Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-07-25

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρόγνωση Πέμπτης
  • [02] Π. Καμμένος: Η επαναδιαπραγμάτευση μπήκε στο χρονοντούλαπο
  • [03] Κλιμάκιο επιχειρηματιών στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε ο Γ. Γραμματίδης
  • [04] Π. Λαφαζάνης: Δεν βρίσκονται 15 δισ χωρίς περικοπές μισθών & συντάξεων
  • [05] Να καταργηθεί το δεύτερο μνημόνιο ζήτησε ο Ν. Μαριάς
  • [06] Μανώλης-Μαργαρίτης-Καραθανασόπουλος για επαναδιαπραγμάτευση
  • [07] Ο υπουργός Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης στη ΝΕΤ

    [01] Πρόγνωση Πέμπτης

    Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας και πιθανόν να σημειωθούν τοπικές μπόρες το απόγευμα σε ορεινές περιοχές της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία, χωρίς σημαντική μεταβολή, δεν θα ξεπεράσει τους 36-38 βαθμούς. Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι βορειοδυτικοί, στο Ιόνιο μέχρι 7 μποφόρ και στο Αιγαίο στα 3-5 και τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ.

    Παρόμοιες καιρικές συνθήκες προβλέπονται την Παρασκευή, με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά όλης της ηπειρωτικής χώρας και απογευματινές μπόρες κυρίως στην Ήπειρο και την Μακεδονία. Γενικά, ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα και οι βορειοδυτικοί άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν μέχρι 6 μποφόρ.

    Πρόγνωση: Χριστίνα Ρήγου Μαθηματικός - Μετεωρολόγος

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 18:45

    Είδηση: 18073

    [02] Π. Καμμένος: Η επαναδιαπραγμάτευση μπήκε στο χρονοντούλαπο

    Η επαναδιαπραγμάτευση αποτελεί παρελθόν για τον Πρωθυπουργό, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στην ΚΟ του κόμματός του και επέκρινε την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό προσωπικά, ότι έχουν αθετήσει τις προεκλογικές τους εξαγγελίες.

    Κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποβάθμιση της Βουλής, στην οποία, όπως είπε, δεν παρουσιάζεται κοινοβουλευτικό έργο, ενώ αντίθετα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι παρόντες παντού και εντός του κοινοβουλίου, με προτάσεις νόμων και κοινοβουλευτικό έλεγχο.

    Έχουμε καταθέσει την πρώτη πρόταση νόμου σχετικά με την κατάργηση του νόμου Ραγκούση, κάτι που προεκλογικά είχε εξαγγείλει και ο Πρωθυπουργός, τις δε προσεχείς ημέρες θα καταθέσουμε πρόταση νόμου για την ακύρωση της συμφωνίας του Δημοσίου με τη Siemens, τόνισε ο κ. Καμμένος.

    Προέβλεψε νέο PSI, το οποίο δεν θα είναι, όπως είπε, προς το συμφέρον της ελληνικής οικονομίας και σημείωσε ότι οι φόροι δεν μειώθηκαν, αλλά αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε στην ύφεση και την ανεργία.

    Στο κεφάλαιο των αποκρατικοποιήσεων, ο κ. Καμμένος επέκρινε την κυβέρνηση ότι προχωρά χωρίς πρόγραμμα και ότι ουσιαστικά πρόκειται για «τακτοποιήσεις» με ορισμένες εταιρείες. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, τη "Δωδώνη" και τον ΟΠΑΠ, ενώ τάχθηκε εναντίον της ιδιωτικοποίησης της ΑΤΕ, η οποία «χρηματοδοτεί το 70% της πρωτογενούς παραγωγής». Στο σημείο αυτό άφησε να εννοηθεί ότι η αλλαγή καθεστώτος της ΑΤΕ κρύβει υστεροβουλία των δύο κυβερνητικών κομμάτων, που έχουν δανειοδοτηθεί με μεγάλα ποσά και προκαταβολές για τα επόμενα χρόνια, προσθέτοντας ότι το κόμμα του δεν εισέπραξε για τις επιδοτήσεις του τρέχοντος έτους ούτε ένα ευρώ.

    Ως προς τη Δημόσια Διοίκηση, είπε ότι η λογική της συγκυβέρνησης είναι να συγκαλύψουν τις παλιές αμαρτίες, αναφορικά δε με τα εθνικά θέματα δήλωσε ότι φοβάται υπαναχωρήσεις στο θέμα της ΠΓΔΜ για την ονομασία, είπε ότι στις εξελίξεις στη Μεσόγειο και τη Συρία η Ελλάδα είναι απούσα, ενώ ως προς την ανακήρυξη της ΑΟΖ, τόνισε ότι «δεν θα δεχθούμε εξαίρεση του Καστελόριζου».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Μπ. Σαβούρδου

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 18053

    [03] Κλιμάκιο επιχειρηματιών στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε ο Γ. Γραμματίδης

    Μεγάλη επιχειρηματική επίσκεψη του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις ΗΠΑ, 9-11 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε μέσω της ΝΕΤ FM ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Γιάννος Γραμματίδης.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Ρήσεις και αντιρρήσεις» με τον Γιώργο Γιουκάκη και την Ευαγγελία Μπαλτατζή.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ: «Στις 9-11 Οκτωβρίου θα κάνουμε με το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο και με το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών μια πολύ μεγάλη επιχειρηματική επίσκεψη στις ΗΠΑ στη Ν. Υόρκη, ακολουθούμενοι από τους παραγωγικούς υπουργούς, πιστεύουμε ότι θα είναι ο κος Χατζηδάκης, ο κος Στουρνάρας, η κα Κεφαλογιάννη και ελπίζουμε ότι θα είναι και ο Έλληνας πρωθυπουργός. Εκεί θα είναι μια σειρά καινοτόμων επιχειρήσεων που θα εκπροσωπούνται σε αυτή την αποστολή και θα έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους 250 περίπου αμερικανικών funds σε διάφορους τομείς της οικονομίας μας, όπως την γεωργία, την πράσινη ενέργεια, τον τουρισμό, τα τρόφιμα, την υψηλή τεχνολογία, προκειμένου να θέσουν υπόψιν τα καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια που αξίζουν να προσελκύσουν την προσοχή των χρηματοδοτικών οργανισμών»...

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 14:17

    Είδηση: 18040

    [04] Π. Λαφαζάνης: Δεν βρίσκονται 15 δισ χωρίς περικοπές μισθών & συντάξεων

    Ως ένα μηχανισμό που επιτείνει τις ισορροπίες και τις ανισότητες, χαρακτήρισε την ευρωζώνη μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η οποία, όπως εκτίμησε, χρειάζεται μια μεγάλη ανατροπή. «Η ευρωζώνη δεν μπορεί να οικοδομηθεί απλώς ως μια νομισματική ένωση» συμπλήρωσε. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε πως δεν γίνεται να βρεθούν 15 δισ χωρίς να περικοπούν μισθοί, συντάξεις και κοινωνικές δαπάνες, διευκρινίζοντας ότι οι λειτουργικές δαπάνες του δημοσίου είναι πολύ μικρές, ώστε να μπορέσουν να καλύψουν το κεφάλαιο των 15 δισ ευρώ. Εξέφρασε, δε, την άποψη ότι η χώρα πρέπει να πάει σε μεγάλες τομές και ρήξεις και να εγκαταλείψει τον μνημονιακό δρόμο.

    Συνέντευξη στην εκπομπή « Στα μέσα και στα έξω» με τον Βασίλη Μπεσκένη και τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «Η ευρωζώνη όπως είναι δομημένη λειτουργεί ως μηχανισμός που επιτείνει τις ισορροπίες και τις ανισότητες. Δεν είναι δυνατό να υπάρχει ένα ενιαίο νόμισμα και διαφορετικές οικονομικές πολιτικές σε όλα τα άλλα επίπεδα και σε άλλους τομείς. Η ευρωζώνη χρειάζεται μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Η ευρωζώνη δεν μπορεί να οικοδομηθεί απλώς ως μια νομισματική ένωση. Από εκεί και πέρα η απάντηση δεν είναι να πάμε σε μια γερμανική πολιτική και οικονομική ένωση. Δεν μπορούν να το αποδεχθούν ούτε οι χώρες, ούτε οι λαοί. Δεν μπορούμε να έχουμε μια γερμανική ξανά μπότα η οποία θα επενδυθεί τώρα με οικονομικό και νομισματικό μανδύα».

    Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «15 δισ ευρώ δεν βρίσκονται χωρίς να περικοπούν μισθοί, συντάξεις και κοινωνικές δαπάνες. Είναι όνειρο θερινής νυκτός, μια κακόγουστη προπαγάνδα. 15 δις ευρώ είναι πολλά τα χρήματα για να πει κανείς ότι θα κάνει εξοικονόμηση από σπατάλες του κράτους, του δημοσίου. Οι λειτουργικές δαπάνες του δημοσίου είναι πολύ μικρές, δεν μπορούν να συμπιεστούν σε τέτοιο βαθμό που να καλύψουν το κεφάλαιο που είναι 15 δις ευρώ. Άρα μιλάμε για ένα πακέτο που θα είναι σκληρό πακέτο λιτότητας, ένα πακέτο καταστροφής. Κατεβάζουμε τα ρολά, αυτό είναι το μήνυμα. Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι να πάει σε μεγάλες τομές και ρήξεις, να εγκαταλείψει η χώρα το μνημονιακό δρόμο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 14:15

    Είδηση: 18038

    [05] Να καταργηθεί το δεύτερο μνημόνιο ζήτησε ο Ν. Μαριάς

    Την ανάγκη να φέρει η κυβέρνηση ρήτρες ανατροπής του νόμου 4046, που επικύρωσε το δεύτερο μνημόνιο και που προβλέπει απολύσεις, υπογράμμισε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο Νότης Μαριάς. Ο τομεάρχης Οικονομικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επισήμανε ότι το κόμμα του θα κρίνει θετικά τις ενέργειες της κυβέρνησης, όταν απομακρυνθούν όλοι οι σύμβουλοι των υπουργών και των γενικών γραμματέων, καθώς και όταν υπάρξει ένα συνολικό πρόγραμμα αναδιάταξης της δημόσιας διοίκησης.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Ν. ΜΑΡΙΑΣ: «Εφόσον έχουμε διάταξη νόμου, το 4046 που επικύρωσε το μνημόνιο 2 και προβλέπει τις απολύσεις, με ίδιο νόμο καταργείται η συγκεκριμένη διάταξη. Εμείς θέλουμε να καταργηθεί όλος ο νόμος και όλο το μνημόνιο. Η κυβέρνηση ας φέρει ρήτρες ανατροπής του νόμου 4046 σε σχέση με το μνημόνιο να το περάσει. Όχι κουβέντες και διάφορες διαρροές ή συμφωνίες κομμάτων που δεν έχουν κανένα νομικό έρεισμα και αποτέλεσμα».

    Ν. ΜΑΡΙΑΣ: «Πρώτα απ' όλα για να κρίνουμε, και θα κρίνουμε θετικά τις ενέργειες αυτής της κυβέρνησης, αναμένουμε από αύριο να απομακρύνει όλους τους συμβούλους και παρασυμβούλους κάθε υπουργός, κάθε γενικός γραμματέας, και σε όλα τα επίπεδα. Μόλις φύγουν οι κομματικοί στρατοί, θέλουμε να δούμε, δεύτερον, ένα συνολικό πρόγραμμα αναδιάταξης της δημόσιας διοίκησης, το οποίο θα κρίνουμε, και όχι εμβαλωματικές λύσεις, επειδή βρήκε τώρα 20 οργανισμούς και μπορεί τάκα- τάκα να το κάνει για να το εμφανίσει στην τρόικα».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 14:18

    Είδηση: 18037

    [06] Μανώλης-Μαργαρίτης-Καραθανασόπουλος για επαναδιαπραγμάτευση

    Το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης αλλά και η υιοθέτηση νέων μέτρων βρέθηκαν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης που είχαν το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μανώλης, το μέλος της Ε.Ε της ΔΗΜΑΡ Θεόδωρος Μαργαρίτης, και ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

    Ο κ. Μανώλης ανέφερε στην αρχή της συζήτησης ότι έχει υποβάλει ένσταση για την έδρα που έχασε στη Β' Αθηνών λόγω της παλαιάς απογραφής και την οποία διεκδικεί σύμφωνα με το Σύνταγμα. Αναφερόμενος στην ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κ.Ο της ΝΔ, αναρωτήθηκε πως γίνεται να εξαγγέλλει ο κ. Σαμαράς ότι θα φτάσει την ανεργία μέσα σε μια τετραετία από το 24% στο 10% ενώ την ίδια στιγμή μέχρι το 2014 θα έχουμε ύφεση της οικονομίας. Μόνο ο Χάρι Πότερ θα μπορούσε να το κάνει, είπε χαρακτηριστικά και τον κατηγόρησε για αναξοπιστία. Για το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης ο κ. Μανώλης είπε ότι αναφέρονται στο θέμα αλλά δεν λένε τίποτα. Ανέφερε επίσης, ότι έφυγε από τη ΝΔ για να τα έχει καλά με τον εαυτό του να κάνει αυτό που θέλει.

    Ο κ. Μαργαρίτης τόνισε ότι είναι ρεαλιστική αλλά δύσκολη η επιλογή της επαναδιαπραγμάτευσης, για την οποία χρειάζεται να υπάρχει μια διαρκή και επώδυνη διαδικασία, υποστηρίζοντας ότι για να πετύχει πρέπει να γίνουν συμμαχίες και να υιοθετηθούν πολιτικές που να εξασφαλίζουν την αξιοπιστία της χώρας. Αυτό που ζητά η Δημοκρατική Αριστερά είναι να υπάρχει σε συνεχή εξέλιξη η επαναδιαπραγμάτευση και πως «πρέπει όλοι να βάλουν πλάτες». Επίσης, κάλεσε όλα τα κόμματα σε συνεργασία, υποστηρίζοντας ότι «πρέπει να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν».

    Ο κ. Καραθανασόπουλος ανέφερε ότι εφαρμόζει την τακτική του καρότου με το μαστίγιο, όπου το καρότο είναι η επαναδιαπραγμάτευση με την κυβέρνηση να προσπαθεί να δημιουργήσει αυταπάτες, ενώ στην πραγματικότητα ο λαός θα συνεχίσει να πληρώνει σε βάθος χρόνου και θα παρθούν και νέα επώδυνα μέτρα. Και το μαστίγιο είναι οι απεργοί της Χαλυβουργίας όπου με τις δυνάμεις καταστολής τσακίσανε την απεργία των εργαζομένων, και υποστήριξε ότι ήταν προκλητικές οι δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για το θέμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Σημείωσε επίσης, ότι επιβεβαιώνεται καθαρά ότι δεν υπάρχει διέξοδος από την κρίση και κάλεσε το λαό να οργανώσει την πάλη του και να υπάρξουν συγκεκριμένες ρήξεις και ανατροπές.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 18031

    [07] Ο υπουργός Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης στη ΝΕΤ

    Είμαστε σε μια δύσκολη και κρίσιμη στροφή δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Ευρυπίδης Στυλιανίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΤ,, επισημαίνοντας ότι εάν έχουμε ισχυρά επιχειρήματα, θα πετύχουμε την επιμήκυνση του χρέους για 1-2 χρόνια υπογραμμίζοντας ότι αυτή τη στιγμή «κάνουμε αγώνα δρόμου» και πως «βρισκόμαστε μπροστά σε γολγοθά». Σημείωσε δε ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και πως γίνεται αγώνας από την κυβέρνηση να διασφαλιστούν πόροι από λειτουργικές δαπάνες ή από όποιο λίπος έχει μείνει στη λειτουργία του δημοσίου.

    Ο κ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ, επισημαίνοντας ότι οι όποιες καθυστερήσεις έχουν σημειωθεί οφείλονται σε αστοχίες, και πως θα πρέπει να γίνει διορθωτική κίνηση στον προϋπολογισμό ώστε να κλείσει η «τρύπα» των 300 εκατ. για τους δήμους.

    Τόνισε ότι πρώτο του μέλημα ως υπουργός ήταν να υπογράψει τις εντολές για τα προνοιακά επιδόματα, και πως αυτή τη στιγμή έχουν δοθεί μέχρι και το μήνα Απρίλιο, ενώ αναμένουν να δοθεί από το Υπουργείο Οικονομικών η επιχορήγηση για τον Μάιο και τον Ιούνιο. Εκτίμησε δε ότι μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα έχουν εξοφληθεί αυτοί οι μήνες. Σημείωσε ακόμη ότι το «πάγωμα» καταβολής των προνοιακών επιδομάτων οφείλεται στην καθυστέρηση που υπήρξε στην απογραφή.

    Επίσης, κάλεσε τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) να σταματήσει τον περιορισμό για εναλλακτική ενέργεια στους Δήμους, κάτι που θα βοηθήσει στην αύξηση των εσόδων των ΟΤΑ.

    Ο κ. Στυλιανίδης εξήρε το έργο του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να μπει στον τακτικό προϋπολογισμό.

    Ο υπουργός μίλησε και για το μεταναστευτικό πρόβλημα, επισημαίνοντας ότι βρίσκεται στις προτεραιότητες του. Ανέφερε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη πρωτοβουλία ώστε να ενημερωθούν όλα τα κόμματα και οι αρμόδιοι φορείς προκειμένου να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις στο νόμο Ραγκούση, να υπάρξει δηλαδή εναρμόνιση του εθνικού πλαισίου με το ευρωπαϊκό πρότυπο. Υποστήριξε ότι πρέπει να δημιουργηθούν τόποι φιλοξενίας των μεταναστών, ωστόσο απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες καθώς όπως είπε είναι αρμοδιότητα του υπουργού Νίκου Δένδια.

    Τέλος, δήλωσε ότι έχει θετικές εντυπώσεις για την κυβέρνηση συνεργασίας, και πως είναι γόνιμο να είσαι πάντα προβληματισμένος για το τι θα πει ο εταίρος σου και οι προτάσεις σου να είναι καλύτερες, ενώ απαντώντας για την πιθανότητα αλλαγής του εκλογικού νόμου, ανέφερε ότι έχει διαπιστώσει πως είναι κοινός στόχος οι αλλαγές στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βιβή Παπαστεφάνου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 12:04

    Είδηση: 18012


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 25 July 2012 - 16:49:32 UTC