Visit the Greek-American Folklore Society (GAFS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 11-01-04

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Νεκρός ο περιβόητος δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού Βαγγέλης Σελιανάκης
  • [02] Δ. Αθηναίων: Παρατυπίες και σωρεία παραβάσεων καταγράφει πόρισμα των επιθεωρητών Δ. Δ
  • [03] Γ. Ραγκούσης: Παρουσιάστηκε το νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση
  • [04] Τον Μάρτιο η ένταξη συνενωθέντων Δήμων στη ΔΕΥΑΜΒ
  • [05] Ομόλογα: Νέες εκδόσεις στις 11 Ιανουαρίου
  • [06] Ιράν: Σύλληψη δύο Γερμανών δημοσιογράφων
  • [07] ΔΕΗ: Τα νέα τιμολόγια

    [01] Νεκρός ο περιβόητος δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού Βαγγέλης Σελιανάκης

    Τριτη, 04 01 2011 21:01

    Η τελευταία σελίδα στη μυθιστορηματική αλλά και μακροχρόνια αναζήτηση του επί 15 χρόνια δραπέτη των φυλακών Αλικαρνασσού, Βαγγέλη Σελιανάκη, έκλεισε σήμερα στο χωριό του, την Αρχοντική Ρεθύμνου.

    Πληροφορίες που έφτασαν στην αστυνομία ήθελαν ο Σελιανάκης να βρίσκεται στο χωριό του. Οργανώθηκε επιχείρηση της ΕΛΑΣ και το μεσημέρι ο Σελιανάκης έπεφτε νεκρός. Παρουσία του εισαγγελέα οι αστυνομικοί έζωσαν το σπίτι του δραπέτη και του ζήτησαν να παραδοθεί. Εκείνος αρνούμενος να συλληφθεί άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών οι οποίοι αντέδρασαν αρχικά με πυρά και κατόπιν ρίχνοντας χειροβομβίδα κρότου λάμψης ώστε να τον αναγκάσουν να βγει από το σπίτι. Την ίδια ώρα μία νεαρή γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η κόρη της ιδιοκτήτριας του σπιτιού που διέμενε ο Σελιανάκης έτρεξε και κρύφτηκε έως ότου οι αστυνομικοί την βρουν και την μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.

    Σύμφωνα με την αστυνομία ακολούθησε ένας πυροβολισμός προερχόμενος μέσα από το σπίτι και ακολούθως σιωπή. Αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι και στην εσωτερική του αυλή βρήκαν τον Σελιανάκη νεκρό με τραύμα στο κεφάλι (κρόταφο) και στα πόδια ενώ δίπλα του υπήρχαν όπλα και μία χειροβομβίδα.

    Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, ο οποίος πραγματοποιεί την ιατροδικαστική εξέταση, "έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο του ατυχήματος και διερευνάται και βαλλιστικά, αν ο Σελιανάκης αυτοκτόνησε για να μη συλληφθεί ή έχασε τη ζωή του κατά την ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς".

    Ο Σελιανάκης με καταγωγή από τον Αποκόρωνα Χανίων είχε δραπετεύσει προ 15 ετών από τις φυλακές Αλικαρνασσού όπου εξέτιε ποινή για ανθρωποκτονία. Στην ελληνική αστυνομία όμως το όνομα του από το 1985 σχετιζόταν και με άλλες κατηγορίες, είτε για ανθρωποκτονίες είτε για απόπειρες ανθρωποκτονιών.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία το τελευταίο διάστημα διέμενε στην Αρχοντική Ρεθύμνου σε ένα παραδοσιακό σπίτι όπου ο πάνω όροφος -ο κύριος χώρος που ζούσε- ήταν κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να μην γίνονται αντιληπτές οι κινήσεις του. Επί 15 χρόνια η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να τον εντοπίσει αν και οι πληροφορίες πότε τον έφεραν να ζει στη Θεσσαλονίκη, πότε στην Αθήνα ή σε άλλες επαρχιακές πόλεις.

    Ιστορικό

    Ο Σελιανάκης κατηγορείται ότι το 1985 αποπειράθηκε να σκοτώσει ένα άτομο.

    Το 1986, το 1987 και το 1988 κατηγορείται εκ νέου για ανθρωποκτονίες.

    Στις 16 Αυγούστου 1994 αφαιρεί τη ζωή του 24χρονου Κώστα Μουζουράκη στο Πάτημα Αποκορώνου για κτηματικές διαφορές.

    Το 1995 συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη.

    Το 1996 πυροβολεί κατά δύο αστυνομικών και δραπετεύει από τις φυλακές Αλικαρνασσού.

    AΠΕ

    Παλαιότερες ειδήσεις: Είδηση: 55339

    [02] Δ. Αθηναίων: Παρατυπίες και σωρεία παραβάσεων καταγράφει πόρισμα των επιθεωρητών Δ. Δ

    Τριτη, 04 01 2011 20:29

    Παρατυπίες και σωρεία παραβάσεων καταγράφει το πόρισμα των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης που ερεύνησαν επισταμένως το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. Από τα στοιχεία του πορίσματος φαίνεται ότι στις απεργιακές κινητοποιήσεις του 2010 συμμετείχαν και οι συμβασιούχοι του Δήμου (κατά παράβαση των συμβατικών τους υποχρεώσεων) και στις οικείες καταστάσεις οι ημέρες αυτές είχαν καταχωρηθεί ως ημέρες ρεπό, χωρίς να περικοπούν οι αποδοχές τους.

    Ο δήμος δεν φρόντισε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και σήμερα κατά παράβαση των διατάξεων έχει συσσωρευτεί ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός ρεπό που μόνο στο τμήμα αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων ξεπερνάει τις 35.000.

    Όπως επισημαίνεται στο σχετικό έγγραφο για όλα αυτά θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και να ασκηθούν πειθαρχικές κυρώσεις εις βάρος του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Γ. Δημόπουλου. Επίσης καλείται ο δήμαρχος Αθηναίων να ασκήσει τις πειθαρχικές του αρμοδιότητες εις βάρος του Διευθυντή καθαριότητας κ. Ιωάννη Μόρτη γιατί επέτρεψε στους υπαλλήλους να απουσιάζουν τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων, κάνοντας χρήση των ρεπό τους.

    Χθες εξάλλου υπήρξαν εξελίξεις και στο θέμα των συμβασιούχων του δήμου της Αθήνας. Συγκεκριμένα με προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου της πρωτεύουσας εδόθη παράταση για την παραμονή στις θέσεις εργασίας τους σε 170 συμβασιούχους που απασχολούνται στην καθαριότητα, μέχρις ότου εκδοθεί και η οριστική απόφαση του Δικαστηρίου περί της παραμονής ή της απόλυσης των αιτούντων. Οι τελευταίοι αναφέρουν πώς κάλυπταν και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου Αθηναίων. Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται και άλλες προσφυγές από άλλους 400 συμβασιούχους που θα αιτηθούν και αυτοί παρόμοιες προσωρινές διαταγές.

    aπε

    Παλαιότερες ειδήσεις: Είδηση: 55336

    [03] Γ. Ραγκούσης: Παρουσιάστηκε το νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση

    Τριτη, 04 01 2011 20:07

    Την «μετά ΚΕΠ εποχή» για το Δημόσιο παρουσίασε σήμερα ο υπουργός εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. Μία εποχή που περνά μέσα από το νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την εφαρμογή του, αλλά και την κάρτα του πολίτη.

    Ο κ. Ραγκούσης για το νομοσχέδιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, η δημόσια διαβούλευση του οποίου αρχίζει τις επόμενες ημέρες, είπε ότι μετά την ψήφιση του, που προσδιορίζεται γύρω στο Μάρτιο, και την εφαρμογή της από τις δημόσιες υπηρεσίες που θα είναι υποχρεωτική, ο πολίτης θα μπορεί να περιορίσει κατά πολύ τις παρουσίες του μπροστά στο χρονοβόρο γκισέ του Δημοσίου, ακόμα και τις επισκέψεις του στα ΚΕΠ. Μάλιστα ανέφερε και παραδείγματα που δεν θα χρειάζεται η αυτοπρόσωπη παρουσία του πολίτη στις δημόσιες υπηρεσίες με πιο χαρακτηριστικό αυτό που αφορά το «ακριβές αντίγραφο».

    Επίσης τόνισε ότι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση θα περιορίσει τη διαφθορά που αναπτύσσεται από τη σχέση πολίτη υπαλλήλου αλλά και το κόστος των συναλλαγών στο δημόσιο, αφού υπολογίζεται να μειωθεί 25%.

    Ο κ. Ραγκούσης αναφερόμενος στην κάρτα του πολίτη είπε ότι αυτή δεν θα περιέχει όλα τα στοιχεία των κατόχων αλλά τα «κλειδιά» θα ανοίγουν τα ηλεκτρονικά δεδομένα του δημοσίου, θα περιέχει τον αριθμό κτηματολογίου, το ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ και το δελτίο ταυτότητας το οποίο και θα υποκαταστήσει.

    Πρόσθεσε ότι σε αυτή την κάρτα θα ενσωματωθούν και άλλες κάρτες, αλλά επισήμανε ότι θα προστατευτούν πλήρως τα προσωπικά δεδομένα και ότι το υπουργείο εσωτερικών θα ακολουθήσει όλες τις συστάσεις της αρμόδιας ανεξάρτητης αρχής.

    Συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους ο κ. Ραγκούσης χαρακτήρισε το θεσμό της Δημόσιας διαβούλευσης από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της κυβέρνησης, που βοήθησαν πολύ για την αρτιότητα υπουργικών αποφάσεων και νομοσχεδίων, ενώ επανέλαβε ότι ποτέ μέχρι τώρα οι εκπρόσωποι της Τρόικας δεν του ζήτησαν απολύσεις από το δημόσιο.

    Τέλος ο κ. Ραγκούσης είπε ότι αύριο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά υπό την προεδρία του, η υπουργική επιτροπή για το εμπορικό και ιστορικό κέντρο της Αθήνας με τη συμμετοχή πολλών υπουργών.

    ΑΠE

    Νεότερες ειδήσεις: Είδηση: 55335

    [04] Τον Μάρτιο η ένταξη συνενωθέντων Δήμων στη ΔΕΥΑΜΒ

    Τριτη, 04 01 2011 21:02

    Σαφείς εντολές για την κατάλληλη προετοιμασία της ΔΕΥΑΜΒ, ώστε από τις αρχές Μαρτίου να είναι έτοιμη να λειτουργήσει σε νέα βάση, με την ένταξη και των συνενωθέντων Δήμων, έδωσαν στα υπηρεσιακά στελέχη της επιχείρησης ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης και ο καθ' ύλην αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος Λεων. Μαυρογιάννης, στη διάρκεια πολύωρης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, ο κ. Σκοτινιώτης ζήτησε από τα διευθυντικά στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ να προωθήσουν πακέτο προτάσεων που θα αποτελούν τομές στη μέχρι τώρα λειτουργία της και θα στοχεύουν σε τρεις βασικούς άξονες:

    την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της επιχείρησης, τη βελτίωση της ποιότητας του νερού και τη νέα τιμολογιακή πολιτική. Επιδίωξη της νέας δημοτικής αρχής, όπως τόνισε, είναι η υλοποίηση ενός σχεδίου συνολικής ανασυγκρότησης της ΔΕΥΑΜΒ, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στην αξίωση της τοπικής κοινωνίας για καλή ποιότητα νερού και κοινωνικά δίκαιη τιμολόγηση.

    Στο χρονικό διάστημα έως την ολοκλήρωση των διαδικασιών για διεύρυνση των ορίων της ΔΕΥΑΜΒ, με την ένταξη σ' αυτή όλων των συνενωθέντων Δήμων, δόθηκε εντολή να γίνει καταγραφή των δικτύων, δειγματοληψίες και αναλύσεις των νερών, καθώς επίσης και να προωθηθεί η μελέτη εγκατάστασης χλωριωτών στις δεξαμενές των συνενωθέντων Δήμων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα του νερού.

    Ο Δήμαρχος Βόλου ζήτησε ακόμη να ενημερωθεί αναλυτικά για την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης και τα έργα που είναι σε εξέλιξη ή προγραμματίζεται η ένταξή τους στο ΕΣΠΑ ή άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα. Για το έργο αυτοματοποίησης του δικτύου ύδρευσης, για το οποίο αναμένονται οδηγίες του Υπουργείου για την επαναδημοπράτησή του, τόνισε την ανάγκη στενής παρακολούθησης ώστε να αποφευχθεί και ο παραμικρός κίνδυνος απένταξης, ενώ υπογράμμισε επίσης την ανάγκη να υπάρχει ετοιμότητα για ένταξη έργων περιβαλλοντικού χαρακτήρα, όπως η επαναχρησιμοποίηση των νερών του Βιολογικού, σε σχετικά προγράμματα του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

    Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Γενική Διευθύντρια της ΔΕΥΑΜΒ Αν. Κολιού, ο Διευθυντής Προγραμματισμού Γ. Κομνηνάκης και ο Διευθυντής Οικονομικών Γ. Μακρής. Συμμετείχε, επίσης, ο διευθυντής του ΔΗΚΕΜΒ Χρήστος Μπέσσας.

    Σχετικές ειδήσεις: Είδηση: 55337

    [05] Ομόλογα: Νέες εκδόσεις στις 11 Ιανουαρίου

    Τριτη, 04 01 2011 20:10

    Σημαντική ημέρα για την ελληνική οικονομία είναι η Τρίτη 11 Ιανουαρίου, καθώς όπως αναμένεται το ελληνικό δημόσιο θα αντλήσει ρευστότητα μέσω του μηχανισμού των δημοπρασιών με έντοκα γραμμάτια εξάμηνης διάρκειας, ενώ τη μεθεπόμενη Τρίτη 21 Ιανουαρίου θα εκδώσει έντοκα γραμμάτια τρίμηνης διάρκειας. Είναι η πρώτη επαφή με τις αγορές για το 2011. Ο προβληματισμός είναι για το υψηλό κόστος δανεισμού, πρόβλημα που εμφανίζεται σε όλες οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου που είναι υποχρεωμένες να εκδώσουν ομόλογα με πολύ υψηλό επιτόκιο.

    Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters:

    «Στο κλείσιμο του 2010 είμαστε εντός του στόχου μας, οι μεταρρυθμίσεις είναι εντός χρονοδιαγράμματος. Για εμένα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την επόμενη δόση ή για οποιαδήποτε δόση, όσο κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Θα θέλαμε η επιμήκυνση να καλύπτει όλο το ποσό, όχι μόνο αυτό που δεν έχει εκταμιευθεί, αλλά και αυτό που έχει εκταμιευθεί. Είναι κάτι το οποίο η Κομισιόν το βλέπει θετικά, πρέπει να περιμένουμε την τελική απόφαση από το Eurogroup».

    Πάντως ο κ. Παπακωνσταντίνου απέρριψε κατηγορηματικά τα σενάρια για αναδιάρθρωση του χρέους, εμφανίζοντας μάλιστα και την αισιοδοξία του για την καταβολή της τέταρτης δόσης των 15 δισεκατομμυρίων ευρώ το Μάρτιο.

    Παράλληλα στην αγορά των ομολόγων το spread να παραμένει στα επίπεδα των 970, με ορισμένους να φτιάχνουν «κλίμα», όπως η επενδυτική εταιρία Pimco να θεωρεί αναμενόμενη εξέλιξη την αναδιάρθρωση του χρέους για την Ελλάδα,την Ιρλανδία, και την Πορτογαλία

    Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους πρέπει να καλύψει λήξεις 4,48 δισσεκατομύρια ευρώ αυτό το μήνα.

    Στις 14 Ιανουαρίου λήγουν:

    -ετήσιοι τίτλοι 1,04 δισεκατομμυρίων ευρώ και

    -εξαμηνιαίοι 2,0 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ

    Στις 21 Ιανουαρίου

    -τρίμηνοι τίτλοι ύψους 1,44 δισεκατομμύρια ευρώ

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός των συζητήσεων με τις κινεζικές αρχές για την αγορά ελληνικών ομολόγων, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να είναι ανακοινώσιμο κάτι ποιο συγκεκριμένο.

    Πηγή: ΝΕΤ

    Σχετικές ειδήσεις: Είδηση: 55334

    [06] Ιράν: Σύλληψη δύο Γερμανών δημοσιογράφων

    Τριτη, 04 01 2011 21:02

    Αυστηρό τόνο χρησιμοποίησε το Ιράν προς τη Γερμανία, ώστε η τελευταία να σταματήσει τις πιέσεις της για απελευθέρωση δύο Γερμανών δημοσιογράφων που συνελήφθησαν ενώ έπαιρναν συνέντευξη από τον γιό μίας γυναίκας η οποία είχε καταδικασθεί σε θάνατο δια λιθοβολισμού για μοιχεία.

    Απαντώντας στην γραπτή έκκληση 100 Γερμανών πολιτικών (ανάμεσά τους και ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βέστερβελε) που ζητούσαν την απελευθέρωση των δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Ραμίν Μεχμανπαράστ δήλωσε: «Πληροφορούμε τους Γερμανούς φίλους μας πως η στρατηγική της δημιουργίας συνθηκών πίεσης, προκειμένου να επηρεασθεί η απόφαση του δικαστηρίου θα έχει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα. Προειδοποιούμε πως το δικαστικό μας σύστημα ουδέποτε θα λάβει αποφάσεις υπό το καθεστώς πιέσεων. Η δικαιοσύνη μας είναι ανεξάρτητη».

    Οι συλληφθέντες εργάζονται για την εβδομαδιαία εφημερίδα Μπιλντ αμ Ζόνταγκ.

    Εκτός από το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο άλλο μεγάλο ζήτημα των σχέσεων του Ιράν με τη διεθνή κοινότητα, αυτό των πυρηνικών, σύμφωνα με αμερικανικό διπλωματικό έγγραφο που δημοσιεύθηκε από τον ιστότοπο WikiLeaks: «Ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, βρίσκεται κάτω από ισχυρές πιέσεις, επειδή μία συμφωνία για την ανταλλαγή πυρηνικού καυσίμου θα ερμηνευόταν ως 'ήττα' από ορισμένους κύκλους στο Ιράν».

    Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ρόιτερ, Γαλλικό

    Σχετικές ειδήσεις: Είδηση: 55338

    [07] ΔΕΗ: Τα νέα τιμολόγια

    Τριτη, 04 01 2011 22:50

    Με ανακοίνωσή της η ΔΕΗ έδωσε στη δημοσιότητα τα οικιακά τιμολόγια του ηλεκτρικού που ισχύουν από 1ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα οποία, όλη η κατανάλωση ενός νοικοκυριού θα τιμολογείται με τη χρέωση ανά κιλοβατώρα που ισχύει για το αντίστοιχο κλιμάκιο. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα ίσχυε προοδευτική χρέωση με χαμηλότερες τιμές για τις πρώτες 800 κιλοβατώρες, υψηλότερες για τις επόμενες 800, κλπ.

    Στην ανακοίνωσή της, που εκδόθηκε το βράδυ της Τρίτης, η ΔΕΗ αναφέρει ότι «η λογική της κλιμάκωσης εξακολουθεί να υφίσταται και έχει ενσωματωθεί σε μία νέα ενιαία τιμή για κάθε κατηγορία. Τα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ συνεχίζουν να είναι κλιμακωτά, ανάλογα με το ύψος της κατανάλωσης».

    Επίσης η ΔΕΗ τονίζει ότι θα αναρτηθούν τα νέα τιμολόγια μόλις ολοκληρωθεί η δημοσίευση στο ΦΕΚ των σχετικών Υπουργικών Αποφάσεων που απαιτούνται.

    -Για κατανάλωση από 0 - 800 κιλοβατώρες, 0,054 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

    -Από 801 - 1000 kwh, 0,0686 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

    -Από 1001 - 1200 kwh, 0,071 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

    -Από 1201-1600 kwh, 0,0727 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

    -Από 1601 - 2000 kwh, 0,0727 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

    -Πάνω από 2001 kwh, 0,08174 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

    Μέσες μεταβολές στο λογαριασμό ηλεκτρισμού ρεύματος:

    -Για κατανάλωση 0-800 kwh, αύξηση 11,1 %

    -Από 801-1000 kwh αύξηση 3,1 %.

    -Από 1001-1200 kwh, αύξηση 3,1 %.

    -Από 1201-1600 kwh, αύξηση 2,7 %.

    -Από 1601-2000 kwh, αύξηση 1,4 %.

    -Από 2001-3000 kwh, αύξηση 2,2 %.

    -Από 3000 kwh και πάνω, μείωση 8,5 %.

    -Για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, μείωση 20 - 30 %.

    Πηγή: ΑΠΕ

    Σχετικές ειδήσεις: Είδηση: 55341


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 4 January 2011 - 22:01:43 UTC