Browse through our Interesting Nodes on Greek Politics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-01-24

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σύλληψη για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας
  • [02] Επεισόδια το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας
  • [03] Ξεκινά το 2009 η έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης
  • [04] Έργο πολιτισμού
  • [05] Με υπαινιγμούς η γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
  • [06] Ομιλία Καραμανλή στη νεολαία του ΕΛΚ
  • [07] Γερουσιαστής συνελήφθη για εκβιασμό στον Τραβόλτα

    [01] Σύλληψη για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

    Κοινωνία

    Ένας 29χρονος φωτογράφος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής στη Νέα Κυδωνία Χανίων, κατηγορούμενος για παραγωγή, κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου.

    Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, προχθές έγινε καταγγελία από γονείς δυο κοριτσιών, εκ των οποίων η μία είναι ανήλικη από τη Νέα Κυδωνία Χανίων, ότι είχαν αναρτηθεί σε ιστοσελίδα του διαδικτύου φωτογραφίες των κοριτσιών τους με μαγιώ σε προκλητική στάση.

    Όπως διαπιστώθηκε, οι φωτογραφίες είχαν ληφθεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Μετά από έρευνα εντοπίστηκε ο χειριστής της ιστοσελίδας που ήταν ο 29χρονος φωτογράφος, ο οποίος και συνελήφθη.

    Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τέσσερις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή οι οποίοι εστάλησαν για έρευνα στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας.

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ

    Είδηση: 18120

    [02] Επεισόδια το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας

    Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στο κέντρο της Αθηνας κατά την διάρκεια πορείας αντιεξουσιαστών προς την Βουλή, όταν κάποιοι από τους διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών ,οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα.

    Μετα τις μικροσυμπλοκές μικρή ομάδα κινήθηκε προς το Πολυτεχνείο, έβαλε φωτιά σε παρκιγκ στην Ζοωδόχου Πηγής και Κωλέτη όπου και έκαψαν ένα πολυτελές τζιπ και κατευθύνθηκαν προς το χώρο του Πολυτεχνίου.

    ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ

    Είδηση: 18119

    [03] Ξεκινά το 2009 η έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης

    Πολιτική

    Δεν θα ξεπερνά τα 100 ευρώ για κάθε ανεξάρτητη κατοικία το κόστος έκδοσης του πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Χατζηδάκης, μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο ιδιοκτητών ακινήτων. Το πιστοποιητικό αυτό το οποίο θα είναι απαραίτητο για μισθώσεις και μεταβιβάσεις ακινήτων θα καταγράφει την ετήσια ενεργειακή κατανάλωση των κτιρίων για ψύξη - θέρμανση και θα εφαρμοστεί άμεσα μέσα στο 2009.

    "Για το ενεργειακό πιστοποιητικό, τα πράγματα προβλέπονται από νόμο και γενικές προϋποθέσεις, που είχαν ψηφιστεί πέρυσι, το 2008. Είναι θέμα εναρμόνισης με την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι, και πρέπει να είναι, και δική μας πολιτική. Είναι κάτι που μας αφορά όλους. Από την άλλη πλευρά, η ενεργειακή εξοικονόμηση δεν είναι λόγος για να χτυπήσουμε τα εκατομμύρια Έλληνες ιδιοκτήτες. Για αυτό, ενώ η αρχική εισήγηση ήταν 2.50 β¬ το τετραγωνικό μέτρο, για το ενεργειακό πιστοποιητικό το κατεβάσαμε στο 1 β¬ ανά τετραγωνικό μέτρο", τόνισε ο υπουργός.

    Παράλληλα ανακοίνωσε ότι απλοποιούνται οι διαδικασίες για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε μεμονωμένες κατοικίες, ή σε ταράτσες κτηρίων και το μόνο χαρτί που θα χρειάζεται πλέον ο ενδιαφερόμενος θα είναι μόνο η άδεια μηχανικού.

    Είδηση: 18118

    [04] Έργο πολιτισμού

    Πολιτισμός -

    Ειδήσεις

    Ένα μεγαλειώδες έργο, που θα συνδυάζει με θαυμαστή κομψότητα την παιδεία, τον πολιτισμό, τη δημιουργία δημόσιου χώρου και το σεβασμό του περιβάλλοντος, δωρίζει στον ελληνικό λαό το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου. Στο χώρο του παλαιού Ιπποδρόμου στο Φαληρικό Δέλτα με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος, θα δημιουργηθούν σε ένα χώρο 12.000 τ.μ. η νέα Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, η Νέα Εθνική Λυρική Σκηνή στα πρότυπα των σύγχρονων όπερων, η "Αγορά" (καθομοίωση του χώρου συνάθροισης της Αρχαίας Ελληνικής Αγοράς) και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος διαθέσιμο σε κάθε Έλληνα και ελληνική οικογένεια που θα επιδιώκουν να ξεφύγουν από τον τσιμεντένιο εφιάλτη της πρωτεύουσας. Σε εκδήλωση στο Ζάππειο και παρουσία του Πρωθυπουργού παρουσιάστηκε η προμελέτη του κέντρου πολιτισμού του ιδρύματος.

    "Μέρα προσμονής και υπερηφάνειας για ένα μεγαλειώδες έργο", χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, και τόνισε: ότι ο κέντρο θα είναι ένας σταθμός στη ζωή του τόπου μας η ακτινοβολία του οποίου θα ξεπεράσει τα σύνορα".

    Ο κ. Καραμανλής δήλωσε την υποστήριξή του στην υλοποίηση τόσο της μελέτης όσο και της λειτουργίας του πάρκου το οποίο όπως είπε θα αποτελέσει σημείο αναφοράς, αλλά και μέτρο σύγκρισης για αντίστοιχα έργα. Ο Πρωθυπουργός απότισε, με το λόγο του, φόρο τιμής στον "μεγάλο εθνικό ευεργέτη" Σταύρο Νιάρχο, το ίδρυμα του οποίου σε καιρούς χαλεπούς δημιουργεί όπως είπε ένα μικρό πλανήτη - όαση στο χώρο της έρευνας, της τεχνολογίας, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, ένα σημείο αναφοράς για μικρούς και μεγάλους.

    Εκ μέρους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ο κ. Ανδρέας Δρακόπουλος είπε: "Μας τιμά η δυνατότητα που μας παρέχεται να τιμήσουμε την Ελλάδα. Σήμερα είναι πράγματι μια ημέρα προσμονής. Μια ημέρα περηφάνιας για ένα μεγάλο, μεγαλειώδες έργο. Και η εκδήλωση αυτή είναι ένα σημαντικό βήμα στην πορεία για την πραγμάτωση ενός από τα πιο φιλόδοξα έργα Πολιτισμού στη νέα εποχή".

    Όλες οι εγκαταστάσεις θα οικοδομηθούν με βάση τις πλέον προηγμένες περιβαλλοντικές και τεχνολογικές εφαρμογές. Οι εκπομπές ρύπων θα είναι μηδαμινές και οι εγκαταστάσεις ενεργειακά αυτάρκεις, αφού μια σειρά αλλεπάλληλων και διασυνδεδεμένων φωτοβολταϊκών κυψελών θα καλύψουν τις ενεργειακές ανάγκες του συγκροτήματος αξιοποιώντας τις πράσινες πηγές ηλιακής και αιολικής ενέργειας.

    Είδηση: 18117

    [05] Με υπαινιγμούς η γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

    Πολιτική

    Αντιπαράθεση κυβέρνησης-αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη δικαιοσύνη, με αφορμή καταγγελίες του Γ. Παπανδρέου στην ετήσια γενική συνέλευση των δικαστών και εισαγγελέων. Ο πολίτης αισθάνεται πως δεν ισχύει το δίκαιο στη χώρα μας, ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για ανεξάντλητο κατάλογο σκανδάλων και για αντίληψη πλιάτσικου κομματικών και ιδιοτελών συμφερόντων . Απαντώντας ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας είπε ότι οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν προάγουν τη λύση των προβλημάτων της δικαιοσύνης και τον κατηγόρησε ότι δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να αναγνωρίσει ευθύνες έστω και για παραγραμμένα αδικήματα των στελεχών του στην υπόθεση του Βατοπαιδίου.

    Για κρίση της Δημοκρατίας έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση των δικαστών και εισαγγελέων.

    "Ο πολίτης αισθάνεται ότι δεν ισχύει το δίκαιο στη χώρα μας. Περνάει η αντίληψη ότι ο καθένας είναι για τον εαυτό του", τόνισε ο κ. Παπανδρέου και υποστήριξε, ότι η αντίληψη που έχει σήμερα η κυβέρνηση έχει επιφέρει μια βαθιά κρίση Δημοκρατίας. "Το κράτος δεν είναι φέουδο του εκάστοτε νικητή των εκλογών", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου και συνέχισε: "Εδώ και πέντε χρόνια οι πολίτες νοιώθουν ότι ζουν σε ένα ανασφαλές περιβάλλον".

    Ο κος Παπανδρέου άσκησε δριμεία κριτική προς την κυβέρνηση της ΝΔ κάνοντας λόγο για έναν ανεξάντλητο κατάλογο σκανδάλων αλλά και για μία αντίληψη πλιάτσικου κομματικών και ιδιοτελών συμφερόντων αντί των συμφερόντων του λαού . Αναφερόμενος ειδικότερα στο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου είπε ότι επιχειρήθηκε παραγραφή από την κυβέρνηση και παράλληλα ζήτησε αξιοκρατία και διαφάνεια.

    Ο κος Παπανδρέου άσκησε έντονη κριτική απέναντι όμως και σε ελάχιστους δικαστές, οι οποίοι όπως είπε, μετέχουν σε κομματικές παρέες αλλά και ως μυστικοσύμβουλοι υπουργών και των δήθεν αγγέλων της κάθαρσης .

    Αυτές οι αντιλήψεις και οι νοοτροπίες επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξουν ώστε η Δικαιοσύνη να αναδειχθεί και πάλι σε παράγοντα κοινωνικής συνοχής και προστασίας του πολίτη .

    Ως δηλώσεις που δεν προάγουν τη λύση των προβλημάτων της δικαιοσύνης και δεν συνεισφέρουν στον διάλογο χαρακτήρισε ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Δένδιας την οξεία κριτική που άσκησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Ο κ. Δένδιας κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να παραδεχθεί και να αναγνωρίσει ευθύνες έστω και για παραγραμμένα αδικήματα των στελεχών του στην υπόθεση του Βατοπαιδίου και όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντίθετα προέβαλε την παραγραφή.

    Στόχος του νέου Υπουργού, όπως είπε είναι να προχωρήσει σε θεσμικές παρεμβάσεις ώστε να εξασφαλιστεί η επιτάχυνση απονομής δικαιοσύνης ώστε να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο της αρνησιδικίας.

    Απάντηση στον κ. Παπανδρέου έδωσε και ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος. Όπως τόνισε ο νεποτισμός και η θητεία δικαστών σε υπουργικά γραφεία υπήρξε επί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι η πράξη αυτή ήταν αναγκαία προϋπόθεση για την δικαστική τους εξέλιξη.

    «Ο χώρος της δικαιοσύνης δεν είναι χώρος πολιτικής αντιπαράθεσης. Αν θέλουμε δικαιοσύνη ζώσα πρέπει να την αφήσουμε ήσυχη» τόνισε στην ομιλία στις εργασίες της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου (ΑΠ) Β. Νικόπουλος. «Δεν μπορεί να μας στερήσει κανείς την ελευθερία μας, αν εμείς δεν το θελήσουμε. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μας», ανέφερε.

    Ο πρόεδρος του ΑΠ μίλησε για δικαστές που καθυστερούν τραγικά στην έκδοση των αποφάσεων, τους οποίους - όπως είπε - «πρέπει να απομονώσουμε και να εφαρμόσουμε το νόμο όσο σκληρός και αν είναι».Ζήτησε οικονομική αυτοτέλεια των δικαστών και τόνισε ότι τα μισθολογικά αιτήματα των δικαστών δεν θα συγκινούσαν την πολιτεία αν οι ίδιοι οι δικαστές δεν επέλεγαν για την επίλυσή τους το δρόμο της δικαστικής οδού.

    Ο κ. Νικόπουλος ζήτησε επίσης αναβάθμιση της κτιριακής υποδομής των δικαστηρίων και τόνισε ότι ακόμη και στον ΑΠ οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές. Αναφέρθηκε ακόμη στο θέμα της παραγραφής για να επισημάνει ότι δεν είναι οι δικαστές εκείνοι που παραγράφουν τα αδικήματα αλλά ο νόμος. «Ποιος έκανε το νόμο περί ευθύνης υπουργών;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ο εισαγγελέας του ΑΠ Γ. Σανιδάς μίλησε για συμπεριφορές δικηγόρων που έχουν ως αποτέλεσμα την παρακώλυση της απονομής της δικαιοσύνης, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (ΔΣΑ) Δ. Παξινού.

    Ειδικότερα, ο κ. Σανιδάς τόνισε ότι δεν συνάδει με το λειτούργημα των δικηγόρων η αξίωση τους για απομάκρυνση δικαστικών λειτουργών που δεν τους είναι αρεστοί, η τακτική ορισμένων εξ αυτών να καθυστερούν τις δίκες με ενστάσεις και αποχές αλλά και η άρνησή τους στην ίδρυση δυο νέων πρωτοδικείων και εισαγγελιών στην Αθήνα. Ακόμη ο κ. Σανιδάς άσκησε κριτική στους δικηγόρους αλλά και στους γραμματείς των δικαστηρίων αναφορικά με την άρνησή τους να υπάρξει επέκταση του ωραρίου των δικαστηρίων της χώρας, με αποτέλεσμα όπως είπε η δικαιοσύνη να μην μπορεί να εκπληρώσει την αποστολή της και να βρίσκεται σε «ομηρία».

    Ακόμη, ο εισαγγελέας του ΑΠ τάχθηκε κατά της επαναφοράς του θεσμού του αυτοδιοίκητου των δικαστηρίων, αφού όπως είπε, πρόκειται για το σύστημα εκείνο που γέννησε τα φαινόμενα που ταλάνισαν τη δικαιοσύνη.

    Λαμβάνοντας το λόγο ο κ. Παξινός τόνισε καταρχάς ότι δεν χρειάζονται τόσες ευχαριστίες από τους δικαστές προς την κυβέρνηση για την ικανοποίηση των μισθολογικών τους αιτημάτων και ανέφερε ότι η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης αποδεικνύεται στην πράξη. Στη συνέχεια, απευθυνόμενος προς τον κ. Σανιδά είπε μεταξύ άλλων: «Δεν σας άκουσα κ. Σανιδά ποτέ όμως να κάνετε την αυτοκριτική σας. Εσείς είστε ο άψογος και ο αμόλυντος; Ασεβήσατε προς τη δικαιοσύνη με αυτά που είπατε για τους δικηγόρους. Οι δικηγόροι είναι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σας ενοχλεί αλλά δεν μπορείτε να το καταργήσετε. Δεν σας άκουσα ποτέ να λέτε μια καλή κουβέντα για τους δικηγόρους. Δύσκολο πράγμα η ταπεινότητα αλλά και η γενναιότητα».

    Μείζον ζήτημα αναδείχθηκε με τις προσφωνήσεις των ομιλητών το θέμα της ταχύτητας απονομής της δικαιοσύνης ο πρόεδρος της Ένωσης Χαράλαμπος Αθανασίου, τόνισε ότι η δικαιοσύνη στη χώρα μας εδώ και 15 χρόνια υπολειτουργεί στο θέμα αυτό, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι και οι προσδιορισμοί δικών γίνονται πλέον για το 2012.

    Ο κ. Αθανασίου ζήτησε να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη αυστηρότητα όσοι δημιουργούν επεισόδια στις πορείες, καθώς όπως είπε, οι διαδηλώσεις γίνονται όχι για να καταστρέφονται περιουσίες, αλλά για να διεκδικούνται από τους πολίτες αγαθά.

    Είδηση: 18109

    [06] Ομιλία Καραμανλή στη νεολαία του ΕΛΚ

    Πολιτική

    Σοβαρότητα, αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα από τις πολιτικές δυνάμεις και τους κοινωνικούς εταίρους ζήτησε ο Πρωθυπουργός προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παγκόσμια οικονομική κρίση. Μιλώντας σε εκδήλωση της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα ο κ. Καραμανλής εκτίμησε ότι η οικονομική κρίση είναι απρόβλεπτη τόσο σε ένταση όσο και σε διάρκεια και είπε ότι δεν εξαρτάται μόνο από τις κυβερνήσεις η αντιμετώπισή της αλλά και από την υπευθυνότητα και τη στάση όλων των κοινωνικών εταίρων σε κάθε χώρα.

    Η κρίση επισημαίνει στους Ευρωπαίους πολίτες πόσο πιο βαριές συνέπειες θα είχαν οι οικονομίες των χωρών αν ήταν εκτός ΕΕ είπε ο πρωθυπουργός, ενώ κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση -χωρίς να την κατονομάσει- ότι παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια με την κρίση.

    "Κάποιοι βρήκαν την ώρα να κινδυνολογήσουν. Να καλλιεργήσουν απαισιοδοξία και να παίξουν κομματικά παιχνίδια ενόψει ευρωεκλογών" είπε ο πρωθυπουργός και τόνισε: "Κάποιοι επενδύουν ανεύθυνα στα προβλήματα. Επιδίωξή μας είναι να συγκρουστούμε με τα προβλήματα".

    Ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης χρειάζονται ισχυρά αντανακλαστικά, κοινωνική ευαισθησία, αλλά και πολιτικές για τις τάξεις που πλήττονται περισσότερο, χωρίς όμως όπως είπε να θέτουν σε κίνδυνο τη δημοσιονομική ισορροπία.

    Οι επόμενοι μήνες, πρόσθεσε, ότι χρειάζεται συλλογική απάντηση από την ΕΕ στην οικονομική κρίση και κάλεσε τις κυβερνήσεις των χωρών μελών να αξιοποιήσουν τις κοινές εμπειρίες και να λάβουν αποφάσεις.

    Ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε πρόκληση για όλους τη σημερινή κρίση και εκτίμησε ότι η ΕΕ, με συντονισμένες πολιτικές μπορεί να μετριάσει τις επιπτώσεις και να μεταβάλλει τη διεθνή πρόκληση σε ευρωπαϊκή ευκαιρία".

    Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε ακόμη στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση λέγοντας ότι είναι βασικός πυλώνας της πολιτικής της κυβέρνησης και είπε ότι στοχεύει σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο θα απαντά στις αυριανές ανάγκες της οικονομίας της εργασίας.

    Δημιουργούμε, το σχολείο του μέλλοντος, αναβαθμίζουμε ποιοτικά την τριτοβάθμια εκπαίδευση και ξεκινούμε διάλογο για εξεταστικό σύστημα και αναμόρφωση του λυκείου είπε ο πρωθυπουργός.

    Τέλος κάλεσε τους ευρωπαίους νέους να μετέχουν ακόμα πιο έντονα στα κοινά.Την ομιλία του Πρωθυπουργού σχολίασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

    " Το όνειρο της ΕΕ, της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους, που υπόσχονταν η ΝΔ και τα άλλα κόμματα του «ευρωμονόδρομου» στη νεολαία, αποδείχθηκε ότι είναι ένας εφιάλτης για τα δικαιώματα και τη ζωή των νέων της λαϊκής οικογένειας. Την απάντηση στον πρωθυπουργό για το ποια πρέπει να είναι η στάση της νέας γενιάς απέναντι στον «ευρωμονόδρομο», δίνει η ανυπότακτη στάση του νεαρού εργάτη των «Τζάμπο», που αρνήθηκε να υποταχθεί και στις απειλές και στην εξαγορά", αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΚΕ."Ο κ. Καραμανλής με την πολιτική του έχει προ πολλού ξεπεράσει κάθε όριο αντοχής της μεγάλης πλειοψηφίας των ελλήνων πολιτών. Όλα τα άλλα από εκεί και πέρα είναι κούφια λόγια και πολύ λίγο πειστικά", σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης, μέλους της ΚΠΕ και του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ

    Είδηση: 18107

    [07] Γερουσιαστής συνελήφθη για εκβιασμό στον Τραβόλτα

    Αμερικανίδα γερουσιαστής συνελήφθη στις Μπαχάμες για εκβιασμό με στόχο την απόσπαση χρημάτων από το διάσημο Αμερικανό ηθοποιό, Τζον Τραβόλτα, ο γιος του οποίου πέθανε από ανακοπή στις 2 Ιανουαρίου ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένεια. Σύμφωνα με τις Αρχές, η Πλέζαντ Μπριτζγουότερ συνελήφθη και ανακρίθηκε μαζί με δυο άνδρες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον τους. Ο Τζον Τραβόλτα και η σύζυγός του ενημέρωσαν την αστυνομία ότι τους προσέγγισε κάποιος, που υποστήριξαν ότι είχε στα χέρια τους φωτογραφίες του νεκρού γιου τους και απειλούσε ότι θα τις πωλούσε εάν δεν πλήρωνε γι' αυτές ο ηθοποιός. Ο Τζετ Τραβόλτα, 16 ετών, βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο της σουίτας ξενοδοχείου στις Μπαχάμες όπου διέμενε η οικογένεια.

    Είδηση: 18106


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 24 January 2009 - 17:55:51 UTC