Browse through our Interesting Nodes on Academic Institutions in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-11-24

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γ. Προβόπουλος: Δεν αντέχει η οικονομία!
  • [02] Συνεδρίασε η Σοσιαλιστική Διεθνής
  • [03] Βολιβία - Ιράν, προς πυρηνική συνεργασία
  • [04] Α. Παπαρήγα: Το ΠΑΣΟΚ σφαγιάζει δικαιώματα
  • [05] Συνάντηση της Κατσέλη με Έλληνες εφοπλιστές του Λονδίνου

    [01] Γ. Προβόπουλος: Δεν αντέχει η οικονομία!

    Τριτη, 24 11 2009 21:27

    Αίσθηση και πολλές συζητήσεις αναμένεται να προκαλέσουν τα όσα είπε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος στην Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τις δυνατότητες δανεισμού του ελληνικού δημοσίου. Ο κύριος Προβόπουλος -με τις δηλώσεις βόμβα που έκανε- έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις αντοχές της οικονομίας, προειδοποιώντας ότι αν δεν ληφθούν αμέσως τα απαραίτητα μέτρα η χώρα θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα.

    Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, πρέπει να περισταλούν οι δημόσιες δαπάνες κατά 20 δισ. β¬, ώστε έτσι να εξοικονομηθούν πολύτιμοι χρηματικοί πόροι! Ως έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς της εθνικής μας οικονομίας είναι η διαρροή που παρατηρείται λόγω της φοροδιαφυγής και της ελλιπούς είσπραξης φόρων. Επίσης, επεσήμανε ότι ο δανεισμός -από μόνος του- δεν αποτελεί λύση.

    Παρουσίαση της ενδιάμεσης έκθεσης της ΤτΕ στην βουλή από τον Γ. Προβόπουλο Αναλυτικότερα, την ανάγκη προώθησης διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων με αιχμή το ασφαλιστικό σύστημα, επισήμανε στην "Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής", ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Προβόπουλος, κατά την παρουσίαση της 'Ενδιάμεσης Έκθεσης της ΤτΕ" για την νομισματική πολιτική του 2009.

    Ο κ. Προβόπουλος τόνισε ότι η κρίση έχει αναδείξει τις χρόνιες μακροοικονομικές ανισορροπίες και τις διαρθρωτικές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας, κορυφαία εκδήλωση των οποίων είναι τα μεγάλα "δίδυμα" ελλείμματα [το δημοσιονομικό και το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών] και χρέη [το δημόσιο και το εξωτερικό]. Μάλιστα, προειδοποίησε ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο να είναι πολύ δυσχερέστερη και πιο αργή η έξοδός της από την κρίση και να υπάρξει έτσι μια παρατεταμένη περίοδος χαμηλών ρυθμών ανάπτυξης.

    Προκειμένου να αποτραπεί αυτός ο κίνδυνος απαιτείται η άμεση εφαρμογή ενός συγκροτημένου μεσοπρόθεσμου σχεδίου, που θα περιλαμβάνει τολμηρές, αλλά, αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Ακόμη ο διοικητής της ΤτΕ, ζήτησε να γίνουν τολμηρά βήματα για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος, ώστε να αντιμετωπιστούν οι δημοσιονομικές επιπτώσεις από την γήρανση του πληθυσμού, οι οποίες σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, θα είναι οξύτατες. Ήδη πολλά Ταμεία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα χρηματοδότησης και αυτό αποδεικνύει την αναγκαιότητα και τον επείγοντα χαρακτήρα της αναμόρφωσης του Ασφαλιστικού, τόνισε.

    Ερωτηθείς για το αν ήταν ενήμεροι οι πολιτικοί αρχηγοί πριν τις εκλογές για τις αρνητικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Προβόπουλος είπε πως στις 2 Σεπτεμβρίου συνάντησε τον Κ. Καραμανλή και ενημέρωσε τον τότε πρωθυπουργό ότι το έλλειμμα, που ήταν στο 8%, «έβαινε προς διψήφιο ποσοστό» στο κλείσιμο του έτους, αν δεν λαμβάνονταν γενναία διαρθρωτικά μέτρα. Στις 8 του ίδιου μήνα, ενημέρωσε επίσης τον Γ. Παπανδρέου [αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τότε] παρουσία του Γ. Παπακωνσταντίνου και της Λούκας Κατσέλη για το ίδιο θέμα.

    Αναφερόμενος ο διοικητής της ΤτΕ στην πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί για τον τρόπο μείωσης των ελλειμμάτων, τόνισε ότι η μεγαλύτερη προσπάθεια πρέπει να καταβληθεί στον τομέα περικοπής δαπανών και όχι τόσο στην ενίσχυση των εσόδων. «Η διαρθρωτική δημοσιονομική προσαρμογή», σημείωσε, «θα ήταν σκόπιμο να προέλθει περίπου κατά τα δύο τρίτα από την πλευρά των δαπανών και κατά το ένα τρίτο από την πλευρά των εσόδων».

    Επικαλούμενος ο κ. Προβόπουλος την διεθνή εμπειρία, είπε πως η δημοσιονομική προσαρμογή που βασίζεται κατά κύριο λόγο στον περιορισμό και εξορθολογισμό των δαπανών συνεπάγεται αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των δημόσιων πόρων, επιτρέπει χαμηλότερη φορολογική επιβάρυνση που ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα και την προσφορά εργασίας και ενισχύει συνολικά την αξιοπιστία των μεσοπρόθεσμων δημοσιονομικών στοχεύσεων. Ταυτόχρονα -υπογράμμισε- επιβάλλεται και η αναδιάρθρωση των δημόσιων δαπανών υπέρ των κατηγοριών εκείνων που προάγουν την οικονομική ανάπτυξη, όπως είναι οι δαπάνες για την παιδεία, την έρευνα και ανάπτυξη και τις υποδομές.

    Ο κ. Προβόπουλος, όμως, «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» και για τις ελληνικές τράπεζες επισημαίνοντας ότι η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας είναι πιθανόν να επηρεάσει αρνητικά την δυνατότητά τους να αντλούν ρευστότητα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Είπε συγκεκριμένα: «Λόγω της χειροτέρευσης των δημοσιονομικών στοιχείων οι οργανισμοί αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας, μας έχουν υποβαθμίσει και μας έχουν τοποθετήσει σε αρνητική προοπτική. Ακόμη είμαστε σε απόσταση ασφαλείας από τις επόμενες αξιολογήσεις. Όμως, είμαστε σε μία φάση όπου κάποια στιγμή η ισορροπία φοβάμαι ότι θα είναι «ισορροπία τρόμου», αλλά, δεν θέλω να το σκέπτομαι. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα συμβεί αυτό το πράγμα».

    Υπογράμμισε ότι θα κινδυνεύσουν να μη γίνονται αποδεκτά τα ομόλογα ελληνικού δημοσίου και όλων των κατηγοριών από τις ελληνικές τράπεζες και εξήγησε ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορούν οι εμπορικές τράπεζες να αντλούν ρευστότητα από την ΕΚΤ.

    ΠΗΓΗ: ΝΕΤ

    Επόμενο &gt;Αβέβαιο μέλλον για την Opel

    Είδηση: 29942

    [02] Συνεδρίασε η Σοσιαλιστική Διεθνής

    Τριτη, 24 11 2009 20:50

    Έπεσε η αυλαία στις διήμερες εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, το συμβούλιο της οποίας συνεδρίασε στον Άγιο Δομίνικο. Στο τελικό ντοκουμέντο αναφέρεται ότι: "Η κρίση που βιώνει σήμερα η ανθρωπότητα δεν είναι μια απλή οικονομική κρίση είναι και κρίση οικολογική, ενεργειακή, ακόμα και δημοκρατικών θεσμών. Για τους λόγους αυτούς δεν αρκεί να περιμένουμε παθητικά να ξεπεραστεί η σημερινή κρίση και να επανέλθουν τα πράγματα στην προηγούμενη κατάσταση. Χρειάζεται, να προωθηθούν τώρα τομές και μεγάλες αλλαγές για μια διαφορετική πορεία στο παγκόσμιο γίγνεσθαι".

    Όπως δήλωσε ο κ. Παπανδρέου: "Η Σοσιαλιστική Διεθνής, είναι πρωτοπόρα στην προώθηση αυτών των αλλαγών στην οικονομία και τους δημοκρατικούς θεσμούς, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Πρέπει να στηρίξουμε, μια ουσιαστική αναδιανομή εισοδήματος στον πλανήτη και να προχωρήσουμε σε ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης και σε μια νέα σχέση μεταξύ ανθρωπότητας και περιβάλλοντος.

    Σε όλα αυτά η Σοσιαλιστική Διεθνής βρίσκεται στην πρωτοπορία όπως κάνει σήμερα στη Λατινική Αμερική, θα κάνει αύριο στην Κοπεγχάγη και αργότερα στη Σύνοδο των G 20 παρεμβαίνοντας σε θέματα οικονομικής κρίσης".

    Αναφερόμενος στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικούς Διεθνούς, δήλωσε ότι: "παρά τα προβλήματά της σήμερα μπορεί να πρωτοπορήσει στην εμπέδωση των δημοκρατικών αντιλήψεων και των δημοκρατικών θεσμών προωθώντας τη δημοκρατική αντίληψη διακυβέρνησης, με βάση τις αξίες και τις παραδόσεις της για να βοηθηθεί η μέση οικογένεια και οι αδύναμοι πολίτες, αλλά και να εφαρμόσει ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης με βάση τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα".

    Εν όψει της τριμερούς συνάντησης Ελλάδας-Αλβανίας-Σκοπίων την Παρασκευή στις Πρέσπες, ο πρωθυπουργός, συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους, σημείωσε ότι πρόκειται για μια ελληνική πρωτοβουλία τονίζοντας ότι η συζήτηση για το περιβάλλον είναι και διπλωματία. Στο πλαίσιο αυτό επισήμανε ότι ελπίζουμε πως τα προβλήματα που υπάρχουν, όπως αυτό της ονομασίας, μπορούν να κλείσουν με αμοιβαία αποδεκτές λύσεις.

    Επόμενο &gt;Α. Παπαρήγα: Το ΠΑΣΟΚ σφαγιάζει δικαιώματα

    Είδηση: 29941

    [03] Βολιβία - Ιράν, προς πυρηνική συνεργασία

    Τριτη, 24 11 2009 19:54

    Τη Βολιβία επισκέπτεται σήμερα Τρίτη ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, στα πλαίσια περιοδείας του στη Νότια Αμερική. Ο Ιρανός πρόεδρος έγινε δεκτός από τον πρόεδρο της χώρας Έβο Μοράλες. Μεταξύ των δύο χωρών, αναμένεται η υπογραφή διμερών συμφωνιών με τις οποίες θα συνεχίζεται η συνεργασία 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που υπεγράφη στα τέλη του 2007 και αφορούσε το πετρέλαιο, τα τρόφιμα, την οικοδόμηση, την υγεία.

    Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το ενδεχόμενο πώλησης ουρανίου από τη Βολιβία στο Ιράν, επιλογή που δεν απέκλεισε ο Έβο Μοράλες.

    Προφανώς μια τέτοια προοπτική, τη στιγμή που οι σχέσεις του Ιράν με τη διεθνή κοινότητα, είναι τεταμένες για το θέμα των πυρηνικών, αναμένεται να δημιουργήσει νέες εντάσεις.

    Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό

    Επόμενο &gt;Αναθέρμανση των σχέσεών τους επιδιώκουν Τουρκία και Ισραήλ

    Είδηση: 29939

    [04] Α. Παπαρήγα: Το ΠΑΣΟΚ σφαγιάζει δικαιώματα

    Τριτη, 24 11 2009 20:33

    Δηλώσεις στα πλαίσια της παρουσίας της στο συλλαλητήριο που οργάνωσε το ΠΑΜΕ στην Αθήνα, έκανε η Αλέκα Παπαρήγα. Όπως τόνισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ:

    "Όσοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να ξεκινήσει ο διάλογος για να μάθουμε τι σκέφτεται η κυβέρνηση και να πούμε τι θέλουμε εμείς τους λέμε το εξής: Ή έχετε παντελή άγνοια ή είστε κουτοπόνηροι. Διότι το ΠΑΣΟΚ στο πρόγραμμα του μιλούσε καθαρά ότι θα σφαγιάσει τα Ασφαλιστικά, τα Κοινωνικά Δικαιώματα-βεβαίως το έλεγε με κομψό τρόπο. Πολύ περισσότερο ξέρουμε ότι το ΠΑΣΟΚ θα διατηρήσει όλες τις αποφάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης. Έχει αποδεχτεί αυτά που λέει το "πρόγραμμα σωτηρίας" της ΕΕ. Αυτό που έχει υποστηρίξει το ΕΚΟΦΙΝ και το EUROGROYP.

    Επομένως δεν έχει κανένα νόημα ο διάλογος. Νόημα έχει ο άμεσος αγώνας, να μην χαθεί καθόλου χρόνος. Δεν διαπραγματευόμαστε τι θα χάσουν οι εργαζόμενοι, διεκδικούμε να κερδίσουν οι εργαζόμενοι σε περίοδο κρίσης γιατί τα προαποφασισμένα μέτρα γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνα στην περίοδο της κρίσης".

    Παράλληλα απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κατηγορία ότι το ΚΚΕ έκανε συμβολικές κινητοποιήσεις επί ΝΔ, η Αλέκα Παπαρήγα απάντησε: "Έχουν αμνησία. Ένα πράγμα έχω να πω: Λίγες μέρες μετά την άνοδο της ΝΔ στη κυβέρνηση προκηρύχθηκε απεργία το Μάρτη του 2004. Αλλεπάλληλες καταλήψεις στα υπουργεία, αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις. Δεν κάνουμε τίποτα καινούργιο και εν πάση περιπτώσει αν το ΠΑΣΟΚ ήθελε να αποφύγει την ταξική πάλη, δεν είχε παρά να κάνει ένα πράγμα: Να αρνηθεί τα ταξικά συμφέροντα που υπηρετεί".

    Συνεδρίασε η Σοσιαλιστική Διεθνής&lt; Προηγούμενο

    Επόμενο &gt;Επαφές του Γ. Παρβάνοφ με πολιτικούς φορείς

    Είδηση: 29940

    [05] Συνάντηση της Κατσέλη με Έλληνες εφοπλιστές του Λονδίνου

    Τριτη, 24 11 2009 16:49

    Να συνεργαστούν στενότερα με την κυβέρνηση και να αναπτύξουν περισσότερες δραστηριότητες στο ελληνικό οικονομικό περιβάλλον, κάλεσε τους έλληνες εφοπλιστές του Λονδίνου, με τους οποίους συναντήθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα, η αρμόδια υπουργός Λούκα Κατσέλη. Οι εφοπλιστές, που είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους για την ενσωμάτωση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας στο ευρύτερο υπουργείο, έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι απώτερος στόχος της αλλαγής ήταν να αναβαθμιστεί το υπουργείο και οι υπηρεσίες που προσφέρει στον εφοπλιστικό κόσμο. Η κ. Κατσέλη συναντήθηκε και με τον Βρετανό υφυπουργό Μεταφορών και υπεύθυνο για τα θέματα ναυτιλίας κ. Πολ Κλάρκ.

    Αναλυτικότερα η συνάντηση της Λ. Κατσέλη με Έλληνες εφοπλιστές στο Λονδίνο

    Την πρώτη της συνάντηση με τους Έλληνες εφοπλιστές του Λονδίνου είχε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Κατσέλη, οι οποίοι είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους για την ενσωμάτωση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας στο ευρύτερο υπουργείο. Μετά την συνάντηση η κ. Κατσέλη δήλωσε: "Εκφράσανε πάλι την ανησυχία τους. Όμως, νομίζω ότι με τον διάλογο και την συζήτηση η ανησυχία αυτή ξεπεράστηκε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ναυτιλία χρειάζεται ένα υπουργείο που να είναι οργανωμένο, να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας, ένα υπουργείο που θα είναι εξειδικευμένο γι' αυτήν την δουλειά. Διαβεβαίωσα όλους τους εκπροσώπους της ναυτιλίας ότι στόχος του υπουργείου είναι να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στον εφοπλισμό και όχι να τις υποβαθμίσει και νομίζω ότι με την κουβέντα και τον διάλογο εκείνοι που είχαν αμφιβολίες πείστηκαν -τουλάχιστον- ότι στόχος μας πράγματι είναι να αναβαθμιστεί το υπουργείο".

    Η κ. Κατσέλη κάλεσε τους Έλληνες εφοπλιστές να συνεργαστούν στενότερα με την ελληνική οικονομία και να αναπτύξουν περισσότερες δραστηριότητες στο ελληνικό οικονομικό περιβάλλον.

    "Σε αυτήν την μεγάλη κρίση είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι και χρειάζεται συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με το κράτος για να προχωρήσουμε σε ήρεμα νερά", τους είπε η κ. Κατσέλη και πρόσθεσε: "Η χώρα μας βρίσκεται στην πρωτοπορία στο χώρο της ναυτιλίας, είμαστε μία μεγάλη ναυτιλιακή δύναμη και αυτό έχει γίνει χωρίς να έχουμε εκμεταλλευτεί όσο είναι δυνατόν τις θετικές πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει ο κλάδος της ναυτιλίας στην ελληνική οικονομία. Στόχος είναι ακριβώς αυτός. Να αυξήσουμε και να πολλαπλασιάσουμε τις διασυνδέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στον ναυτιλιακό κλάδο στο σύνολό του, με όλες τις υπηρεσίες που αυτός προσφέρει, με την ελληνική οικονομία και πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένα βήματα. Ήδη μπήκαν δυο-τρεις πολύ σημαντικές προτεραιότητες. Πρέπει να δημιουργήσουμε κίνητρα για να προσελκύσουμε νέους στο επάγγελμα της ναυτιλίας, καθώς επίσης να υπάρξουν κίνητρα παραμονής του στο επάγγελμα. Όπως γνωρίζετε το στελεχιακό δυναμικό της ναυτιλίας συνεχώς φθίνει, ενώ υπάρχουν όλο και περισσότερα πλοία τα οποία αγοράζουν Έλληνες πλοιοκτήτες. Είναι πολύ σημαντικό αν θέλουμε η ελληνική σημαία να διατηρήσει τη δύναμή της να υπάρχει το έμψυχο υλικό το οποίο θα στελεχώσει αυτά τα καράβια. Επομένως πρέπει να υπάρξουν αλλαγές και στο ρυθμιστικό πλαίσιο σε αυτή την κατεύθυνση και ταυτόχρονα να προσελκύσουμε νέους στο επάγγελμα. Έχουμε κάνει μεγάλα βήματα για την ναυτική εκπαίδευση, η οποία όμως είναι υποβαθμισμένη. Πρέπει να αναβαθμιστούν οι υποδομές μας, τα λιμάνια μας δεν έχουν τις κατάλληλες υποδομές, πρέπει να γίνουν κέντρα παροχής υπηρεσιών, κέντρα παροχής αναβαθμισμένων υπηρεσιών. Μέσα από την εμπορική ναυτιλία πρέπει επίσης να κάνουμε τομές στο θαλάσσιο τουρισμό, στις μαρίνες μας, στην παροχή ασφαλιστικών και επιχειρηματικών υπηρεσιών για να έχουν όλα αυτά θετικές επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία. Διαπιστώνουμε ότι στην οικονομική αυτή κρίση η ελληνική ναυτιλία έχει πληγεί πολύ λιγότερο από ό,τι ο ίδιος κλάδος σε άλλες χώρες. Οι Έλληνες ναυτιλιακοί επιχειρηματίες βγαίνουν από την κρίση πολύ πιο εύκολα, αυτή τη στιγμή αγοράζουν καράβια και πηγαίνουν αντίθετοι προς το ρεύμα και αυτό δείχνει την δυναμική της ναυτιλιακής ναυτοσύνης και την δύναμη που μπορούν να έχουν οι Έλληνες επιχειρηματίες στις διεθνείς αγορές".

    Η κ. Κατσέλη συναντήθηκε με τον Βρετανό υφυπουργό Μεταφορών και υπεύθυνο για τα θέματα ναυτιλίας κ. Πολ Κλάρκ και τα δυο βασικά θέματα που συζήτησαν ήταν το θαλάσσιο περιβάλλον και η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και η αντιμετώπιση της πειρατείας των πλοίων μέσω της πρόληψης. "Και στα δυο αυτά θέματα οι ελληνικές και οι βρετανικές θέσεις συμπίπτουν" δήλωσε η κ. Κατσέλη.

    ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ / ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Αβέβαιο μέλλον για την Opel &lt; Προηγούμενο

    Επόμενο &gt;Κόντρες για το Ασφαλιστικό

    Είδηση: 29943


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 24 November 2009 - 21:51:23 UTC