Read the UN Universal Declaration of Human Rights (10 December 1948) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-04-23

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Φρενήρης κούρσα για το πετρέλαιο
  • [02] Νίκη για την Κλίντον στην Πενσιλβάνια
  • [03] Αίσιο τέλος
  • [04] Εμπρηστικές επιθέσεις σε εκθέσεις αυτοκινήτων
  • [05] Οικο-λογικότερη η G-8;
  • [06] Ισχυρή σεισμική δόνηση στη Βραζιλία
  • [07] Αρχίζουν τα πλέϊ οφ της Σούπερ Λίγκα

    [01] Οικονομία

    Φρενήρης κούρσα για το πετρέλαιο

    23/4/2008 9:55:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 23/4/2008 10:11:04 πμ)

    Πηγή: ΝΕΤ 105.8, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διεθνή αμηχανία προκαλεί η φρενήρης κούρσα της τιμής του πετρελαίου, που πλησίασε χθες Τετάρτη τα 120 δολάρια το βαρέλι, ενώ συνεχίζεται και η ανατίμηση του ευρώ έναντι του αμερικανικού νομίσματος που ξεπερνά τα 1,6 δολάρια.

    Οικονομικοί αναλυτές εκτιμούν ότι η τιμή του ενδέχεται να φτάσει μέχρι το φθινόπωρο ακόμη και τα 150 δολάρια το βαρέλι, παρά τις αντίθετες προβλέψεις στις αρχές του χρόνου για σταδιακή μείωση των τιμών, καθώς ουδεμία δύναμη φαίνεται ικανή να σταματήσει την φρενήρη άνοδό του.

    Στην αγορά της Σιγκαπούρης, η τιμή του ελαφρού αργού διαμορφωνόταν νωρίς το πρωί στα 118,11 δολάρια και του Μπρεντ στα 116,00.

    Πτώση του δολαρίου

    Ως τα 150 δολάρια το βαρέλι ενδέχεται να φτάσει η τιμή του πετρελαίου μέχρι το φθινόπωρο, εκτιμούν οι αναλυτές, παρά τις αντίθετες προβλέψεις στις αρχές του χρόνου για σταδιακή μείωση των τιμών, καθώς τίποτα δεν φαίνεται ικανό να σταματήσει την φρενήρη άνοδό του.

    "Στις αρχές του χρόνου, εκτιμούσαμε ότι η τιμή του πετρελαίου θα υποχωρήσουν το 2008 και θα κυμανθούν γύρω στα 80 δολάρια το βαρέλι" τονίζει ο Αντουάν Χαλφ, στρατηγικός αναλυτής της Newedge Group. Αλλά "λόγω της εξέλιξης του περιβάλλοντος στις πετρελαϊκές αγορές, βλέπουμε ότι θα υπάρξει σαφής άνοδος" προσθέτει.

    Όπως και ο Αντουάν Χάλφ, πολλοί αναλυτές αναθεωρούν τις προβλέψεις τους και εκτιμούν ότι οι τιμές του πετρελαίου θα κυμανθούν από 120 έως 150 δολάρια το βαρέλι το φθινόπωρο.

    "Σε αυτό το στάδιο ανόδου των τιμών, το φθινόπωρο το πετρέλαιο θα φτάσει στα 150 δολάρια" λέει ο Ντάγκλας ΜακΙντάιρ, αναλυτής της 24/7 Wall Street.com.

    Στην αγορά της Σιγκαπούρης , το πρωί η τιμή του ελαφρού αργού για συμβόλαια παράδοσης Ιουνίου κατέγραφε αύξηση κατά 4 σεντς στα 118,11 δολάρια. Το Μπρεντ ήταν επίσης αυξημένο κατά 5 σεντς στα 116,00 δολάρια. Χθες, στην Νέα Υόρκη, η τιμή του ελαφρού αργού έφτασε προσωρινά στα 119,90 δολάρια. Εδώ και έναν χρόνο η τιμή του πετρελαίου έχει αυξηθεί κατά 86%.

    Η συνεχιζόμενη άνοδος των τιμών οφείλεται στην εξασθένηση του δολαρίου -που υποχώρησε στο 1,60 έναντι του ευρώ- και τις γεωπολιτικές εντάσεις. Σύμφωνα με τους αναλυτές, το σημαντικό είναι ότι ενώ ιστορικά η τιμή του πετρελαίου υποχωρεί όταν η αμερικανική οικονομία κινείται σε ρυθμούς ύφεσης, δεν παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο σήμερα.

    "Η επιβράδυνση της οικονομίας είναι δευτερεύον στοιχείο για τις πετρελαικές αγορές, καθώς η προσφορά δεν αυξάνεται, ενώ η ζήτηση παραμένει αυξημένη" λέει ο Τζεφ Ρούμπιν, αναλυτής της CIBC World Markets, που είχε πρώτος προβλέψει ότι το πετρέλαιο θα ξεπεράσει τα 100 δολάρια το 2008.

    [02] Κόσμος

    Νίκη για την Κλίντον στην Πενσιλβάνια

    23/4/2008 8:54:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 23/4/2008 9:25:58 πμ)

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Με διαφορά 10 μονάδων επικράτησε η Χίλαρι Κλίντον του συνυποψηφίου της Μπαράκ Ομπάμα στις προκριματικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες στην Πενσιλβάνια. Με καταμετρημένο το 99% των ψήφων, η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές συγκεντρώνει 55% έναντι 45% του Ομπάμα.

    Πολλοί ήταν οι αναλυτές που έλεγαν ότι η Κλίντον χρειαζόταν απεγνωσμένα μια νίκη με διψήφιο ποσοστό ώστε να αποκρούσει τις εκκλήσεις να εγκαταλείψει την χαρακτηριζόμενη ως "επική αναμέτρηση" με τον Ομπάμα, που είναι ήδη η πιο μακροχρόνια και πιο δαπανηρή στην ιστορία του Δημοκρατικού κόμματος.

    Επίσης, εκτιμάται ότι η "πειστική" νίκη της θα εισφέρει κεφάλαια στην εκστρατεία της, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

    Οι υποψήφιοι ήδη στρέφουν τα βλέμματά τους στον επόμενο γύρο αναμετρήσεων, στις 6η Μαΐου στη Βόρεια Καρολίνα, όπου ο Ομπάμα θεωρείται ότι έχει προβάδισμα, και στην Ιντιάνα, όπου το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά αμφίρροπο.

    Κρίσιμη επικράτηση

    "Σήμερα, εδώ στην Πενσιλβάνια, κάνατε τις φωνές σας να ακουστούν, και εξαιτίας σας το κύμα αλλάζει πορεία", είπε η Κλίντον στους οπαδούς της, που με τη χθεσινή νίκης της παρατείνει μια όλο και πιο σκληρή και διεξαγόμενη με αρνητικούς χαρακτηρισμούς και προσωπικές επιθέσεις εκστρατείες.

    Η γερουσιαστής της Νέας Υόρκης αντιπαρήλθε την έντονη διαφημιστική εκστρατεία του Ομπάμα στην πολιτεία, στην οποία ξόδεψε πάνω από τα διπλάσια χρήματα από εκείνη στην πρώτη αναμέτρηση του διδύμου εδώ κι έξι εβδομάδες.

    Πρόκειται για μία νίκη η οποία μπορεί να χαρακτηρισθεί κρίσιμη, αλλά όχι αρκετά ευρεία, ώστε να ανατρέψει το προβάδισμα του Ομπάμα στους εκλέκτορες που θα αναδείξουν τον υποψήφιο του κόμματος στο συνέδριο των Δημοκρατικών τον Αύγουστο.

    "Ορισμένοι με είχαν ξεγράψει και μου ζητούσαν να αποχωρήσω, αλλά ο Αμερικανικός λαός δεν τα παρατά και του αξίζει μια πρόεδρος που ούτε αυτή τα παρατά" είπε η Κλίντον στους επευφημούντες οπαδούς της στην Φιλαδέλφεια.

    Η υποψήφια για το χρίσμα, η εκστρατεία της οποία αντιμετωπίζει έντονα χρηματοδοτικά προβλήματα, κάλεσε τους υποστηρικτές της να συνεισφέρουν οικονομικά για τη συνέχισή της. "Το μέλλον αυτής της εκστρατείας είναι στα χέρια σας" είπε η Κλίντον, μαζί με την οποία εμφανίσθηκαν στο βήμα ο σύζυγός της πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και η κόρη της Τσέλσι.

    Η μάχη στην Πενσιλβάνια, όπου κρίνονται 158 εκλέκτορες, άνοιξε την τελική φάση της αναμέτρησης που θα κρίνει ποιος θα αντιμετωπίσει το Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο Τζον ΜακΚέιν την πρώτη Τρίτη του Νοεμβρίου. Έως την αποπεράτωση της διαδικασίας των εσωκομματικών εκλογών απομένουν εννέα αναμετρήσεις, με πιο σημαντικές αυτές στη Βόρεια Καρολίνα και την Ιντιάνα. Στη Βόρεια Καρολίνα ο Ομπάμα θεωρείται επικρατέστερος, ωστόσο η Ιντιάνα θεωρείται αμφίρροπη, με μικρό προβάδισμα της Κλίντον. Ο Ομπάμα ήδη είχε αρχίσει να προετοιμάζεται για τη συνέχεια της εκστρατείας, φεύγοντας από την Πενσιλβάνια χθες το απόγευμα για την Ίβανσβιλ της Ιντιάνα.

    Είναι η τέταρτη φορά που η Κλίντον καταφέρνει να κερδίσει σε μια μάχη που θεωρείται κρίσιμη για την έκβαση της αναμέτρησης των δύο Δημοκρατικών υποψηφίων. Μετά τις νίκες της σε Οχάιο, Καλιφόρνια, Νιού Τζέρσι και Τέξας, το χθεσινό αποτέλεσμα χρησιμοποιείται από την εκστρατεία της για να προβληθεί η εικόνα ότι είναι εκείνη που μπορεί να κερδίσει τις μεγάλες πολιτείες, και άρα έχει καλύτερες πιθανότητες σε μια δυνητική αναμέτρησή της με τον ΜακΚέιν.

    [03] Κοινωνία

    Αίσιο τέλος

    23/4/2008 10:53:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105.8

    Με συντριπτικά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη, αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας, ενώ τραυματίας νοσηλεύεται στο ΝΙΜΙΤΣ και ο χειριστής του ελικοπτέρου με το οποίο πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική πτήση και υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση το μεσημέρι της Τρίτης, λόγω μηχανικής βλάβης, σε απόκρημνη πλαγιά της Πάρνηθας.

    Αργά το βράδυ της Τρίτης, μετά από δική του επιθυμία, ο Κώστας Μακεδόνας μεταφέρθηκε για τη συνέχιση της νοσηλείας του από τον Ευαγγελισμό σε ιδιωτική κλινική.

    Σε καλή κατάσταση

    Χθες το μεσημέρι, ο Κώστας Μακεδόνας μεταφέρθηκε από τους τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

    Ο εκπαιδευτής του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αεροπορίας και σύμφωνα με τους γιατρούς, τόσο ο δημοφιλής τραγουδιστής, όσο και ο εν αποστρατεία αξιωματικός είναι καλά στην υγεία τους.

    Πάντως και τα συνεργεία διάσωσης τούς εντόπισαν σε καλή κατάσταση, νότια της Μαλακάσας, λίγη ώρα μετά την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου.

    Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί την Τρίτη στις 12:59 από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" και πραγματοποιούσε πτήση προς Τανάγρα και Τατόι. Σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης θα επέστρεφε στο "Ελ. Βενιζέλος" στις 14:50. Η τελευταία επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου έγινε στις 14:43, κι ενώ πετούσε στην ευρύτερη περιοχή της Μαλακάσας, και από τότε χάθηκε το στίγμα του.

    Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, ο πιλότος του ελικοπτέρου αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση, λόγω μηχανικής βλάβης.

    Στις έρευνες για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου μετείχαν σκάφη του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο Super Puma, ένα αεροσκάφος C-130, δύο μαχητικά αεροσκάφη F-16 και ένα ελικόπτερο της Πολιτικής Αεροπορίας.

    [04] Κοινωνία

    Εμπρηστικές επιθέσεις σε εκθέσεις αυτοκινήτων

    23/4/2008 10:33:00 πμ

    Συντάκτης: Αλέξανδρος Μοζ

    Πηγή: ΝΕΤ ΝΕΤ 105,8 ΑΠΕΜΠΕ

    Τρεις συντονισμένες -από ό,τι φαίνεται- εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών μεταξύ 02:00 και 02:10 τα ξημερώματα σήμερα Τετάρτη, σε εκθέσεις αυτοκινήτων σε 3 διαφορετικές περιοχές της Αθήνας και συγκεκριμένα, στο Περιστέρι, στο Γαλάτσι και στο Χαλάνδρι.

    Από τα έως τώρα ευρήματα, φαίνεται ότι οι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια με αποτέλεσμα άλλα να υποστούν ζημιές και άλλα να καταστραφούν και συγκεκριμένα, 3 αυτοκίνητα στην αντιπροσωπεία της NISSAN που βρίσκεται επί της λεωφόρου Θηβών-80 στο Περιστέρι, 2 στην αντιπροσωπεία της OPEL επί της οδού Πρωτοπαπαδάκη-60 στο Γαλάτσι και 3 στην έκθεση αυτοκινήτων της εταιρείας AUTOCAR στη διασταύρωση εθνικής Αντιστάσεως και Σουλίου στο Χαλάνδρι.

    [05] Κόσμος

    Οικο-λογικότερη η G-8;

    23/4/2008 10:01:00 πμ

    Συντάκτης: Αλέξανδρος Μοζ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Γαλλικό πρακτορείο.

    Ιδιαίτερα φιλόδοξους και δεσμευτικούς στόχους έθεσαν για την μείωση της εκπομπής των αερίων ρύπων, οι οποίοι προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, ώστε να μειωθεί η υπερθέρμανση του πλανήτη, έθεσαν στο Τόκιο σήμερα Τετάρτη, Ιαπωνία και Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Όπως επισημαίνεται σε κοινό ανακοινωθέν, "η Ιαπωνία και η ΕΕ υπογραμμίζουν πως μια φιλόδοξη και δεσμευτική διεθνής προσέγγιση, είναι αναγκαία για να αντιμετωπιστεί άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα το πρόβλημα των κλιματικών αλλαγών".

    Η υπερθέρμανση του πλανήτη και τα τραγικά προβλήματα που αυτή προκαλεί παγκοσμίως, ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τον Ιάπωνα πρωθυπουργό, Γιασούο Φουκούντα και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

    Οι δύο άνδρες είχαν διμερείς συζητήσεις στο Τόκιο εν όψει της Συνόδου της G-8 που θα λάβει χώρα τον Ιούλιο στη νήσο Χοκάιντο. Η Ιαπωνία, που προεδρεύει της G-8, ελπίζει να αξιοποιήσει τις συνομιλίες κατά την διάρκεια της Συνόδου προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τις μεγάλες οικονομικές δυνάμεις του κόσμου ως προς το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αλλά και για να καθορίσει τους στόχους για τη μείωση των εκπομπών καυσαερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, το 2012, οπόταν θα λήξει η ισχύς του πρωτοκόλλου του Κιότο.

    [06] Κόσμος

    Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι

    Ισχυρή σεισμική δόνηση στη Βραζιλία

    23/4/2008 8:48:00 πμ

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας σημειώθηκε χθες το βράδυ κοντά στο Σάο Πάολο και άλλες πόλεις της Βραζιλίας, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους, ανακοίνωσαν τα εργαστήρια Σεισμολογίας δύο πανεπιστημίων. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 280 χιλιόμετρα ανοικτά της παραλιακής πόλης Σαν Βισέντε, η οποία απέχει περίπου 70 χιλιόμετρα από το Σάο Πάολο, διευκρίνισαν οι επικεφαλής των εργαστηρίων του πανεπιστημίου της Μπραζίλια και του Ρίο Γκράντε ντο Νόρτε.

    [07] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Αρχίζουν τα πλέϊ οφ της Σούπερ Λίγκα

    23/4/2008 8:50:00 πμ

    Συντάκτης: Σπύρος Αμπελάκης

    Πηγή: ΑΠΕ

    Με την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής, αρχίζουν σήμερα τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Αρης και ο Πανιώνιος, θα διεκδικήσουν μία θέση για τον Β` προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ, μία για το κύπελλο UEFA και μία για το κύπελλο Ιντερτότο. Οι δύο αθηναϊκές ομάδες έχουν σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των δύο άλλων, καθώς αρχίζουν το «μίνι» πρωτάθλημα με οκτώ και επτά βαθμούς, αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει ότι εκτός απροόπτου ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν την θέση για το νέο τσάμπιονς λιγκ.

    Απόψε, λοιπόν, ο Αρης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και χρειάζεται μόνο νίκη για να μείνει "ζωντανός" στην υπόθεση της δεύτερης θέσης, αφού οι "κίτρινοι" έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο κύπελλο UEFA, μέσω του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα παίξουν στον τελικό με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός, θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να ελπίζει για την δεύτερη θέση.

    Παράλληλα, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο, με μοναδικό στόχο το "τρίποντο", έτσι ώστε να παραμείνει φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ενώ οι "κυανέρυθροι" απαλλαγμένοι από το άγχος του πρωταθλήματος, θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Δεν θα μεταδοθούν τηλεοπτικά οι αγώνες του Πανιωνίου και της ΑΕΚ στα πλέι οφ

    Τη μη τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων που θα δώσουν ΑΕΚ και Πανιώνιος στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ανακοίνωσε σήμερα η συνδρομητική τηλεόραση. Οι δύο ομάδες δεσμεύονται με συμβόλαιο με το συνδρομητικό κανάλι, η διοίκηση του οποίου ανακοίνωσε πως η μη τήρηση κάποιων συμφωνηθέντων από την πλευρά της διοργανώτριας την αναγκάζει να μην προβεί στην τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων που θ ακολουθήσουν.

    "Με την παρούσα ανακοίνωση, η NOVA θα ήθελε να ενημερώσει τους συνδρομητές της για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων playoffs των ομάδων της. Τον Ιούλιο του 2007, η SuperLeague μας προσέγγισε για να ενισχύσουμε τον προτεινόμενο νέο θεσμό των playoffs. H NOVA από την πρώτη στιγμή συνεργάστηκε οικειοθελώς με την SuperLeague για την ενίσχυση αυτού του θεσμού. Από τότε έως σήμερα, καταλήξαμε δυο φορές σε συμφωνία, η οποία στη συνέχεια ανατράπηκε χωρίς πάντως δική μας ευθύνη. Τελευταία και πρόσφατη πρότασή μας προς την SuperLeague είναι να αποδοθεί προς αυτήν το σύνολο του πρόσθετου καθαρού διαφημιστικού εσόδου που θα προκύψει για την NOVA από τα playoffs. Χθες Δευτέρα 21 Απριλίου, η SuperLeague απέρριψε την οικειοθελή προσφορά μας για την ενίσχυση των playoffs, 36 μόλις ώρες πριν την έναρξη της διεξαγωγής τους. Αυτή η τελευταίας στιγμής ξαφνική εξέλιξη καθιστά προς το παρόν πρακτικά αδύνατη για την NOVA και χωρίς καμία δική της ευθύνη την προβολή και τηλεοπτική εκμετάλλευση των playoffs", αναφέρει η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού.

    Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής: 19:00 Αρης-Παναθηναϊκός 21:00 ΑΕΚ-Πανιώνιος

    Η εναρκτήρια βαθμολογία ΑΕΚ 8 βαθμοί Παναθηναϊκός 7 Αρης 2 Πανιώνιος 0

    Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι-οφ του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα έχει ως εξής:

    1η αγωνιστική (23/4/2008) Άρης-Παναθηναϊκός ΑΕΚ-Πανιώνιος

    2η αγωνιστική (30/4/2008) Πανιώνιος-Άρης Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

    3η αγωνιστική (4/5/2008) Πανιώνιος-Παναθηναϊκός ΑΕΚ-Άρης

    4η αγωνιστική (7/5/2008) Παναθηναϊκός-Πανιώνιος Άρης-ΑΕΚ

    5η αγωνιστική (11/5/2008) Πανιώνιος-ΑΕΚ Παναθηναϊκός-Άρης

    6η αγωνιστική (14/5/2008) Άρης-Πανιώνιος ΑΕΚ-Παναθηναϊκός


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 23 April 2008 - 8:50:28 UTC