Visit the Web Pages Hosted by HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-04-18

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τ. Κρομμύδας: «Θέλουμε να ανεβάσουμε τον πήχη του πολιτικού διαλόγου»
  • [02] Α. Γεωργιάδης: «Είμαι a priori κατά των συνεχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων»
  • [03] Παπαρήγα: Οξύτατη επίθεση σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
  • [04] Δ. Καρύδης: «Η Ελλάδα του πελατειακού κράτους, πρέπει να τελειώσει»
  • [05] M. Όθωνας, Α. Ανδρεουλάκος, Γ. Κύρτσος, Μ. Ρεπούση στην Πρωινή Ενημέρωση

    [01] Τ. Κρομμύδας: «Θέλουμε να ανεβάσουμε τον πήχη του πολιτικού διαλόγου»

    Ευκαιρία να τιμωρηθούν σε αυτές τις εκλογές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, βλέπει, μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο υποψήφιος βουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους, Τάσος Κρομμύδας. Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασιών, τόνισε ότι το κόμμα του βρίσκεται σε εντελώς απέναντι όχθη από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ενώ έκανε λόγο για απουσία προτάσεων από τα κόμματα της Αριστεράς. Παράλληλα, σημείωσε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι θέλουν να ανεβάσουν τον πήχη του πολιτικού διαλόγου, ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι με τη Χρυσή Αυγή και το ΛΑ.Ο.Σ δεν έχει κανένα νόημα να γίνεται κουβέντα ή πολιτικός διάλογος. Πρόσθεσε, δε, ότι επιθυμούν να συνεργαστούν με δυνάμεις που είναι διατεθειμένες να προχωρήσουν σε ένα άλλο αναπτυξιακό και κοινωνικό μοντέλο για τη χώρα, που θα εξασφαλίζει οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Τ. ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ: «Είναι ευκαιρία σε αυτές τις εκλογές να τιμωρηθούν τα μεγάλα κόμματα που μας έφεραν ως εδώ».

    ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

    Τ. ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ: «Με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ βρισκόμαστε σε εντελώς απέναντι όχθη. Το ζητούμενο είναι να ανοίξει ο δημόσιος διάλογος και να τοποθετηθούν όλα τα κόμματα υπεύθυνα για τις προοπτικές της χώρας. Δυστυχώς, τα κόμματα της Αριστεράς χαρακτηρίζονται από ένα έλλειμμα προτάσεων».

    Τ. ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ: «Οι Οικολόγοι Πράσινοι θέλουμε να ανεβάσουμε τον πήχη του πολιτικού διαλόγου. Με την Χρυσή Αυγή και το ΛΑ.Ο.Σ ούτε κουβέντα να γίνεται, ούτε πολιτικός διάλογος έχει κανένα νόημα. Αυτό που θα θέλαμε είναι κάποιες δυνάμεις, οι οποίες δεν οριοθετούνται από τη διαχωριστική γραμμή ναι ή όχι στο μνημόνιο, αλλά οριοθετούνται από το κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε ένα άλλο αναπτυξιακό και κοινωνικό μοντέλο για τη χώρα που θα εξασφαλίζει και οικονομική και κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 15:41

    Είδηση: 9651

    [02] Α. Γεωργιάδης: «Είμαι a priori κατά των συνεχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων»

    Το αν θα βρεθούν σε δύσκολη θέση τα δύο νυν ή πρώην μεγάλα κόμματα, είναι εντελώς δευτερεύον θέμα, δήλωσε στη ΝΕΤ FM ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας ότι το μεγάλο θέμα που δεν μας απασχολεί όσο θα έπρεπε είναι το αν θα καταστραφεί ή όχι η Ελλάδα. Χαρακτήρισε δίκαιη την οργή που υπάρχει στην εποχή που ζούμε, διερωτήθηκε, ωστόσο, αν υφίσταται εναλλακτική κυβερνητική πρόταση έστω και ως σενάριο, σε περίπτωση που η χώρα βρεθεί σε ακυβερνησία. Τάχθηκε κατά της πολιτικής αστάθειας, αλλά και κατά των επαναληπτικών εκλογών, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι αν αναγκαστεί η ΝΔ να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ, θα προκύψει μια μη λειτουργική κυβέρνηση και θα βρεθούμε πάλι στο σημείο μηδέν. Εξέφρασε την άποψη ότι η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς είναι η αιτία της καταστροφής του τόπου, σημειώνοντας ότι αποτελεί ένα πρόβλημα για τη χώρα το γεγονός ότι η κεντροαριστερά στην Ελλάδα ήταν πάντα πολύ μεγαλύτερη από την κεντροδεξιά. Επιπλέον, υποστήριξε ότι εάν οι ψηφοφόροι παρασυρθούν από τα δημαγωγικά που λέει ο κ. Καμμένος στην τηλεόραση, θα καταστραφούμε και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά «δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε καταστραφεί σαν λαός. Το έχουμε ξανακάνει και βαράγαμε το κεφάλι μας στον τοίχο».

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Το αν θα βρεθούν σε δύσκολη θέση τα δύο νυν ή πρώην μεγάλα κόμματα, είναι εντελώς δευτερεύον θέμα. Το αν θα καταστραφεί ή όχι η Ελλάδα, όμως, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα που δε βλέπω να μας απασχολεί και τόσο, τουλάχιστον όσο θα έπρεπε».

    Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Εγώ αντιλαμβάνομαι την οργή και είναι και πολύ δίκαιη η οργή την εποχή που ζούμε. Δηλαδή έχει λόγο κάποιος να είναι οργισμένος αλήθεια και να θέλει να τα σπάσει όλα και να θέλει να τα δει όλα να γκρεμίζονται. Όμως, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι έχουμε και παιδιά. Και αν η Ελλάδα βρεθεί σε ακυβερνησία, και μιλάμε επιτέλους στον πραγματικό κόσμο, εναλλακτική κυβερνητική πρόταση υφίσταται έστω και ως σενάριο»;

    Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Εγώ είμαι κατά της πολιτικής αστάθειας. Είμαι a priori κατά των συνεχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Όμως, εάν βρεθεί η ΝΔ στην πολιτική φάση που να μη μπορεί να κάνει άλλη επιλογή, παρά συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, το πολιτικό αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι μια μη λειτουργική κυβέρνηση, άρα θα είμαστε πάλι στο σημείο μηδέν».

    Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Η κεντροαριστερά στην Ελλάδα ήταν πάντα πολύ μεγαλύτερη από την κεντροδεξιά. Αυτό είναι ένα πρόβλημα αυτής της χώρας».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Γιατί είναι πρόβλημα»;

    Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Γιατί γι' αυτό φτάσαμε εδώ. Η πολιτική ηγεμονία της Αριστεράς μας έφερε εδώ, μην έχετε αμφιβολία. Αυτοί που δικαιολογούσαν που καίνε τα πανεπιστήμια και έχουμε τα χειρότερα πανεπιστήμια της γης, αυτοί, οι οποίοι αποδέχονταν κάθε συνδικαλιστικό αίτημα, και υποχωρούσαν οι αδύναμες κυβερνήσεις και δανείζονταν ασυστόλως για να πληρώνουν το κάθε συνδικαλιστικό αίτημα».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Ανοίγετε ένα μεγάλο θέμα».

    Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Με ρωτάτε και σας απαντώ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς είναι η αιτία της καταστροφής του τόπου».

    Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Εγώ πιστεύω, δεν ξέρω τι θα κάνει ο κύριος Καμμένος, πιστεύω ότι οι ψηφοφόροι, κυρίως προερχόμενοι από τη ΝΔ, που παρασυρόμενοι από την οργή ακούν διάφορα δημαγωγικά, όπως ότι θα πληρώσω μισθούς και συντάξεις με τις γερμανικές αποζημιώσεις ή ότι θα πάω στη Μέρκελ και θα απαιτήσω να δανείζομαι με 1% από την ΕΚΤ, λέω πράγματα που έχει πει ο κύριος Καμμένος στην τηλεόραση, εάν παρασυρθούν από αυτά τα δημαγωγικά, θα καταστραφούμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε καταστραφεί σαν λαός. Το έχουμε ξανακάνει σαν λαός και βαράγαμε το κεφάλι μας στον τοίχο».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 15:42

    Είδηση: 9648

    [03] Παπαρήγα: Οξύτατη επίθεση σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

    Οξύτατη επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι, καταθέτοντας τις προτάσεις του κόμματος της για την ανεργία. Προεκλογικά θα παιχθεί θέατρο με το θέμα της ανεργίας, εκτίμησε η κ. Παπαρήγα.

    Η κα Παπαρήγα χαρακτήρισε προκλητική κοροϊδία τις προτάσεις Βενιζέλου απέναντι στους 1 εκατομμύριο άνεργους. «Ντροπή, που έκανε τέτοιες προτάσεις, που νομίζει ότι βρίσκεται», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι «οι ΜΚΟ είναι οι νέες γαλάζιες και πράσινες κλαδικές». Τόνισε επίσης, ότι θα κοροϊδέψει αύριο και ο κ. Σαμαράς που θα μιλήσει για ισοδύναμα μέτρα.

    Παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματός της, είπε ότι είναι ανάγκη να γίνουν προσλήψεις σε τομείς που έχουν σχέση με την κοινωνική υποδομή, τα δημόσια έργα και την υγεία. Το ΚΚΕ, διαβεβαίωσε η κ. Παπαρήγα, θα αντιπαλέψει τις απολύσεις 150.000 δημοσίων υπαλλήλων. Σχολιάζοντας επίσης την τελευταία έκθεση του ΔΝΤ τόνισε ότι είναι ανάγκη «να γλιτώσουμε απ΄ αυτούς που έφεραν το ΔΝΤ».

    Υπογράμμισε επιπλέον ότι στις προτάσεις του ΚΚΕ, οι οποίες απορρίφθηκαν στη Βουλή από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, και το ΛΑ.Ο.Σ., συμπεριλαμβάνονταν μεταξύ άλλων η επιδότηση όλων των ανέργων χωρίς προϋποθέσεις, το πλήρες πάγωμα δανείων για ανέργους και η ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη χωρίς όρους από τα ασφαλιστικά ταμεία.

    Η γγ του ΚΚΕ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ανεργία θα οξυνθεί και η κρίση θα βαθύνει σε όλη την Ευρώπη, ενώ επεσήμανε ότι επενδύσεις γίνονται σε επιλεκτικούς τομείς. «Οι θέσεις εργασίας οι οποίες θα δημιουργηθούν θα είναι προσωρινές και πολύ λιγότερες από τις θέσεις που θα χαθούν», τόνισε και αναφέρθηκε στις προβλεπόμενες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

    Αρνήθηκε για μία ακόμα φορά την πρόταση του κ. Τσίπρα για συνεργασία, χαρακτηρίζοντας την πρόταση του αστεία και είπε με νόημα: «τρυγάει ψήφους ο κ. Τσίπρας».

    Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κ. Παπαρήγα είπε ότι η εμφάνιση τόσων πολλών κομμάτων που θα πάρουν μέρος στις εκλογές αποσκοπεί στο να ανανεώσουν το σύστημα που έχει σαπίσει και παράλληλα να ανασχεθεί το λαϊκό κίνημα. Προέβλεψε μάλιστα ότι στο πλαίσιο αυτό, θα υπάρξουν μετακινήσεις βουλευτών μετά τις εκλογές.

    Αναφερόμενη στις δηλώσεις του Γάλλου υποψήφιου προέδρου Φρ. Ολάντ για επαναδιαπραγμάτευση του Δημοσιονομικού Συμφώνου, η κ. Παπαρήγα είπε ότι αυτό που θέλει ο Γάλλος υποψήφιος είναι να επαναδιαπραγματευθεί για καλύτερες θέσεις για τους γαλλικούς επιχειρηματικούς ομίλους.

    <img

    src='http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif' alt='Get Adobe Flash player' />

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαδημητρίου

    Επιμέλεια: Βιβή Παπαστεφάνου, Μπ. Σάβουρδου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 18:00

    Είδηση: 9649

    [04] Δ. Καρύδης: «Η Ελλάδα του πελατειακού κράτους, πρέπει να τελειώσει»

    Στη συμμετοχή του κ. Σαμαρά στις διαπραγματεύσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση αναφέρθηκε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, επισημαίνοντας ότι ενώ από τη ΝΔ έλεγαν ότι ο πρόεδρός του κόμματος δεν συμμετείχε, σήμερα το βασικό επιχείρημα του κ. Σαμαρά και των στελεχών του κόμματός του, είναι ότι έγινε διαπραγμάτευση. Παράλληλα, τόνισε ότι αν φύγουμε από την Ευρώπη, θα έρθουν περισσότερα δεινά και μεγαλύτερα προβλήματα για τους πολίτες και τη χώρα. Πρόσθεσε, δε, ότι αυτό που κυριαρχεί στην επιλογή των πολιτών, που αισθάνονται οργή και αγανάκτηση, είναι το να τιμωρήσουν το πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς και υπογράμμισε ότι η Ελλάδα του πελατειακού κράτους πρέπει να τελειώσει.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Δ.ΚΑΡΥΔΗΣ: «Μετά τον Ιούνιο ξεκίνησε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που, κυρίως, ήταν προσανατολισμένη στο κούρεμα του χρέους και σε μια νέα δανειακή σύμβαση η οποία θα σταθεροποιήσει τη χώρα. Ο κος Σαμαράς, λένε από τη ΝΔ, ότι δεν συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις, μα συμμετείχε. Και ο ίδιος μάλιστα και τα ίδια στελέχη της ΝΔ σήμερα, λέγοντας γιατί συνυπογράψαμε το δεύτερο μνημόνιο, το βασικό τους επιχείρημα ήταν ότι έγινε διαπραγμάτευση».

    Δ.ΚΑΡΥΔΗΣ: «Το να λέμε ότι ας τα πάρουμε όλα πίσω και ας φύγουμε από την Ευρώπη ή η επόμενη μέρα να είναι πολύ θολή και στον αέρα, αυτό είναι που δεν βοηθά τους πολίτες και τη χώρα και αυτό θα φέρει περισσότερα δεινά και μεγαλύτερα προβλήματα».

    Δ. ΚΑΡΥΔΗΣ: «Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα πολιτών μας που αισθάνονται οργή και αγανάκτηση και κυρίως αυτό που κυριαρχεί στην επιλογή τους είναι η τιμωρία και η εκδίκηση, το να τιμωρήσουν το πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς που έφεραν τη χώρα εδώ που την έφεραν. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι αυτή η Ελλάδα που ξέραμε του πελατειακού κράτους, ενός κράτους που μπάζει από παντού πρέπει να τελειώσει».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 15:39

    Είδηση: 9644

    [05] M. Όθωνας, Α. Ανδρεουλάκος, Γ. Κύρτσος, Μ. Ρεπούση στην Πρωινή Ενημέρωση

    Είναι προφανές ότι η διερεύνηση της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου στην έκταση και το βάθος που θα πάρει είναι αποκλειστική ευθύνη της αρμόδιας εισαγγελικής και ανακριτικής αρχής σημείωσε ο Μ. Όθωνας παρατηρώντας ότι υπάρχει ευρύτερο πολιτικό ζήτημα.

    «Η μήτρα που γεννά τα προβλήματα είναι ο τρόπος που λειτουργεί το πολιτικό σύστημα εδώ και δεκαετίες» τόνισε συμπληρώνοντας ότι όπου υπάρχουν μικρά συλλογικά όργανα ή προσωποπαγείς αποφάσεις υπάρχουν οι προϋποθέσεις να αναπτυχθούν τέτοια φαινόμενα.

    Τα κορυφαία μέλη της κυβέρνησης και ο Πρωθυπουργός, δεν ήξεραν ποια είναι η κατάταξη των συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων από τις τεχνοκρατικές επιτροπές, αναρωτήθηκε από την πλευρά του ο Απόστολος Ανδρεουλάκος.

    Διερωτήθηκε, ακόμα πως να γίνει η παραλαβή των υποβρυχίων, όταν είχε δοθεί προκαταβολή 80%.

    Η συζήτηση για τη διαφθορά, παρατήρησε, δεν θα τελειώσει, όταν πραγράφονται αδικήματα που διαπράττουν υπουργοί σε δυο χρόνια.

    Να υπάγονται απευθείας τα πολιτικά πρόσωπα στον εισαγγελέα, όπως ο απλός πολίτης. Και να είναι τα αδικήματα απαράγραφα σημείωσε.

    Παράλληλα, συνέστησε στον κόσμο πέρα από το κόμμα να προσέχει και το ποιους εκλέγει και συμπλήρωσε ότι το σύστημα, δεν είναι μόνο το το πολιτικό προσωπικό, αλλά και οι δημοσιογράφοι και κυρίως, οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες.

    Ήταν φανερό, ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε δημιουργήσει μαύρο πολιτικό χρήμα σημείωσε από την πλευρά του ο Γιώργος Κύρτσος συμπληρώνοντας ότι το σκάνδαλο είναι δικομματικό και ξεπερνά τον κ. Τσοχατζόπουλο.

    Τα τέσσερα υποβρύχια μας έχουν κοστίσει 2,5 δισ ευρώ και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τα υποβρύχια είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι το ΛΑΟΣ θα δώσει μάχη κατά της ακραίας ανικανότητας, της ακραίας διαφθοράς κατά ακραίων καταστάσεων.

    Ακραίο δείγμα της διαφθοράς του πολιτικού συστήματος, χαρακτήρισε η Μ. Ρεπούση, την περίπτωση του κ. Τσοχατζόπουλου, συμπληρώνοντας ότι δεν είναι ο μόνος.

    Η ΔΗΜΑΡ, πρόσθεσε, έχει κάνει πρόταση να ελεγχθεί η περιουσία των πολιτικών προσώπων την τελευταία 20ετία

    Χρειάζεται έλεγχος του πριν, να μάθουμε και ποιες άλλες περιπτώσεις είναι τύπου Τσοχατζόπουλου είπε χαρακτηριστικά.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Α. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 13:21

    Είδηση: 9643


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 18 April 2012 - 16:49:33 UTC