Browse through our Interesting Nodes of Organizations in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-10-04

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στη ΓΑΔΑ οι προσαχθέντες από τα επεισόδια του ΥΕΘΑ- Συγκέντρωση και αντιδράσεις
  • [02] Ν. Τσούκαλης: Αυτή η υπόθεση έχει κάνει πολλαπλή ζημιά στη χώρα μας
  • [03] Γ. Μηλιός: Ο τόπος πρέπει να αλλάξει σελίδα
  • [04] Κ. Τζαβάρας: Είναι αδιανόητο να μην κάνουμε αυτονόητα πράγματα πλέον
  • [05] Εκτονώθηκε η ένταση στο ΥΠΕΘΑ-Δύο τραυματίες, 110 προσαγωγές
  • [06] Γιακουμάτος, Γρηγοράκος, Παππάς για το περιβόητο στικάκι

    [01] Στη ΓΑΔΑ οι προσαχθέντες από τα επεισόδια του ΥΕΘΑ- Συγκέντρωση και αντιδράσεις

    Έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ παραμένουν οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, καθώς και εργαζόμενοι από άλλους κλάδους, ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι συνάδελφοί τους που προσήχθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις το πρωί, μετά από τα επεισόδια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα, οι διαδηλωτές περιορίστηκαν στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Αλεξάνδρας, αυτό που οδηγεί προς την Πατησίων, απελευθερώνοντας το ρεύμα προς Κηφισίας.

    Οι συγκεντρωμένοι σκέφτονται να πραγματοποιήσουν πορεία προς την Ευελπίδων, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τους, σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι από τους συναδέλφους τους θα οδηγηθούν στο Δικαστικό Μέγαρο.

    Οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων έκαναν έφοδο γύρω στις 10.30 το πρωί στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας και εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο, σπάζοντας τα ρολά της πύλης.

    Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος προσπάθησε μάταια να τους πείσει να αποχωρήσουν, παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή και Γιάννη Σταθά και του ΚΚΕ, Σπύρου Χαλβατζή.

    Λίγο αργότερα, επενέβησαν δυνάμεις των ΜΑΤ, που έκαναν χρήση δακρυγόνων και επιχείρησαν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια και να τραυματιστούν δύο εργαζόμενοι. Η αστυνομία προχώρησε σε 110 προσαγωγές διαδηλωτών που οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, ενώ συνελήφθη ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων.

    Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά ζητούσαν συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους, καθώς όπως καταγγέλλουν, παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι, ενω αντιδρούν και στην εκ περιτροπής εργασία που θέλει να επιβάλει η διοίκηση.

    Υπάρχουν ευθύνες στην αστυνομία γιατί δεν εκτίμησε το ρίσκο και δεν ζητήθηκαν ενισχύσεις εγκαίρως και αυτές οι ευθύνες θα καταλογιστούν, τόνισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, εκφράζοντας βαθειά λύπη για τα επεισόδια. Καταλόγισε, επίσης, ευθύνες σε ακραίες δυνάμεις της κοινωνίας, αλλά και σε βουλευτές που ενισχύουν αυτά τα άκρα στην κατάλυση κάθε θεσμού.

    Το μέλλον του τόπου δεν παίζεται στο πεζοδρόμιο, αλλά με σκληρή δουλειά και δεν μπορεί να καταλαμβάνονται γραφεία και να προπηλακίζονται υπουργοί, υφυπουργοί και διοικητές, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, στη Βουλή.

    Στην ΓΑΔΑ μετέβη ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος ο οποίος εξέφρασε τη συμπαράσταση του στους εργαζομένους, που διεκδικούν -όπως είπε- το δικαίωμα της αμοιβής, την ίδια στιγμή που γίνεται χορός δισεκατομμυρίων με τη φοροδιαφυγή και τις λίστες καταθετών του εξωτερικού.

    Σχετική είδηση: Εκτονώθηκε η ένταση στο ΥΠΕΘΑ-Δύο τραυματίες, 110 προσαγωγές

    Δένδιας για τα επεισόδια στο ΥΠΕΘΑ: Τα άκρα δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM, ΝΕΤ, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Γιάννης Δασκαλάκης

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 17:02

    Είδηση: 23023

    [02] Ν. Τσούκαλης: Αυτή η υπόθεση έχει κάνει πολλαπλή ζημιά στη χώρα μας

    Για προσπάθεια συγκάλυψης η οποία σύμφωνα με τον ίδιο, αποτελεί και το πολιτικό δια ταύτα αυτής της ιστορίας έκανε λόγο, μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο Νίκος Τσούκαλης. Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι αυτή η υπόθεση έχει πλήξει ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, καθώς και τη διεθνή εικόνα της χώρας, επισημαίνοντας ότι η μόνη λύση είναι ή να κατατεθεί η λίστα από το cd αυτό στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ή να έρθει άμεσα στη διάθεση των κομμάτων και των βουλευτών.

    Συνέντευξη στην εκπομπή « Στα μέσα και στα έξω» με τον Βασίλη Μπεσκένη και τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

    Ν. ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ: «Υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης από όσους διαχειρίστηκαν αυτή την υπόθεση, εκείνη την περίοδο».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Διαχειρίστηκαν ο κος Παπακωνσταντίνου, ο κος Βενιζέλος και ο κος Διώτης».

    Ν. ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ: «Ο κος Διώτης, βασικά».

    Ν. ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ: «Αυτή η υπόθεση έχει κάνει πολλαπλή ζημιά στη χώρα μας. Με την έννοια ότι έχει πλήξει ανεπανόρθωτα, ίσως να είναι και η χαριστική βολή στην αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, οι πολίτες έχουν φτάσει στα όριά τους. Έχει πλήξει πολύ σοβαρά τη διεθνή εικόνα της χώρας».

    Ν. ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ: «Το πολιτικό δια ταύτα αυτής της ιστορίας είναι κατά την εκτίμησή μου η συγκάλυψη, πλέον δεν υπάρχει καλόπιστος στη συγκεκριμένη περίπτωση, όλοι δικαιούνται να σκεφτούν τα πάντα. Είχαμε μια διαδικασία στην οποία φαίνεται ότι κάποιοι προσπαθούν να συγκαλύψουν κάποιους, η μόνη λύση είναι εδώ και τώρα να κατατεθεί η λίστα από το cd αυτό ή στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ή όπως είχε».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Η πρόταση Βενιζέλου»;

    Ν. ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ: «Η πρόταση του κου Βενιζέλου είναι πολύ όψιμη. Η πρόταση έχει κατατεθεί και από άλλα κόμματα και από τη ΔΗΜΑΡ. Ή να έρθει όπως είχε έρθει η λίστα του 2009 στη διάθεση των κομμάτων και των βουλευτών και δεν διέρρευσε τίποτα, αλλά εδώ και τώρα».

    Ν. ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ: «Υπάρχει μια τέτοια κατάσταση στο ελληνικό κράτος, όπου δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα διαχωρισμού νομιμότητας και παρανομίας, όλοι μαζί στο ίδιο τσουβάλι χωρίς αξιολόγηση και όλοι μαζί στην πυρά και στην αρένα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 14:49

    Είδηση: 23001

    [03] Γ. Μηλιός: Ο τόπος πρέπει να αλλάξει σελίδα

    Για παρακμή του πολιτικού συστήματος έκανε λόγο στη ΝΕΤ FM ο Γιάννης Μηλιός, επισημαίνοντας ότι το θέμα της διαφθοράς δείχνει να είναι πάρα πολύ στενά συνδεδεμένο με το θέμα της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής. Ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι έτσι όπως δημιουργήθηκε το όλο κλίμα, δείχνει μια αφερεγγυότητα για την κυβέρνηση, επομένως, όπως εκτίμησε, τίθεται πάλι επί τάπητος το θέμα του να αλλάξουμε σελίδα. «Εφόσον ο λαός απαιτήσει εκλογές, εμείς θα στηρίξουμε αυτό το αίτημα, και επισημαίνουμε στον κόσμο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η πολιτική» σημείωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να αλλάξει σελίδα ο τόπος.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

    Γ. ΜΗΛΙΟΣ: «Δείχνει μια παρακμή του πολιτικού συστήματος. Και δείχνει ότι το θέμα της διαφθοράς είναι πάρα πολύ στενά συνδεδεμένο με το θέμα της φοροδιαφυγής, αλλά και της φοροαποφυγής. Είναι αστεία πράγματα να λέγονται ότι χάνονται λίστες, γίνονται επιλογές. Καταλαβαίνω το επιχείρημα ότι η προέλευση αυτής της λίστας είναι προϊόν υποκλοπής. Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, υπάρχουν κάποια ονόματα, και οι φοροελεγκτικοί μηχανισμοί έπρεπε να είχαν κάνει τη δουλειά τους εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάσχουμε σε αυτή τη χώρα από το γεγονός ότι είναι σκανδαλώδης η φοροαποφυγή και η φοροδιαφυγή, κυρίως του μεγάλου πλούτου, σε σημείο που ακόμα και οι εκπρόσωποι της ίδιας ακριβώς πολιτικής, με αυτή που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση, σε άλλες χώρες, η κυρία Μέρκελ, να επισημαίνουν και αυτό τον παράγοντα. Όλο το κλίμα, έτσι όπως δημιουργήθηκε, δείχνει για την κυβέρνηση μια αφερεγγυότητα, αν όχι μια παρακμή, και επομένως τίθεται πάλι επί τάπητος το θέμα του να αλλάξουμε σελίδα».

    Γ. ΜΗΛΙΟΣ: «Εμείς, ως αξιωματική αντιπολίτευση, λέμε ότι ο τόπος πρέπει να αλλάξει σελίδα και λέμε ότι ο λαός, εν πολλοίς, εξαπατήθηκε, διότι δεν κέρδισε τις εκλογές αυτός ο συνασπισμός κομμάτων με το αίτημα να συνεχιστεί το μνημόνιο, αλλά να σταματήσει. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν στο πλαίσιο της συνταγματικής νομιμότητας και αυτών, τα οποία προβλέπουν οι νόμοι. Εφόσον ο λαός απαιτήσει εκλογές, εμείς θα στηρίξουμε αυτό το αίτημα, και επισημαίνουμε στον κόσμο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η πολιτική. Πρέπει να γίνει μια σοβαρή τομή, να αλλάξει η πολιτική, και αυτή η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη, αλλά ούτε και σε θέση, να αλλάξει αυτή την πολιτική».

    Γ. ΜΗΛΙΟΣ: «Δεν θέλω να περιγράψω το σενάριο της σύγκρουσης, διότι νομίζω ότι κανένας δε θα το έκανε, παρότι το συζητάμε εδώ στην Ελλάδα. Το σενάριο της σύγκρουσης τι θα σήμαινε; Ότι σταματάνε τη χρηματοδότηση κι εμείς σταματάμε την καταβολή των τόκων, που είναι και το μεγάλο μέρος των υποχρεώσεων που έχει η χώρα απέναντι στους δανειστές της, διότι είμαστε σε ένα φαύλο κύκλο που με δάνεια πληρώνουμε άλλα δάνεια. Αλλά να μη φτάσουμε εκεί. Να το δούμε συλλογικά, ως ευρωπαϊκή οικογένεια, και να βρούμε μια κοινή λύση».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 14:47

    Είδηση: 22994

    [04] Κ. Τζαβάρας: Είναι αδιανόητο να μην κάνουμε αυτονόητα πράγματα πλέον

    Είναι αδιανόητο αυτή η λίστα να υπάρχει κάπου κρυμμένη και ο ένας να την δίνει στον άλλο χωρίς να ενδιαφέρεται να δει το περιεχόμενό της ούτε καν από περιέργεια, τόνισε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κώστας Τζαβάρας, διερωτώμενος ποιος θα είχε στα χέρια του μια τέτοια λίστα και δεν θα την κοίταγε. Χαρακτήρισε, δε, αδιανόητο υποθέσεις τόσο μεγάλης σημασίας για το δημόσιο συμφέρον να μένουν ανεξερεύνητες, υπό το πρόσχημα της νομοθεσίας που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα, της οποίας η εφαρμογή, όπως υποστήριξε, αγγίζει τα όρια της υστερίας.

    Συνέντευξη στην εκπομπή « Άκρως ραδιοφωνικό και απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Κ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ: «Είναι και θέμα πολιτισμού ορισμένα πράγματα».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Διακρίνετε ότι έχει χαθεί ο πολιτισμός»;

    Κ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ: «Όταν λέμε πολιτισμός, εννοούμε αυτές τις βασικές αρχές, το καθεστώς της σκέψης και το καθεστώς της ηθικής που πρέπει να προσδιορίζει το πώς οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε κάποιες καταστάσεις. Είναι αδιανόητο αυτή η λίστα να υπάρχει κάπου κρυμμένη, ο ένας να την δίνει στον άλλο χωρίς να ενδιαφέρεται να δει το περιεχόμενό της ούτε καν από περιέργεια. Ποιος θα είχε στα χέρια του μια τέτοια λίστα και δεν θα την κοίταγε; Υπάρχει πολλή υποκρισία σε όλη αυτή την ιστορία, είναι αδιανόητο να μην κάνουμε αυτονόητα πράγματα πλέον, όπως το θέμα της φοροδιαφυγής, κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε αποφάσεις».

    Κ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ: «Επειδή βλέπω ότι αγγίζει τα όρια της υστερίας ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι επιμένουν να εφαρμόζουν τη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, χωρίς στη συγκεκριμένη περίπτωση να κάνουν εφαρμογή της συνταγματικά κατοχυρωμένης αρχής της αναλογικότητας, η οποία επιβάλλει αυτονόητες σκέψεις και δράσεις... Είναι αδιανόητο υπό το πρόσχημα του ότι δήθεν υπάρχει μια νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα, να αφήνουμε ανεξερεύνητες υποθέσεις τόσο μεγάλης σημασίας για το δημόσιο συμφέρον. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε πλέον την πολυτέλεια στην Ελλάδα να κρύβονται εγκληματίες πίσω από το κάλυμμα του ότι δήθεν δεν μπορούμε να θίξουμε τα προσωπικά δεδομένα».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 14:46

    Είδηση: 22992

    [05] Εκτονώθηκε η ένταση στο ΥΠΕΘΑ-Δύο τραυματίες, 110 προσαγωγές

    Εκτονώθηκε η ένταση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου το πρωί εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο, σπάζοντας τα ρολά ασφαλείας της πύλης.

    Οι διαδηλωτές αποχώρησαν μετά από συνεννόηση που είχε μαζί τους ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος, παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Γιάννη Σταθά και του ΚΚΕ Σπύρου Χαλβατζή.

    Δύο εργαζόμενοι τραυματίστηκαν στη διάρκεια επεισοδίων που προηγήθηκαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, που έκαναν μικρής έκτασης χρήση δακρυγόνων, ενώ έγιναν 110 προσαγωγές συνδικαλιστών από το Σωματείο εργαζομένων των Ναυπηγείων, αλλά και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων Μετάλλου.

    Αυτήν την ώρα οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, πραγματοποιούν πορεία προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους που προσήχθησαν νωρίτερα στο προαύλιο του Πενταγώνου. Κλειστό είναι το ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στη Μεσογείων.

    Σχετικές ειδήσεις:

    Ένταση στο ΥΠΕΘΑ-Εισέβαλαν εργαζόμενοι από τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

    Δένδιας για τα επεισόδια στο ΥΠΕΘΑ: Τα άκρα δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ, NET FM, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ: Λ. Δημάκας, Ν. Κουντούρης

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 14:08

    Είδηση: 22991

    [06] Γιακουμάτος, Γρηγοράκος, Παππάς για το περιβόητο στικάκι

    Τα ξίφη τους διασταύρωσαν μιλώντας στην εκπομπή ΝΕΤ στα Γεγονότα, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Παππά μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Βενιζέλος έκανε τα πάντα για να αποκρύψει τη λίστα, τόνισε ο κ. Παππάς, συμπληρώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιούται να υποθέσει ότι σε αυτήν τη λίστα υπήρχαν επιχειρηματίες και διερωτήθηκε, πόσοι από αυτούς που εκβίαζαν τους εργαζόμενους να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται μέσα σε αυτήν. Στην λίστα υπάρχουν άνθρωποι που έβγαλαν πολλά λεφτά συμπλήρωσε. Τόσο συκοφάντες είστε, απάντησε ο κ. Γρηγοράκος και χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως την παράταξη που δημιουργεί αστάθεια στο πολιτικό σύστημα. Αηδιασμένος από τις εξελίξεις, δήλωσε ο βουλευτές της ΝΔ, Γ. Γιακουμάτος. Η κατάσταση όπως είπε, του θυμίζει τους «παπατζήδες». «Εδώ στικάκι, εκεί στικάκι που στικάκι αηδιάζω» είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος, συμπλήρωσε ότι σοβαρή πολιτική δεν γίνεται με υπόνοιες και υπογράμμισε ότι πάνω από όλα τον ενδιαφέρει η χώρα.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 14:31

    Είδηση: 22964


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 4 October 2012 - 16:49:56 UTC