Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-05-20

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επαγρύπνηση και πρόσθετα μέτρα
  • [02] Δωρεάν εμβόλια σε αναπτυσσόμενες χώρες
  • [03] Siemens: Ξεκίνησαν οι απολογίες
  • [04] Σωτήρια εγχείρηση με ηλεκτρικό τρυπάνι!
  • [05] Μιανμάρ: Διπλωμάτες και ΜΜΕ στη δίκη της Σούου Κίι
  • [06] Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη
  • [07] Αφγανιστάν: Δύο νεκροί σε επίθεση αυτοκτονίας
  • [08] Στη Σρι Λάνκα ο Γ.Γ. του ΟΗΕ
  • [09] Ινδονησία: Συντριβή C130 σε κατοικημένη περιοχή
  • [10] Στάση εργασίας των εργαζομένων στα νοσοκομεία

    [01] Επαγρύπνηση και πρόσθετα μέτρα

    Κοινωνία

    Πρόσθετα προληπτικά μέτρα λαμβάνονται σε νοσοκομεία και αεροδρόμια, μετά το πρώτο κρούσμα της νέας γρίπης στη χώρα μας, ενώ με ήπια συμπτώματα και σε πολύ καλή κατάσταση νοσηλεύεται στον ειδικό θάλαμο του "Σισμανόγλειου ο 19χρονος φοιτητής που προσβλήθηκε από τον ιό. Ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος συνέστησε ψυχραιμία, όχι όμως εφησυχασμό και διέταξε έρευνα, μετά την καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού ότι κατά την υποδοχή του ασθενούς στο νοσοκομείο δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες ασφάλειας, με αποτέλεσμα νοσηλευτές να εκτεθούν στον ιό. Αρνητικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το Ινστιτούτο Παστέρ για τον ασθενή στο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας.

    Διαρκής επιφυλακή

    Μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος του 19χρονου και επιβάτες της πτήσης με την οποία ήρθε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, βρίσκονται υπό παρακολούθηση και δεν έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής κανένα σύμπτωμα. Όλοι τους λαμβάνουν προληπτικά δόση αντιικών.

    Αρνητικά ήταν εξάλλου τα αποτελέσματα των εξετάσεων ενός ατόμου που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Βενεζουέλα και παρουσιάστηκε στο νοσοκομείο Χανίων με έντονα συμπτώματα γρίπης. Ο ασθενής στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

    Στο μεταξύ, ο Δήμος Αθηναίων ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης των μεταναστών, των προσφύγων και άλλων κοινωνικών ομάδων για τα προληπτικά μέτρα κατά της νόσου.

    Εκτός από το Σισμανόγλειο, σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα τίθενται το Σωτηρία και το ΑΧΕΠΑ και άλλα νοσοκομεία, όπως το μαιευτήριο Έλενα, το Παίδων Αγία Σοφία, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ θα ακολουθήσουν τα νοσοκομεία Ρόδου, Αλεξανδρούπολης, Πάτρας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας και το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

    Έλληνες ειδικοί και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο έξαρσης της γρίπης από το Σεπτέμβριο, ενώ στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία παρασκευή του εμβολίου.

    Είδηση: 22559

    [02] Δωρεάν εμβόλια σε αναπτυσσόμενες χώρες

    Ειδήσεις

    Τη δέσμευση φαρμακοβιομηχανιών, ότι σε περίπτωση πανδημίας της γρίπης Α, θα διαθέσουν δωρεάν ή σε μειωμένες τιμές το εμβόλιο κατά της γρίπης σε αναπτυσσόμενες χώρες, εξασφάλισε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, την ώρα που ο ιός έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή 81 ανθρώπων, επί συνόλου 10.000 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε 40 χώρες. Ελβετική φαρμακοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι μπορεί να έχει σε τέσσερις μήνες, έτοιμο για χρήση, εμβόλιο κατά του ιού Η1Ν1. Την ίδια ώρα, στην Ταϊβάν, επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της νέας γρίπης, ενώ, νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σε Ιαπωνία, Αυστραλία, Κούβα.

    Νέα κρούσματα

    Από την πλευρά του, ο ΠΟΥ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο έξαρσης της γρίπης από το Σεπτέμβριο. Το επίπεδο συναγερμού για τον κίνδυνο πανδημίας βρίσκεται στο 5 στην εξαβάθμια κλίμακα.

    Στο Μιζούρι των ΗΠΑ, πέθανε ένας 44χρονος που είχε διαγνωστεί ότι έπασχε από την γρίπη Α (Η1Ν1). Ωστόσο, θα διεξαχθούν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι όντως ο άνδρας αυτός πέθανε από την γρίπη Α. Ο 44χρονος είχε ασθενήσει πριν από δύο εβδομάδες, ενώ είχε ταξιδέψει στο Μεξικό τον περασμένο μήνα.

    Το υπουργείο Υγείας της Ταϊβάν ανακοίνωσε ότι επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της νέας γρίπης Α στη χώρα - πρόκειται για έναν ξένο γιατρό, 52 ετών, ο οποίος επέβαινε σε δεξαμενόπλοιο που μετέφερε πετρέλαιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετέβη αεροπορικώς από τη Νέα Υόρκη στο Χονγκ Κονγκ την Κυριακή και, τη Δευτέρα, από το Χονγκ Κονγκ στην Ταϊβάν.

    Στο μεταξύ, στην Ιαπωνία, ο αριθμός των ασθενών που επιβεβαιώνεται πως έχουν προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1 έφθασε τους 196. Στην πλειοψηφία τους, οι προσβληθέντες στην Ιαπωνία είναι μαθητές και δάσκαλοι. Εκατοντάδες σχολεία παραμένουν κλειστά.

    Στην Αυστραλία, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι επιβεβαιώθηκε και δεύτερο κρούσμαβ’ πρόκειται για ένα αγόρι 9 ετών, το οποίο διαγνώστηκε θετικό μετά την επιστροφή του από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ την 12η Μαΐου. Ο υπουργός Υγείας της τοπικής κυβέρνησης στην πολιτεία Βικτόρια δήλωσε ότι το αγόρι βρίσκεται στο σπίτι του, καθώς η κατάστασή του δεν κρίθηκε σοβαρή ώστε να εισαχθεί σε νοσοκομείο.

    Νέο κρούσμα της νέας γρίπης διαγνώστηκε και στην Κούβα -πρόκειται για ένα βρέφος 14 μηνών από τον Καναδά. Επίσημα, ο αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα της Καραϊβικής έφθασε, έτσι, τα τέσσερα.

    Είδηση: 22565

    [03] Siemens: Ξεκίνησαν οι απολογίες

    Πολιτική

    Στον 4ο ειδικό ανακριτή βρίσκεται από το πρωί ο Πρόδρομος Μαυρίδης, ο πρώτος από τους επτά κατηγορούμενους, που έχουν κληθεί να απολογηθούν σήμερα για την υπόθεση Siemens. Αβέβαιο είναι ωστόσο εάν και πόσοι κατηγορούμενοι θα περάσουν σήμερα την πόρτα του ανακριτή. Μία μόλις ημέρα πριν από τις απολογίες, δύο εκ των επτά κατηγορούμενων κατέθεσαν νέες ενστάσεις με τις οποίες καταγγέλλουν την ακυρότητα της διαδικασίας, ενώ κάποιοι εκ των συνηγόρων υπεράσπισης αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθούν από τα καθήκοντά τους.

    Είδηση: 22566

    [04] Σωτήρια εγχείρηση με ηλεκτρικό τρυπάνι!

    Ένας γιατρός στην Αυστραλία περιέγραψε σήμερα στην εφημερίδα The Australian πώς δανείστηκε ένα ηλεκτρικό τρυπάνι χωρίς καλώδιο για να ανοίξει τρύπα στο κρανίο ενός 13χρονου αγοριού και να σταματήσει την αιμορραγία η οποία θα προκαλούσε το θάνατο του παιδιού. "Αν βρίσκεσαι σε μία τέτοια κατάσταση απλά πρέπει να κάνεις τέτοια πράγματα", δήλωσε ο Ρομπ Κάρσον στην εφημερίδα. "Δεν πρόκειται για προσωπική μου επιτυχία. Είναι μέρος της δουλειάς μας", πρόσθεσε.

    Ο 13χρονος Νίκολας Ρόσι, έχοντας έντονο πονοκέφαλο κι ένα χτύπημα στο κεφάλι από πτώση από το ποδήλατό του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής Μέριμπόροου, 170 χιλιόμετρα βορείως της Μελβούρνης, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στο κρανίο και εγκεφαλική αιμορραγία.

    Ο γιατρός της περιοχής, Ρομπ Κάρσον, έκρινε ότι είχε στη διάθεσή του λίγα μόνο λεπτά για να σταματήσει την αιμορραγία, η οποία θα προκαλούσε τον θάνατό του, κι έτσι δανείστηκε ένα ηλεκτρικό τρυπάνι από έναν εργάτη για να ανοίξει τρύπα λίγο πάνω από το αυτί του αγοριού ώστε να βρει το αίμα διέξοδο.

    Ήταν "μία από τις πιο θαρραλέες προσπάθειες διάσωσης ανθρώπου που μπορεί κανείς να φανταστεί", είπε ο νευροχειρουργός Ντέιβιντ Γουάλας από τη Μελβούρνη.

    Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Ρόσι άρχισε να εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης κι έτσι μεταφέρθηκε με αεροπλάνο σε νοσοκομείο της Μελβούρνης, κατάλληλα εξοπλισμένο για χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

    Ο Ρόσι βρίσκεται τώρα πια σπίτι του σε πλήρη ανάρρωση.

    Ο πατέρας του μικρού αγοριού, Μάικλ Ρόσι, είπε ότι είχε προειδοποιηθεί από τον γιατρό για τους κινδύνους που ενέχει η χρήση τέτοιων εργαλείων προκειμένου να σωθεί ο γιός του.

    "Βγήκε έξω και μας είδε και είπε ότι έχει μόνο μία δυνατότητα και ήταν αυτή. Άνοιξε τρύπα στο κρανίο του γιού μου και ακούγαμε τον ήχο του τρυπανιού".

    Οι γιατροί εξήραν τον Κάρσον επειδή έδρασε αστραπιαία και σχολίασαν ότι η ηθοποιός Νατάσα Ρίτσαρντσον, η οποία το Μάρτιο έχασε τη ζωή της, ενδεχομένως να ζούσε σήμερα αν είχε χρησιμοποιηθεί άμεσα παρόμοια μέθοδος για να σταματήσει η εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη μετά από ατύχημα κάνοντας σκι στον Καναδά.

    Είδηση: 22564

    [05] Μιανμάρ: Διπλωμάτες και ΜΜΕ στη δίκη της Σούου Κίι

    Ειδήσεις

    Επιτράπηκε σήμερα Τετάρτη από το καθεστώς της Μιανμάρ η είσοδος, σε διπλωμάτες και δημοσιογράφους, στη δίκη της Αούνγκ Σαν Σούου Κίι, σε μία εμφανή προσπάθεια να κατευναστεί η διεθνή οργή για την υπόθεση αυτή. Οι πρεσβείες ενημερώθηκαν ότι μπορούν να αποστείλουν ένα διπλωμάτη στο δικαστήριο που βρίσκεται εντός της διαβόητης κεντρικής φυλακής Ινσέιν στη Ρανγκούν, όπου κρατείται η Σούου Κίι η οποία αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο 5ετούς φυλάκισης, εάν κριθεί ένοχη παραβίασης των όρων της κατ' οίκον κράτησής της.

    Ο γραμματέας της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών της Μιανμάρ ενημέρωσε επίσης και μερικούς δημοσιογράφους τοπικών και ξένων Μέσων ότι κατά το μεσημέρι θα μπορούν να καλύψουν τις διαδικασίες.

    "Φαίνεται ότι επιχειρούν να βελτιώσουν την εικόνα της δίκης επιτρέποντάς μας να παραστούμε", δήλωσε Ασιάτης διπλωμάτης, μόλις ενημερώθηκε σχετικά από το Υπουργείο Εξωτερικών.

    Η δίκη της βραβευμένης με Νόμπελ Ειρήνης Σούου Κίι, ηγέτη της αντιπολίτευσης, προκάλεσε την οργή της Δύσης και πυροδότησε απειλές για περαιτέρω κυρώσεις εις βάρος του βιρμανικού καθεστώτος. Τη Δευτέρα, οι διαπιστευμένοι στη Ρανγκούν πρεσβευτές τεσσάρων ευρωπαϊκών χωρών -Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία, Γερμανία- μετέβησαν στη φυλακή για να παρακολουθήσουν την έναρξη της δίκης, "όμως δεν τους επετράπη να μπουν και υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν". Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών Μπερνάρ Κουσνέρ, ο οποίος αποκάλεσε τις ενέργειες της χούντας "σκανδαλώδη πρόκληση".

    Είδηση: 22563

    [06] Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη

    Κοινωνία

    Απανθρακωμένος και δεμένος χειροπόδαρα, βρέθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα, στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, στην περιοχή Ποταμιές στο Ηράκλειο Κρήτης, ο 50χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Κυπριωτάκης. Ο άτυχος άντρας, πατέρας τριών παιδιών, είχε απαχθεί από αγνώστους, το απόγευμα της Δευτέρας, στην περιοχή Βασιλειές του Ηρακλείου, έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκε από άγνωστο να μεταβεί στην παραπάνω περιοχή για να αναλάβει τη βαφή μιας οικοδομής.

    Από την ώρα εκείνη χάνονται τα ίχνη του 50χρονου, που ήταν ιδιοκτήτης εργοστασίου με χρώματα στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου ενώ η σύζυγος του και οι συγγενείς του αρχίζουν να τον αναζητούν, και ειδοποιούν αργότερα την Αστυνομία. Αργότερα, οι δράστες επικοινώνησαν με την οικογένεια του επιχειρηματία και ζήτησαν για λύτρα -σύμφωνα με πληροφορίες- το ποσό των 300.000 ευρώ.

    Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις, ενώ ο επιχειρηματίας επικοινώνησε με τη σύζυγο του, ζητώντας της να μην ανακατευθεί η Αστυνομία. Μετά ζήτησαν επιπλέον χρήματα αλλά τελικά συμφωνήθηκε να δοθεί το ποσό των 155.000 ευρώ.

    Η παράδοση των λύτρων στους απαγωγείς κανονίστηκε για τις 10 το βράδυ της Τρίτης. Η σύζυγος, με τα συγγενικά της πρόσωπα, άφησε τα λύτρα σε ερημικό σημείο στις Γούβες.

    Οι απαγωγείς στη συνέχεια είπαν ότι, ύστερα από δύο ώρες, θα έβρισκαν τον επιχειρηματία σε ερημικό σημείο στις Ποταμιές Ηρακλείου.

    Λίγο αργότερα, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία πληροφορούνται ότι ένα τζιπ στην περιοχή Ποταμιές καίγεται. Οι δράστες είχαν κάψει τον επιχειρηματία μέσα στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου του.

    Είδηση: 22561

    [07] Αφγανιστάν: Δύο νεκροί σε επίθεση αυτοκτονίας

    Ειδήσεις

    Δύο νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη με στόχο αυτοκινητοπομπή με ξένα στρατεύματα, στα περίχωρα της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν, Καμπούλ, ανακοίνωσε πηγή της αφγανικής αστυνομίας. Τα θύματα ήταν στρατιώτες. Αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ και του αμερικανικού στρατού δήλωσαν ότι η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που περνούσε αυτοκινητοπομπή με ξένα στρατεύματα από δρόμο που οδηγεί στην αεροπορική βάση της Μπαγκράμ, βορείως της Καμπούλ, η οποία είναι η κυριότερη βάση των αμερικανικών στρατευμάτων στην περιοχή.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, τουλάχιστον ένα από τα οχήματα καταστράφηκε, αλλά παραμένει άγνωστο αν ο βομβιστής ήταν πεζός ή χρησιμοποίησε αυτοκίνητο για την επίθεση.

    Είδηση: 22560

    [08] Στη Σρι Λάνκα ο Γ.Γ. του ΟΗΕ

    Ειδήσεις

    Τη Σρι Λάνκα αναμένεται να επισκεφτεί αυτήν την εβδομάδα ο γ.γ. του ΟΗΕ Μπαν Γκι μουν, ενώ οργανώσεις αρωγής και Κυβερνήσεις απηύθυναν εκκλήσεις να παρασχεθεί κατεπειγόντως ανθρωπιστική βοήθεια μετά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης της χώρας ότι κατάφερε συντριπτική στρατιωτική νίκη επί των ανταρτών της οργάνωσης Τίγρεις των Ταμίλ. Ο Μπαν, που δήλωσε ότι τον "ανακούφισε" η κατάληξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων, αλλά "ανησυχεί για τις απώλειες μεταξύ των αμάχων", θα επισκεφθεί τη νήσο την Παρασκευή και το Σάββατο.

    Ο επικεφαλής του Οργανισμού είπε ότι θέλει να δει άμεση πρόοδο όσον αφορά την διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας, την ανοικοδόμηση των περιοχών όπου έως και τις τελευταίες ημέρες μαίνονταν μάχες, και την έναρξη ενός συνεκτικού πολιτικού διαλόγου.

    "Η πρόοδος σε όλα αυτά τα τρία μέτωπα πρέπει να σημειωθεί παράλληλα και πρέπει να αρχίσει αμέσως τώρα", είπε, προσθέτοντας πως οποιαδήποτε σοβαρή καταγγελία περί εγκλημάτων πολέμου "πρέπει να ερευνηθεί με σωστό τρόπο".

    Στο μεταξύ, περίπου 2.500 διαδηλωτές Ταμίλ που πραγματοποιούσαν καθιστική διαμαρτυρία συγκρούστηκαν με αστυνομικούς έξω από το Βρετανικό κοινοβούλιο--ο επίσημος απολογισμός έκανε λόγο περί τριών αστυνομικών και πέντε διαδηλωτών τραυματιών. Αναφέρθηκαν επίσης 10 προσαγωγές.

    Τα επεισόδια άρχισαν όταν η αστυνομία επιχείρησε να διαλύσει τους διαδηλωτές, πολλοί εκ των οποίων κατήγγειλαν υπέρμετρη βία εκ μέρους της αστυνομίας του Λονδίνου.

    Ο Πρόεδρος της Σρι Λάνκα Μαχίντα Ρατζαπάκσε ανακοίνωσε την Τρίτη ότι επετεύχθη η τελική νίκη επί της οργάνωσης των Τίγρεων, ωστόσο οι αυτονομιστές δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τον πόλεμο για την δημιουργία χωριστού κράτους.

    Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ θα πραγματοποιήσει έκτακτη Σύνοδο την 25η Μαΐου για να εξετάσει την κατάσταση στη Σρι Λάνκα.

    Σύμφωνα με στοιχεία του Οργανισμού, έως και 7.000 άμαχοι σκοτώθηκαν στις μάχες των τελευταίων μηνών ανάμεσα στο στρατό και τους αντάρτες. Στελέχη του ΟΗΕ επέρριψαν και στις δύο πλευρές την ευθύνη για εγκλήματα πολέμου.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Είδηση: 22558

    [09] Ινδονησία: Συντριβή C130 σε κατοικημένη περιοχή

    Ειδήσεις

    Στους 97 ανέρχονται οι νεκροί από τη συντριβή ενός C130 στην ανατολική Ιάβα της Ινδονησίας σε κατοικημένη περιοχή. Το μεταγωγικό αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Τζακάρτα με 112 επιβάτες, η πλειοψηφία τους στρατιωτικοί και μέλη των οικογενειών τους. Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν ζωντανούς 15 επιβάτες.

    Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της συντριβής. Αυτόπτες μάρτυρες πάντως, ανέφεραν ότι άκουσαν εκρήξεις.

    Μεταξύ των νεκρών είναι και πολλοί πολίτες που βρίσκονταν στα σπίτια τους την ώρα της συντριβής.

    Το αεροσκάφος, τύπου C-130 Hercules, συνετρίβη στις 06:30 τοπική ώρα [02:30 Ελλάδας] κοντά στην πόλη Μαγκετάν, περίπου 160 χλμ. ανατολικά της Γιογκιακάρτα.

    Είδηση: 22557

    [10] Στάση εργασίας των εργαζομένων στα νοσοκομεία

    Κοινωνία

    Στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00 πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Αττικής. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις συνθήκες εργασίας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και ζητούν άμεσα να γίνουν προσλήψεις προσωπικού.

    Πηγή: ΝΕΤ 105.8

    Είδηση: 22555


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 20 May 2009 - 8:53:23 UTC