Read about The Loizidou vs Turkey Case of the European Court of Human Rights (18 December, 1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 11-03-31

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνάντηση υπουργού Άμυνας με το βουλευτή Γρεβενών
  • [02] Εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ρόδου- Σήμερα η συνεδρίαση του Δ.Σ. για τον προϋπολογισμό

    [01] Συνάντηση υπουργού Άμυνας με το βουλευτή Γρεβενών

    Πεμπτη, 31 03 2011 15:09

    Οι προοπτικές επαναλειτουργίας του εργοστασίου κατασκευής στρατιωτικών διχτυών της Δεσκάτης και η δυνατότητα κατασκευής από το Στρατό γέφυρας στο ρέμα Σιούτσας ήταν το αντικείμενο της συζήτησης που είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος είχαν με το βουλευτής Γρεβενών, Αθανάσιος Χαντάβας, που έγινε παρουσία και του δήμαρχου Δεσκάτης, Νίκου Μίγκου.

    Ο κ. Χαντάβας ενημέρωσε τον κ. Βενιζελο για την οικονομική δυσπραγία και την ανεργία που πλήττει την κοινωνία της Δεσκάτης και για τη θετική επίδραση που θα είχε στην οικονομία της περιοχής η ενδεχόμενη επαναλειτουργία του εργοστασίου κατασκευής στρατιωτικών διχτυών που απασχολούσε περίπου 70 άτομα. Επίσης τον ενημέρωσε για το θανατηφόρο ατύχημα πριν ένα χρόνο στο ρέμα της Σιούτσας και για την άμεση ανάγκη κατασκευής γέφυρας, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ και παρακάλεσε τον υπουργό να αναλάβει ο Στρατός την κατασκευής της γέφυρας για την προστασία των πολιτών και των μαθητών που καθημερινά διέρχονται το ρέμα. Από την πλευρά του ο κ. Βενιζέλος, έδωσε εντολή να εξεταστεί άμεσα εκ μέρους του Στρατού, η δυνατότητα κατασκευής της γέφυρας, ενώ σε ότι αφορά στο εργοστάσιο κατασκευής στρατιωτικών διχτυών δήλωσε ότι υπάρχουν ανάγκες του στρατού για το συγκεκριμένο υλικό, οι οποίες προβλέπεται να καλυφθούν το καλοκαίρι και τόνισε ότι θα δοθεί η δυνατότητα και στο εργοστάσιο της Δεσκάτης να συμμετάσχει με νόμιμο τρόπο στη διαδικασία προμήθειας.

    ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Μάκης Νασιάδης Είδηση: 65556

    [02] Εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ρόδου- Σήμερα η συνεδρίαση του Δ.Σ. για τον προϋπολογισμό

    Πεμπτη, 31 03 2011 11:49

    Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε χθες το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ρόδου. «Είναι ένα τεχνικό πρόγραμμα που ανέρχεται στα 27 εκ ευρώ, με έμφαση στην ολοκλήρωση των 177συνεχιζόμενων έργων που αντιστοιχούν σε , ενώ τα νέα έργα είναι 27», τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Σαββής. «Με το πρόγραμμα αυτό επιδιώκεται το νοικοκύρεμα. Θα γίνει προσπάθεια να αξιοποιηθούν επιπλέον πόροι από την ευρωπαϊκή ένωση», υποστήριξε από την πλευρά του ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς.

    Το τεχνικό πρόγραμμα δεν είναι συγκροτημένο και οργανωμένο, ενώ έγιναν εξαγγελίες δίκην προεκλογικών δεσμεύσεων», τόνισε από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Χατζημάρκος. Για μίζερο, άτολμο, φοβικό και αντιλαϊκό τεχνικό πρόγραμμα έκανε λόγο από την πλευρά του ο Δημήτρης Γάκης. Απόψε στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πρόκειται να συζητηθούν ο προϋπολογισμό του Δήμου Ρόδου και η έκθεση του ορκωτού λογιστή για τα αποτελέσματα της απογραφής.

    Είδηση: 65538


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 31 March 2011 - 21:50:44 UTC