Browse through our Interesting Nodes on Law Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-01-09

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αρνείται το σχέδιο του ΟΗΕ το Ισραήλ-Η νύχτα των χερσαίων επιθέσεων
  • [02] Τραγικός συνεχίζεται ο απολογισμός στην Κόστα Ρίκα
  • [03] Κωστής Χατζηδάκης: Καμιά ανοχή στα καρτέλ
  • [04] Τροχονόμος έγινε καπνός με το μπόνους συναδέλφων του
  • [05] Τζον Μπρέναν: Σύμβουλος Ομπάμα σε θέματα αντιτρομοκρατίας
  • [06] ΗΠΑ: Πορτρέτο του Ομπάμα στην Εθνική Πινακοθήκη

    [01] Αρνείται το σχέδιο του ΟΗΕ το Ισραήλ-Η νύχτα των χερσαίων επιθέσεων

    Κόσμος -

    Ειδήσεις

    Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εχθροπραξίες στη Μέση Ανατολή, καθώς Ισραήλ και Χαμάς απέρριψαν το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που ζητούσε άμεση κατάπαυση του πυρός. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Εχούντ Ολμέρτ χαρακτήρισε ανεφάρμοστη μια εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας.

    Την ίδια ώρα, σε ναυάγιο φαίνεται πως οδηγούνται και οι διαπραγματεύσεις για το γαλλο-αιγυπτιακό σχέδιο εκεχειρίας. Σύμφωνα με ευρωπαίους διπλωμάτες το Ισραήλ προβάλλει αντιρρήσεις σχετικά με την ανάπτυξη διεθνούς δύναμης στα σύνορα Αιγύπτου-Γάζας. Απίστευτης αγριότητας περιστατικό καταγγελλουν πηγές του ΟΗΕ που αναφέρουν πως ο ισραηλινός στρατός σκότωσε 30 άμαχους Παλαιστίνιους βομβαρδίζοντας το κτίριο στο οποίο τους είχε συγκεντρώσει. Ισραηλινά άρματα μάχης έρριξαν οβίδες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την ανακοίνωση της παύσης των επιχειρήσεων για τρεις ώρες για ανθρωπιστικούς λόγους, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

    Τα άρματα μάχης άνοιξαν πυρ κατά στόχων στη Τζαμπαλίγια, στην Μπέιτ Λάχια, όπως και στη συνοικία Ζεϊτούν, στην πόλη της Γάζας.Τα πυρά έπληξαν ξυλουργείο που βρίσκεται δίπλα σε πρατήριο καυσίμων, προκαλώντας μεγάλη πυρκαγιά στη Τζαμπαλίγια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

    Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι οι επιχειρήσεις θα σταματούσαν για τρεις ώρες από τις 13:00 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος) για να επιτρέψουν στους Παλαιστίνιους να εφοδιαστούν με τρόφιμα και στους τραυματιοφορείς να προσφέρουν βοήθεια στα θύματα. Παλαιστινιακά Εδάφη.Επίθεση σε τηλεοπτικούς σταθμούς στην Γάζα από ισραηλινά αεροσκάφη.

    Το βράδυ της Παρασκευής δύο δημοσιογράφοι τραυματίστηκαν ελαφρά κατά την διάρκεια ισραηλινής αεροπορικής επίθεσης σε σύμπλεγμα κτιρίων που φιλοξενεί τηλεοπτικούς σταθμούς στην Γάζα την Παρασκευή, σύμφωνα με μαρτυρίες δημοσιογράφων. "Ήμουν παρών όταν πριν από λίγο ένα ισραηλινό αεροπλάνο εκτόξευσε πυραύλους στο κτίριο όπου βρισκόμουν" δήλωσε ο Αχράφ Αμρά, ένας δημοσιογράφος της τηλεόρασης του Λιβάνου.

    Στο κτίριο, που βρίσκεται στο κέντρο της Γάζας βρίσκονται πολλά αραβικά και ιρανικά τηλεοπτικά κανάλια, ανάμεσα τους και ο αγγλόφωνος ιρανικός κρατικός σταθμός Press TV.

    Τουλάχιστον 800 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από την αρχή της ισραηλινής επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας, στις 27 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα ο υπεύθυνος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

    Ανθρωπιστική βοήθεια

    Εν τω μεταξύ, απέπλευσε από τον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης για τη Λάρνακα το δεύτερο πλοίο της Διεθνούς Ανθρωπιστικής Οργάνωσης "ΦΡΙ ΓΑΖΑ", με ανθρωπιστική βοήθεια. Φάρμακα και τρόφιμα στη Γάζα στελνει και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Επιπλέον η Ελλάδα θα προχωρήσει στη νοσηλεία τραυματισμένων παιδιών από τη Λωρίδα της Γάζας, μετά από πρωτοβουλία της Υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη και σε συντονισμό με τα Υπουργεία Υγείας και Εθνικής Άμυνας. Η νοσηλεία θα πραγματοποιηθεί σε κρατικά νοσοκομεία, καθώς και σε ιδιωτικά νοσοκομεία, που προσφέρουν κλίνες για το σκοπό αυτό, σε κατάλληλες παιδιατρικές κλινικές, με τη συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που θα συνδράμει στη μεταφορά των τραυματιών, με ειδικά διασκευασμένα αεροπλάνα και της Εκκλησίας της Ελλάδας, που θα συνδράμει στη φιλοξενία των συνοδών των παιδιών.

    Ευρωπαϊκή Ένωση

    Να αποφύγουν κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω κλιμάκωση της βίας στην Γάζα κάλεσε το Ισραήλ και την Χαμάς η τσεχική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

    "Η ΕΕ εκφράζει την έντονη ανησυχία της για την στρατιωτική δράση των Ισραηλινών στην Γάζα καθώς και για την εκτόξευση ρουκετών από την Χαμάς προς το Ισραήλ" αναφέρει το κείμενο της τσεχικής προεδρίας.

    "Καλούμε τις δύο πλευρές να αποφύγουν κάθε πράξη που θα μπορούσε να κλιμακώσει την βία σε μια ήδη τεταμένη κατάσταση" τονίζει η ανακοίνωση.

    Αντιπροσωπεία ευρωβουλευτών

    Αντιπροσωπεία ευρωβουλευτών αναμένεται να επισκεφτεί την Κυριακή το μεθοριακό πέρασμα της Ράφα που συνδέει την Αίγυπτο με την Λωρίδα της Γάζας, με σκοπό να εισέλθει στα Παλαιστινιακά Εδάφη και να συγκεντρώσει πληροφορίες για την κατάσταση στην περιοχή, δήλωσαν την Παρασκευή οι Πράσινοι του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

    "Η αποστολή θα φτάσει στην Ράφα στις 11 Ιανουαρίου το πρωί" τονίζει ανακοίνωση των Πράσινων. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας θα τεθεί η Γαλλίδα ευρωβουλευτής των Πράσινων και πρόεδρος της υποεπιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ελέν Φλότρ. ...και η Ισπανία

    Ο υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας, Μιγκέλ Άνχελ Μορατίνος, θα ξεκινήσει την Δευτέρα περιοδεία στη Μέση Ανατολή, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Μαδρίτης για την επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αντιπρόεδρος της ισπανικής κυβέρνησης, Μαρία Τερέζα Φερνάντες δε λα Βέγα.

    Ο Μορατίνος θα επισκεφθεί την Αίγυπτο, τη Συρία, τα Παλαιστινιακά Εδάφη και το Ισραήλ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο, θα συναντηθεί με τους κυριότερους ηγέτες της περιοχής στο πλαίσιο των διεθνών διπλωματικών προσπαθειών "για την κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας και για την επανάληψη των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη ειρήνης".

    Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη επισκέφθηκε τη Μαδρίτη ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς ενώ το βράδυ ο πρωθυπουργός Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεθ Θαπατέρο είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Εχουντ Ολμερτ. Νωρίτερα σήμερα η ισπανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι στέλνει στη Γάζα δύο αεροσκάφη με είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της περιοχής.

    Λευκός Οίκος Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα ότι "ανησυχεί πολύ" για την ανθρωπιστική κατάσταση και τις απώλειες των πολιτών στη Γάζα λόγω της ισραηλινής επίθεσης εναντίον της οργάνωσης Χαμάς.

    Ωστόσο ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σκοτ Στάνζελ έσπευσε να δηλώσει ότι "η κατάσταση αυτή δεν πρόκειται να βελτιωθεί μέχρις ότου η Χαμάς σταματήσει να ρίχνει πυραύλους μέσα στο Ισραήλ".

    "Ανησυχούμε πολύ για την ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα και έχουμε εκφράζει επανειλημμένα αυτή την ανησυχία μας από τότε που ξεκίνησε η κρίση", δήλωσε ο κ. Στάνζελ.

    Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους εξέφρασε τις ανησυχίες του στον ισραηλινό πρωθυπουργό, Εχούντ Ολμερτ.

    Είδηση: 17552

    [02] Τραγικός συνεχίζεται ο απολογισμός στην Κόστα Ρίκα

    Ειδήσεις

    Στους 32 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τον ισχυρό σεισμό των 6,1 Ρίχτερ που συγκλόνισε την Κόστα Ρίκα και ο αριθμός των τραυματιών ξεπερνά τους 90, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι του Ερυθρού Σταυρού.

    Ορισμένοι από τους θανάτους δεν έχουν επιβεβαιωθεί εξ αιτίας του γεγονότος ότι δεν υπάρχει πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές, δήλωσε ο Κάρλος Γκουτιέρεζ, στέλεχος του Ερυθρού Σταυρού στο Σαν Χοσέ.

    "Έχουμε 14 επιβεβαιωμένους θανάτους, 22 αγνοούμενους και περισσότερους από 90 τραυματίες", δήλωσε ο διευθυντής διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού Γκιγιέρμο Αρόγιο.

    Άλλοι αξιωματούχοι του Ερυθρού Σταυρού δήλωσαν ότι έχουν πληροφορίες για άλλους 18 νεκρούς και 10 αγνοούμενους στην πόλη της Τσινκόνα, μια επαρχιακή ορεινή περιοχή με πυκνά δάση που υπέστη σοβαρές καταστροφές από το σεισμό και βρίσκεται 60 χιλιόμετρα βόρεια του Σαν Χοσέ.

    Ο σεισμός σημειώθηκε χθες στις 21.21 ώρα Ελλάδας και το επίκεντρο του ορίζεται 35 χιλιόμετρα βόρεια του Σαν Χοσέ. Σε απόσταση 10 χιλιομέτρων δυτικότερα βρίσκεται το ύψους 2.704 μέτρων ηφαίστειο Πόας, μια δημοφιλής τουριστικά περιοχή.

    Περισσότεροι από 2.200 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους και βρίσκονται σε καταφύγια ή άλλα πρόχειρα καταλύματα. Σε πολλές περιοχές η πρόσβαση είναι αδύνατη μέσω των οδικών αρτηριών.

    Είδηση: 17553

    [03] Κωστής Χατζηδάκης: Καμιά ανοχή στα καρτέλ

    Ειδήσεις

    Και δύο Έλληνες ειδικοί ενδέχεται να συμμετέχουν στην ομάδα των παρατηρητών της ροής του φυσικού αερίου στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας, ενδεχόμενο που συζητήθηκε στη συνάντηση του Κωστή Χατζηδάκη με τον Ρώσο πρέσβη στην Αθήνα Αντρέϊ Βντόβιν. Η διευθέτηση της κρίσης ασφαλώς ανακουφίζει τις ελληνικές αρχές, αν και είχαν διασφαλιστεί οι ανάγκες νοικοκυριών και βιομηχανίας. Η ΔΕΗ διαβεβαίωσε τον νέο υπουργό Ανάπτυξης ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την επάρκεια ρεύματος και ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα ανατιμήσεων στα τιμολόγια. Το τελευταίο 24ωρο πάντως οι εγχώριες τιμές των καυσίμων ανέβηκαν, και οι πρατηριούχοι το αποδίδουν στην κρίση με το φυσικό αέριο.

    Συνάντηση Χατζηδάκη -Ρώσου Πρέσβη Αντρέϊ Βντόβιν

    Με το Ρώσο πρέσβη Αντρέϊ Βντόβιν συναντήθηκε την Παρασκευή ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης για το θέμα της κρίσης του φυσικού αερίου, μετά την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία. Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι υπάρχει μια σχετική πρόοδος για το θέμα. Μετά τις επαφές οι οποίες υπήρξαν την Πέμπτη μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ρωσίας και της Ουκρανίας, έχει συμφωνηθεί, καταρχήν, η σύσταση μιας επιτροπής ειδικών στα σύνορα των δύο χωρών, Ρωσίας και Ουκρανίας. Θα ελέγχουν το σύστημα της παροχής αερίου έτσι ώστε να αρθούν οι αμφισβητήσεις οι οποίες υπήρχαν μέχρι τώρα. Αλλά απομένουν να ρυθμιστούν θέματα, που, κατά την πλευρά της Ρωσίας, είναι ιδιαίτερα σημαντικά, σε σχέση με τη Ρωσική συμμετοχή σε αυτή την επιτροπή.

    "Για την Ελλάδα πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ενεργειακή μας επάρκεια. Δε αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα. Είμαστε σε πολύ στενή συνεργασία με τη ΔΕΠΑ και όπως αντιλαμβάνεστε ήταν η πρώτη μου δουλειά σε αυτό το υπουργείο και χθες μιλούσαμε με το Διευθύνοντα Σύμβουλο ακριβώς για το θέμα της ενεργειακής επάρκειας από πλευράς φυσικού αερίου" δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης μετά το πέρας της συνάντησης με το Ρώσο Πρέσβη.

    Ήδη από την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου ο Τσέχος Πρωθυπουργός, ο κ. Τοπολάνεκ, είναι στο Κίεβο σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων που παραμένουν.

    Τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, οι Υπουργοί Ενέργειας θα συμμετάσχουν σε έκτακτο συμβούλιο στο οποίο θα παραστεί και ο κ. Χατζηδάκης, για να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα αλλά και το ζήτημα της ενεργειακής επάρκειας και ασφάλειας της Ευρώπης. Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη η ρωσική πλευρά κατέθεσε μια πρόταση, στην Επιτροπή των ειδικών, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε αυτή την επιτροπή η οποία θα προσπαθήσει να άρει τις διαφορές και να ελέγχει το σύστημα, να συμμετέχουν και Έλληνες ειδικοί. "Καταρχήν εμείς δεχόμαστε το αίτημα με την προϋπόθεση βεβαίως ότι τελικά αυτή η Επιτροπή θα συσταθεί με την έγκριση όλων των μερών" δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης.

    Ανακοίνωση της ΔΕΠΑ

    Μόνο σε μονάδες ηλεκτροπαραγωγής και μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις (π.χ., διυλιστήρια), αφορά η αναφορά του προέδρου της ΔΕΠΑ στο ενδεχόμενο υποκατάστασης του φυσικού αερίου με πετρέλαιο, εάν υπάρξει έλλειψη του πρώτου, όπως διευκρίνισε η διοίκηση της εταιρίας, απαντώντας σε σχετική επιστολή του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), Γιώργιου Μυλωνά.

    "Είναι σαφές, από τις δημόσιες τοποθετήσεις τόσο του υπουργείου Ανάπτυξης, όσο και της ΔΕΠΑ, ότι δεν τίθεται θέμα διακοπής τροφοδοσίας των καταναλωτών φυσικού αερίου, συμπεριλαμβανομένων και των βιομηχανικών καταναλωτών", υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, όπου διευκρινίζεται ότι η ενδεχόμενη υποκατάσταση αφορά μόνο μεγάλες μονάδες, που έχουν τη δυνατότητα να "περάσουν" ομαλά από το ένα καύσιμο στο άλλο, σύμφωνα με τις υπογεγραμμένες συμβάσεις πώλησης φυσικού αερίου.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΔΕΠΑ λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για τη διασφάλιση της αδιάλειπτης τροφοδοσίας της Ελληνικής αγοράς φυσικού αερίου. Υπενθυμίζεται ότι, στην επιστολή του, ο κ. Μυλωνάς υπογράμμιζε ότι αν οι βιομηχανίες χρειαστεί να αλλάξουν καύσιμο, τότε πολλές θα οδηγηθούν στο λουκέτο, καθώς για την απαιτούμενη προσαρμογή των μηχανημάτων τους μπορεί να χρειαστούν μέχρι και δύο εβδομάδες.

    Είδηση: 17551

    [04] Τροχονόμος έγινε καπνός με το μπόνους συναδέλφων του

    Ένας τροχονόμος στην Ταϊλάνδη αφού πήρε το μπόνους που έλαβαν οι συνάδελφοί τους από παραβάτες που συνέλαβαν, εξαφανίστηκε όπως αναφέρουν δημοσιεύματα. Σύμφωνα με καταγγελίες δεκάδων αστυνομικών στην πόλη Τσιάνγκ Μάι στα βόρεια της χώρας, ο τροχονόμος Θαναουάτ Σινπιένγκ, 47 ετών, εξαφανίστηκε μαζί με την οικογένειά του και τα χρήματα που είχαν κερδίσει - 35.000 δολάρια- για τους παραβάτες που είχαν πιάσει. Ο Θαναουάτ είχε επωμιστεί να περάσει από τοπική τράπεζα για να εισπράξει το ποσό και να το διανείμει στους περίπου 150 συναδέλφους του. Ωστόσο, όταν δεν επέστρεψε ποτέ από την τράπεζα, ήταν προφανές ότι οι συνάδελφοί του δεν θα έβλεπαν ποτέ τα χρήματα που είχαν κερδίσει.

    Είδηση: 17549

    [05] Τζον Μπρέναν: Σύμβουλος Ομπάμα σε θέματα αντιτρομοκρατίας

    Ο Τζον Μπρέναν, πρώην αξιωματικός της CIA, διορίστηκε από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σύμβουλός του στο Λευκό Οίκο για θέματα καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Όπως τόνισε ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζον Μπρέναν έχει "την εμπειρία, το όραμα και την ακεραιότητα" που απαιτούνται για τη θέση αυτή. Ο Μπρέναν ήταν σύμβουλος του Ομπάμα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του και θεωρείτο φαβορί για τη θέση του επικεφαλής της CIA, στην οποία όμως διορίστηκε τελικά ο Λέον Πανέτα, ένας πολιτικός χωρίς προηγούμενους δεσμούς με την υπηρεσία αυτή. Ο Μπρέναν αποκλείστηκε λόγω της εμπλοκής του στο αμφιλεγόμενο πρόγραμμα ανακρίσεων της CIA.

    Είδηση: 17550

    [06] ΗΠΑ: Πορτρέτο του Ομπάμα στην Εθνική Πινακοθήκη

    Αμερική-ΗΠΑ

    Εφεξής την μόνιμη συλλογή πορτρέτων της Εθνικής Πινακοθήκης των ΗΠΑ, στην Ουάσινγκτον θα κοσμεί ένα πορτρέτο του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σε κόκκινο, λευκό και μπλε. Πρόκειται για φωτογραφία με την τεχνοτροπία του στένσιλ, η οποία θα αναρτηθεί σε αίθουσα της Πινακοθήκης στις 20 Ιανουαρίου, δηλαδή την ημέρα ορκωμοσίας του Ομπάμα. Η Πινακοθήκη απέκτησε το έργο του καλλιτέχνη Σέπαρντ Φέρι από το Λος Αντζελες, που αρχικά έφερε τη λέξη ελπίδα, αλλά στη συνέχεια τροποποιήθηκε και σε αυτό εμφανίστηκαν οι λέξεις αλλαγή και ψήφισε. Στη συνέχεια έγινε διάσημο αφού κυκλοφόρησε σε αφίσες, αυτοκόλλητα, μπλουζάκια και κάθε είδους αναμνηστικά. Η Πινακοθήκη συνήθως αποκτά τις προσωπογραφίες απερχόμενων προέδρων, κάτι που συνέβη και στην περίπτωση του προέδρου Τζορτζ Μπους, του οποίου το πορτρέτο απέκτησε η Πινακοθήκη τον περασμένο Δεκέμβριο.

    Είδηση: 17548


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 9 January 2009 - 21:52:42 UTC