Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-04-18

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στην Αθήνα ο Νίμιτς
  • [02] Μετά το Πάσχα οι καταθέσεις
  • [03] Αυστηροί έλεγχοι στην αγορά
  • [04] Νέα κούρσα για το πετρέλαιο
  • [05] Ιαπωνικός ναός αρνείται να φιλοξενήσει την Ολυμπιακή Φλόγα
  • [06] Νέο μήνυμα Αλ Ζαουάχρι
  • [07] "Μαζί μπορούμε"
  • [08] ΗΠΑ: Με θύματα σεξουαλικής κακοποίησης συναντήθηκε ο πάπας
  • [09] Τον συγχώρεσε η σύζυγος αλλά όχι η δικαιοσύνη
  • [10] Αποκλεισμός των παλαιστινιακών εδαφών
  • [11] Κλειστές οι νομαρχίες σήμερα
  • [12] Εμπρησμοί διπλωματικών οχημάτων

    [01] Πολιτική

    Θετικά τα Σκόπια στο διάλογο

    Στην Αθήνα ο Νίμιτς

    18/4/2008 8:40:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Στην Αθήνα φθάνει σήμερα ο μεσολαβητής του ΟΗΕ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων Μάθιου Νίμιτς, μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβε χθες στα Σκόπια για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων. "Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που και σε περίοδο εκλογών η κυβέρνηση είναι έτοιμη να συνεχισθούν οι διαπραγματεύσεις", είπε ο μεσολαβητής του ΟΗΕ. Ο κ. Νίμιτς, ο οποίος θα συναντηθεί στις 5 το απόγευμα με την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και στις 6.30 με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, γνωστοποίησε πως δεν θα καταθέσει νέα πρόταση, πριν ακούσει τις απόψεις και των δυο πλευρών. Άφησε πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο επίτευξης συμφωνίας έως τον Ιούνιο. Χθες στα Σκόπια, ο Μάθιου Νίμιτς συναντήθηκε χωριστά με τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρουέφσκι και τον πρόεδρο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, που διαφωνούν ως προς τη στάση που πρέπει να τηρηθεί στις διαπραγματεύσεις, με τον δεύτερο να επαναλαμβάνει ότι πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός με την Ελλάδα.

    Οι πιθανότητες για συμφωνία έως τον Ιούνιο είναι λίγες, σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΦΑ, ενώ τόνισε ότι η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν υπάρχει κάνει καμία συμφωνία σχετικά με την ονομασία.

    Στη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, υπό την προεδρία της υπουργού Εξωτερικών, από την οποία απείχε το ΚΚΕ, υπήρξε συμφωνία για τους χειρισμούς στο θέμα της ονομασίας με τους οποίους διαφώνησε μόνο ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ.

    [02] Αλλα σπορ

    Μετά το Πάσχα οι καταθέσεις

    18/4/2008 10:35:00 πμ

    Προθεσμία για τις 12 Μαΐου ζήτησαν και πήραν από τον εισαγγελέα Ανδρέα Καραφλό ο φαρμακοποιός του Κολωνού και ο επιχειρηματίας εισαγωγέας από την Λάρισα, που εμπλέκονται στην υπόθεση ντόπινγκ. Επίσης για τις 6 Μαΐου πήρε προθεσμία ο γιατρός της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών. Και οι τρεις έχουν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες με την ιδιότητα του ύποπτου τέλεσης αδικημάτων. Εξάλλου μετά το Πάσχα θα καταθέσουν τόσο ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Ιακώβου όσο και ο προπονητής και ολυμπιονίκης Βαλέριος Λεωνίδης, οι οποίοι ζήτησαν χτες Πέμπτη και πήρα προθεσμία για τις 5 Μαΐου ενώ οι 11 αθλητές της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών, που βρέθηκαν θετικοί στον έλεγχο ντόπινγκ θα απολογηθούν την Παρασκευή 2 Μαΐου.

    [03] Οικονομία

    Αντιπαράθεση για την τιμή του πασχαλινού οβελία

    Αυστηροί έλεγχοι στην αγορά

    18/4/2008 10:30:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ - ΝΕΤ 105,8

    Εντείνονται οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια στην αγορά ενόψει του Πάσχα, ενώ προβληματισμό προκαλεί στους εμπόρους της Βαρβακείου το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν μπει στην αγορά πολλά κιλά ντόπιου κρέατος λόγω της διαφωνίας παραγωγών και εμπόρων για τις τιμές. Οι έμποροι δεν προτίθενται να αγοράσουν πάνω από 5-5,5 ευρώ/κιλό, ενώ οι παραγωγοί αρνούνται να πουλήσουν κάτω των 6 ευρώ. Εν τω μεταξύ, το αρνί εισαγωγής κινείται στα 5-6 ευρώ το κιλό, το ντόπιο από 7 έως 9 ευρώ, το μοσχάρι από 3 ως 7 ευρώ/κιλό, ενώ στα συνοικιακά κρεοπωλεία η τιμή είναι 1 με 2 ευρώ υψηλότερη.

    Όσον αφορά τις τιμές των λαχανικών η ντομάτα κινείται στο 1,50 ευρώ, τα αγγούρια και τα μαρούλια στα 45 λεπτά και τα λάχανα στα 55 λεπτά.

    Σύμφωνα με έρευνα στις τιμές των τροφίμων που πραγματοποίησε το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών το πασχαλινό τραπέζι για 8 με 10 άτομα θα κοστίσει από 92 έως 152 ευρώ, δηλαδή είναι αυξημένο κατά 1,90 έως 5,12% από πέρυσι. Γι' αυτό και πρέπει οι καταναλωτές να κάνουν προσεκτική έρευνα αγοράς για το πασχαλινό τραπέζι.

    Σήμερα, τα εμπορικά καταστήματα κλείνουν στις 9 το βράδυ, ενώ αύριο ανοίγουν στις 9 πμ στην Αθήνα και στις 8πμ στον Πειραιά και θα κλείσουν στις 4 το απόγευμα.

    [04] Οικονομία

    Πάνω από τα 115 δολάρια το βαρέλι το αργό

    Νέα κούρσα για το πετρέλαιο

    18/4/2008 10:13:00 πμ

    Ανοδικά και πάνω από τα 115 δολάρια το βαρέλι κινείται η τιμή του ελαφρού αργού στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία, καθώς εκφράζονται φόβοι για τον εφοδιασμό της αγοράς μετά την μείωση των αμερικανικών στρατηγικών αποθεμάτων. Στις πρωινές συναλλαγές στην αγορά της Σιγκαπούρης, η τιμή του ελαφρού αργού ήταν αυξημένη κατά 19 σεντς στα 115,05 δολάρια το βαρέλι από τα 114,86 δολάρια που έκλεισε χθες στη Νέα Υόρκη. Η τιμή του Μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας ήταν επίσης αυξημένη κατά 7 σεντς στα 112,50 δολάρια το βαρέλι για συμβόλαια παράδοσης Ιουνίου. Η συνεχιζόμενη άνοδος των τιμών οφείλεται στην εξασθένηση του δολαρίου αλλά και στη μείωση κατά 2,3 εκατομμύρια βαρέλια των αμερικανικών αποθεμάτων πετρελαίου την τελευταία εβδομάδα. Οι τιμές του πετρελαίου έχουν αυξηθεί πάνω από 50 δολάρια στη Νέα Υόρκη τον τελευταίο χρόνο.

    [05] Πολιτισμός

    Ιαπωνικός ναός αρνείται να φιλοξενήσει την Ολυμπιακή Φλόγα

    18/4/2008 10:04:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Αρνήθηκαν να φιλοξενήσουν την Ολυμπιακή Φλόγα οι υπεύθυνοι του βουδιστικού ναού Ζενκόζι, στο Ναγκάνο της κεντρικής Ιαπωνίας, λόγω της κατάστασης στο Θιβέτ, όπως ανακοίνωσε η επιτροπή που διοργανώνει τη λαμπαδηδρομία στην Ιαπωνία. Η πόλη του Ναγκάνο φιλοξένησε το 1998 τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες κι από εκεί είχε προγραμματιστεί η έναρξη της λαμπαδηδρομίας. Γι αυτό η οργανωτική επιτροπή είχε ζητήσει, από το φθινόπωρο, από τους υπεύθυνους του βουδιστικού ναού να υποδεχτούν την Ολυμπιακή Φλόγα και να αρχίσει από εκεί, στις 26 Απριλίου, η λαμπαδηδρομία σε μία διαδρομή 18,5 χιλιομέτρων. Εκπρόσωπος του βουδιστικού ναού δήλωσε ότι αρχικώς το αίτημα είχε γίνει δεκτό, αλλά στο μεταξύ "η κατάσταση άλλαξε και οι μοναχοί είναι πολύ ανήσυχοι" για την κατάσταση στο Θιβέτ. Ο εκπρόσωπος του ναού υπενθύμισε μάλιστα ότι και οι ίδιοι είναι βουδιστές, όπως οι Θιβετιανοί. Η επιτροπής διοργάνωσης της λαμπαδηδρομίας ανακοίνωσε ότι μετά από αυτή την εξέλιξη αλλάζει το σημείο εκκίνησης της λαμπαδηδρομίας. Ο ναός Ζενκόζι είναι ένα από τα σημεία αναφοράς του Ναγκάνο και δέχεται κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες.

    [06] Ιράκ

    Νέο μήνυμα Αλ Ζαουάχρι

    18/4/2008 10:52:00 πμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: Γαλλικό Πρακτορείο, ΑΠΕ-ΜΠΕ, CNN

    Το να γίνει το Ιράκ ένα "φρούριο του Ισλάμ" είναι το "πιο σημαντικό καθήκον" για τους μουσουλμάνους, δήλωσε ο υπαρχηγός της αλ Κάιντα Αϊμάν Αλ-Ζαουάχρι σε ηχητικό μήνυμά του που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και μεταδόθηκε από το SITE Intelligence Group, τονίζοντας ότι, πέντε χρόνια μετά, "η εισβολή των ΗΠΑ αποτελεί αποτυχία και ήττα".

    Το μήνυμα έχει τίτλο "Πέντε χρόνια μετά την εισβολή στο Ιράκ και δεκαετίας αδικίας των τυράννων" και περιέχει αναφορές στην ακρόαση, στις 8 Απριλίου, ενώπιον του Κογκρέσου του στρατηγού Ντέιβιντ Πετρέους του ανώτατου αμερικανού αξιωματικού στο Ιράκ αλλά και της απεργίας των εργαζόμενων στις υφαντουργίες στην Αίγυπτο. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν πως η εγγραφή είναι πρόσφατη, σύμφωνα με το SITE Intelligence Group, κέντρο που ειδικεύεται στην παρατήρηση των ισλαμιστών.

    Στο 16λεπτο μήνυμα, ο αλ-Ζαουάχρι καλεί τους μουσουλμάνους να πολεμήσουν για τη δημιουργία ενός πολύ μεγάλου μουσουλμανικού κράτους. "Θέλουμε μόνο να επανακτήσουμε τα δικαιώματά μας με τα ίδια μας τα χέρια και όχι μέσω γελοίων και ψεύτικων εκλογών", επισήμανε ο ίδιος.

    Για τον υπαρχηγό του Μπιν Λάντεν, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σιίτες του Ιράν συνωμοτούν κατά του Ιράκ και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια έκρηξη στη Μέση Ανατολή.

    Πρόκειται για το δεύτερο μήνυμα του Αλ-Ζαουάχρι αυτόν τον μήνα. Στο πρώτο, στις 2 Απριλίου, καταφέρεται εναντίον του ΟΗΕ.

    [07] Κοινωνία

    "Μαζί μπορούμε"

    18/4/2008 9:58:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 18/4/2008 10:31:12 πμ)

    Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105.8

    Με σύνθημα "Μαζί μπορούμε" και στόχο την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων της UNICEF, η ΝΕΤ 105,8 οι περιφερειακοί σταθμοί της ΕΡΑ, η δημόσια τηλεόραση και οι ιδιωτικοί ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί, προσάρμοσαν μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης το πρόγραμμά τους για τις ανάγκες του Ραδιομαραθωνίου για τη δημιουργία κέντρων προστασίας και επανένταξης παιδιών - θυμάτων του trafficking.

    Το τηλεφωνικό κέντρο δωρεών δέχτηκε εκατοντάδες κλήσεις από ανθρώπους που προσέφεραν χρήματα για τα παιδιά. Το ποσό που συγκεντρώθηκε μέχρι τις 8 το βράδι της Πέμπτης ξεπέρασε τις 144.000 ευρώ, ποσό που δεν συμπεριλαμβάνει τις δωρεές στις τράπεζες και τις αυτόματες δωρεές από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ.

    Η μεγάλη εκστρατεία για την καταπολέμηση του trafficking θα συνεχιστεί με την προβολή ενημερωτικών σποτ και εκδηλώσεις. Την καμπάνια στηρίζει ενεργά η ΕΡΤ.

    Στα χέρια μας η προστασία των παιδιών

    Κάθε χρόνο περισσότερα από ένα εκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο οδηγούνται σε εξαναγκαστική εργασία ή πέφτουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Η προστασία των παιδιών είναι στα χέρια μας. Μαζί μπορούμε...

    Για τις δωρεές του κοινού υπάρχουν όλες τις ημέρες διαθέσιμοι οι λογαριασμοί στις τράπεζες :

    ΕΘΝΙΚΗ: 169 / 480020-64 ΑΓΡΟΤΙΚΗ: 017 04 004416-70 ΕΜΠΟΡΙΚΗ: 031 / 80191081 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5049-022842-011 και στο https://www.easypay.gr/unicef.pay ATTICA BANK: 069 / 54799691 ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: 0000 1216 3468 CITIBANK: 55 02 346484 ASPIS BANK: 101-03-0006583 MILLENIUM BANK: 519829 HSBC: 002-066694-130 EUROBANK: 0026-0102-14-0100540998 GENIKI BANK: 3603003908-9 ALPHA BANK: 115 00 2002 017649 (Διαδικασία Κ03) και σε όλα τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    Επίσης στο 901 11 17 17 17 (χρέωση 3 ευρώ+ΦΠΑ ανά κλήση) και στο Διαδίκτυο: www.unicef.gr

    [08] Κόσμος

    ΗΠΑ: Με θύματα σεξουαλικής κακοποίησης συναντήθηκε ο πάπας

    18/4/2008 9:55:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Ο Πάπας Βενέδικτος, σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, συναντήθηκε χθες Πέμπτη με μια ομάδα ανθρώπων που είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από ρωμαιοκαθολικούς ιερείς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Βατικανού, τα θύματα των ιερέων συνοδεύονταν από το νυν αρχιεπίσκοπο της Βοστόνης, καρδινάλιο Σον Ο Μάλεϊ. "Προσευχήθηκαν με τον Άγιο Πατέρα ο οποίος κατόπιν άκουσε τις αφηγήσεις τους και τους προσέφερε λόγια ενθάρρυνσης και ελπίδας", σημειώνεται στην ανακοίνωση. Η συνάντηση έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο παρεκκλήσι της πρεσβείας του Βατικανού στην Ουάσινγκτον, κατά την τρίτη ημέρα της επίσκεψης του ποντίφικα στις ΗΠΑ.

    [09] Κόσμος

    "Την αγαπώ μέχρι θανάτου"

    Τον συγχώρεσε η σύζυγος αλλά όχι η δικαιοσύνη

    18/4/2008 9:48:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Βιάστηκε σεξουαλικά τρεις φορές από τον πρώην άντρα της με τον οποίο συζούσε και ο οποίος μετά τον τρίτο βιασμό έβαλε φωτιά στο δωμάτιό της να την κάψει, αλλά τον συγχώρεσε! Αυτό αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα στην αυστραλιανή δικαιοσύνη. Ο βιαστής, παρότι πήρε συγχώρεση από το θύμα του, δεν πήρε από τον δικαστή ο οποίος τον καταδίκασε σε 9 χρόνων φυλάκιση με κατώτατο όριο κράτησης πεντέμισι χρόνια. "Υπήρξε μια ευάλωτη σύντροφος που την εκμεταλλεύτηκες", είπε στην αγόρευση της καταδίκης, τονίζοντας ότι το γεγονός ότι η σύντροφός του τον συγχώρεσε, δεν ελαφρύνει τη θέση του. Είπε επίσης ότι δέχεται ότι οι βιασμοί συνέβησαν, όταν ο δράστης υπέφερε από κατάθλιψη. Να πούμε ότι ο δράστης ομολόγησε τις εγκληματικές του πράξεις, προσθέτοντας ότι "αγαπά τη γυναίκα του μέχρι θανάτου".

    [10] Μ. Ανατολή

    Αποκλεισμός των παλαιστινιακών εδαφών

    18/4/2008 9:31:00 πμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Τον αποκλεισμό όλων των παλαιστινιακών εδαφών για περίπου μία εβδομάδα, με αφορμή τη γιορτή του εβραϊκού Πάσχα που αρχίζει το βράδυ του Σαββάτου, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός. Από σήμερα, για λόγους ασφαλείας, δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν να μπει ή να βγει από τη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας αν δεν διαθέτει ειδική άδεια. Στο μεταξύ, Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο ένοπλο και συνέλαβαν πολλούς άλλους στη διάρκεια επιδρομής στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

    Οι Ισραηλινοί περικύκλωσαν κρησφύγετο μελών της οργάνωσης "Ταξιαρχίες των Μαρτύρων του Αλ Άκσα", στον προσφυγικό καταυλισμό Μπαλάτα, κοντά στη Νάμπλους και ζήτησαν από ένα άτομο που βρισκόταν στο κρησφύγετο να παραδοθεί. Εκείνος αρνήθηκε και οι Ισραηλινοί άνοιξαν πυρ.

    Από τα πυρά των Ισραηλινών σκοτώθηκε ο Παλαιστίνιος που βρισκόταν στο κρησφύγετο. Άλλο ένα άτομο, μέλος της οργάνωσης Τζιχάντ τραυματίστηκε και συνελήφθη.

    Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε ότι έγινε επιχείρηση στη Μπαλάτα, όπου σκοτώθηκε ένας Παλαιστίνιος και ένας συνελήφθη. Από την πλευρά του ισραηλινού στρατού δεν έγιναν ανακοινώσεις για τις συλλήψεις άλλων Παλαιστινίων.

    [11] Κοινωνία

    Κλειστές οι νομαρχίες σήμερα

    18/4/2008 9:10:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα 20 νομαρχίες της χώρας μεταξύ των οποίων της Αθήνας και του Πειραιά, με απόφαση των νομαρχιακών συμβουλίων, ενώ για τις 11 το πρωί έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών και παράσταση διαμαρτυρίας στα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομίας. Οι νομάρχες διαμαρτύρονται επειδή τους μεταβιβάζονται αρμοδιότητες χωρίς τα απαραίτητα κονδύλια. Από την άλλη, την αναστολή όλων των κινητοποιήσεων αναμένεται να ζητήσει το προεδρείο της ΕΝΑΕ στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ, καθώς ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης δεσμεύτηκε για την επίλυση των οικονομικών αιτημάτων των Νομαρχιών κατά τη συνάντηση που είχε χθες, με τον πρόεδρο της ΕΝΑΕ Δημήτρη Δράκο και τον αντιπρόεδρο Κων/νο Τάτση. Νέα συνάντηση συμφωνήθηκε να γίνει την προσεχή Δευτέρα όπου θα γνωστοποιηθούν και οι πόροι που θα λάβουν οι Νομαρχίες.

    [12] Κοινωνία

    Εμπρησμοί διπλωματικών οχημάτων

    18/4/2008 8:46:00 πμ

    Πηγή: NET 105.8

    Ομάδες αναρχικών πραγματοποίησαν τη νύχτα της Πέμπτης επιθέσεις με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς στου Παπάγου και στο Νέο Ψυχικό και πυρπόλησαν δύο τζιπ διπλωματικών αποστολών.

    Για την πρώτη επίθεση, κατά την οποία κατεστράφη ολοσχερώς ένα όχημα, στη συμβολή των οδών Αετιδέων και 25ης Μαρτίου στου Παπάγου, την ευθύνη ανέλαβε με τηλεφώνημα σε τηλεοπτικό σταθμό η "Αντικρατική Δράση", υπέρ του Γιάννη Δημητράκη, κρατούμενου για ένοπλες ληστείες.

    Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 02.30, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, στο Νέο Ψυχικό, εναντίον οχήματος της διπλωματικής αποστολής της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 18 April 2008 - 8:50:32 UTC