Visit our Treaty, Convention & International Organization Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-08-11

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ενημέρωση του Πρωθυπουργού για τη νέα γρίπη
  • [02] Συντονισμένη προσπάθεια για την αντιμετώπιση διεθνών προκλήσεων
  • [03] Μιανμάρ: Σε νέο κατ' οίκον περιορισμό η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης
  • [04] Αγνοείται αεροσκάφος με 13 επιβαίνοντες
  • [05] Δολοφονία μελών ανθρωπιστικής οργάνωσης στην Τσετσενία
  • [06] Χορός Ρίχτερ σε Ινδία, Ιαπωνία
  • [07] Ερωτηματικά για τις παρενέργειες των αντιικών στα παιδιά

    [01] Ενημέρωση του Πρωθυπουργού για τη νέα γρίπη

    Κοινωνία

    Για τους σχεδιασμούς του υπουργείου Υγείας, το Φθινόπωρο, οπότε αναμένεται έξαρση του ιού της νέας γρίπης θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Εντός της εβδομάδας θα συνεδριάσει εκ νέου το Εθνικό Συμβούλιο για την αντιμετώπιση του ιού της νέας γρίπης, προκειμένου να αποφανθεί αν θα ανοίξουν κανονικά τα σχολεία τον Σεπτέμβριο. Σε προηγούμενη ανακοίνωσή του, πάντως εισηγήθηκε το κανονικό άνοιγμα των βρεφονηπιακών σταθμών από την 1η Σεπτεμβρίου. Στο μεταξύ, πιθανότατα στα μέσα της εβδομάδας, αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση από τα φαρμακεία των αντιικών σκευασμάτων, τα οποία θα χορηγούνται μόνο με γνωμάτευση υπογεγραμμένη από γιατρό. Όσον αφορά πάντως στα αντιικά αίσθηση προκαλεί έρευνα Βρετανών επιστημόνων για τις παρενέργειες των αντιικών σκευασμάτων στα παιδιά.

    Μεγάλη η διασπορά του ιού την τελευταία βδομάδα

    Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή γενικών γραμματέων των υπουργείων Υγείας, Παιδείας και Εσωτερικών, καθώς και εκπροσώπων του ΙΚΑ της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, προκειμένου να εξεταστεί η πορεία εφαρμογής του σχεδίου αντιμετώπισης της νέας γρίπης.

    Η διασπορά του ιού, το τελευταίο επταήμερο, είναι μεγάλη, καθώς το τελευταίο επταήμερο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά 67%, φθάνοντας συνολικά στα 1.670. Πηγές πάντως του υπ. Υγείας, χαρακτήριζαν την αύξηση αναμενόμενη.

    Στη σύσκεψη εξετάσθηκαν και άλλα ζητήματα, όπως το κατά πόσο θα είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο κατά του ιού, εάν η πολιτεία μπορεί να το επιβάλει και εάν μπορούν οι εργαζόμενοι να αρνηθούν να εργαστούν σε περιπτώσεις έντονης εξάπλωσης της πανδημίας γρίπης.

    Στα μέσα της εβδομάδας τα αντιϊκά στα φαρμακεία

    Στο μεταξύ, ξεκίνησε η διάθεση από τις φαρμακοβιομηχανίες προς τις φαρμακαποθήκες και εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση των αντιιικών φαρμάκων tamiflu και relenza μέσω των φαρμακείων όλης της χώρας και με ειδική ιατρική γνωμάτευση.

    Με ανάλογο τρόπο θα χορηγούνται και τα εμβόλια κατά του πνευμονιόκοκκου, τα οποία εδώ και πολλές μέρες έχουν εξαφανιστεί από την αγορά και ήδη κρατούνται λίστες αναμονής για τις καινούργιες παρτίδες που θα φθάσουν στα φαρμακεία το επόμενο διάστημα.

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Είδηση: 25666

    [02] Συντονισμένη προσπάθεια για την αντιμετώπιση διεθνών προκλήσεων

    Ειδήσεις

    Tην υποστήριξη των ΗΠΑ στον εκδιωχθέντα πρόεδρο της Ονδούρας, Μανουέλ Σελάγια, επανέλαβε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, στη διάρκεια της βορειοαμερικανικής συνόδου κορυφής που διεξάγεται στην πόλη Γκουανταλαχάρα στο Μεξικό. "Ο πρόεδρος Σελάγια παραμένει ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος της Ονδούρας. Η δημοκρατική τάξη και το σύνταγμα πρέπει να αποκατασταθούν" τόνισε ο κ. Ομπάμα μιλώντας στον Τύπο υπογραμμίζοντας ότι οι μετέχουσες στη σύνοδο κορυφής των βορειοαμερικανικών χωρών, "συμφωνούν απολύτως" στο ζήτημα αυτό.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σελάγια ανατράπηκε στις 28 Ιουνίου με στρατιωτικό πραξικόπημα.

    - Παράλληλα, οι τρεις χώρες που μετέχουν στη σύνοδο κορυφής ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι θα συνεργαστούν στη μείωση των εκπομπών ρύπων στο πλαίσιο των προσπαθειών να καταπολεμηθούν οι κλιματικές αλλαγές.

    "Θα δημιουργήσουμε τις δομές ώστε να επιτύχουμε μια μελλοντική μας συνεργασία στον τομέα αυτό" αναφέρουν οι τρεις χώρες σε σχετική τους ανακοίνωση.

    -Επίσης, αναφορικά με την εμφάνιση του ιού της νέας γρίπης Η1Ν1, οι τρεις ηγέτες ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν από κοινού για την μη εξάπλωση του ιού, με την ανταλλαγή ιατρικών πληροφορίών, πληροφοριών για τα αναγκαία κοινωνικά μέτρα κ.α., αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση των ηγετών των ΗΠΑ, του Μεξικού και του Καναδά.

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-REUTERS-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

    Σχετικό άρθρο: Στο Μεξικό για τη Σύνοδο των ηγετών της Β. Αμερικής ο Ομπάμα

    Είδηση: 25664

    [03] Μιανμάρ: Σε νέο κατ' οίκον περιορισμό η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης

    Ειδήσεις

    Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 11 08 2009 10:52

    Η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Βιρμανίας Αούνγκ Σαν Σου Κι καταδικάσθηκε σε φυλάκιση τριών ετών και καταναγκαστική εργασία για την παραβίαση των όρων του κατ' οίκον περιορισμού, αλλά ο επικεφαλής της χούντας Ταν Σβε μετέτρεψε την ποινή σε 18 μήνες κατ' οίκον περιορισμού, σύμφωνα με ανακοίνωση αξιωματούχου της Μιανμάρ. H νέα καταδίκη της Σου Κι δε θα της επιτρέψει να είναι υποψήφια στις εκλογές του επόμενου έτους.

    Το δικαστήριο, που συνεδρίασε στη φυλακή του Ινσέιν, βόρεια της Ρανγκούν, έκρινε ένοχη την Αούνγκ Σαν Σου Κι για παραβίαση των όρων του κατ' οίκον περιορισμού, που ισχύει από το 2003, επειδή φιλοξένησε τον αμερικανό Τζον Γετάου, ο οποίος κατόρθωσε να διασχίσει κολυμπώντας τη λίμνη στις όχθες της οποίας βρίσκεται η κατοικία της τον περασμένο Μάιο.

    <!-- AllVideos Reloaded Plugin (v1.2.4.1054) starts here -->JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser.Adobe Flash Player not installed or older than 9.0.115!

    swfobject.embedSWF('/plugins/content/avreloaded/mediaplayer.swf','avreloaded0','400','320','9.0.115','/plugins/content/avreloaded/expressinstall.swf',

    {file:'http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DG62y6enNVh0',width:'400',height:'320',image:'http://i.ytimg.com/vi/G62y6enNVh0/default.jpg',showeq:'false',searchbar:'false',enablejs:'false',autostart:'false',showicons:'true',showstop:'false',showdigits:'true',

    showdownload:'false',usefullscreen:'false',backcolor:'0xFFFFFF',frontcolor:'0x000000',

    lightcolor:'0x000000',screencolor:'0x000000',overstretch:'false'}

    ,{allowscriptaccess:'always',seamlesstabbing:'true',allowfullscreen:'true',wmode:'window',bgcolor:'#FFFFFF',menu:'true'},

    {id:'p_avreloaded0',styleclass:'allvideos'});

    Η ERTonline δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των προβαλλόμενων βίντεο<!-- AllVideos Reloaded Plugin (v1.2.4.1054) ends here -->

    Η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης ηγέτιδα έχει περάσει σε κατ' οίκον περιορισμό τα 14 από τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής της. Εάν δεν ανακοινωθεί μέχρι το 2010 κάποιο μέτρο χάρης, δεν θα μπορέσει να είναι υποψήφια στις εκλογές που θα διεξαχθούν το επόμενο έτος στη χώρα.

    Ο Τζον Γετάου καταδικάσθηκε από την πλευρά του σε συνολικά επτά χρόνια καταναγκαστικής εργασίας. Τρία χρόνια για την παραβίαση μέτρων ασφαλείας, τρία χρόνια για παραβίαση νόμων περί μετανάστευσης και ενός έτους γιατί κολύμπησε παρανόμως σε δημοτική λίμνη της Ρανγκούν.

    Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν δήλωσε "λυπημένος και οργισμένος" για την καταδίκη της Αούνγκ, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της Μαλαισίας ζήτησε την επείγουσα σύγκληση της Ένωσης των Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN).

    Είδηση: 25668

    [04] Αγνοείται αεροσκάφος με 13 επιβαίνοντες

    Ειδήσεις

    Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 11 08 2009 11:41

    Αεροσκάφος με 13 επιβαίνοντες αγνοείται στο νησιωτικό κράτος Παπούα Νέα Γουινέα του Νότιου Ειρηνικού, ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας, Στίβεν Σμιθ. "Διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό του αεροσκάφους", είπε στο αυστραλιανό κοινοβούλιο ο Σμιθ προσθέτοντας ότι το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από την πρωτεύουσα Πορτ Μόρεσμπι προς το χωριό Κοκόντα, δημοφιλή προορισμό για τους Aυστραλούς τουρίστες.

    Ο Σμιθ δήλωσε ότι δεδομένου του προορισμού, αναμένεται ότι ανάμεσα στους επιβαίνοντες θα υπάρχουν και Αυστραλοί.

    Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Sky TV, στο αεροσκάφος επιβαίνουν εννέα Αυστραλοί.

    Το δίκτυο δεν επικαλείται την πηγή της πληροφορίας αυτής.

    Το αεροσκάφος ανήκει στην εταιρία Airlines PNG, η οποία πραγματοποιεί διεθνείς πτήσεις προς τη βόρεια Αυστραλία και εσωτερικές πτήσεις στην Παπούα Νέα Γουινέα.

    Ο Σμιθ είπε ότι ελέγχονται τα γειτονικά αεροδρόμια σε περίπτωση που το αεροσκάφος προσγειώθηκε σε κάποιο από αυτά, αλλά οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των διασωστών.

    Τα αεροπορικά ταξίδια στην Παπούα Νέα Γουινέα είναι επικίνδυνα εξαιτίας της σύστασης του εδάφους της περιοχής. Επιπλέον, οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν συχνά, ενώ στην περιοχή υπάρχουν και πολλές ψηλές οροσειρές.

    Πηγή: ΑΠΕ, Reuters

    Παλαιοτερα αρθρα: Είδηση: 25670

    [05] Δολοφονία μελών ανθρωπιστικής οργάνωσης στην Τσετσενία

    Κόσμος -

    Ειδήσεις

    Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 11 08 2009 10:15

    Το στέλεχος Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Ζαρέμα Σαντουλάγεβα και ο σύζυγός της, που είχαν απαχθεί χθες, Δευτέρα, από ομάδα ενόπλων στο Γκρόζνι, βρέθηκαν νεκροί στην πρωτεύουσα της Τσετσενίας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο πληροφορίες της ρωσικής ΜΚΟ Memorial. Η δολοφονία του ζεύγους έρχεται ένα μήνα μετά την απαγωγή και τη δολοφονία της Νατάλια Εστεμίροβα, η οποία εργαζόταν για την οργάνωση Memorial στην Τσετσενία.

    "Τα πτώματά τους βρέθηκαν στο Γκρόζνι", δήλωσε στο Interfax ο Αλεξάντρ Τσερκάσοφ, στέλεχος της οργάνωσης Memorial.

    Ο ίδιος είχε ανακοινώσει χθες την απαγωγή από αγνώστους ένοπλους της Ζαρέμα Σαντουλάγεβα και του συζύγου της στα γραφεία της ανθρωπιστικής οργάνωσης "Ας Σώσουμε τη Γενιά", η οποία βοηθά τους νέους που ζουν στην Τσετσενία να ενσωματωθούν στην τοπική κοινωνία για να αποφύγουν την ένταξη σε ένοπλες ομάδες.

    Η δολοφονία του ζεύγους έρχεται ένα μήνα μετά την απαγωγή και τη δολοφονία της Νατάλια Εστεμίροβα, η οποία εργαζόταν για την οργάνωση Memorial στην Τσετσενία. Η Νατάλια Εστεμίροβα απήχθη στο Γκρόζνι και δολοφονήθηκε. Το πτώμα της βρέθηκε στις 15 Ιουλίου στη γειτονική Ινγκουσετία. Στέλεχος της οργάνωσης Memorial, ο Ολεγκ Ορλόφ, είχε κατηγορήσει τότε τον πρόεδρο της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία.

    Πηγή: AΠΕ, AFP, Reuters

    Σχετικό άρθρο: Δολοφονία Ρωσίδας ακτιβίστριας στην Ινγκουσετία

    Διαβάστε επίσης: Τhe Guardian: Bodies of Zarema Sadulayeva and husband found car boot in Chechnya

    Είδηση: 25667

    [06] Χορός Ρίχτερ σε Ινδία, Ιαπωνία

    Κόσμος -

    Ειδήσεις

    Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε την περιοχή του Τόκιο στην Ιαπωνία προκαλώντας μικροτραυματισμούς, μικρές υλικές ζημιές, προβλήματα στις συγκοινωνίες αλλά και τη διακοπή της λειτουργίας ενός πυρηνικού σταθμού για λόγους ασφαλείας. Ισχυρή σεισμική δόνηση έντασης 7,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε και στις νήσους Άνταμαν στον Ινδικό Ωκεανό, χωρίς ωστόσο να εκδηλωθεί φαινόμενο τσουνάμι.

    Στην Ιαπωνία, από τη δόνηση ,το επίκεντρο της οποίας ήταν στη θάλασσα , 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Τόκιο, έκλεισε λόγω κατολίσθησης τμήμα του κεντρικού αυτοκινητόδρομου Τομέι που συνδέει το Τόκιο με την Ναγκόγια, αλλά και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των τρένων υψηλής ταχύτητας.

    Η δημόσια τηλεόραση μετέδωσε ότι 81 άνθρωποι υπέστησαν μικροτραυματισμούς.

    Τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες από σπασμένα μπουκάλια σε σουπερμάρκετ και βιντεοκασέτες να πέφτουν από τα ράφια ενός τηλεοπτικού στούντιο την ώρα του σεισμού.

    <!-- AllVideos Reloaded Plugin (v1.2.4.1054) starts here -->JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser.Adobe Flash Player not installed or older than 9.0.115!

    swfobject.embedSWF('/plugins/content/avreloaded/mediaplayer.swf','avreloaded0','400','320','9.0.115','/plugins/content/avreloaded/expressinstall.swf',

    {file:'http://www.youtube.com/watch%3Fv%3D5VibAaC87pc',width:'400',height:'320',image:'http://i.ytimg.com/vi/5VibAaC87pc/default.jpg',showeq:'false',searchbar:'false',enablejs:'false',autostart:'false',showicons:'true',showstop:'false',showdigits:'true',

    showdownload:'false',usefullscreen:'false',backcolor:'0xFFFFFF',frontcolor:'0x000000',

    lightcolor:'0x000000',screencolor:'0x000000',overstretch:'false'}

    ,{allowscriptaccess:'always',seamlesstabbing:'true',allowfullscreen:'true',wmode:'window',bgcolor:'#FFFFFF',menu:'true'},

    {id:'p_avreloaded0',styleclass:'allvideos'});

    Η ERTonline δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των προβαλλόμενων βίντεο<!-- AllVideos Reloaded Plugin (v1.2.4.1054) ends here -->

    Για λόγους ασφαλείας, οι αρχές διέκοψαν προσωρινά τη λειτουργία του πυρηνικού σταθμού Τσούμπου στην περιοχή της Σιζουόκα.

    Το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο ανακοίνωσε ότι η σεισμική δόνηση που είχε εστιακό βάθος 28,6 χιλιομέτρων και το επίκεντρό της ήταν σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από τις ακτές της Σιζουόκα, προκάλεσε ένα μικρό παλιρροϊκό κύμα, ύψους 40 εκατοστών.

    Στον Ινδικό Ωκεανό, σύμφωνα πάλι με το Ινστιτούτο, η δόνηση-που αρχικά μετρήθηκε στα 7,7 Ρίχτερ-είχε εστιακό βάθος 30 χλμ και εντοπίζεται σε απόσταση 260 χλμ βορείως του Πορτ Μπλέρ στις Νήσους Άνταμαν.

    Το Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι του Ειρηνικού εξέδωσε ανακοινωθέν για κίνδυνο δημιουργίας επικίνδυνου παλιρροϊκού κύματος σε Ινδία, Μιάνμαρ, Ινδονησία, Ταϊλάνδη και Μπανγκλαντές, ωστόσο, αργότερα, η κατάσταση συναγερμού αποσύρθηκε, ενώ σχετικό φαινόμενο δεν εκδηλώθηκε.

    Πηγή: ΑΠΕ, Reuters

    Διαβάστε επίσης: Reuters: Strong quake rattles Tokyo, disrupts transport

    Reuters: Big quake hits off India's Andamans, no tsunami

    Είδηση: 25665

    [07] Ερωτηματικά για τις παρενέργειες των αντιικών στα παιδιά

    Περιορισμένης αποτελεσματικότητας, χαρακτηρίζονται, σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες τα οφέλη από τη λήψη αντιϊκών σκευασμάτων στα παιδιά. Αντίθετα, υποστηρίζουν ότι οι παρενέργειες είναι πολύ πιο σημαντικές και θα πρέπει επομένως να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Σύμφωνα πάντα με την έρευνα, μία από τις παρενέργειες στα παιδιά από τη λήψη Tamiflu είναι οι έμετοι, που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές επιπλοκές όπως η αφυδάτωση, καθώς και η αυπνία και οι εφιάλτες στον ύπνο. Όσο για τα οφέλη, αυτά περιορίζονται στη μείωση της διάρκειας των συμπτωμάτων κατά μιάμιση μέρα καθώς και η μείωση του κινδύνου μετάδοσης του ιού.

    Το 50% των μαθητών εκδήλωσε παρενέργειες

    Η βρετανική υπηρεσία υγείας, είχε εδώ και μία εβδομάδα επισημάνει ότι τα παιδιά που είχαν πάρει αντιϊκά προληπτικά είχαν εκδηλώσει εμετούς και εφιάλτες.

    Σε σύνολο 248 μαθητών που τους χορηγήθηκε Tamiflu μετά τη διαπίστωση ότι ένας από τους συμμαθητές τους προσβλήθηκε από τη γρίπη των χοίρων, το 50% εκδήλωσαν τα παραπάνω συμπτώματα.

    Μετά από τα παραπάνω πορίσματα, ένας από τους συγγραφείς της μελέτης που δημοσιεύεται στην BMJ (βρετανική ιατρική επιθεώρηση) Dr Carl Janegan από το νοσοκομείο John Radcliffe της Οξφόρδης καλεί το υπουργείο Υγείας της Βρετανίας να αναθεωρήσει άμεσα τη στρατηγική που ακολουθεί όσον αφορά στον έλεγχο της πανδημίας, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα ως ακατάλληλη.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Βρετανία το tamiflu μπορεί να το αποκτήσει κανείς χωρίς ιατρική συνταγή.

    Αντίθετα, στη Γαλλία, το tamiflu, χορηγείται μόνο με ιατρική συνταγή και στα παιδιά, μόνο σε πραγματικά σοβαρά περιστατικά.

    Πηγή: Le Monde - AFP Σχετικά άρθρα: Le Tamiflu provoque nausΓ©es et cauchemars chez les enfants Tamiflu researchers warn of child nightmares

    Είδηση: 25669


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 11 August 2009 - 8:55:37 UTC