Read the Treaty Establishing the European Community (Rome, 25 March 1957) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-08-19

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αυστηρό μήνυμα
  • [02] Stern Message
  • [03] Λουτρό αίματος στην Αλγερία
  • [04] Νέα πυρά Καρχιμάκη

    [01] Κόσμος

    Σε νέα βάση οι σχέσεις Ρωσίας - ΝΑΤΟ

    Αυστηρό μήνυμα

    19/8/2008 20:02:00 (Τελευταία ενημέρωση: 19/8/2008 23:29:25)

    Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105.8, ΑΠΕ

    Σε νέα βάση τίθενται οι σχέσεις της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ, το οποίο κατηγορεί τη Μόσχα ότι παραβίασε το διεθνές δίκαιο με την εισβολή στη Γεωργία. Η Ρωσία δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέϊ Λαβρόφ, καταλόγισε στο ΝΑΤΟ προκατάληψη και τόνισε ότι επιχειρεί να διατηρήσει και να ενισχύσει ένα εγκληματικό καθεστώς στη Γεωργία. Επίσης, υπογράμμισε ότι δεν αποσκοπεί στην προσάρτηση εδαφών της Γεωργίας. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Ρωσικού πολεμικού ναυτικού ανακοίνωσε τη ματαίωση της συμμετοχής της Ρωσίας στα κοινά γυμνάσια με το ΝΑΤΟ που θα διεξαχθούν στη Βαλτική. Νωρίτερα, οι υπουργοί εξωτερικών του ΝΑΤΟ σε κοινό ανακοινωθέν που εξέδωσαν αναφέρουν ότι η Ρωσία δεν μπορεί να προσδοκά ομαλές σχέσεις με τα μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας όσο διατηρεί τις στρατιωτικές δυνάμεις της στη Γεωργία και αποφάσισαν αναβάθμιση των σχέσεων της Συμμαχίας με την Τιφλίδα. Επιπλέον, ο γγ της Συμμαχίας, Γιαπ ντε Χοπ Σέφερ, σε δήλωσή του, υπογράμμισε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ένδειξη για ρωσική αποχώρηση από τη Γεωργία. Ηνωμένες Πολιτείες και Βρετανία ήθελαν να υιοθετηθεί πιο σκληρή γραμμή, τελικά, όμως αποφασίστηκε να μην κοπούν οι δίαυλοι επικοινωνίας με τη Μόσχα, μια θέση της οποίας ηγήθηκαν Γερμανία και Γαλλία και συμφώνησαν τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Από την πλευρά του ο ΟΑΣΕ αποφάσισε την ανάπτυξη διεθνούς αποστολής παρατηρητών στη Νότιο Οσετία. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αποστολή παρατηρητών του Οργανισμού και με τη σύμφωνη γνώμη Μόσχας και Τιφλίδας. Tην ανάγκη άμεσης επιστροφής στην κατάσταση που επικρατούσε στη Γεωργία πριν από την έναρξη των εχθροπραξιών, ώστε να καταστεί εφικτή η έναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για την οριστική λύση του προβλήματος, υπογράμμισε από τις Βρυξέλλες η υπουργός των Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη. Εν τω μεταξύ, ο Ρώσος πρόεδρος Ντιμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε ότι έως τις 22 Αυγούστου η Ρωσία θα έχει αποσύρει πίσω στις αρχικές τους θέσεις-όπως προβλέπει η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός- τις στρατιωτικές δυνάμεις της στη Γεωργία.

    Ανακοινωθέν με σαφή προειδοποίηση

    Σαφές μήνυμα προς τη Ρωσία να αποσύρει άμεσα τα στρατεύματά της από τη Γεωργία, εφόσον επιθυμεί την ομαλοποίηση των σχέσεων με το ΝΑΤΟ, απηύθυναν οι υπουργοί Εξωτερικών της Συμμαχίας, οι οποίοι συνεδρίασαν εκτάκτως στις Βρυξέλλες, μετά από αίτημα των Ηνωμένων Πολιτειών για την κρίση στον Καύκασο.

    "Αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε όπως συνήθως", τονίζεται στην κοινή ανακοίνωση των 26 χωρών του ΝΑΤΟ μετά από την έκτακτη σύνοδό τους στις Βρυξέλλες για την διένεξη στην Νότια Οσετία.

    Ξεχωριστά, συμφώνησαν να συγκροτηθεί ένα νέο φόρουμ γνωστό ως η Επιτροπή ΝΑΤΟ-Γεωργίας για την ενίσχυση των σχέσεων με την Τιφλίδα.

    Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Μίλιμπαντ δήλωσε πως οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ συμφώνησαν κατά την έκτακτη σύνοδό τους πως η Ρωσία παραβίασε το διεθνές δίκαιο με τη στρατιωτική εισβολή της στη γειτονική Γεωργία.

    Νωρίτερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ είχε δηλώσει πως η Ρωσία πρέπει να κατανοήσει τις συνέπειες των ενεργειών της. "Η Ρωσία δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της και αυτό έχει σοβαρές συνέπειες στην εμπιστοσύνη της οποίας χαίρει η Ρωσία ως διεθνής εταίρος", τόνισε.

    Στο μεταξύ, ο ΟΑΣΕ ανακοίνωσε πως η Γεωργία συμφώνησε στην ανάπτυξη επιπλέον στρατιωτικών παρατηρητών του οργανισμού.

    "Μόλις μίλησα με τον πρόεδρο (Μιχαήλ) Σαακασβίλι και μου έδωσε ο ίδιος προσωπικά το πράσινο φως", δήλωσε ο Φιλανδός υπουργός Εξωτερικών Αλεξάντερ Στούμπ, ο οποίος προεδρεύει του ΟΑΣΕ.

    Νωρίτερα ο Στουμπ, ο οποίος μίλησε στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της έκτακτης συνόδου των υπουργών του ΝΑΤΟ, είχε δηλώσει πως και η Ρωσία έδωσε το πράσινο φως για την αποστολή 20 στρατιωτικών παρατηρητών του ΟΑΣΕ στην περιοχή δίπλα στη ζώνη σύγκρουσης στη Νότια Οσετία, όμως ο οργανισμός περίμενε και την έγκριση από την Τιφλίδα.

    Απάντηση Λαβρόφ

    Το ανακοινωθέν του ΝΑΤΟ για τη σύρραξη στη Γεωργία "δεν είναι αντικειμενική κι αντανακλά την μονομέρεια", τόνισε ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος κατηγόρησε τη δυτική στρατιωτική συμμαχία ότι προσπαθεί σώσει ένα "εγκληματικό καθεστώς στην Τιφλίδα.

    Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας πρόσθεσε επίσης πως η θέση που υιοθέτησε το ΝΑΤΟ πρόκειται να "έχει επιπτώσεις" στις σχέσεις του με τη Ρωσία, η οποία πρόκειται να αντλήσει "συμπεράσματα".

    "Η Συμμαχία στην ουσία έχει πάρει υπό την προστασία της τον Σαακασβίλι. Το ΝΑΤΟ προσπαθεί να μετατρέπει σε θύμα έναν εισβολέα και λευκαίνει ένα εγκληματικό καθεστώς, διασώζει ένα καθεστώς υπό κατάρρευση και βαδίζει προς την κατεύθυνση του επανεξοπλισμού της παρούσης ηγεσίας στη Γεωργία", πρόσθεσε ο Λαβρόφ.

    Ο ίδιος τόνισε πως η υποστήριξη που προσφέρει στην υποψηφιότητα της Γεωργίας στο ΝΑΤΟ συνιστά μία φύσει "αντι-ρωσική" στάση. "Η πολιτική, που συνίσταται στην πρόσκληση της Γεωργίας στο ΝΑΤΟ δεν έχει να κάνει το παραμικρό με την εκπλήρωση από πλευράς της Γεωργίας των κριτηρίων για την ένταξη, αλλά υπαγορεύεται από στόχους, οι οποίοι δεν είναι τίποτε άλλο πλην αντιρωσικοί", τόνισε στους δημοσιογράφους.

    Η Ρωσία δεν ενδιαφέρεται να καταλάβει τα εδάφη της Γεωργίας, διαμηνύει ο Λαβρόφ, που πρόσθεσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα μπορεί ν αποχωρήσουν από τη Γεωργία μέσα σε 3, ή 4 ημέρες, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα επιστρέψουν στις μόνιμες βάσεις τους και τα γεωργιανά στρατεύματα.

    Η Ρωσία δεν μπορεί να συνεργαστεί με τη Συμμαχία, εάν αυτή θέλει να "προστατεύει τους εγκληματίες" δήλωσε αργότερα ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ, Ντιμίτρι Ρογκόζιν, χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε για τον πρόεδρο της Γεωργίας, Μιχαήλ Σαακασβίλι.

    Οι ελληνικές θέσεις

    Μετά το πέρας της Συνόδου η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε:

    "Το έκτακτο Συμβούλιο του ΝΑΤΟ που συνεκλήθη σήμερα εδώ στις Βρυξέλλες είχε ένα και μόνο θέμα. Τη μεγάλη κρίση στη Γεωργία. Έγιναν αναλυτικές συζητήσεις, τοποθετήσεις από όλα τα κράτη - μέλη. Υπάρχει ένας διάχυτος προβληματισμός για τις εξελίξεις. Η δική μας θέση ήταν σαφής. Πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να περάσουμε από το σημερινό στάδιο της κατάπαυσης του πυρός στην επιστροφή στο Status Quo Ante, δηλαδή στην προηγούμενη κατάσταση. Αυτό είναι το απαραίτητο πρώτο βήμα για την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου με σκοπό την οριστική λύση κατόπιν διαπραγματεύσεων. Στο πλαίσιο αυτό ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η εφαρμογή των συμπεφωνηθέντων, δηλαδή η εφαρμογή των έξι σημείων με τα οποία δεσμεύτηκαν και η Ρωσία και η Γεωργία και η απόσυρση των Ρωσικών στρατευμάτων. Θέλω εδώ να προσθέσω ότι ο διάλογος ΝΑΤΟ - Ρωσίας είναι μεγάλης σημασίας. Η Ελλάδα ετάχθη υπέρ της συνέχισης του διαλόγου αυτού σε όλα τα επίπεδα, όπως και αρκετές άλλες χώρες. Πιστεύω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνει ο θεσμοθετημένος διάλογος στο Συμβούλιο ΝΑΤΟ - Ρωσία,για να σταλούν τα απαραίτητα μηνύματα. Το βασικότερο είναι ότι η σχέση αυτή βασίζεται σε ορισμένες θεμελιώδεις αρχές. Προεξάρχουσα θέση έχει ο σεβασμός της εδαφικής ακεραιότητας των κρατών. Άλλωστε η αρχή αυτή μαζί με εκείνη της μη προσφυγής στη βία αποτελούν σταθερές αρχές της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Εκτός από τη συζήτηση την οποία κάναμε στο ΝΑΤΟ είχαμε μία έκτακτη σύγκλιση και της Τρόικα του ΟΑΣΕ. Όπως ξέρετε η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία για το 2009. Συζητήσαμε τις δυνατότητες που έχουμε για να δράσει ο ΟΑΣΕ και συμφωνήσαμε ότι το πρώτο στάδιο, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό, είναι να πάνε διεθνείς παρατηρητές του ΟΑΣΕ στην συγκεκριμένη περιοχή. Τα πρώτα νέα είναι καλά. Θα πάνε 20 παρατηρητές τους οποίους δέχθηκαν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Όπως ξέρετε στον ΟΑΣΕ συμμετέχει και η Ρωσία. Θα πάνε λοιπόν 20 και ελπίζουμε ότι θα είναι η αρχή για να πάνε και άλλοι διεθνείς παρατηρητές. Θα φθάσουν στον αριθμό των 100. Η Ελλάδα ως η επόμενη προεδρία είναι έτοιμη να συμμετάσχει δραστήρια σ αυτήν την υπόθεση".

    "Είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε έναν ισχυρότερο ΟΗΕ, μια διεθνή νομιμότητα της οποίας οι παραβάτες θα τιμωρούνται και έναν περιορισμό των μονομερών ενεργειών, δια των οποίων επιχειρείται η δημιουργία τετελεσμένων", τονίζει από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος .

    "Ο ελληνικός λαός πρέπει να σταματήσει τη στρατιωτική εμπλοκή της χώρας μας στα ευρω-νατοϊκά σχέδια κατά άλλων λαών", σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

    Να αρνηθούν τη νέα διεύρυνση του ΝΑΤΟ και να συμβάλουν στις προσπάθειες του ΟΗΕ και του ΟΑΣΕ κάλεσε τις ευρωπαϊκές χώρες ο ΣΥΝ.

    Ρωσική απειλή κατά της Πολωνίας

    Το ψυχροπολεμικό κλίμα στις σχέσεις Ουάσιγκτον-Μόσχας ενισχύει η επικείμενη -αύριο Τετάρτη- υπογραφή τής συμφωνίας για την εγκατάσταση της αμερικανικής αντιπυραυλικής ασπίδας στο έδαφος της Πολωνίας, όπου μετέβη η Αμερικανίδα ΥΠΕΞ, Κοντολίζα Ράις, αμέσως μετά τη Σύνοδο στις Βρυξέλλες. Αν και οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν πως η ανάπτυξη οπλικών συστημάτων στις χώρες της πρώην ανατολικής Ευρώπης έχει στόχο να αναχαιτίσει μια ενδεχόμενη πυραυλική επίθεση του Ιράν, η Ρωσία απειλεί ότι θα στοχεύσει με τα δικά της όπλα την Πολωνία και την Τσεχία.

    Κόντρα για την αποχώρηση

    Έντονη πολεμική έχει ξεσπάσει εδώ και ένα 24ωρο μεταξύ Τιφλίδας και Μόσχας όσον αφορά το θέμα αυτό της αποχώρησης των ρωσικών δυνάμεων από τη Γεωργία, για την οποία έχει δεσμευτεί το Κρεμλίνο.

    "Σόου" χαρακτήρισε η Γεωργία την αποχώρηση σήμερα για τη Ρωσία φάλαγγας ρωσικών στρατιωτικών οχημάτων από τα περίχωρα της γεωργιανής πόλης Γκόρι, την οποία παρακολούθησαν πολλοί δημοσιογράφοι.

    Ήταν "ένα σόου που αποσκοπούσε στη δημιουργία μιας ψευδαίσθησης αποχώρησης", δήλωσε ο εκπρόσωπος του γεωργιανού υπουργείου Εσωτερικών Σότα Ουτιασβίλι. "Κανένα άρμα μάχης, κανένας Ρώσος στρατιώτης δεν εγκατέλειψε τη Γεωργία", πρόσθεσε.

    "Η αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων έχει ήδη αρχίσει" είχε επαναλάβει νωρίτερα στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter ο μόνιμος εκπρόσωπος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ Ντμίτρι Ρογκοζίν .

    Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Μπερνάρ Κουσνέρ , δήλωσε στο τέλος της έκτακτης νατοϊκής Συνόδου ότι το Παρίσι "είναι πολύ απογοητευμένο" (...) "επειδή η Ρωσία δεν σεβάστηκε τη δέσμευσή της, να αποσύρει τις στρατιωτικές της δυνάμεις από την Γεωργία" (...) "παρά τις υποσχέσεις, επίσης, που έδωσε (η Ρωσία)". Επισήμανε, δε, με τρόπο χαρακτηριστικό ότι με τη στάση αυτή της Ρωσίας αρχίζει "να αμφιβάλλει και για τον εαυτό του".

    Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, εκδόθηκε αργά το βράδυ απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη Γεωργία που απαιτεί τη συμμόρφωση με τους όρους της εκεχειρίας και την άμεση αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων στις γραμμές που ήταν πριν την έναρξη των συγκρούσεων.

    [02] Russia-NATO Relations on New Basis

    Stern Message

    19 Αυγ 2008 20:02:00 (Last updated: 19 Αυγ 2008 23:11:04)

    Sources: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105.8, ΑNA

    Relations between Russia and NATO are entering a fresh phase, as the latter is accusing Moscow of having violated international law with its invasion of Georgia. Russian Foreign Minister Sergei Lavrov from his side accused NATO of being prejudiced, stressing that it is trying to support a criminal regime in Georgia. In parallel, the Russian Navy spokesman announced that cancellation of Russias participation in joint military exercises with NATO due to be held in the Baltic Sea. Earlier, the NATO Foreign Minister had issued a communiqu&#233;, as per which Russia cannot expect smooth relations with the Alliance for as long as it keeps its military forces in Georgia. In parallel, they decided to upgrade their relations with Tbilisi. Moreover, NATO Secretary General Jaap de Hoop Scheffer stressed that so far there is no indication from Russia on withdrawing its troops from Georgia. At the same time, OSCE (Organisation for Security and Cooperation in Europe) has decided to deploy international observers in South Ossetia. This will constitute the biggest dispatch of OSCE observers with Moscow and Tbilisis approval. Although the US and Britain wished to adopt a harder line with Moscow, finally Germany and Frances position to maintain contact with Moscow prevailed. Most European countries, including Greece agreed with Germany and France. Finally, Greek Foreign Minister Dora Bakoyannis proposed from Brussels the immediate return to situation prior to the crisis in Georgia, so that substantial negotiations commence and a final solution to the problem is reached.

    Greek Positions

    After the end of the NATO meeting, Ms Dora Bakoyannis stated that Greece believes that both countries should return to Status Quo Ante, as this is the first step necessary for a substantial dialogue for final solution. Within this framework, the six points agreed by Russia and Georgia for the withdrawal of the Russian troops is of utmost importance. Furthermore, Greece supports the continuation of the dialogue between NATO and Russia and denounces violence. Greece has agreed for the dispatch of OSCE international observers to the region. In the first phase 20 observers will visit the region, hoping their number rises to 100.

    PASOK (Socialists) MP Andreas Loverdos said that it is evident that the UN should become stronger, punishing law violators and restricting unilateral actions, through which fail accompli are attempted.

    Finally, in its statement, KKE (Communist Party of Greece) reports that the Greek people should stop Greeces military implication in Euro-NATO plans against other peoples.

    Translated by John Crystallidis

    Related News:

    NATO Extraordinary Meeting

    [03] Κόσμος

    43 νεκροί, 38 τραυματίες σε επίθεση αυτοκτονίας

    Λουτρό αίματος στην Αλγερία

    19/8/2008 21:36:00 (Τελευταία ενημέρωση: 19/8/2008 21:45:11)

    Πηγή: ΑΠΕ

    Επίθεση αυτοκτονίας μπροστά από μια σχολή της Χωροφυλακής στο Ισέρ (60 χλμ. ανατολικά του Αλγερίου) στοίχισε σήμερα, Τρίτη, τη ζωή σε 43 ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό 45, σύμφωνα με τελευταίο απολογισμό. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας καμικάζι έριξε το αυτοκίνητό του, που ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά, στην κύρια είσοδο της σχολής, όπου περίμεναν υποψήφιοι για να περάσουν εισαγωγικές εξετάσεις.

    Πρόκειται για την πιο φονική επίθεση που έχει γίνει εδώ και πολλούς μήνες στην Αλγερία. Ο απολογισμός των θυμάτων της είναι μεγαλύτερος από εκείνον των ταυτόχρονων επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 11 Δεκεμβρίου στο Αλγέρι εναντίον δημόσιων κτιρίων και είχαν στοιχίσει τη ζωή σε 41 ανθρώπους.

    Σύμφωνα με την κυβέρνηση, η επίθεση μπορεί να αποτελεί αντίποινα για την ενέδρα του στρατού κατά την οποία σκοτώθηκαν 12 αντάρτες στην περιοχή της Καμπυλίας τη νύκτα της 7ης προς την 8η Αυγούστου.

    [04] Πολιτική

    Νέα πυρά Καρχιμάκη

    19/8/2008 21:08:00 (Τελευταία ενημέρωση: 19/8/2008 21:16:53)

    Πηγή: ΝΕΤ

    Νέα πυρά κατά του υπουργού Οικονομίας εξαπέλυσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, μία μέρα μετά την αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εναντίον του ο Γιώργος Αλογοσκούφης. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έχοντας δίπλα του τον εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγόρησε τον υπουργό για χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.

    Ο υπ. Οικονομίας διατείνεται ότι ελέγχει τη δικαιοσύνη προαναγγέλλοντας την απόφασή της, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης με αφορμή την εις βάρος του αγωγή από τον Γιώργο Αλογοσκούφη για την τεκμηριωμένη πολιτική κριτική-όπως είπε- που ασκεί στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

    "Ο υπουργός Οικονομίας προχώρησε στην κατάθεση αγωγής κατά του Μιχάλη Καρχιμάκη για τους πρωτόγνωρους υβριστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε εναντίον του και όχι για την κοινοβουλευτική του δράση" υπογραμμίζεται από το υπουργείο Οικονομίας. Το πολιτικό ζήτημα που δημιουργείται είναι η κάλυψη του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 19 August 2008 - 20:49:52 UTC