Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 10-03-08

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κύπρος: Βρέθηκε η σορός του Τ. Παπαδόπουλου
  • [02] ΠΑΣΟΚ: Επίλυση των παρεξηγήσεων
  • [03] Siemens: Συνεχίστηκε η κατάθεση Βουρλούμη-Παράταση των εργασιών της Εξεταστικής
  • [04] Φυλάκιση επτά ετών για την επίθεση κατά του Χρ. Πολυζωγόπουλου
  • [05] Αντ. Σαμαράς: Τα μέτρα βυθίζουν την Οικονομία στην ύφεση
  • [06] Α. Παπαρήγα: Κοινός αγώνας και των δύο φύλλων
  • [07] Κιτρίνισε η ατμόσφαιρα

    [01] Κύπρος: Βρέθηκε η σορός του Τ. Παπαδόπουλου

    Δευτερα, 08 03 2010 22:25

    Σημαντική εξέλιξη αποτέλεσε η ανεύρεση της σορού του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου. Προηγήθηκε τηλεφώνημα στην αστυνομία, όπου και υπήρξε η πληροφορία ότι η σορός βρίσκεται στο νέο κοιμητήριο του Στροβόλου, λίγο έξω από τη Λευκωσία. Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις, όπως δήλωσε η αστυνομία, ότι η σορός ανήκει στον Τ. Παπαδόπουλο, αλλά το πρωί της Τρίτης θα γίνουν εξετάσεις DNA, ώστε να υπάρξει πλήρης βεβαιότητα.

    Υπενθυμίζεται ότι το Δεκέμβριο του 2009, περίπου ένα χρόνο μετά το θανάτου του Τ. Παπαδόπουλο, άγνωστοι σύλησαν τον τάφο του και έκλεψαν τη σορό του.

    Η αστυνομία είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά για το περιστατικό, από αστυνομικό, μέλος της φρουράς του τέως προέδρου της Κύπρου που είχε πάει στο κοιμητήριο για να ανάψει το καντήλι.

    Ο Τάσσος Παπαδόπουλος ήταν πρόεδρος της Κύπρου από το 2003 έως το 2008.

    Πηγή: ΝΕΤ Είδηση: 34126

    [02] ΠΑΣΟΚ: Επίλυση των παρεξηγήσεων

    Δευτερα, 08 03 2010 21:54

    Άμεση αντιμετώπιση του εσωτερικού ζητήματος που δημιουργήθηκε στο ΠΑΣΟΚ, προβλέπεται να δρομολογήσει ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις, που θα διαλευκανθούν σύντομα, συντονισμένα, δυναμικά και αποφασιστικά, τόνισε ο κ. Παπανδρέου. Τόσο οι σκληρές εκφράσεις του κ. Παπουτσή στη Βουλή εναντίον του Φίλιππου Σαχινίδη, αλλά και η συνέντευξη του κ. Σκανδαλίδη στην εφημερίδα real news, ήταν το πεδίο εμφάνισης του προβλήματος.

    Οι διευκρινιστικές δηλώσεις των δύο στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ότι ο κ. Σκανδαλίδης στηρίζει τα μέτρα και ότι ο κ. Παπουτσής δεν έκανε δηλώσεις με προσωπικό χαρακτήρα εναντίον του κ. Σαχινίδη, χαμήλωσαν τους τόνους και επανέφεραν τις ισορροπίες.

    Το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή, ο Απόστολος Κακλαμάνης κατέθεσε ένσταση για απόσυρση της διαδικασίας του κατεπείγοντος ,για το νομοσχέδιο για το σύστημα επιλογής προϊσταμένων στο δημόσιο και ο κ. Ραγκούσης, απέσυρε το χαρακτήρα του κατεπείγοντος, με αποτέλεσμα η συζήτηση να συνεχίζεται κανονικά στην αρμόδια επιτροπή. Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ στηρίζει την κυβέρνηση και το νομοθετικό της έργο, τόνισε ο κ. Κακλαμάνης, όμως θέλουμε το δικαίωμα απεριορίστου λόγου και ψήφου. Δεν μπορεί να ταλαιπωρείται συνεχώς η Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

    Αντίθετα ήταν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με την διαδικασία του κατεπείγοντος με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για κομματική μισαλλοδοξία και το Υπουργείο εσωτερικών να χαρακτηρίζει την ΝΔ γνήσιο εκφραστή του κομματικού και πελατειακού κράτους.

    Απάντηση Χ. Παπουτσή

    Από την πλευρά του ο Χρήστος Παπουτσής, μιλώντας στη Βουλή και απαντώντας στη ΝΔ, τόνισε μεταξύ άλλων: "Παρακολουθήσαμε μόλις προηγουμένως τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ να διαμαρτύρεται για τη "κοινοβουλευτική περιπέτεια", όπως ο ίδιος ανέφερε, την οποία αντιμετωπίζει σήμερα η ΝΔ, ενώ έξω από τη Βουλή όλος ο ελληνικός λαός έχει εμπλακεί σε μια απίστευτη περιπέτεια, στην οποία τον οδήγησε η ΝΔ. Για ποιο λόγο διαμαρτύρεται τώρα η ΝΔ; Διότι ο Υπουργός Εσωτερικών παρουσίασε μία προσθήκη -όπως έχει τη δυνατότητα από τον Κανονισμό της Βουλής - σε νομοσχέδιο το οποίο ήδη συζητιέται με την κανονική διαδικασία, καθώς η ίδια η Κυβέρνηση στην πρωινή διαδικασία, πρότεινε τη μετατροπή του χαρακτήρα του Νομοσχεδίου από "κατεπείγον" σε νομοσχέδιο με συζήτηση στην Επιτροπή σε τρεις συνεδριάσεις και ως εκ τούτου θα έχετε όλη τη δυνατότητα να εξετάσετε το περιεχόμενο της προσθήκης στην οποία αναφερθήκατε προηγουμένως.

    Φοβάμαι όμως ότι η αντίδραση σας, είναι μία αντίδραση που θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς "νομικιστικού περιεχομένου", αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με αυτά στα οποία αναφερθήκατε προηγουμένως, στον μυστικισμό στον οποίο σκοντάφτει η δημοκρατία μας και το πέπλο στη δημοκρατία το οποίο ρίχνει το ΠΑΣΟΚ".

    Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105,8 Είδηση: 34125

    [03] Siemens: Συνεχίστηκε η κατάθεση Βουρλούμη-Παράταση των εργασιών της Εξεταστικής

    Δευτερα, 08 03 2010 21:37

    Δεν απέκλεισε τον συμβιβασμό στη δικαστική διένεξη μεταξύ των δύο εταιριών ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Παναγής Βουρλούμης, κατά την κατάθεσή του, για δεύτερη φορά, τη Δευτέρα, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Siemens. Εξάλλου, επανέλαβε ότι δεν δέχτηκε πολιτικές παρεμβάσεις, ενώ, αναφερόμενος σε προηγούμενες διοικήσεις του ΟΤΕ, υποστήριξε ότι δεν προκύπτει δόλος για κάποιους άστοχους χειρισμούς. Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την παράταση των εργασιών της έως τις 17 Μαΐου.

    Στη συνέχεια, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Γιώργος Χρυσολούρης καταθέτοντας ανέφερε ότι δεν είχε ιδέα για τις δοσοληψίες του Οργανισμού με τη Siemens, αφού ο ίδιος, κατά τη διετία 1998-1999, έκανε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό προς αναζήτηση επενδυτών.

    Πηγή: ΝΕΤ 105.8 Είδηση: 34124

    [04] Φυλάκιση επτά ετών για την επίθεση κατά του Χρ. Πολυζωγόπουλου

    Δευτερα, 08 03 2010 21:24

    Συνολική ποινή φυλάκισης επτά ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο Νίκο Κουνταρδά, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την επίθεση ομάδας νεαρών σε βάρος του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ Χρήστου Πολυζωγόπουλου, στις 31 Ιανουαρίου 2006, στην οδό Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς περπατούσε προς το αυτοκίνητο του με τον καθηγητή του Παντείου Σάββα Ρομπόλη. Το δικαστήριο αποφάσισε την μετατροπή της βασικής κατηγορίας σε βάρος του Κουνταρδά από απόπειρα ανθρωποκτονίας (κακούργημα) σε επικίνδυνη σωματική βλάβη (πλημμέλημα), ενώ κρίθηκε αθώος για την επίθεση που είχε δεχθεί και ο κ. Ρομπόλης.

    Παραμένει κρατούμενος

    Αθώοι κρίθηκαν οι τέσσερις συγκατηγορούμενοι του Ν. Κουνταρδά, οι οποίοι είχαν υποδειχθεί ως ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης από τον φυγόδικο κατηγορούμενο Στέλιο Μαλινδρέτο, για τον οποίο η υπόθεση έχει διαχωριστεί.

    Ο Ν. Κουνταρδάς παραμένει προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Ιούνιο, καθώς αυτοβούλως έχει αναλάβει την ευθύνη για την δολοφονία του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη στις 31 Δεκεμβρίου 2004.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 34123

    [05] Αντ. Σαμαράς: Τα μέτρα βυθίζουν την Οικονομία στην ύφεση

    Δευτερα, 08 03 2010 20:07

    Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην οικονομία αλλά και αυτοκριτική για την κυβερνητική πενταετία του κόμματός του έκανε την Δευτέρα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκδήλωση της ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Ο πρόεδρος της ΝΔ καταλόγισε στην κυβέρνηση την ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας: "Φταίνε λάθη και παραλείψεις και της δικής μας διακυβέρνησης. Φταίει κυρίως η σημερινή κυβερνητική απραξία, η έλλειψη σχεδίου, η διάψευση προσδοκιών που καλλιέργησε το ΠΑΣΟΚ, η αθέτηση των υποσχέσεων που έδωσε προεκλογικά. Αλλά και η αβουλία, η αναβλητικότητα και η σύγχυση που επέδειξε μετεκλογικά".

    "Το ΠΑΣΟΚ γνώριζε την κατάσταση προεκλογικά"

    Όπως είπε ο Αντώνης Σαμαράς, το ΠΑΣΟΚ γνώριζε την κατάσταση της χώρας όταν, προεκλογικά, "υποσχόταν στους πάντες τα πάντα" και το είχαν ενημερώσει και ο τότε αρμόδιος Κοινοτικός Επίτροπος Αλμούνια και ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας. Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι έχασε χρόνο και στην συνέχεια παρέλυσε, ανέβηκαν τα spreads, η Ελλάδα δανείστηκε πολύ ακριβότερα απ' ό,τι ως πολύ πρόσφατα, κι ύστερα αναγκάστηκε να συμβιβαστεί στα πιο επαχθή μέτρα που έχουν επιβληθεί ποτέ σε χώρα-μέλος του ευρώ.

    "Διαφωνούμε λοιπόν, όχι μόνο με τα περισσότερα από τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν πριν λίγες μέρες. Διαφωνούμε και με το συνολικό μίγμα πολιτικής που ακολουθείται" Αντώνης Σαμαράς

    Σύμφωνα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης "τα μέτρα βυθίζουν την Οικονομία σε ύφεση και δεν μειώνουν τελικά τα ελλείμματα, αντίθετα τραυματίζουν βαριά την Οικονομία, πληγώνουν σοβαρά την Κοινωνία, τον απλό άνθρωπο, τον αδύνατο πολίτη, τη μεσαία τάξη και βυθίζουν στο σκοτάδι τα όνειρα των νέων παιδιών".

    Αυτά τα μέτρα είναι πολύ πέρα από τις αντοχές της Κοινωνίας, είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι η ΝΔ προβάλλει μίγμα πολιτικής που διασώζει την οικονομία, αλλάζει το μοντέλο και εξυγιαίνει τα δημόσια οικονομικά.

    Αναφέρθηκε ξανά στον κύκλο της μεταπολίτευσης, λέγοντας ότι τελείωσε ένα μοντέλο ανάπτυξης, το οποίο στηρίχθηκε σε αναδιανομή δανεικών, και μαζί ένα μοντέλο πολιτικής διαχείρισης που αναδιένεμε συνεχώς πελατειακές σχέσεις του κράτους με την κοινωνία και των κομμάτων με το κράτος.

    Πέρα από τις ευθύνες για τους χειρισμούς του πενταμήνου, ο κ. Σαμαράς καταλόγισε ιστορικές ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ για την κατάρρευση του συστήματος. "Το σύστημα, αυτό που σήμερα καταρρέει, δεν το δημιούργησε η ΝΔ, δημιουργήθηκε κατά τη μακροχρόνια διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ" ανέφερε χαρακτηριστικά και καταλόγισε στο ΠΑΣΟΚ την διόγκωση του δημόσιου χρέους, την διόγκωση του δημόσιου τομέα την πτώχευση των Ταμείων την χρεοκοπία της Εκπαίδευσης, την άλωση των Πανεπιστημίων από έξω-πανεπιστημιακούς.

    Ο κ. Σαμαράς έκανε και αυτοκριτική για τις ευθύνες της ΝΔ, λέγοντας ότι "κάποιοι δικοί μας, ίσως συμβιβάστηκαν με ένα σύστημα που εκλέχθηκαν για να το αλλάξουν" και συμπλήρωσε: "η ευθύνη η δική μας -η μεγάλη δική μας ευθύνη- είναι πως όταν μας δόθηκε η ευκαιρία, ως κυβέρνηση, να αλλάξουμε την κατάσταση, δεν το κάναμε. Ή, ακριβέστερα, το προσπαθήσαμε μάλλον άτολμα. Αλλά κι όταν το προσπαθήσαμε, είχαμε το ΠΑΣΟΚ απέναντί μας. Άλλες φορές καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις λυσσαλέες αντιδράσεις του. Αλλά αυτές ήταν οι λιγότερες φορές. Κάποιες άλλες φορές μετριάσαμε τις μεταρρυθμίσεις μας, για να μην πυροδοτήσουμε έκρηξη. Την οποία πυροδοτούσε το ΠΑΣΟΚ, έτσι κι αλλιώς. Και κάποιες φορές διστάσαμε και κάναμε πίσω. Εμείς, λοιπόν, φταίμε γιατί διστάσαμε".

    Ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στην κυβέρνηση και για το νομοσχέδιο με το οποίο καταργεί όλους τους Γενικούς Διευθυντές στη Δημόσια Διοίκηση, υποστηρίζοντας ότι "μαζί με τις «εκκαθαρίσεις» που έγιναν τελευταία στο στράτευμα, οι δύο αυτές κινήσεις -άλωση της Διοίκησης και άλωση του στρατεύματος- δίνουν εικόνα «προγραφών» του ΠΑΣΟΚ, δίνουν την εικόνα του «βαθέως ΠΑΣΟΚ», που δεν μπορεί να αλλάξει, είναι, όμως, το πραγματικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ".

    Αναφέρθηκε στο ταξίδι του Πρωθυπουργού λέγοντας ότι "είμαστε όλοι στο πλευρό του υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι υπερασπίζεται τις «κόκκινες γραμμές» στα εθνικά θέματα, για τις οποίες έχουμε όλοι συμφωνήσει".

    Έκανε τέλος και αναφορά στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ λέγοντας: "Βέβαια, όταν με το καλό επιστρέψει ο κ. Παπανδρέου, μετά τις διεθνείς συναντήσεις του με Ομπάμα και Σαρκοζύ, ελπίζουμε να συναντηθεί επειγόντως και με τους Σκανδαλίδη και Παπουτσή. Για να μάθουμε επιτέλους, τι ακριβώς σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ".

    Απευθυνόμενος προς το γυναικείο ακροατήριο είπε ότι υιοθέτησε το αίτημα για δημιουργία υπουργείου Οικογένειας: "Κάποιοι μας απάντησαν ότι η ιδέα αυτή είναι «ξεπερασμένη», «αναχρονιστική», «ακροδεξιά». Τι άλλο θα ακούσουμε, από κάποιους ψευτο-προοδευτικούς, που εκτός του ότι δεν έχουν καμία σχέση με την αληθινή Πρόοδο, δεν είναι καν ενημερωμένοι τι γίνεται σήμερα στον κόσμο. Μόνον ανατριχιάζουν κάθε φορά που ακούν τη λέξη Οικογένεια".

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Σχετικά άρθρα: Γ. Παπανδρέου: Παγκόσμια η κρίση, αλλά και οι προσπάθειες αντιμετώπισης

    Είδηση: 34122

    [06] Α. Παπαρήγα: Κοινός αγώνας και των δύο φύλλων

    Δευτερα, 08 03 2010 19:58

    Συλλαλητήριο με αφορμή την ημέρα της γυναίκας διοργάνωσε το ΠΑΜΕ το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα. Παρούσα στο συλλαλητήριο και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

    Όπως δήλωσε η κ. Παπαρήγα: "Εξαπατούν τις γυναίκες με την ισοτιμία στο νόμο και τώρα φέρνουν ένα νέο πακέτο άγριων, βάρβαρων μέτρων που θα πλήξει ιδιαίτερα τις γυναίκες και ακόμα πιο πολύ τις κοπέλες, τα νεαρά ζευγάρια. Ο αγώνας λοιπόν για την απόκρουση των μέτρων, ο αγώνας για την ισοτιμία και την χειραφέτηση των γυναικών, για την ισότητα των δύο φύλων, είναι αγώνας ζωτικός για τη βελτίωση της ζωής της εργατικής, λαϊκής οικογένειας. Και τα δύο φύλα μαζί, εργάτες, υπάλληλοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, εναντίον των μέτρων που τάχα χτυπάνε την κρίση, στην πραγματικότητα όμως θα βάλουν νέους βράχους πάνω στις πλάτες των εργαζομένων".

    Eπίσης αναφερόμενη στο θέμα της περικοπής του 14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα απάντησε: "Η Κυβέρνηση έδωσε το σήμα, έδωσε το πράσινο φως στους επιχειρηματίες, να περικόψουν και τον 14ο και τον 13ο μισθό ή με άλλον τρόπο να περικόψουν ακόμα περισσότερους μισθούς και στον ιδιωτικό τομέα. Άλλωστε η κυβέρνηση δουλεύει πριν απ' όλα για τους ιδιοκτήτες του πλούτου στον ιδιωτικό τομέα". Είδηση: 34120

    [07] Κιτρίνισε η ατμόσφαιρα

    Δευτερα, 08 03 2010 12:06

    Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός, ενώ εξαιρετικά έντονη είναι από το πρωί η παρουσία της σκόνης από την Αφρική τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να έχει "βαφτεί" κίτρινη ενώ το πρωί "έβρεχε" λάσπη. Θυελλώδεις άνεμοι, ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας, καθώς και χιόνια στην Πάρνηθα και τη Θεσσαλονίκη, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Δευτέρα αλλά και για αύριο Τρίτη. Aπαραίτητη είναι η χρήση αλυσίδων σε τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου στους νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Λάρισας και Ροδόπης.

    Στα λευκά έχει η βόρεια Ελλάδα καθώς πυκνό χιόνι πέφτει από τις πρώτες πρωινές ώρες ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, άπό το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από χθες τη χώρα. Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στους νομούς Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, Γρεβενών.

    Αύριο το κύμα κακοκαιρίας θα εξασθενήσει , από την Τετάρτη όμως θα μας επηρεάσει νέο σύστημα.

    Λόγω των θυελλωδών ανέμων που τοπικά φτάνουν και τα 10 μποφόρ παρουσιάζονται προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και πολλά δρομολόγια έχουν ακυρωθεί. Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η διέλευση στα φορτηγά μεγάλης επιφανείας, των φορτηγών κενά φορτίου και στα δίκυκλα από τη γέφυρα Ρίου Αντιρίου, ενώ κλειστό είναι και το πορθμείο.

    Η έντονη υγρασία και η λασποβροχή συνθέτουν από το πρωί το σκηνικό στην Πρωτεύουσα.Σύμφωνα με τους ειδικούς με τη βοήθεια των ανέμων μέχρι το απόγευμα ο ουρανός θα έχει καθαρίσει.

    Η τροχαία συνιστά στους οδηγούς ιδίως στη Β. Ελλάδα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η ορατότητα είναι περιορισμένη και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμια.

    Πηγή: NET-NET 105,8-ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Σχετικό άρθρο: Μερική απαγόρευση στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου - Κλειστό και το πορθμείο

    Είδηση: 34093


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 8 March 2010 - 21:52:06 UTC