Visit the American Hellenic Media Project (AHMP) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-05-22

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η Ντόρα Μπακογιάννη στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ
  • [02] Ελλάδα και ανάπτυξη στο επίκεντρο της άτυπης Συνόδου Κορυφής
  • [03] Πρόγνωση από την Χριστίνα Ρήγου
  • [04] Κόντρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Τσίπρα περί Ολάντ
  • [05] Με δημοψήφισμα θα απαντήσουμε στο κακό σενάριο λέει ο Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ

    [01] Η Ντόρα Μπακογιάννη στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ

    Μια μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Σύμπραξης Νέας Δημοκρατίας και Δημοκρατικής Συμμαχίας, η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ και την Έλλη Στάη.

    Η κ. Μπακογιάννη σχολιάζοντας την απόφασή της να ενταχτεί εκ νέου στη ΝΔ, τόνισε ότι η απόφαση δεν ήταν εύκολη τόσο για την ίδια όσο και τον κ. Σαμαρά.. Την πήραμε μετά από ώριμη σκέψη σημείωσε, εξηγώντας ότι οι συνθήκες επιβάλουν τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης που θα κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ, ενώ θα κάνει και τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις για την αλλαγή όρων του μνημονίου, ώστε να βγει η χώρα από την κρίση.

    Τόνισε ότι και προεκλογικά είχε ταχθεί υπέρ των συνεργασιών και σημείωσε ότι για να επέλθει η συμφωνία τόσο η ίδια όσο και ο κ. Σαμαράς παραμερίζοντας τις παλιές διαφορές, δεσμεύτηκαν πάνω σε συγκεκριμένο πλαίσιο συνεργασίας, που βασίζεται στους όρους, ότι η Ελλάδα θέλει μια κυβέρνηση ισχυρή και αξιόπιστη που θα κρατήσει τη χώρα στο ευρώ και θα προχωρήσει τις διαθρωτικές αλλαγές.

    Η κ. Μπακογιάννη επιτέθηκε και στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι με τις δηλώσεις του για τον κ. Ολάντ έκανε ζημιά στην Ελλάδα, και κάνοντας λόγο για γκάφα λόγω απειρίας αλλά και αλαζονείας.

    Ο τόπος χρειάζεται σταθερή και αξιόπιστη κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να καλύψει αυτές τις προϋποθέσεις τόνισε και απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι η ίδια δεν θα έδινε ψήφο ανοχής σε μια κυβέρνηση που θα συγκροτούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας πεπεισμένη ότι θα την οδηγούσε τη χώρα έξω από το ευρώ και θα κατέστρεφε το μέλλον των επόμενων γενιών.

    Η κ. Μπακογιάννη τέλος τάχθηκε υπέρ μιας κυβέρνησης συνεργασίας, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, γιατί θέλουν η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ.

    <img

    src='http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif' alt='Get Adobe Flash player' />

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαΐου 2012 22:25

    Είδηση: 12847

    [02] Ελλάδα και ανάπτυξη στο επίκεντρο της άτυπης Συνόδου Κορυφής

    Η αντιμετώπιση της κρίση χρέους στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρωζώνη θα είναι το κυρίαρχο θέμα στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Τετάρτη, η οποία θα γίνει στη σκιά και της έκθεσης του ΟΟΣΑ, που καλεί την Ευρώπη να αναλάβει δράση για την τόνωση της ανάπτυξης, προειδοποιώντας πως η κρίση στην ευρωζώνη έχει επιδεινωθεί και αποτελεί την υπ'αριθμόν ένα απειλή για την παγκόσμια οικονομία.

    Στο πνεύμα αυτό, ο Αμερικανός Πρόεδρος κάλεσε «τις ευρωπαϊκές χώρες να συντονίσουν αποτελεσματικότερα τις ενέργειές τους», αναγνωρίζοντας, μάλιστα, ότι όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα επηρεάζουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Η Κριστίν Λαγκάρντ, αναφερόμενη, μάλιστα, στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, επισήμανε ότι «η ξεκάθαρη προτίμηση του Οργανισμού προς όφελος της σταθερότητας είναι να εφαρμοστεί το πρόγραμμα από όποιες πολιτικές δυνάμεις κι αν προκύψουν».

    Εν μέσω αυτού του κλίματος, ο Πρόεδρος της Γαλλίας επανέλαβε μετά τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Σικάγο ότι «θα επιδιώξει μία νέα κατεύθυνση στην Ευρώπη με κύριο σκοπό την ανάπτυξη». Η Γερμανία, πάντως, διέψευσε ότι Ολάντ και Μέρκελ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, επισημαίνοντας ότι η Σύνοδος είναι προπαρασκευαστική της Συνόδου του Ιουνίου και δεν θα ληφθεί καμία απόφαση. Διαμήνυσε, μάλιστα, σε ότι αφορά την έκδοση ευρωομολόγων πως είναι λανθασμένη ιδέα και η θέση της αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει.

    Λιτότητα και ανάπτυξη δεν είναι αντιφατικές έννοιες διαμήνυσε, πάντως, η καγκελάριος Μέρκελ, εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξη της για το γεγονός ότι η στάση της Γερμανίας έχει προκαλέσει τόσες αντιδράσεις.

    Όπως διαβεβαίωσαν, εμμέσως πλην σαφώς, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συμβουλίου, στην άτυπη σύνοδο, θα τεθούν απλώς οι βάσεις, για το τι πρέπει να πράξουν η Επιτροπή και το Συμβούλιο στο άμεσο μέλλον, για την τόνωση της ανάπτυξης και την αντιμετώπιση της ανεργίας.

    Αυτό που προκαθορίσθηκε είναι ότι το Συμβούλιο και η Επιτροπή δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουν από τη θέση τους ότι, δεν γίνεται να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς αυστηρή τήρηση της δημοσιονομικής πειθαρχίας.

    Σύμφωνα με τα όσα είπαν σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο,τόσο ο επίτροπος Ολι Ρεν, όσο και ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου, Δανός υπουργός Νικολάϊ Βάμεν, τα σπουδαία θα πρέπει να αναμένονται από το τέλος Μαΐου και μετά.

    Στις 30 Μαΐου, η Επιτροπή θα παρουσιάσει τις αναλυτικές συστάσεις της προς τα κράτη- μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις οποίες θα καθορίζεται το πώς, η κάθε χώρα, θα πρέπει να εφαρμόσει τα όσα υπαγορεύονται στο Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Στη δε «επίσημη» Σύνοδο Κορυφής στο τέλος Ιουνίου, θα ανακοινωθούν οι κατευθυντήριες γραμμές, για το πώς θα επιτευχθεί η πολυπόθητη ανάπτυξη στην Ευρώπη και για το πώς θα δημιουργηθούν θέσεις απασχόλησης, για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

    Κατά τον κ. Ρεν, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο θα επιχειρήσει να πείσει τους ηγέτες των 27 ότι επιβάλλεται να προχωρήσουν σε μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας.

    Ο ίδιος, όμως, ομολόγησε ότι στα περισσότερα από τα θέματα που τίθενται για έγκριση στο Συμβούλιο, δεν υπάρχει ομοφωνία. Ζητήσαμε, είπε, την έγκριση των κυβερνήσεων των κρατών- μελών, για να προχωρήσει η Επιτροπή σε διαπραγματεύσεις με τρίτες χώρες, προκειμένου να εντοπισθεί και να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή.

    Οι 25 από τους 27 συμφώνησαν, αλλά δύο διαφώνησαν και μπλόκαραν τη σχετική απόφαση, είπε ο κ. Ρέν.

    Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν στη Σύνοδο ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμένος και ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Ζάννιας. Ο πρωθυπουργός πριν τη συνάντηση θα συναντηθεί κατ΄ ιδίαν με τον πρόεδρο της Ε.Ε. Χέρμαν Φαν Ρομπάι και τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

    Σε σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου, αποφασίστηκε ότι η Ελλάδα θα θέσει στο τραπέζι τα ζητήματα της ανάπτυξης ζητώντας:

    άμεση υπέρβαση των γραφειοκρατικών εμποδίων στις κοινοτικές υπηρεσίες για να ξεμπλοκαριστούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ,

    αύξηση των κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και

    έκδοση «ομολόγου έργου» για την χρηματοδότηση συγκεκριμένων σχεδίων υποδομής και επανέναρξη της χρηματοδότησης για τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους.

    Σχετικές ειδήσεις:

    Ο φόρος Τόμπιν θα μπορούσε να πυροδοτήσει την ανάπτυξη

    Σύσκεψη προετοιμασίας του πρωθυπουργού για άτυπη Σύνοδο Κορυφής

    ΟΟΣΑ: Ανάπτυξη από το β' εξάμηνο του 2013

    Λαγκάρντ: Οι Ευρωπαίοι να κάνουν περισσότερα για την ανάπτυξη

    <img

    src='http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif' alt='Get Adobe Flash player' />

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ , ΝΕΤ FM, ΑΠΕ/ΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαΐου 2012 22:31

    Είδηση: 12821

    [03] Πρόγνωση από την Χριστίνα Ρήγου

    Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται τις επόμενες δυο μέρες σε όλη τη χώρα, που θα γίνει πιο αισθητή στα δυτικά. Από την Παρασκευή θα επανέλθει σε ευχάριστα επίπεδα, με το θερμόμετρο να αγγίζει και πάλι τους 28 βαθμούς. Το επόμενο διήμερο, εκτός από σχετικά δροσερό, θα είναι και πιο βροχερό, με μπόρες τις απογευματινές ώρες.

    Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη προβλέπονται νεφώσεις στα δυτικά, που μέχρι το μεσημέρι θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα. Τοπικές μπόρες αναμένονται στην Ήπειρο, στα βόρεια τμήματα της Πελοποννήσου, στη δυτική Μακεδονία και στα βορειότερα ορεινά της Θράκης. Στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις, πιο πυκνές στις Κυκλάδες. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση και θα κυμανθεί από 8..25 στα βόρεια, από 10..22 στα δυτικά και θα φτάσει τους 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά και 25 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο λίγο πιο ισχυροί, μέχρι τοπικά 7 μποφόρ.

    ΑΘΗΝΑ

    Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με νεφώσεις, που το μεσημέρι θα είναι πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15...26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί στα 3-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό κόλπο μέχρι 6.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Στην πόλη της Θεσσαλονίκης ο καιρός θα είναι αίθριος, με λίγη συννεφιά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14..24 βαθμούς Κελσίου. Στον Θερμαϊκό οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ, με μικρή ενίσχυση το βράδυ.

    ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙΡΟΥ

    Την Πέμπτη το σκηνικό θα είναι πιο συννεφιασμένο στην ηπειρωτική χώρα, με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες το μεσημέρι. Μεγαλύτερη θα είναι η αστάθεια στην Μακεδονία και την Θράκη, με απότέλεσμα οι βροχές να είναι τοπικά πιο έντονες. Μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τις μέγιστες τιμές το μεσημέρι να μην ξεπερνάνε τους 24-25 βαθμούς και αρκετό κρύο τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι δυνατοί άνεμοι στο Κρητικό πέλαγος θα διατηρηθούν και στις υπόλοιπες θαλάσσιες περιοχές θα είναι νοτιοδυτικοί στα 3-5 μποφόρ.

    Την Παρασκευή παρόμοιες συνθήκες προβλέπονται, με συννεφιά κατά τόπους πιο έντονη και βροχές το μεσημέρι στα ορεινά της δυτικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας και στο ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα ανέβει και πάλι σε πιο ευχάριστα επίπεδα, μέχρι 26 στα βόρεια, 28 στα κεντρικά και ως 24 βαθμούς στο ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ στα νότια τμήματα.

    Πρόγνωση: Χριστίνα Ρήγου Μαθηματικός - Μετεωρολόγος

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαΐου 2012 22:32

    Είδηση: 12793

    [04] Κόντρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Τσίπρα περί Ολάντ

    Τριπλή επίθεση από ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ κατά του Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις του κατά του Φρανσουά Ολάντ, ενώ την ίδια ώρα ο Ευαγγελος Βενιζέλος είχε το πρωί 40λεπτη συνάντηση στο Παρίσι με τον Γάλλο πρόεδρο.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, δήλωσε ότι «μόνο αφελής και επικίνδυνος θα έκανε επίθεση σε έναν πολιτικό, του οποίου οι θέσεις είναι τόσο ξεκάθαρα υπέρ της πατρίδας μας». Πρόσθεσε ότι την ώρα που η Ελλάδα αναζητά συμμαχίες στο εξωτερικό και όλοι δουλεύουμε γι΄ αυτό, εκείνος με μια απίστευτη αλαζονεία τις καταστρέφει και οδηγεί τη χώρα στην απομόνωση.

    Ο μοναδικός σύμμαχος της χώρας μας είναι οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές και ο Φρανσουά Ολάντ, δήλωσε στη ΝΕΤ FM η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γενηματά. Τόνισε πως «όσοι παίζουν στα ζάρια το μέλλον της χώρας για μικροκομματικούς και προεκλογικούς λόγους και επιτίθενται στους μοναδικούς συμμάχους που έχουμε σήμερα, θέτουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία.

    Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και απαντώντας στις δηλώσεις του κ.Σαμαρά υπογραμμίζει ότι το πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο έχει συνηθίσει σε ηγέτες επαίτες και ικέτες απέναντι στους ευρωπαίους και ότι πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός, από εδώ και μπρος, θα εκπροσωπείται με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη.

    Ανταπαντώντας ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης ανέφερε ότι ο κ.Τσίπρας απέδειξε, άλλη μια φορά, πόση αλαζονεία κουβαλά και πόσο επικίνδυνος είναι για τα συμφέροντα της χώρας.

    Έρχεται νέα καταιγίδα μέτρων, είτε με την ΝΔ στην πρώτη γραμμή, είτε με τον αφερέγγυο ΣΥΡΙΖΑ στην άλλη, δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα, που μιλάει στις 9, στην πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα. Παράλληλα με ανακοίνωση του το ΚΚΕ τονίζει: «Οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ καταρχήν και από πίσω της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ συνεχίζουν το παιχνίδι εξαπάτησης του λαού με τον δήθεν άλλο αέρα που φυσάει στην ΕΕ. Ο αέρας αυτός, που πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ διαφήμιζε, μέσα σε λίγες μέρες από την εκλογή Ολάντ αποδείχτηκε αέρας κοπανιστός».

    Για μικρομεγαλισμό και αμετροέπεια εκ μέρους του Α. Τσίπρα, κάνει λόγο με δήλωσή της η ΔΗΜΑΡ, υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί την προεκλογική, επιθετική επιχειρηματολογία του Σαρκοζί κατά του Ολάντ.

    <img

    src='http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif' alt='Get Adobe Flash player' />

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαΐου 2012 21:49

    Είδηση: 12789

    [05] Με δημοψήφισμα θα απαντήσουμε στο κακό σενάριο λέει ο Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ

    Ο κ. Βούτσης, εκτίμησε, πάντως ότι με δεδομένη την ταχύτητα που πηγαίνουν οι ευρωπαϊκές εξελίξεις, είναι πολύ δυνατό και εφικτό η διαπραγμάτευση να πετύχει μία ισχυρή και διαφορετική στρατηγική για το ελληνικό χρέος.

    Και συμπλήρωσε, ότι ήδη το πρώτο βήμα επανατοποθέτησης, έγινε μέσα από προτάσεις για παράδειγμα απευθείας δανεισμού των χωρών από την ΕΚΤ αλλά και αναπτυξιακά προγράμματα.

    Σκληρή κριτική στην άποψη που διατύπωσε ο Νίκος Βούτσης, άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, από τη στιγμή, όπως είπε, που η μεγάλη πλειοψηφία του λαού επιθυμεί την παραμονή στην ευρωζώνη. «Δηλαδή θα βγάλετε τη χώρα και θα έρθετε να πείτε ψήφισε τώρα ελληνικέ λαέ?», αναρωτήθηκε.

    Εσωστρεφή και ξένα με την Ευρώπη, χαρακτήρισε τα περί δημοψηφίσματος ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Αν ήταν σε κάθε χώρα που έχει μεγάλα προβλήματα... τότε καμία χώρα δεν θα είχε πρόβλημα με τα δημοψηφίσματα», τόνισε.

    Σηκώνοντας το γάντι, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του επανήλθε στο ζήτημα την Τρίτη, κάνοντας λόγο για συστηματικά επιχειρούμενη διαστρέβλωση των θέσεων του και προσθέτει πως το δημοψήφισμα που έχει προτείνει η Κουμουνδούρου, αφορά στο Σύμφωνο Δημοσιονομικής Σταθερότητας.

    «Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τίθεται θέμα εξόδου από το ευρώ. Αυτοί που οδηγούν τη χώρα έξω από το ευρώ και διαλύουν την ευρωζώνη είναι οι ίδιοι που εμμένουν στις μνημονιακές πολιτικές», τονίζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται πως οι μόνοι που έχουν προτείνει δημοψήφισμα για παραμονή στην ευρωζώνη είναι ο κ.Παπανδρέου και η κ.Μέρκελ, εκβιάζοντας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τον ελληνικό λαό.

    Σχετικές ειδήσεις:

    Ο ΣΥΡΙΖΑ για «δημοψήφισμα μετά τις εκλογές»

    Αφελής και επικίνδυνος ο Α. Τσίπρας, δήλωσε ο Α. Σαμαράς

    ΔΗΜΑΡ: Μικρομεγαλισμός και αμετροέπεια εκ μέρους Τσίπρα

    <img

    src='http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif' alt='Get Adobe Flash player' />

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: A. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαΐου 2012 22:33

    Είδηση: 12763


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 22 May 2012 - 20:49:29 UTC