Read the Schengen Convention (19 June 1990) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-09-28

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κ. Καραμανλής: χθες στο Ηράκλειο, σήμερα σε Μυτιλήνη και Ρόδο
  • [02] Δεύτερη θητεία για τη Μέρκελ
  • [03] Κλείνουν τμήματα σε Λύκεια λόγω νέας γρίπης
  • [04] Συνέντευξη Παπανδρέου στην Ελευθεροτυπία
  • [05] ΣΥΡΙΖΑ: περιοδείες Τσίπρα, θέσεις για φορολογία
  • [06] Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία Σεργιανόπουλου
  • [07] Πορτογαλία: Νίκη των Σοσιαλιστών χωρίς απόλυτη πλειοψηφία
  • [08] Έκθεση με χαρακτικά του James Ensor στο Μουσείο Μπενάκη
  • [09] Χορεύοντας με τουςβ¦ Modern West

    [01] Κ. Καραμανλής: χθες στο Ηράκλειο, σήμερα σε Μυτιλήνη και Ρόδο

    Με την αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 4ης Οκτώβρη, να έχει ξεκινήσει, ανεβαίνουν και οι τόνοι της προεκλογικής αντιπαράθεσης. Στο κυβερνητικό στρατόπεδο, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, θα μιλήσει σήμερα Δευτέρα στις 5.30μμ στη Μυτιλήνη και στις 7.30μμ στη Ρόδο. Από το Ηράκλειο, χθες Κυριακή, ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την άρνησή του να συμμετάσχει σε ένα δεύτερο μεταξύ τους ντιμπέιτ.

    Κατηγόρησε το Γιώργο Παπανδρέου ότι αρνείται έναν δημόσιο διάλογο γιατί επενδύει στο σκοτάδι της ασάφειας και επανέλαβε ότι πίσω από τις εξαγγελίες του για ενιαία φορολογική κλίμακα, κρύβονται νέοι φόροι για τους μικρομεσαίους και τους αγρότες.

    Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιλογή των εκλογών αφορά στο ερώτημα ποιός έχει ρεαλιστικό σχέδιο και ποιός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη διεθνή οικονομική κρίση.

    Είδηση: 27200

    [02] Δεύτερη θητεία για τη Μέρκελ

    Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 28 09 2009 09:56

    Καγκελάριος όλων των Γερμανών δήλωσε ότι θα συνεχίσει να είναι η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία εξασφάλισε δεύτερη θητεία στην καγκελαρία. Η νικήτρια των εκλογών της Κυριακής δήλωσε ότι θα σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού με το κόμμα των Φιλελευθέρων (FDP) -που απέσπασαν 14,6%, το καλύτερο που έχουν επιτύχει ποτέ στην εκλογική ιστορία της χώρας- ενώ, τόνισε ότι προτεραιότητά της είναι η ανάκαμψη της πιο μεγάλης οικονομίας της Ευρώπης. Οι Χριστιανοδημοκράτες συγκεντρώνουν 33,8%, ποσοστό που αποδεσμεύει τη Μέρκελ από τη συμμαχία της τελευταίας τετραετίας με τους Σοσιαλδημοκράτες, οι οποίοι συγκεντρώνουν 23%, το χειρότερο ποσοστό από το 1949. Συγχαρητήρια μηνύματα προς την Μέρκελ έσπευσαν να απευθύνουν τηλεφωνικά ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν.

    Κυβέρνηση της αρεσκείας της Μέρκελ

    Οι Γερμανοί ψηφοφόροι απέδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη συντηρητική καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, η οποία με βάση την απόδοσή της μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση βάσει μίας κεντροδεξιάς συμμαχίας της αρεσκείας της, όπως προκύπτει από τα επίσημα αποτελέσματα.

    Από την πλευρά της, η Μέρκελ εμφανίστηκε μεν περιχαρής αλλά και μετρημένη, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη μέριμνα για να καθησυχάσει όσους ανησυχούν για το ενδεχόμενο μιας δεξιάς στροφής στην οικονομική και κοινωνική πολιτική, λόγω της συμμετοχής στην κυβέρνηση των Φιλελευθέρων. "Ειμαι χαρούμενη που θα κυβερνήσουμε με το FDP, αλλά θέλω να συνεχίσω να είμαι καγκελάριος όλων των Γερμανών, κοινωνική αναλγησία δεν είναι η πολιτική μας" είπε η Μέρκελ.

    Οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ (CDU/CSU) συγκεντρώνουν ποσοστό 33,8%, το οποίο όμως είναι το χαμηλώτερο εκλογικό ποσοστό τους από το 1949. Οι Φιλελεύθεροι του FDP όμως κατορθώνουν να αποσπάσουν ποσοστό 14,6%, που είναι το καλύτερο που έχουν επιτύχει ποτέ στην εκλογική ιστορία της Γερμανίας.

    Ωστόσο, εμφανής είναι η πτώση των Σοσιαλδημοκρατών, που με 23% έπεσαν στο χαμηλότερο εκλογικό τους ποσοστό από τον πόλεμο. Οι Σοσιαλδημοκράτες είχαν συγκεντρώσει 34,2% προ 4ετίας, πριν συμφωνήσουν με τους συντηρητικούς της Μέρκελ στον σχηματισμό κυβέρνησης 'μεγάλης συνεργασίας'.

    Από την πλευρά τους τα άλλα αριστερά κόμματα καταγράφουν ποσοστά στα όρια των δημοσκοπικών προβλέψεων: 12,1% με 12,4% για το ριζοσπαστικό κόμμα "Η Αριστερά" και 10,1% με 10,5% για τους Πράσινους.

    "Βατερλό" για τους Σοσιαλδημοκράτες

    Αγνοημένοι όσο ποτέ άλλοτε από το εκλογικό σώμα στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές, οι Σοσιαλδημοκράτες επιστρέφουν στην αντιπολίτευση έπειτα από 11 χρόνια στην εξουσία, με τα ποσοστά τους να έχουν πλαγιοκοπηθεί ακόμη περισσότερο εξ ευωνύμων από το ριζοσπαστικό κόμμα της Αριστεράς.

    Η προηγούμενη χειρότερη εκλογική επίδοση των Σοσιαλδημοκρατών χρονολογείται από το 1953 με 28,8%.

    "Το SDP είναι η σκιά του εαυτού του" σχολιάζει στη σημερινή έκδοσή της η εφημερίδα "Φράνκφουρτερ Ρούντσαου".

    "Είναι μία πικρή ήττα" παραδέχεται ο υποψήφιος του κόμματος για την καγκελαρία και απερχόμενος ΥΠΕΞ Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ, ο οποίος θα αναλάβει την ηγεσία της κοινοβουλευτικής του ομάδας στη νέα Μπούντεσταγκ. "Όμως στα 146 χρόνια της ύπαρξής του το SPD έχει ξεπεράσει και άλλες σοβαρές κρίσεις, όπως θα ξεπεράσει και αυτή" τόνισε.

    Ο Στάινμαγερ υποσχέθηκε να ασκήσει μία "σθεναρή αντιπολίτευση" και το κόμμα θα προσπαθήσει να αποτραπεί "η οπισθοδρόμηση", κυρίως σε ό,τι αφορά την ανάκληση της απόφασης για να εγκαταλειφθεί η ειρηνική χρήση ατομικής ενέργειας, που ελήφθη επί της καγκελαρίας του Σοσιαλδημοκράτη Γκέρχαρντ Σρέντερ (1998-2005).

    Ο Σοσιαλδημοκράτης δήμαρχος του Βερολίνου Κλάους Βόβεραϊτ, ο οποίος αποδεδειγμένα ακολουθεί μία αριστερή γραμμή, τόνισε πως πιστεύει στο καθαρτήριο της αντιπολίτευσης, όπου το SPD θα μπορέσει "να διαμορφώσει ένα σαφέστερο πρόσωπο".

    Η εκτεταμένη μείωση του κράτους πρόνοιας κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Σρέντερ, ακατανόητη για μέγα μέρος του εκλογικού του σώματος, και κατόπιν η κυβερνητική σύμπραξη με τους συντηρητικούς, στοίχισαν ακριβά στο SPD. Από τα 20 εκατ. ψήφους στις βουλευτικές του 1008, το κόμμα έπεσε στα 10 εκατ. το 2009.

    Στα τέλη του 2007, το SPD έκανε μία αριστερή στροφή, προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία προς τα αριστερά, με την άνοδο του κόμματος "Η Αριστερά', το οποίο υποστηρίζει ριζοσπαστικές θέσεις στα θέματα της κοινωνικής πρόνοιας και της ειρήνης. Όμως το 11,9% της Αριστεράς, και το 10,7% των Πράσινων -που αποτελούν τα καλύτερα ποσοστά τους- καταδεικνύουν πως εν πολλοίς οι ψηφοφόροι, και ιδίως οι νέοι (17% στους κάτω των 30 ετών και 21% στο ηλικιακό φάσμα 33-40 ετών) γύρισαν την πλάτη τους στους Σοσιαλδημοκράτες, τονίζουν οι αναλυτές.

    "Έχουμε τις καλές απαντήσεις και θα κάνουμε αισθητή τη φωνή μας στην Μπούντεσταγκ" τονίζει ο ηγέτης της Αριστεράς Όσκαρ Λαφοντέν. Κατά τον ίδιο, "το SPD δεν μπορεί πλέον να αγνοεί τα ερωτήματα που θέτουμε".

    Για τον Μπέρτολντ Χούμπερ, επικεφαλής του πανίσχυρου εργατικού συνδικάτου IG Metal, που για πρώτη φορά δεν εξέδωσε κάλεσμα υπέρ των Σοσιαλδημοκρατών, "το κόμμα θα πρέπει να σταματήσει να μιλά για ανθρώπους, αλλά να μιλήσει στους ανθρώπους".

    Και η "Φράνκφουρτερ Ρούντσαου" προσθέτει: "Το SPD απώλεσε στη δεκαετία του '90 τους ψηφοφόρους του επ' ωφελεία των Πρασίνων και τα τελευταία χρόνια επ' ωφελεία της Αριστεράς. Θα πρέπει να τους ξανακερδίσει με μία τακτική και προγραμματική αντεπίθεση. Την ευκαιρία αυτήν την έχει στην αντιπολίτευση. Και είναι η μοναδική του ευκαιρία".

    Είδηση: 27203

    [03] Κλείνουν τμήματα σε Λύκεια λόγω νέας γρίπης

    Κοινωνία

    Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 28 09 2009 09:39

    Κλείνουν από σήμερα και ως το τέλος της εβδομάδας τμήματα σε Λύκεια στο λεκανοπέδιο της Αττικής, αφού 22 μαθητές βρέθηκαν θετικοί στον ιό Η1Ν1. Πρόκειται για το τμήμα Α3 της Α' λυκείου στο 4ο λύκειο Χαϊδαρίου και τη Β' και Γ' στο Λύκειο Μελισσίων. Τα 9 κρούσματα σημειώθηκαν στο Χαϊδάρι και τα 13 στα Μελίσσια. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι ειδικοί, ενώ κλιμάκια του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας και του ΚΕΛΠΝΟ, βρίσκονται ήδη στα σχολεία για να δώσουν οδηγίες σε καθηγητές, μαθητές και γονείς.

    Κανένας λόγος ανησυχίας

    "Μόλις πήραμε τα αποτελέσματα του δειγματοληπτικού ελέγχου γιατί παρακολουθήσαμε τα σχολεία αποφασίσαμε να τα κλείσουμε για προληπτικούς λόγους" Π. Ευσταθίου, διευθυντής του κέντρου επιχειρήσεων υγείας

    Σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας τονίζεται ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, διότι ακολουθείται ότι προβλέπει το Εθνικό Σχέδιο Δράσης - σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

    «Μόλις πήραμε τα αποτελέσματα του δειγματοληπτικού ελέγχου γιατί παρακολουθήσαμε τα σχολεία αποφασίσαμε να τα κλείσουμε για προληπτικούς λόγους» δήλωσε μιλώντας στη ΝΕΤ 105,8 ο Παναγιώτης ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, διευθυντής του κέντρου επιχειρήσεων υγείας και πρόσθεσε ότι κλιμάκιο της υπηρεσίας πήγε στα σχολεία για να δώσει οδηγίες.

    Ο κ. Ευσταθίου, τόνισε ακόμα ότι υπήρξε άψογη συνεργασία με τη Νομαρχία όσον αφορά στο κλείσιμο των σχολείων και υπογράμμισε ότι οι αρχές παρακολουθούν σε καθημερινή βάση τις απουσίες στα σχολεία

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Είδηση: 27204

    [04] Συνέντευξη Παπανδρέου στην Ελευθεροτυπία

    Βιοτεχνία στο Περιστέρι, θα επισκεφθεί στις 12.00 ο Γιώργος Παπανδρέου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και τον δημοσιογράφο Π. Σώκο, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, για την έξοδο της χώρας από την κρίση, θα γίνει αμέσως αποδεκτό από την Ε.Ε. γιατί, όπως υπογραμμίζει, είναι απολύτως σύμφωνο με αυτά που αξιώνει. Σημειώνει ακόμα, ότι το οικονομικό πακέτο που προτείνει θα εφαρμοστεί ακόμα και αν το έλλειμμα είναι πολύ πάνω από αυτό που ανακοινώνει η κυβέρνηση.

    «Δουλέψαμε ενωμένοι και θα κυβερνήσουμε ενωμένοι» Γ. Παπανδρέου

    Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζει επίσης ότι θα καλέσει σε συνεργασία τις προοδευτικές δυνάμεις ακόμα και αν το ΠΑΣΟΚ έχει αυτοδυναμία και απορρίπτει τα περί αποκλεισμού των εσωκομματικών του αντιπάλων από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αν κερδίσει τις εκλογές τονίζοντας

    «Δουλέψαμε ενωμένοι και θα κυβερνήσουμε ενωμένοι».

    Είδηση: 27211

    [05] ΣΥΡΙΖΑ: περιοδείες Τσίπρα, θέσεις για φορολογία

    Περιοδείες στο Β΄ ΚΑΠΗ Καισαριανής (Πανιωνίου 13) στις 10πμ και στις 11πμ, στο ΙΚΑ Ηλιούπολης (Μαρ. Αντύπα και Ναυαρίνου 1), πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης ο κ. Τσίπρας θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το φορολογικό σύστημα θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, στη 1μμ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

    Είδηση: 27201

    [06] Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία Σεργιανόπουλου

    Κοινωνία

    Αρχίζει σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη του Γεωργιανού, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, πριν από ενάμιση χρόνο. Ο δράστης, δύο μήνες μετά από τη δολοφονία του ηθοποιού, συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημά του, ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και σε κατάσταση βρασμού ψυχής.

    Πηγή: ΝΕΤΠαλαιοτερα αρθρα: Είδηση: 27210

    [07] Πορτογαλία: Νίκη των Σοσιαλιστών χωρίς απόλυτη πλειοψηφία

    Ευρώπη

    Επανεκλέγεται με ποσοστό περίπου 37% -έναντι 29% των Κεντροδεξιών αντιπάλων του- το Σοσιαλιστικό Κόμμα του απερχόμενου πρωθυπουργού Ζοζέ Σόκρατες, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών που διεξήχθησαν στην Πορτογαλία την Κυριακή. Ωστόσο, οι Σοσιαλιστές δεν καταφέρνουν να διατηρήσουν την απόλυτη πλειοψηφία που κατέκτησαν το Φεβρουάριο του 2005 με 121 έδρες επί συνόλου 230 του κοινοβουλίου. Τα συνολικά και οριστικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα δημοσιευθούν στις 7 Οκτωβρίου, όταν γίνουν γνωστοί οι τέσσερις Πορτογάλοι βουλευτές εξωτερικού.

    Σύμφωνα με τις προβλέψεις της δημόσιας τηλεόρασης RTP και του ιδιωτικού καναλιού SIC, οι Σοσιαλιστές (PS) εκλέγουν από 99 έως 106 βουλευτές, έναντι 69 έως 77 του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (PSD), της κεντροδεξιάς αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που μετέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, το Δημοκρατικό και Κοινωνικό Κέντρο (CDS, δεξιά) συγκεντρώνει το 10,5% των ψήφων, έναντι σχεδόν 10% του Συνασπισμού της αριστεράς και περίπου 8% του συνασπισμού κομμουνιστών-πρασίνων, CDU.

    Πηγές: Associated Press, ΑΠΕ-ΜΠΕ BBC: Portuguese Socialists re-electedΠαλαιοτερα αρθρα: Είδηση: 27208

    [08] Έκθεση με χαρακτικά του James Ensor στο Μουσείο Μπενάκη

    Ειδήσεις

    Το σύνολο του χαρακτικού έργου του Βέλγου εξπρεσιονιστή James Ensor (1860-1949), το οποίο ανήκει στη συλλογή της τράπεζας KBC του Βελγίου, φιλοξενεί η έκθεση που παρουσιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη (κτίριο οδού Πειραιώς) από τις 30 Σεπτεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2009.

    Ο James Ensor -προάγγελος του φλαμανδικού εξπρεσιονισμού- εκφράζει τη γοητεία, τις αντιθέσεις, την πίστη και τις παραδόσεις της κοινωνίας στην οποία έζησε. Μοναχικός και κυρίως απαισιόδοξος καλλιτέχνης εμφανίζεται μέσω των έργων του θαυμαστής, αλλά και σκληρός επικριτής της παράλογης πραγματικότητας.

    Μουσείο Μπενάκη κτίριο οδού Πειραιώς: Πειραιώς 138 και Ανδρονίκου Αθήνα, τηλ. 2103453111

    Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή 10.00-18.00, Παρασκευή, Σάββατο 10.00-22.00

    Είδηση: 27206

    [09] Χορεύοντας με τουςβ¦ Modern West

    Ειδήσεις

    Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 28 09 2009 11:35

    Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ηθοποιός, Κέβιν Κόστνερ, πολυτάλαντος καλλιτέχνης και βραβευμένος με όσκαρ, έρχεται στην Ελλάδα, για πρώτη φορά, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής του τουρνέ για να δώσει, μία μοναδική συναυλία με το συγκρότημά του Modern West, στο θέατρο Badminton (Ολυμπιακά Ακίνητα, Άλσος Στρατού, Γουδή) το βράδυ της Τετάρτης, 14 Οκτωβρίου.

    Γεννημένοι μέσα από τη κοινή αγάπη τους για την μουσική, μία σφιχτοδεμένη ομάδα παλιών φίλων, ο Κέβιν Κόστνερ και οι Modern West (Σύγχρονη Δύση) δέχονται τις επιρροές τους από ένα ευρύ μωσαϊκό της αμερικανικής μουσικής και όχι μόνο. Το σόου κυλά δείχνοντας τις επιρροές του από το αρχέγονο υλικό που φτιάχτηκε το συγκρότημα και καλύπτει τραγούδια γραμμένα από κολοσσούς της μουσικής.

    Η ίδρυση του μουσικού συγκροτήματος Modern West έγινε μετά από την ενθάρρυνση της γυναίκας του Κόστνερ, Χριστίνα, να επανασυνδεθεί με την αγάπη του στην μουσική.

    Ωστόσο, η ιστορία της μπάντας αρχίζει πριν από 20 χρόνια, όταν o Κέβιν συνάντησε τον Τζον Κόινμαν στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια ενός θεατρικού εργαστηρίου. Ο Τζον ήταν μουσικός με έντονο ενδιαφέρον για την υποκριτική και ο Κέβιν ήταν ηθοποιός με έντονο ενδιαφέρον για τη μουσική. Έγιναν φίλοι και άρχισαν να παίζουν και να γράφουν μουσική από κοινού μαζί με ένα τρίτο φίλο και μουσικό, τον Μπλερ Φοργουαρντ. Αυτή η συνεργασία δημιούργησε το σχήμα Roving Boy - ένα ροκ συγκρότημα, με νευρικό και δυτικό μουσικό στυλ, οι οποίοι με το single τους "Simple truth" ανέβηκαν στη πρώτη θέση κι έκαναν ρεκόρ πωλήσεων στην Ιαπωνία!

    Καθώς το αστέρι του Κέβιν άρχισε να μεγαλώνει ως ηθοποιός, η μπάντα συνέχισε να παίζει παρασκηνιακά, να γράφει και να ηχογραφεί κάθε φορά που μπορούσαν να βρεθούν όλοι μαζί. Οι Κόινμαν και Φόργουαρντ, βρέθηκαν μαζί στο Tucson της Arizona, όπου εκεί συνάντησαν τον κιθαρίστα και παραγωγό Teddy Morgan και τον ντράμερ Larry Cobb. Έτσι το 2005, όταν οι τρεις πρώην Roving Boys αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια νέα μπάντα μαζί και ονόμασαν το συγκρότημα Μodern West.

    Τοποθεσία: Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Άλσος Στρατού, Γουδή

    Ημερομηνία: 14 Οκτωβρίου, στις 21.00

    Πληροφορίες: www.badmintontheater.gr, www.kevincostner.gr

    Δείτε ζωντανή εμφάνιση των Modern West

    <!-- AllVideos Reloaded Plugin (v1.2.4.1054) starts here -->JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser.Adobe Flash Player not installed or older than 9.0.115!

    swfobject.embedSWF('/plugins/content/avreloaded/mediaplayer.swf','avreloaded0','400','320','9.0.115','/plugins/content/avreloaded/expressinstall.swf',

    {file:'http://www.youtube.com/watch%3Fv%3D-jL8E2-sFIw',width:'400',height:'320',image:'http://i.ytimg.com/vi/-jL8E2-sFIw/default.jpg',showeq:'false',searchbar:'false',enablejs:'false',autostart:'false',showicons:'true',showstop:'false',showdigits:'true',

    showdownload:'false',usefullscreen:'false',backcolor:'0xFFFFFF',frontcolor:'0x000000',

    lightcolor:'0x000000',screencolor:'0x000000',overstretch:'false'}

    ,{allowscriptaccess:'always',seamlesstabbing:'true',allowfullscreen:'true',wmode:'window',bgcolor:'#FFFFFF',menu:'true'},

    {id:'p_avreloaded0',styleclass:'allvideos'});

    Η ERTonline δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των προβαλλόμενων βίντεο<!-- AllVideos Reloaded Plugin (v1.2.4.1054) ends here -->

    Τιμές εισιτηρίων: VIP: 156 ευρώ, Ζώνη Α: 104 ευρώ, Ζώνη Β: 83 ευρώ, Ζώνη Γ: 67,5 ευρώ, Ζώνη Δ: 47 ευρώ, Ζώνη Ε: 35 ευρώ

    Είδηση: 27207


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 28 September 2009 - 8:52:59 UTC