Read the UN Convention on the Law of the Sea (10 December 1982) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-03-28

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σεισμός νότια της Κρήτης
  • [02] Έντονα καιρικά φαινόμενα
  • [03] Συνεχίζονται τα προβλήματα στο Χίθροου
  • [04] Σύλληψη μελών μουσουλμανικής οργάνωσης
  • [05] Απειλούν την Άγκυρα με αντίποινα
  • [06] Κίνα: Εννέα νεκροί από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο
  • [07] Στρατιωτική απειλή για το 10% των Ευρωπαίων οι ΗΠΑ
  • [08] Θα έσωζαν το παιδί τους με προσευχές
  • [09] Ανακάλυψαν ηχογράφηση πριν απο το φωνόγραφο
  • [10] Στη Θεσσαλονίκη ο Αλ.Τσίπρας
  • [11] Αλλαγή δρομολογίων λόγω έργων

    [01] Κοινωνία

    Δεν ανησυχούν οι σεισμολόγοι

    Σεισμός νότια της Κρήτης

    28/3/2008 8:12:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Ισχυρός σεισμός 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 2:16 τα ξημερώματα με επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο νοτιοδυτικά της Κρήτης και συγκεκριμένα νότια από το Γαϊδουρονήσι στο Λιβυκό Πέλαγος. Δεν αναφέρθηκαν υλικές ζημιές, όπως δήλωσαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Κρήτη. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στον νομό Ηρακλείου ενώ σύμφωνα με τους σεισμολόγους, το φαινόμενο δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.

    [02] Κοινωνία

    Έντονα καιρικά φαινόμενα

    28/3/2008 9:35:00 πμ

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Οι ισχυρές καταιγίδες είναι το κύριο χαρακτηριστικό της επιδείνωσης που παρουσιάζει ο καιρός σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων. Τα φαινόμενα θα έχουν μεγάλη διάρκεια και θα είναι κατά τόπους πολύ έντονα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι η Θεσσαλία, η Κεντρική και Ανατολική Στερεά, το Νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος , οι Κυκλάδες, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια αναμένονται στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, ιδιαίτερα στον ορεινό άξονα της Πίνδου, καθώς και σε ορεινά της Δυτικής και Κεντρικής Στερεάς και από το βράδυ πιθανόν στα ορεινά της Βόρειας Πελοποννήσου. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι αύριο το πρωί, στη συνέχεια θα περιοριστούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και έως το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί ισχυροί έως πολύ ισχυροί.

    [03] Κόσμος

    Ακυρώνονται πτήσεις από το νέο τερματικό σταθμό

    Συνεχίζονται τα προβλήματα στο Χίθροου

    28/3/2008 10:27:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Το ένα πέμπτο των πτήσεων της ακύρωσε σήμερα Παρασκευή η British Airways από το νέο τερματικό σταθμό "Τ5" του Χίθροου, ο οποίος λειτούργησε πριν λίγες ημέρες και η κατασκευή του κόστισε περισσότερα από πέντε δισεκατομμύρια ευρώ. Χθες Πέμπτη επικράτησε χάος στον τεράστιο αυτό τερματικό σταθμό, καθώς ακυρώθηκαν πολλές πτήσεις εσωτερικού ή για κοντινούς προορισμούς με αποτέλεσμα εκατοντάδες επιβάτες να διανυκτερεύσουν στο αεροδρόμιο. Η εταιρία ανακοίνωσε πάντως πως το 80% των πτήσεων θα πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα και πως οι επιβάτες θα μπορέσουν να πάρουν τις αποσκευές τους. "Λυπάμαι πολύ για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και πολλοί από τους πελάτες μας δεν μπόρεσαν να δουν τις πραγματικές δυνατότητες του εκπληκτικού αυτού κτιρίου", δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της British Airways Ουίλι Γουόλς. Χθες το σύστημα μεταφορά αποσκευών σταμάτησε να λειτουργεί με αποτέλεσμα να μπορέσουν να ταξιδέψουν μόνο όσοι είχαν χειραποσκευές. Η εταιρία εξέδωσε μιαν ανακοίνωση στην οποία τονίστηκε ότι το προσωπικό "δεν έχει εξοικειωθεί" με τους μηχανισμούς και τις διαδικασίες μεταφοράς-παραλαβής αποσκευών, ενώ την υπερσύγχρονη λειτουργία του σταθμού χαρακτήρισε "από τις μεγαλύτερες και πιο σύνθετες κινήσεις" στο χώρο της αεροπορικής βιομηχανίας. Όταν λειτουργήσει σωστά, ο Τ5 θα εξυπηρετεί περίπου 30 εκατομμύρια επιβάτες σε ετήσια βάση.

    [04] Κόσμος

    Μποπάλ, Ινδία

    Σύλληψη μελών μουσουλμανικής οργάνωσης

    28/3/2008 10:24:00 πμ

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-REUTERS

    Η ινδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθησαν 13 μέλη της εκτός νόμου μουσουλμανικής οργάνωσης "Φοιτητικό Ισλαμικό Κίνημα της Ινδίας", διότι υπάρχουν υποψίες ότι εμπλέκονται σε βομβιστικές επιθέσεις που έχουν γίνει σε διάφορες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αρχηγός της οργάνωσης, Σαφντάρ Ναγκόρι και άλλα 12 άτομα συνελήφθησαν στην πόλη Ιντόρι, στην πολιτεία Μαντία Πραντές. Όπως δήλωσε ο Μαντού Μπάμπου, υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας στην πόλη Ιντόρι, "όλα είναι γνωστά πρόσωπα και διερευνούμε τις διασυνδέσεις τους με πρόσφατες βομβιστικές επιθέσεις σε διάφορα τμήματα της χώρας, μεταξύ των οποίων η Μουμπάϊ". Η οργάνωση αυτή τέθηκε εκτός νόμου το 2001, με το αιτιολογικό ότι προσπαθούσε να προκαλέσει θρησκευτικές ταραχές, με αφορμή τον αμερικανικό πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Πάντως η ινδική αστυνομία θεωρεί ότι η οργάνωση εμπλέκεται σε σειρά βομβιστικών επιθέσεων, μεταξύ των οποίων και εκείνη που έγινε τον Ιούλιο του 2006 σε τρένο στη Μουμπάι, που στοίχισε τη ζωή τουλάχιστον 180 ανθρώπων.

    [05] Κόσμος

    Άγκυρα, Τουρκία

    Απειλούν την Άγκυρα με αντίποινα

    28/3/2008 10:10:00 πμ

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

    Οι αντάρτες του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ απειλούν την Άγκυρα με αντίποινα μετά τις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον Κούρδων στη διάρκεια του εορτασμού του Νεβρόζ (του κουρδικού νέου έτους). Όπως δήλωσε ο υπαρχηγός του ΡΚΚ Μποζάμ Τεκίμ "το τουρκικό κράτος πρέπει να ακούσει το μήνυμα ελευθερίας του κουρδικού λαού και να σταματήσει αμέσως τις βιαιότητες εναντίον πολιτών". "Θα υπάρξουν ανεξέλεγκτες αντιδράσεις. Το τουρκικό κράτος και το κυβερνών κόμμα θα φέρουν την ευθύνη για τις εξελίξεις", υπογράμμισε ο ίδιος. Ο Τεκίμ σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο επισήμανε: "Και αν παρά τις νέες εξελίξεις το τουρκικό κράτος δεν σταματήσει τις βιαιότητες εναντίον πολιτών, τότε το ΡΚΚ θα απαντήσει". Η συνέντευξη αυτή έγινε στο Όρος Καντίλ, στο τρίγωνο των συνόρων Τουρκίας-Ιράκ-Ιράν, το οποίο ελέγχεται από τους κούρδους αντάρτες. Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν μέσα σε μια εβδομάδα από τη βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων υπέρ του ΡΚΚ. "Ο κουρδικός λαός που συνεχίζει να μάχεται για την ελευθερία, για μια ακόμα φορά έδειξε την υποστήριξή του στο ΡΚΚ και τον ηγέτη του Αμπντουλάχ Οτσαλάν", πρόσθεσε ο Τεκίμ. "Οι νέες αυτές βιαιότητες δείχνουν ότι το τουρκικό κράτος συνεχίζει την πολιτική της βίαιης αφομοίωσης των Κούρδων και της άρνησης των δικαιωμάτων τους", κατήγγειλε ο ίδιος.

    [06] Κόσμος

    Κίνα: Εννέα νεκροί από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο

    28/3/2008 10:05:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Εννέα ανθρακωρύχοι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε είναι αγνοούμενοι μετά από έκρηξη που έγινε σε παράνομο ανθρακωρυχείο στην περιοχή Ζανγκζιαζού, της επαρχίας Χουνάν, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων "Νέα Κίνα". Το δυστύχημα έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν 17 άνθρωποι εργάζονταν στις υπόγειες στοές του ανθρακωρυχείου. Τρεις εργάτες κατάφεραν να βγουν ζωντανοί, ενώ διασώστες συνεχίζουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων. Η άδεια λειτουργίας του συγκεκριμένου ανθρακωρυχείου είχε εκπνεύσει τον περασμένο χρόνο, αλλά οι εργασίες συνεχίζονταν παράνομα, εξάγοντας περίπου 100 τόνους άνθρακα. Στο ανθρακωρυχείο αυτό δεν υπήρχε σύστημα ανίχνευσης διαρροών αερίων, όπως δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων "Νέα Κίνα" ένας αξιωματούχος της υπηρεσίας ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Την ίδια μέρα, η κατάρρευση μίας στοάς σε άλλο ορυχείο της επαρχίας Χενάν, είχε ως συνέπεια να σκοτωθεί ένας εργάτης και πέντε να παγιδευτούν. Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη παραγωγός και καταναλωτής άνθρακα στον κόσμο, αλλά έχει και τον μεγαλύτερο αριθμό νεκρών στα ανθρακωρυχεία. Το 2007 έχασαν τη ζωή τους 3.786 άνθρωποι σε διάφορα ανθρακωρυχεία της χώρας, αριθμός που ήταν πάντως αισθητά μικρότερος σε σύγκριση με το 2005, όταν είχαν σκοτωθεί περίπου 6.000 άνθρωποι.

    [07] Κόσμος

    Σύμφωνα με δημοσκόπηση

    Στρατιωτική απειλή για το 10% των Ευρωπαίων οι ΗΠΑ

    28/3/2008 9:55:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Περισσότεροι από ένας στους δέκα πολίτες πέντε μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών βλέπουν τις ΗΠΑ ως μια πιθανή στρατιωτική απειλή για την πατρίδα τους, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα Παρασκευή. Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την Harris Interactive για το τηλεοπτικό δίκτυο France 24 και την εφημερίδα The International Herald Tribune, το 14% των ερωτηθέντων στη Βρετανία και την Γερμανία δηλώνουν πως η ΗΠΑ θα μπορούσαν να αποτελούν απειλή. Το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 13% στην Ισπανία, 11% στη Γαλλία και 10% στην Ιταλία. Οι περισσότεροι ερωτηθέντες, εκτός από τους Ισπανούς, θεωρούν ότι το Ιράν αποτελεί τη μεγαλύτερη στρατιωτική απειλή για τη χώρας τους. Αντίθετα οι Ισπανοί πολίτες (ποσοστό 30%) πιστεύουν ότι το Ιράκ είναι μεγαλύτερη απειλή. Επίσης απειλή θεωρούν και τη Ρωσία, σε μεγαλύτερο ποσοστό οι Βρετανοί και ακολουθούν Γερμανοί και Γάλλοι. Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων δηλώνουν πως θέλουν να διατηρηθεί το ΝΑΤΟ, με μεγαλύτερο ποσοστό ανάμεσα στους Γερμανούς (67%) και μικρότερο στους Ισπανούς (51%). Τέλος, μεγάλη πλειοψηφία των Ευρωπαίων δηλώνει αντίθετη με τα σχέδια των ΗΠΑ να εγκαταστήσουν αντιπυραυλικό σύστημα σε ανατολικές χώρες, όπως η Πολωνία και η Δημοκρατία της Τσεχίας.

    [08] Κόσμος

    Θα έσωζαν το παιδί τους με προσευχές

    28/3/2008 9:48:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Ένα κορίτσι 11 ετών που έπασχε από διαβήτη πέθανε την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών σε αγροτική περιοχή του Ουισκόνσιν, στις βόρειες ΗΠΑ, επειδή οι γονείς της, αντί να καλέσουν γιατρό για να τη σώσουν, προτίμησαν να προσευχηθούν, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία που ερευνά την υπόθεση. Η μικρή Μαντλίν Κάρα Νιούμαν έπεσε σε κώμα και πέθανε λίγο αργότερα. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από μια θεία του κοριτσιού πήγαν στο σπίτι της οικογένειας. Οι γονείς της Μαντλίν υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν ότι το παιδί τους έπασχε από διαβήτη, μολονότι ήταν αδύναμη εδώ και πολλές εβδομάδες και κατόπιν ασθένησε βαριά. Σύμφωνα πάντως με τον αρχηγό της αστυνομίας της περιφέρειας Έβερεστ είχαν αντιληφθεί ότι επρόκειτο για κάτι σοβαρό γιατί "κάλεσαν τους συγγενείς τους και διάφορες θρησκευτικές οργανώσεις να τους βοηθήσουν στις προσευχές τους". "Είναι τέτοια η πίστη τους που θεωρούσαν ότι οι προσευχές θα την έσωζαν", πρόσθεσε. Η αστυνομία, αφού ανέκρινε τους γονείς που, κατά τα λεγόμενα του αρχηγού έδειχναν "ήρεμοι" και "όχι πολύ στεναχωρημένοι", θα παραπέμψει την υπόθεση στον τοπικό εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος τους. Τη φροντίδα των άλλων τριών παιδιών του ζεύγους, ηλικίας 13, 15 και 16 ετών, έχει αναλάβει η Πρόνοια.

    [09] Ζωής ...σΤάσεις

    Ανακάλυψαν ηχογράφηση πριν απο το φωνόγραφο

    28/3/2008 9:17:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Αμερικανοί ιστορικοί εντόπισαν και κατάφεραν να ακούσουν την ιστορική εγγραφή ενός τραγουδιού που έκανε ένας Γάλλος εφευρέτης το 1860, δηλαδή 17 χρόνια προτού ο Τόμας Έντισον να εφεύρει το φωνόγραφο. "Είναι κάτι το μαγικό. Είναι σαν να τραγουδάει ένα φάντασμα", δήλωσε ο ιστορικός των ηχητικών εγγραφών Ντέιβιντ Τζιοβανόνι. Η εγγραφή διαρκεί 10 δευτερόλεπτα και σε αυτήν ακούγεται ένα άτομο να τραγουδάει το παιδικό τραγουδάκι "Au clair de la lune, Pierrot repondit" (Στο φως του φεγγαριού, απάντησε ο Πιερό), όπως ανακοίνωσε η First Sounds, μια ομάδα ιστορικών, μηχανικών ήχου και άλλων ειδικών στη διαφύλαξη των πρώτων ηχητικών καταγραφών της ανθρωπότητας. Η εγγραφή αυτή έγινε στις 9 Απριλίου 1860 από τον Παριζιάνο εφευρέτη Εντουάρ-Λεόν Σκοτ ντε Μαρτενβίλ σε μια συσκευή που ο ίδιος αποκαλούσε φωναυτόγραφο και είχε τη δυνατότητα να καταγράφει τα ηχητικά κύματα σε ένα φύλλο χαρτιού μαυρισμένο από τον καπνό μιας λάμπας πετρελαίου. Ο Τζιοβανόνι πληροφορήθηκε την ύπαρξη αυτής της εγγραφής την 1η Μαρτίου και έφυγε μία εβδομάδα αργότερα για το Παρίσι. Οι ειδικοί της First Sounds κατάφεραν στη συνέχεια να μετατρέψουν την εγγραφή σε ήχο. Η ανακάλυψη αυτή, τόνισε ο Τζιοβανόνι, δεν επισκιάζει καθόλου την εφεύρεση του Έντισον, ο οποίος θεωρείται ως το πρώτο άτομο που κατέγραψε ήχο. "Η αλήθεια είναι ότι ο Έντισον ήταν ο πρώτος που ηχογράφησε ήχο και τον αναμετάδωσε. Πολλοί άνθρωποι, όπως ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ, πειραματίζονταν τότε προσπαθώντας να καταγράψουν την εικόνα του ήχου", είπε.

    Η εφεύρεση του Σκοτ ντε Μαρτενβίλ θα παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή σ ένα συνέδριο που θα γίνει στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ της Καλιφόρνιας. "Είναι σαν να ανακαλύψαμε την παλαιότερη φωτογραφία του κόσμου και να μάθαμε ότι τραβήχτηκε 17 χρόνια προτού εφευρεθεί η φωτογραφική μηχανή. Στην περίπτωση αυτή ο παλαιότερος ήχος που είχαμε στη διάθεσή μας μέχρι σήμερα ήταν του 1888. Αυτός είναι κατά 28 χρόνια παλαιότερος", πρόσθεσε ο Τζιοβανόνι.

    [10] Πολιτική

    Στη Θεσσαλονίκη ο Αλ.Τσίπρας

    28/3/2008 9:09:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 28/3/2008 9:49:37 πμ)

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας. Το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς (Κεντρικό) με αφορμή την επίσχεση εργασίας των γιατρών και τα γενικότερα προβλήματα του δημόσιου Νοσοκομείου. Στη συνέχεια, θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο, στο Αμφιθέατρο "Παναγιωτόπουλος". που διοργανώνει η "Αριστερή Ενότητα" με θέμα "Η Νεολαία στο στόχαστρο: Η Απάντηση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς". Το Σαββατοκύριακο θα συνεδριάσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού, με τη συμμετοχή των γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών, με θέμα οι "Πολιτικές εξελίξεις - Καταμερισμός αρμοδιοτήτων και προγραμματισμός δράσης για το επόμενο τρίμηνο". Οι εργασίες της ΚΠΕ θα ανοίξουν με ομιλία του Προέδρου του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα, ενώ θα ακολουθήσει εισήγηση του Γραμματέα της ΚΠΕ Νίκου Χουντή.

    [11] Κοινωνία

    Στο προαστιακό

    Αλλαγή δρομολογίων λόγω έργων

    28/3/2008 8:31:00 πμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Τροποποιούνται τα δρομολόγια του Προαστιακού από 3 Απριλίου εως και 1η Ιουνίου λόγω των έργων υποδομής που θα διεξαχθούν στον κεντρικό σιδηροδρομικό άξονα Αθήνας - Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα: αναστέλλεται η κυκλοφορία όλων των συρμών της γραμμής Πειραιάς - Κηφισιά - Πειραιάς, για την καλύτερη εξυπηρετηση του κοινού δημιουργείται μια γραμμή 36 δρομολογίων Κιάτο - Αεροδρόμιο - Κιάτο, παραμένουν και εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια της γραμμής Αεροδρόμιο-Νερατζιώτισσα-Αεροδρόμιο, μεταβάλλεται η διαδρομή Κιάτο - Πειραιάς - Κιάτο ως εξής: η διαδρομή της γραμμής θα συνδέεται απο τα Ανω Λιόσια απ' ευθείας με την Αθήνα και αντίστροφα, χωρίς ενδιάμεση στάση στη Νερατζιώτισσα και την Κηφισίας. Οι επιβάτες που επιθυμούν να μεταβούν απο το Κιάτο στο κέντρο της Αθήνας και αντίστροφα, προτείνεται να μετεπιβιβάζονται στο ΜΕΤΡΟ ή τον ΗΣΑΠ στους σταθμούς της Νερατζιώτισσας ή της Δουκ. Πλακεντίας. Ενημερωτικά φυλλάδια του Προαστιακού θα βρίσκονται σε όλους τους σταθμούς του σιδηροδρόμου απο την 1η Απριλίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορει να επικοινωνει με τον τετραψήφιο αριθμό 1110.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 28 March 2008 - 9:50:34 UTC