Visit our Archive of Documents from US Government Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 07-03-10

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ελεύθεροι οι φοιτητές
  • [02] Περιοδεία Αλαβάνου
  • [03] Στη Θεσσαλία ο Γ. Παπανδρέου
  • [04] Προβλήματα από τον αέρα
  • [05] Ένταση στην οδό Λήδρας
  • [06] Δεν "βλέπουν" τρομοκρατική ενέργεια
  • [07] Προβάδισμα στον Σαρκοζί
  • [08] Διεθνής διάσκεψη για το Ιράκ

    [01] Πολιτική

    Πρόκειται για δυο φοιτήτριες κι ένα φοιτητή

    Ελεύθεροι οι φοιτητές

    10/3/2007 5:38:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 10/3/2007 6:31:14 μμ)

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Ελεύθεροι με την επιβολή του περιοριστικού όρου της εμφάνισής τους μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής στην οποία διαμένουν, αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον 27ο τακτικό ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες, για τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Και οι τρεις, δύο φοιτήτριες κι ένας φοιτητής, στην διάρκεια της τρίωρης απολογίας τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος της διατάραξης κοινής ειρήνης , σύστασης και συμμορίας και απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ο ανακριτής έκανε δεκτό το αίτημα του φοιτητή να εξεταστεί από ιατροδικαστή καθώς υποστηρίζει ότι κατά την σύλληψή του υπέστη ξυλοδαρμό. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα. Οι εννέα συγκατηγορούμενοί τους ενώπιον του ανακριτή αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος -απόπειρας σκοπούμενης σωματικής βλάβης και πλημμελήματος -αντίσταση κατά της αρχής με όπλο, διατάραξη κοινής ειρήνης, σύστασης και συμμορίας, οπλοφορίας και οπλοχρησίας- και θα απολογηθούν την Δευτέρα. Τη Δευτέρα επίσης αναμένεται να δικαστούν από το αυτόφωρο και άλλοι 49 νεαροί συλληφθέντες στα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης. που κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, σύσταση και συμμορία και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η πλειοψηφία των 49 κατηγορουμένων συμμετείχε σε μπλοκ φοιτητών από τη Θεσσαλονίκη. Στο μεταξύ αντιδράσεις έχει προκαλέσει η μετάβαση των εισαγγελέων στην ΓΑΔΑ, την Παρασκευή, προκειμένου να απαγγείλουν τις κατηγορίες εναντίον των 49. Ορισμένοι εκ των συνηγόρων υπεράσπισης έκαναν λόγο για παράνομη διαδικασία που καταλύει το Σύνταγμα της χώρας. Συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ πραγματοποίησαν το Σάββατο φοιτητές και πανεπιστημιακοί καθηγητές, διαμαρτυρόμενοι για τις συλλήψεις των φοιτητών και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν. Παράλληλα, πορεία σε ένδειξη συμπαράστασης πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και αφού κινήθηκαν μέσω της οδού Εγνατίας και του πλακόστρωτου της Αριστοτέλους, έφτασαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Στο σημείο εκείνο, στο οποίο είχαν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας, ζητώντας είτε να συλληφθούν και οι ίδιοι, είτε να αποσυρθούν οι κατηγορίες που βαρύνουν τους συλληφθέντες στην Αθήνα. Στη συνέχεια, η πορεία κατευθύνθηκε μέσω των οδών Τσιμισκή, Βενιζέλου και Εγνατία και κατέληξε στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Πορεία συμπαράστασης οργανώθηκε και χθες το απόγευμα στην Αθήνα αυτή τη φορά, στη διάρκεια της οποίας υπήρξαν και νέα επεισόδια.

    Την ίδια ώρα συνεχίζεται η αποδοκιμασία των κομμάτων και των κοινωνικών φορέων, αλλά και η έντονη πολιτική αντιπαράθεση, που προκάλεσαν τα επεισόδια αλλά οι βανδαλισμοί από τους κουκουλοφόρους, το τελευταίο διήμερο, στο κέντρο της Αθήνας.

    [02] Πολιτική

    Σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Κιλκίς

    Περιοδεία Αλαβάνου

    10/3/2007 2:20:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 10/3/2007 3:54:10 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ 105.8

    Διήμερη περιοδεία πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΝ στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και το Κιλκίς. Το μεσημέρι ο κ.Αλαβάνος συναντήθηκε με εκπροσώπους των κτηνοτροφικών συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας, στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής. Ο κ. Αλαβάνος αναφέρθηκε στο καρτέλ βιομηχανιών γάλακτος, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν διπλά θύματα: οι παραγωγοί και οι καταναλωτές. Επίσης, καταλόγισε ευθύνες στην Κυβέρνηση που δεν έχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, ενώ υπογράμμισε ότι πρέπει να στηριχθεί η κτηνοτροφική παραγωγή και "να δοθούν ικανοποιητικές τιμές στο κρέας και στο γάλα". Ο πρόεδρος του ΣΥΝ υποστήριξε ακόμη ότι πρέπει να σταματήσουν οι παράνομες "ελληνοποιήσεις" αμνοεριφίων και "να παρθούν όλα τα μέτρα, ώστε η κτηνοτροφία να γίνει ένας ακμαίος κλάδος της ελληνικής οικονομίας".

    Το απόγευμα ο κ. Αλαβάνος θα βρεθεί στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, όπου θα έχει συναντήσεις με το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού και φορείς της περιοχής, ενώ το βράδυ θα συναντηθεί με τον Σύλλογο των Τεχνικών του Κρατικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης, και αργότερα θα παραβρεθεί και θα χαιρετήσει στη συνεστίαση που οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΝ Κιλκίς, σε ταβέρνα στην Άνω Πόλη Κιλκίς.

    Η περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΝ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με πολιτική ομιλία του, στις 11 το πρωί, σε συγκέντρωση που οργανώνει η Π. Ε. Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΝ στον Κινηματογράφο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ".

    [03] Πολιτική

    Από την Κυριακή μέχρι την Τρίτη

    Στη Θεσσαλία ο Γ. Παπανδρέου

    10/3/2007 11:57:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105.8

    Περιοδεία στη Θεσσαλία πραγματοποιεί από την Κυριακή ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα παραστεί το πρωί στις εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Καρδίτσας από τους Ιταλούς και στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας. Τη Δευτέρα θα επισκεφθεί αγροτικές περιοχές των Τρικάλων και θα έχει συνομιλίες με τους αγρότες. Στις 7 το απόγευμα θα συναντηθεί με νέους από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι οποίοι έχουν επιλέξει να ασχοληθούν επαγγελματικά στον ευρύτερο αγροτικό τομέα και μάλιστα με καινοτόμες δραστηριότητες. Την Τρίτη το πρωί θα μεταβεί στη Λάρισα, όπου θα επισκεφθεί το Αρχηγείο της 1ης Στρατιάς, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικού Ελέγχου.

    [04] Κοινωνία

    Στο λιμάνι της Πάτρας

    Προβλήματα από τον αέρα

    10/3/2007 6:33:00 μμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Σοβαρό πρόβλημα δημιουργήθηκε το μεσημέρι στο λιμάνι της Πάτρας από τους θυελλώδεις ανέμους που έφθαναν μέχρι και τα εννέα μποφόρ και καθιστούσαν αδύνατη την προσέγγιση των πλοίων. Ανοιχτά του λιμανιού έμειναν για αρκετή ώρα τρία πλοία, ενώ στο επιβατηγό πλοίο Μπλού Οράιζον σημειώθηκε μικρό ρήγμα, όταν στην προσπάθεια πρόσδεσης προσέκρουσε στην προβλήτα. Ευτυχώς μετά από προσπάθεια δύο ωρών το πλοίο έδεσε και οι 210 επιβάτες του αποβιβάστηκαν ασφαλείς.

    [05] Κόσμος

    Ένταση στην οδό Λήδρας

    10/3/2007 7:11:00 μμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Ένταση σημειώθηκαν στην οδό Λήδρας στο σημείο, όπου κατεδαφίστηκε ο τοίχος του φυλακίου της Εθνικής Φρουράς. Μικρή ομάδα νεαρών, αντίθετων στην κατεδάφιση του τοίχου, προσπάθησε να παρενοχλήσει τη πραγματοποίηση εκδήλωσης με αίτημα τη διάνοιξη στην οδό Λήδρας διόδου από και προς τα Κατεχόμενα. Την εκδήλωση οργάνωσε η Επιτροπή για το "Άνοιγμα της οδού Λήδρας", με σύνθημα "ο τοίχος έπεσε-τραγουδάμε για το άνοιγμα της Λήδρας". Οι νεαροί φώναζαν συνθήματα, όπως "Η Κύπρος είναι Ελληνική", "Ντροπή θα γράψει η ιστορία σ αυτούς που ξεπουλάνε την Κύπρο στην Τουρκία", και "Δεν μπορεί να υπάρξει ελληνοτουρκική φιλία, ενόσω υπάρχει κατοχή". Οι νεαροί κρατούσαν ελληνικές σημαίες και σημαίες του Βυζαντίου. Τη στιγμή, που οι νεαροί άρχισαν να φωνάζουν τα συνθήματα, στο βήμα της εκδήλωσης βρισκόταν ο πρώην βουλευτής της ΕΔΕΚ, Τάκης Χατζηδημητρίου, ο οποίος είπε ότι "τέτοιου είδους στοιχεία προκάλεσαν κάποτε το πραξικόπημα". Χάρη στην έγκαιρη και ψύχραιμη επέμβαση της Αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα επεισόδια και οι νεαροί διαλύθηκαν. Η εκδήλωση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε ομαλά. Την ίδια ώρα χιλιάδες άτομα , Κύπριοι και ξένοι επισκέπτονται την οδό Λήδρας για να δουν από κοντά την νέα όψη που απέκτησε η περιοχή μετά την κατεδάφιση του τοίχου στο τέρμα της οδού.

    [06] Κόσμος

    Στη πολύνεκρη αεροπορική τραγωδία στην Ινδονησία

    Δεν "βλέπουν" τρομοκρατική ενέργεια

    10/3/2007 12:44:00 μμ

    Αποκλείει το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας ή του σαμποτάζ η αστυνομία της Ινδονησίας όσον αφορά την συντριβή και ανάφλεξη του αεροσκάφους Boeing 747-400 της εταιρίας Garuda κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο της Γιογκγιακάρτα την Τετάρτη, που είχε ως αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 21 άνθρωποι. "Αφού ολοκληρώσαμε την έρευνά μας στον τόπο της συντριβής και πήραμε συνεντεύξεις από έναν αριθμό μαρτύρων, συμπεραίνουμε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία σαμποτάζ, τρομοκρατικής ενέργειας, ή έκρηξης βόμβας", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ινδονησίας, Σίσνο Αντιουινότο. Το μαύρο κουτί του Μπόινγκ -το οποίο ενδέχεται να περιέχει κρίσιμα δεδομένα όσον αφορά τα αίτια του δυστυχήματος- ανασύρθηκε και εστάλη στην Αυστραλία για ανάλυση. Η διαδικασία αναγνώρισης των θυμάτων επίσης ολοκληρώθηκε. Ανάμεσα στους αναγνωρισθέντες είναι και πέντε Αυστραλοί, δύο αστυνομικοί, ένας δημοσιογράφος, μια εκπρόσωπος της πρεσβείας της Αυστραλίας στην Ινδονησία και μια εργαζόμενη σε οργάνωση αρωγής.

    [07] Κόσμος

    Δίνει νέα δημοσκόπηση

    Προβάδισμα στον Σαρκοζί

    10/3/2007 11:35:00 πμ

    Ο υποψήφιος της δεξιάς στις γαλλικές προεδρικές εκλογές Νικολά Σαρκοζί θα ήταν ο νικητής του δεύτερου γύρου των εκλογών με 53,5% των ψήφων, απέναντι στην υποψήφια του Σοσιαλιστικού Κόμματος Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η οποία θα εξασφάλιζε το 46,5%, σύμφωνα με την καθημερινή δημοσκόπηση Ipsos-Dell, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Το 16% των ψηφοφόρων που είναι βέβαιοι ότι θα λάβουν μέρος στην ψηφοφορία δεν εξέφρασαν πρόθεση ψήφου. Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά, στον πρώτο γύρο ο Σαρκοζί θα εξασφάλιζε το 32,5% των ψήφων, η Ρουαγιάλ 26%, ενώ ο κεντρώος Φρανσουά Μπαϊρού θα ερχόταν τρίτος με 20,5%. Ο ακροδεξιός Ζαν-Μαρί Λε Πεν ακολουθεί με 12,5%. Ακολουθούν η υποψήφια του Κομμουνιστικού Κόμματος Μαρί-Ζορζ Μπιφέ με 2%, ο Ολιβιέ Μπεζανσνό της Επαναστατικής Κομμουνιστικής Λίγκας με 2%, η Αρλέτ Λαγκιγέ του Εργατικού Αγώνα με 1,5%, ο Ζοζέ Μποβέ, του Κινήματος κατά της Παγκοσμιοποίησης με 1%, η οικολόγος Ντομινίκ Βουανέ με 1% και ο εθνικιστής Φιλίπ ντε Βιλιέ με 0,5%. Το 12% των ατόμων που έχουν την πρόθεση να ψηφίσουν εμφανίζονται αναποφάσιστοι για τον πρώτο γύρο.

    [08] Ιράκ

    Για τον τερματισμό της βίας

    Διεθνής διάσκεψη για το Ιράκ

    10/3/2007 12:44:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 10/3/2007 7:05:03 μμ)

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    "Καλά αποτελέσματα" είχε η συνάντηση των κρατών της περιοχής και των παγκοσμίων δυνάμεων στη Βαγδάτη σύμφωνα με δηλώσεις του Ιρακινού υπουργού Εξωτερικών Χοσιάρ Ζεμπάρι ανάμεσα στα οποία και η σύσταση επιτροπών για την ασφάλεια, τους πρόσφυγες, τα καύσιμα και την ενέργεια. "Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και θετική τόσο από πλευράς ατμόσφαιρας όσο και για τη σύνθεσή της", επισήμανε ο Ζεμπάρι στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της διάσκεψης. Ο ίδιος σε άλλο σημείο των δηλώσεών του είπε πως οι Αμερικανοί και οι Ιρανοί απεσταλμένοι στη διάσκεψη της Βαγδάτης είχαν συνομιλίες "για θέματα που άπτονται της ασφάλειας και της σταθερότητας του Ιράκ". Και ο Αμερικανός πρεσβευτής στο Ιράκ, Ζαλμάι Χαλιλζάντ τόνισε πως είχε απευθείας, αλλά και ομαδικές συνομιλίες με τους Ιρανούς απεσταλμένους. "Μίλησα απευθείας μαζί τους, αλλά και παρουσία άλλων", είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός διπλωμάτης. Η διεθνής διάσκεψη για τον τερματισμό της βίας στο Ιράκ πραγματοποιείται στη Βαγδάτη με τη συμμετοχή των ΗΠΑ, των υπολοίπων τεσσάρων μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ -Ρωσία, Γαλλία, Βρετανία και Κίνα- του Ιράν, της Συρίας, του Αραβικού Συνδέσμου και του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης ενώ οι εργασίες της άρχισαν με την ανάγνωση στίχων του κορανίου.

    Ο Ιρακινός πρωθυπουργός κατά την έναρξη των εργασιών ζήτησε να σταματήσει η ανάμειξη ξένων χωρών στις υποθέσεις του Ιράκ που σπαράσσεται από τη βία. "Πρέπει να διακοπεί κάθε μορφή οικονομικής βοήθειας, υποκίνησης θρησκευτικών αισθημάτων, επιμελητειακής υποστήριξης και τροφοδοσίας με όπλα και μαχητές που θα χρησιμοποιηθούν για να σκοτωθούν τα παιδιά μας, οι γυναίκες μας , οι ηλικιωμένοι ή για επιθέσεις εναντίον των τεμενών και των εκκλησιών μας", πρόσθεσε ο Νούρι αλ Μάλικι χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένη χώρα.

    Ιράν, Συρία και ΗΠΑ στο ίδιο τραπέζι για πρώτη φορά

    Οργανωτής της είναι ο πρωθυπουργός του Ιράκ Νούρι αλ Μάλικι, ο οποίος αρχικά ήταν αρνητικός για την πραγματοποίηση της, όμως η κλιμάκωση της βίας στη χώρα τον έκαναν να αλλάξει γνώμη.

    Η διεθνής διάσκεψη της Βαγδάτης σημαίνει την επιστροφή της Συρίας και του Ιράν στη διπλωματική σκηνή της Μέσης Ανατολής. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν στη Βαγδάτη, οι εκπρόσωποι του Ιράν, της Συρίας και των Ηνωμένων Πολιτειών θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να βρεθούν γύρω από το ίδιο τραπέζι συνομιλιών.

    Νέας πολύνεκρη επίθεση

    Την ίδια ώρα έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη σιιτική συνοικία Σαντρ Σίτι, που βρίσκεται 3χλμ από το ιρακινό υπουργείο Εξωτερικών του Ιράκ προκάλεσε το θάνατο 26 ανθρώπων, ανάμεσά τους έξι Ιρακινών στρατιωτών ενώ 40 τραυματίστηκαν. "Καμικάζι που οδηγούσε παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχτηκε μπροστά σε φυλάκιο του ιρακινού στρατού προκαλώντας το θάνατο σε 26 ανθρώπους, από τους οποίους οι έξι ήταν στρατιώτες", δήλωσε πηγή των δυνάμεων ασφαλείας. Η έκρηξη σημειώθηκε στην πλατεία Μουντχαφίρ στη νοτιοδυτική είσοδο της συνοικίας. Σύμφωνα με ιατρική πηγή, περισσότεροι από 40 τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ιμάμ-Αλί της ιρακινής πρωτεύουσας. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και 18 πτώματα.

    Δύο ακόμη εκρήξεις σημειώθηκαν κοντά στο ιρακινό Υπουργείο Εξωτερικών, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες και μετέδωσαν ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου. Οι εκρήξεις μάλλον προέρχονται από βλήματα όλμων, τα οποία έπληξαν την περιοχή ανάμεσα στο ξενοδοχεία Ρασίντ, μέσα στην Πράσινη Ζώνη, και το Υπουργείο Εξωτερικών. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

    Στο μεταξύ δύο σιίτες προσκυνητές σκοτώθηκαν και 14 τραυματίστηκαν σήμερα στην Καρμπάλα όταν πλήθος πιστών ποδοπατήθηκε στην είσοδο του μαυσωλείου του ιμάμη Αμπάς.

    "Το πλήθος συγκεντρώθηκε στην είσοδο του μαυσωλείου και προσπαθούσε να εισέλθει σε αυτό με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο προσκυνητές, ο ένας από αυτούς Ιρανός, και να τραυματιστούν 14", δήλωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας στην Κερμπάλα.

    Στην ιερή αυτή πόλη των σιιτών, 110 χιλιόμετρα από τη Βαγδάτη, συγκεντρώθηκαν σήμερα περίπου έξι εκατομμύρια πιστοί για να τιμήσουν την 40ή ημέρα από το θάνατο του ιμάμη Χουσέιν, μια από τις πιο ιερές φυσιογνωμίες του σιιτικού Ισλάμ, ο οποίος σκοτώθηκε από τη δυναστεία των Ομαγιαδών το 680 μ.Χ.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 10 March 2007 - 17:51:31 UTC