Read the Council of Europe European Convention on Human Rights (4 November 1950) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-05-25

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δεύτερη πυρηνική δοκιμή για τη Β. Κορέα
  • [02] Μήνυμα προς Τουρκία-Σκόπια
  • [03] Ισπανία: Για νέα επιχείρηση βίας προειδοποιεί η ΕΤΑ
  • [04] Δολιοφθορά σε καλώδια του ΟΣΕ
  • [05] Γκάιτνερ: Γελοίες οι κατηγορίες ότι οι ΗΠΑ οδηγούνται προς το σοσιαλισμό
  • [06] Αυστρία: Θάνατος σιχ γκουρού σε επίθεση σε ινδουιστικό ναό
  • [07] Αλλεπάλληλες δονήσεις στα σύνορα με τα Σκόπια
  • [08] ΗΠΑ: 10ος θάνατος από τη νέα γρίπη Α
  • [09] Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές

    [01] Δεύτερη πυρηνική δοκιμή για τη Β. Κορέα

    Ειδήσεις

    Και δεύτερη πυρηνική δοκιμή πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Δευτέρας η Βόρεια Κορέα, σε αντίποινα για τις διεθνείς κυρώσεις, προκαλώντας αναστάτωση στη Νότιο Κορέα. Η Πιονγιάνγκ επιβεβαίωσε την είδηση, προσθέτοντας μάλιστα ότι αύξησε την αποτρεπτική της δύναμη και τον έλεγχο του όπλου της σε ανώτερο επίπεδο. Επιπλέον, σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό πρακτορείο Yonhap, η Πιονγιάνγκ φέρεται να προχώρησε και σε εκτόξευση πυραύλου μικρού βεληνεκούς. Οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η υπηρεσία του ΟΗΕ κατά των πυρηνικών δοκιμών CTBT και η Γαλλία εκφράζουν ιδιαίτερη ανησυχία μετά την ανακοίνωση της Βόρειας Κορέας ότι προχώρησε με "επιτυχία" σε πυρηνική δοκιμή, ενώ, έκτακτη σύνοδος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα. Από την πλευρά του, ανώτατος αξιωματούχος της βορειοκορεατικής πρεσβείας στη Μόσχα δήλωσε στο πρακτορείο ITAR-TASS ότι η Πιονγιάνγκ θα προχωρήσει και σε άλλες πυρηνικές δοκιμές αν οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίσουν την πολιτική εκφοβισμού εναντίον της.

    "Πραγματοποιήσαμε επιτυχώς και άλλη πυρηνική δοκιμή στις 25 Μαΐου στα πλαίσια των μέτρων της λαϊκής δημοκρατίας να ενισχύσει την πυρηνική της αποτρεπτική δύναμη" μεταδίδει το βορειοκορεατικό πρακτορείο KCNA.

    Σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, η πυρηνική δοκιμή είχε ισχύ 10 ως 20 κιλοτόνους.

    Το αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωλογικών Μελετών είχε καταγράψει δόνηση 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ την ώρα που η Β. Κορέα είχε ανακοινώσει πως πραγματοποίησε τη νέα της πυρηνική δοκιμή, στις 03.54 (ώρα Ελλάδος).

    Αμέσως, ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος συγκάλεσε έκτακτη σύνοδο του υπουργικού συμβουλίου για τη δοκιμή.

    Πρόσφατα η Βόρειος Κορέα είχε προειδοποιήσει πως θα πραγματοποιήσει δεύτερη πυρηνική δοκιμή -η πρώτη χρονολογείται από τον Οκτώβριο του 2006- σε αντίδραση για τις διεθνείς κυρώσεις που της επιβλήθηκαν έπειτα από τη δοκιμή μεγάλου βεληνεκούς πυραύλου τον Απρίλιο.

    Τα νέα για τη δοκιμή καταρράκωσαν τις οικονομικές αγορές στη Νότιο Κορέα, με τον γενικό δείκτη KOSPI να χάνει 4% της αξίας του στο τέλος των πρωινών συναλλαγών, ενώ το εθνικό νόμισμα γουόν υποχώρησε πάνω από 1% έναντι του δολαρίου.

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι "ιδιαίτερα προβληματισμένη" από την πυρηνική δοκιμή και θα την καταδικάσει αν επιβεβαιωθεί, δήλωσε από το Ανόι ο Τσέχος υπουργός Εξωτερικών Γιάν Κόχουτ.

    Μία νέα πυρηνική δοκιμή από τη Βόρειο Κορέα, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί, θα είναι "πολύ, πολύ ανησυχητική" δήλωσε από τη Μπανγκόκ η Ευρωπαία επίτροπος Εξωτερικών Υποθέσεων Μπενίτα Φερέρο-Βάλντνερ.

    Η ιαπωνική κυβέρνηση είναι θετική σε μία έκτακτη σύνοδο του ΣΑ του ΟΗΕ για να εξετασθεί το θέμα της νέας βορειοκορεατικής δοκιμής, τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μιτόζι Γιαμπουνάκα.

    Οι πυρηνικές φιλοδοξίες της Πιονγκγιάνγκ συνιστούν "απειλή για την ειρήνη", δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα καλώντας τη διεθνή κοινότητα να λάβει μέτρα.

    Αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι οι ΗΠΑ αναλύoυν τα δεδομένα και έχουν διαβουλεύσεις με μέλη του ΣΑ για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν.

    Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ ανακοίνωσε ότι το ΣΑ θα συνεδριάσει απόψε στη Νέα Υόρκη, μετά την εξέλιξη αυτή. "Είμαστε ανήσυχοι μετά τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για πυρηνική δοκιμή που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα" είπε ο Λαβρόφ από τη Βηρυτό, εμμένοντας στην ανάγκη για "εξακριβωθούν τα στοιχεία" που διαθέτουν οι ρωσικές αρχές.

    "Η σημερινή δοκιμή από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας συνιστά απειλή για την ειρήνη, τη διεθνή ασφάλεια και για το καθεστώς της μη διάδοσης των πυρηνικών όπλων" υπογράμμισε ο εκτελεστικός διευθυντής του Οργανισμού για τη Συνθήκη Απαγόρευσης Πυρηνικών Δοκιμών Τίμπορ Τοθ.

    "Είμαι ιδιαίτερα ανήσυχος από την ενέργεια αυτή. Είναι κυρίως μια σοβαρή παραβίαση των κανόνων της Συνθήκης Απαγόρευσης των Πυρηνικών Όπλων" είπε ζητώντας την παγκόσμια καταδίκη της ενέργειας αυτής.

    Η Γαλλία "καταδικάζει απερίφραστα" την πυρηνική δοκιμή της Πιονγκγιάνγκ, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Μπερνάρ Κουσνέρ σε ομιλία του σήμερα στο Αμπου Ντάμπι.

    "Η νέα βαλλιστική δοκιμή της Βόρειας Κορέας δεν αποτελεί καλή είδηση και εμείς καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή τη δοκιμή αναμένοντας να έχουμε περισσότερη ενημέρωση για το θέμα από τεχνικής και στρατηγικής άποψης" δήλωσε ο Κουσνέρ κατά την έναρξη διάσκεψης για τη θαλάσσια ασφάλεια.

    Η νέα πυρηνική δοκιμή αποτελεί "κατάφωρη παραβίαση απόφασης του ΟΗΕ του 2006", δήλωσε ο Bρετανός υφυπουργός Εξωτερικών Μπιλ Ράμελ.

    Είδηση: 22735

    [02] Μήνυμα προς Τουρκία-Σκόπια

    Ελλάδα -

    Πολιτική

    Μήνυμα προς Τουρκία και Σκόπια απηύθυνε τη Δευτέρα η Ντόρα Μπακογιάννη, σε ομιλία της στο Συνέδριο του Εconomist, ότι η Ελλάδα έχει βασική προτεραιότητα και υποστηρίζει την ευρωατλαντική προοπτική ένταξης των χωρών των Βαλκανίων με βασική προϋπόθεση ότι θα πρέπει να εφαρμόσουν πλήρως τα κριτήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, έτσι ώστε να γίνουν πλήρη μέλη.

    Η υπουργός Εξωτερικών τόνισε επίσης ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την απελευθέρωση της βίζας για όλες τις γειτονικές χώρες προς την ΕΕ, εφόσον αυτές πληρούν τα σχετικά κριτήρια.

    Σημειώνεται ότι κύριο αντικείμενο του Συνεδρίου του Εconomist, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, είναι η οικονομική κρίση και οι γεωπολιτικές εξελίξεις.

    Είδηση: 22744

    [03] Ισπανία: Για νέα επιχείρηση βίας προειδοποιεί η ΕΤΑ

    Ευρώπη

    Μία νέα «αποτελεσματική» σειρά βίαιων επιχειρήσεων πρόκειται να ξεκινήσει η βασκική αυτονομιστική οργάνωση ΕΤΑ, όπως προειδοποίησε σήμερα, έπειτα από μία περίοδο «περισυλλογής», η οποία πρόκειται να τερματισθεί «πριν το καλοκαίρι». «Ως ένοπλη οργάνωση, το να διαθέτεις αποτελεσματικότητα και μία ικανή στρατηγική αποτελεί στόχο και έγνοια της περισυλλογής μας», τονίζει μέλος της ΕΤΑ στη βασκικη φιλοαυτονομιστική εφημερίδα Γκάρα. «Προς την κατεύθυνση αυτή, πριν το καλοκαίρι, θα κλείσουμε μία περίοδο περισυλλογής και συνελεύσεων, των οποίων στόχος ήταν να εφαρμοσθεί μία στρατηγική αποτελεσματικής ένοπλης πάλης», τονίζει το ίδιο μέλος. Η εφημερίδα μεταφράζει στα καστιλιάνικα τις δηλώσεις στη βασκική γλώσσα δύο μελών των ΕΤΑ, με τις ονομασίες «Γκαουέκο» και «Άργι».

    Η κατάσταση στην Εουσκάντι «είναι πολύ ανησυχητική, όχι διότι το Βασκικό Εθνικιστικό Κόμμα (PNV) έχασε την εξουσία, αλλά διότι η εξουσία πέρασε στα χέρια της βισπανικής φασιστικής συμμαχίας'» τονίζει στη Γκάρα ο «Γκαουέκο», αναφερόμενος στην πρόσφατη ανάληψη της ηγεσίας της βασκικής χώρας από τον σοσιαλιστή Πάτσι Λόπεθ, ο οποίος σε αντίθεση με τον εθνικιστή προκάτοχό του Χουάν Χοσέ Ιμπαρέτσε αρνείται να έλθει σε διάλογο με τους αυτονομιστές.

    Οι δύο αυτονομιστές καταδικάζουν επίσης και την αστυνομική συνεργασία μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας εναντίον της ΕΤΑ, η οποία έχει καταλήξει στη σύλληψη πολλών ηγετικών στελεχών της οργάνωσης τους τελευταίους μήνες.

    Είδηση: 22742

    [04] Δολιοφθορά σε καλώδια του ΟΣΕ

    Κοινωνία

    Νέο κρούσμα δολιοφθοράς, όπως δείχνουν τα πράγματα, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε βάρος των υποδομών του ΟΣΕ. Αυτή τη φορά, άγνωστοι έκοψαν τα ηλεκτροφόρα καλώδια μεταξύ Οινόης και Θήβας, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των αμαξοστοιχιών. Το περιστατικό διαπιστώθηκε νωρίς το πρωί και επιτόπου έσπευσαν συνεργεία του Οργανισμού που επισκεύασαν τη βλάβη και λίγο πριν τις 08:30 αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί ειδικό κλιμάκιο του ΟΣΕ, ενώ έχει επιληφθεί και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

    Είδηση: 22740

    [05] Γκάιτνερ: Γελοίες οι κατηγορίες ότι οι ΗΠΑ οδηγούνται προς το σοσιαλισμό

    «Γελοίες» χαρακτήρισε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών ,Τίμοθι Γκάιτνερ τις κατηγορίες των Ρεπουμπλικάνων ότι η Κυβέρνηση Ομπάμα οδηγεί τις Ηνωμένες Πολιτείες προς τον σοσιαλισμό. Σε συνέντευξή του στην Ουάσινγκτον Ποστ, ο Γκάιτνερ τονίζει ότι η Κυβέρνηση Ομπάμα "πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσει στην προστασία της αμερικανικής οικονομίας, να περιορίσει την κρίση και να επαναφέρει την τάξη σε αυτό το χάος". Η εθνική επιτροπή του Ρεπομπλικανικού κόμματος σε πρόσφατη απόφασή της εκτίμησε ότι η πολιτική που ακολουθεί το Δημοκρατικό κόμμα οδηγεί τη χώρα στον σοσιαλισμό με την εξαγορά μετοχών στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και στην αυτοκινητοβιομηχανία.

    "Όταν παρεμβαίνουμε σε αυτούς τους τομείς γίνεται με μεγάλη απροθυμία και μόνο γιατί πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο αναγκαίος δρόμος για να περιοριστεί ο κίνδυνος εμφάνισης μεγάλων ζημιών στις επιχειρήσεις αλλά και στα θεμέλια της αμερικανικής οικονομίας", τόνισε ο Γκάιτνερ και πρόσθεσε ότι "αυτό γίνεται προσωρινά, γνωρίζοντας ότι πρέπει να βγούμε το συντομότερο δυνατό".

    Είδηση: 22739

    [06] Αυστρία: Θάνατος σιχ γκουρού σε επίθεση σε ινδουιστικό ναό

    Ευρώπη

    Υπέκυψε στα τραύματά του σε νοσοκομείο της αυστριακής πρωτεύουσας Ο ένας από τους δύο σιχ γκουρού, που δέχθηκαν επίθεση χθες Κυριακή μέσα σ' έναν ινδουιστικό ναό στη Βιέννη, όπως ανακοίνωσε τη νύχτα εκπρόσωπος της αυστριακής αστυνομίας. Χθες το απόγευμα μια θρησκευτική διένεξη μέσα σ' ένα ναό σιχ της Βιέννης εξελίχθηκε σε συγκρούσεις με πυροβόλα όπλα και μαχαίρια που προκάλεσαν τον τραυματισμό περίπου τριάντα ανθρώπων. Η έλευση δύο γκουρού του κινήματος Σρι Γκούρου Ραβίντας Σάμπα στο ναό της οδού Πελτσγκάσε 17, στο 15ο διαμέρισμα της Βιέννης, προκάλεσε το ξέσπασμα το συγκρούσεων.

    Οι δύο άνδρες, ο Σαντ Νιραντζάν Ντας, 66 χρόνων, και ο Σαντ Ράμα Ναντ, 56 χρόνων, είχαν φθάσει από την Ινδία, απ' όπου προέρχεται η λατρεία των σιχ. Ο πρώτος ήταν αυτός που υπέκυψε στα τραύματά του λίγο μετά τα μεσάνυκτα.

    Η κατάσταση της υγείας του δεύτερου γκουρού που εμπλέκεται στην υπόθεση αυτή χαρακτηρίστηκε σταθερή από τους γιατρούς. Χθες, γύρω στις 14.30 (ώρα Ελλάδας), στη διάρκεια του κηρύγματός τους, έξι γενειοφόροι άνδρες που φορούσαν κίτρινα και μπλε τουρμπάνια, σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα, ξεκίνησαν τη βίαιη επίθεση. Η σύγκρουση συνεχίστηκε ενώ οι περισσότεροι από τους περίπου 200 ανθρώπους που ήταν παρόντες εγκατέλειψαν το ναό. Ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί, όμως οι πιστοί κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τους επιτιθέμενους.

    Η αιτία αυτής της αιματηρής σύγκρουσης φέρεται ότι ήταν μια διένεξη ανάμεσα σε διαφορετικούς ναούς της Βιέννης. Το κίνημα στο οποίο ανήκει ο εν λόγω ναός τάσσεται εναντίον του συστήματος των καστών, που είναι ακόμη δημοφιλές μεταξύ ορισμένων σιχ. Υποστηρίζεται κυρίως από τους "παρίες", οι οποίοι κατατάσσονται στο κατώτερο άκρο αυτής της ταξινόμησης του ινδικού πληθυσμού.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Είδηση: 22737

    [07] Αλλεπάλληλες δονήσεις στα σύνορα με τα Σκόπια

    Κοινωνία

    Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 11 το πρωί με επίκεντρο τη λίμνη Δοϊράνη 70 χλμ ΒΔ της Θεσσαλονίκης κοντά στα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Προηγήθηκαν την Κυριακή το απόγευμα, αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις, οι οποίες ταρακούνησαν για τα καλά τους κατοίκους από τον Εβρο μέχρι τη Φλώρινα. Η ισχυρότερη ήταν 5.1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 19.17 το απόγευμα.

    Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο

    Ακολούθησαν πολλές δονήσεις μικρότερες από 4 ρίχτερ και στις 22.37 καταγράφηκε νέος σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών.

    Οι δύο ισχυρότεροι σεισμοί έγιναν αισθητοί στη Θεσσαλονίκη, στους νομούς Κιλκίς, Σερρών, Πέλλας και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, χωρίς όμως να αναφερθούν ζημιές.

    Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή τη χθεσινή σεισμική ακολουθία στη Βόρεια Ελλάδα, στα σύνορα με τα Σκόπια.

    Στη συγκεκριμένη περιοχή, έχουν σημειωθεί στο παρελθόν, δονήσεις, μεγαλύτερης έντασης, όπως το 1931 που καταγράφηκε σεισμός 6,7 Ρίχτερ.

    Είδηση: 22738

    [08] ΗΠΑ: 10ος θάνατος από τη νέα γρίπη Α

    Ειδήσεις

    Μία γυναίκα 50 ετών, που είχε προσβληθεί από το νέο ιό της γρίπης Α (H1Ν1), έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, δεύτερο θύμα της νόσου στην αμερικανική μεγαλούπολη και 10ο σε εθνική κλίμακα, αναφέρεται σε χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times. Καμία άλλη πληροφορία δεν προστίθεται για το περιστατικό αυτό, όμως η εφημερίδα επικαλούμενη ιατρικές πηγές τονίζει πως η υγεία της αποθανούσας ήταν ούτως, ή άλλως επιβαρυμένη προηγουμένως. Ο αριθμός των κρουσμάτων ενδέχεται να αυξηθεί στη Νέα Υόρκη, υποστηρίζουν οι υγειονομικές αρχές της πόλης, που τονίζουν στους Times πως ο αριθμός των κρουσμάτων της γρίπης Α που αντιμετωπίζονται στα νοσοκομεία της αυξήθηκε από τα 57 την Παρασκευή στα 68 το Σάββατο και τα 94 την Κυριακή.

    Στο μεταξύ και οι κινεζικές αρχές επιβεβαίωσαν χθες Κυριακή άλλα δύο κρούσματα της γρίπης Α, ανεβάζοντας στους εννέα τον συνολικό αριθμό των θετικά νοσούντων από την ασθένεια στο εσωτερικό της χώρας, μετέδωσε αργά χθες βράδυ το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

    Οι ασθενείς που επιβεβαιώθηκε ότι νοσούν είναι ένας 46χρονος Κινέζος σε νοσοκομείο του Πεκίνου και ένα δίχρονο κοριτσάκι στην ανατολική παραθαλάσσια επαρχία Φουτζιάν, μεταδίδει το πρακτορείο επικαλούμενο το Υπουργείο Υγείας. Αμφότεροι οι ασθενείς είχαν επιστρέψει πρόσφατα από τη Βόρειο Αμερική - ο άνδρας από τον Καναδά και το κοριτσάκι από τις ΗΠΑ μέσω Χονγκ Κονγκ, τονίζεται στο τηλεγράφημα.

    Ο άνδρας επισκεπτόταν συγγενείς του στο Τορόντο. Μετά την επιστροφή του στις 21 Μαΐου μετέβη σε νοσοκομείο του Πεκίνου, έχοντας ως συμπτώματα πονόλαιμο και βήχα. Σύμφωνα με το πρακτορείο, η κατάσταση του κοριτσιού είναι σταθερή.

    Η Κίνα ελέγχει εξονυχιστικά ανθρώπους που καταφθάνουν στο έδαφός τους από περιοχές όπου έχει εξαπλωθεί η γρίπη Α και θέτει όσους επιβάτες υποψιάζεται πως έχουν προσβληθεί από τη νόσο σε υποχρεωτική καραντίνα.

    Είδηση: 22736

    [09] Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές

    Στα μαθήματα κατεύθυνσης, Αρχαία και Φυσική διαγωνίζονται σήμερα οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τα θέματα και οι λύσεις τους μεταδίδονται στο δικτυακό τόπο της ΕΡΤonline για τις εξετάσεις www.ert.gr/exams και από το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ στις 15.00.

    Είδηση: 22734


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 25 May 2009 - 8:56:19 UTC