Browse through our Interesting Nodes of Internet & Computing Services in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-07-04

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ε. Τσακαλώτος: Να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της λιτότητας
  • [02] Α. Νάκος: Δεν θα επηρεαστούν τα δικαιώματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
  • [03] Μ. Βορίδης: «Το κρίσιμο είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας»
  • [04] Σχεδόν βέβαιοι για την ανακάλυψη του μποζονίου του Χιγκς οι επιστήμονες
  • [05] Π. Κουκουλόπουλος: 90 μέρες καλλιεργήθηκαν περισσότερες προσδοκίες απ' όσες θα έπρεπε
  • [06] Γιακουμάτος - Στρατούλης για διαπραγμάτευση επί των εργασιακών

    [01] Ε. Τσακαλώτος: Να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της λιτότητας

    Την ανάγκη να σπάσει ο φαύλος κύκλος της λιτότητας, υπογράμμισε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτoς. Ερωτηθείς σχετικά, επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα διαπραγματευόταν με την ΕΕ με τη γνώση της άλλης μεριάς, ότι εμείς έχουμε κόκκινες γραμμές.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα:

    Ε. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: «Η σωστή κατεύθυνση είναι να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της λιτότητας».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση τι θα έκανε:

    Ε. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: «Η μεγάλη διαφορά είναι ότι θα διαπραγματευόμασταν με την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη γνώση της άλλης μεριάς ότι εμείς έχουμε κόκκινες γραμμές».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 16:10

    Είδηση: 16498

    [02] Α. Νάκος: Δεν θα επηρεαστούν τα δικαιώματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

    Τη διευκρίνιση ότι οποιαδήποτε αλλαγή κανονισμού δεν θα επηρεάσει τα δικαιώματα τα οποία έχει η αξιωματική αντιπολίτευση, επανέλαβε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αθανάσιος Νάκος, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, επισήμανε ότι η αναβάθμιση του ρόλου της Βουλής είναι ένα ζητούμενο και από τους τρεις αρχηγούς, οι οποίοι, όπως είπε, το θεώρησαν τόσο σημαντικό, ούτως ώστε να το βάλουν στην κοινή διακήρυξη. Ερωτηθείς για το αν θα πρέπει να γίνει και για τους βουλευτές κάτι αντίστοιχο με αυτό που ανακοινώθηκε για τις αμειβόμενες επιτροπές στα υπουργεία, σημείωσε ότι αυτό το ενδεχόμενο εξετάζεται.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Για την αλλαγή των κανονισμών της Βουλής και την πολιτική κόντρα με το ΣΥΡΙΖΑ:

    Α. ΝΑΚΟΣ: «Γίνανε διευκρινήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιωματική αντιπολίτευση, έχει όλα τα δικαιώματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είχανε και οποιαδήποτε αλλαγή κανονισμού, προφανώς δεν θα επηρεάσει τα δικαιώματα τα οποία έχει η αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτό έχει διευκρινιστεί».

    Α. ΝΑΚΟΣ: «Η αναβάθμιση του ρόλου της Βουλής είναι ένα ζητούμενο και από τους τρεις αρχηγούς. Και το θεώρησαν τόσο σημαντικό, ούτως ώστε να το βάλουν στην κοινή διακήρυξη».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Χθες ανακοινώθηκε στο Μαξίμου ότι σταματάνε οι αμειβόμενες επιτροπές στα υπουργεία, κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να γίνει και για τους βουλευτές»;

    Α. ΝΑΚΟΣ: «Είναι αλήθεια ότι αυτό εξετάζεται».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 16:04

    Είδηση: 16496

    [03] Μ. Βορίδης: «Το κρίσιμο είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας»

    Την ανάγκη δημιουργίας θέσεων εργασίας, υπογράμμισε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης. Όπως διευκρίνισε, το ''όχι άλλες απολύσεις, όχι άλλες οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων'', που υπάρχει στη διαδικασία των συζητήσεων, στην πραγματικότητα σημαίνει όχι άλλη περιοριστική πολιτική, η οποία επιτείνει την ύφεση. Ερωτηθείς για το αν υπήρχαν αμειβόμενες επιτροπές όταν ήταν ο ίδιος στο υπουργείο, επισήμανε ότι δεν έχει δώσει καμία έγκριση και δεν έχει υπογράψει καμία αμοιβή για καμία επιτροπή. Εκτίμησε, δε, ότι η συζήτηση για τη λήψη των μέτρων των 11,5 δις. θα πάει για τον Σεπτέμβριο.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Αυτό που υπάρχει μέσα στη διαδικασία των συζητήσεων είναι όχι άλλες απολύσεις, όχι άλλες οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Δεν υπάρχει όμως κάτι που θα συζητηθεί γι' αυτούς που δεν έχουν δουλειά».

    Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ: «Αυτό το «όχι άλλες» είναι στην πραγματικότητα όχι άλλη περιοριστική πολιτική, η οποία επιτείνει την ύφεση. Αυτό είναι η γενική ιδέα. Το κρίσιμο είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Στο υπουργείο όταν ήσαστε υπήρχαν αμειβόμενες επιτροπές»;

    Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ: «Όχι που να ξέρω. Δεν έχω υπογράψει καμία αμοιβή για καμία επιτροπή».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Το ρωτάμε αυτό γιατί χθες μάθαμε ότι θα κοπούν οι αμειβόμενες επιτροπές, παρά ταύτα βλέπουμε ότι ελάχιστες είναι οι αμειβόμενες επιτροπές, έχουν κοπεί χρόνια τώρα».

    Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ: «Δεν έχω εκδώσει έγκριση, δεν έχω υπογράψει για να πάρουν λεφτά για επιτροπή».

    Για τρόικα:

    Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ: «Η μεγάλη συζήτηση είναι πότε πρέπει να ληφθούν τα μέτρα των 11,5 δις. Αυτή η συζήτηση κατά τη γνώμη μου μάλλον θα πάει για το Σεπτέμβριο».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 15:42

    Είδηση: 16488

    [04] Σχεδόν βέβαιοι για την ανακάλυψη του μποζονίου του Χιγκς οι επιστήμονες

    Σχεδόν βέβαιοι για την ανακάλυψη ενός υποσωματιδίου συμβατού με το μποζόνιο του Χιγκς είναι οι επιστήμονες του ερευνητικού κέντρου του CERN στην Ελβετία, που τις τελευταίες ημέρες και ώρες ελπίζουν να έχουν στα χέρια τους πληροφορίες για το «Σωματίδιο του Θεού», η ανακάλυψη και η μελέτη του οποίου είναι πολύ πιθανό να δώσει στην ανθρωπότητα πολλές απαντήσεις σχετικά με τη δημιουργία της ζωής, του ανθρώπου και της ύλης γενικότερα.

    Διαδικασίες επαλήθευσης είναι ακόμη αναγκαίες για να διασφαλισθεί ότι πρόκειται πραγματικά για τον κρίκο που λείπει στην αλυσίδα των στοιχειωδών σωματιδίων, ανακοίνωσε ο Τζο Ινκαντέλα, ο εκπρόσωπος του «μεγάλου πειράματος» που διεξάγεται στο ευρωπαϊκό ερευνητικό κέντρο, κατά τη διάρκεια επιστημονικού σεμιναρίου που οργανώθηκε στη Γενεύη από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικής Ερευνας.

    «Εντοπίσαμε ένα νέο μποζόνιο, αλλά έχουμε ανάγκη από περισσότερα στοιχεία, για να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται πραγματικά για το μποζόνιο του Χιγκς,» δήλωσε ο Τζο Ινκαντέλα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο πειράματα του CERN, ATLAS και CMS επιβεβαίωσαν σήμερα την ύπαρξη ενός υποσωματιδίου, που συγκεντρώνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό τις ιδιότητες του μποζονίου του Χιγκς.

    Οι έρευνες για την ύπαρξη του Πεδίου του Χιγκς ξεκίνησαν πριν από 45 χρόνια από το Βρετανό φυσικό ο οποίος επιχείρησε να εξηγήσει τη σχέση της αντίστασης που συναντά ένα σωματίδιο, μέσα το πεδίο, με τη μάζα αυτού. Όσο μεγαλύτερη «αντίσταση» συναντά ένα σωματίδιο καθώς περνά μέσα από το πεδίο, τόσο μεγαλύτερη είναι η μάζα του. Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, το σωματίδιο του Χίγκς είναι αυτό που έδωσε μάζα στην ύλη και αφανίστηκε λίγο μετά τη Μεγάλη Έκρηξη (Big Bang) από την οποία φαίνεται να δημιουργήθηκε το σύμπαν.

    Οι επιστήμονες αναφέρουν σήμερα ότι η πιθανότητα να μην είναι τελικά το σωματίδιο του Χιγκς αυτό που ανακαλύφθηκε σήμερα, είναι μικρότερη από 3 στα 10 εκατομμύρια. Παρά τη σχετική σιγουριά τους, οι επιστήμονες αποφεύγουν να ονομάσουν προς το παρόν το νέο-ανακαλυφθέν σωματίδιο. Αν τελικά είναι διαφορετικό από αυτό του Χιγκς, τότε τα βιβλία της φυσικής ανά τον κόσμο θα πρέπει να γραφτούν ξανά. Σε κάθε περίπτωση, οι οριστικές ανακαλύψεις δεν αναμένεται να επιβεβαιωθούν οριστικά πριν από τον Οκτώβριο.

    Στο πείραμα του Κέντρου CERN στη Γενεύη της Ελβετίας συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια περίπου 10.000 επιστήμονες από όλο τον κόσμο. Σήμερα, (Τετάρτη, 4 Ιουλίου) οι φοιτητές του τμήματος Φυσικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συγκεντρώθηκαν από το πρωί στο αμφιθέατρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις από το ερευνητικό κέντρο του CERN. Παρόντες στην σημερινή παρουσίαση των αποτελεσμάτων του πειράματος ήταν, μεταξύ άλλων και ο Βρετανός Πίτερ Χιγκς, αλλά και επιστήμονες που βοήθησαν στη διατύπωση της θεωρίας του.

    Σχετικές ειδήσεις:

    Επίσημες ανακοινώσεις για το «Σωματίδιο του Θεού» την Τετάρτη

    Ελπίδες για επιβεβαίωση της ανακάλυψης του μποζονίου του Χιγκς

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΑΜΠΕ-ΝΕΤ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Νικόλας Περδικάρης

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 14:32

    Είδηση: 16483

    [05] Π. Κουκουλόπουλος: 90 μέρες καλλιεργήθηκαν περισσότερες προσδοκίες απ' όσες θα έπρεπε

    H τρόικα προτείνει, συνέχιση της σκληρής δημοσιονομικής προσπάθειες και συγκεκριμένες μεταρρυθμισεις, υποστήριξε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο Πάρις Κουκουλόπουλος, παρατηρώντας ότι στις 90 μέρες της διπλής εκλογικής αναμέτρησης καλλιεργήθηκαν περισσότερες προσδοκίες από όσες θα έπρεπε στον κόσμο. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι ήδη έχει ανάψει πράσινο φως από κορυφαία πρόσωπα για την επιμήκυνση, υπό τον όρο τήρησης των ελληνικών δεσμεύσεων, ενώ για το θέμα των δημοσίων υπαλλήλων εμφανίσθηκε βέβαιος ότι «είναι ανορθολογικά κατανεμημένοι σε βαθμό κακουργήματος». Ερωτηθείς για τη διάσκεψη του ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή, διευκρίνισε ότι «δεν θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί, αλλά θα υπάρξει η δήλωση της απόλυτης διάθεσης για να αλλάξουν πραγματικά όλα». Πρόσθεσε, δε, ότι χρειάζονται όλοι στην προσπάθεια ανασύστασης της παράταξης.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Υπάρχει ένα προαπαιτούμενο: Αυτά, να τα δεχτεί η τρόικα και μετά να φτάσουμε στην κοινωνία».

    Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Είναι γνωστό τι αντιπροτείνει. Προτείνει συνέχιση της σκληρής δημοσιονομικής προσπάθειας και συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις. Είναι πολύ καθαρό το τοπίο και νομίζω ότι 90 μέρες στη διπλή εκλογική αναμέτρηση καλλιεργήθηκαν περισσότερες προσδοκίες από όσες θα έπρεπε στον κόσμο».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Αυτή η προσδοκία, η προεκλογική, όπως είπατε, νομίζω ότι στη συνέχεια υπήρξε και σε γραπτό κείμενο και είναι η συμφωνία των τριών κομμάτων, και εκεί η προσδοκία είναι μεγάλη».

    Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Όπερ έδει δείξαι. Εμείς δεν είχαμε από την πλευρά μας κανένα λόγο να συμπεριφερόμαστε ως Ιζνογκούντ ή ως οτιδήποτε άλλο. Είχαμε κάποιες επιφυλάξεις για όλα αυτά τα μέτρα, αλλά από την άλλη είναι απολύτως καθαρό ότι τα παλεύουμε στο ανώτερο δυνατό επίπεδο».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Υπάρχει πάντα όμως μία παράμετρος: ότι θα πρέπει η τρόικα να κάνει πίσω. Είσαστε πεπεισμένοι για κάτι τέτοιο»;

    Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Το ζήτημα της επιμήκυνσης δεν είναι ζήτημα της τρόικας είναι ζήτημα του Eurogroup και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Από τα κορυφαία πρόσωπα που έχουν σχέση με αυτή την εξέλιξη, έχουμε ήδη το πράσινο φως μ' ένα πολύ συγκεκριμένο όρο: Τηρήστε τις δεσμεύσεις σας, ποιες είναι οι δεσμεύσεις».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Υπάρχουν αυτά τα 11,6 δις που λέει ότι μέχρι το 2013-2014 θα πρέπει να φύγουν 15.000 κόσμος τώρα, άλλες 150.000 κόσμος».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Αυτό είναι το ''τηρήστε τις δεσμεύσεις σας'' για να πάρετε την επιμήκυνση».

    Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Κανείς δεν ξέρει υπεύθυνα να πει αν είναι πολλοί ή λίγοι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Αυτό που είναι απολύτως βέβαιο είναι ότι είναι ανορθολογικά κατανεμημένοι σε βαθμό κακουργήματος».

    Για τη διάσκεψη της Παρασκευής (του ΠΑΣΟΚ):

    Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Η αίσθηση που έχω, δεν ανακοινώνω κάτι, είναι ότι δεν θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί, αλλά θα υπάρξει η δήλωση της απόλυτης διάθεσης για να αλλάξουν πραγματικά όλα, με τη συμμετοχή όμως τόσο των μελών όσο και των φίλων και της ελληνικής κοινωνίας. Η ανασύσταση του χώρου της κεντροαριστεράς της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, ξεκινάει την Παρασκευή».

    Για το αν θα λάβουν μέρος όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ:

    Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Μου φαίνονται αλαζονικά και, μερικές φορές, υπερφλύαρα όλα αυτά, την επομένη μέρα της διπλής εκλογικής αναμέτρησης, όπου απόψεις και πρόσωπα ζυγίστηκαν, κάποιοι αρνήθηκαν το ζύγισμα. Όλους τους χρειαζόμαστε στην προσπάθεια για την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ. Είναι λίγο άκομψο λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές, κι όταν γίνεται το πρώτο πολιτικό γεγονός που θα μας οδηγήσει σταδιακά στο συντακτικό συνέδριο του Νοεμβρίου, μου φαίνεται σαν κάτι να διεκδικούν, να μπουν ως παράγοντες σε αυτήν την υπόθεση, κάποιοι μπορεί να θέλουν να μπουν με όρους, ως επικεφαλής κάποιας κίνησης που δεν ξέρω τι ανταπόκριση έχει στην κοινωνία».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 15:20

    Είδηση: 16476

    [06] Γιακουμάτος - Στρατούλης για διαπραγμάτευση επί των εργασιακών

    Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος χαρακτήρισε πολύ δύσκολη τη διαπραγμάτευση στα εργασιακά και την επαναφορά στο προηγούμενο καθεστώς υπογραμμίζοντας την ανάγκη να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε και να γίνονται σεβαστά τα εργασιακά δικαιώματα αλλά και να υπάρχουν ανοιχτές επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας.

    Δεν θα πρέπει είπε, να υπάρχει ζούγκλα εργασιακά αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να υπάρξουν και επιχειρήσεις ανοιχτές.

    Φαίνεται ότι τα εργασιακά θα πάνε για αργότερα στη διαπραγμάτευση, εκτίμησε από την πλευρά του, ο Δ. Στρατούλης.

    Υποστήριξε, ότι από τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα στην επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής και σημείωσε πως« ότι είναι να γίνει με τη μετενέργεια, θα πρέπει να γίνει τώρα»

    Πρόεβλεψε επίσης, ότι τον Σεπτέμβριο, δεν θα υπάρχει ούτε μία συλλογική σύμβαση και «τα πάντα θα είναι ατομικές συμβάσεις».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: A. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 13:22

    Είδηση: 16473


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 4 July 2012 - 16:49:47 UTC