Read the Monthly Armed Forces Magazine (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-05-01

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γ. Δραγασάκης: «Θα αναζητήσουμε διαπραγματευτικά ερείσματα»
  • [02] Κ. Περλεπέ: «Δεν μπορώ να καταλάβω το αντιμνημονιακό μέτωπο»
  • [03] Α. Ψυχάρης: «Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ψηφίσει με σύνεση»
  • [04] To Travel Channel ταξιδεύει όλον τον κόσμο στα Χανιά
  • [05] Κ. Τζαβάρας: Το πιο σημαντικό, είναι αν ο τόπος στις 7 του μηνός θα έχει κυβέρνηση
  • [06] Κουσελάς, Μαραβέλιας, Μπογιόπουλος στο «Συμβαίνει τώρα»
  • [07] Α. Καραμανλή - Κ. Μαντούβαλος: «Να στηρίξουμε τους νέους»
  • [08] Με μια ματιά
  • [09] Συναγερμός για το AIDS- Τρόποι μετάδοσης και οδηγός προφύλαξης

    [01] Γ. Δραγασάκης: «Θα αναζητήσουμε διαπραγματευτικά ερείσματα»

    Για πίεση κάτω από την οποία πραγματοποιήθηκε η όποια ενότητα και οι όποιες συνεργασίες της Αριστεράς, μίλησε στη ΝΕΤ FM ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης, προσθέτοντας ότι στη μεν κάλπη τα πράγματα τα ορίζει ο ψηφοφόρος, στη δε Αριστερά τα ψηφίζει ο κόσμος της. Αναφερόμενος στο μνημόνιο, επισήμανε ότι το κόμμα του δεν θα κάνει τίποτα το οποίο θα επιδεινώσει τη θέση μας, αλλά θα αναζητήσει διαπραγματευτικά ερείσματα, προκειμένου να βρεθεί άκρη.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Γ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: «Η ενότητα της Αριστεράς και οι συνεργασίες, όποτε έγιναν, έγιναν με πίεση από τα κάτω. Απότομα γίνονται αυτά. Στην μεν κάλπη τα πράγματα τα ορίζει ο ψηφοφόρος στη δε Αριστερά, τα ψηφίζει ο κόσμος της Αριστεράς».

    ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    Γ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: «Θα διερευνήσουμε και τις δυνατότητες που υπάρχουν εκτός Ελλάδας για να δούμε, αν επέλθει μια ρήξη θα έχουμε στηρίγματα; Θα μπορούμε να καλύψουμε τα νώτα μας; Δεν θα κάνουμε τίποτα το οποίο θα επιδεινώσει τη θέση μας, θα αναζητήσουμε διαπραγματευτικά ερείσματα για να βρούμε άκρη».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαΐου 2012 16:55

    Είδηση: 10844

    [02] Κ. Περλεπέ: «Δεν μπορώ να καταλάβω το αντιμνημονιακό μέτωπο»

    Την αμφιβολία της για το κατά πόσο είναι συγγενές το κόμμα του Π. Καμμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να συμμαχήσουν, εξέφρασε μιλώντας στη ΝΕΤ FM η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Περλεπέ, διερωτώμενη ταυτόχρονα αν αποτελεί ιδεολογία το αντιμνημονιακό μέτωπο. Σημείωσε, δε, ότι τα πράγματα δεν είναι απλά, καθώς, όπως είπε, η Ευρώπη θα μπορούσε να κινηθεί χωρίς την Ελλάδα, με το να πληρώνει τους τόκους και όλα τα χρεολύσια και να μας αφήσει να «βράσουμε στο ζουμί μας».

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Η ΝΔ απαντά ότι θα έχει αυτοδυναμία, ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θα φτιάξουν ένα μέτωπο αντιμνημονιακό με τα άλλα συγγενή κόμματα, εσείς τι λέτε»;

    Κ. ΠΕΡΛΕΠΕ: «Δεν ξέρω πόσο είναι συγγενές το κόμμα του κου Καμμένου, που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κάνει συμμαχία. Δεν κατάλαβα, αποτελεί ιδεολογία το αντιμνημονιακό; Μπαίνουμε δηλαδή σε καινούριες φάσεις της ιστορίας, το αντιμνημονιακό γίνεται ιδεολογία. Είναι ρητορικό το σχόλιο».

    Κ. ΠΕΡΛΕΠΕ: «Η Ευρώπη θα μπορούσε να κινηθεί χωρίς την Ελλάδα, με το να πληρώνει τους τόκους τα χρεολύσια όλα και να μας αφήσει να βράσουμε στο ζουμί μας στο εσωτερικό. Δεν είναι απλά τα πράγματα και δεν μπορώ να καταλάβω το αντιμνημονιακό μέτωπο».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαΐου 2012 16:55

    Είδηση: 10839

    [03] Α. Ψυχάρης: «Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ψηφίσει με σύνεση»

    Ο κόσμος θα ψηφίσει με σύνεση και με σκέψη προς το αύριο, εκτίμησε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης, σημειώνοντας ότι θα τον φόβιζε το γεγονός να αδιαφορούσε ο κόσμος ή να μην πήγαινε στις κάλπες. Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η χώρα θα έχει κυβέρνηση μετά τις εκλογές και επανέλαβε την πεποίθηση ότι η ΝΔ θα πάρει την αυτοδυναμία. Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι θεωρεί λαϊκιστή οποιονδήποτε δεν προτάσσει εφαρμόσιμες λύσεις και προτάσσει εύκολα συνθήματα, ενώ για τον Α. Τσίπρα ανέφερε ότι πετάει λάσπη, κάτι που, όπως υποστήριξε, δεν τιμά τους ψηφοφόρους του. Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο εισόδου της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, μετέφερε την ανησυχία συναδέλφων του βουλευτών, ότι θα γίνονται μάχες σώμα με σώμα μέσα στο Κοινοβούλιο.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Α. ΨΥΧΑΡΗΣ: «Ξέρετε εμένα τι με φοβίζει; Εάν ο κόσμος δεν πήγαινε στις κάλπες ή αν ο κόσμος αδιαφορούσε. Όταν νιώθει κάποιος οργή, νιώθει ένα συναίσθημα και νιώθει και μια ευθύνη. Εγώ πραγματικά πιστεύω ότι ο κόσμος θα ψηφίσει με σύνεση και με σκέψη προς το αύριο, τι θα κάνουμε, πώς θα κυβερνηθεί αυτή η χώρα. Εγώ πιστεύω ότι και θα έχουμε κυβέρνηση την επόμενη μέρα, θα πάρουμε την αυτοδυναμία, και θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε. Ξέρετε, η κινδυνολογία είναι κάτι πολύ άσχημο και εμείς οι πολιτικοί πρέπει να εμπνέουμε και ένα συναίσθημα εμπιστοσύνης».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Οι λαϊκιστές έχουν όνομα»;

    Α. ΨΥΧΑΡΗΣ: «Εγώ θεωρώ λαϊκιστή, οποιονδήποτε δεν προτάσσει λύσεις και προτάσσει εύκολα συνθήματα».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Τι εννοείτε ''λύσεις''; Γιατί οι λύσεις είναι και μια υποκειμενική εκτίμηση. Τι θα πει ''λύσεις''»;

    Α. ΨΥΧΑΡΗΣ: «Εννοώ εφαρμόσιμες λύσεις. Γιατί αν λέμε, για παράδειγμα, ότι είναι μια λύση η μη αναγνώριση του χρέους, αυτό δεν είναι λύση. Όταν λέμε ότι λύση για τη λαθρομετανάστευση θα είναι να γίνεται επίταξη των πρεσβειών και των καταθέσεων, αυτό δεν είναι λύση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί όταν προτείνουμε κάτι».

    Α. ΨΥΧΑΡΗΣ: «Αντί να ασχολούμαστε με το τι πολιτική θα εφαρμόσουμε, ασχολούμαστε με το να πετάξουμε λάσπη. Ο κύριος Τσίπρας πετάει λάσπη και δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό. Δεν τιμά τους ψηφοφόρους του».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Περιγράψτε μου την εικόνα που αντιλαμβάνεστε εσείς της επόμενης ημέρας με βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο. Τι φοβάστε»;

    Α. ΨΥΧΑΡΗΣ: «Θα σας πω τι μου έχουν περιγράψει άλλοι βουλευτές. Φοβούνται ότι θα γίνονται μάχες σώμα με σώμα μέσα».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαΐου 2012 16:54

    Είδηση: 10837

    [04] To Travel Channel ταξιδεύει όλον τον κόσμο στα Χανιά

    Τις ομορφιές της πόλης των Χανίων θα μεταφέρει σε όλον τον κόσμο, το παγκοσμίως γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο Travel Channel. Συνεργείο του, βρίσκεται ήδη στα Χανιά για να κινηματογραφήσει τα σπουδαία αξιοθέατα της πόλης και του νομού. Σημειώνεται ότι το Travel Channel εκπέμπει σε 118 χώρες και το παρακολουθούν παγκοσμίως 60.000.000 νοικοκυριά. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία προβολής για την πόλη και υλοποιείται μετά από συνεργασία του ΕΟΤ με το ταξιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο. Μιλώντας στην εκπομπή Συμβαίνει Τώρα, ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης και η Μαρία Κοκκινάκη, πρόεδρος επιτροπής τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου Χανίων εξήγησαν πώς έγινε η επιλογή της πόλης των Χανίων και τι θα περιλαμβάνει το ντοκιμαντέρ που θα προβάλει τα Χανιά σε όλον τον κόσμο!

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: A. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαΐου 2012 14:51

    Είδηση: 10833

    [05] Κ. Τζαβάρας: Το πιο σημαντικό, είναι αν ο τόπος στις 7 του μηνός θα έχει κυβέρνηση

    Αυτές οι εκλογές θα κριθούν από το γεγονός ότι δεν είναι συγκρίσιμες με προηγούμενες, επισήμανε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο Κώστας Τζαβάρας, κάνοντας λόγο για πρωτόγνωρα στοιχεία σε συμπεριφορές και καταστάσεις. Παράλληλα, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Ηλεία, διερωτήθηκε αν ο κόσμος θα καλλιεργήσει τον θυμό που έχει προς μια ασαφή και συγκεχυμένη κατεύθυνση, που θα οδηγήσει σε περιπέτειες, ή αν την τελευταία στιγμή θα πρυτανεύσει η ψυχραιμία και η λογική. Ακόμη, εξέφρασε την εκτίμηση ότι είναι πολύ πιο σημαντικό το αν ο τόπος θα έχει κυβέρνηση στις 7 του μηνός, από το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Κ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ: «Αυτές οι εκλογές θα κριθούν από το γεγονός ότι δεν είναι συγκρίσιμες με καμία από τις προηγούμενες εκλογές. Βρίσκουμε πράγματι στοιχεία σε συμπεριφορές, αλλά και σε καταστάσεις που είναι πρωτόγνωρες. Ο κόσμος έχει το θυμό του, το θέμα είναι αν θα τον καλλιεργήσει προς την κατεύθυνση του να πάμε σε μια ετυμηγορία η οποία θα είναι ασαφής και συγκεχυμένη και μάλλον θα μας οδηγήσει σε περιπέτειες, ή αν την τελευταία στιγμή θα πρυτανεύσει η ψυχραιμία και η λογική και όλα θα εξελιχθούν με τα μηνύματα της ψύχραιμης στάθμισης των καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί. Αλλά το αν ο τόπος θα έχει κυβέρνηση στις 7 του μηνός, θεωρώ ότι είναι πολύ πιο σημαντικό από το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα»...

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαΐου 2012 16:54

    Είδηση: 10834

    [06] Κουσελάς, Μαραβέλιας, Μπογιόπουλος στο «Συμβαίνει τώρα»

    Δ. Κουσελάς

    Δυο τάσεις, διακρίνει ενόψει των εκλογών, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στον νομό Μεσσηνίας, Δ. Κουσελάς.

    Η μία ότι «όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές μεγαλύτερα τμήματα συμπολιτών μας θα προσέλθουν στις κάλπες όχι με βάση το θυμικό αλλά με τη λογική» και η δεύτερη ότι «κλείνει η ψαλίδα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» και αυτό δεν είναι τυχαίο, όπως είπε και οφείλεται στο ότι οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει την υπεύθυνη στάση του ΠΑΣΟΚ.

    Π. Μαραβέλιας

    Μιλώντας από την πλευρά του, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, Παντελής Μαραβέλιας, υποστήριξε ότι το μήνυμα των Δωδεκανήσιων ενόψει των εκλογών είναι πολύ σημαντικό.

    Η ΝΔ σημείωσε είναι πρώτο κόμμα, προσπαθούμε να προχωρήσουμε σε μία αυτοδυναμία, αυτό είναι στο χέρι του ελληνικού λαού, αυτό που έχει σημασία είναι ότι θα πρέπει να δώσουμε σημασία και στα κοινωνικά θέματα

    Νίκος Μπογιόπουλος

    Η επόμενη μέρα των εκλογών περιγράφεται με τον καλύτερο τρόπο στο best seller ανάγνωσμα που είναι το μνημόνιο σημείωσε από την πλευρά του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, Ν. Μπογιόπουλος.

    Αφού περιέγραψε αναλυτικά τα μέτρα που έρχονται και μάλιστα ανά σελίδα του μνημονίου, υποστήριξε την ανάγκη μονομερούς διαγραφής του χρέους και χαρακτήρισε την αποδέσμευση της Ελλάδας από την Ε.Ε. ως όρο επιβίωσης για την χώρα.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Α. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαΐου 2012 12:52

    Είδηση: 10829

    [07] Α. Καραμανλή - Κ. Μαντούβαλος: «Να στηρίξουμε τους νέους»

    «Να στηρίξουμε τα νέα παιδιά» είναι το μήνυμα που έδωσαν στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» στη ΝΕΤ η υποψήφια βουλευτής ΝΔ, Β΄ Αθήνας Άννα Καραμανλή και ο υποψήφιος βουλευτής, ΠΑΣΟΚ Β' Πειραιά Κυριάκος Μαντούβαλος.

    «Προτεραιότητα μας είναι να στηρίξουμε τα νέα παιδιά» δήλωσε η κα. Α. Καραμανλή και πρόσθεσε «υπάρχουν τρόποι για να τα βοηθήσουμε σταδιακά». Η υποψήφια βουλευτής ΝΔ τόνισε επίσης ότι θεωρεί πως το ΠΑΣΟΚ έκανε εγκλήματα και ότι αυτό θα φανεί στις κάλπες.

    Από την πλευρά του, ο κ. Κ. Μαντούβαλος δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που έπαθε και έμαθε» και έχει αναγνωρίσει τα λάθη του στο σύνολο. Επίσης, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε μαζί για την συνθήκη και ότι νέα μέτρα σημαίνει ότι δεν πετύχαμε τον στόχο μας.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαΐου 2012 13:05

    Είδηση: 10826

    [08] Με μια ματιά

    -Κανονικά λειτουργούν το Μετρό, ο Ηλεκτρικός και το Τραμ. Λεωφορεία και τρόλεϊ κυκλοφορούν έως τις 10 το βράδυ. Ακινητοποιημένοι ΟΣΕ και Προαστιακός, ενώ δεν γίνονται δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Δ. Πλακεντίας-Αεροδρόμιο. Δεμένα τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά λόγω της 24ωρης απεργίας των ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ.

    -Θύμα κλοπής έπεσε χθες βράδυ 89χρονος στο σπίτι του στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη. Ο ηλικιωμένος άνοιξε την πόρτα σε δύο αγνώστους, οι οποίοι με τη χρήση σωματικής βίας του απέσπασαν 1.000 ευρώ και χρυσαφικά.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 10847

    [09] Συναγερμός για το AIDS- Τρόποι μετάδοσης και οδηγός προφύλαξης

    Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές

    Στις υγειονομικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός, ώστε να εντοπιστούν όσο το δυνατόν περισσότερες εκδιδόμενες γυναίκες και να εξεταστούν, με βάση την υγειονομική διάταξη που έχει εκδώσει το υπουργείο Υγείας. Εξέταζονται και αλλοδαπές και Ελληνίδες.

    Το τελευταίο διάστημα η αύξηση των κρουσμάτων AIDS στον κλειστό πληθυσμό των χρηστών ναρκωτικών ουσιών και των εκδιδόμενων γυναικών έχει ξεπεράσει το 1250% και οι επιστήμονες το αποδίδουν στη χαλάρωση της ενημέρωσης για τη νόσο. Το θέμα είναι ότι αυτή η αύξηση έχει αντίκτυπο και στο γενικό πληθυσμό, καθώς οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με όλο τον κόσμο.

    Το ΚΕΕΛΠΝΟ εξέδωσε οδηγίες προφύλαξης από το το AIDS. -O HIV μεταδίδεται μέσω της ανταλλαγής συγκεκριμένων υγρών τα οποία είναι 1. Αίμα 2. Σπέρμα 3. Προσπερματικά υγρά 4. Κολπικά υγρά 5. Μητρικό γάλα

    β€’ Επικίνδυνες συμπεριφορές για τη μετάδοση του ιού HIV αποτελούν: 1. Σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη 2. Κοινή χρήση αιχμηρών αντικειμένων (βελονών) 3. Από τη μητέρα με HIV AIDS στο νεογνό

    β€’ Τρόποι προφύλαξης: 1. Χρήση προφυλακτικού σε κάθε είδους σεξουαλική επαφή από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια της επαφής, αλλάζοντας προφυλακτικό για κάθε διαφορετική επαφή 2. Αποφυγή κοινής χρήσης αιχμηρών αντικειμένων και κυρίως συρίγγων 3. Αμοιβαία πιστή μονογαμική σχέση δύο μη μολυσμένων συντρόφων 4. Προγεννητικός έλεγχος στη μη μολυσμένη γυναίκα

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 10862


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 1 May 2012 - 16:49:36 UTC