Visit our archive of News, Documents, Maps & Position Papers on the Imia Issue (1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-08-10

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Εύκαμπτο ρομπότ - «σκουλήκι» προορίζεται για κατάσκοπος
  • [02] Γ. Καλαντζής για την προσευχή των Μουσουλμάνων την Κυριακή
  • [03] Πρωτοψάλτη - Κορκολής: Ρεσιτάλ σε ποίηση Ελύτη
  • [04] Σαρώνουν το Αιγαίο για τους ληστές της Πάρου
  • [05] Ξυροτύρη: «Η τρόικα και οι δυνάμεις της Ευρώπης είναι ανάλγητοι απέναντί μας»
  • [06] Γ. Μανώλης: Αυστηρή κριτική στους ηγέτες των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση
  • [07] Πουλάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων»
  • [08] Με μια ματιά

    [01] Εύκαμπτο ρομπότ - «σκουλήκι» προορίζεται για κατάσκοπος

    Αμερικανοί και Κορεάτες ερευνητές δημιούργησαν το πρώτο εύκαμπτο ρομπότ - σκουλήκι, το οποίο έρπει κυματιστά πάνω σε ομαλές και ανώμαλες επιφάνειες. Το αυτόνομο μηχάνημα, που αποτελείται σχεδόν πλήρως από μαλακά υλικά, μπορεί να τρυπώσει στους πιο στενούς χώρους και είναι τόσο ανθεκτικό, που ακόμα και αν το πατήσει κανείς, ή το χτυπήσει με σφυρί, εκείνο συνεχίζει… απτόητο!

    Το πρωτότυπο ρομπότ με την ονομασία Meshworm δημιουργήθηκε από επιστήμονες των πανεπιστημίων ΜΙΤ και Χάρβαρντ, καθώς και του Εθνικού Πανεπιστημίου της Ν. Κορέας, με τη χρηματοδοτική υποστήριξη της υπηρεσίας ερευνών DARPA του Αμερικανικού Πενταγώνου. Το τεχνητό σκουλήκι, που δεν κάνει σχεδόν καθόλου θόρυβο, χάρη στον τρόπο που έρπει, προορίζεται να παίξει τον ρόλο κατασκόπου σε αποστολές ανίχνευσης σε εχθρικό έδαφος.

    Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον κορεατικής καταγωγής καθηγητή μηχανολογίας του ΜΙΤ Σανγκμπάε Κιμ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «IEEE/ASME Transaction on Mechatronics», χρησιμοποίησαν τεχνητούς μύες από κράμα νικελίου και τιτανίου, που επιτρέπουν στο σώμα του «σκουληκιού» να συστέλλεται και να διαστέλλεται διαδοχικά, καθώς κινείται έρποντας. Το κυρίως σώμα του ρομπότ είναι ένα δικτυωτό πλέγμα από διαπλεκόμενες ίνες πολυμερούς, γύρω από το οποίο τυλίγεται το μεταλλικό σύρμα, που παίζει τον ρόλο του μυ. Το σκουλήκι περιέχει, επίσης, μια μικρή μπαταρία και ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα.

    Όταν το ηλεκτρικό ρεύμα διαπερνά το σύρμα - μυ, το μηχανικό σώμα αρχίζει να κινείται κυματιστά, όπως ένα πραγματικό σκουλήκι. Το ρεύμα ελέγχεται από ειδικό λογισμικό, που στέλνει το κατάλληλο ερέθισμα για την κυματιστή περισταλτική κίνηση, καθώς και για να το ωθεί να στρίβει προς τα αριστερά ή τα δεξιά. Το ρομπότ κινείται με ταχύτητα περίπου πέντε χιλιοστών το δευτερόλεπτο και το μαλακό σώμα τού επιτρέπει να απορροφά οποιοδήποτε χτύπημα χωρίς να παθαίνει ζημιά.

    Κι άλλοι ερευνητές, στο παρελθόν, είχαν προσπαθήσει να δημιουργήσουν ρομπότ - σκουλήκια, όμως αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε γρανάζια και αεραντλίες, ενώ το σώμα δεν ήταν τόσο ελαφρύ, μαλακό και ανθεκτικό.

    Η υπηρεσία DARPA (η ίδια που πυροδότησε τη δημιουργία του Internet) έχει χρηματοδοτήσει και άλλα ρομπότ ζωικής έμπνευσης, που έχουν δυνητικές στρατιωτικές εφαρμογές, όπως μία ρομποτική τσίτα, η οποία τρέχει με 29 χλμ. την ώρα, ένα ρομποτικό κολιμπρί - κατάσκοπο, που πετά διαθέτοντας ενσωματωμένη μια βιντεοκάμερα, καθώς κι ένα ρομπότ - σκύλο, που μεταφέρει τον βαρύ εξοπλισμό των στρατιωτών στο πεδίο της μάχης.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΑΠΕ, Transactions on Mechatronics

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Σ. Δαματόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 19:06

    Είδηση: 19114

    [02] Γ. Καλαντζής για την προσευχή των Μουσουλμάνων την Κυριακή

    Πρόσθετες πληροφορίες για την προσευχή των μουσουλμάνων την Κυριακή, έδωσε μιλώντας στην εκπομπή Ενημέρωση στη ΝΕΤ, ο Γιώργος Καλαντζής Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων. Όπως ανέφερε, όπως και πέρσι έτσι και φέτος έχει επιλεγεί η ίδια τακτική για τους περίπου 32.000 μόνιμους μετανάστες μουσουλμανικού θρησκεύματος. Διευκρινίζοντας ανέφερε ότι θα δοθούν ορισμένοι χώροι, όχι τα ίδια τα στάδια του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ. Πρόκειται όπως είπε, για μισή ώρα, όπου διαβάζεται η προσευχή που αναφέρεται στο κοράνι, ακολουθεί το κήρυγμα αγάπης από τον ιμάμη και ο κόσμος φεύγει. Αυτό, συμπλήρωσε, γίνεται στις 7.30 το πρωί.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: A. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 19083

    [03] Πρωτοψάλτη - Κορκολής: Ρεσιτάλ σε ποίηση Ελύτη

    Ένα ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή, αφιερωμένο στο Νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη παρουσιάζεται σήμερα 10 και αύριο 11 Αυγούστου, στο μικρό θέατρο της Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Η φωνή της ¶λκηστις Πρωτοψάλτη «δένει» αρμονικά με τις μελωδίες στο πιάνο, όπως αυτές «ερμηνεύονται» από το Στέφανο Κορκολή. Στην παράσταση θα ακουστούν μελοποιημένοι στοίχοι του Ελύτη σε μουσική Ηλία Ανδριόπουλου, αλλά και τραγούδια άλλων σπουδαίων Ελλήνων συνθετών όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Δημήτρης Λάγιος και Μιχάλης Τρανουδάκης.

    Οι δύο βραδιές, αφιερωμένες στην πιο μελωδική «εκδοχή» των ποιημάτων του Ελύτη πραγματοποιούνται και με αφορμή τη συμπλήρωση, πέρυσι, των 100 χρόνων από τη γέννηση του ποιητή.

    Τα εισιτήρια της μουσικής παράστασης κοστίζουν από 10 μέχρι 25 €. Ώρα έναρξης: 21:30

    Χορηγός επικοινωνίας του Φεστιβάλ Αθηνών είναι η ΕΡΤ Α.Ε.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΕΡΤ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Νικόλας Περδικάρης

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 14:54

    Είδηση: 19080

    [04] Σαρώνουν το Αιγαίο για τους ληστές της Πάρου

    Σύμφωνα με όλες τις νεότερες πληροφορίες:

    Οι δράστες μπήκαν στην τράπεζα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους (φορούσαν καπέλα, γυαλιά ηλίου)

    Ο τέταρτος παρέμεινε εξωτερικά ως τσιλιαδόρος.

    Με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και κατά την έξοδο τους από την τράπεζα, ένας από τους δράστες πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 53χρονο. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε τρεις σφαίρες.

    Εν συνεχεία, διέφυγαν με αυτοκίνητο μάρκας Opel το οποίο βρέθηκε καμένο στην περιοχή Αμπελά της Πάρου.

    Στο νησί, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, καθώς το περιστατικό σημειώνεται 20 μέρες μετά αυτό της 15χρονης.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 14:16

    Είδηση: 19078

    [05] Ξυροτύρη: «Η τρόικα και οι δυνάμεις της Ευρώπης είναι ανάλγητοι απέναντί μας»

    «Η προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων όλοι παραδέχτηκαν ότι ήταν μια πολύ καλή προγραμματική συμφωνία. Η αλήθεια είναι ότι τελικά η τρόικα, οι δυνάμεις της Ευρώπης που περιμέναμε ότι κάπως θα αλλάξουν, δε μας δίνουν μια ανάσα. Είναι ανάλγητοι απέναντί μας.» τόνισε στη ΝΕΤFM η βουλευτής ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξυροτύρη.

    Ασημίνα Ξυροτύρη.

    Συνέντευξη στην εκπομπή « Στα μέσα και στα έξω» με τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Α. ΞΗΡΟΤΥΡΗ: «Η προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων όλοι παραδέχτηκαν ότι ήταν μια πολύ καλή προγραμματική συμφωνία. Η αλήθεια είναι ότι τελικά η τρόικα, οι δυνάμεις της Ευρώπης που περιμέναμε ότι κάπως θα αλλάξουν, δε μας δίνουν μια ανάσα. Είναι ανάλγητοι απέναντί μας.»

    Α. ΞΗΡΟΤΥΡΗ: «Προσδοκώ ότι πρέπει να γίνουν οι συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, Μέρκελ, Ολάντ, Μόντι, σε επίπεδο Ευρώπης να ξεκινήσει αυτός ο διάλογος που για μένα έχει καθυστερήσει, είτε για το αντικειμενικό γεγονός της ασθένειας του πρωθυπουργού, είτε για οποιουσδήποτε άλλους λόγους, που και η Ευρώπη δεν το θέλει. Πρέπει σε αυτό το επίπεδο να γίνουν οι συζητήσεις. Δε μπορεί πλέον μέσω της τρόικας να δοθεί λύση.»

    Α. ΞΗΡΟΤΥΡΗ: «Ορισμένες κινήσεις, ιδιαιτέρως του υπουργού εξωτερικών (της Γερμανίας) είναι αδικαιολόγητες εντελώς και απλώς έχει κανείς την εντύπωση ότι στοχεύουν ακριβώς στο εσωτερικό της χώρας. Δεν έχουν καμία αίσθηση και καμία δομή για το θέμα της όλης Ευρώπης και της επίλυσης των προβλημάτων της Ευρώπης. ¶ρα δε μπορούμε να έχουμε ως μπούσουλα τις διάφορες εξαγγελίες που γίνονται από τη Γερμανία.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Εκτιμάτε ότι ενδέχεται να απαιτηθεί και αναμόρφωση σε κάποια σημεία της προγραμματικής συμφωνίας που έχει γίνει ανάμεσα στα τρία κόμματα;»

    Α. ΞΗΡΟΤΥΡΗ: «Αυτή τη στιγμή δεν έχει τεθεί ακόμα κάτι. Δεν ξεπεράσαμε τις κόκκινες γραμμές. Όμως το παλεύουμε. Η προγραμματική συμφωνία, όπως είπαμε κι εμείς, ήταν μια συμφωνία όπου πολλά στοιχεία δικά μας, της ΔΗΜΑΡ, είχαν μπει και ήταν κατά το δυνατό σε προοδευτική κατεύθυνση. Θα την παλέψουμε.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤFM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 15:52

    Είδηση: 19075

    [06] Γ. Μανώλης: Αυστηρή κριτική στους ηγέτες των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση

    Αυστηρή κριτική στους ηγέτες των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση άσκησε ο γραμματέας εργασιακών υποθέσεων «Ανεξάρτητοι Έλληνες», Γιάννης Μανωλης σε συνέντευξη του στη ΝΕΤFM τονίζοντας ότι ο κ. Βενιζέλος ήταν το κυρίαρχο πρόσωπο της καταστροφής, ο κ. Σαμαράς έπαθε μετάλλαξη και ο κ. Κουβέλης είναι κοινωνικά αναίσθητος. Επίσης, κριτική άσκησε και στον υπουργό Εργασίας δηλώνοντας ότι «Δε θεωρώ ότι ο κύριος Βρούτσης λειτουργεί ως υπουργός εργασίας. Θα σας έλεγα ότι λειτουργεί περισσότερο ως εκτελεστικό όργανο της τρόικας και του αρέσει».

    Συνέντευξη στην εκπομπή « Στα μέσα και στα έξω» με τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ: «Το να κόβεις με ευκολία συντάξεις και να λες ότι είναι υψηλή η σύνταξη των 1.000 και 1.400 ευρώ και να είσαι υπουργός εργασίας, που υποτίθεται ότι έχεις μπει εκεί σε αυτή τη θέση κυρίως για να υπερασπιστείς αυτό τον κόσμο της εργασίας και των συνταξιούχων, και να παίρνεις εύσημα από τον τραπεζίτη υπουργό οικονομικών και από την τρόικα, με συγχωρείτε πάρα πολύ, εγώ δε θεωρώ ότι ο κύριος Βρούτσης λειτουργεί ως υπουργός εργασίας. Θα σας έλεγα ότι λειτουργεί περισσότερο ως εκτελεστικό όργανο της τρόικας και του αρέσει»

    Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ: «Για τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, από το ΠΑΣΟΚ δεν περιμένω τίποτα καλύτερο. Το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε τη χώρα, ο κύριος Βενιζέλος ήταν το κυρίαρχο πρόσωπο της καταστροφής. Ο κύριος Σαμαράς έπαθε τη μετάλλαξη. Εκείνον που αδυνατώ να καταλάβω λίγο είναι τον κύριο Κουβέλη. Ο κύριος Κουβέλης δηλώνει αριστερός. Κατά την άποψή μου είναι γιαλαντζί αριστερός, και λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτή είναι η έκφραση που του ταιριάζει. Δεν είσαι αριστερός και ενώ υποστηρίζεις κάποια πράγματα μέχρι πρότινος τώρα να δέχεσαι ότι «τι να κάνουμε, έχουμε προβλήματα, να κόψουμε και τη σύνταξη των 600 ευρώ». Πού είναι η αριστερή κοινωνική ευαισθησία;»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤFM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Φ. Τσαμούλη

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 15:49

    Είδηση: 19072

    [07] Πουλάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων»

    «Πολύ σύντομα η κοινωνία θα είναι στους δρόμους, δεν θα ανεχθεί, δε θα μπορέσει να αντέξει ό,τι σκέφτονται να αποφασίσουν και να ψηφίσουν μετά το Σεπτέμβρη, και πολύ σύντομα θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο επίκεντρο αυτών των πολιτικών εξελίξεων.» δήλωσε στη ΝΕΤFM ο Κώστας Πουλάκης, μέλος πολιτικής γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «¶κρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Πρέπει κι εσείς (ο ΣΥΡΙΖΑ) να ξαναεπεξεργαστείτε κάποιες θέσεις. Υπάρχει τέτοια αναγκαιότητα;»

    Κ. ΠΟΥΛΑΚΗΣ: «Επεξεργαζόμαστε συνεχώς και θα πρέπει να επεξεργαστούμε ακόμα περισσότερο. Αναγνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι το Μάρτη ήμασταν ένα κόμμα του 4,5% και μέσα σε 4 μήνες έγινε αυτό το παγκόσμιο, που δεν έχει ξανασυμβεί, να είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση με 27%, διότι οι πολίτες εναπόθεσαν την ελπίδα τους, την αγανάκτησή τους, και τα δύο αυτά συναισθήματα, πάνω σε εμάς, αλλά από κει και πέρα σαφέστατα θέλουμε να κάνουμε οποιεσδήποτε σε βάθος αναλύσεις για τον προγραμματικό μας λόγο, διότι πολύ σύντομα η κοινωνία θα είναι στους δρόμους, δεν θα ανεχθεί, δε θα μπορέσει να αντέξει ό,τι σκέφτονται να αποφασίσουν και να ψηφίσουν μετά το Σεπτέμβρη, και πολύ σύντομα θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο επίκεντρο αυτών των πολιτικών εξελίξεων. Θεωρώ ότι όταν το Σεπτέμβρη παρθούν αυτά τα μέτρα, τα 11,5 δις, όταν θα έχουμε άλλες μειώσεις, αύξηση ανεργίας, νέα κλεισίματα, όταν θα εφαρμοστεί το μέτρο της εφεδρείας, η λαϊκή αγανάκτηση θα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Όταν θα υπάρχει όλο αυτό το μείγμα της πολιτικής που θα φέρει σε ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση τους πολίτες, τι νομίζετε, ότι η κοινωνία θα μείνει στο σπίτι της, στον καναπέ της να κάνει το καλό παιδί, όπως κάνει ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης στην τρόικα εξωτερικού;»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: NETFM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 15:42

    Είδηση: 19069

    [08] Με μια ματιά

    Φορτοεκφορτωτές και εργάτες συσκευασίες ζητούν εταιρίες στον Πειραιά σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός σύλλογος της Πόλης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 210 5560000 για περισσότερες πληροφορίες. Προτεραιότητα θα δοθεί σε μακροχρόνια ανέργους και σε μέλη οικογενειών που δεν έχουν κανέναν εργαζόμενο. Πάντως από τον σύλλογο σημειώνεται ότι την ευθύνη και την αποκλειστική επιλογή έχει η εταιρεία που προσφέρει τις θέσεις εργασίας.

    Τη Δευτέρα ξεκινά η καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης ύψους 160 εκατ. ευρώ καθώς αφού εξασφαλίστηκαν οι αναγκαίοι πόροι υπεγράφη πλέον και η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση από τα υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών.

    Από το πρωί ο αρμόδιος υφυπουργός ¶μυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης πραγματοποιεί αιφνιδιαστική επίσκεψη - επιθεώρηση στην αεροπορική βάση Ελευσίνας όπου εδρεύουν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα.

    Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια ληστή μία υπερήλικη γυναίκα στη Νέα Αγαθούπολη Πιερίας. Ο δράστης εισέβαλε το πρωί στο σπίτι της 91χρονης από ανασφάλιστη πόρτα και με την απειλή μαχαιριού, αφού την έδεσε και τη χτύπησε στο πρόσωπο, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κατερίνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 12:53

    Είδηση: 19077


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 10 August 2012 - 16:49:37 UTC