Read the Council of Europe European Convention on Human Rights (4 November 1950) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-12-30

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Διπλωματία στην Ευρώπη, βόμβες στη Γάζα
  • [02] Χαμηλές θερμοκρασίες
  • [03] Φόρεϊν Όφις για Α. Παπανδρέου και Κ. Καραμανλή
  • [04] Δολοφονίες δύο γυναικών

    [01] Διπλωματία στην Ευρώπη, βόμβες στη Γάζα

    Με δεκάδες επιθέσεις εναντίον κυβερνητικών κτιρίων και άλλων εγκαταστάσεων της Χαμάς, συνεχίζονται σήμερα Τρίτη, για τέταρτη μέρα οι ισραηλινοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας - με απολογισμό ως τώρα άνω των 360 νεκρών και 1.690 τραυματιών, ενώ στα νοσοκομεία της περιοχής επικρατεί χάος. Πάνω από 60 οι νεκροί άμαχοι, εκ των οποίων πολλά παιδιά, σύμφωνα με παρατηρητές του ΟΗΕ. Από την πλευρά του ο Κρίστοφερ Γκίνες, εκπρόσωπος της UNRWA, της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους παλαιστίνιους πρόσφυγες, ανακοίνωσε πως οι άμαχοι που έχουν χάσει τη ζωή τους είναι 57, ανάμεσά τους 21 παιδιά και τουλάχιστον επτά γυναίκες έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές. Άλλα δύο μικρά παιδιά 11 και 2 ετών σκοτώθηκαν από ισραηλινή ρουκέτα σήμερα το πρωί. "Βρισκόμαστε σε ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Χαμας", δήλωσε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ, με το ενδεχόμενο να παραμένει ανοιχτό για χερσαία επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας που έχει κηρυχθεί κλειστή στρατιωτική ζώνη. "Οι χερσαίες δυνάμεις είναι έτοιμες να επέμβουν. Όλοι είναι στις θέσεις τους. επιλογή υφίσταται. Μπορεί να επέμβουμε, προς το παρόν ωστόσο χτυπούμε μόνο μέσω αέρος και θαλάσσης", δήλωσε σο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Αβιτάλ Λίμποβιτς. Το Ισραήλ είναι έτοιμο να συνεχίσει να μάχεται για εβδομάδες εναντίον της Χαμάς, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Άμυνας Ματάν Βιλνάι.

    Χθες πάντως, η Χαμάς απάντησε στις επιδρομές με ρουκέτες εναντίον του νότιου Ισραήλ, προκαλώντας τον θάνατο τριών ανθρώπων. "Οι ηγέτες της διεθνούς κοινότητας δεν κάνουν αρκετά για να επιτευχθεί κατάπαυση των εχθροπραξιών", επισήμανε ο γ.γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν, ενώ το απόγευμα συνεδριάζουν εκτάκτως στο Παρίσι οι ΥΠΕΞ της ΕΕ, προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειές τους για να επιδιώξουν τερματισμό της βίας. Την ισραηλινή ΥΠΕΞ Τζίπι Λίβνι, φαβορί για την πρωθυπουργία, θα δεχθεί εντός των ημερών ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.

    Σήμερα Τρίτη, οι ισραηλινές αρχές επέτρεψαν τη διέλευση σε 109 φορτηγά με διεθνή ανθρωπιστική βοήθεια για τη Λωρίδα της Γάζας. Η βοήθεια προέρχεται από τον ΟΗΕ, τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τη UNICEF και διάφορες χώρες, κυρίως από την Ιορδανία και την Τουρκία.

    Σύνοδος στη Γαλλία

    Συνεργασία με την ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη θα έχει στις 10.30 ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. "Στόχος είναι να ανοίξει ανθρωπιστικός διάδρομος προς τη Λωρίδα της Γάζας και η Αθήνα είναι έτοιμη να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια", τόνισε, μιλώντας χθες στο ΜΕΓΚΑ, η κ. Μπακογιάννη, που επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Γάλλο ΥΠΕΞ και τον γ.γ. του Αραβικού Συνδέσμου με τον οποίο συμφώνησαν στην ανάγκη να τερματιστεί άμεσα η βία.

    "Ανθρωπιστικού χαρακτήρα" εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας επιδιώκεται από τη γαλλική προεδρία της ΕΕ, για να μπορέσει να φθάσει στους αμάχους ιατρική βοήθεια. Στο Παρίσι μεταβαίνει σήμερα Τρίτη η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να μετάσχει στην άτυπη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αντικείμενο το συντονισμό της ευρωπαϊκής πολιτικής για την αντιμετώπιση της κρίσης στη Λωρίδα της Γάζας. "Οι υπουργοί θα εξετάσουν τι μπορεί να κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να επιλύσει την τρέχουσα κρίση σε συνεργασία με τη διεθνή κοινότητα και κυρίως με το Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών", αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Γαλλίας.Η συνάντηση θα αρχίσει στις 19.30 (ώρα Ελλάδας). Η σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών συγκαλείται από τη Γαλλία στο πλαίσιο της προεδρίας της ΕΕ.

    "Προέχει η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας", επισημαίνει και το ΠΑΣΟΚ, ζητώντας πρωτοβουλίες από την ΕΕ για άμεση κατάπαυση του πυρός. Αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τη ΓΓ της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μεταβαίνει στη Ραμάλα τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009, για να εκφράσει την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στο λαό της Παλαιστίνης,Σήμερα, κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τη Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στη Γάζα. H συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 στο υπουργείο Εξωτερικών.

    Η νύχτα που πέρασε

    Kατά τη διάρκεια της νύχτας, τουλάχιστον 10 Παλαιστίνιοι βρήκαν τον θάνατο κι άλλοι 40 τραυματίσθηκαν από τη νέα σειρά από αεροπορικούς βομβαρδισμούς που πραγματοποίησε ο ισραηλινός στρατός της Λωρίδα της Γάζας Η δήλωση για την εξέλιξη αυτή ανήκει στο διευθυντή των Πρώτων Βοηθειών στην περιοχή Μοαουΐγια Αμπού Χασανέιν.Στόχοι των νυχτερινών επιδρομών ήταν κτίρια που φέρεται ότι στεγάζουν δραστηριότητες της Χαμάς, όπως η έδρα του πρωθυπουργού, τα υπουργεία Αμύνης, Εξωτερικών, και Οικονομικών, το ήδη πληγέν Ισλαμικό Παν/μιο, κι ένας σύλλογος που σχετίζεται με την οργάνωση Φάταχ, του παλαιστινίου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς.

    Στην άλλη πλευρά, ένας Ισραηλινός στρατιώτης σκοτώθηκε το βράδυ της Δευτέρας από βλήμα όλμου που εκτοξεύτηκε εναντίον της βάσης τους, κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ υπέκυψε γυναίκα που είχε χτυπηθεί από παλαιστινιακή ρουκέτα στο Ασντόντ, το βράδυ της Δευτέρας. Λίγο νωρίτερα άλλος ένας Ισραηλινός σκοτώθηκε από ρουκέτα που έπληξε το Νάχαλ Οζ, στα νότια του Ισραήλ.

    Συνολικά, από την έναρξη των επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας, το Σάββατο, έχουν χάσει τη ζωή τους πέντε Ισραηλινοί.

    Οκτώ σπουδαστές προγραμμάτων του ΟΗΕ έχασαν τη ζωή τους, από τους βομβαρδισμούς των ισραηλινών, με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη διαμαρτυρία από τον επικεφαλής του τμήματος του ΟΗΕ για την βοήθεια στους Παλαιστινίους πρόσφυγες (UNRWA) Κάρεν Αμπού Ζάιντ, προς τον υπουργό Αμύνης του Ισραήλμ Εχούντ Μπαράκ.

    "Αυτοί που έχουν ανοιχτά ή κρυφά συνδέσει τα συμφέροντά τους με τους σιωνιστές (Ισραήλ) θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή θα πάνε όλοι μαζί στην κόλαση", δήλωσε ενώπιον του κοινοβουλίου ο Iρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.

    Eμβόλισαν πλοίο

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το πλοίο Dignity του διεθνούς κινήματος "Eλευθερώστε τη Γάζα", το οποίο ξεκίνησε χθες το απόγευμα από την Κύπρο, για τη Λώριδα της Γάζας, μεταφέροντας τέσσερις τόνους με ανθρωπιστική βοήθεια, γιατρούς και φάρμακα, εμβολίστηκε στην πρύμνη, στις 6.45πμ από Ισραηλινό ταχύπλοο, ανοικτά της Γάζας. Αγνοείται η τύχη των επιβατών του αφού σε κανένα από τα κινητά, τα οποία είχαν μαζί τους δεν απαντούν. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της οργάνωσης οι Ισραηλινοί απαιτούσαν την επιστροφή του πλοίου στην Κύπρο, αν και δεν είχε αρκετά καύσιμα. Ο κυβερνήτης του ισραηλινού περιπολικού σκάφους σε επικοινωνία που είχε με τον καπετάνιο του Dignity, του είπε ότι έχει ανάμιξη σε τρομοκρατικές δραστηριότητες.

    Επικεφαλής των διεθνών ακτιβιστών είναι η παιδοχειρουργός και βουλευτής του "Δημοκρατικού Συναγερμού" Ελένη Θεοχάρους η οποία δήλωσε ότι έγιναν όλες οι διευθετήσεις, ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του Ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο ζήτησε να έχει λόγο για το ύψος και το είδος της βοήθειας που μεταφέρεται στη Γάζα.

    Σε σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία με το "Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων", η Ελένη Θεοχάρους ανέφερε ότι όλοι οι επιβαίνοντες στο πλοιάριο είναι καλά. Δημοσιογράφος του CNN που βρίσκεται στο σκάφος μετέδωσε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος βύθισης του σκάφους, το οποίο προσπάθησε να κατευθυνθεί προς το Λίβανο.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης "Ελευθερώστε τη Γάζα", στο σκάφος βρίσκονται οι: Denis Healey, κυβερνήτης, από τη Βρετανία, Γιώργος Κλόντζας, βοηθός κυβερνήτης, από την Ελλάδα, Νικόλας Μπόλος, πρώτος αξιωματικός, από την Ελλάδα, Othman Abu Falah, από την Ιορδανία, Renee Bowyer, από την Αυστραλία, Caoimhe Butterly, από την Ιρλανδία, Αικατερίνη Χριστοδούλου, δημοσιογράφος, από την Κύπρο, Sami El-Haj, από το Σουδάν, δημοσιογράφος του Αλ Τζαζίρα και πρώην κρατούμενος στο Γκουαντάναμο, Dr. David Halpin, από τη Βρετανία, ορθοπεδικός χειρουργός, Dr. Mohamed Issa, από τη Γερμανία, Fathi Jaouadi, από την Τυνησία, Βρετανός πολίτης, τηλεοπτικός παραγωγός, Cynthia McKinney, πρώην μέλος της Αμερικανικής Βουλής, Μάρθα Παϊση, από την Κύπρο, Karl Penhaul, από τη Βρετανία, ανταποκριτής του CNN, Thaer Shaker, από το Ιράκ, κινηματογραφιστής του Αλ Τζαζίρα και Ελένη Θεοχάρους, παιδοχειρουργός και βουλευτής, επικεφαλής της αποστολής.

    Ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Μάρκος Κυπριανού δήλωσε ότι η κυπριακή κυβέρνηση προβαίνει σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τις ισραηλινές αρχές, γιατί "χωρίς λόγο τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή Κυπρίων" που επιβαίνουν στο πλοίο "Dignity".

    Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ τονίζει: "Καταδικάζουμε απερίφραστα τη νέα πολεμική ενέργεια του Ισραήλ, και μάλιστα σε διεθνή ύδατα, εναντίον του πλοίου DIGNITY το οποίο μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή της Γάζας η οποία αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει έντονη ανθρωπιστική κρίση λόγω των ισραηλινών βομβαρδισμών. Ζητάμε από την Ελληνική Κυβέρνηση και την ΕΕ να δράσει άμεσα ώστε να σταματήσουν οι πολεμικές ενέργειες του Ισραήλ, να σταματήσει ο αποκλεισμός της Γάζας και να παρασχεθεί η απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια".

    Σχετικά άρθρα:Συνεχίζεται το σφυροκόπημα

    Είδηση: 17240

    [02] Χαμηλές θερμοκρασίες

    Πρωτοχρονιά, με χαμηλές θερμοκρασίες και τον κρατικό μηχανισμό σε επιφυλακή, προβλέπεται με τις εξελίξεις στον καιρό. Με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω του παγετού, κινούνται τα οχήματα σε σχεδόν όλο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Aντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες και σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο, καθώς και στην Πάρνηθα, από το τελεφερίκ και πάνω.

    Άκαρπες παραμένουν, εν τω μεταξύ, οι έρευνες για την ανεύρεση του βοσκού που αγνοείται από το Σάββατο στην Τροιζηνία.Στην νέα μεγάλη έξοδο από τα αστικά κέντρα ,για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς θα πρέπει οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω των καιρικών συνθηκών και ιδίως όσοι θα μετακινηθούν στα ορεινά και τις ανατολικές περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, της Πελοποννήσου και της Εύβοιας. Σε κάθε περίπτωση οι εκδρομείς που θα μετακινηθούν με ΙΧ πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

    Πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τρίτη 30-12-2008

    Γενικά χαρακτηριστικά-προειδοποιήσεις

    Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στο βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη με τοπικές χιονοπτώσεις και στις νότιες παραθαλάσσιες περιοχές χιονόνερο.

    Μακεδονία Θράκη

    καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις.

    άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

    θερμοκρασία: από μείον 9 έως 5 βαθμούς κελσίου.

    Δυτική Ελλάδα

    καιρός: γενικά αίθριος.

    άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

    θερμοκρασία: από μείον 5 έως 11 βαθμούς κελσίου.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

    καιρός: τοπικές χιονοπτώσεις και στις νότιες παραθαλάσσιες περιοχές χιονόνερο.

    άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά και νότια 7 με 8 μποφόρ.

    θερμοκρασία: από μείον 3 έως 8 βαθμούς κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    καιρός: νεφώσεις με χιονόνερο. Χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας Κρήτης.

    ανεμοi: βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και στις Κυκλάδες 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ.

    θερμοκρασία: από 4 έως 12 βαθμούς κελσίου.

    Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

    καιρός: παροδικές νεφώσεις με χιόνι ή χιονόνερο στις βορειότερες περιοχές κυρίως το πρωί.

    άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

    θερμοκρασία: από 3 έως 12 βαθμούς κελσίου.

    Αττική

    καιρός: παροδικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά και βόρεια και χιονόνερο στα υπόλοιπα. Είναι πιθανό να χιονίσει πρόσκαιρα και στην πόλη.

    άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

    θερμοκρασία: από 3 έως 6 βαθμούς κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    καιρός: τοπικές νεφώσεις.

    άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

    θερμοκρασία: από μείον 2 έως 4 βαθμούς κελσίου.

    Τοπική πρόγνωση για τις σεισμόπληκτες περιοχές Ηλείας και Αχαΐας για την Τρίτη 30-12-2008

    καιρός: γενικά αίθριος.

    άνεμοι: ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

    θερμοκρασία: από 4 έως 10 βαθμούς κελσίου.

    Πρόγνωση για την Τετάρτη 31-12-2008

    καιρός: στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη τοπικές νεφώσεις με χιονόνερο στις νοτιότερες πεδινές περιοχές και τοπικές χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

    άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

    Είδηση: 17241

    [03] Φόρεϊν Όφις για Α. Παπανδρέου και Κ. Καραμανλή

    Ελλάδα -

    Πολιτική

    Σαν τον Θεμιστοκλή που έσωσε την Ελλάδα από τους Πέρσες, ή σαν τον Καραϊσκάκη, που έλεγε "όποτε θέλω είναι άγγελος και όποτε θέλω είμαι διάβολος", χαρακτήριζαν τα αρχεία του Φόρεϊν Οφις, τον Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτό προκύπτει από την σε ετήσια βάση αποδέσμευση αρχείων, του Φόρεϊν Οφις που συμπλήρωσαν 30 χρόνια. Οι χαρακτηρισμοί για τον Ανδρέα Παπανδρέου, αποδόθηκαν από τον τότε Βρετανό πρέσβη στην Αθήνα Σερ Μπρούκς Ρίτσαρντς, σε σχετική αναφορά που έκανε το 1978, μετά από συνάντησή του, με τον τότε ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

    Αναφέρει επίσης την εκτίμηση του Α. Παπανδρέου, ότι δεν έβλεπε να έχουν μέλλον τα κόμματα της ΕΔΗΚ και του ΚΚΕ εσωτερικού και για το ΚΚΕ ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει το ποσοστό του 12%.Ο Βρετανός πρέσβης χαρακτήριζε τότε στην αναφορά του, τις θέσεις του Α. Παπανδρέου σαν αντικοινοτικές με εχθρότητα εναντίον της Αμερικής και του ΝΑΤΟ.Από τα αποδεσμευθέντα αρχεία προκύπτει επίσης ότι ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, είχε ζητήσει και πέτυχε, από την βρετανική κυβέρνηση να βοηθήσει στην επίσπευση της ελληνικής ένταξης και να την αποσυνδέσει από τις αιτήσεις της Πορτογαλίας και της Ισπανίας. Για το Κυπριακό ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε θέσει ανώτατο όριο παραχώρησης εδαφών στους Τουρκοκύπριους το 25%, ενώ είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα δεν θα επιστρέψει στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ εάν δεν διευθετηθεί πρώτα το θέμα της Κύπρου.

    Πηγές: ΑΠΕ

    Είδηση: 17243

    [04] Δολοφονίες δύο γυναικών

    Δύο άγρια εγκλήματα με θύματα δύο γυναίκες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, 57χρονη Ουκρανή ιερόδουλη, βρέθηκε νεκρή μέσα στον οίκο ανοχής της οδού Αλκιβιάδου 16 Γ. Το θύμα έφερε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και στο στήθος. Ως πιθανότερο κίνητρο θεωρείται από την αστυνομία η ληστεία, επειδή ο χώρος ήταν αναστατωμένος. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από 15 μέρες είχε σημειωθεί δολοφονία ιερόδουλης, σε κοντινό σημείο, στην οδό Λιοσίων.

    Είδηση: 17242


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 30 December 2008 - 9:53:39 UTC