταλική ανατροπή
  • [12] Νίκησε και τα "καγκουρό" η Τουρκία
  • [13] Επίδειξη δύναμης η Αργεντινή
  • [14] Με άνεση οι Γερμανοί
  • [15] Βήμα πρόκρισης η Ανγκόλα
  • [16] Το Πουέρτο Ρίκο επανήρθε
  • [17] Ξανά στο κόλπο η Βενεζουέλα

    [01] Πολιτική

    Ζητούσε ρύθμιση για τις διαδηλώσεις

    20/8/2006 12:55:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Το θέμα του περιορισμού των μικρών διαδηλώσεων σε μία λωρίδα του δρόμου είχε θέσει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με επιστολή που είχε στείλει το 2002 στους συναρμόδιους υπουργούς. Την επιστολή φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα "Το Παρόν". Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Ζαγορίτης, έκανε λόγο για δείγμα αναξιοπιστίας των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ενώ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος ήταν και εκ των αποδεκτών της επιστολής, μιλώντας στη ΝΕΤ, επισήμανε ότι και τότε είχε ταχθεί υπέρ της επίλυσης του ζητήματος μέσω των Δήμων. Ωστόσο, επανέλαβε ότι δεν αποδέχεται την πρόσκληση του υπουργού Δημόσιας Τάξης για δημόσιο διάλογο.

    Στην επιστολή του, με την οποία ζητούσε από τους τότε αρμόδιους υπουργούς να δώσουν λύση στο πρόβλημα των μικρών διαδηλώσεων, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες, ο κ. Σημίτης υπογράμμιζε: "Είναι ανάγκη επιτακτική να θεσπιστούν νέοι κανόνες για τις συναθροίσεις, με βάση το Σύνταγμα και τα ισχύοντα σε άλλες χώρες της Ε.Ε., καθώς και θεμιτοί περιορισμοί που θα αποτρέπουν πολύωρες συμφορήσεις κυρίως στο κέντρο της Αθήνας από τις κινητοποιήσεις ολιγάριθμων ατόμων".

    Στο μεταξύ, από την Πάτρα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στο θέμα, τόνισε ότι όλοι οι παράγοντες πρέπει να προστατεύονται και πρότεινε οι όποιες αποφάσεις να λαμβάνονται με αυξημένη πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Διάλογος για τις πορείες

    [02] Κοινωνία

    Έσβησε η φωτιά στον Μαραθώνα

    20/8/2006 11:53:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 20/8/2006 2:50:42 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ

    Λίγες ώρες μετά την εκδήλωσή της έσβησε η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή του Μαραθώνα, και έκαψε πολλά στρέμματα με πεύκα και δασώδη βλάστηση. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας ήταν άμεση και δεν κινδύνευσε ο οικισμός του Μαραθώνα ή γειτονικά χωριά. Η μειωμένη ορατότητα αλλά και το δύσβατο της περιοχής έκανε την προσπάθεια των πυροσβεστών ακόμη πιο δύσκολη. Νωρίτερα, στην Αρκαδία, στην περιοχή Θάνα, άλλη πυρκαγιά έκαψε γεωργικές εκτάσεις. Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, και τέθηκε υπό έλεγχο λίγες ώρες αργότερα. Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις της πυροσβεστικής για το φόβο αναζωπύρωσης. Αυτη την ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στο Ελληνικό Αρκαδίας και κατακαίει χαμηλή βλάστηση. Στην κατάσβεσή της παίρνουν μέρος 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

    Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια

    Αργά τη νύχτα, οι πρώτες φλόγες ξεπήδησαν στην περιοχή Κεραίες, ακριβώς πάνω από το χωριό του Μαραθώνα, με αποτέλεσμα να παραδοθεί στη μανία της φωτιάς το πευκόφυτο δάσος.

    Επί τόπου έσπευσαν αρχικά 15 οχήματα με τουλάχιστον 45 πυροσβέστες. Το έργο της κατάσβεσης, όμως, ήταν δύσκολο και χρειάστηκαν ενισχύσεις. Ευτυχώς, αυτή τη φορά οι άνεμοι δεν δυσκόλεψαν το έργο των πυροσβεστών.

    Αν και οι περισσότεροι κάτοικοι αποδίδουν τη φωτιά σε βλάβη που έγινε στις κολώνες των εταιρειών της κινητής τηλεφωνίας, άλλες μαρτυρίες κάνουν λόγο για πιθανό εμπρησμό.

    Μέχρι τώρα, τα αίτια δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο η πυροσβεστική υπηρεσία. φαίνεται να απορρίπτει την πιθανότητα εμπρησμού και στρέφει αλλού τις έρευνές της.

    Η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί και σήμερα για κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών σε Αττική, Εύβοια, Αργολίδα, Κορινθία, Κυκλάδες, νησιά του ανατολικού Αιγαίου και δυτική Κρήτη.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Πύρινα μέτωπα

    [03] Κόσμος

    Στους περισσότερους από τους 23 υπόπτους

    Θα απαγγελθούν κατηγορίες

    20/8/2006 5:12:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 20/8/2006 5:58:47 μμ)

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Κατηγορίες θα απαγγελθούν στους περισσότερους από τους 23 υπόπτους, που συνελήφθησαν στη Βρετανία στα πλαίσια των ερευνών για τρομοκρατική συνωμοσία, έπειτα από τη λήξη της προσωρινής κράτησής τους, τονίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Τάιμς, επικαλούμενη "υψηλά ιστάμενες", πλην όμως μη κατονομαζόμενες, πηγές της Αστυνομίας και της Κυβέρνησης. Οι αρχές "είναι πεπεισμένες: στην πλειονότητά τους τα πρόσωπα αυτά θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες", τονίζει στην η εφημερίδα μία από τις πηγές της. Συνολικά 23 ύποπτοι έχουν τεθεί υπό κράτηση έπειτα από την αποκάλυψη στις 10 Αυγούστου σχεδίου για τρομοκρατικές επιθέσεις σε αεροπορικές πτήσεις μεταξύ ΗΠΑ και Βρετανίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ιντιπέντεντ κι άλλοι ύποπτοι συνολικά 17 μεταξύ των οποίων και ο εγκέφαλος του σχεδίου- έχουν συλληφθεί στο Πακιστάν. Χθες το BBC μετέδωσε πως η αστυνομία, κατά τις έρευνές της, ανακάλυψε βιντεοταινίες με τους επίδοξους "μάρτυρες". Οι περισσότεροι από τους Βρετανούς συλληφθέντες είναι μουσουλμάνοι το θρήσκευμα. Οι συλληφθέντες το ανώτερο που μπορούν να κρατηθούν χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και μέχρι να ζητήσει η αστυνομία την παράταση της κράτησής τους είναι έως την ερχόμενη Τετάρτη. Ήδη έχουν αφεθεί ελεύθερα δύο άτομα. "Γνωρίζουμε καλά πως εάν αφήνονταν ελεύθεροι όλοι, αυτό θα ήταν εξαιρετικά βλαβερό για τις σχέσεις μας με τη μουσουλμανική κοινότητα", τονίζει μία από τις πηγές των Τάιμς. Στο μεταξύ η κατάσταση στα αεροδρόμια της Βρετανίας, στα οποία επικρατεί χάος λόγω των αυξημένων μέτρων προστασίας έπειτα από την αποκάλυψη της συνωμοσίας για τρομοκρατικά πλήγματα σε πτήσεις στις 10 Αυγούστου, προσεχώς θα είναι "διαχειρίσιμη", τόνισε σήμερα ο υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας Άλιστερ Ντάρλινγκ.

    Η ενίσχυση των μέτρων "ήταν επιβεβλημένη λόγω των πληροφοριών που είχαμε", τόνισε ο ίδιος, μιλώντας στο BBC κι εξέφρασε την ελπίδα πως η κατάσταση θα ξαναγίνει "διαχειρίσιμη εντός των προσεχών ημερών".

    Τα νέα ενισχυμένα μέτρα έχουν προκαλέσει πολλές ματαιώσεις πτήσεων (πάνω από 1.000 για την British Airways μόνο) προκαλώντας την οργή των αεροπορικών εταιρειών.

    Μάλιστα η ιρλανδική εταιρεία Ryanair ζήτησε την Παρασκευή από τη βρετανική Κυβέρνηση να επαναφέρει στο κανονικό επίπεδο τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμιά της "εντός επτά ημερών", αλλιώς θα ασκήσει μήνυση.

    [04] Κόσμος

    Πυρκαγιά σε αγωγό αερίου

    20/8/2006 12:31:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγωγό αερίου στη βορειοανατολική Τουρκία. Ο κυβερνήτης της επαρχίας Αγκρί δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δολιοφθοράς, αποφεύγοντας πάντως να προσδιορίσει τις υποψίες. Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι πρόκειται για περιοχή όπου δρουν αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν. Η μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Ενέργειας διευκρινίζει ότι η φωτιά ξέσπασε στον αγωγό, που από το 2001 διοχετεύει φυσικό αέριο στην Τουρκία από το Ιράν, ενώ, το τουρκικό κανάλι NTV μετέδωσε αρχικά ότι στις φλόγες παραδίδεται ο αγωγός πετρελαίου της Κασπίας που πρόσφατα εγκαινιάστηκε στην Τουρκία.

    [05] Ιράκ

    Πυρά εναντίον προσκυνητών

    20/8/2006 1:34:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 20/8/2006 7:15:42 μμ)

    Πηγή: Reuters

    Σύμφωνα μ έναν τελευταίο απολογισμό από τη Βαγδάτη, εξτρεμιστές σκότωσαν σήμερα τουλάχιστον 20 Σιίτες προσκυνητές στο πλαίσιο του ετήσιου προσκυνήματος για τον ιμάμη Μούσα αλ Καζίμ, που είχε μαρτυρικό θάνατο τον 8ο αιώνα. Η ιρακινή τηλεόραση μετέδωσε ότι συνελήφθησαν τρεις ένοπλοι πυροβολώντας προσκυνητές. Στο μεταξύ, με νεότερες εκτιμήσεις αυξάνεται ο αριθμός των τραυματιών φθάνοντας περίπου στους 300. Πέρυσι, τέτοια εποχή, χίλιοι Σιίτες έχασαν με τρόπο τραγικό τη ζωή τους στη θρησκευτική αυτή γιορτή, όταν διαδόθηκε ανεξέλεγκτα ότι μέσα στο πλήθος υπήρχε καμικάζι βομβιστής. Τότε, χίλιοι άνθρωποι, πανικόβλητοι, ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου πάνω σε μία γέφυρα στην περιοχή της γιορτής. Για να αποφευχθούν ανατινάξεις παγιδευμένων με εκρηκτικά οχημάτων, έχει από χθες Σάββατο απαγορευθεί η κυκλοφορία οχημάτων στην ανωτέρω περιοχή.

    Εξάλλου νωρίτερα σήμερα έγινε έφοδος αμερικανικών-ιρακινών δυνάμεων ασφάλειας στις σουνίτικες περιοχές νοτίως της πρωτεύουσας του Ιράκ και έγιναν σχεδόν 40 συλλήψεις. Έξι ύποπτοι για ανταρτική δράση σκοτώθηκαν επί τόπου. Σκοτώθηκαν και δύο Ιρακινοί αστυνομικοί. Όμως, άλλοι δύο ύποπτοι σκοτώθηκαν από τα πυρά των δυνάμεων ασφάλειας στη συνοικία Ζααφαρανίγια, όπου στα μεσα της εβδομάδας υπήρξαν και νεκροί και τραυματίες από πολλές εκρήξεις σε πολυσύχναστη αγορά μετάλλων.

    Στο μεταξύ αναφέρονται ογκώδεις διαμαρτυρίες στο ορεινό Κουρδιστάν, όπου διανοούμενοι, δικηγόροι και σπουδαστές διαμαρτυρήθηκαν όλη την εβδομάδα αλλά και σήμερα για τις πολλές συλλήψεις στις οποίες έχουν προβεί οι τοπικές αρχές και διεκδικώντας μεγαλύτερη ελευθερία δημόσιας έκφρασης.

    Ογκώδης διαδήλωση έγινε μπροστά από το δικαστικό μέγαρο στη Σουλεϊμανίγια και άλλη μπροστά στο τοπικό Κοινοβούλιο στο Ερμπίλ.

    Η είδηση από άλλες πηγές:

    BBC: Baghdad killings mar pilgrimage

    [06] Μπάσκετ

    Δύο στα δύο η Εθνική Ελλάδας

    Μαθημένη και στα δύσκολα

    20/8/2006 4:18:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 20/8/2006 6:30:19 μμ)

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, η Εθνική μας ομάδα επικράτησε της Λιθουανίας με 76-81 και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στον Γ όμιλο του Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας, στο παιχνίδι που έγινε στο Χαμαμάτσου. Μετά τη νίκη αυτή, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης βάζει "πλώρη" για την πρώτη θέση του ομίλου της που της ανοίγει τον δρόμο για την τετράδα, ενώ από την άλλη οι Λιθουανοί, πρωταθλητές Ευρώπης του 2003 γνώρισαν την δεύτερη τους ήττα και απειλούνται πλέον με πρόωρο αποκλεισμό από την διοργάνωση. Τα δεκάλεπτα: 18-22, 44-37, 58-57, 69-69 (κ.α.), 76-81.

    Το πάθος και η θέληση ήταν αυτό που έδωσε στο συγκρότημα του Παναγιώτη Γιαννάκη τη μεγάλη νίκη. Κόντρα σε μία πολύ καλύτερη αντίπαλο, συγκριτικά με αυτή του Σαββάτου, η Εθνική μας ομάδα μπήκε δυνατά και κατάφερε να κρατάει στο πρώτο δεκάλεπτο ένα μικρό προβάδισμα, χάρις την καλή της άμυνα, σήμα κατατεθέν, αλλά και τις καλές επιλογές επίθεση, με τους Παπαδόπουλο και Σχορτσιανίτη να ξεχωρίζουν.

    Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε μέχρι και τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου να έχει το προβάδισμα, αλλά στη συνέχεια η άμυνα ζώνης των Λιθουανών αλλά και η άσχημη μέρα που βρέθηκαν οι παίκτες της Εθνικής μας από τη γραμμή των βολών, έδωσαν την δυνατότητα στις αντιπάλους της να περάσουν μπροστά στο σκορ και να το διατηρήσουν μέχρι και τη λήξη του. Κύριος εκφραστής της Λιθουανίας ο Γιασάιτις που "χτυπούσε κατά ριπάς" από την περιφέρεια.

    Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η Λιθουανία κατάφερε να άρει προβάδισμα 10 πόντων (48-38). Κάπου εκεί η Εθνική μας ξύπνησε και κατάφερε γρήγορα να φέρει το παιχνίδι στα "ίσια" (48-48), χάρις σε τρίποντα των Σπανούλη και Κακιούζη. Το παιχνίδι από εκεί και πέρα έγινε "ρώσικη ρουλέτα". Πότε η μία ομάδα και πότε η άλλη έπαιρνε το προβάδισμα. Λίγο πριν τη λήξη η Εθνική πήρε ένα προβάδισμα (65-69), αλλά δεν τα κατάφερε να το κρατήσει, η Λιθουανία ισοφάρισε (69-69) και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

    Εκεί η Εθνική μας είχε την ηρεμία που χρειαζόταν, κατάφερε να βάλει την κρίσιμη στιγμή, τις βολές που κέρδιζε από τα φάουλ και τελικά να πάρει τη μεγάλη νίκη.

    ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (Αντάνας Σιρέικα): Ζουκάουσκας, Ματσιγιάουσκας 10 (1), Λαβρίνοβιτς Ντ. 6, Γκούστας 4, Σονγκάιλα 18, Καλνιέτις 5, Κλέιζα 14 (2), Λαβρίνοβιτς Κ. 2, Γιασάιτις 13 (3), Γιανκούνας 4, Γιαβτόκας

    ΕΛΛΑΔΑ (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 8, Σχορτσιανίτης 5, Ζήσης 4, Σπανούλης 15 (1), Φώτσης 11 (1), Χατζηβρέττας 7 (1), Ντικούδης 6, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 3, Παπαδόπουλος 8, Κακιούζης 10 (1)

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Γιαννάκης: "Είχαμε θέληση"

    [07] Μπάσκετ

    Γιαννάκης: "Είχαμε θέληση"

    20/8/2006 6:24:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Αμέσως μετά τη σημαντική νίκη επί της Λιθουανίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικήας μας ομάδας, Παναγιώτης Γιαννάκης, δήλωσε: "Και οι δύο ομάδες είχαν μεγάλη επιθυμία να κερδίσουν, γιατί ήταν ένα παιχνίδι που παιζόταν η πρόκριση. Υπήρχε νευρικότητα και πάθος. Στο πρώτο μέρος δεχθήκαμε 44 πόντους και αυτό δείχνει ότι δεν παίξαμε καλή άμυνα. Μετά από αυτή τη νίκη έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κάνουμε κάτι καλό. Το κλειδί ήταν ότι κατεβάσαμε τον ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε πάντα ένα χέρι σε κάθε προσπάθεια των αντιπάλων για σουτ. Θέλουμε την καλύτερη δυνατή θέση, γιατί αν αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει χάσει 2-3 παιχνίδια έχουμε σίγουρα περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Γνωρίσουμε ότι οι ΗΠΑ είναι από τις καλύτερες ομάδες, όμως, μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αν θέλεις να πετύχεις κάτι, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι θα βρεις μπροστά σου δυσκολίες που θα πρέπει να ξεπεράσεις. Σε τέτοιες διοργανώσεις υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Το θέμα είναι να διατηρήσεις την συγκέντρωσή σου και την διάθεσή σου για να πετύχεις τον στόχο σου. Στον αγώνα με τη Λιθουανία είχαμε πει ή να τρυπήσουμε την άμυνα και να πάμε για λέι απ ή να βρούμε ελεύθερο τρίποντο. Τελικά έγινε το δεύτερο. Τελευταία φορά που την είχαμε κερδίσει ήταν στο Ευρωμπάσκετ του 97. Αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει πρόοδος σε αυτή την ομάδα. Το κυριότερο, όμως, είναι να υπάρχει ηρεμία και υπομονή. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να αλλάξεις την ροή ενός αγώνα, τότε μπορείς να τα καταφέρεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε εύκολα καλάθια, όμως, στο δεύτερο είχαμε θέληση και παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Τα παιδιά έχουν θέληση και αυτή η θέληση φέρνει ανυπομονησία, που δεν χρειάζεται. Τα αποτελέσματα θα έρθουν. Στις βολές πείτε μου εσείς τι συμβαίνει. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος σήμερα βοήθησε για μικρό χρονικό διάστημα. Ήταν αυτός που έπρεπε την στιγμή που έπρεπε. Θα βρει τον ρυθμό του".

    Από μεριάς του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Λιθουανίας, Αντάνας Σιρέικας, είπε: "Χάσαμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Παρόλα αυτά παίξαμε καλά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως, στο τέλος δεν είχαμε την απαραίτητη ηρεμία".

    Δημήτρης Διαμαντίδης: "Δείξαμε χαρακτήρα. Κερδίσαμε το παιχνίδι κι αυτό είναι το ζητούμενο. Στο δεύτερο ημίχρονο ρολάραμε καλύτερα στην άμυνα, κλέψαμε κάποιες μπάλες. Περάσαμε τη μπάλα στον Λάζαρο, που είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα και κερδίσαμε. Πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε τις βολές. Στη συνέχεια παίζουμε με μια επικίνδυνη ομάδα την Αυστραλία. Πλην του Κατάρ όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Οι Αυστραλοί πιέζουν, ρίχνουν ξύλο και χρειάζονται προσοχή".

    Κώστας Τσαρτσαρής: "Αν οι απαιτήσεις είναι τέτοιες προσαρμοζόμαστε. Έτσι κι εγώ έπαιζα στην άμυνα και έβγαινα στην άμυνα. Κι αυτό έπαιξε ρόλο, αφού κερδίσαμε το παιχνίδι. Μπορούμε να κερδίσουμε ακόμη και δύσκολα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες του ομίλου είναι δυνατές. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όχι μόνο στο επόμενο, αλλά και στο μεθεπόμενο παιχνίδι. Πέρυσι ζήσαμε καταπληκτικές στιγμές. Θέλουμε να αισθανθούμε την ίδια χαρά. Γιατί όχι να μην το κάνουμε πραγματικότητα".

    [08] Μπάσκετ

    Δεύτερη καταστόρα η Αμερική

    20/8/2006 5:56:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 20/8/2006 6:03:20 μμ)

    Πηγή: ΑΠΕ

    Οι ΗΠΑ έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην Κίνα, παρά το γεγονός ότι αυτή τη φορά ο ΝΒΑer, Γιάο Μινγκ (21π., 10ρ.), πήρε σημαντικές βοήθειες από Γι Γιανλιάν (13π.) και Ουάνγκ Σιπένγκ (17π.). Το συγκρότημα του Μαϊκ Σιζέφσκι επέβαλε από νωρίς το ρυθμό του και "οικοδόμησε" πολύ γρήγορα διαφορά ασφαλείας. Με τον πρωταθλητή ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ, Ντουέιν Ουέιντ, να ηγείται της επίθεσης (26π.) και τον Ντουάιτ Χάουαρντ να ανταποκρίνεται σε ρόλο σέντερ (11ρ.), οι ΗΠΑ, που ευτύχησαν να έχουν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, έφτασαν στη νίκη με 121-90. Με τη σημερινή επιτυχία οι Αμερικανοι έκαναν το "δύο στα δύο" στον Δ όμιλο (Σαπόρο)του Μουντομπάσκετ, ενώ οι Κινέζοι "μετρούν" δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Τα δεκάλεπτα: 32-17, 63-38, 84-62, 121-90.

    ΗΠΑ (Μάικ Σιζέφσκι): Τζόνσον 11 (1), Χάινριχ 6 (1), Τζέιμς 11, Τζέιμισον 3 (1), Μπάτιερ 5 (1), Ουέιντ 26, Πολ 13 (1τριπ., 8ασ.), Μπος 3, Χάουαρντ 16, Μπραντ 11, Αντονι 16 (1).

    ΚΙΝΑ (Γιόνας Καζλάουσκας): Τσεν 6 (1), Λιού 8 (1), Ζιανγκ Κ. , Ουάνγκ Σ. 17 (5), Ζιού 9 (3), Σαν 2, Γι 13, Μινγκ 21 (10ρ.), Ουάνγκ Ζίζι 2, Ντιού 7 (2).

    [09] Μπάσκετ

    Νίκη οι "τρικολόρ", στο "καναβάτσο" η Σερβία

    20/8/2006 5:45:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για τον Α όμιλο του Μουντομπάσκετ, η Γαλλία επικράτησε με 65-61 επί της Σερβίας/Μαυροβουνίου, σε αγώνα της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, που διεξήχθη στην πόλη Σεντάι και πέτυχε την πρώτη της νίκη. Αντίθετα η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα μετά το χθεσινό "χαστούκι" από τη Νιγηρία, γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στη διοργάνωση και πλέον η πρόκριση στην επόμενη φάση δυσκόλεψε αρκετά. Η Σερβία με κορυφαίο τον Ιγκόρ Ρακόσεβιτς (22π.) πάλεψε μέχρι το τέλος, προκειμένου να πετύχουν την πρώτη τους νίκη, , αλλά δύο χαμένες βολές του Πόποβιτς 15΄΄ πριν τη λήξη και ενώ το σκορ ήταν 59-58 υπέρ των "τρικολόρ" τους καταδίκασαν σε νέα ήττα. Πρώτος σκόρερ των Γάλλων ήταν ο Μπορίς Ντιό με 20 πόντους. Τα δεκάλεπτα: 21-19, 30-30, 48-44, 65-61.

    ΓΑΛΛΙΑ (Κλοντ Μπερζό): Γκομί 4, Ζελαμπάλ 3, Ζανό 2, Φουαρέ 2, Μ.Πιετρούς 6 (1), Μποκολό 3 (1), Φ.Πιετρούς 6, Πετρό 8, Ντιό 20, Τουριάφ, Βάις 11.

    ΣΕΡΒΙΑ/ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Ντράγκαν Σάκοτα): Πόποβιτς 6, Αβντάλοβιτς 3, Ραϊτσεβιτς 2, Ρακόσεβιτς 22 (2), Τρίπκοβιτς 5 (1), Μίλιτσιτς 14, Νίκολιτς 2, Μαρίνοβιτς, Ασκραμπιτς 7 (1), Πέροβιτς.

    [10] Μπάσκετ

    Φουριόζα η Ισπανία

    20/8/2006 5:34:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Με τον σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις, Παού Γκασόλ, να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της ρακέτας και να τελειώνει το παιχνίδι με νταμπλ-νταμπλ (26 πόντους-10 ριμπάουντ), η Ισπανία συνέτριψε 101-57 τον Παναμά στη Χιροσίμα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β ομίλου του Μουντομπάσκετ. Με τη... συνταγή "τροφοδοτείτε τον Γκασόλ", η Ισπανία, η οποία κυριάρχησε στον τομέα των ριμπάουντ, δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον κατώτερης δυναμικότητας Παναμά και "ζευγάρωσε" τις νίκες της στον όμιλο. Από την πλευρά του, ο Παναμάς των 23 λαθών "μετράει" δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Πρώτοι σκόρερ των ηττημένων οι Ντάγκλας, Γιορέδα, Ντ.Γκόμεζ, οι οποίοι πέτυχαν από εννέα πόντους. Τα δεκάλεπτα: 11-23, 27-47, 42-70, 57-101.

    ΠΑΝΑΜΑΣ (Γκιγιέρμο Βέκιο): Γκάρσες 6, Περάλτα 3, Ντάγκλας 9 (1), Γκόμεζ Μ., Ντάλεϊ Χιούιτ 5, Λεβί 2, Ντ.Γκόμεζ 9, Χικς 7, Κότα 2, Γκαρσία 3, Γιορέδα 9, Καρντένας 2.

    ΙΣΠΑΝΙΑ (Χοσέ Βιθέντε Ερνάντεθ): Π.Γκασόλ 26 (10ρ.), Φερνάντεζ 21 (4), Καμπέθας 1, Ναβάρο 8 (2), Καλντερόν 5 (1), Χιμένεθ 5 (1), Σ.Ροντρίγκεθ 2, Μπ.Ροντρίγκεθ 15 (1), Μ.Γκασόλ 1, Μουμπρού 7 (1), Γκαρμπαχόσα 10 (1).

    [11] Μπάσκετ

    Ιταλική ανατροπή

    20/8/2006 5:26:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Σπουδαία νίκη πέτυχε η Ιταλία, η οποία επικράτησε της Σλοβενίας με 80-76 στο Σαπόρο και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στον Δ όμιλο του Μουντομπάσκετ. Οι "ατζούρι" κυνηγούσαν στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, καθώς η ομάδα του Αλες Πιπάν, με κορυφαίο τον Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς (17 πόντοι), προηγήθηκε ακόμη και με 14 πόντους και ήλεγχε το ματς σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια, όμως, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Μπελινέλι, που πέτυχε 26 πόντους οι Ιταλοί βελτίωσαν την άμυνά τους και έφεραν το παιχνίδι «στα ίσα». Ο Ματέο Σοράνια με τρίποντο 1΄11΄΄ πριν το τέλος έβαλε μπροστά την ομάδα του Κάρλο Ρεκαλκάτι (74-71), ενώ πέτυχε άλλους τέσσερις πόντους στο τελευταίο λεπτό, "σφραγίζοντας" τη νίκη της ομάδας του. Ο Γιάκα Λάκοβιτς προσπάθησε να «γυρίσει» το παιχνίδι, αλλά μία χαμένη βολή στα 16΄΄ (με το σκορ στο 78-76) και ένα άστοχο σουτ στα 8΄΄ του... χαρίζουν τον τίτλο του μοιραίου παίκτη για τη Σλοβενία, που υπέστη την πρώτη ήττα της στη διοργάνωση. Τα δεκάλεπτα: 14-22, 36-43, 59-56, 80-76

    ΙΤΑΛΙΑ (Κάρλο Ρεκαλκάτι): Μπελινέλι 26 (3), Μπαζίλε 5 (1), Μαντσινέλι 2, Σοράνια 9 (1), Μαρκονάτο 9 (1), Μορντέντε 7 (1), Μικελόρι 2, Ρόκα 4, Ντι Μπέλα 9 (1), Γκάρι 7 (1), Τζίλι.

    ΣΛΟΒΕΝΙΑ (Αλες Πιπάν): Γιούρακ 6, Λάκοβιτς 14 (4), Οζμπολτ 3 (1), Μπετσίροβιτς 9, Νεστέροβιτς 17 (1), Ούντριχ 5, Νάχμπαρ 8 (2), Μίλιτς 2, Σλόκαρ 4, Μπρέζετς 8

    [12] Μπάσκετ

    Νίκησε και τα "καγκουρό" η Τουρκία

    20/8/2006 5:13:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Τουρκία, η οποία επικράτησε αυτή τη φορά της Αυστραλίας με 76-68, για τον 3ο όμιλο όπου μετέχει και η Εθνική μας ομάδα, στη Χαμαμάτσου. Ετσι, οι γείτονες ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση και βάζουν πλώρη για πιο ψηλά. Αντίθετα, τα "καγκουρό" γνώρισαν την πρώτη ήττα τους στη διοργάνωση. Το αρχικό 16-10 των Τούρκων, προερχόμενο από τις προσπάθειες των Πεκέρ και Κουτλουάι, δεν είχε συνέχεια, καθώς ο Σι Τζέι Μπρούτον (22π. με 5/11τρ.) άρχισε να "βομβαρδίζει" έξω από τα 6.25μ. φέρνοντας την Αυστραλία σε θέση οδηγού. Η ομάδα του Μπράιαν Γκουργιάν προηγήθηκε 39-24 και έδειχνε να ελέγχει το ματς, κλείνοντας το ημίχρονο στο +14 (40-26). Όμως η Τουρκία δεν τα παράτησε και άρχισε να "ροκανίζει" τη διαφορά, με παίκτη κλειδί τον νεαρό Ιλιάσοβα (17 πόντοι). Ο Κουτλουάι με τρίποντο 3΄50΄΄ πριν τη λήξη έβαλε την ομάδα του μπροστά (65-63) και η αποβολή του Μπρούτον με πέντε φάουλ, 2΄51΄΄ πριν το τέλος, ήταν η χαριστική βολή για την Αυστραλία, που δεν είχε άλλες λύσεις στην επίθεση και μοιραία γνώρισε την ήττα. Κάτι που σημαίνει ότι θα τα παίξει όλα για όλα στο επόμενο παιχνίδι της, την Τρίτη (10:30) απέναντι στην ελληνική ομάδα. Τα δεκάλεπτα: 12-16, 40-26, 55-49, 68-76.

    ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Μπράιαν Γκουργιάν): Μπόγκατ 8, Μπάρλοου 7 (1), Μακίνον 2, Κένταλ, Νιούλεϊ 7 (1), Μπρούτον 22 (5), Σμιθ 9 (3), Γουέρθινγκτον 6, Χίντερ 2, Μπρους 3 (1), Χέλιγουελ 2

    ΤΟΥΡΚΙΑ (Μπόγκνταν Τάνιεβιτς): Ακιόλ, Κούρτογλου 6, Αρσλάν 4, Ιλιάσοβα 17 (3), Ερντογάν 3, Κουτλουάι 15 (4), Σόλακ 8 (1), Γκονλούμ 11, Πεκέρ 12, Ντεμιρέλ

    [13] Μπάσκετ

    Επίδειξη δύναμης η Αργεντινή

    20/8/2006 5:03:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Αργεντινή, η οποία συνέτριψε με 107-72 το Λίβανο, σε αγώνα για τον Α όμιλο του Μουντομπάσκετ. Η "χρυσή" Ολυμπιονίκης της Αθήνας προηγήθηκε 29-9 στο τέλος της πρώτης περιόδου και από εκεί και πέρα έκανε συντήρηση δυνάμεων, με τον Σέρχιο Ερνάντες να αφήνει αρκετή ώρα στον πάγκο τους Τζινόμπιλι και Νοτσιόνι. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Βάλτερ Χέρμαν με 23 πόντους και 6/8 τρίποντα, ενώ από τους ηττημένους (που χθες είχαν νικήσει τη Βενεζούελα και ελπίζουν σε πρόκριση) ξεχώρισε ο Ρόνι Φαχέντ με 18π. Τα δεκάλεπτα: 9-29, 32-50, 51-80, 72-107

    ΛΙΒΑΝΟΣ (Πολ Κάφτερ): Αμπντελ-Νουρ 9 (1), Τάουμπε 9, Μαχμούντ, Φαχέντ 18 (4), Ελ Τουρκ 2, Φεγκαλί 8 (2), Σαμάχα 1, Βόγκελ 5, Φαχρεντίνε 5, Χουρί 5 (1), Μπαλάα, Ελ Χατίμπ 10 (1)

    ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Σέρχιο Ερνάντες): Σκόλα 18, Τζινόμπιλι 7, Σάντσες 6 (1), Ομπέρτο 12, Χέρμαν 23 (6), Φερνάντες 5, Ντελφίνο 14 (2), Πριτζιόνι 4 (1), Γκουτιέρες 2, Νοτσιόνι 7 (1), Φαραμπέλο 2, Βολκοβίσκι 7

    [14] Μπάσκετ

    Με άνεση οι Γερμανοί

    20/8/2006 4:56:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Γερμανία για να καταβάλει την αντίσταση της Νεάς Ζηλανδίας με 80-56 στη Χιροσίμα, σε αγώνα για τη 2η ημέρα του Β΄ ομίλου του Μουντομπάσκετ. Οι παίκτες του Ντιρκ Μπάουερμαν έπαιξαν εξαιρετική άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και είχαν αξιοζήλευτη ευστοχία στα τρίποντα (16/34), με μπροστάρηδες τους Ντέμοντ Γκριν (18π. με 4/5τρ.) και Ρόμπερτ Γκάρετ (14π. με 4/7τρ.), φτάνοντας έτσι άνετα στη δεύτερη επιτυχία τους στη διοργάνωση. Αντίθετα, οι Νεοζηλανδοί γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους και κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τη συνέχεια. Να σημειωθεί ότι, στο προηγούμενο Παγκόσμιο στην Ινδιανάπολη, οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί δύο φορές, τη μία στον "μικρό" τελικό, πάντα με νικητές τους Γερμανούς. Τα δεκάλεπτα: 11-21, 17-38, 41-74, 56-80

    ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (Τόμας Μπάλντουιν): Ολσον, Πένι 12 (2), Χενάρε 7 (2), Τζόουνς 8 (2), Μπούσερ, Κάμερον 8 (1), Βουκόνα, Φρανκ 4, Μπράντσοου 7, Ράμπτον 10

    ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Ντιρκ Μπάουερμαν): Ντεμιρέλ 2, Οκουλάγια 4, Σούλτσε 5 (1), Γκάρετ 14 (4), Χέρμπερ 6 (2), Χάμαν 5 (1), Γκριν 18 (4), Ρόλερ 9 (3), Γκρούνχαϊντ, Φέμερλινγκ 2, Νοβίτσκι 11 (1), Γιάγκλα 4

    [15] Μπάσκετ

    Βήμα πρόκρισης η Ανγκόλα

    20/8/2006 4:50:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στους "16" του Μουντομπάσκετ έκανε η Ανγκόλα, που συνέτριψε στη Χιροσίμα 87-62 τη διοργανώτρια Ιαπωνία και έκανε το "2 στα 2", ακριβώς στους αγώνες που έπρεπε να πάρει (χθες είχε επικρατήσει του Παναμά). Οι οικοδεσπότες ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν 21-12 λίγο πριν λήξει η πρώτη περίοδος, αλλά στη συνέχεια οι Αφρικανοί βελτίωσαν την άμυνά τους και κυριάρχησαν κατά κράτος κάτω από τα καλάθια (50-28 τα ριμπάουντ), φτάνοντας πολύ εύκολα στην τελική επικράτηση. Ο Κάρλος Αλμέιδα με 19 πόντους και ο Αμπντέλ Αζίζ Μπουκάρ με 16 πόντους και 14 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, ενώ από την ομάδα του Ζέλικο Παβλίσεβιτς, που μετρά ήδη δύο ήττες, διασώθηκε ο Κοσούκε Τακεούτσι με 13 πόντους. Τα δεκάλεπτα: 21-16, 32-44, 43-66, 62-87

    ΑΝΓΚΟΛΑ (Αλμπέρτο Ντε Καρβάλιο): Σιπριάνο 8 (2), Αρμ.Κόστα, Μοράις 13 (1), Μπάρος 5 (1), Λ.Κόστα, Καρβάλιο 2, Γκόμες 6, Νέτο, Μπουκάρ 16, Αλμέιδα 19 (3), Λουτόντα 7 (1), Μίνγκας 11 (2)

    ΙΑΠΩΝΙΑ (Ζέλικο Παβλίσεβιτς): Καουαμούρα 3 (1), Γιαμάντα, Σακουράι 5, Ιγκαράσι 5 (1), Κασιουάγκι 9, Ορίμο 11 (3), Κ.Τακεούτσι 13 (1), Αμίνο 8 (1), Σετσουμάσα, Φουρούτα, Ιτο, Τζ.Τακεούτσι 8 (1)

    [16] Μπάσκετ

    Το Πουέρτο Ρίκο επανήρθε

    20/8/2006 4:36:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Την πρώτη του νίκη στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας πανηγύρισε το Πουέρτο Ρίκο, που επικράτησε στο Σαπόρο 88-79 της Σενεγάλης, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του Δ΄ ομίλου. Μετά την καλή χθεσινή εμφάνιση απέναντι στις ΗΠΑ, οι παίκτες του Χούλιο Τόρο ήταν το φαβορί της αναμέτρησης και το απέδειξαν μέσα στο γήπεδο, καθώς πήραν από την αρχή το προβάδισμα. Οι Αφρικανοί, που χθες είχαν χάσει καθαρά από τη Σλοβενία, δεν παράτησαν το παιχνίδι και ακολούθησαν όσο μπορούσαν στο σκορ, όμως στα τελευταία λεπτά τα τρίποντα των Κάρλος Αρόγιο (29π.) και Ελίας Αγιούσο (20π. με 6/8τρ.) έβαλαν... ταφόπλακα στις ελπίδες τους. Τα δεκάλεπτα: 16-26, 37-44, 60-66, 79-88.

    ΣΕΝΕΓΑΛΗ (Μουσταφά Γκαγέ): Μαχτάρ Ντιαγέ 14 (4), Πένε 9 (3), Σισέ 14, Νιανγκ, Ντογέ 13 (3), Ντιούφ 10 (1), Αου 2, Σαβάνε 2, Μαμαντού Ντιαγέ, Ντόνγκο Ντιαγέ 7, Μπαντιάνε 8

    ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ (Χούλιο Τόρο): Ράμος 4, Ρέγες 4, Χάτον, Αρόγιο 29 (3), Αποντάκα 5, Νταλμάου 11 (3), Αγιούσο 20 (6), Λάτιμερ 2, Ριβέρα, Λι 1, Σαντιάγκο 12

    [17] Μπάσκετ

    Ξανά στο κόλπο η Βενεζουέλα

    20/8/2006 4:27:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Έμπλεξαν τα πράγματα στον Α όμιλο του Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας, αναφορικά με την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης. Η Βενεζουέλα, που στην πρεμιέρα έπεσε θύμα έκπληξης χάνοντας από το Λίβανο, κατάφερε σήμερα να επιβληθεί στην πόλη Σεντάι 84-77 της Νιγηρίας, που χθες είχε πάρει μεγάλη νίκη επί της Σερβίας/Μαυροβουνίου. Οι δύο ομάδες έχουν πλέον από μία νίκη σε δύο αγώνες και διεκδικούν μία θέση στην πρώτη τετράδα του ομίλου, που προκρίνεται στην επόμενη φάση. Οι Νοτιοαμερικάνοι, με ηγέτη τον Βίκτορ Ντίαζ (24π. με 6/10 τρίποντα) έκαναν ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα στη δεύτερη περίοδο, ξέφυγαν ακόμη και με 21 πόντους και έφτασαν στην επικράτηση ευκολότερα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ, αφού η ευστοχία τους από την περιφέρεια (12/22 τρίποντα) και η κυριαρχία τους στα ριμπάουντ (35-25, 14 μάζεψε ο Ρίτσαρντ Λούγκο) δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Αφρικανούς. Ο Ιμε Ουντόκα με 23 πόντους ήταν ξανά ο κορυφαίος της Νιγηρίας. Τα δεκάλεπτα: 17-16, 27-42, 49-64, 77-84.

    ΝΙΓΗΡΙΑ (Σαμ Βίνσεντ): Ακόγκνον 2, Ιμπέκουε 4, Ογκούτσι 5 (1), Ουντόκα 23 (2), Ερε 13 (2), Βάρεμ 6, Νουόσου 4, Ομπασοχάν, Αβοτζόμπι 2, Μουονέκε 10 (1), Αναγκόνιε 8, Νουάνκουο

    ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (Νέστορ Σαλαζάρ): Ντίαζ 24 (6), Μασάδο, Μιγιάρες 3 (1), Λούγκο 13, Αγκιλέρα 9 (2), Τόρες 14 (1), Σεντένο, Μαριάγκα 14 (1), Βαλενίγια, Μόρις 7 (1)


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 20 August 2006 - 16:51:17 UTC