Read about The Ecumenical Patriarchate of Constantinople Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 07-04-01

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Δεν υπάρχουν ζημίες"
  • [02] Στα άκρα...
  • [03] Διαδηλώσεις στην Πρίστινα
  • [04] "Καλπάζει" η Μάντσεστερ
  • [05] Πρώτη η Μπαρτσελόνα
  • [06] "Καπνός" η Ίντερ
  • [07] Πλησιάζει η Μπάγερν

    [01] Πολιτική

    Εμμένει ο κ.Τσιτουρίδης για τα Ταμεία

    "Δεν υπάρχουν ζημίες"

    1/4/2007 8:00:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 1/4/2007 9:03:22 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ-ΝΕΤ 105,8-ΑΠΕ

    Για συμφέροντα που επιχειρούν να πλήξουν την κυβέρνηση, μίλησε ο Υπουργός Απασχόλησης, ο οποίος επιμένει πως τα Ταμεία δεν πρόκειται να έχουν απώλειες από τις αγορές ομολόγων. Στο ΠΑΣΟΚ μιλούν για "ύποπτες συναλλαγές και διαδρομές των ομολόγων", ενώ την ίδια ώρα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και η Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος συντονίζουν τις έρευνές τους προς κάθε κατεύθυνση για τις επενδυτικές κινήσεις των Ασφαλιστικών Οργανισμών.

    Υπεραμύνθηκε των χειρισμών του

    Ο κ. Τσιτουρίδης υπεραμύνθηκε των χειρισμών του στο θέμα των Ασφαλιστικών Ταμείων επιμένοντας πως τα κεφάλαια των αποθεματικών δεν έχουν υποστεί καμία ζημία. Αποδίδει μάλιστα σε συμφέροντα το συνεχιζόμενο θόρυβο γύρω από την υπόθεση των ομολόγων.

    Ο κ. Τσιτουρίδης, στην Καθημερινή της Κυριακής επαναλαμβάνει πως δεν έχει πολιτικές ευθύνες για τον διορισμό των διοικήσεων των ταμείων.

    Αναγνωρίζει, πάντως ότι: "Έως την πλήρη θωράκιση του συστήματος, θα έπρεπε ίσως να είχαμε επιβάλει νωρίτερα τον αποκλεισμό των Ταμείων, από την αγορά σύνθετων προϊόντων, η αξιολόγηση των οποίων απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις. Ομολογώ όμως ότι στους 13 μήνες που βρίσκομαι σ αυτό το υπουργείο ουδέποτε και από κανέναν δέχθηκα κάποια τέτοια εισήγηση"

    Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας από την πλευρά Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του στο "ΒΗΜΑ", τονίζει:

    "Έχω αναφέρει κατ επανάληψιν ότι ένας Υπουργός εμπιστεύεται κάποιον σε μία θέση αφού διαπιστώσει από την έρευνά του ότι υπάρχει ενάρετος τρόπος ζωής και ότι διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα. Η πολιτική ευθύνη υφίσταται αν η επιλογή έχει γίνει χωρίς να υπάρχει ο σωστός έλεγχος και το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν πληροί τις προϋποθέσεις αυτές".

    Σε δημοσκόπηση της Καπα Ρισερτς για την ίδια εφημερίδα, οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 64,4% βλέπουν και πολιτικές ευθύνες του Υπουργού, ενώ αντίθετη άποψη εκφράζει μόλις το 8,4%.

    "Η καταγραφή των τριών χρόνων διαψεύσεων της κυβέρνησης Καραμανλή έχει υπερκαλυφθεί τις τελευταίες βδομάδες από τους πίνακες των λεγομένων δομημένων ομολόγων που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομίας, από τους πίνακες των απωλειών των ασφαλιστικών Ταμείων και από τα σχεδιαγράμματα ύποπτων συναλλαγών και διαδρομών των ομολόγων", τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

    "Η Ν.Δ. ηθικολόγησε ως αντιπολίτευση, αλλά συνθηκολόγησε απολύτως ως κυβέρνηση", τόνισε από την πλευρά του ο Χάρης Καστανίδης.

    Σε συνδυαστική έρευνα για τις κινήσεις των Ταμείων και των χρηματιστηριακών εταιρειών προχωρούν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και η Αρχή για τον έλεγχο του βρώμικου χρήματος. Οι έρευνες γίνονται προς κάθε κατεύθυνση και τα αποτελέσματά τους δεν αναμένονται σύντομα.

    [02] Κόσμος

    Οι σχέσεις Ιράν και Βρετανίας

    Στα άκρα...

    1/4/2007 8:11:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 1/4/2007 8:40:53 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ-ΑΠΕ

    Ευθεία επίθεση κατά του καθεστώτος της Τεχεράνης εξαπέλυσε ο Τζορτζ Μπους. Ο Αμερικανός Πρόεδρος ζήτησε την απελευθέρωση των δεκαπέντε Βρετανών τους οποίους χαρακτήρισε ομήρους. Το Ιράν όμως συνεχίζει να κρατά αδιάλλακτη στάση εντείνοντας το διπλωματικό αδιέξοδο στην κρίση με τη Μεγάλη Βρετανία. Η Τεχεράνη αγνοεί τις διεθνείς εκκλήσεις, κατηγορώντας παράλληλα τη Βρετανία για τον τρόπο που χειρίζεται την κρίση. Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Μανουσέρ Μοτακί, διεμήνυσε, πως το Ιράν περιμένει να αλλάξει άμεσα, η στάση της βρετανικής κυβέρνησης. Εκατοντάδες ισλαμιστές φοιτητές διαδήλωσαν την Κυριακή έξω από την Βρετανική πρεσβεία στην Τεχεράνη εκτοξεύοντας πέτρες και κροτίδες κατά του κτιρίου πυροδοτώντας νέο κύκλο έντασης.

    Διπλωματικό παιχνίδι

    Στην Ουάσιγκτον ο Ζπίγκνιου Μπρεζίνσκι ο άνθρωπος που χειρίστηκε την κρίση με τους Αμερικανούς ομήρους το 1980 κάλεσε τον Τζορτζ Μπους να μην εμπλακεί καθώς διακυβεύεται η παγκόσμια ηγεμονία των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Ωστόσο ο Αμερικανός Πρόεδρος εξαπέλυε ευθεία επίθεση κατά της Τεχεράνης χαρακτηρίζοντας τους συλληφθέντες, ομήρους.

    "Οι Ιρανοί πρέπει να επιστρέψουν τους ομήρους. Είναι αθώοι, δεν έκαναν κανένα λάθος και απήχθησαν από το νερό με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι ασυγχώρητη συμπεριφορά" τόνισε.

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση δια στόματος της Γερμανίδας Καγκελάριου Άγγελας Μέρκελ ζήτησε την άνευ όρων απελευθέρωση των στρατιωτών.

    Η Τεχεράνη πάντως κρατά αδιάλλακτη στάση προκαλώντας τη συνέχεια του διπλωματικού αδιεξόδου με απρόβλεπτες συνέπειες

    Τη στιγμή που ο Υπουργός Εξωτερικών Μανουσέρ Μοτάκι αναμένει αλλαγή στάσης από το Λονδίνο ο πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ επιτίθεται κατά της Βρετανίας εγκαλώντας την για "υπεροψία και εγωισμό".

    [03] Κόσμος

    Διαδηλώσεις στην Πρίστινα

    1/4/2007 8:24:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Περίπου 1.000 άτομα, μέλη και υποστηρικτές του Κινήματος "Αυτοδιάθεση", διαδήλωσαν το Σάββατο στην Πρίστινα, φωνάζοντας συνθήματα κατά του σχεδίου του ειδικού απεσταλμένου του Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών Μάρτι Αχτισάαρι για τη διευθέτηση του ζητήματος του Κοσόβου και υπέρ της αποφυλάκισης του ηγέτη του Κινήματος, Άλμπιν Κούρτι. Οι διαδηλωτές, ζήτησαν επίσης τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη διευθέτηση του ζητήματος του καθεστώτος του Κοσόβου. Εν τω μεταξύ στη σύλληψη δύο ατόμων, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση των δυο εκρήξεων στη μονή Βίσοκι Ντετσάνι, στο δυτικό Κόσοβο, προχώρησαν άνδρες της δύναμης της KFOR.

    Καταδικάζει η Σερβία

    Ο πρόεδρος της Σερβίας Μπόρις Τάντιτς καταδίκασε το επεισόδιο και κάλεσε τους ιθύνοντες στο Κόσοβο να αποτρέψουν παρόμοιες επιθέσεις σε σερβικές εκκλησίες και μοναστήρια στην περιοχή.

    Ο Σέρβος πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αναπληρωτή επικεφαλής της UNMIK Στίβεν Σουκ, με αφορμή τις εκρήξεις στη μονή Βίσοκι Ντετσάνι και του ζήτησε να εγγυηθεί την ασφάλεια του σερβικού λαού, του κλήρου, των εκκλησιών και των μοναστηριών στο Κόσοβο.

    Ο κ. Τάντιτς επισήμανε πως δεν θα πρέπει να επαναληφθούν τα επεισόδια της 17ης Μαρτίου του 2004 και πρόσθεσε πως "είναι καθήκον της KFOR και της UNMIK η προστασία των Σέρβων και της σερβικής πολιτιστικής κληρονομιάς από τους εξτρεμιστές που απειλούν και σκορπούν τον τρόμο στο σερβικό λαό και τον κλήρο".

    Παράλληλα τάχθηκε για ακόμη μια φορά κατά της ανεξαρτησίας του Κοσόβου, καθώς, όπως είπε, ένα τέτοιο καθεστώς θα έδινε- μεταξύ άλλων- το δικαίωμα στους εξτρεμιστές να εκδιώξουν τους εναπομείναντες στην περιοχή Σέρβους.

    Το Κόσοβο θα επισκεφθούν την Μεγάλη Δευτέρα, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιαπ ντε Χοπ Σέφερ και μέλη του Συμβουλίου της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

    Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την έδρα του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η νατοϊκή αντιπροσωπεία θα έχει συναντήσεις με μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας των Αλβανών του Κοσόβου, τον πρωθυπουργό Αγκίμ Τσέκου και τον πρόεδρο της βουλής Κολ Μπερίσα, καθώς επίσης και με τους ηγέτες της αλβανικής αντιπολίτευσης Χασίμ Θάτσι και Βετόν Σουρόι.

    [04] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    "Καλπάζει" η Μάντσεστερ

    1/4/2007 8:17:00 μμ

    Συντάκτης: Σπύρος Αμπελάκης

    Πηγή: ΑΠΕ

    Έφτανε μισή ώρα ποδοσφαίρου για να πάρει μπροστά η μηχανή της Μάντσεστερ και να «σκορπίσει» την αντίσταση της Μπλάκμπερν στο Όλντ Τράφορντ. Οι «μπέμπηδες» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 29 με το γκολ του Ντέρμπισάϊρ στο β ημίχρονο, με αντεπίθεση διαρκείας εξουδετέρωσαν την άμυνα της Μπλάκμπερν και έφτασαν στο θριαμβευτικό 4-1 χάρη στα γκολ των Σκόουλς, Κάρικ, Πάρκ και Σόλσκιερ. Με την νίκη αυτή η Μάντσεστερ διατήρησε την διαφορά των 6 βαθμών από την δεύτερη Τσέλσυ που είδε κι έπαθε για να πάρει την νίκη στην έρδα της Γουότφορντ με 1-0. Σκόρερ της Τσέλσυ ο Καλού στο 91 που δίνει το δικαίωμα στους Λονδρέζους να ελπίζουν για τον τίτλο. Μεγάλο μάτς έγινε στο Άνφιλντ όπου η Λίβερπουλ συνέτριψε την Άρσεναλ με 4-1 παίρνοντας εκδίκηση για τις βαριές ήττες που υπέστη φέτος από τους «κανονιέρηδες». Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Πίτερ Κράουτς που πέτυχε χατ-τρικ (4, 34, 81) δείχνοντας τα διαπιστευτήριά του. Το άλλο γκολ πέτυχε ο Άνγκερ ενώ η Άρσεναλ είχε μειώσει με τον Γκαλάς στο 73. Με την νίκη αυτή η Λίβερπουλ προσπέρασε στην Τρίτη θέση την Άρσεναλ. Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής της Πρέμιερσιπ ήταν τα εξής: Μάντσεστερ Γιουν.-Μπλάκμπερν 4-1 Γουότφορντ-Τσέσλυ 0-1 Λίβερπουλ-Άρσεναλ 4-1 Μπόλτον-Σέφιλντ Γ. 1-0 Τσάρλτον-Γουίγκαν 1-0 Φούλαμ-Πόρτσμουθ 1-1 Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Σίτυ 0-1 Γουέστ Χαμ-Μίντλεσμπρο 2-0 Τότεναμ-Ρίντινγκ 1-0

    Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1. Μάντσεστερ Γ. 78 2. Τσέλσυ 72 3. Λίβερπουλ 57 4. Αρσεναλ 55 5. Μπόλτον 50 6. Τότεναμ 48 7. Εβερτον 46 8. Ρέντινγκ 44 9. Πόρτσμουθ 43 10.Μπλάκμπερν 40 11.Νιουκάστλ 37 12.Μίντλσεμπρο 36 13.Μάντσεστερ Σίτυ 36 14.Φούλαμ 35 15.Αστον Βίλα 34 16.Γουίγκαν 33 17.Σέφιλντ Γιουν. 31 18.Τσάρλτον 30 19. Γουέστ Χαμ 26 20. Γουότφορντ 20

    [05] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Πρώτη η Μπαρτσελόνα

    1/4/2007 10:40:00 μμ

    Συντάκτης: Σπύρος Αμπελάκης

    Πηγή: ΑΠΕ

    Αρκούσε μια μαγική μπαλιά του Ροναλντίνιο στον Μέσι στο 44 και η εμπειρία του Ετό για να βγάλουν την Μπαρτσελόνα από την μέτρια εικόνα που παρουσίασε μπροστά στους φίλους της απέναντι στην Λα Κορούνια και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Λα Κορούνια μείωσε σε 2-1 στο 70 με τον Αντριάν τα γκολ των Μέσι και Ετό και λίγο έλειψε στο τέλος να κάνει την ισοφάριση. Με αυτή τη νίκη η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 56 βαθμούς. Χορταστικό ήταν το ματς στο «Μεστάγια» όπου η Βαλένθια αιφνιδιάστηκε από την πίεση της Εσπανιόλ και χρειάστηκε να βάλει τρία γκολ για να κερδίσει και να πάρει τους βαθμούς της νίκης που την φέρνουν σε απόσταση 3 βαθμών από την Σεβίλη. Το ματς της ημέρας όμως αναμφίβολα έγινε στο «Ελ Σαντινέρο» όπου μπήκαν 9 γκολ με την Σανταντέρ να παίρνει την νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 5-4 !!! Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Βίγκο επί της Θέλτα με 2-1 με γκολ των Φαν Νίστελρόϊ και Ρομπίνιο που την έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν ήταν τα εξής: Μπαρτσελόνα Λα Κορούνια 2-1 Βαλένθια - Εσπανιόλ 3-2 Μπέτις Βιγιαρεάλ 3-3 Σοσιεδάδ Λεβάντε 1-0 Ατλέτικο Μαδρίτης Μαγιόρκα 1-1 Χετάφε Σαραγόσα 2-2 Σανταντέρ Αθλέτικ Μπιλμπάο 5-4 Ταραγόνα Ουέλβα 1-1 Θέλτα Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

    Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1. Μπαρτσελόνα 56 2. Σεβίλη 53 3. Ρεάλ Μαδρίτης 51 4. Βαλένθια 50 5. Σαραγόσα 47 6. Ατλέτικο Μαδρ. 44 7. Σανταντέρ 43 8. Ουέλβα 42 9. Χετάφε 39 10.Εσπανιόλ 38 11. Βιγιαρεάλ 38 12.Λα Κορούνια 36 13.Οσασούνα 34 14.Μαγιόρκα 33 15.Μπέτις 32 16.Λεβάντε 28 17.Θέλτα 27 18.Αθλέτικ Μπιλμπάο 26 19.Σοσιεδάδ 21 20.Ταραγόνα 21

    [06] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    "Καπνός" η Ίντερ

    1/4/2007 9:25:00 μμ

    Συντάκτης: Σπύρος Αμπελάκης

    Πηγή: ΑΠΕ

    Το πάρτυ στο «Μεάτσα» συνεχίζεται ! Η Ίντερ που μπορεί να μην τα κατάφερε να προκριθεί στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, οδεύει ακάθεκτη προς την κατάκτηση του πιο εύκολου πρωταθλήματος που έχει πάρει ποτέ ομάδα στην γειτονική χώρα, κι αυτό βέβαια δεν οφείλεται τόσο στην ποιότητα της Ίντερ όσο στις συνέπειες που είχε για τις εμπλεκόμενες ομάδες στο σκάνδαλο Calciopolis. Οκτώ αγωνιστικές πριν την λήξη η Ίντερ νίκησε άνετα την Πάρμα με 2-0 και αποσπάστηκε κι άλλο από την Ρόμα που αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Μίλαν στο «Ολύμπικο» με 1-1. Οι δύο εκπρόσωποι της Ιταλίας στο Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζουν αυτή τη βδομάδα την Μάντσεστερ η Ρόμα και την Μπάγερν η Μίλαν έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Οι Ρωμαίοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 3 προηγήθηκαν στο σκορ με πολύ ωραίο σουτ του Μέξες. Σημαντική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της έχασε η Ρόμα στο 60 με τον Τότι, και τρία λεπτά αργότερα η Μίλαν ισοφάρισε με τον Τζιλαρντίνο. Μεγάλη νίκη πέτυχε η Έμπολι με 4-1 επί της Άσκολι που την φέρνει κοντά στο όνειρο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά και την ισοπαλία της Παλέρμο στο Τορίνο. Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο ήταν τα εξής: Ρετζίνα-Σιένα 0-1 Ρόμα-Μίλαν 1-1 Αταλάντα-Φιορεντίνα 2-2 Κάλιαρι-Μεσίνα 2-0 Κιέβο-Σαμπντόρια 1-1 Έμπολι-Ασκολι 4-1 Ίντερ-Πάρμα 2-0 Λιβόρνο-Κατάνια 4-1 Τορίνο-Παλέρμο 0-0

    Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1. Ιντερ 79 2. Ρόμα 59 3.Λάτσιο 49 4. Παλέρμο 48 5. Εμπολι 45 6. Μίλαν 44 7. Φιορεντίνα 38 8. Σαμπντόρια 36 9. Ουντινέζε 35 10.Αταλάντα 33 11.Λιβόρνο 32 12.Τορίνο 32 13.Κατάνια 32 14.Σιένα 31 15.Κάλιαρι 30 16.Κιέβο 28 17.Ρετζίνα 25 18.Μεσίνα 24 19.Πάρμα 22 20.Ασκολι 19

    [07] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Πλησιάζει η Μπάγερν

    1/4/2007 8:33:00 μμ

    Συντάκτης: Σπύρος Αμπελάκης

    Πηγή: ΑΠΕ

    Όσο πλησιάζει το τέλος της φετεινής Μπουντεσλίγκα φαίνονται ποιες ομάδες είναι καμωμένες από ανθεκτικά υλικά. Η Σάλκε, η ευχάριστη έκπληξη της φετεινής περιόδου, δεν κατάφερε στο «Αλιάνζ Αρίνα» να πείσει ότι είναι άξια πρωτοπόρος και έχασε εύκολα από την παθιασμένη Μπάγερν του Χίτζφελντ με 2-0. Ο Ρόϊ Μακάι στο 3 και ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς στο 78 σφράγισαν την υπεροχή των Βαυαρών και σκόρπισαν ανησυχία στους φίλους της Σάλκε που βλέπουν την ομάδα τους να χάνει την διαφορά ασφαλείας που είχε από τους ανταγωνιστές της Σάλκε. Ευτυχώς για την Σάλκε που η Βέρντερ Βρέμης «κόλλησε» στο 0-0 με την Κότμπους, διαφορετικά θα είχε συγκάτοικο στην κορυφή ! Ο Φάνης Γκέκας πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα έκανε πάλι το «θαύμα» του και με το γκολ που πέτυχε βοήθησε τα μέγιστα στην νίκη της Μπόχουμ επί του Ανόβερου. Το άλλο γκολ πέτυχε ο γνωστός σε όλους τους έλληνες φιλάθλους Ζοέλ Επαλέ που έπαιξε σε Ηρακλή, Παναθηναϊκό. Ο Σωτήρης Κυργιάκος σκόραρε με την φανέλα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης η οποία πήρε πολύτιμο βαθμό εκτός έδρας από την Γκλάντμπαχ στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Στουτγκάρδη πήρε την νίκη με 3-1 επί της Ααχεν και πλησίασε στους 4 βαθμούς την Σάλκε. Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα ήταν τα εξής: Μπάγερν Μονάχου Σάλκε 2-0 Κότμπους Βέρντερ Βρέμης 0-0 Στουτγκάρδη Ααχεν 3-1 Γκλάντμπαχ Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-1 Μάϊντζ Λεβερκούζεν 1-3 Νυρεμβέργη Χέρτα 2-1 Μπίλεφελντ Ντόρτμουντ 1-0 Μπόχουμ Ανόβερο 2-0 Αμβούργο Βόλφσμπουργκ 1-0

    Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1. Σάλκε 53 2. Βέρντερ Βρέμης 51 3. Στουτγκάρδη 49 4. Μπάγερν Μον. 47 5. Λεβερκούζεν 42 6. Νυρεμβέργη 41 7. Ανόβερο 35 8. Χέρτα 34 9. Ααχεν 33 10.Βόλφσμπουργκ 32 11.Κότμπους 32 12.Aμβούργο 32 13. Αϊντραχτ Φρανκ. 31 14.Μάϊντζ 30 15.Μπόχουμ 30 16.Μπίλεφελντ 29 17. Ντόρτμουντ 29 18.Γκλάντμπαχ 25


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 1 April 2007 - 20:50:55 UTC