Contribute to the HR-Net Forum Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-05-03

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Χ. Παπουτσής: Δεν εισακούστηκα τότε να στυλώσουμε τα πόδια
  • [02] Δ. Μανωλάκου: Ο Α. Τσίπρας υποκλίνεται στην ΕΕ
  • [03] Κ. Χατζηδάκης: Το ζητούμενο είναι μετεκλογικά να υπάρχει σταθερότητα στον τόπο
  • [04] Α. Ροντούλης: Γενόσημο το κόμμα του Π. Καμμένου, αντιγράφει το ΛΑΟΣ
  • [05] Με αποχή απειλούν οι δημοτικοί υπάλληλοι στις εκλογές
  • [06] Γεννηματά-Παναγιωτόπουλος, διαξιφισμοί στην τελική ευθεία
  • [07] Με μια ματιά
  • [08] Μάθε πού ψηφίζεις μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου

    [01] Χ. Παπουτσής: Δεν εισακούστηκα τότε να στυλώσουμε τα πόδια

    Η Ευρώπη προσέφυγε στο ΔΝΤ, και όχι η Ελλάδα, διευκρίνισε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο Χρήστος Παπουτσής. Παράλληλα, επανέλαβε το πρόβλημα αξιοπιστίας που έχει η χώρα στην ΕΕ και πρόσθεσε ότι η κριτική που ασκείται στην Ελλάδα, είναι ότι δεσμεύεται για συγκεκριμένες δράσεις οι οποίες μετά δεν υλοποιούνται. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε και στην επισήμανση που είχε κάνει, ότι θα έπρεπε να επιμείνουμε πάρα πολύ προς την Ευρώπη και να μην αποδεχτούμε τον εκβιασμό που μας έθεταν τότε, να μπούμε στο ΔΝΤ, στυλώνοντας τα πόδια και δίνοντας μια ακόμα πιο ισχυρή μάχη. «Ίσως θα έπρεπε να είχαμε γίνει πιο σαφείς και πιο ισχυροί, πιο δυνατοί» σημείωσε χαρακτηριστικά. Ακόμη, εξέφρασε την άποψη ότι όλες οι μεγάλες επιλογές που αφορούσαν την οικονομία και τις δεσμεύσεις της χώρας, θα έπρεπε να ψηφίζονται στη Βουλή με 180 βουλευτές.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Χ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: «Η ίδια η ΕΕ όταν προέκυψε το πρόβλημα της Ελλάδος και φάνηκε η αρχή της κρίσης με την Ιρλανδία μετά, ήταν πλήρως ανέτοιμη, δεν είχε ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, μετά τον έφτιαξε και προσέφυγε η Ευρώπη, και όχι η Ελλάδα, γιατί εδώ είναι το ιστορικό λάθος που γίνεται στη δημόσια συζήτηση, στο ΔΝΤ για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη χρηματοδότηση των πολιτικών, που δε μπορούσαν οι ίδιοι να το κάνουν».

    Χ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: «Η υπόθεση Ελλάδα έχει γίνει το σημείο αναφοράς στις γαλλικές εκλογές. Ο ένας λέει στον άλλο «εάν εσύ εκλεγείς θα γίνει η Γαλλία Ελλάδα» και ο άλλος λέει «όχι, δε θα γίνει η Γαλλία Ελλάδα». Αυτό σημαίνει ότι η χώρα έχει ένα σοβαρό πρόβλημα αξιοπιστίας στην ΕΕ και η κριτική, η οποία ασκείται, είναι ότι η Ελλάδα δεσμεύεται για συγκεκριμένες δράσεις και μετά οι δράσεις αυτές δεν υλοποιούνται».

    Χ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: «Όταν εγώ επισήμανα ότι θα έπρεπε να επιμείνουμε πάρα πολύ προς την Ευρώπη και να μην αποδεχτούμε τον εκβιασμό που μας έθεταν τότε, να μπούμε στο ΔΝΤ, στυλώνοντας τα πόδια και δίνοντας ακόμα πιο ισχυρή μάχη τότε, ίσως θα έπρεπε να είχαμε γίνει πιο σαφείς και πιο ισχυροί, πιο δυνατοί».

    Χ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: «Εγώ θα πρότεινα ότι όλες οι μεγάλες επιλογές που αφορούσαν την οικονομία και τις δεσμεύσεις της χώρας, θα έπρεπε να ζητούμε από τη Βουλή να ψηφίζει με 180 βουλευτές».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Τότε δε θα ψηφιζόταν τίποτα».

    Χ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: «Τότε, όμως, θα είχαμε προσφύγει στον ελληνικό λαό και θα είχαμε ζητήσει από τον ελληνικό λαό ή την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης του για να προχωρήσουμε μπροστά ή δε θα μπορούσε η ΝΔ να ακολουθεί αυτή την πολιτική, την οποία ακολούθησε, η οποία, παρά το γεγονός ότι ήταν οι βασικοί υπεύθυνοι που οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, στη συνέχεια, στην πραγματικότητα έμειναν στην άκρη πυροβολώντας το ΠΑΣΟΚ, και όταν ενάμιση χρόνο μετά δέχτηκαν την αρχική, από την πρώτη μέρα, πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για την ανάληψη της κοινής ευθύνης, κι αυτό το έκαναν με τους χειρότερους πολιτικούς όρους για τη χώρα, γιατί στην πραγματικότητα πρόσβαλαν τη δημοκρατία, απαιτώντας την απομάκρυνση του εκλεγμένου πρωθυπουργού της χώρας, ως όρο για τη συμμετοχή στην κυβέρνηση, με εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς, διατηρώντας ταυτόχρονα το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και στην πραγματικότητα επιλέγοντας μια πρακτική του συμμετέχουμε αλλά αντιπολιτευόμαστε ή αντιπολιτευόμενοι συμμετέχουμε».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 16:47

    Είδηση: 11052

    [02] Δ. Μανωλάκου: Ο Α. Τσίπρας υποκλίνεται στην ΕΕ

    Για κοροϊδία και υποκρισία εκ μέρους του Α. Τσίπρα, μίλησε στη ΝΕΤ FM η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου, επισημαίνοντας ότι ακόμη και να φτιαχτεί μία αριστερή κυβέρνηση, έτσι όπως την εννοεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αν πάει να διαπραγματευτεί και πει ότι δεν εφαρμόζει το μνημόνιο, θα συγκρουστεί με την ΕΕ. Διερωτήθηκε, δε, γιατί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία γίνεται μόνο προεκλογικά.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

    Δ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ: «Γιατί αυτή η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται μόνο προεκλογικά; Δηλαδή, όταν παλεύουμε μαζί για συλλογικές συμβάσεις, ενάντια σε αυτή τη βαρβαρότητα, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ που είναι; Ακόμα και μια αριστερή κυβέρνηση, έτσι όπως την εννοεί ο κος Τσίπρας να φτιαχτεί, αν πάει να διαπραγματευτεί με την ΕΕ και να πει ότι δεν εφαρμόζει το μνημόνιο, σημαίνει σύγκρουση με την ΕΕ. Μα κοροϊδεύει, υποκρίνεται; Διότι υποκλίνεται στην ΕΕ».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 16:11

    Είδηση: 11045

    [03] Κ. Χατζηδάκης: Το ζητούμενο είναι μετεκλογικά να υπάρχει σταθερότητα στον τόπο

    Το ζητούμενο να υπάρξει μια σταθερότητα στον τόπο, καθώς και μια διακυβέρνησης που θα μπορέσει να τον οδηγήσει σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα, υπογράμμισε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο Κωστής Χατζηδάκης, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για χαμένες θυσίες την τελευταία διετία. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθηνών, εκτίμησε ότι στην Ελλάδα μπορούμε να προχωρήσουμε καλύτερα, αποτελεσματικότερα και δικαιότερα απ' ό,τι προχωρήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Επιπλέον, επισήμανε ότι το κόμμα του έκανε λάθη στο παρελθόν, ωστόσο, όπως υποστήριξε, είναι η μόνη όρθια και συγκροτημένη πολιτική δύναμη.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: «Το ζητούμενο είναι την επόμενη μέρα των εκλογών να υπάρχει μια σταθερότητα στον τόπο και μια διακυβέρνηση, που θα μπορέσει να τον οδηγήσει σε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, διότι οι θυσίες της τελευταίας διετίας πήγαν χαμένες σε μεγάλο βαθμό.

    Μπορούμε στην Ελλάδα να προχωρήσουμε καλύτερα, αποτελεσματικότερα, δικαιότερα απ' ό,τι προχωρήσαμε την τελευταία διετία και αυτό είναι που λέει και η ΝΔ, η οποία βεβαίως έκανε λάθη στο παρελθόν αλλά είναι η μόνη όρθια πολιτική δύναμη, μια δύναμη που είναι συγκροτημένη μπορεί να αποτελέσει τον κορμό της πανεθνικής προσπάθειας από την επόμενη μέρα. Το πρόγραμμά μας είναι δομημένο πάνω σε 3 άξονες, ο πρώτος είναι διαφάνεια στο πολιτικό σύστημα, ο δεύτερος είναι εγκληματικότητα και ο τρίτος είναι ανάπτυξη».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 16:06

    Είδηση: 11038

    [04] Α. Ροντούλης: Γενόσημο το κόμμα του Π. Καμμένου, αντιγράφει το ΛΑΟΣ

    Την άποψη ότι το κόμμα του Π. Καμμένου αντιγράφει το ΛΑΟΣ, εξέφρασε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο Αστέριος Ροντούλης, χαρακτηρίζοντάς το ως γενόσημο κόμμα. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Λάρισα, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή έκανε λόγο για κακέκτυπα κομμάτων. Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ του να κάνει ο Έλληνας την επανάστασή του στην κάλπη και να χτυπήσει τον δικομματισμό, αρκεί, όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά, να μην αμαυρώσει την επανάστασή του αυτή με επιλογές ναζισμού και σατανισμού.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Α. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: «Το κόμμα του κυρίου Καμμένου είναι κόμμα δημιουργηθέν εδώ και ένα μήνα. Άρα, αυτά που λέει κατ' ανάγκη, νομίζω ότι αντιγράφει το ΛΑΟΣ. Η δε Χρυσή Αυγή, κοιτάξτε να δείτε, μιλάμε για να αποφύγουμε κακέκτυπα κομμάτων. Νομίζω ότι η διακύβευση των εκλογών αυτών είναι ο Έλληνας να κάνει την επανάστασή του στην κάλπη, ναι, να χτυπήσει το δικομματισμό, ναι, αλλά να μην αμαυρώσει με επιλογές, οι οποίες είναι επιλογές ναζισμού και σατανισμού την επανάστασή του αυτή».

    Α. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: «Εμάς δε μας ενοχλεί το κόμμα του κυρίου Καμμένου, γιατί είναι ένα κόμμα γενόσημο, αντιγράφει το ΛΑΟΣ».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 16:05

    Είδηση: 11033

    [05] Με αποχή απειλούν οι δημοτικοί υπάλληλοι στις εκλογές

    Θέμα ασφαλούς διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας τίθεται καθώς οι δημοτικοί υπάλληλοι απειλούν με αποχή από τα καθήκοντά τους, διαμαρτυρόμενοι για τη μείωση των δικαιούχων του εκλογικού επιδόματος. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕ -ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλο, ο οποίος μίλησε στην ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, το Υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε σε αυτές τις εκλογές να μειώσει το προσωπικό που θα εργαστεί στους Δήμους καθώς έχουν περικοπεί οι εκλογικές αποζημιώσεις.

    Συγκεκριμένα, το υπουργείο ζητά να δουλέψουν από τους 65.000 δημοτικούς υπαλλήλους οι 6.500 δηλ. αντιστοιχεί ένας εργαζόμενος σε τρία εκλογικά τμήματα. Όπως διευκρίνισε ο κ. Μπαλασόπουλος, οι δημοτικοί υπάλληλοι έχουν συγκεκριμένα καθήκοντα, τα οποία μεταξύ άλλων είναι: να φτιάξουν τους φακέλους που παραδίδουν ανά εκλογικά τμήματα, να μεταφέρουν τα ψηφοδέλτια από την περιφέρεια στα εκλογικά τμήματα, να φτιάξουν τις αίθουσες, να στήσουν τα παραβάν και τις κάλπες, να μεταφέρουν το έγγραφο με τα αποτελέσματα είτε στον ΟΤΕ είτε στο δήμο ώστε να δοθούν στη συνέχεια στο Υπ. Εσωτερικών, να πάνε φαγητά στους δικαστικούς αντιπροσώπους, και παράλληλα να είναι και στο Δήμο.

    Ο κ. Μπαλασόπουλος τόνισε ότι θα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα την ημέρα των εκλογών και το Υπουργείο δεν θα πρέπει να αναζητήσει τις ευθύνες στους εργαζόμενους αλλά στους ίδιους.

    «Δεν γίνεται να δίνονται υπέρογκα ποσά σε άλλους και στους δημοτικούς υπαλλήλους τίποτα», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι δεν θα κάνουν καμία δουλειά που δεν είναι δική τους αρμοδιότητα.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr, ΝΕΤ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βιβή Παπαστεφάνου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 14:15

    Είδηση: 11034

    [06] Γεννηματά-Παναγιωτόπουλος, διαξιφισμοί στην τελική ευθεία

    Προεκλογικοί διαξιφισμοί μεταξύ των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά και της ΝΔ Πάνου Παναγιωτόπουλου στην εκπομπή ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.

    Η κα Γεννηματά τόνισε μεταξύ άλλων ότι αυτή την ώρα χρειάζονται συγκεκριμένες απαντήσεις και δεσμεύσεις από τα κόμματα γιατί από αυτές τις εκλογές κρίνεται και το μέλλον της επόμενης γενιάς. Ανέφερε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατάφερε να πετύχει τη μεγαλύτερη μείωση χρέους, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να μιλάμε σε εάν πιο σταθερό δημοσιονομικό περιβάλλον. Κατάφερε να διαπραγματευτεί πολύ σκληρά, ενώ η Ευρώπη ήταν ανέτοιμη και δεν υπήρχαν οι κατάλληλοι μηχανισμοί στήριξης, πρόσθεσε και συνέχισε ότι τώρα που αλλάζουν τα δεδομένα στην ΕΕ, πρέπει να ενισχυθεί το ΠΑΣΟΚ το οποίο έλεγε για ευρωομόλογο εδώ και καιρό, να ενισχυθεί και ο ευρωπαϊκός σοσιαλισμός με τον Ολάντ. Αναφερόμενη στο ντιμπέιτ, δήλωσε ότι κανείς δεν ανταποκρίθηκε στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ αλλά ούτε και στη δεύτερη πρόταση που κατέθεσαν όπου οι δημοσιογράφοι θα καθόριζαν τους όρους διεξαγωγής της τηλεοπτικής αναμέτρησης. Κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά που δεν θέλησε να γίνει ντιμπέιτ λέγοντας ότι φοβάται γιατί δεν έχει επιχειρήματα και πως τρεις ημέρες πριν τις εκλογές δεν έχει δώσει συνέντευξη Τύπου.

    Ο κ. Παναγιωτόπουλος από την πλευρά τουτόνισε ότι κανείς δεν έχει τη μαγική συνταγή, όμως με το πρόγραμμα της η ΝΔ, το οποίο έγινε μετά από ζυμώσεις, από επιτελείο καταρτισμένο, μπορεί να οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση. Ο τόπος χρειάζεται κοινωνική συνεννόηση και συναίνεση και το μεγάλο ερώτημα είναι πως θα επιτευχθεί αυτό, είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ότι μένει στις εντυπώσεις, και αναρωτήθηκε «γιατί δεν έκανε όλα αυτά που εξαγγέλει τώρα, όταν ήταν ο Νο 2 του Παπανδρέου, ο παντοδύναμος». Επισήμανε ότι για να ξεπεραστεί η κρίση χρειάζεται συσπείρωση των δυνάμεων στην Ευρώπη και πως ο Α. Σαμαράς είχε μοναχική πορεία από τότε που ανέλαβε στην Ευρώπη, πως έδωσε το δικό του αγώνα. Κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου για τη στάση του απέναντι στον κ. Σαμαρά λέγοντας ότι όταν του έλεγε να πάρει η χώρα μέτρα ανάπτυξης και να πάνε μαζί στην Ευρώπη εκείνος δεν του απάντησε. Για το ντιμπέιτ δήλωσε ότι η ΝΔ προσπάθησε να πείσει ότι χρειάζεται να γίνει η τηλεοπτική αναμέτρηση με ουσιαστικούς όρους, όμως -όπως είπε- οι προτάσεις του κόμματος δεν έγιναν δεκτές.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr, ΝΕΤ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βιβή Παπαστεφάνου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 15:20

    Είδηση: 11024

    [07] Με μια ματιά

    -Δύο νόμιμοι εκπρόσωποι εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης, της υπόδησης, αλλά και των ακινήτων, 50 και 43 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν από το αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας, στην Αθήνα, για μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 222.858,69 ευρώ, ενώ αναζητούνται ακόμα τρεις νόμιμοι εκπρόσωποι της ίδιας εταιρείας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

    -Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο Περιστέρι, ως μέλη σπείρας που διακινούσε λαθραία τσιγάρα. Πρόκειται για δύο Έλληνες και δύο Πακιστανούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13.160 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. Κατασχέθηκαν επίσης πέντε κινητά τηλέφωνα και ένα ΙΧ αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 11048

    [08] Μάθε πού ψηφίζεις μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου

    Δέκα τηλεφωνικές γραμμές θα λειτουργούν στο Υπουργείο Εσωτερικών για να ενημερώνουν τους πολίτες, που δεν έχουν πρόσβαση στο Internet , σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζουν. Οι τηλεφωνικές αυτές γραμμές θα λειτουργούν την Παρασκευή 4 Μαΐου και το Σάββατο 5 Μαΐου από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή των εκλογών από τις 8 το πρωί έως τη λήξη της ψηφοφορίας στις 7 το βράδυ. Οι πολίτες μπορούν να αναζητούν το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr «Μάθε που ψηφίζεις».

    Τα τηλέφωνα είναι: 213-1511125, 213-1511143, 213-1511153, 213-1511119, 213-1511146, 213-1361154, 213-1361160, 213-1361161, 213-1361165, 213-1361182

    Η αναζήτηση μέσω Ιντερνετ μπορεί να γίνει από την ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου Εσωτερικών αλλά και από την ιστοσελιδα της ΕΡΤ

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 17:52

    Είδηση: 11069


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 3 May 2012 - 16:49:34 UTC