Read the CSCE Helsinki Act (1 August 1975) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-05-17

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σταθερή χρηματοδότηση ζητά ο ΕΟΠΥΥ για την κάλυψη των υποχρεώσεων του
  • [02] Είμαστε το μέτωπο αντίστασης στην καταστροφή - Ομιλία Σαμαρά στην ΚΟ
  • [03] Βαρβιτσιώτης-Καλύβης-Ανδρουλάκης-Γιαννάκης-Πρωτούλης
  • [04] Α. Τσίπρας: Η κινδυνολογία των πολιτικών δυνάμεων βλάπτει τη χώρα
  • [05] Ομοβροντία δηλώσεων από την Ευρώπη για την Ελλάδα

    [01] Σταθερή χρηματοδότηση ζητά ο ΕΟΠΥΥ για την κάλυψη των υποχρεώσεων του

    Συνεχίζονται τα παράπονα για τον ΕΟΠΥΥ και τις οφειλές του προς τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς. Ο πρόεδρος του Οργανισμού Γεράσιμος Βουδούρης μιλώντας στην ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ δήλωσε ότι πρέπει να μπει στην πολιτική ατζέντα η σταθερή χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ, γιατί μόνο έτσι θα μπορεί να διαπραγματευθεί με τους συνεργάτες του (γιατρούς, φαρμακοποιούς) και να μπορεί να έχει στη διάθεση του κάθε μήνα 450 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο χρειάζεται για να καλύψει τις μηνιαίες υποχρεώσεις του. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, τόνισε ότι ένα μεγάλο εγχείρημα γίνεται πολύ γρήγορα και με πρόχειρο τρόπο με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί τα προβλήματα τα οποία τώρα αντιμετωπίζουμε.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 12299

    [02] Είμαστε το μέτωπο αντίστασης στην καταστροφή - Ομιλία Σαμαρά στην ΚΟ

    «Νέα δραχμή στο μισό, αποδοχές στο μισό, οι τιμές στα εισαγόμενα θα εκτοξευθούν κυρίως σε τρόφιμα και καύσιμα. Στο μισό θα υποτιμηθεί η αξία των καταθέσεων, η αξία των ακινήτων». Με αυτόν τον τρόπο ο Αντώνης Σαμαράς, περιέγραψε τον εφιάλτη που φέρνουν στη χώρα, όσοι μιλούν για μονομερή καταγγελία.

    Ταυτόχρονα ο Πρόεδρος της ΝΔ, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα εθνικά θέματα.

    Η Ελλάδα στην Ευρώπη, είπε, είναι θωρακισμένη εθνικά και γεωπολιτικά.

    Αν απομονωθούμε, συμπλήρωσε θα βρεθούμε απόλυτα ευάλωτοι με πολλούς γύρω μας να μπαίνουν στον πειρασμό να εκμεταλλευθούν την αδυναμία μας.

    Δεν χρειάζεται η Ελλάδα να ζήσει τέτοιο εφιάλτη, τόνισε και δυο πράγματα πρέπει να γίνουν, να αξιοποιήσει η Ελλάδα τον πλούτο της και να αλλάξει την πολιτική του μνημονίου.

    <img

    src='http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif' alt='Get Adobe Flash player' />

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: A. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012 11:46

    Είδηση: 12296

    [03] Βαρβιτσιώτης-Καλύβης-Ανδρουλάκης-Γιαννάκης-Πρωτούλης

    Σε προεκλογική περίοδο μπαίνει και πάλι η χώρα και οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης ανεβαίνουν, με αιχμή την οικονομική κρίση, την αδυναμία συνεργασίας των κομμάτων για το σχηματισμό κυβέρνησης. Στην ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ αντιπαρατέθηκαν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, βουλευτής της ΝΔ, ο Αλέκος Καλύβης, μέλος γραμματείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ο Νίκος Ανδρουλάκης, βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ο Μιχάλης Γιαννάκης, βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

    Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις τόνισε ότι ότι όσοι πίστευαν πως υπάρχει κλίμα συνεργασιών και συναινέσεων, κατάλαβαν ότι είναι ψεύτικό, επικρίνοντας κάποιους πολιτικούς αρχηγούς ότι είδαν ως ευκαιρία τη δημοσιοποίηση των συνομιλιών που είχαν με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να ξαναπούνε όσα έλεγαν και στα κανάλια. Εξέφρασε επίσης, φόβους ότι θα ξαναδούμε ανάλογες συμπεριφορές και πως είναι ανεύθυνο από την πλευρά των πολιτικών αρχηγών. Δήλωσε ότι τα πράγματα είναι πολύ κρίσιμα και πως έχει τελειώσει ο χρόνος ακόμα και για την πραγματική οικονομία, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι μόλις ορκιστεί η νέα Βουλή θα πρέπει να διαλυθεί, λέγοντας πως χάνεται μια ευκαιρία να μιλήσουν και να εκφραστούν και οι 300 βουλευτές. Ας μη το επαναλάβουμε, είπε.

    Ο κ. Καλύβης δήλωσε με έμφαση ότι δεν υπάρχει κανένα πολιτικό αποτέλεσμα, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να σχηματιστεί κυβέρνηση, ενώ αναρωτήθηκε γιατί δεν καταλήξαμε σε μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Για την επιλογή προσώπου για πρωθυπουργός, ανέφερε ότι εκτός από τον Γ. Αρσένη υπήρχε ως επιλογή και ο Μ. Δρεττάκης, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε έναν άνθρωπο που να έχει μία αίσθηση της κοινωνίας και να διαχειριστεί και θέματα σχετικά με το ΝΑΤΟ. Επέκρινε την επιχειρηματολογία του κ. Βαρβιτσιώτη για τη δανειακή σύμβαση, λέγοντας ότι καταδέχεται το πρώτο μνημόνιο και τους όρους του. Πρόσθεσε ότι το μνημόνιο βασίζεται στην πρακτική «φορολογούμαι τη φτωχεια». Επίσης, άσκησε κριτική στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως ότι διαπραγματεύτηκε το έκανε χειρότερο.

    Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν εχθροί, ο λαός έδωσε διπλό σχυρό μήνυμα, ένα στο δικομματισμό και στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και ένα που μας λέει: «συνεργαστείτε». Γι' αυτό και δεν έδωσε αυτοδυναμία σε κανένα κόμμα». Κατηγόρησε επίσης, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «έσπρωξε» τις εκλογές αλλά και τον Α. Σαμαρά ότι θα μπορούσε να περιμένει να πάμε σε εκλογές μετά την τουριστική περίοδο αλλά εκείνος επέμεινε να γίνουν εκλογές τον Μάιο. «Πρέπει να βάλουμε νερό στο κρασί μας», είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι πρέπει όλοι να πάρουν ρεαλιστικές αποφάσεις και να σταματήσει το πάρτι λαϊκισμού.

    Ο κ. Γιαννάκης επισήμανε ότι όσα είπε χθες στη ΝΕΤ ο κ. Καψής ήταν σωστά, πως δεν υπάρχουν περιθώρια επαναδιαπραγμάτευσης, γι' αυτό -όπως είπε- υπάρχουν δύο κατευθύνσεις, ή ακολουθούμε το μνημόνιο ή το ακυρώνουμε. Και αναρωτήθηκε ποιοι θα κάνουν την επαναδιαπραγμάτευση, αυτοί που έχουν υπογράψει το μνημόνιο; Τόνισε ότι η κοινωνία χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα της δώσει ελπίδα, θα την ενώσει και θα διαφυλάξει την εθνική μας κυριαρχία.

    Ο κ. Πρωτούλης σημείωσε ότι παίζει σημαντικό ρόλο με ποιους όρους θα γίνει η επαναδιαπραγμάτευση, ενώ τόνισε ότι και οι «17» έχουν αποφασίσει την τύχη της χώρας και των πολιτών. Ανέφερε ότι δεν μπορεί ο κόσμος να βασίζει τις ελπίδες τους σε αυτούς που μας οδήγησαν στο μνημόνιο, και αναρωτήθηκε πιστεύουν ότι ο λύκος θα γίνει πρόβατο; Κατηγόρησε για διγλωσσία τα κόμματα, λέγοντας ότι άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα μετεκλογικά.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012 11:08

    Είδηση: 12286

    [04] Α. Τσίπρας: Η κινδυνολογία των πολιτικών δυνάμεων βλάπτει τη χώρα

    Συνέντευξη στη ΝΕΤ και το Σ. Κούλογλου, έδωσε το βράδυ της Τετάρτης, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σχολιάζοντας τις φήμες ότι καταρρέει η χώρα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως: «Είναι τεράστια η ευθύνη όσων άφησαν τη χώρα μας για Πέμπτη χρονιά σε ύφεση, που αντίστοιχα φαινόμενα δεν συνέβαιναν ούτε μετά από πόλεμο, ίσως να υπήρχαν αντίστοιχα φαινόμενα από την πτώση των καθεστώτων του ανατολικού μπλοκ. Έχουν αφήσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα σε οριακό σημείο και αναπαράγουν την ίδια κινδυνολογία για το μέλλον της χώρας. Όταν βγαίνει ο επικεφαλής του Eurogroup ο κ. Γιούνγκερ και δηλώνει ότι όσοι μιλάνε για έξοδο από το ευρώ λένε ανοησίες και υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα που αναπαράγουν αυτές τις ανοησίες. Αν από κάτι κινδυνεύει η χώρα είναι από την κινδυνολογία αυτών των πολιτικών δυνάμεων και ένα σύστημα λόμπυ του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Δεν θέλαμε να βγει κυβέρνηση που να εφαρμόσει το πρόγραμμα του μνημονίου, γιατί αυτή ήταν η εντολή που λάβαμε από τον ελληνικό λαό».

    Συνεχίζοντας ο κ. Τσίπρας, ανέφερε ότι: «Η πρόταση του κ. Παπούλια ήταν να είναι ο κ. Παπαδήμος υπηρεσιακός πρωθυπουργός, που εμείς θεωρούμε ότι εφάρμοσε την μνημονιακή πολιτική. Προτείναμε να οριστεί πρόσωπο που θα ήταν κοινής αποδοχής για να διαχειριστεί το διάστημα αυτό μέχρι τις εκλογές και δεν το δέχτηκαν.

    Όταν έχουμε πρώτους σε σταυρούς στα ψηφοδέλτιά μας την κ. Σακοράφα, τον κ. Κουρουπλή, τον κ. Μητρόπουλο, τότε δεν χρειάζεται κανένα επικοινωνιακό τρυκ για να δείξουμε την στόχευσή μας για συμμαχίες, όταν ο κ. Βενιζέλος "έσωζε", δύο χρόνια την πατρίδα, διαλύοντας τους ανθρώπους.

    Ο ελληνικός λαός αναδρομικά ρωτήθηκε (στις 6 του Μάη) για το μνημόνιο και έδωσε αναδρομικά την απάντησή του. Ακύρωσε αυτές τις αποφάσεις και έκανε τις υπογραφές του κ. Βενιζέλου και του κ. Σαμαρά προς την κ. Λαγκάρντ και την κ. Μέρκελ, προσωπικές δεσμεύσεις, αφού δεν έχουν τη νομιμοποίηση και την αποδοχή του κόσμου».

    Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο, ότι δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ έχει σαπίσει και διέλυσε τα όργανά του και τώρα ζητάει να υπερψηφιστεί από τον ελληνικό λαό, ενώ άσκησε κριτική και στον κ. Σαμαρά για συνεχείς αλλαγές στη στάση του, υπενθυμίζοντας ότι διέγραψε την κ. Μπακογιάννη, για να ανοίξουν σήμερα συζητήσεις για πιθανή επιστροφή της.

    Ακολούθως ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι: «Εμείς ό,τι υποσχεθήκαμε προεκλογικά, τηρήσαμε και μετεκλογικά, αυτό δεν είναι αλαζονεία, αλαζονεία θα ήταν να παίρναμε δύο - τρία υπουργεία και να μπούμε στο βάζο με το μέλι, την ώρα που ο λαός μας πεινάει».

    Αναφερόμενος στη στήριξη που δήλωσε ότι του προσφέρει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι του απάντησε ότι δεν είχαν πάνω από 71 βουλευτές και στην απάντηση του κ. Κουβέλη, ότι θα στηριχτούν και από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, ο κ. Τσίπρας σχολίασε, ότι θα έριχναν την κυβέρνηση από το πρώτο νομοσχέδιο, αφού δεν υπήρχε συμφωνία πάνω στην υλοποίηση του προγράμματος του μνημονίου. Επεσήμανε ότι ο κ. Κουβέλης, λίγες ημέρες μετά δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ. Δήλωσε όμως ότι χαιρετίζει την απόφαση του κ. Κουβέλη να στηρίξει μια κυβέρνηση με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, χωρίς τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

    Για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Εδώ στις 6 Μάη έγινε μισό βήμα και δημιούργησε θέμα σε όλη την Ευρώπη. Οι εκλογές στην Ελλάδα παρουσιάστηκαν δίπλα στην εκλογική επιτυχία του κ. Ολάντ στη Γαλλία. Αν ολοκληρωθεί το βήμα στις 17 Ιουνίου θα έχουμε εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Η στάση του ΚΚΕ είναι απαράδεκτη γιατί επιτίθεται εναντίον μας με επιχειρήματα του αστικού κόσμου. Να δούμε τόσο για την κ. Παπαρήγα που δήλωσε στις 6 Μάη, ότι δεν βγαίνουν τα κουκιά, αν το αποτέλεσμα στις 17 Ιουνίου δημιουργήσει άλλα δεδομένα, τι θα κάνει και η ίδια και ο κ. Κουβέλης. Φανταστείτε να έχουμε 120 - 130 βουλευτές. Εμείς θα μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας».

    Επίσης ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως «Εμείς δεν είμαστε εκπρόσωποι ενός διεφθαρμένου συστήματος σαν αυτού που επί 35 χρόνια υπήρχε στην Ελλάδα, δεν θα μας βρει κανείς στις λίστες του κ. Χριστοφοράκου και της Siemens και είναι σημαντικό αυτό. Δεν μπορούν να αντιμετωπίζουν μια χώρα σαν προτεκτοράτο, όταν ξέρουν ότι μας στηρίζει ο λαός».

    Τέλος, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι: «Αν μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός θα μπουν κανόνες και θα υπάρχει έλεγχος για το πού πηγαίνει το δημόσιο χρήμα. Η δημοκρατία έχει κανόνες και πρέπει να γίνεται έλεγχος. Το πάρτι θα τελειώσει. Γι αυτό και όσο θα πηγαίνουμε προς τις εκλογές, τόσο θα δεχόμαστε λυσσαλέες επιθέσεις, αλλά αυτό θα μας κάνει πιο συμπαθείς».

    Ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι θα επιχειρήσουν να εφαρμόσουν ένα δίκαιο σύστημα αναδιανομής του πλούτου, ώστε να μην φορολογούνται οι φτωχοί, αλλά ο πλούτος, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν με το να κρύβονται ορισμένοι όπως το εφοπλιστικό κεφάλαιο σε off shore εταιρίες. Επίσης ανέφερε ότι θα υπάρχουν δυσκολίες και θα χρειαστεί να γίνουν θυσίες, αλλά θα πιάσουν τόπο.

    <img

    src='http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif' alt='Get Adobe Flash player' />

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Νάσος Μπράτσος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012 01:29

    Είδηση: 12276

    [05] Ομοβροντία δηλώσεων από την Ευρώπη για την Ελλάδα

    Κλίμα πανικού προκαλούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι εξελίξεις στην Ελλάδα με κορυφαίους αξιωματούχους να εκπέμπουν αντιφατικά μηνύματα. Ο πρόεδρος της Κομισιόν και ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών επιμένουν στη σκληρή διλημματικού χαρακτήρα φρασεολογία για τις ελληνικές εκλογές. Αντίθετα ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας και η Γερμανίδα Καγκελάριος υιοθετούν πιο ήπιους τόνους.

    Ποταμός πολλαπλών μηνυμάτων εκρέει από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς την Ελλάδα με φόντο τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Ο Πρόεδρος της Κομισιόν, μάλιστα, προέβη σε μία άκομψη παρέμβαση: κάλεσε τους Έλληνες να ψηφίσουν με πλήρη επίγνωση των συνεπειών της επιλογής τους.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.

    «Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει για τι θα ψηφίσει. Δεν είναι θέμα πολιτικής των κομμάτων. Είναι για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη και με το ευρώ».

    Αντίθετα Μέρκελ και Ολάντ επισήμαναν πως θα γίνει σεβαστό το όποιο αποτέλεσμα. Στην κοινή συνέντευξη τύπου, που κυριάρχησε το ελληνικό ζήτημα, διαμήνυσαν ότι η χώρα μας ανήκει στο ευρώ και την ευρωπαϊκή οικογένεια. Δήλωσαν, μάλιστα, έτοιμοι να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, αλλά κάλεσαν την Αθήνα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

    Με το θέμα της ελληνικής εξόδου να παραμένει στο προσκήνιο, ακόμα και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο οποίος αποφεύγει τις παρεμβάσεις επί των πολιτικών θεμάτων, πήρε θέση.

    «Θέλω να δηλώσω ότι η ισχυρή προτίμησή μας είναι να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη».

    Ο κίνδυνος γενίκευσης της κρίσης είναι ορατός. Ιταλία και Ισπανία δέχονται ασφυκτικές πιέσεις με το κόστος δανεισμού να ξεπερνά το 6%. Μάλιστα, για την Μαδρίτη, που δίνει μάχη για την άμεση εξυγίανση του Τραπεζικού τομέα της, για να αποφύγει την διάσωση, πλησίασε το δυσβάσταχτο 7%. Το γεγονός προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Πρωθυπουργού Ραχόι.

    «Δεν θέλω να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ. Θα ήταν τεράστιο λάθος και άσχημα νέα. Πρέπει να εγγυηθούμε τη βιωσιμότητα του χρέους μας και να τηρήσουμε όλοι τις δεσμεύσεις μας», δήλωσε ο Μαριάνο Ραχοϊ.

    Είναι χαρακτηριστικό πως ο διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας παραδέχθηκε πως το Λονδίνο εξετάζει σχέδια από κοινού με την κυβέρνηση Κάμερον για την κατάρρευση του ευρώ.

    «Η ευρωζώνη ή πρέπει να ανασυγκροτηθεί ή πρέπει να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο διάλυσης. Πρέπει να αποφασίσουν και δεν μπορούν να το αναβάλουν για πολύ, τόνισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντεηβιντ Κάμερον.

    Απηχώντας το κλίμα, και ο Υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, κάλεσε την Ευρώπη να στηρίξει την Ελλάδα, λέγοντας πως "το κόστος διάσωσης της είναι χαμηλότερο από αυτό της κατάρρευσής της". Ενώ, και ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου προειδοποίησε για τις συνέπειες της ελληνικής εξόδου στις χώρες του νότου.

    <img

    src='http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif' alt='Get Adobe Flash player' />

    <img

    src='http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif' alt='Get Adobe Flash player' />

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012 23:50

    Είδηση: 12262


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 18 May 2012 - 0:14:46 UTC