Browse through our Interesting Nodes of Internet & Computing Services in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-03-30

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γ. Σούρλας: «Δεν είμαι δεμένος με καρέκλα, δεν είμαι μπερδεμένος με συμφέροντα»
  • [02] Μ. Χαρακόπουλος: «Η μονοδιάστατη πολιτική λιτότητας έχει αποτύχει»
  • [03] Α. Δρέττα: «Θα ήταν χρήσιμο να δούμε κάποια ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά»
  • [04] Γ. Πεταλωτής: «Μετά τις εκλογές θα είμαστε πλέον ξεκάθαροι»
  • [05] Μ. Τζίμας: «Σημαία της ΝΔ στις εκλογές δεν θα είναι το μνημόνιο, αλλά το κυβερνητικό της πρόγραμμα»
  • [06] Κουκουλόπουλος - Παυλόπουλος για κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών

    [01] Γ. Σούρλας: «Δεν είμαι δεμένος με καρέκλα, δεν είμαι μπερδεμένος με συμφέροντα»

    Δεν έχω μάθει να απουσιάζω από προσκλητήρια, από αγώνες. Έχω μάθει να συγκρούομαι με συμφέροντα μεγάλα, υπογράμμισε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Σούρλας, ενώ γνωστοποίησε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ του προτείνει επίμονα να μην απέχει από τις επικείμενες εκλογές. Αναφερόμενος στη διαφθορά, τόνισε χαρακτηριστικά «εγώ, όταν ξεκίνησα, είπα ότι όχι μόνο δε δικαιούμαι και δεν πρέπει να αγγίξω μια δραχμή / ένα ευρώ, αλλά πρέπει να είμαι και απέναντι σε όλους εκείνους που εκμεταλλεύονται τους συμπολίτες μου, τους πατριώτες, τους ανθρώπους του μόχθου». Επισήμανε ότι στην πολιτική χρειάζεται εντιμότητα και εμπειρία και ανέφερε ότι είναι ιδεολόγος και όχι επαγγελματίας πολιτικός. Εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχουν συστήματα, αλλά συγκεκριμένοι πολιτικοί, διερωτώμενος χαρακτηριστικά «τα φορτώνουμε στο σύστημα;» και προσθέτοντας «Υπάρχουν και οι προσωπικές ευθύνες». Ο κ. Σούρλας είπε ότι η πολιτική έπαψε να είναι ελκυστική, καθώς όπως εξήγησε, σοβαροί άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική. Ξεκαθάρισε, δε, ότι δεν είναι δεμένος με καρέκλα, ούτε μπερδεμένος με συμφέροντα. «Εγώ πιστεύω στην πατρίδα μου, θέλω η Ελλάδα να πάει καλύτερα» κατέληξε.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Τράπεζα απόψεων» με τον Βασίλη Βασιλόπουλο.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: «Αυτή τη στιγμή έχω την επίμονη πρόταση του προέδρου της ΝΔ ότι δεν πρέπει να απέχω. Αυτή τη στιγμή έχω ένα μεγάλο προβληματισμό. Είμαι σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, που πιστεύει στην ανανέωση, αλλά πιστεύει ακόμα ότι πρέπει να υπάρχουν μερικά στελέχη, τα οποία πρέπει να στελεχώσουν ή το Προεδρείο της Βουλής ή κάποιες θέσεις που χρειάζονται μια εμπειρία.»

    Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: «Δεν έχω μάθει να απουσιάζω από προσκλητήρια, από αγώνες. Έχω μάθει να συγκρούομαι με συμφέροντα μεγάλα.»

    Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: «Σε εποχές που λίγοι μιλούσαν για θέματα διαφθοράς, εγώ, όταν ξεκίνησα, είπα ότι όχι μόνο δε δικαιούμαι και δεν πρέπει να αγγίξω μια δραχμή / ένα ευρώ, αλλά πρέπει να είμαι και απέναντι σε όλους εκείνους που εκμεταλλεύονται τους συμπολίτες μου, τους πατριώτες, τους ανθρώπους του μόχθου. Δε μπορεί, δε δικαιούνται να τους εκμεταλλεύονται, κι εγώ είμαι υποχρεωμένος να τους εκπροσωπήσω.»

    Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: «Σήμερα στην πολιτική χρειάζονται δύο πράγματα, μπορεί να τα έχω εγώ, μπορεί να μην τα έχω, δεν έχει σημασία. Το ένα είναι ότι χρειάζεται η εντιμότητα, ότι δεν έχεις το δικαίωμα να καρπούσαι από τα οικονομικά οφέλη, να πλουτίζεις μέσα από την πολιτική και να καλοπερνάς. Χρειάζεται η εντιμότητα, αυτό που έχει πλήξει την πολιτική ζωή του τόπου είναι η διαφθορά και η διαπλοκή. Εντιμότητα δε σημαίνει ότι εσύ ο ίδιος δεν είσαι στο κύκλωμα, αλλά είσαι απέναντι στο κύκλωμα. Δε φτάνει μόνο να λέει ο άλλος «εγώ δεν είχα καμία συμμετοχή, δεν έκλεψα». Θα πρέπει να έχεις δοκιμάσει τις αντοχές σου, να έχεις αυτογνωσία, να μπορείς να είσαι έντιμος, και να δοκιμάσεις και τις αντοχές σου απέναντι στα κυκλώματα. Και το δεύτερο είναι οι εμπειρίες που διαθέτεις.»

    Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: «Έχουμε πάρει λίγο φόρα τώρα και λέμε ότι ή οι νέοι δεν πρέπει να μπουν μέσα ή οι παλιοί πρέπει να φύγουν. Αυτό είναι σχετικό. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, εγώ είμαι ιδεολόγος πολιτικός. 100% ιδεολόγος. Εγώ θέτω αυτό το ερώτημα. η Ελλάδα βούλιαξε τα τελευταία 10 χρόνια. Η ανανέωση (στη Βουλή) είναι 80%. Ποιος φταίει; Τι έκαναν οι νέοι βουλευτές που μπήκαν μέσα; Δεν είχαν υποχρέωση να αντισταθούν;»

    Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: «Δεν υπάρχουν συστήματα, υπάρχουν πολιτικοί συγκεκριμένοι. Τα φορτώνουμε στο σύστημα; Υπάρχουν και οι προσωπικές ευθύνες.»

    Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: «Εγώ αισθάνομαι ότι έχω το δικαίωμα και την υποχρέωση να είμαι στον πολιτικό στίβο. Στη Μαγνησία, από τους 7 υποψήφιους, οι 4 είναι καινούριοι. Να βγάλουν τους καινούριους.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Θα βάζατε το παιδί σας στη Βουλή στη θέση σας;»

    Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: «Όχι. Έχω ένα μονάκριβο γιο, ευτυχώς ο ίδιος δε θέλει να ασχοληθεί με τα πολιτικά. Είναι λίγο αντιφατικά αυτά που θα πω, αλλά από τη μια θέλω να πάει κάποιος μπροστά, από την άλλη μεριά λέω ο γιος μου δε θέλω να είναι πολιτικός. Έτσι είναι, όμως, τι να κάνω; Τώρα μιλάμε για εταιρείες, κόμματα, συμφέροντα, πράγματα. Τι δουλειά έχει ο γιος μου να πάει εκεί μέσα; Δε θέλει ο ίδιος, βασικά.»

    Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: «Έπαψε να είναι ελκυστική η πολιτική. Να μη θεωρηθεί υποτιμητικό προσωπικά για τον καθένα, αλλά γενικότερα, σοβαροί άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική.»

    Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: «Δεν είμαι δεμένος με καρέκλα, δεν είμαι μπερδεμένος με συμφέροντα. Εγώ πιστεύω στην πατρίδα μου, θέλω η Ελλάδα να πάει καλύτερα.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 17:58

    Είδηση: 8179

    [02] Μ. Χαρακόπουλος: «Η μονοδιάστατη πολιτική λιτότητας έχει αποτύχει»

    Για ένα λόγο ανεύθυνο και λαϊκίστικο που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα, μίλησε στη ΝΕΤ FM ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος. Επανέλαβε ότι η ΝΔ διεκδικεί την αυτοδυναμία, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να γίνει σαφές το δίλημμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης στους πολίτες. Επιπλέον, εξέφρασε την ανησυχία μήπως οι πολίτες με την ψήφο διαμαρτυρίας, τιμωρήσουν τους ίδιους και τη χώρα.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Βλέπω ότι αναπτύσσεται ένας λόγος ανεύθυνος και λαϊκίστικος το τελευταίο διάστημα. Υπάρχει μια πλειοδοσία ανευθυνότητας από αυτή τη λεγόμενη "συμμαχία της δραχμής", από κόμματα τα οποία έχουν διαφορετική ιδεολογική αφετηρία, αλλά κατατείνουν στην ίδια συνισταμένη: την υποσχεσιολογία, τις εύκολες λύσεις.»

    Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Γίνεται σοβαρός λόγος για την ανάγκη αναπτυξιακών έργων. Όλοι βλέπουν ότι η μονοδιάστατη πολιτική λιτότητας έχει αποτύχει, όχι μόνο στην Ελλάδα, που εδώ υπάρχει και μια κριτική κατά πόσον εφαρμόστηκαν σωστά τα μέτρα.»

    Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Διεκδικούμε την αυτοδυναμία. Την ώρα της μάχης δε βλέπουμε τίποτε άλλο. Ο στόχος μας είναι να πείσουμε τους πολίτες, μέχρι το τελευταίο χωριό της χώρας, για τον κίνδυνο ακυβερνησίας, ποιό είναι το πραγματικό δίλημμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης. Θέλω να πιστεύω ότι η οργή και ο θυμός που υπάρχουν, δικαιολογημένα, στην ελληνική κοινωνία δε θα γίνουν απλά μια ψήφος διαμαρτυρίας, με την αίσθηση ότι τιμωρούμε έτσι αυτούς που οδήγησαν, κατά τη γνώμη των πολιτών, την Ελλάδα στη δύσκολη αυτή περιπέτεια που βρίσκεται, γιατί, εν τέλει, οι πολίτες φοβούμαι ότι με την ψήφο διαμαρτυρίας μήπως τιμωρήσουν τους ίδιους και τη χώρα. Θα πρέπει το δίλημμα να γίνει σαφές.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 16:48

    Είδηση: 8175

    [03] Α. Δρέττα: «Θα ήταν χρήσιμο να δούμε κάποια ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά»

    Την άποψη ότι μετά την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να υπάρξει κάποια ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, εξέφρασε μιλώντας στη ΝΕΤ FM η ΓΓ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αθηνά Δρέττα. Επισήμανε ότι οι κύριες συντάξεις, που είναι μέχρι 700 ευρώ, δεν έχουν περικοπεί καθόλου, παρά μόνο το δώρο, το οποίο όπως σημείωσε, συνολικά κάθε χρόνο κοστίζει 1 δις ευρώ. Ερωτηθείσα αν θα γίνουν νέες περικοπές στις συντάξεις, η κ. Δρέττα εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν εάν κάνουν όλοι σωστά τη δουλειά τους και δεν υποκύψουν σε λαϊκισμούς προεκλογικής περιόδου. Πρόσθεσε, ωστόσο, χαρακτηριστικά «πολύ φοβάμαι ότι όλοι έχουμε αρχίσει πια να υποκύπτουμε στις σειρήνες του λαϊκισμού και της δημαγωγίας».

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Α. ΔΡΕΤΤΑ: «Αν ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, νομίζω θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να δούμε κάποιου τύπου ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, στα όρια της αντοχής του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.»

    Α. ΔΡΕΤΤΑ: «Οι συντάξεις μέχρι 700 ευρώ, οι κύριες συντάξεις, δεν έχουν περικοπεί καθόλου, παρά μόνο το δώρο. Το δώρο συνολικά κάθε χρόνο μας κοστίζει 1 δις ευρώ.»

    ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

    Α. ΔΡΕΤΤΑ: «Εάν κάνουμε όλοι σωστά τη δουλειά μας και δεν υποκύψουμε σε λαϊκισμούς προεκλογικής περιόδου, νομίζω ότι δεν θα γίνουν. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι όλοι έχουμε αρχίσει πια να υποκύπτουμε στις σειρήνες του λαϊκισμού και της δημαγωγίας.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 15:48

    Είδηση: 8170

    [04] Γ. Πεταλωτής: «Μετά τις εκλογές θα είμαστε πλέον ξεκάθαροι»

    Μετά τις εκλογές θα είμαστε πλέον ξεκάθαροι, γιατί πριν από τις εκλογές θα πρέπει να πούμε στον ελληνικό λαό ξεκάθαρα όλοι πού βαδίζουμε, τόνισε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πεταλωτής. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι σε περίπτωση που μειωθεί ο μισθός κατά 20%, θα πρέπει να το μάθει ο λαός πριν από τις εκλογές. Ανέφερε ότι στο ΠΑΣΟΚ έκαναν λάθη, αδικίες και αστοχίες, και επισήμανε χαρακτηριστικά «θα πρέπει να μηδενίσουμε το κοντέρ για μετά τις εκλογές και από εκεί και πέρα, λάθη δεν θα συγχωρούνται». Επιπλέον, υπογράμμισε ότι το μεγάλο ζητούμενο για τη χώρα είναι να υπάρχει σοβαρότητα και σταθερότητα στην κυβέρνηση, ενώ τάχθηκε υπέρ συμμαχιών, εφόσον αυτές παράγουν πολιτική.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: «Μετά τις εκλογές θα είμαστε πλέον ξεκάθαροι, γιατί πριν από τις εκλογές θα πρέπει να πούμε στον ελληνικό λαό ξεκάθαρα όλοι πού βαδίζουμε, με λεπτομέρεια και με σχέδιο.»

    Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: «Εάν είναι να μειωθεί ο μισθός κατά 20%, αυτό θα πρέπει να το πούμε τώρα, πριν τις εκλογές.»

    Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: «Βρήκαμε μια κατάσταση με λάθη, που την προχωρήσαμε. Κάναμε λάθη, κάναμε αδικίες, αστοχίες, αλλά θα πρέπει να μηδενίσουμε το κοντέρ για μετά τις εκλογές και από κει και πέρα, λάθη δε θα συγχωρούνται.»

    Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: «Το μεγάλο ζητούμενο για τη χώρα είναι να υπάρχει σοβαρότητα, μια σταθερότητα στην κυβέρνηση, να υπάρχει παραγωγή πολιτικής, ακόμη και με συμμαχίες. Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο το τι κάνουμε, και όχι ο κάθε υπουργός να φέρνει νομοσχέδια ή να κάνει στο υπουργείο ό, τι του αρέσει, ό, τι αρέσει στο κόμμα του.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 15:28

    Είδηση: 8165

    [05] Μ. Τζίμας: «Σημαία της ΝΔ στις εκλογές δεν θα είναι το μνημόνιο, αλλά το κυβερνητικό της πρόγραμμα»

    Την εκτίμηση ότι η πολιτική ζωή πάσχει από έλλειψη πολιτικών πράξεων, εξέφρασε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο βουλευτής της ΝΔ, Μαργαρίτης Τζίμας, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η πολιτική του πράξη θα κριθεί από τον λαό της Δράμας. Αναφερόμενος στη ΝΔ, τόνισε ότι η σημαία της σε αυτές τις εκλογές δεν θα είναι το μνημόνιο, αλλά το κυβερνητικό της πρόγραμμα, το οποίο όπως είπε, θα δίνει προοπτική στα οξυμμένα προβλήματα που έχουν οι πολίτες. «Δεν θα κάνουμε μνημόσυνα, δεν θα κάνουμε παρελθοντολογίες», συμπλήρωσε ο κ. Τζίμας. Ερωτηθείς για τους χώρους υποδοχής των μεταναστών, υποστήριξε ότι πρέπει πρώτα να ερωτηθούν οι τοπικές κοινωνίες, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «δεν μπορεί με το ''αποφασίζουμε και διατάζουμε''».

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Μ. ΤΖΙΜΑΣ: «Η πολιτική μου πράξη θα κριθεί από το δραμινό λαό. Αυτό που πάσχει η πολιτική ζωή είναι από έλλειψη πολιτικών πράξεων. Εμείς οι πολιτικοί, από την ώρα που εκτιθέμεθα δημόσια στον ελληνικό λαό, προσδοκούμε να εγκρίνει ή να απορρίψει τις πολιτικές πράξεις που κάναμε, και, εν προκειμένω, τη δική μου για το μνημόνιο.»

    Μ. ΤΖΙΜΑΣ: «Σημαία της ΝΔ δεν θα είναι το μνημόνιο σε αυτές τις εκλογές, αλλά θα είναι το κυβερνητικό της πρόγραμμα, το οποίο θα δίνει προοπτική στα οξυμμένα προβλήματα που έχουν οι συμπολίτες μας, που δημιουργήθηκαν από τη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι το ζητούμενο. Δε θα κάνουμε μνημόσυνα, δε θα κάνουμε παρελθοντολογίες.»

    ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ-ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

    Μ. ΤΖΙΜΑΣ: «Πρέπει να ερωτηθούν οι τοπικές κοινωνίες. Ας τις ρωτήσουμε πρώτα. Δε μπορεί με το «αποφασίζουμε και διατάζουμε». Ας ξεκινήσουμε από εκεί που συμφωνούν οι τοπικές κοινωνίες.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 15:27

    Είδηση: 8161

    [06] Κουκουλόπουλος - Παυλόπουλος για κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών

    Παυλόπουλος: Κανένας σχεδιασμός

    Λέμε ναι, τόνισε ο Π. Παυλόπουλος, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να γίνει ένας σχεδιασμός.

    Απαραίτητο κατά τον ίδιο είναι ένα τέτοιο κέντρο να ναι κοντά στο μέρος όπου υπάρχει το πρόβλημα και ταυτόχρονα να ναι κοντά στις πύλες εισόδου.

    Ο ξεσηκωμός, παρατήρησε, γίνεται γιατί πραγματοποείται προεκλογικά και δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός υπενθυμίζοντας ότι όταν ο ίδιος ως υπουργός είχε φτιάξει τέσσερα ανάλογα κέντρα χωρίς αντιδράσεις.

    Και αυτό, γιατί όπως σημείωσε, ενημέρωσε τους κατοίκους και τους εξήγησε που βρίσκεται το πρόβλημα.

    Κουκουλόπουλος: Εκκληση να ξεπεραστούν οι φοβικές προσεγγίσεις

    Σε καμία τοπική κοινωνία δεν μπορείς να επιβάλλεις έξωθεν οποιαδήποτε δραστηριότητα αν δεν υπάρχουν εσωτερικές δυνάμεις που να τραβήξουν μπροστά ενίοτε και με κόστος παρατήρησε από την πλευρά του ο Π. Κουκουλόπουλος

    Και κάλεσε τους τοπικούς άρχοντες να αφήσουν τις φοβικές προσεγγίσεις.

    Οι τοπικοί άρχοντες αν θέλουν να με ακούσουν τους μιλάω σαν ένας άνθρωπος από αυτούς, να αφήσουν τους κλειστοφιβικές προσεγγίσεις και εμείς να εγγυηθούμε η εκντρική πολιτεία τους όρους

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: A. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 13:41

    Είδηση: 8126


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 30 March 2012 - 16:49:39 UTC